Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Minunea focului sfânt

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Focul sfânt minune sau truc?
 Minune
 Truc
Vezi rezultatele
AutorMesaj
Verovika
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 32
Localizare : Czech Republic
Puncte : 10
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 10:23 am

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 11:35 am

Evident ca este un truc!
Iata secretul:
Este vorba de o combustie chimica spontana care se pregateste astfel:
Se adauga fosfor si un solvent organic, iar dupa o anumita perioada, la contactul cu oxigenul, lumanarea se aprinde.MINUUUUUUUNEEEE!!!!

Recomand vizionarea acestui clip:

Deci ramane cum am stabilit si anume ca nu exista lumina mai sfanta decat cea a soarelui ...fara aceasta nu ar exista nici viata si nicio alta minune aici pe pamant


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Sam Apr 23, 2011 5:18 pm, editata de 5 ori
Sus In jos
Verovika
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 32
Localizare : Czech Republic
Puncte : 10
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 11:52 am

Soimos a scris:
Evident ca truc!
Nu exista lumina mai sfanta decat cea a soarelui ...fara aceasta nu ar exista nici viata si nicio alta minune aici pe pamant
Dacă e truc atunci explică trucul! Unde anume s-a mai făcut un truc asemănător și cum anume a fost el făcut? Demonstrează că e truc!
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 12:05 pm

Minune înseamna de obicei orice lucru care este încă peste putința omului de a explica și a face. Problema este dacă această "neputință" a fost planificată intenționat de alți oameni sau nu.
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 12:19 pm

Oricum cică Patriarhul Ortodox al Ierusalimului sau alt arhiepiscop ortodox recită o rugăciune anume, își dă jos robele și intră singur în mormânt.

Întrebarea mea ar fi de ce oare singur?

Deci nu e o minune ci e doar un zvon dacă întră singur. Deci doar trebuie crezute pe cuvânt niște vorbe și nimic mai mult.
Sus In jos
Verovika
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 32
Localizare : Czech Republic
Puncte : 10
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 12:33 pm

Focul Sfânt de la Ierusalim

În fiecare an, în ziua oficierii Vecerniei Mari din Sâmbăta Mare, în incinta Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim lumânările se aprind de la sine în mod miraculos. Zeci de oameni de știință au căutat zadarnic să găsească o explicație logică tulburătorului fenomen. De la teorii privind aprinderea “pe șest” a unei focului și până la folosirea laserelor, s-au avansat fel și fel de ipoteze, care mai de care mai năstrușnică. Dar niciuna nu a reșit că combată eficient credința cvasigenerală în natura divină a Luminii.
* O stranie descărcare electrică, detectată de aparate
Fizicianul și matematicianul rus Andrei Volkov, de la Institutul pentru energie atomică Kurchatov, și-a încercat și el norocul, cercetând apariția Focului Sfânt, în timpul slujbei pascale a Bisericii Ortodoxe din anul 2008. După o așteptare de 6,5 ore, potrivit agenției Interfax, “aparatele noastre, care emiteau un spectru de radiație electromagnetică, au detectat un impuls ciudat de frecvență joasă care inunda Biserica Sfântului Mormânt. Acest impuls inexplicabil nu a mai fost detectat până acum. El părea inițial o formă stranie de descărcare electrică. Nu am reușit să detectăm locul exact în care Lumina se coboară și aprinde lumânările ținute de Patriarh. În acel moment, toate aparatele noastre de măsurare și înregistrare au avut din senin probleme tehnice”, a povestit Andrei Volkov. Potrivit acestuia, neobișnuita descărcare electrică a fost confirmată de expertul în inginerie mecanică Evgheny Morozov. La capătul câtorva luni petrecute în studierea și interpretarea rezultatelor măsurătorilor, Volkov a concluzionat că datele înregistrate în noaptea de Înviere în biserică diferă fundamental de cele din ziua precedentă, dar că o singură cercetare e insuficientă pentru o opinie științifică solidă. “Dacă mă întrebați, ca om de știință, dacă acolo s-a petrecut sau nu un miracol, v-aș spune că nu știu”, a declarat fizicianul rus.
* Minunea atestată de o mie de ani
Relatări despre Focul Sfânt există consecvent din 1106, mențiunile anterioare fiind sporadice. Ortodocșii, privilegiați de apariția Luminii divine în cadrul slujbei oficiate după ritul lor, consideră că semnul ceresc le confirmă temeinicia credinței. În ziua respectivă, la prânz, patriarhul grec, înveșmântat în straiele sacerdotale și urmat de patriarhul armean și de episcopul copților, cu toții însoțiți de înalți prelați, mărșăluiesc în procesiune solemnă intonând imnuri religioase și ocolind de trei ori Sfântul Mormânt. Odată procesiunea încheiată, Patriarhul Ortodox al Ierusalimului sau alt arhiepiscop ortodox rostește o rugăciune anume și intră singur în mormânt, nu înainte ca autoritățile israeliene să verifice că nu poartă asupra sa mijloace tehnice de aprindere a focului. Această investigație era întreprinsă de soldați musulmani, în timpul ocupației turce a Ierusalimului. Prelații armeni și copți rămân în anticameră cântând "Doamne miluiește" (Kyrie eleison în greacă) până când Lumina Sfântă coboară spontan peste lumânările patriarhului, care iese apoi și împarte Lumina celor prezenți. Diodor, Patriarh Ortodox al Ierusalimului vreme de 16 ani, a declarat că, de regulă, Lumina Sfântă apare imediat ce se încheie rugăciunile speciale, păstrate de secole. Se întâmplă însă uneori să se lase așteptată câteva minute. Focul sacru se ivește chiar deasupra Sfântului Mormânt, ca o luminiță albastră ce-și schimbă culoarea și se comportă diferit, de la un an la altul. Fie ia forma unui fulger, a unei spitale ori acoperă ca un nor lespedea pe care s-a aflat trupul lui Iisus, fie luminează toată încăperea, iar cei de afară pot vedea totul. Potrivit Patriarhului Diodor, Focul Sfânt nu are consistența flăcării unei lămpi și nu arde la contactul cu pielea în primele minute, ceea ce atestă originea sa divină. Miraculoasa Lumină nu-și limitează însă prezența doar la încăperea Sfântului Mormânt, ci uneori e semnalată chiar în biserică, în mai multe locuri simultan, unde lumânările credincioșilor se aprind instantaneu.
* Misteriosul “flash albastru”
Cercetarea făcută de fizicianul Andrei Volkov asupra fenomenului Focului Sfânt nu a fost o premieră decât prin măsurătorile înregistrate. Anterior, alți oameni de știință au observat, la rându-le, o formă stranie de energie ce apare în preajma altarului Bisericii Sfântului Mormânt, chiar înainte de pogorârea Luminii. Există chiar imagini foto și video care au surprins „flash-ul” albastru coborând de sus, un flash care durează însă mult mai mult decât cel produs de tehnica umană. Potrivit lui Volkov, acest flux energetic nu are legătură directă cu Focul Sacru, dar îl precede întotdeauna. Adjunctul șefului Comisiei pentru miracole din cadrul Patriarhiei moscovite, Alexander Moskovsky, a lăudat rezultatele muncii lui Volkov, considerându-le serioase, veridice și responsabile.
* Părintele Petroniu, de la Schitul Prodromu, povestește…
Lumina aceasta, ce vine singură din ceruri în Sâmbăta Paștilor, este LUMINA CU CARE HRISTOS S-A COBORÂT LA IAD, cum zice Isaia: ", scria în 1974 “Pelerinul Român”. Potrivit sursei citate, când a fost părintele Petroniu la Sf. Mormânt, miracolul s-a petrecut astfel: “Când s-a făcut rugăciunea pentru Sfânta Lumină, deodată a venit un stâlp de foc și s-a speriat toată lumea, a venit deasupra Sf. Mormânt s-a despicat în trei, un stâlp de foc a mers la Golgota, unul la Mormântul Domnului și unul la Biserica Sf. Învieri. În trei stâlpi s-a făcut Lumina aceasta, căci nu vine în fiecare an la fel, aici sunt taine mari”. Ieromonahul Petroniu Tănase, de la Schitul românesc Prodromu de pe Muntele Athos, povestește:” Mormântul Domnului este pecetluit de cu seară: "Lumină era în întuneric, dar întunericul nu a cuprins-o". După a treia înconjurare (în cadrul procesiunii clericilor și pelerinilor –n.n.) se despecetluiește ușa. Patriarhul intră înlăuntru, adună cu mâinile vata de pe lespedea Sfântului Mormânt (care era dinainte așezată acolo) și care se aprinde acum cu o lumină fosforescentă, care nu arde, și iese cu ea afară la mulțime... Un strigăt de uimire cutremură toată biserica și ropotele de aplauze ale unei nestăvilite bucurii umplu văzduhul. Minunea s-a mai petrecut o dată. Toată lumea se înghesuie să-și aprindă buchetul de lumânări de la Sfânta Lumină și în citeva clipe întreaga biserică este o mare de foc. . Paștile este sărbătoarea luminii, a biruinței, a bucuriei și totodată inaugurare, început al împărăției celei veșnice”.
* Scepticii pretind că e o farsă
Există, firește, și contestatari ai miracolului de la Ierusalim, din noaptea Învierii. Mulți spun că Lumina divină ar fi, de fapt, o banală flacără luată de patriarhul ortodox de la o candelă ascunsă în încăperea Sf. Mormânt. Scepticul rus Igor Dobrokhotov a analizat pe larg mărturiile, fotografiile și filmările legate de minune și a concluzionat că la mijloc e o fraudă. Dobrokhotov, dar și cercetătorul Nikolai Uspenski, dr. Aleksandr Musin de la Sorbona și unii ortodocși de rit vechi citează extrase din jurnalele Episcopului Porfirie (Uspenski) (1804-1885) care pretinde că preoțimea din Ierusalim știa că Focul Sacru e o farsă. Porfirie scria: "Un ierodiacon care a intrat în altarul Mormântului atunci când, după cum crede toată lumea, focul sfânt coboară, a văzut oripilat că focul este aprins de la o simplă lampă de icoană care nu se stinge niciodată, și astfel focul sfânt nu este o minune. El însuși mi-a spus despre asta azi" (Kniga bytija moego, vol. 1 (anii 1841-1844), p. 671). Dobrokhotov mai susține că faptul că pelerinii care își “spală fața” sau părul ori mâinile cu Focul Sfânt rezistă fără să se ardă tot atât cât ar fi rezistat și la o flacără obișnuită. Iar aici trebuie menționat că, potrivit portalului ortodox Credo, timpul cât Sfânta Lumină nu provoca arsuri era mai mare în trecut decât astăzi (s-ar fi ajuns de la 33 de minute la numai 2). S-a mai observat și că, odată cu trecerea anilor, Focul Sacru se pogoară din ce în ce mai târziu.
* Toate tentativele de rupere a legăturii dintre ortodocși și miracolul Luminii Sfinte au eșuat. În 1579, Patriarhul armean Hovhannes I, ambiționat de ocupanții turci, s-a rugat zi și noapte pentru a primi Focul Sacru, dar Lumina s-a pogorât despicând o coloană de lângă intrarea în Biserica Sfântului Mormânt, acolo unde fusese ținut Patriarhul ortodox al Ierusalimului, Sophronius IV. În 1112, cruciații i-au scos pe ortodocși afară din Sfântul Mormânt, iar slujba a fost făcută de preoți catolici. Văzând că Sfânta Lumină nu vine, după lungi așteptări, împăratul a poruncit să fie adus patriarhul ortodox. Imediat după sosirea lui, Sfânta Lumină a venit în făcliile acestuia.

Sursa: http://www.independent-al.ro/mistere/focul-sfant-de-la-ierusalim.html
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 12:54 pm

Foarte interesanta postarea ta ...si felicitari ca ai avut bunavointa si rabdarea sa o postezi
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 5:43 pm

Atunci hai sa tinem faclia prostiei si a credulitatii aprinsa!!!
Very Happy
Sus In jos
H1perion
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 302
Varsta : 24
Localizare : Vin la tine
Puncte : 309
Data de inscriere : 22/01/2009

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Dum Mai 03, 2009 7:55 pm

ar fii o idee.. se spune k lumina vine din anu 1100 si ceva.. da? .. atunci lumea era mult mai naiva .. poate ca au gasit ceva sa-i faca sa creada..si timpu ce trecea ei au gasit mult mai multe solutii sa faca oamenii sa creada ..sunt multe idei , dar chestia asta trebuie bine gandita si amanuntita.. trebuie gandita bine
Sus In jos
Verovika
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 32
Localizare : Czech Republic
Puncte : 10
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Mai 04, 2009 6:49 am


Oare ar fi trebuit să fac eu minunea focului pentru ca să vorbesc de la mine?

Sau ar fi trebuit să vin numai eu cu mărturiile mele personale și toată lumea să afle numai de la mine?
Nu ar fi trebuit ca și filmările și pozele să le fac tot eu?
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Mai 04, 2009 8:19 am

Eu ti-am apreciat interesul dovedit fata de noi prin a ne impartasi putin si noua din ceea ce ai gasit tu interesant !
Te mai asteptam cu placere si in viitor cu material ...si nu ne suparam nici daca vrei sa ne combati cu el ...pentru ca numai din lupta contrariilor ne putem face noi oamenii pareri proprii fundamentate.
Sus In jos
mihai1991
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 10
Localizare : Bucuresti
Puncte : 14
Data de inscriere : 31/05/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Mai 31, 2010 6:44 pm

Combustie chimica spontana: se adauga fosfor si un solvent organic, iar dupa o anumita perioada, la contactul cu oxigenul, lumanarea se aprinde.MINUUUUUUUNEEEE!!!!
Recomand vizionarea acestui clip: https://www.youtube.com/watch?v=LSDaqVuP1QM
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Mai 31, 2010 7:12 pm

mihai1991 a scris:
Combustie chimica spontana: se adauga fosfor si un solvent organic, iar dupa o anumita perioada, la contactul cu oxigenul, lumanarea se aprinde.MINUUUUUUUNEEEE!!!!
Da, asta este "minunea" si este cunoscuta din antichitate! De astfel de "minuni" este plin crestinismul Smile 

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mar Iun 01, 2010 6:37 am

Acest gen de "minuni religioase" bazate pe stiinta ... au mers bine mana in mana cu religia, de ex. Heron din Alexandria a dezvoltat mai multe mecanisme ptr temple unele care deschideau usa cand urcai treptele sau statui cu zeitati care plangeau de recunostinta daca introduceai un banut unde trebuie.

Iata prin aceste exemple se confirma inca o data ca rolul religiei nu este decat acela de a prosti populatia si a-i beli de bani!


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Mar Iun 01, 2010 9:09 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
HaymHerman
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 86
Varsta : 62
Localizare : Israel
Puncte : 7
Data de inscriere : 19/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mar Iun 01, 2010 8:27 pm

Eu locuiesc aici ,aproape de biserica,linga Ierusalim.Si ce minunat ar fi sa fie adevarat.
Armata noatra pazeste intr-adevar biserica in acele zile,din motive de securitate.Dar nu intervine in desfazurarea programuluica nu avem interesde-a deranja lumea.Pina este multa prostie,noi cistigam bine.
Ce am face noi daca nu am avea citeva sute de mii de pelerini la sarbatorile pastelui?Or fiecare tara lupta sa aibe motive de-a atrage pelerini.Asa ca noi nu sintem interesati ai alunga.Ce ne intereseaza pe noi ce cred?
Cit priveste adevarul despre data invierii,hai s-o lasam balta,ca deja mi-e rusine sa mai repet adevarul ,de cite ori l-am repetat pina acum.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 4:23 am

HaymHerman a scris:
Pina este multa prostie,noi cistigam bine.

Imi place de tine ca esti sincer! Oricum, daca nu ar exista prostii, nu ar avea cum sa iasa in evidenta nici cei inteligenti!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
totyo
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 256
Localizare : geea
Puncte : 317
Data de inscriere : 16/04/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 5:33 am

inteligenta nu tine, sa prostesti pe cineva... asta denota altceva!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 6:35 am

Ce vrei sa spui ca denota biserica?
Sus In jos
totyo
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 256
Localizare : geea
Puncte : 317
Data de inscriere : 16/04/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 6:55 am

depinde ce intelegi prin "biserica"!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 7:46 am

Tot aia ce intelegi si tu.

... ca doar nu au inceput caramizile sa se apuce de prostit oamenii!
Sus In jos
totyo
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 256
Localizare : geea
Puncte : 317
Data de inscriere : 16/04/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 9:55 am

ei vezi, io ma gandeam la altceva.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mier Iun 02, 2010 9:58 am

totyo a scris:
ei vezi, io ma gandeam la altceva.

Pai spune-ne si noua la ce te gandeai.

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Silverdane
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 49
Localizare : Unholy Citadel of Bucharest
Puncte : 49
Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Iun 07, 2010 5:09 pm

Lumina sfanta este o forma purificata de energie vitala, ce poate vindeca rani, purifica blesteme sau reinvia mortii. Nu exista in lumea acesta, ci in ceruri. Si o au doar sufletele evoluate ce isi intaresc puritatea si stapanesc alte discipline complexe.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Lun Iun 07, 2010 7:00 pm

Silverdane a scris:
Lumina sfanta este o forma purificata de energie vitala, ce poate vindeca rani, purifica blesteme sau reinvia mortii.

Tu confuzi credinta cu realitatea?
Pai dac ar fi ceea ce crezi tu ...iti dai sema cate milioane de pacienti aflati pe moarte ar invada Ierusalimul?

Citat :

Nu exista in lumea acesta, ci in ceruri.
Unde este cerul ? ... poate ne explici si noua acest lucru ?

Citat :

Si o au doar sufletele evoluate ce isi intaresc puritatea si stapanesc alte discipline complexe.
Cum poti sa vorbesti despre suflete evoluate atunci cand e vorba de niste inferiori care nu stiu ca Biblia este un text furat de la o alta religie ...si nu unul scris de oameni?

Cum sa fie suflete superioare niste oameni care s-au vandut Dumnezeului lumii acesteia ...adica Diavolul ...un Zeul al Intunericului venind din Bezna unul care recunoaste in Geneza ca nici nu stia ceea ce este lumina?

Chiar daca ar fi adevarat acel foc viu din Ierusalim ...acesta ar trebui sa fie un fapt care sa ne ingrijoreze pentru ca acolo Isus Christos a fost trimis in Iad si el singur recunoaste ca este Seful cheilor MORTII si ale IADULUI ....adica e Diavolul ...si exact acesta face minuni ...asa cum e anuntat lucrul acesta si in Biblie!
Sus In jos
Silverdane
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 49
Localizare : Unholy Citadel of Bucharest
Puncte : 49
Data de inscriere : 07/06/2010

MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   Mar Iun 08, 2010 9:04 am

Soimos a scris:

Tu confuzi credinta cu realitatea?
Pai dac ar fi ceea ce crezi tu ...iti dai sema cate milioane de pacienti aflati pe moarte ar invada Ierusalimul?

Lumina sfanta nu poate exista in Iad, adica lumea acesta. Poti sa speri si sa visezi tu cat vrei, dar nu exista aici. Faptul ca focul lor doar arde si nu face "minuni" arata ca e doar foc ordinar, si nu are absolut nimic in comun cu "sfant".
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Minunea focului sfânt   

Sus In jos
 
Minunea focului sfânt
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Fenomenul religios :: Teme religioase diverse :: Teme religioase diverse-
Mergi direct la: