Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Este bună sau rea legalizarea prostituției?

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Joi Mai 22, 2008 9:25 pm

Este bună sau rea legalizarea prostituției?

Prin legalizare a prostituției, din punctul meu de vedere, în mare, nu se înțelege decât garantarea drepturilor și beneficiilor oricărui muncitor prostituatelor și impunerea unor standarde de condiții de muncă și management angajatorilor, în schimbul unor impozite.
Dacă acest lucru este unul bun sau rău atunci se ridică o întrebare. Înainte de a pune această întrebare aș vrea să precizez faptul că numai un mijloc poate fi bun sau rău față de un anumit scop. Întrebarea care se ridică este care sunt scopurile față de care prostituția este un mijloc bun sau rău. Fără clarificarea acestor scopuri nu vom putea discuta niciodată mai mulți un despre un singur subiect și cu toții vom vorbi fiecare numai subiectul lui. Fiecare va vorbi despre altceva și nici nu se va ști despre ce vorbește fiecare.
Totuși ce este de fapt prostituția? Ei bine prostituție în sensul cunoscut de toți înseamnă sex pe bani. Sexul ca simplu serviciu oferit în schimbul unei sume de bani este prostituția. Dacă mărim însă un pic nivelul de abstractizare, de fapt orice serviciu sau produs contra unei sume de bani este prostituție. Într-un manual de psihologie destul de nou pe care îl am scrie: "abstractizarea este o operație de selecție în relevarea și reținerea unor însușiri sau relații și eliminarea sau lăsarea "în afară" a altora, considerate neesențiale și accidentale". Oare ce poate fi esențial și ce poate fi accidental în prostituție dintre ban și sex? Sexul oricum are ca scop satisfacția. Oare nimeni nu mai trebuie satisfăcut într-o vânzare sau cumpărare? Păi care este constanta și care este variabila dintre ban și servicii (cum este sexul în cazul acesta)? Deci ce poate fi esențial și ce poate fi accidental în prostituție dintre ban și sex? Eu aș zice că banul este esențial și sexul este accidental. Practic tot ceea ce poate fi numit muncă din punct de vedere economic este de fapt prostituție. Păi ce înseamnă aia ca un copil să se sinucidă pentru că ambii lui părinți sunt plecați să muncească în străinătate? Ce face de fapt un angajat pentru un angajator? Oricum ceea ce înțeleg economiștii prin muncă eu numesc prostituție. Dacă o familie se întemeiază datorită banului tot prostituție se cheamă, ba încă e și mai rău de atât pentru că acolo domnește foarte multă minciună, iar prostituția de la colț pe care o știm cu toții este întemeiată pe adevăr. Orice activitate umană sub presiunea banului se cheamă prostituție și orice activitate umană sub presiunea timpului se cheamă muncă. Atunci când nu muncim spunem că suntem în timpul liber. Asta se întâmplă în realitate. Așa stau lucrurile dacă vrem să ne ridicăm puțin privirea.
Însă fondul problemei cred că nu este acesta. Fondul problemei este că se vrea de fapt condiționarea existenței familiei de sex. Totuși de ce oare trebuie să dispună sexul cine să fie părinți și să nu dispună educația cine să devină părinți? Oare numai o femeie frumoasă sau un bărbat chipeș pot să devină părinți?
De fapt cred că problema este alta. Mai demult bărbații pentru ca să poată pleca la război nu prea trebuia să își iubească familia ci țara. Din cauza asta părinții trebuie să devină părinți datorită banului și sexului, nu datorită chemării pe care o de a deveni părinți au iar astăzi doar se perpetuează acest obicei.
Totuși de ce se vrea cenzurarea sexului atunci? Cu toții ne-am sătura la un moment dat să alegem numai pe criterii sexuale pentru a ne întemeia o familie dacă sexul nu ar mai fi o problemă. Se poate observa clar cum că sexul prin natura sa impune adevăr gol goluț iar în război dacă adversarul știe adevărul despre următoarea ta lovitură tu pierzi.
Dar ce poate fi dragostea de fapt? Atunci când mie îmi e frică sau mă jenez să îți spun ce gândesc deși vreau să-ți îndeplinesc dorințele înseamnă că tu nu mă iubești și atunci când ție îți e frică sau te jenezi să îmi spui ce gândești deși vrei să-mi îndeplinești dorințele înseamnă că eu nu te iubesc. Imaginați-vă cum ar putea arăta o familie fără o astfel de iubire! Oare acei oameni se apropie sau se înstrăinează? Ceea ce este, este ceea ce lipsește atunci când iei și apare atunci când pui. Deci ce altceva trebuie să iei sau să pui pentru ca să dispară sau să apară dragostea. Ce altceva ne învață sexul? Însă cam nimeni nu își dorește așa ceva din păcate. Cam cu toții ne temem să punem întrebările care nu am vrea să ni se pună acelora care știm că ni le-ar putea pune.
De fapt este clar că se vrea o educație specifică conflictului peste tot în lume. Asta pentru că oamenii au mai multă încredere în conflict. Fiecare vrea să fie stăpân și să comande și stăpân se cheamă oricine are câți mai mulți supuși. Atunci când se întâlnesc două părți care vor să fie stăpânitoare, relația dintre ele se cheamă că este un conflict, și de obicei acest conflict se manifestă ca un conflict între supuși.
Incapacitatea educațională și nepăsarea pentru a ajunge la un comun acord cu privire la opțiunile pe care le avem impune o ordine de stăpânire prin forță, iar moralitatea noastră bine înțeles că trebuie să se conformeze acestei tradiții milenare. În societate familia este doar un drept la moșteniri care este impozitat și nimic mai mult. În creștinism de exemplu știm cu toții că urmatul credinței presupunea abandonarea familiei. Biserica nu a apărat niciodată familia ci doar nedespărțirea de "familii" care nu contează din ce motiv s-au întemeiat. Exemplul lui Isus este un exemplu se sacrificiu de sine și al familiei, iar de sacrificii știm cu toții că au nevoie războaiele și nu creația.
Iată dar ce spune Isus în "Evanghelia după Ioan" Cap.15 Vers.12;13 :
"Aceasta este porunca Mea : să vă iubiți unii pe alții așa cum v-am iubit Eu.
Nu este mai mare dragoste decât să-și dea cineva viața pentru prietenii săi.".
Cunoaștem cu toții cum este istoria creștinismului. Doctrina creștinismului insistă cel mai mult pe sacrificiul vieții prezente în speranța unei vieți viitoare, însă cum se face că exact de asta au nevoie cel mai mult soldații pe câmpul de luptă?
Trebuie din câte se pare să ne prostim cu toții la nesfârșit. Aceasta e lumea în care trăim și așa funcționează sistemul. Ei bine față de acest sistem ca scop, sexul și nu prostituția, este ceva rău.
Totuși prostituția ar trebui legalizată pentru că omul nu trebuie să fie un sclav al banului fără ca nimeni să nu îi poată face dreptate atunci când se fac nedreptăți. Prostituția nu este neapărat a sexului. Prostituția poate să fie și a muncii și a familiei, și a educației, politicii sau ce vreți dumneavoastră. Cu toții avem nevoie să ne poată face dreptate cineva atunci când trebuie să fim datori cu ceva pentru bani.
Nu este în avantajul nimănui răpirea de fete pentru prostituție forțată când s-ar putea crea o piață liberă a sexului și cu servicii oferite numai de aceia realmente pasionați și calificați chiar prin natura lor pentru această meserie veche de când lumea.
Familia reprezintă construirea unei încrederi reciproce în bună înțelegere pe termen lung, care are ca scop evoluția întregii umanități, în care noi vrem să fim un exemplu personal. Întemeierea unei familii trebuie făcută numai de cei ce au chemare pentru întemeierea unei familii, iar prostituția sexului tot la fel trebuie practicată numai de cei cu chemare. Altfel ne vom amăgi singuri și între noi la nesfârșit.
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 47
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Vin Mai 23, 2008 7:12 pm

Este bună sau rea legalizarea prostituției?

Tot asa de buna sau rea precum sa-ti tai cite putin dintr-o ureche si s-o vinzi,sau din nasuc,sau o extremitate a membrelor...................

Cam asta reprezinta pt o femeie,sa-si vinda trupul cite putin zi dupa zi pentru ca sa manince,sau sa fie in pas cu moda.
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Sam Mai 24, 2008 12:46 am

Ada_Pal a scris:
Este bună sau rea legalizarea prostituției?

Tot asa de buna sau rea precum sa-ti tai cite putin dintr-o ureche si s-o vinzi,sau din nasuc,sau o extremitate a membrelor...................

Cam asta reprezinta pt o femeie,sa-si vinda trupul cite putin zi dupa zi pentru ca sa manince,sau sa fie in pas cu moda.
Da dar subiectul nu este dacă e bună sau rea prostituția ci dacă e bună sau rea legalizarea prostituției. Prostituția e veche de când lumea. Dacă prostituția totuși e rea atunci de ce prostituatele să nu beneficieze de dreptuti la sănătate, la sindicate care să apere ineresele de salariat etc.?
Eu știu că religia împarte lumea în "oameni buni" și "oameni răi" și pledează pentru o excludere din societate a "oamenilor răi".
Dar eu ști ce zic?
Binele e pentru oameni și nu oamenii pentru bine!
E confuzie între mijloc și scop!
Minciuna are trei forme de bază care sunt OMISIUNEA, ILUZIA și CONFUZIA!
Exact cum e și cu Sfânta Treime!
Eu zic că parcă nu ar fi bine să ne închinăm la așa ceva.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Sam Mai 24, 2008 7:02 am

Ada_Pal a scris:
Este bună sau rea legalizarea prostituției?

Tot asa de buna sau rea precum sa-ti tai cite putin dintr-o ureche si s-o vinzi,sau din nasuc,sau o extremitate a membrelor...................

Cam asta reprezinta pt o femeie,sa-si vinda trupul cite putin zi dupa zi pentru ca sa manince,sau sa fie in pas cu moda.

Corecta parere ...cu atat mai mult cu cat vine dinspre o religie in care prostitutia este deja de mult legalizata ...prin actul casatoriei .... chiar si pe o zi (Muttah)

Ar mai fi de discutat aici si despre micul bordel personal pe care si-l permit barbatii acelei religii sub forma "familei" cu 4 neveste ... adica o forma inumana de batjocorire si discrimanare a femeii!
Sus In jos
desan
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 54
Localizare : constanta
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Vin Aug 29, 2008 7:06 am

prostitutia e greu de definit...daca o luam la bani marunti....luata la modul de meserie e de dorit sa fie legalizata dintoate punctele de vedere...niciodata prostitutia nu a fost doar apanajul femeii..exista o groaza de barbati care o practica si nu neaparat de tendinta homosexuala...o practica cu cine poate sa plateasca!!!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Vin Aug 29, 2008 7:14 am

Adevarat, o fac si barbatii, chiar mai mult ca femeile, daca i-am considera pe politicieni barbati, desi nu prea e cazul.

Mai exista si prostitutia religiosilor, cei care isi vand nu numai trupul ci si sufletul lui Nustiucui!
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Vin Dec 12, 2008 7:08 am

Societatea noastră de astăzi din păcate se bazează pe cumpăratul și vândutul oamenilor. Diferența dintre sclavagism și ziua de azi e că în sclavagism altcineva putea să te vândă cu cât vrea el sau la prețul cerut de altcineva iar astăzi trebuie ca tu să te vinzi singur de bună voie dar tot la prețul la care vrea altcineva să te cumpere.

Mă gândesc așa la ziariștii ăștia că toți sunt cumpărați. Esențialul nu mai e informația ci doar cine te informează. Informația din ziare are ca scop circul.

La noi în politică știm cu toții că nu există niciun fel de doctrine și ideologii. Există doar niște "oameni puternici" fie în bani sau fie în popularitate prin care se obțin voturi. Iar toți cei populari se vând imediat ce au câștigat voturi.

Cu toate acestea suntem cică o societate liberă pentru că noi ne vindem singuri, chiar dacă ne vindem cu cât ni se cere să ne vindem. Ori că te vinde altcineva cu cât îi cere și lui altcineva sau ori că te vinzi tu cu cât îți cere tot altcineva, mie nu-mi pare mare deosebire.

Cam asta e...

La început nu exista legi ci exista un stăpân care prin puterea de șantaj și anenințare ajungea să fie reprezentant al adevărului și al căii ce trebuie urmate.

Mai apoi s-a făcut un fel de automatizare a acestei stăpâniti, fiind pusă pe hârtie sub formă de lege.


Mai există însă și o altă obțiune!
Mai e alternativa unei economii bazate pe un voluntariat răsplătit prin donații, dar care să fie încurajat și de lipsa de responsabilitate pentru oferta acestui voluntariat.

De exemplu în Open source-ului! Linuxul se bazează pe acest principiu. Firefox se bazează pe acest principiu.

Dar ca să explic mai concret. Să zicem că eu scot pe piață un medicament, arăt la toată lumea cum e făcut astfel în cât să poată fi îmbunătățit de oricine, dar eu nu îmi asum responsabilitatea dacă acel medicament e bun sau rău, dar pentru că eu nu îmi asum această responsabilitate, nici nu cer bani pe el, însă dacă nu îl fac bun nu voi mai primi nici donații sau un alt suport voluntar de la cei ce vor să-mi încurajeze activitatea pentru că au nevoie mai mult sau mai puțin de ea sau poate mă admiră pur și simplu.

Din păcate eu am ajuns la concluzia că asta ar cam fi singura alternativă la sclavagismul și prostituția despre care am vorbit mai sus.

Sclavagismul și prostituția despre care am vorbit mai sus, care constă în proprietatea de oameni, pentru că ambele, și sclavagismul și prostituția sunt doar niște mijloace către scopul proprietății de oameni, acestea sunt doar un joc al RESPONSABILITĂȚII.

Atunci cănd te duci la un doctor, tu ai vrea ca acel doctor să fie responsabil dacă tu te faci bine sau nu. Pentru această responsabilitate acel doctor își va cere fel de fel de drepturi pe care tu trebuie să i le respecți pentru că altfel el nu își va mai asuma acea responsabilitate. Astfel ajungi să te vinzi sclav acelui doctor pentru acea responsabilitate.

Open source-ul elimină exact această responsabilitate care a stat și stă la baza conducerii civilizației noastre.

Mai multe detalii despre această filozofie puteți găsi pe Wikipedia la adresa http://ro.wikipedia.org/wiki/Open_source De fapt chiar Wikipedia este Open source! Smile

Dar poate o să facem un subiect separat unde să studiem mai aprofundat despre asta. Nici eu nu prea am aprofundat această filosofie. Sunt foarte multe de gândit despre această filosofie.
Sus In jos
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Sam Oct 01, 2011 12:54 am

Biserica, în schimb, dezaprobă inițiativa parlamentarului. "Patriarhia Română consideră inițiativa deputatului Silviu Prigoană privind legalizarea prostituției, un atentat la demnitatea persoanei umane, la instituția sacră a familiei și la moralitatea publică", potrivit unui comunicat de presă trimis marți, de instituție.

"Patriarhia Română își menține poziția, exprimată public în repetate rânduri conform căreia legiferarea prostituției nu rezolvă o problemă socială gravă, ci, dimpotrivă, amplifică fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar", se mai arată în comunicatul Patriarhiei.

Sursa

Nu inteleg de ce se opune legalizarii prostitutiei tocmai biserica, cand Isus a spus:

Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31)

Sau poate ca curvele fac parte din prostitutia nelegalizata doh iar odata cu legalizarea si-ar pierde intaietatea si pozitia privilegiata din imparatia domnului grin
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Sam Oct 01, 2011 12:50 pm

Black velvet a scris:
Biserica, în schimb, dezaprobă inițiativa parlamentarului. "Patriarhia Română consideră inițiativa deputatului Silviu Prigoană privind legalizarea prostituției, un atentat la demnitatea persoanei umane, la instituția sacră a familiei și la moralitatea publică", potrivit unui comunicat de presă trimis marți, de instituție.

"Patriarhia Română își menține poziția, exprimată public în repetate rânduri conform căreia legiferarea prostituției nu rezolvă o problemă socială gravă, ci, dimpotrivă, amplifică fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar", se mai arată în comunicatul Patriarhiei.

Sursa

Nu inteleg de ce se opune legalizarii prostitutiei tocmai biserica, cand Isus a spus:

Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31)

Sau poate ca curvele fac parte din prostitutia nelegalizata doh iar odata cu legalizarea si-ar pierde intaietatea si pozitia privilegiata din imparatia domnului grin
Era o vorba mare: daca taceai, filozof ramaneai Wink
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Sam Oct 01, 2011 8:05 pm

Mihai12 a scris:
Era o vorba mare: daca taceai, filozof ramaneai Wink
De ce ataci mereu?

Omul ti-a dat un verset biblic din care reiese clar ca "vamesii si curvele ajung mai degraba in rai" decat credinciosii.

Astfel a fost prezentat si subliniat cu acest verset-mesaj, avantajele unei meserii care iti asigura sa ajungi sigur in Impartia lui Dumnezeu !

Si legat de acest verset este exprimata nedumerirea fata de motivul ptr care Biserica Ortodoxa, interzice constient practicarea unei meserii care duce la mantuire ... interzicand aceasta meserie interzice implicit si sansa curvelor de a ajunge la "imparatia din ceruri" nume de bordel ... unde ar fi putut sa il aibe de client ... poate .... chiar si pe "dumnezeu" care umbla la femei ...ba chiar are si un fiu.

Ce naiba ... nu sti sa analizezi nici un verset de un rand?
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 10:56 am

Pfff
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 11:25 am

Mihai12 a scris:
Pfff
Atata tot ?
Ma asteptam sa mai zici si tu macar un beheheheeeee mai prelungit ...ca doar din Scriptura turmei tale era luat acel verset !
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 1:16 pm

Soimos a scris:
Mihai12 a scris:
Pfff
Atata tot ?
Ma asteptam sa mai zici si tu macar un beheheheeeee mai prelungit ...ca doar din Scriptura turmei tale era luat acel verset !
Pff scriu cand sunt dezamagit.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 2:00 pm

Mihai12 a scris:
Pff scriu cand sunt dezamagit.

De cine?

Cumva de Isus care a afirmat ca:

”Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu."
(Mat.21:31)

Sau ai cumva impresia ca noi am facut aceasta afirmatie?

Poi daca esti dezamagit de el (Isus)... cu ce sa te ajutam noi niste atei cu altceva decat cu sfatul de a te lepada de satana ...adica de religie!

Daca nu vrei sa ne asculti ... de ce nu-ti iei in schinare crucea ...si sa-l urmezi pe Lucifer asa cum va cere ...pe drumul Golgotei ...adica calea suferintei vesnice?

Ptr ca uite eu ca ateu nu am ales calea suferintei vesnice a lui Isus ...ci Calea Bucuriei de a Trai ... adica o viata prospera si linistita in Germoney.
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 2:59 pm

Da mai soimos dar tu nu intelegi absolut deloc la ce se referea Iisus in versetul cu pricina Wink
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 3:24 pm

Mihai12 a scris:
Da mai soimos dar tu nu intelegi absolut deloc la ce se referea Iisus in versetul cu pricina Wink
Poi asa pot sa zic si eu despre tine!

Important este tu sa stii si sa retii ca acest lucru a fost rostit de Isus ...deci este "Lege Dumnezeiasca" ...(mai ales ptr credinciosii ca tine) ...si ea se refera tot la credinciosii de teapa ta ... care sunt crestini doar in imaginatia lor (bolnava) ...si nu inteleg ce impune acest lucru!
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 6:27 pm

Wow bine ca intelegi tu, un ateu ignorant si arogant care crede ca le stie pe toate( desi nu recunoaste se poarta ca unul). Uite ma unde era mesia secolului nostru. Multumim ca ai venit sa ne luminezi maria ta salutare
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 7:16 pm

Mihai12 a scris:
Wow bine ca intelegi tu, un ateu ignorant si arogant care crede ca le stie pe toate
Nu ma mir ca te surprinde acest lucru ...adica faptul ca eu inteleg intotdeauna ceea ce citesc ...tinand cont ca tu esti la nivelul unei oi care nu intelege nimic ...doar ca behaie asa a proasta!

Citat :
Uite ma unde era mesia secolului nostru. Multumim ca ai venit sa ne luminezi maria ta salutare
Poi sa sti ca ai si de ce sa te minunezi ...tu care esti o oaie ...de noi care invatam ca sa STIM ... si nu suntem obisnuiti de mici sa credem totul a proasta !

Si mai tare ar trebui sa te minunezi ca in lumea noastra reala aici pe pamant (si nu in cerul pe care esti prea redus la bibilica ca sa stii macar unde se afla . daca te simti lezat poti sa ne arati tuturor cat de prost sunt eu incat nici macar atat nu stiu) ... de inteles ceea ce citesc ...inteleg si copii din clasa I, ca de aia merg la scoala ... lucru pe care la voi credinciosii ....nici oile batrane si proaste nu le inteleg ...chiar daca sunt manate cu turma duminica in biserica!
Sus In jos
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 8:28 pm

.*/*ujk%$


Ultima editare efectuata de catre Mihai12 in Lun Oct 03, 2011 4:26 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Dum Oct 02, 2011 11:58 pm

Mihai12 a scris:
Editat din motive de "furie crestina" ...adica sindromul oii turbate
SIC!
Concluzia ...este ca e necesara legalizarea prostitutiei ...chiar si in randul oilor ...ca prea li se urca hormonii la cap si din oi blande devin diavoli spurcati care balesc venin!


_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Lun Oct 03, 2011 6:18 am

Mihai12 a scris:
.*/*ujk%$
O fi asta linkul cu adresa si explicatia locuui in care se afla cerul ? ...sau nu te duce mintea sa ne explici acest lucru pe care-l cunosti atat de bine ...incat (culmea prostiei din moment ce nu ai habar unde este cerul) ...stii exact ce ne cere "dumnezeul" din ceruri ... probabil citind printre randuri scriptura numita Can-Can?

Mai Mihai Bravu (in ceasul al 12-lea) ... nu vezi ca nu faci fata unei discutii cu noi, ...bineinteles pe teme religioase ...si mai ai si tupeul sa te lauzi ca m-ai/ne-ai dat gata ?

Huo si sa-ti fie rusinica ...ptr minciunica!

Mai multa rusinica!
bataita la fund
Sus In jos
Alin Soimosi
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 254
Localizare : Romania
Puncte : 273
Data de inscriere : 23/04/2010

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Lun Oct 03, 2011 10:43 am

Ar trebui sa intrebam pe cineva care traieste intr-o tara cu prostitutie legalizata,care sunt avantajele si dezavantajele.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Lun Oct 03, 2011 11:26 am

Poi atunci intreaba-ma pe mine ptr ca in germania prostitutia este permisa.

Si daca m-ai fi intrebat ...ti-as fi raspuns ca nu este nici bine nici rau ...ptr ca pe mine nu ma intereseaza problema ...dar daca unele fete vor sa munceasca in acest domeniu din campul muncii ... e treaba lor personala.

Din p de v religios as ptea afirma ca este ceva pozitiv ... ptr ca "dumnezeu" le promite acestora mntuirea mai usor decat credinciosilor care cunosc Biblia si o incalca cu buna stiinta ...adica fac asa cum faci tu ...posteaza pe calculator folosind "Stiinta cea mincinoasa si inselatoare care v-a indepartat de la credinta"!

De unde ati tras voi concluzia ca aveti voie sa va apropiati de stiinta si de obiectele ei diavolesti ... ptr care sa va tradati credinta si religia?
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Lun Oct 03, 2011 5:30 pm

Alin Soimosi a scris:
Ar trebui sa intrebam pe cineva care traieste intr-o tara cu prostitutie legalizata,care sunt avantajele si dezavantajele.

Nu exista dezavantaje!

Intr-o astfel de tara, in care prostitutia este legalizata adica reglementata prin lege, majoritatea oamenilor nici macar nu stiu cum arata o prostituata reala. Nu mai intalnesti prostituate prin parcari, pe linii de centura sau colturi de strada, acestea sunt doar in bordeluri, iar cei interesati le gasesc doar acolo, departe de ochii lumii si mai important, al copiilor!

Prin reglementarea prostitutiei se limiteaza raspandirea bolilor cu transmisie sexuala, SIDA, sifilis, hepatita C, etc. deoarece bordelurile sunt obligatoriu asistate medical! In plus, prostitutia nemaifiind publica scade si tentatia apelarii la astfel de servicii...

Biserica nefiind o institutie a binelui este evident ca se opune reglementarii prostitutiei. Ce-i pasa ei de boli si de efortul de a le limita raspandirea... ce-i pasa ei ca nereglementata, prostitutia se practica pe oriunde si sub ochii copiilor... important pentru biserica este sa-si apere popii curvari, pedofili, corupti, etc.

Un preot brailean este cercetat de superiori si ar putea sa zboare din functie, fiindca a fost prins cu sutana-n vine: a apelat la serviciile unui proxenet si a facut sex cu o prostituata minora.

Popa Iulian Stroiu, 26 de ani, paroh in satul Latinu, a fost prins la curve de catre doi jurnalisti si doi ofiteri de la Biroul Investigatii Criminale Braila, care supravegheau inca din decembrie 2005 activitatea infractionala a proxenetului Marius Ionita, zis "Pacala", individ arestat joi, dupa ce i s-a organizat un flagrant si a luat bani marcati de la un reporter incognito.


Sursa

Daca s-ar reglementa prostitutia, cum ar mai putea popii sa apeleze la prostituate minore? In bordeluri, varsta minima este de 18 ani! In plus... cum si-ar mai putea pastra popii anonimatul daca ar merge la bordel? Acum sunt prinsi doar din intamplare...

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Mihai12
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 757
Varsta : 48
Localizare : Calarasi
Puncte : 832
Data de inscriere : 17/07/2011

MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   Lun Oct 03, 2011 6:02 pm

Soimos a scris:
Mai Mihai Bravu (in ceasul al 12-lea) ... nu vezi ca nu faci fata unei discutii cu noi, ...bineinteles pe teme religioase ...si mai ai si tupeul sa te lauzi ca m-ai/ne-ai dat gata ?
Mai soimica cat eram cu Gaspar mi-am batut joc de tine, mai bine zis te-am facut sa-ti bati singur joc de tine. Cat am fost cu Demonos, te-am nimicit, dovada ca ti-ai facut bagajele si ai fugit( ce rimeaza Very Happy ). De cacat te-ai facut mereu. Ce mai vrei? Esti masochist? Vad ca Alin Soimosi nu a mai scris de mult timp pe forum. Ia sa vedem ce parere are si el despre discutiile noastre
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Este bună sau rea legalizarea prostituției?   

Sus In jos
 
Este bună sau rea legalizarea prostituției?
Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Cultura, Loisir, Bla Bla :: Cafeneaua "La Sfanta Treime" :: Glume si sex-
Mergi direct la: