Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Celebritati care au practicat yoga

In jos 
AutorMesaj
Arianeshv
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 117
Localizare : In al 7-lea Cer
Puncte : 9
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Celebritati care au practicat yoga   Vin Mai 02, 2008 7:25 pm

I.

MARILYN MONROE

INIȚIAȚII CRED CA A FOST ONDINA

Zânele apei simbolizează energia sexuală


Ondinele din mitologiile germanice și scandinave se “înrudesc” cu nimfele din mitologiile greco-latine. Zâne ale apelor, în general răufăcătoare, ele se oferă să-i călăuzească pe călători prin cețuri, mlaștini și păduri, dar îi fac să se rătăcească și îi îneacă. Mulți poeți, romancieri și dramaturgi s-au inspirat din aceste legende. Ondinele au un păr verde-albăstrui pe care și-l piaptănă cu cochetărie, ieșind la suprafața apei. Sunt frumoase, viclene și uneori crude. Le place să atragă un pescar sau un cavaler chipeș care se află prin preajma locului, îl răpesc și îl duc în adâncul palatului lor de cleștar, unde zilele trec iute ca minutele... Legendele scandinave sunt mult mai sumbre și mai pasionale: tânărul chipeș pe care îl momesc și îl duc în adâncul lacului nu mai revede lumina zilei și moare istovit în brațele lor. Ondinele simbolizează și vrăjile apei și ale dragostei legate de moarte, iar din punct de vedere analitic și etic, primejdiile seducției căreia i te lași pradă fără nici un control. Prin prisma tradiției yoga ele reprezintă un simbol al energiei sexuale, asimilată forței colosale a apei, energie care produce dezastre atunci când nu este controlată și sublimată la nivelele superioare ale ființei. [Chevalier - Dicționar de simboluri]


Femeia cu înzestrări speciale este o Shakti

Shakti înseamnă în limba sanscrită forță a naturii, energie. Considerată adesea drept contrapartea feminină (-) sau iubita lui Shiva (Supremul masculin, +), ea este expresia eternului feminin sau a zeiței - mame, unificând feminitatea și maternitatea prin manifestarea sa ca Forță a Naturii. În ființa umană expresia cea mai ușor sesizabilă a lui Shakti este dinamismul sexual. Pulsiunea amoroasă sau libidoul este un exemplu de manifestare a lui Shakti. Textele secrete orientale menționează că grația lui Shakti în ființa umană (trezirea, acumularea, transmutarea și sublimarea diferitelor aspecte sau manifestări specifice ale lui Shakti) este indispensabilă pentru a putea înțelege gradat dimensiunea transcendentală a lui Dumnezeu. Tantrismul, în special, se interesează de conștientizarea și integrarea lui Shakti în ființă. De aceea femeile care întruchipează într-o formă specială trăsături precum vitalitate, senzualitate, putere de dăruire, farmec irezistibil, bucurie de a trăi sunt modele ale lui Shakti și oglindesc în viziunea orientală o înzestrare deosebită pentru o evoluție spirituală rapidă, care poate fi înlesnită prin inițieri în anumite forme de yoga.


Introducere


O ființă fascianantă și misterioasă față de care interesul publicului s-a păstrat viu. Căsătorită de trei ori și divorțată de tot atâtea ori, a sedus personalitățile ilustre ale vremii. Moartea sa a rămas o enigmă: sinucidere sau crimă? Ceea ce a declarat cu doar câteva luni înainte de a muri contrazice ipoteza sinuciderii: Am 36 de ani și simt că abia acum încep să trăiesc. Doresc să muncesc. Filmul este viața mea. Niciodată nu m-am simțit mai bine.

În copilărie visa la lumea din oglindă

Când am sunat la ușa ei pentru prima oară, a apărut într-un halat de baie turcesc bleu-gri care-i punea foarte bine în valoare ochii de aceeași culoare. Deși nu-și înfășurase foarte strâns halatul în jurul trupului, acesta nu-i putea ascunde superbele forme. Marilyn sugera cuvântul SEX din creștetul capului până în vârful degetelor de la picioare. Avea o piele de culoarea piersicii și o voce tulburătoare. În fața mea se găsea visul oricărui bărbat din lume. Am crezut cu greu că această femeie deosebit de frumoasă urma să împlinească 36 de ani; se părea că, pe măsură ce înainta în vârstă, întinerea. (George Barris)

Pe numele său adevărat Norma Jeane Mortenson, Marilyn Monroe s-a născut la 1 iunie 1926 la Los Angeles. Și-a petrecut copilăria în orfelinate, deoarece tatăl nu a recunoscut-o niciodată, iar mama a avut o sănătate șubredă și nu a putut s-o crească. Nimeni nu bănuia că ea urma să devină un simbol al feminității, senzualității și inocenței, care avea să farmece întreaga lume. Extrem de seducătoare, Marilyn fascina doar prin simpla ei prezență. Farmecul și spontaneitatea ei au cucerit multe personalități ale vremii (nu au scăpat seducției sale nici primii bărbați ai Americii, frații Kennedy). De altfel, se pare că tocmai relația cu aceștia a transformat-o pe Marilyn într-o persoană indezirabilă anumitor cercuri ale puterii. Puțini sunt însă cei ce cunosc misterul uriașei sale senzualități care i-a făcut pe unii inițiați să creadă că ea a fost încarnarea unei ondine.

Poate că tocmai de aceea modul său de a percepe lumea era puțin neobișnuit. Când eram mică mă gândeam că sunt Alice în Țara Minunilor. Mă priveam în oglindă cu uimire, întrebându-mă ce văd. Eram chiar eu? Cine se uita la mine din partea cealaltă? Putea fi oare altcineva care să pretindă că sunt eu? Dansam, mă strâmbam, doar pentru a vedea dacă fetița din oglindă făcea aceleași lucruri ca și mine!

Cei inițiați cunosc faptul că oglinda poate fi o poartă de comunicare cu tainicele lumi subtile paralele. Marii ocultiști chiar o folosesc în anumite ritualuri secrete în acest scop.

Marilyn se simțea în mod magnetic atrasă de realitățile ce se află dincolo de lumea pe care noi o putem percepe în mod obișnuit.

Îmi amintesc când am văzut-o pe Judy Garland în Vrăjitorul din Oz. Am rămas în transă în fața ecranului până când mama, îngrijorată, a venit să mă ia acasă. Am întrebat-o dacă mai exista o altă lume, paralelă sau era doar imaginația mea. Puteau visele să devină realitate? Mă întrebam dacă ceea ce vedeam în filme putea prinde viață sau era doar o iluzie. Iar când mă priveam într-o oglindă mă gândeam: “ Cine sunt eu?”

Ideile forță i-au adus reușita în carieră

“Dorința de a deveni actriță a început ca un vis, dar eram sigură că într-o zi îl voi transforma în realitate”.

Lipsită de posibilități materiale, Marilyn a trebuit să muncească din greu pentru a-și împlini visul. A fost descoperită mai întâi de un fotograf căruia, din cauza lipsei de bani, i-a pozat nudă pentru un calendar. Acesta a făcut din simpla ei fotografie o adevărată operă de artă.

A lucrat apoi ca fotomodel pentru Miss Emmeline Snively, care îi spunea: “Ești mult prea senzuală pentru a fi un simplu manechin.” Tot ea a convins-o pe Marilyn să-și taie părul și să se vopsească blondă.

A urmat primul său contract cinematografic, cu studioul “20’th Century Fox”, condus de Dary Zanuck. “Am muncit foarte mult pentru a demonstra tuturor că doream cu adevărat să fiu considerată o actriță serioasă. M-am rugat mult în acea perioadă.”

Apariția sa pe ecrane a electrizat pur și simplu publicul care a făcut chiar presiuni asupra studioului pentru ca Marilyn să apară în cât mai multe filme. Deși prestația ei ca actriță nu s-a ridicat la nivelul profesionalismului (cel puțin așa afirmă criticii), Marilyn a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a nu-și dezamăgi publicul care o iubea și o admira. “Am urmărit întotdeauna să-mi joc cât mai bine rolurile. Este foarte important pentru mine să nu-mi dezamăgesc publicul. Mă simt datoare față de el, deoarece a fost singurul care a crezut în mine și datorită căruia am ajuns dintr-o simplă actriță un STAR.” Secretul reușitei sale în carieră și în viața personală constă în faptul că, așa cum a recunoscut adesea, ea și-a ales și a respectat anumite idei forță:ÎNTOTDEAUNA SA FII TU ÎNSAȚI. SA-ȚI RESPECȚI INDIVIDUALITATEA.

ASCULTA MEREU DE PARTEA CEA MAI ADEVARATA DIN TINE.

STUDIAZA CÂT POȚI DE MULT ȘI TOTDEAUNA SUB ÎNDRUMAREA UNUI PROFESOR

CREZI ÎN TINE ÎNSAȚI.“Nu am ieșit niciodată cu un bărbat care nu mi-a plăcut, chiar dacă acesta m-ar fi putut ajuta în cariera mea. Nimeni nu m-a putut forța să fac asta. Am știut că pentru a deveni actriță trebuie să-mi respect principiile, să muncesc din greu și să am încredere în mine însămi.”

“Întotdeauna am părut mai matură decât vârsta pe care o aveam. Eram un copil în interior, dar în exterior aveam corpul unei femei.”
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Sam Mai 10, 2008 6:28 am

Asta este perdeau de fum aruncata de Marilyn ca sa camufleze realitatea?

Ptr ca ea si la maturitate era o infantila ...si asa a si murit saraca ?
Sus In jos
Rada
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 101
Localizare : Romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Sam Mai 10, 2008 7:46 am

Soimos a scris:
Asta este perdeau de fum aruncata de Marilyn ca sa camufleze realitatea?

Ptr ca ea si la maturitate era o infantila ...si asa a si murit saraca ?

Este bine sa fim copii toata viata! Marilyn era pe cat de copil la fire, pe atat de tanara la aspect, printre rarele femei astfel, intrucat se stie ca noi ne maturizam mai repede decat voi. Daca voi va permiteti sa va casatoriti cu femei cu 20 de ani mai mici, femeile, saracutzele de ele, la 50 de ani sunt biete bovine spatoase majoritatea... Asta pentru ca va slujesc pe voi, barbatii, si au grija de familie.

Bravo Marilyn-ei si femeilor din "neamul" ei!!! bounce
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Sam Mai 10, 2008 11:32 am

Rada a scris:
Soimos a scris:
Asta este perdeau de fum aruncata de Marilyn ca sa camufleze realitatea?

Ptr ca ea si la maturitate era o infantila ...si asa a si murit saraca ?

Este bine sa fim copii toata viata

Doamne feri!
Citat :

Marilyn era pe cat de copil la fire, pe atat de tanara la aspect, printre rarele femei astfel, intrucat se stie ca noi ne maturizam mai repede decat voi. Daca voi va permiteti sa va casatoriti cu femei cu 20 de ani mai mici, femeile, saracutzele de ele, la 50 de ani sunt biete bovine spatoase majoritatea... Asta pentru ca va slujesc pe voi, barbatii, si au grija de familie.

Bravo Marilyn-ei si femeilor din "neamul" ei!!! bounce

O femeie nu trebuie privita ca o papusa cu care faci orgii sexuale ...ci mai ales ca OM!
Faptul ca o femeie nu mai e atat de atractiva la 55 ca la 20 ...(desi nu e regula) nu are nici o relevanta ...caci cu cat imbatraneste cu atat e mai mmult omul adevarat de langa tine .... dar cu o infantila ca Marilyn ...la ce ai nevoie ... ce sa faci cu ea?
Sus In jos
Terro
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 98
Localizare : Germania
Puncte : 16
Data de inscriere : 25/04/2008

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Sam Mai 10, 2008 11:57 am

"Papusa Marilyn" nu este pentru cineva care are nevoie de o sclava care sa faca smotru, ci pentru barbatii puternici, care considera femeia un bibelou si ii ofera o viata de vis, pentru barbatii care pot sa-si intretina familia si nu cauta nevasta in portofel si o obliga sa puna salariu la comun cu el, asa ca in Romania, apoi el mananca si banii ei si ai lui, iar ea umbla cu pantofi flecuiti 5 ani...Si tineti cont: ASTA VA SPUNE UN BARBAT!
Sus In jos
Rada
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 101
Localizare : Romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Sam Mai 10, 2008 3:37 pm

Ehee..., o femeie sa fie matura si sa aduca bani la casa omului, in schimb, un barbat sa stea pe Net chiar si la 50 de ani si sa "arda gazul"! Lui ii sade vine, dar femeii, nu! No

Ia sa intalniti o femeie pe forum la varsta de 35 de ani, cum ati mai tipa ca e la menopauza!! Dar cand e vorba de un barbat, acesta e mereu in floarea varstei.
In ce ma priveste, Florine, daca barbatul nu e barbat si nu stie sa foloseasca o suribelnita la casa omului, nu aduce de mancare si nu e educat... USA E APROAPE, ori pentru mine, ori pentru el, dupa caz... Eu respect barbatii adevarati, inteligenti si puternici, care stiu sa respecte femeia si care isi cunosc atributiile...asa cum si noi trebuie sa ni le cunoastem pe ale noastre.
Sus In jos
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   Mar Apr 27, 2010 3:20 pm

Arianeshv a scris:
I.

MARILYN MONROE

INIȚIAȚII CRED CA A FOST ONDINA

Eu zic ca a fost vampa, poate o fi simbolizat si energia sexuala a barbatilor... Smile 
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Celebritati care au practicat yoga   

Sus In jos
 
Celebritati care au practicat yoga
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: Astrologie, Ezoterism, Paranormal-
Mergi direct la: