Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Pacatul originar si judecata de apoi

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Pacatul originar si judecata de apoi   Vin Mai 02, 2008 8:43 pm

Cunoașterea de sine se poate sprijini uneori pe cunoașterea lumii exterioare, iar cunoașterea lumii exterioare se poate baza pe cunoașterea de sine. Această reciprocitate, dacă este folosită cu îndemînare, poate conduce la progresul cunoașterii și îmbunătățirea vieții pe ansamblu. Dimpotrivă, orice societate va ajunge la ruină, și în particular orice om va eșua în viață, dacă nu va reuși să găsească un echilibru între cunoașterea lumii exterioare și cunoașterea de sine. Avînd în vedere că sistemul educațional clasic mizează foarte mult pe cunoașterea mentală a lumii exterioare este de preferat, ca artiști ai trăitului, să compensăm acest lucru printr-o cunoaștere a lumii interioare, care să fie făcută prin eforturi proprii. Întreaga revistă Arta de a trăi magazin a apărut ca o nevoie stringentă de a contribui la cunoașterea lumii interioare!

În continuare vom concretiza unele aspecte elementare legate de cunoașterea de sine. În orice om există un instrument intern care îi creează simțul eului, îi dă posibilitatea să aibă gînduri și puterea de a le analiza în vederea înțelegerii, adică intelectul sau principiul rațional. De asemenea, în orice om există emoții și sentimente, care, fiind mai subtile decît gîndurile, sînt mult mai dificile de conștientizat și de controlat. Iar dincolo de emoții și sentimente există instinctele în grija cărora este lăsată de către Creator zidirea și menținerea omului în viață. Desigur, mai există și alte componente care fac parte din ființa umană, însă acestea trei: intelectul, emoțiile si instinctele sînt cele mai importante. O bună dezvoltare a omului presupune întotdeauna crearea unei armonii depline între cele trei părți, care se influențează reciproc. Datorită acestei reciprocități, influența instinctelor asupra intelectului și emoțiilor sau influența minții asupra instinctelor și emoțiilor și, în sfîrșit, influența emoțiilor asupra intelectului și instinctelor, este absolut necesar să avem o cît mai bună coordonare între cele trei componente dacă vrem să avem pe ansamblu o viață fericită și prosperă.

Evoluția unui om presupune întotdeauna creșterea gradului său de conștiență. Pentru a crește conștiența este necesară cunoașterea și înțelegerea și din acest motiv omul se naște cu o predispoziție în ceea ce privește capacitatea de autocontrol asupra gîndurilor. Emoțiile sînt mai dificil de controlat, iar instinctele sînt plasate aproape dincolo de orice control. Pe măsură ce se dezvoltă capacitatea intelectuală a unui om, atît emoțiile cît și instinctele încep să fie cunoscute și cît de cît controlate. De exemplu, plînsul și rîsul pot fi ținute sub control într-o anumită măsură, iar instinctele care se află în legătură cu somnul, foamea, setea, urinarea încep să fie controlate atunci cînd dispunem de o putere mentală suficient de mare.

Datorită predilecției către controlul și dezvoltarea capacității intelectuale, foarte mulți oameni ajung să creadă într-o anumită supremație a minții și aproape toate eforturile sau “fondurile” de care dispun sînt puse la dispoziția acesteia. Emoțiile și instinctele sînt alungate undeva la periferie, sînt privite cu superioritate și chiar disprețuite cu infinită aroganță. Într-o atare situație este de așteptat ca din cînd în cînd mintea să suporte unele atacuri devastatoare din partea vieții instinctuale și emoționale. Astfel, toate construcțiile înalte și mărețe ale minții se dărîmă adeseori în numai cîteva clipe datorită unui instinct scăpat de sub control sau datorită unor emoții rebele foarte intense. Și pentru că mintea se simte lovită atunci, ea va căuta să distrugă la rîndul ei emoțiile și instinctele ceea ce va conduce la o deteriorare continuă a vieții. Aceasta este cauza pentru care mulți oameni eșuează în tentativa lor de a atinge perfecțiunea. În multe cazuri, emoțiile și instinctele nu atacă supremația minții, dar nici nu o lasă să înainteze prea mult într-o direcție sau alta, menținînd omul într-o zonă călduță. Din păcate stagnarea nu este în firea vieții astfel încît sufletul călduț ajunge repede să se devalorizeze, să se caseze și astfel să nu mai fie bun de nimic. Atingerea perfecțiunii sau dezvoltarea continuă a sufletului în vederea desăvîrșirii trebuie să pornească de la înțelegerea corectă a celor trei componente ale vieții. Aici prin control nu trebuie să înțelegeți dominare, ci puterea de acțiune corectă, lucidă și constructivă dincolo de emoții, de instincte și în ultimă instanță chiar dincolo de gînduri.

Armonia sau concordia între cele trei puteri ale vieții trebuie să pornească de la principiul egalității. Nici una nu este mai presus de cealaltă, fiecare își are atuurile ei. Nici una dintre puteri nu va căuta să se folosească de celelalte două pentru interesele proprii. Fiecare își va pune la dispoziția celorlalte valorile sale, conlucrînd permanent la dezvoltarea sufletului.

Concret, omul care aspiră la fericirea supremă, trebuie să-și dezvolte mintea, prin rafinarea continuă a gîndurilor, trebuie să înceapă să-și controleze emoțiile negative și instinctele. Dar toată această muncă trebuie să survină după o perioadă mai mult sau mai puțin îndelungată de observare a propriului suflet, pentru a determina cu precizie ce este gînd, ce este emoție și ce este instinct în tine însuți. Nu trebuie disprețuit nimic, totul trebuie transcens. Iar ceea ce trebuie transcens trebuie cunoscut, iubit și controlat, nu neapărat în această ordine.
Sus In jos
marepreot
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 3
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Cum va fi dupa judecata de apoi?   Sam Mai 03, 2008 9:26 am

Pamantul va fi distrus cu foc!
Oamenii vor primi un corp nou,
fara varsta,
fara sex,
nu vor mai avea nimic de facut!
toti la fel!

Voi cei care cititi veti fi niste spirte?
Toti la fel fara barbati sau femei fara copii fara parinti deoarece toti vor arata la fel!

Fara verdeatza?!!
Oare de ce ii va pedepsi asa pe credinciosi?
Oare cine isi doreste asa ceva? 'No'


Ultima editare efectuata de catre marepreot in Sam Mai 03, 2008 10:17 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 9:31 am

marepreot a scris:
Pamantul va fi distrus cu foc!
Oamenii vor primi un corp nou,
fara varsta,
fara sex,
............
Conform profetiilor biblice, se pare ca deja am intrat in etapa finala...
AR fi interesant sa vedem putin ce spun profetiile despre sfarsitul lumii - "Daniel" si "Apocalipsa" .
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 10:09 am

Ziua judecatii

In ziua judecatii Allah ii va intreba pe oameni :"Cati ani ati ramas voi pe Pamant?” la care ei vor raspunde:”Am ramas o zi sau doar o parte din zi.Intreaba-i pe cei care tin numarul!” Allah va spune:”Nu ati ramas voi decat putin (timp)!Macar daca ati sti voi!Oare credeti ca v-am creat pe voi fara rost si ca nu va veti intoarce la Noi?

Cand va sosi ziua judecatii omul va fi adus in fata Lui Allah pentru a fi judecat conform faptelor sale din aceasta viata.Fiecare dintre noi va fi ingrijorat de propria sa fiinta nepasandu-i starea celor care i-au fost apropriati in aceasta viata de pe Pamant.In ziua aceea ,viata pe care a traita-o omul, o sa i se para atat de scurta incat o sa creada ca a trait doar o zi sau o parte din zi.In acea zi omul va uita de avere,familie,tot ce ii era drag in aceasta lume, cautand scapare de pedeapsa Lui Allah,dar in ziua aceea nimeni nu-i va fi de ajutor in afara de faptele sale.

O ,tu, omule cel mandru de tine nu te gandesti ca intr-o zi vei fi nevoit sa parasesti tot ceea ce ti-e drag?Nu te gandesti ca vei da socoteala pentru faptele tale sau crezi ca Allah te-a creat fara rost?Fara indoiala ca Allah nu a creat nimic fara rost!Uita-te in jurul tau,cata maiestrie in creaturile lui Allah,tot universul este in totala armonie departe de orice cusur sau lips.Lauda Lui Allah care a creat totul pentru folosul omului!

O,omule ce te face sa iesi din poruncile Lui Allah?Intoarce-te la Cel Care te-a creat din nimic si multumeste-I pentru tot ce ti-a dat si promite sa nu mai iesi din legea Lui.

A spus Profetul(pacea si binecuvantarea lui Allah sa fie asupra lui) :”Profita de viata inaintea mortii,de tinerete inaintea batranetei,de sanatate inaintea bolilor,de bogatie inaintea saraciei si de timpul liber inainte de a fi ocupat” .
Sus In jos
marepreot
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 3
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 10:11 am

1.Ce are etapa finala cu ceea ce va fi dupa?
2.Nu suntem intr-o etapa finala! Cine a spus asta?
3.Am scris ceva in legatura cu biblia! Coranul o fi avand alta propunere pentru ceea ce va fi duupa?
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 10:36 am

1. Are pentru ca se refera la Semnele mici si mari ale Zilei de Apoi adica distrugerea Pamintului si invierea oamenilor din morminte precum judecata fiecaruia dupa faptele sale .Acea Zi poate dura zeci de ani sau sute in perceptia omului si va fi extrema pentru cei care nu au crezut in Creator .
2.Exista semne prezise de profeti in majoritatea lor...o sa le expun aici....semne mari si semne mici in functie de apropierea lor fata de acea cumplita Zi.
Aceste semne se desfasoara sub ochii nostrii inca.
3.Quranul nu are alta propunere decit Biblia ci doar intareste anumite lucruri si adauga altele.

eu o sa ma refer la cele sustinute de Quran si Hadith daca te intereseaza parerea Islamului.
Sus In jos
HaymHerman
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 86
Varsta : 62
Localizare : Israel
Puncte : 7
Data de inscriere : 19/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 10:50 am

Stimabila, Ada-Pal, mata nu stii sa vorbesti liber fara sa mai dai copy/ paste la km de scrieri? Aici e forum si discutam liber...

Pai spune si matale despre dragoste, ori treci la Moda, ca esti femeie, nu? Muzica nu ne recomanzi? Rolling Eyes
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 1:24 pm

HaymHerman a scris:
Stimabila, Ada-Pal, mata nu stii sa vorbesti liber fara sa mai dai copy/ paste la km de scrieri? Aici e forum si discutam liber...

Nu..................astept cursuri de la matalutza!

Pai spune si matale despre dragoste, ori treci la Moda, ca esti femeie, nu? Muzica nu ne recomanzi? Rolling Eyes

Sunt tocmai pe podium printre fel si fel de "prezentatori"care incearca prin tot felul de manevre "ne-ortodoxe" ,sioniste as zice ( Very Happy )sa INDUCA IN EROARE.
CE BINE CA TOTUSI MAI SUNT UNII CARE VA CUNOSC !!!!
-IA-TE DE MINUTZA CU SOIMOS CARE-TI IMPARTASESTE IDEILE SI FACE-TI -VA CA PLOUA CIND APAR POSTARILE MELE,DOMUNUL MEU!!!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 1:31 pm

HaymHerman a scris:
Stimabila, Ada-Pal, mata nu stii sa vorbesti liber fara sa mai dai copy/ paste la km de scrieri? Aici e forum si discutam liber...

Pai spune si matale despre dragoste, ori treci la Moda, ca esti femeie, nu? Muzica nu ne recomanzi? Rolling Eyes

Las-o Haym ... ea este fericita ...caci ea nu mai are nevoie sa gandeasca ... caci gandeste Allah in locul ei!
Daca era crestina ...spuneam ca e o oaie ...caci si ptr ele trebuie sagandeasca pastorul! ...dar ea nu e crestina!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 1:36 pm

Ada_Pal a scris:
HaymHerman a scris:
Stimabila, Ada-Pal, mata nu stii sa vorbesti liber fara sa mai dai copy/ paste la km de scrieri? Aici e forum si discutam liber...

Nu..................astept cursuri de la matalutza!

Pai spune si matale despre dragoste, ori treci la Moda, ca esti femeie, nu? Muzica nu ne recomanzi? Rolling Eyes

Sunt tocmai pe podium printre fel si fel de "prezentatori"care incearca prin tot felul de manevre "ne-ortodoxe" ,sioniste as zice ( Very Happy )sa INDUCA IN EROARE.
CE BINE CA TOTUSI MAI SUNT UNII CARE VA CUNOSC !!!!
-IA-TE DE MINUTZA CU SOIMOS CARE-TI IMPARTASESTE IDEILE SI FACE-TI -VA CA PLOUA CIND APAR POSTARILE MELE,DOMUNUL MEU!!!

Nu stiu de ce dar mie mi se pare ca tu incerci sa ne induci in eroare ...incercand sa ne atragi catre o religie care proiecteaza oamenii in evul mediu si in animalitate ... si nu catre progres si evolutie ...drumul pe care merge neabatut omenirea de sute de mii de ani!

Oare chiar ti se pare corect sa indemni lumea pe directia opusa Naturii (deci a lui Dumnezeu cel care se identifica total cu natura) ... si mai ales nu ti-e frica sa te usurezi impotriva vantului ...caci e stiut ca asta se lasa cu stropitul ... pe proprii pantofi?
Sus In jos
HaymHerman
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 86
Varsta : 62
Localizare : Israel
Puncte : 7
Data de inscriere : 19/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 2:48 pm

Ada_Pal a scris:
HaymHerman a scris:
Stimabila, Ada-Pal, mata nu stii sa vorbesti liber fara sa mai dai copy/ paste la km de scrieri? Aici e forum si discutam liber...

Nu..................astept cursuri de la matalutza!

Pai spune si matale despre dragoste, ori treci la Moda, ca esti femeie, nu? Muzica nu ne recomanzi? Rolling Eyes

Sunt tocmai pe podium printre fel si fel de "prezentatori"care incearca prin tot felul de manevre "ne-ortodoxe" ,sioniste as zice ( Very Happy )sa INDUCA IN EROARE.
CE BINE CA TOTUSI MAI SUNT UNII CARE VA CUNOSC !!!!
-IA-TE DE MINUTZA CU SOIMOS CARE-TI IMPARTASESTE IDEILE SI FACE-TI -VA CA PLOUA CIND APAR POSTARILE MELE,DOMUNUL MEU!!!

Inainte sa faci astfel de afirmatii fara suport te rog sa te convingi singura daca spui adevarul... Eu sunt eu-Haym si recunosc ca sunt si Anticristul....
Cine crezi ca sunt? Ce doveti ai matale din moment ce nu-mi stii IP nici mie si nici lui Soimos?

In plus, eu banuiesc ca esti baiat... Daca erai fata, mai spuneai si ceva de Iubire, Moda sau Muzica, Pictura...
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 3:10 pm

-ma intereseaza atit de putin ce banuiesti !!!! bounce
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Sam Mai 03, 2008 3:33 pm

Matei 5:9 Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!
cheers
Sus In jos
Socrate
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 63
Puncte : 0
Data de inscriere : 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Dum Mai 04, 2008 2:19 pm

no name a scris:
Matei 5:9 Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!
cheers

Ai dreptate.Cu multa Pace de la DUMNEZEU!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Dum Mai 04, 2008 2:22 pm

Te refri la pacea cereasca pe care o vom "savura" dupa moarte?


Caci este evident ca Dumnezeu nu a adus cu el pacea ...si este suficient sa privim intreaga natura si sa observam ca lupul nu se impaca nici cu capra si nici cu varza!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Pacatul originar   Lun Mai 05, 2008 4:08 pm

De ce biserica obliga mama lauza sa se imbisericeasca dupa ce "s-a murdarit "nascand un copil ???
A da viata unui om este cel mai mare miracol divin din viata noastra ... oare poate exista o blasfemie si o prostie mai mare ca acest "adevar religios"?

Oare de ce Dumnezeu Creatorul cel Atotputernic in loc sa rezolve problema mantuirii omului de la biroul sau ceresc si prin mijloace specific atotputernic dumnezeiesti .... s-a gandit ca e mai placut ...sa lase gravida o fecioara si sa aibe cu ea un copil? (se poate oare o murdarie mai mare decat sa profiti de faptul ca esti Dumnezeu si sa lasi gravida o fata mare?)

Interesant este si faptul ca la "insamantarea Mariei" a participat ca faptaqs si Fiul in calitate de parte a Treimii indivizibile!
... astfel Treimea, capata noi valente ...devine treimea "bunic-tata-fiu" caci toti trei sunt implicati direct in "violul ceresc" ...si Tatal Ceresc este si
Tata si Bunic si fiul este propriul sau tata dar si Fiu!!!!

... iata pacatul originar !!! el nu este al Omului ci al "divinitatii" deoarece Omul se naste si inmulteste asa cum a lasat Demiurgul si asa cum se inmultesc si alte mamifere(primate), ...dar asta nu e nici un pacat ... ci normalitate !

Ce ziceti ...nu e diabolic ca Tatal impreuna cu Fiul sa se deie la o minora? ...si din aceasta sarcina ...nu se naste alt copil ci exact Fiul participant la insamantare ...care astfel devine si propriul sau tata!!!!

Nu e diabolic? Daca da!...oare se poate vorbi de pacatul originar al omului sau al crestinismului?
Sus In jos
HaymHerman
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 86
Varsta : 62
Localizare : Israel
Puncte : 7
Data de inscriere : 19/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Lun Mai 05, 2008 4:29 pm

Nu degeaba zice Biblia(Tora) ca va vorbi vorbe de hula la adresa celui prea inalt.
Fiara respectiva care vorbeste vorbre de hula este biserica care-l face pe Dumnezeu raspunsatorsi de adulter prin intermediul Duhului sfint ca sa aibe alibi si il facsi raspunzator de crima oribila ,de al da la moarte.Si evrei platesc pretul 2000 de ani.Cu stima Din Israel.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Lun Mai 05, 2008 4:55 pm

Pai cum sa nu plateasca sarmanii evrei (care au avut si au o religie de bun simt a neamului lor ..o religie care i-a tinut uniti oricat de raspanditi ar fi fost in lumea larga!) daca religia lor cu Dumnezeul ei si cu Scriptura ei a fost insusita prin furt de insusi satana ... mai exact printr-un imparat criminal care a reusit sa impuna varianta ei satanista in bisericile sale!
Imi sustin afirmatia privind natura diabolica a crestinismului prin faptele acestei biserici consemnate in istorie !
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Lun Mai 05, 2008 5:41 pm

Ti-am mai zis ,nu cel ce-si zice crestin este crestin ,ci cel care procedeaza cum a procedat ISUS HRISTOS .MATEI 5.

Crestinism vine de la cuvantul ebraic MASIAH (UNSUL )sau CEL ce trbuie sa vina ...Yahaweh al VT este YAHSUAH al NT . scratch
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Lun Mai 05, 2008 8:42 pm

no name a scris:
Ti-am mai zis ,nu cel ce-si zice crestin este crestin ,ci cel care procedeaza cum a procedat ISUS HRISTOS .MATEI 5.

Crestinism vine de la cuvantul ebraic MASIAH (UNSUL )sau CEL ce trbuie sa vina ...Yahaweh al VT este YAHSUAH al NT . scratch

Pai tocmai de asta sunt sigur ca nu voi intalni "adevarati crestini" toata viata !
Odata ca Isus predica SARACIA NEAGRA ...ceva de care crestini de azi fug ca de ciuma ...si doi ...Isus ii invita sa ii isi ia fiecare crucea ...si sa il urmeze ...ai vazut tu pe careva ca s-a rastignit ca Isus pe cruce?
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Mar Mai 06, 2008 12:40 pm

Soimos a scris:
no name a scris:
Ti-am mai zis ,nu cel ce-si zice
crestin este crestin ,ci cel care procedeaza cum a procedat ISUS
HRISTOS .MATEI 5.

Crestinism vine de la cuvantul ebraic MASIAH (UNSUL )sau CEL ce trbuie sa vina ...Yahaweh al VT este YAHSUAH al NT . scratch

Pai tocmai de asta sunt sigur ca nu voi intalni "adevarati crestini" toata viata !
Odata ca Isus predica SARACIA NEAGRA ...ceva de care crestini de azi fug ca de ciuma ...si doi ...Isus ii invita sa ii isi ia fiecare crucea ...si sa il urmeze ...ai vazut tu pe careva ca s-a rastignit ca Isus pe cruce?

soimos tu ai auzit de vorbire in pilde ,sau metafore ?asta ai inteles tu ca trebuie sa te rastignesti pe cruce ? Basketball
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Mar Mai 06, 2008 1:26 pm

Da am auzit!

Este o forma de exprimare aproximativa adresata celor mai tauli de felul lor care nu inteleg mai nimic cand formulezi o fraza ...si ptr a le da acestora mura in gura ceva sa inteleaga .le servesti mmura in gura gata mestecat un exemplu in care ai bagat si o "soparlita" prin care ii dai falsa impresie bietului retardat ca poate pricepe si el ceva!


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Mai 11, 2008 6:34 am, editata de 1 ori
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Mar Mai 06, 2008 7:15 pm

ignoranta este de a crede intr-o religie sau alta ...fara a cerceta cu
adevarat in profunzime ,cine a inventat-o si ce urmari are ea ... afro
Sus In jos
marepreot
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 3
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 03/05/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Vin Mai 09, 2008 12:39 pm

Lupul se impaca cu varza foarte bine!
Lasati glumele!
Sus In jos
Hades
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 92
Varsta : 32
Localizare : Subteran
Puncte : 0
Data de inscriere : 09/05/2008

MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   Vin Mai 09, 2008 12:46 pm

marepreot, poate nu stiai ca Dumnezeu are simtul umorului.
Sus In jos
http://astroviata.blogspot.com
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Pacatul originar si judecata de apoi   

Sus In jos
 
Pacatul originar si judecata de apoi
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Fenomenul religios :: Teme religioase diverse :: Teme religioase diverse-
Mergi direct la: