Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Texte in sprijinul ateilor

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Texte in sprijinul ateilor   Mier Mai 13, 2009 12:16 pm

In acest topic ne-am propus sa colectionam Idei si Citate in sprijinul ateilor  ... va asteptam cu placere sa le completati!

Dumnezeu ne invata in Geneza 3 :19 ca sufletul omului nu este nemuritor, omul este facut din tarana si tot in tarana se va intoarce!

Isus=Lucifer =Satana?= Latina LUX lumina Ferre a aduce cel care aduce lumina ... In liturgia in limba latina dupa Biblia Vulgata ... Lucifer (era sinonimul lui Isus) si apare in trei versete biblice:
in Isaiah 14:12< Jov 11:17, si 2 Peter 1:19.

Luca 10. 18. Și le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.

Religia = Opiu ptr popor
Marx a zis asta : "Religia este alinarea creaturii asuprite, inima unei lumi fără inimă și sufletul unei condiții fără suflet. Este opiumul maselor."
Moise stie ca exista mai multi Dumnezei:

Deuteronomul 4,7)."Care este în adevăr, neamul acela așa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui așa de aproape, cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori îl chemăm?
"


Isus recunoaste ca nu e bun
Luca 18:19 " "Pentru ce Mă numești bun?" i-a răspuns Isus. "Nimeni nu este bun decât Unul singur: Dumnezeu."

Isus banuit de contemporani ca lucreaza cu Belzebub vezi Matei 12

3. Nu știți că toți câți am fost botezați în Isus Hristos, am fost botezați în moartea Lui?
Christos stapanul Cheilor Mortii ..
17 Cînd L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El si-a pus mîna dreapta peste mine, si a zis: ,,Nu te teme! Eu sînt Cel dintîi si Cel de pe urma,
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. Eu tin cheile mortii si ale iadului!!!

http://www.biblia-ortodoxa.ro/noul-testament/apocalipsa-sfantului-ioan-teologul/
Oare vine este acela care in Apocalipsa 1 spune ca este Alfa si Omega si prin aceasta isi asuma o "dumnezeire" prin care il detroneaza pe adevaratul Dumnezeu?
Nu o fi cumva "vrajmasul"?


Isus NU este mantuitor:
Isaia 43.10.       Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul, și Sluga pe care am ales-o, ca să știți, să credeți și să pricepeți că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu și nici după Mine nu va mai fi!
11.     Eu, Eu sunt Domnul și nu este izbăvitor afară de Mine!  

Nephilimii = "decazuti" ...  adica fii lui Dumnezeu ....care au intrat la fetele oamenilor ....  si s-au nascut acei "Uriasi" (geneza) Ingerii decazuti sau nephilimi, sint cei din geneza numiti "fiii de D-zeu"  ... "benej ha'elohim ( בני היי )" ("Fii lui, ai lui Dumnezeu")
.... In cartea lui Enoh sunt entitati ceresti sub forma de ingeri decazuti ... ei erau mai mari si mai puternici ca oamenii (ex ca Dumnezeu biblic)

Existenta a mai multor Dumnezei (Cartea lui Avraam 4:3...)
dar si in :
Psalmii 821. (Un psalm al lui Asaf.) Dumnezeu sta in adunarea lui Dumnezeu; El judeca in mijlocul dumnezeilor. http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/psalmi/82/1/#1


Treimea in NT, In tot Noul Testament Fiul, Duhul Sfant cat si Tatal sunt identificati separati ca si Dumnezeu si fiecare in parte este aratat actionand ca si Dumnezeu (Fiul : Marcu 2:5-12; Ioan 20:28; Filip.2:10,11; Duhul Sfant : Fapte 5:3,4; 2 Cor.3:17,18; 13:14)

Oamenii actioneaza avand pe Dumnezeu in ei:
Filipeni2 13Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi, și vă dă, după plăcerea Lui, și voința și înfăptuirea.

Raul adus de Isus-Christos:
"Atunci Isus a zis ucenicilor Săi:
"Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea, și să Mă urmeze." Ev.Matei 16:24
Luca 12:49 Eu am venit să arunc un foc pe pământ. Și ce vreau decât să fie aprins chiar acum!


(Luca 14:26):  Daca vreun om vine la mine si nu uraste pe tatal lui, pe mama lui, pe sotia lui si pe ai sai copii, si pe fratii lui, si pe surorile lui, da, si propria lui viata, nu-mi poate fi ucenic.
repetat in

(Matei 10:34,35,36,37)   Sa nu va-nchipuiti ca am venit sa aduc pacea pe pamant: Am venit nu ca sa aduc pacea, ci sabia. (35) Ptr. ca am venit sa aduc dihonia intre om si tatal lui, intre fata si mama ei si intre nora si soacra. (36) Si dusmanii omului se vor gasi printre ai sai, din propria lui casa. (37) Cel ce-si iubeste mama sau tatal sau, atunci nu este demn de mine: si cel ce-si iubeste fiu sau fiica mai mult decat pe mine, atunci acela nu e demn de mine.
Daca Isus ar fi fost Dumnezeu ...si ar fi cunoscut viitorul, nu ar fi permis sa se comita atatea crime in numele lui

Iata cum Isus ne spune ca Diavolul nu este sarpele ci Dumnezeul ucigas: este chiar Diavolul ...adica Tatal Minciunii!

Ioan 8 ;44

44. Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii.


Dumnezeu si Biblia indeamna la crime

http://rationalwiki.org/wiki/Examples_of_God_personally_killing_people

https://www.youtube.com/watch?v=6IoFpg7IquI

2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.

Exod 22:18~
"Pe vrajitoare sa n'o lasi sa traiasca."
Persoanele de alta religie sa fie omorate fara mila.

Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale

,, Levitic 20:9~
"Daca un om oarecare blastama pe tatal sau sau pe mama sa, sa fie pedepsit cu moartea; a blestemat pe tatal sau sau pe mama sa: sîngele lui sa cada asupra lui".
. Și i-a zis Domnul: Treci prin mijlocul cetății, prin Ierusalim, și însemnează cu semnul crucii (litera "tau" care în alfabetul vechi grec avea forma unei cruci) pe frunte, pe oamenii care gem și care plâng din cauza multor ticăloșii care se săvârșesc în mijlocul lui".
5. Iar celorlalți le-a zis în auzul meu: "Mergeți după el prin cetate și loviți! Să nu aveți nici o milă și ochiul vostru să fie necruțător!
6. Ucideți și nimiciți pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeți de nici un om, care are pe frunte semnul "+"! Și să începeți cu locul Meu cel sfânt!" Și au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.
7. Apoi le-a zis: "Întinați templul, umpleți curțile cu uciși și ieșiți!" Și au ieșit și au început să ucidă prin cetate.


[/b]cartile 4 si 5 ale lui Moise referitoare la razboaiele de cucerire initiate de YHWH, din care citez doua versete cu rol de rezumat:

"1.Cand Domnul Dumnezeul tau te va duce in pamantul la
care mergi ca sa-l mostenesti si va izgoni de la fata ta neamurile cele mari si multe si anume: pe Hetei, pe Gherghesei, pe Amorei, pe Canaanei, pe Ferezei, pe Hevei si pe Iebusei - sapte neamuri, care sunt mai mari si mai puternice decat tine -
2. Si le va da Domnul Dumnezeul tau in mainile tale si le vei bate, atunci sa le nimicesti, sa nu faci cu ele legamant si sa nu le cruti.nu un trib...ci 7 neamuri !


si era doar inceputul!

Dumnezeu este ucigas

Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios: 2Imparati 2:23-24~ 2

Biblia spune in Exod 10 versul 27:Insa Dumnezeu a impietrit inima lui Faraon si Faraon n-a vrut sa-i lase sa plece.Apoi in versul 29 citim: .... Si se intampla ca la mijlocul noptii Domnul ucise toti intai-nascutii in Tara Egiptului, de la intai-nascutul Faraonului ce se gasea pe tron, pana la intaiul nascut al robului ce se gasea in mizerie; si toti intai-nascutii dobitoacelor.

Numerii 31:17 Ucideți dar toți copiii de parte bărbătească și toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideți-le.

Isaia 13:16 Copiii lor vor fi zdrobiți înaintea ochilor lor, casele lor vor fi jefuite și femeile lor necinstite

Osea 14:1 Pustie să ajungă Samaria, fiindcă s-a răzvrătit împotriva Dumnezeului ei! Să cadă în ascuțișul sabiei, pruncii ei să fie uciși și femeile care i-au zămislit să fie spintecate!
1 samuel 15:3 Du-te acum, bate pe Amalec, și nimicește cu desăvîrșire tot ce -i al lui; să nu -i cruți, și să omori bărbații și femeile, copiii și pruncii, cămilele și măgarii, boii și oile."


In Bibie in Deuteronomul 28:16 Dumnezeu zice: Insa din orasele acestor popoare pe care Domnul Dumnezeul tau ti le-a dat drept mostenire sa nu cruti cu viata nimic din ceea ce respira

Deuteronom 13 : 6, 7, 8 care zice: Daca fratele tau, fiul mamei tale; sau fiul tau, sau fiica ta, sau nevasta ta din bratele tale; sau prietenul tau care ti-e scump ca sufletul tau, te incita pe ascuns spunand, haide sa mergem si sa slujim alti Dumnezei pe care nici tu nici parintii tai nu-i cunoscura; (7) adica Dumnezeii popoarelor care va inconjoara, aproape de tine sau mai departe de la un capat al Pamantului la altul (Cool tu sa nu accepti si sa nu-l asculti; si nu trebuie sa tainuesti ce a zis (9) dar trebuie negresit sa-l omori; mana ta sa fie prima asupra lui ucigandu-l, si dupa aceea a tuturor celorlalti; (10) si trebuie sa-l omori cu pietre; ptr ca a cautat sa te abata de la Domnul Dumnezeul tau, care te scoase din tara Egiptului, din casa robie

Fanatismul religios = delirul prostiei!
Biblia a fost responsabila de unele din cele mai diabolice masacre si persecutii cunoscute in istorie.

Nicand nu a existat o sursa mai mare de ura ca supozitia ca   noi infaptuim vrerea Domnului  , ca noi avem adevaratul â  cuvant al lui Dumnezeu

Biblia aceasta relicva a barbarei ...  ne desparte si produce atata ura incat prin ea nu putem spera sa avem un viitor pentru ca ea este timpul urii motivata de intoleranta ptr. opinia aproapelui o carte care ne intoarce la sclavia mentala a unei credinte opresive

Isus este fanul lui Stalin;
. . . . Matei 12:30 (sau invers): Cine nu este cu mine, este impotriva mea, . .

tot aici in Matei 12 Isus este acuzat de contemporani  ca lucreaza cu Bezlebul
tot aici la 12 .34:

Isus face morala celor care sunt asa ca actuali credinciosi34.       Pui de vipere, cum puteți să grăiți cele bune, odată ce sunteți răi? Căci din prisosul inimii grăiește gura.  
35.       Omul cel bun din comoara lui cea bună scoate afară cele bune, pe când omul cel rău, din comoara lui cea rea scoate afară cele rele.  


Despre Isus-Christos = Lucifer

Luca 9.1. Și chemând pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere și stăpânire peste toți demonii și să vindece bolile.

Si inca una:

17. Și s-au întors cei șaptezeci (și doi) cu bucurie, zicând: Doamne, și demonii ni se supun în numele Tău.
18. Și le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.Iata cum in 2 Corinteni 4-6 si Pavel recunoaste ca Isus =Lucifer care vine din intuneric

5. Căci nu ne propovăduim pe noi înșine, ci pe Hristos Iisus, Domnul, iar noi înșine suntem slugile voastre, pentru Iisus.
6. Fiindcă Dumnezeu, Care a zis: "Strălucească, din întuneric, lumina" - El a strălucit în inimile noastre, ca să strălucească cunoștința slavei lui Dumnezeu, pe fața lui Hristos


[/b]Apocalipsa 2. 28 Și-i voi da luceafărul de dimineață."

In Ezechiel, capitolul 28:12-19, Sfanta scriptura ne vorbeste despre Satan sau Lucifer ( in latina, purtator de lumina);

Apoc12. 12 De aceea bucurați-vă, ceruri, și voi cari locuiți în ceruri! Vai de voi, pămînt și mare! Căci diavolul s-a pogorît la voi, cuprins de o mînie mare, fiindcă știe că are puțină vreme.

Apocalipsa 22 16 Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina și Sămânța lui David, Luceafărul strălucitor de dimineață.

Apocalipsa 12. 9. Și a fost aruncat balaurul cel mare, șarpele de demult, care se cheamă diavol și satana, cel ce înșeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ și îngerii lui au fost aruncați cu el.

Acesta este ADEVARUL atat in Biblie cuvantul Domnului si in realitatea istorica!

Iov 9. 9 El a făcut Ursul mare, luceafărul de seară și Ralițele, și stelele din ținuturile de miazăzi


In Isaia 14, 12  Cum ai căzut tu din ceruri, stea strălucitoare, fecior al dimineții! Cum ai fost aruncat la pământ, tu, biruitor de neamuri!
13.     Tu care ziceai în cugetul tău: "Ridica-mă-voi în ceruri și mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi așeza jilțul meu! În muntele cel sfânt voi pune sălașul meu, în fundurile laturei celei de miazănoapte.
14.     Sui-mă-voi deasupra norilor și asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".
15.     Și acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!


Iata cum in Luca 10. 18 gasim confirmarea faptului ca este totusi vorba de satana si nu de regele Babilonului !


18. Și le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.Iata ca si Apostolul Petru confirma faptul ca Isus ca veni ca Lucifer sa isi faca biserica sa pe pamant:


2 Petru 1. 19 Și avem cuvântul prorociei făcut și mai tare; la care bine faceți că luați aminte, ca la o lumină care strălucește într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă și va răsări luceafărul de dimineață în inimile voastre.

28 Și-i voi da luceafărul de dimineață."in Ezechiel 28: 12 -19 alte info referitoare la Satan sau Lucifer (in latina cel care aduce lumina) cum s-a opus lui Dumnezeu

Cerde si nu cerceta!
Toma e acolo, Isus il pune sa puna mana pe ranile lui si sa se convinga. stii ce zice apoi Isus ? "Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!"

Ce scrie in Biblie despre Mintuitorul lumii este simplu:
Si anume ca singurul Manatuitor e Dumnezeu Maleachi 3.

"Bunatatea" lui Isus
Luca 6. 27.       Iar vouă celor ce ascultați vă spun: Iubiți pe vrăjmașii voștri, faceți bine celor ce vă urăsc pe voi;
28.     Binecuvântați pe cei ce vă blestemă, rugați-vă pentru cei ce vă fac necazuri.
29.     Celui ce te lovește peste obraz, întoarce-i și pe celălalt; pe cel ce-ți ia haina, nu-l împiedica să-ți ia și cămașa;

Isus masoara cu doua unitati de masura

Luca 19.27.   Iar pe acei dusmani ai mei, care n-au voit să domnesc peste ei, aduceți-i aici și taiati-i în fata mea.


Dumnezeu doreste sa distruga omenirea
:
Geneza 6.6

6. I-a părut rău și s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Și a zis Domnul: "Pierde-voi de pe fața pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc și de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".

17. Și iată Eu voi aduce asupra pământului potop de apă, ca să pierd tot trupul de sub cer, în care este suflu de viață, și tot ce este pe pământ va pieri.Dumnezeul bisericilor ...= satana?

1Pet4 17 Caci suntem in clipa cind judecata sta sa inceapa de la casa lui Dumnezeu. Si daca incepe cu noi, care va fi sfirsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?

2Tes2 7Căci taina fărădelegii a și început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o oprește acum, să fie luat din drumul ei.


Apoc18. 23Lumina lămpii nu va mai lumina în tine, și nu se va mai auzi în tine glasul mirelui și al miresei, -pentrucă negustorii tăi erau mai marii pămîntului, pentrucă toate neamurile au fost amăgite de vrăjitoria ta,


DUMNEZEUL !!! crestin
”24. Căci Domnul Dumnezeul tău este foc mistuitor, Dumnezeu zelos.”

https://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o

Focul... ala  cu cazanele de smoala si unde este iazul de foc.
”33. A mai auzit, oare, vreun popor glasul Dumnezeului celui viu, grăind din mijlocul focului, cum ai auzit tu și să rămână viu?”


Despre adevaratul botez
Ioan3.3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu.
4. Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale și să se nască?
5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.
Legea, popii si Isus

Deuteronom,13.20

20. Iar proorocul care va îndrăzni să grăiască în numele Meu ceea ce nu i-am poruncit Eu să grăiască, și care va grăi în numele altor dumnezei, pe un astfel de prooroc să-l dați morții


E important de cunoscut si versetele din Deuteronom de la 13.1 si urmatoarele pentru ca acolo suntem preveniti sa nu ascultam de Isus


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Ian 20, 2013 8:21 pm, editata de 49 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mier Mai 13, 2009 12:16 pm

Isus isi castiga painea muncind si nu dorea sa fie povara ptr nimeni asa cum ne sunt noua astazi preotii:

1 Tesaloniceni 2.9.
Vă aduceți aminte, fraților, de osteneala și de truda noastră; lucrând zi și noapte, ca să nu fim povară nici unuia din voi, așa v-am propovăduit Evanghelia lui Dumnezeu

In schimb Biserica neglijand aceasta invatatura a lui Isus incaseaza taxe si zeciuieli

In comunitatea lui Isus toti religiosii traiau ca la colhoz:
Faptele Apost. 2.44
Iar toți cei ce credeau erau laolaltă și aveau toate de obște.

Spre deosebire de cei care ii urmau lui Isus Calea ...iata ca preotii se lasa bine platiti si direct la "eveniment" ... dar si din impozitele cetatenilor, fara sa uitam de taxele anuale de sustinera a santajului privind conditionarea serviciului divin.

Isus invata sa fim toleranti si iertatori unii cu altii
si ca ptr acest lucru nu avem nevoie nici de biserica, nici de spovada si nici de preoti care sa ne intermedieze iertarea caci prin Sacramentul spovadei biserica are un instrument al fortei de partea sa ...pe care nu rareori a folosit-o:

Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.
23. Deci, dacă îți vei aduce darul tău la altar și acolo îți vei aduce aminte că fratele tău are ceva împotriva ta,
24.Lasă darul tău acolo, înaintea altarului, și mergi întâi și împacă-te cu fratele tău și apoi, venind, adu darul tău.

Despre viata vesnica si rostul venirii lui Isus:

Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul
Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.

Eu Te-am preaslăvit pe Tine pe pământ; lucrul pe care Mi l-ai dat
să-l fac, l-am săvârșit.


Isus ne invata ca Mantuirea nu vine prin credinta ci prin iubire:

Luca 10 25. Și iată, un învățător de lege s-a ridicat, ispitindu-L și zicând:
Învățătorule, ce să fac ca să moștenesc viața de veci?
Iar Iisus a zis către el: Ce este scris în Lege? Cum citești?
27 Iar el, răspunzând, a zis: Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta și din tot sufletul tău și din toată puterea ta și din tot cugetul tău, iar pe aproapele tău ca pe tine însuți


sau:
“Binele este Unul singur. Dar daca vrei sa intri in viata (vesnica), pazeste poruncile.”) Matei 19:16-17


Intarirea faptului ca inainte de toate primeaza Legea si nu credinta:

Galateni 3.12 Însă Legea nu se întemeiază pe credință ci ea zice: ,,Cine va face aceste lucruri, va trăi prin ele`

Mincinosul Pavell incearca sa desfinteze legea si sa o inlocuiasca cu "Harul Credintei"...

Romani 11.6.
Iar dacă este prin har, nu mai este din fapte; altfel harul nu mai este har. Iar dacă este din fapte, nu mai este har, altfel fapta nu mai este faptă.

Vedeti ce betie de cuvinte ? ...adica dintro stersatura de burete se sterg tot ce ne-a invata Isus!

Iata cum isi dau ei sema de importanta minciunii

“Si daca n'a inviat Hristos, atunci propovaduirea noastra este zadarnica, si zadarnica este si credinta voastra.”1 Corinteeni 15:14

"Mantuirea prin Pavel":
Iata cum ne previne Isus sa nu ne luam dupa altii ...caci Calea gresita aduce dupa sine consecinte ": pentru ce cei care urmeaza Evanghelia lui Pavel ...se pot sterge pe bot de mantuirea prin Isus
Luca 10 16. Cel ce vă ascultă pe voi pe Mine Mă ascultă, și cel ce se leapădă de voi se leapădă de Mine; iar cine se leapădă de Mine se leapădă de Cel ce M-a trimis pe Mine.

Iata cum falsul Apostol Pavel, STIE cine este "dumnezeul"acestui veac!

Corinteni 4 4. În care Dumnezeul veacului acestuia a orbit mințile

Isus pune de un puci ... armat ... In relatarea cinei cea de taina:
Luca? 35. Si le-a zis: Cand v-am trimis pe voi fara punga, fara traista si fara incaltaminte, ati avut lipsa de ceva?
Iar ei au zis: De nimic.
36. Si El le-a zis: Acum insa cel ce are punga sa o ia, tot asa si traista, si cel ce nu are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere.
37. Caci va spun ca trebuie sa se implineasca intru Mine scriptura aceasta: "Si cu cei fara de lege s-a socotit", caci cele despre Mine au ajuns la sfarsit.
38. Iar ei au zis: Doamne, iata aici doua sabii. Zis-a lor: Sunt de ajuns.
Sau cum din aceasta secventa se poate trage concluzia ca Isus voia sa fie leader spiriritual (adica Messia) cu orice pret...esuand incercarea de puci ...omul Isus si-a acceptat resemnat soarta!

Isus nu e fiul
Nicaieri nu este scris "Dumnezeu Fiul" pentru ca nu exista o astfel de expresie in biblie. Mai mult sa spui..."este Dumnezeu Fiul, adica Fiul lui Dumnezeu" implica sa accepti ca este vorba despre 2 persoane distincte si 2 Dumnezei. Nicaieri nu spune ca Dumnezeu a lasat slava lui si s-a facut om...

LUCA4:41, Isus ii cearta pe ucenici sa nu i mai spuna fiul lui Dumnezeu caci ei stiau bine ca nu este fiu de Dumnezeu ci doar Hristosul (trimisul), ...Si tot acolo adican Luca 4: 43 sputem vedea pt ce a fost trimis Isus. !
A fost trimis doar pt binevestirea imparatiei lui dumnezeu, si nu pt alt sacrificiu sau bazaconii.
41. Din mulți ieșeau și demoni, care strigau și ziceau: Tu ești Fiul lui Dumnezeu. Dar El, certându-i, nu-i lăsa să vorbească acestea, că știau că El este Hristosul
Și El a zis către ei: Trebuie să binevestesc împărăția lui Dumnezeu și altor cetăți, fiindcă pentru aceasta am fost trimis. [/color]
Crede si nu cerceta
Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel versetele 20-23
19. Căci scris este: "Pierde-voi înțelepciunea înțelepților și știința celor învățați voi nimici-o".
20. Unde este înțeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înțelepciunea lumii acesteia?
21. Căci de vreme ce întru înțelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înțelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.
22. Fiindcă și iudeii cer semne, iar elinii caută înțelepciune,
23. Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.

Satana stapanul de azi a bisericii:
Pe slujitorii lui satan ii deosebesti dupa doctrina.
Apocalipsa 13:11 Apoi am văzut ridicîndu-se din pămînt o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel, și vorbea ca un balaur.

Arata ca cei credinciosi, insa vorbesc ca tatal lor, scaraotzchi, cu doctrina falsa.

2Cor11 13 Oamenii aceștia sînt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, cari se prefac în apostoli ai lui Hristos.

14Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.

15Nu este mare lucru dar, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfîrșitul lor va fi după faptele lor.

2 Tesaloniceni 2:4 potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se
numește "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnez
eu.

Dumnezeu spune in Matei 13 ca satan si-a sadit neghina in biserici!

Christos .... stapanul iadului ... dupa crucificare ...la inviere:
Apocalipsa 17 Cînd L-am vazut, am cazut la picioarele Lui ca mort. El si-a pus mîna dreapta peste mine, si a zis: ,,Nu te teme! Eu sînt Cel dintîi si Cel de pe urma,...(adica tot Lucifer)
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor.... !!!!! Eu tin cheile mortii si ale iadului!!!!Dumnezeu este neschimbat in veci
Legea: Maleahi 3:6 „Căci Eu Sunt Domnul, Eu nu Mă schimb;

Falsa Mantuire a credinciosilor:
Matei 7.21. "Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.

Unde e Dumnezeu?-
- Isus din Nazareth ne invata ca Imparatia lui Dumnezeu este in noi (Luca17.21)

- 1Corinteni 3.16.
Nu știți, oare, că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul
lui Dumnezeu locuiește în voi?


- In Faptele apostolilor 17.28 Pavel ne confirma ca Dumnezeu e in noi
28. Căci în El trăim și ne mișcăm și suntem !

- 1Ioan 4.16 Dumnezeu este iubire și cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu și Dumnezeu rămâne întru el.

Isus vegetarianul face legamant de impacare intre om si animale dupa pilda Profetiei lui Osea:

20. Și voi încheia în ziua aceea un legământ cu dobitoacele câmpului și cu păsările cerului și cu târâtoarele de pe pământ și voi sfărâma arcul și sabia și voi face să nu mai fie război în țară, iar pe cei ce o locuiesc, îi voi pune la adăpost
.

Isus Iubeste animalele:
urmeaza ...

Isus isi da viata ptr salvarea animalelor[b] ...si nu ptr mantuirea oamenilor


Evrei 9.13. Căci dacă sângele țapilor și al taurilor și cenușa
junincii, stropind pe cei spurcați, îi sfințește spre curățirea
trupului, 14. Cu cât mai mult sângele lui Hristos,


Apocalipsa si fuga din Noul Babilon:

18: 2.
Și a strigat cu glas puternic și a zis: A căzut! A căzut Babilonul cel mare și a ajuns locaș demonilor, închisoare tuturor duhurilor necurate, și închisoare tuturor păsărilor spurcate și urâte.
3. Pentru că din vinul aprinderii desfrânării ei au băut toate neamurile și împărații pământului s-au desfrânat cu ea și neguțătorii lumii din mulțimea desfătărilor ei s-au îmbogățit.
4. Și am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieșiți din ea, poporul meu, ca să nu vă faceți părtași la păcatele ei și să nu fiți loviți de pedepsele sortite ei;


Sa nu socotiti ca am venit sa stric Legea" lui Moise " ci s-o implinesc ( Matei 5 ,17 )


Iata ce pedeapsa ii va astepta pe crestinii care se inchina la "chip cioplit" sau la icoane:

Apoc 16:2 Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei.


Omorati pe cei care aduc ofense lui Dumnezeu.


Levitic 24:10-16~
10Fiul unei femei israelite si al unui barbat egiptean, venind în mijlocul copiilor lui Israel, s-a certat în tabara cu un barbat israelit.
11Fiul femeii israelite a hulit si a blestemat Numele lui Dumnezeu. L-au adus la Moise. Mama-sa se numea Selomit, fata lui Dibri, din semintia lui Dan.
12L-au aruncat în temnita, pîna va spune Moise ce va porunci Domnul.
13Domnul a vorbit lui Moise, si a zis:
14,, Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui:, Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentru ca a hulit Numele lui Dumnezeu.


Moarte pentru blasfemie!

Levitic 24:14-16~
14,,Scoate din tabara pe cel ce a hulit; toti ceice l-au auzit, sa-si puna mînile pe capul lui, si toata adunarea sa -l ucida cu pietre.
15Sa vorbesti copiilor lui Israel, si sa le spui:, Oricine va blestema pe Dumnezeul lui, îsi va lua pedeapsa pentru pacatul lui.
16Cine va blestema Numele Domnului, va fi pedepsit cu moartea: toata adunarea sa -l ucida cu pietre. Fie strain, fie bastinas, sa moara, pentru ca a hulit Numele lui Dumnezeu.

Cei care nu respecta doctrinele bibliei sunt demni de moarte.

Roman 1:24 32 ~
24De aceea, Dumnezeu i -a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca îsi necinstesc singuri trupurile;
25caci au schimbat în minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s'au închinat fapturii în locul Facatorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
26Din pricina aceasta, Dumnezeu i -a lasat în voia unor patimi scîrboase; caci femeile lor au schimbat întrebuintarea fireasca a lor într'una care este împotriva firii;
27tot astfel si barbatii, au parasit întrebuintarea fireasca a femeii, s'au aprins în poftele lor unii pentru altii, au savîrsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scîrboase, si au primit în ei însisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
28Fiindca n'au cautat sa pastreze pe Dumnezeu în cunostinta lor, Dumnezeu i -a lasat în voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neîngaduite.
29Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de înselaciune, de porniri rautacioase; sînt soptitori,
30bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,
31fara pricepere, calcatori de cuvînt, fara dragoste fireasca, neînduplecati, fara mila.
32Si, macar ca stiu hotarîrea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.
Dumnezeu a omorat un om care nu a vrut sa loveasca pe cineva.

Iata MAREA BOMBA care adevereste ca Isus este Diavolul:

In Evanghelia dupa Marcu, in cap 4, ucenicii ii cer lui Isus sa le explice de ce vorbeste mereu in pilde!

Si iata ce le raspunde Isus:
Voua vă e dat să cunoașteți taina împărăției lui Dumnezeu, dar pentru cei de afară totul se face în pilde,
Ca uitându-se, să privească și să nu vadă, și, auzind, să nu înțeleagă, ca nu cumva să se întoarcă și SA FIE IERTATI

Povestea continua asa :
"14. Semănătorul seamănă cuvântul.
15. Cele de lângă cale sunt aceia în care se seamănă cuvântul, și, când îl aud, îndată vine satana și ia cuvântul cel semănat în inimile loIata cine ajunge in rai:

"Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31) "
Ultima editare efectuata de catre Soimos in Lun Sept 24, 2012 4:24 pm, editata de 31 ori
Sus In jos
kelly
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 9
Localizare : irlanda
Puncte : 1
Data de inscriere : 11/05/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mier Mai 13, 2009 12:29 pm

Constantin cel Mare a gasit in crestinismul monoteist o sursa care putin adaptata conform intereselor sale sa constitue un pilon pe care sa isi bazeze si legitimeze divin intersele sale absolutiste iar acest exemplu de Imparat impus de divinitate a constituit lansarea fundamentului ideologic al monarhiei despotice.

Concluzia biblica: Mai intai trebuia sa vina profetul, ca pina la urma veni fiul, si la urma urmei veni chiar Dumnezeu intrupat in Isus. ... desi niciodata apostolii nu l-au numit fiul lui Dumnezeu, ci rabin!

Dumnezeu nu are nevoie de fii si fiice, fiindca totul este al lui si nici nu are ce sa rascumpere de la nmeni, fiindca totul i se cuvine si este al lui.

Isus este si el  doar un rob si trimis al lui Dumnezeu.

Daca Isus era Dumnezeu, cei care l-au vazut trebuiau neaparat sa moara "ca nu i cu putintza sa vezi fatza lui dumnezeu si sa mai traiest
i", vezi ca sunt citate din biblie. "dumnezeu locuieste intro lumina de care nimeni nu se poate apropia", deci fi atent"nimeni", deci cum poate sa stea isus la dreapta tatalui, cind spune ca "nimeni"e nimeni?


Crestinismul nu e religia noastra, este a evreilor, el nu este profetul lumii ci este profetul evreilor .... Isus spune clar si raspicat"eu am fost trimis DOAR pentru oile pierdute ale casei lui ISRAEL.

Pe cei de alte neamuri ii numeste caini ...iata inca o dovada ca Isus nu a venit ptr oameni ci ptr neamul sau.

Iar tu Marcule, de ce nu te numesti "mesianic"? si te numesti crestin

Cum a fost ridikt Isus la cer? Ca Om sau duh?  ... vezi ca nu sa ridicat singur, ci"a fost ridicat", nici macar dupa asa zisa "inviere" el nu sa putut ridik singur. Unde-i erau puterile?

Din pct. Vedere religios toti evreii recunosc existenta lui isus"In ce fel? "Nu pt o lucrare buna aruncam noi cu pietre în Tine, ci pt ca esti o hula, si pt ca Tu, care esti un om, te faci Dumnezeu"


- Tocmai la 30 de ani sa coborit " domnul vostru hristos", pina atunci unde era?
- Puterea lui isus sta doar in mintea voastra,

- Toti profetii au fost hristosi, Hristos vine din lb greaca(unsul)nu i numele lui isus.
- Ar trebui sa i zica"mesia isus" si nu hristos, care vine de la traducerile grecesti, iar isus nu a fost grec.

- matei15: 25 si 1Ioan1: 14. cum este cu intiul nascut al lui dumnezeu?
- E isus sau altul? Ieremia31: 9. Marcu6: 5. ia vedeti ca mai este un fiu de al lui dumnezeu, exod 4: 22.

- A fi pocait, nu are legatura Iubirea de aproape sau cu dragostea fata de lumea aceasta. Isus a zis:Ioan Cap. 2
15. Nu iubiți lumea, nici cele ce sunt în lume. Dacă cineva iubește lumea, iubirea Tatălui nu este întru el; "
...si ei exact asa fac ...nu iubesc lumea !

- A ucide este inuman, si nimeni nu ucide in numele stiintei, dar in numele unui dumnezeu inchipuit s-au facut milioane de crime fara ca Dumnezeu cel Atotpitic sa intervina!
In plus stiinta cu care lucreaza astazi medicina, salveaza zilnic milioane de oameni dar religia pe NIMENI, NICIODATA
...nu e cam inegal sa le comparam, tunci cand unul aduce NUMAI foloase si altul NUMAI minciuni! daca nu chiar ura, intoleranta si crima!

Papa de la Roma = Sfantul Parinte (Heilige Father)= Tata Sfant Sa nu numiti pe nimeni Tata ca exista un singur tata in cer :
Matei 23.9 si Sfant este "Sfânt,  sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot  pământul de slava Lui!" Isaia 6.3
Exact ca in cultul lui Mithra unde in fruntea ierarhiei statea Sfantul Parinte

Minciuna crestina: Evrei l-au recunoscut pe Isus ca Mesia ..drept dovada stau Evangheliile lor , ex. Evang lui Matei www.religion-online.org/showchapter.asp?title=651&C=870

Falsele Evanghelii:

Pavel insusi se refera la existenta unei Evanghelii a lui Petru ...care nu a intrat in Biblie!
Oare de ce ? ...nu pe aceasta temelie a spus Isus ca isi cladeste biserica sa?
Atunci unde e aceasta Piatara a lui Petre?
Ce biserica au crestinii daca nu aceasta biserica nu e cladita pe "piatra lui Petre?"ia vedeti ce i-a transmis Isus lui Petru ...si vedeti cum va prostit Pavel in Sfânta Evanghelie după Matei Cap. 16

18.

Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.
Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat
și în ceruri.


si iata ce raspunde Pavel cel care ii desconsidera pe Petru ba chiar si invaturile lui Isus inducand lumea in eroare:
Galateni 2.7
Iar de cei ce sunt ei mai de seamă - oricine ar fi fost ei cândva, nu mă privește; Dumnezeu nu caută la fața omului, - cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,
Ci dimpotriva, văzând că mie mi-a fost încredințată Evanghelia pentru cei netaiati imprejur, după cum lui Petru, Evanghelia pentru cei taiati imprejur,


Deci daca va lasati condusi dupa Evanghelia lui Petru (cea care nu a avut loc in Biblie) va asteptau cheile cerului ...asa ca prin Biblia mincinoasa a carui samanta a pus-o Pavel ...va asteapta cheile Iadului
1Apoc18
Cum preotii sunt instrumentele satanei:
Matei 6, 24)

Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona.
Isus nu era interesat de bisericile cladiri de piatra ci de templul lui Dumnezeu numit corpul omului:
Ioan 2.

Iisus răspuns și le-a zis: Dărâmați templul acesta și în trei zile îl voi ridica.
Și au zis deci iudeii: În patruzeci și șase de ani s-a zidit templul acesta! Și Tu îl vei ridica în trei zile?
Iar El vorbea despre templul trupului Său


Cine este Messiah conform Tanachului?

Termenul de Mesia, in ebraica Mashiah ("uns"), apare pentru prima data in Leviticul 4:3-5, in legatura cu kohen-ul (preotul din Tabernacol sau Templul din Ierusalim) care primeste "ungerea", si desemna la origine orice persoana investita cu o misiune divina: preot, profet, rege.

Iata cum minte Biblia

„Iudeii I-au zis: «N-ai nici cinzeci de ani și l-ai văzut pe Avraam!» Iisus le-a răspuns: «Adevărat, adevărat vă spun că mai înainte de a fi fost Avraam, Eu sunt». Atunci au luat de jos niște pietre ca să arunce în El. Dar Iisus S-a ascuns și a ieșit din templu (Ioan 8:57-59).m minte Biblia>..


Iata cum Isus ne invata sa ne ferim de popi

Matei 12 : 38.
Și le zicea în învățătura Sa: Luați seama la cărturari cărora le place să se plimbe în haine lungi și să li se plece lumea în piețe,
39. Și să stea în băncile dintâi în sinagogi și să stea în capul mesei la ospețe,
40. Ei, care secătuiesc casele văduvelor și de ochii lumii se roagă îndelung, își vor lua mai multă osândă.

Dumnezeu nu sta in biserici
Faptele apostolilor 17 : 24.
Dumnezeu, Care a făcut lumea și toate cele ce sunt în ea, Acesta fiind Domnul cerului și al pământului, nu locuiește în temple făcute de mâini,
25. Nici nu este slujit de mâini omenești, ca și cum ar avea nevoie de ceva, El dând tuturor viață și suflare și toate.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Mai 17, 2009 8:42 am

Dumnezeu este chiar in sufletul tau ...si ptr a comunica cu El ... nu ai nevoie nici de religie, nici de biserica ...nici de preoti ...sau alte minciuni si sarlatanii de genul acestora


Isus ne invata ca omul normal nu are nevoie de religie:
Matei9 12. Și auzind El, a zis: Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi
.

Iata ce zice Isus despre INVIERE si viata vesnica:
Matei 19.19
4. Iar Iisus a zis: Lăsați copiii și nu-i opriți să vină la Mine, că a unora ca aceștia este împărăția cerurilor.
15. Și punându-Și mâinile peste ei, S-a dus de acolo.
16. Și, iată, venind un tânăr la El, I-a zis: Bunule Învățător, ce bine să fac, ca să am viața veșnică?
17. Iar El a zis: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decât numai Unul Dumnezeu. Iar de vrei să intri în viață, păzește poruncile.
18. El I-a zis: Care? Iar Iisus a zis: Să nu ucizi, să nu săvârșești adulter, să nu furi, să nu mărturisești strâmb;
19. Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta și să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.
20. Zis-a lui tânărul: Toate acestea le-am păzit din copilăria mea. Ce-mi mai lipsește?
21. Iisus i-a zis: Dacă voiești să fii desăvârșit, du-te, vinde averea ta, dă-o săracilor și vei avea comoară în cer; după aceea, vino și urmează-Mi
.

Isus si Diavolul Luca 11

24. Când duhul cel necurat iese din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă, și, negăsind, zice: Mă voi întoarce la casa mea, de unde am ieșit.
25. Și, venind, o află măturată și împodobită.
26. Atunci merge și ia cu el alte șapte duhuri mai rele decât el și, intrând, locuiește acolo; și se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi.Iata cum Dumnezeul cel Mafiot(adica rau si razbunator) percepe taxa de rascumparare:


45. Că și Fiul Omului n-a venit ca să I se slujească, ci ca El să slujească ....
.


Iata cum Pavel justifica faptul ca nu-i mai cunoaste pe Adevaratii Apostoli

16. De aceea, noi nu mai știm de acum pe nimeni după trup;(se refera la Apostoli) chiar dacă am cunoscut pe Hristos după trup, acum nu-L mai cunoaștem.


Isus baga demonii in tura de porci.

Luca 8. 30. Și l-a întrebat Iisus, zicând: Care-ți este numele? Iar el a zis: Legiune. Căci demoni mulți intraseră în el.
31. Și-L rugau pe El să nu le poruncească să meargă în adânc.
32. Și era acolo o turmă mare de porci, care pășteau pe munte. Și L-au rugat să le îngăduie să intre în ei; și le-a îngăduit.
33. Și, ieșind demonii din om, au intrat în porci, iar turma s-a aruncat de pe țărm în lac și s-a înecat.
34. Iar păzitorii văzând ce s-a întâmplat, au fugit și au vestit în cetate și prin sate.
35. Și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat și au venit la Iisus și au găsit pe omul din care ieșiseră demonii, îmbrăcat și întreg la minte, șezând jos, la picioarele lui Iisus și s-au înfricoșat
.

Vezi si Marcu 5 .10-18


Isus stie ca exorcizatul este doar o smecherie
Matei 12 .42

, .... și iată aici este mai mult decât Solomon.
43. Și când duhul necurat a ieșit din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă și nu găsește.
44. Atunci zice: Mă voi întoarce la casa mea de unde am ieșit; și venind, o află golită, măturată și împodobită.
45. Atunci se duce și ia cu sine alte șapte duhuri mai rele decât el și, intrând, sălășluiesc aici și se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi. Așa va fi și cu acest neam viclean
.

Isus este urat de contemporanii care il percep ca om

Ioan10,33
I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă și pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu.

Pocaitii urmeaza Calea Gresita

Matei.3. 11. Eu unul vă botez cu apă spre pocăință, dar Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălțămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc.
.

Isus s-a facut blestem pt. noi????Fiul lui dumnezeu blestemat pt fiul Omului????
Cum a permis Dumnezeu ca el sa moara blestemat pe cruce ........deci dumnezeu a iubit Omul pacatos mai mult decit pe fiul sau,pur???-daca Isus ne-a rascumparat din blestemul legii de ce se nasc copii pacatosi si mai trebuie botezati sa li se spele pacatul??Nu i-a rascumparat Isus de blestem prin crucificare?


Galateni 3:13 Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-Se blestem pentru noi,
.

Daca Isus a murit pentru pacatul omenirii, atunci inseamna ca Isus a murit degeaba.
Ca pacatul a ramas la fel ca inainte, daca nu a si sporit!
Faptele apostolilor 2, 19

19. Deci pocăiți-vă și vă întoarceți, ca să se șteargă păcatele voastre,
Pocaiti va si intoarcetiva la Dumnezeu ca sa vi se stearga pacatele; O spune Petru dupa moartea lui Isus.deci Iata ca Petru nu cunostea varianta; Crede in singele lui Isus ca acesta te va mantui de pacate


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Vin Dec 14, 2012 8:41 am, editata de 17 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Mai 17, 2009 2:17 pm

Isus este impotriva clerului

Luca. 19.4 Și intrând în templu, a început să scoată pe cei ce vindeau și cumpărau în el.
46. Zicându-le: Scris este: "Și va fi casa Mea casă de rugăciune"; dar voi ați făcut din ea peșteră de tâlhari.
47. Și era în fiecare zi în templu și învăța. Dar arhiereii și cărturarii și fruntașii poporului căutau să-L piardă.
48. Și nu găseau ce să-I facă, căci tot poporul se ținea după El, ascultându-L.


Iata dovada ca nu Iasus este  Mesia! Mesia se va naste ca un om, insa va avea o natura mult mai inaltata!
Isaiah 9:6: “Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.”

Isaiah 9:6: “Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.”

Spre deosebire de personajul prezentat in aceasta profetie ca Domn al Pacii, Isus ne spune clar :Eu nu am venit sa aduc Pacea ci sabia  ... !!!

Isus are frati...zic cetatenii contemporani cu el

Iata ce scrie in Biblie la Matei 13;

54. Și venind în patria Sa, îi învăța pe ei în sinagoga lor, încât ei erau uimiți și ziceau: De unde are El înțelepciunea aceasta și puterile?
55. Au nu este Acesta fiul teslarului? Au nu se numește mama Lui Maria și frații Lui: Iacov și Iosif și Simon și Iuda
?

mai clar aici:
In Matei 12:46-50 "Și încă vorbind El mulțimilor, iată mama și frații Lui stăteau afară, căutând să vorbească cu El.


Reinvierea s-a petrecut de mult
2Timotei 2.17+18

18. Care au rătăcit de la adevăr, zicând că învierea s-a și petrecut, și răstoarnă credința unora.

Cine este omul nelegiuirii:
(2 Tesaloniceni 2:3) . . .Nimeni să nu vă amăgească în vreun fel, pentru că ea nu va veni până nu va veni mai întâi apostazia și nu se va dezvălui omul nelegiuirii, fiul distrugerii.

Isus si apostolii sai , toti de religie mozaica, prevestesc aparitia ereticilor crestini si a falsilor apostoli si a falsului Christos, adica a Christosului NE-UNS:
Matei 7:15) Păziți-vă de profeții falși, care vin la voi în haine de oi, dar care pe dinăuntru sunt lupi prădători!

Iata cum se implineste prorocia din Apocalipsa prin care vedem cum marea tarfa a nelegiurii se injfrateste cu regii si imparatii pamantului:
(Matei 13:41) Fiul omului îi va trimite pe îngerii săi și ei vor strânge din regatul său toate lucrurile care poticnesc și pe cei care comit nelegiuire

Iata premonitia despre venirea falsului Christos:

Matei 24:24) Căci se vor ridica Cristoși falși și profeți falși și vor face semne mari și minuni ca să-i inducă în eroare, dacă s-ar putea, chiar și pe cei aleși.

Ce vreti mai clar decat atat:
Faptele 20:29) Știu că după plecarea mea vor intra printre voi lupi asupritori, care nu vor trata turma cu tandrețe,

Si asta s-a si intamplat


Aici vedem primele semne despre aparitia crestinismului:

(2 Ioan 7) Pentru că în lume au ieșit mulți amăgitori, oameni care nu mărturisesc că Isus Cristos a venit în carne. Acesta este amăgitorul și anticristul
.

Incercati sa intelegeti acest verset coroborat cu Luca 9:1
:
[color=#990000](1 Timotei 4:1) Totuși, cuvintele inspirate spun clar că, în timpurile care vor veni, unii vor renunța la credință, dând atenție unor cuvinte inspirate care induc în eroare și unor învățături ale demonilor

Iata cum crestinismul este considerat o deviere de la adevar

2 Timotei 2:18) Oamenii aceștia au deviat de la adevăr, spunând că învierea a avut loc deja, și distrug credința unora.

Nu credeti ca aceasta se potriveste crestinismului

(2 Timotei 4:3) Căci va fi un timp când nu vor suporta învățătura sănătoasă, ci, potrivit dorințelor lor, își vor strânge învățători care să le gâdile urechile

2 Petru 2:1) Totuși, în mijlocul poporului au fost și profeți falși, așa cum și în mijlocul vostru vor fi învățători falși. Aceștia vor introduce pe furiș secte distrugătoare și îl vor renega chiar pe proprietarul care i-a cumpărat, aducând asupra lor înșiși o distrugere grabnică.

Iata un avertisment care confirma alte avertismente din Apocalipsa

(1 Ioan 2:18) Copilașilor, este ceasul din urmă și, după cum ați auzit că vine anticristul, au și apărut acum mulți anticriști; din aceasta știm că este ceasul din urmă.
,


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Mier Aug 31, 2011 8:39 am, editata de 7 ori
Sus In jos
remussatala
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 434
Varsta : 38
Localizare : Focsani
Puncte : 245
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Mai 17, 2009 9:44 pm

Într-adevăr Soimos mesajele de mai sus sunt extraordinare! Și eu știam asta că am avut vremea mea când am studiat Biblia și știu despre ce vorbești și îmi sună cunoscut tot ce ai scris mai sus. Ai tot respectul din partea mea pentru efortul, răbdarea și migala de a culege toate acele citate! Salut ceea ce faci!

Eu în ultimul timp mai scriam și pe forumul de pe siteul http://www.thezeitgeistmovement.com/ și am mai fost ocupat în ultimul timp. M-am ocupat de prezentarea unei idei personale de model de economie care să îndeplinească multe din idealurile promovate de mișcarea Zeitgeist.

Nu că aș vrea să fac reclamă la acel forum deși așa pare dar cred că și tu îți poți face reclamă acolo la forumul ăsta.

M-am mai luat la harță pe acolo cu niște religioși înduplecați de nilte religii nu neapărat creștine și am mai scris o grămadă de lucruri interesante despre care am putea discuta și pe forumul ăsta aici.

Dacă ai văzut documentarele Zeitgeist atunci cred că ști despre ce vorbesc!

Adresa forumului este:


Despre Dumnezeu
Ar putea o ființă să creeze cele cincizeci de miliarde de galaxii, fiecare cu două sute de miliarde de stele și apoi să se bucure de mirosul cărnii arzânde de capră? - Ron Patterson


Ateii sunt acum aici și vor rămâne. Suntem pregătiți să preluăm cultura și s-o împingem înainte în beneficiul întregii umanități. Religia a fost întotdeauna anti-umană, anti-femei, anti-viață, anti-pace, anti-rațiune și anti-știință. Ideea de dumnezeu a fost nu numai în detrimentul omenirii, ci și al pământului. Este timpul, acum, ca rațiunea, educația și știința să preia controlul. - Madalyn Murray O'Hai


Cei mai mulți oameni ar ucide adevărul dacă adevărul le-ar ucide religia. - Lemuel K. Washburn

Clericul este un om care se simte chemat să trăiască fără a munci, pe spinarea ticăloșilor care muncesc ca să trăiască. - Voltaire

Consider religia doar o jucărie copilărească/ Și susțin că nu există alt păcat decât ignoranța. - Christopher Marlowe


Credința este un mare viciu, un exemplu de refuz obstinat de a asculta de rațiune, ceva irațional și indezirabil, o formă de auto-hipnoză. - Richard Robinson

Credința înseamnă a nu vrea să știi ce este adevărat. - Friedrich Nietzsche

Credințele, inclusiv cele religioase, se învață. Ceea ce face din ateism o stare normală a lucrurilor și din credințele religioase o „anormalitate" învățată. Nu e nevoie de nicio teorie psihologică pentru explicarea cauzelor unei stări normale de bază. Orice teorie psihologică a învățării, schimbării de atitudine sau socializării poate să explice cauzele credinței religioase. - Rosemary Lyndall


Creștinismul nu are ce să ofere unui om fericit care trăiește într-un univers natural, inteligibil. - George H. Smith

Cu foarte puține excepții, religia pe care omul o acceptă este aceea a comunității în care trăiește, ceea ce evidențiază faptul că influența mediului este ceea ce l-a făcut să accepte religia în cauză. - Bertrand Russell


Forum public în limba română (Romanian) - The Zeitgeist Movement
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Sam Mai 30, 2009 12:59 pm

Nu Pavel este cel caruia Isus ii lasa mostenirea sa ...ci Petru

Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit ești Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit ție aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri.
Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.
Și îți voi da cheile împărăției cerurilor și orice vei lega pe pământ va fi legat și în ceruri, și orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat și în ceruri.Dumnezeu nu isi are locul in biserica:
Ci in inima noastra...vezi 3 Corinteni 16
16. Nu știți, oare, că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi?
17. De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi
.


Așa zice Domnul in Isaia 66.1: "Cerul este scaunul Meu și pământul așternut picioarelor Mele! Ce fel de casă Îmi veți zidi voi și ce loc de odihnă pentru Mine?"
"Toate acestea mâna Mea le-a făcut și sunt ale Mele, zice Domnul.

acelasi lucru in Faptele Apostolilor 7.48

48. Dar Cel Preaînalt nu locuiește în temple făcute de mâini, precum zice proorocul:
49. "Cerul este tronul Meu și pământul așternut picioarelor Mele. Ce casă Îmi veți zidi Mie? - zice Domnul - sau care este locul odihnei Mele?


Isus arata ca templul lui Dumnezeu nu e cladirea de piatra[/b]
Iisus a răspuns și le-a zis: Dărâmați templul acesta și în trei zile îl voi ridica.
Și au zis deci iudeii: În patruzeci și șase de ani s-a zidit templul acesta! Și Tu îl vei ridica în trei zile?
Iar El vorbea despre templul trupului Său


Regele solomon fiul lui David a primit de la Dumnezeu misiunea sa construiasca un templu ... .dar de la care Dumnezeu?:
Cartea 2 a regilor 7.5-7:

5."Mergi și spune robului Meu David: Așa grăiește Domnul: Tu oare ai să-Mi zidești casă pentru locuința Mea
,

Pavel ne invata ca numai este necesar sa urmam Legea:
Romani 3.
27. Deci, unde este pricina de laudă? A fost înlăturată. Prin care Lege? Prin Legea faptelor? Nu, ci prin Legea credinței
.

Iata cum Legea lui Dumnezeu este considerata de Pavel ca fiind GUNOI:Filipeni, capitolul 3, versetele 6,7,8,


6. În ce privește râvna, prigonitor al Bisericii; în ce privește dreptatea cea din Lege, fără de prihană.
7. Dar cele ce îmi erau mie câștig, acestea le-am socotit pentru Hristos pagubă.
8. Ba mai mult: eu pe toate le socotesc că sunt pagubă, față de înălțimea cunoașterii lui Hristos Iisus, Domnul meu, pentru Care m-am lipsit de toate și le privesc drept gunoaie,!!!
...

Iata cum Legea lui Dumnezeu este desfintata de venirea lui Christos
14. Dar mințile lor s-au învârtoșat, căci până în ziua de azi, la citirea Vechiului Testament, rămâne același văl, neridicându-se, căci el se desființează prin Hristos;


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Sam Mai 26, 2012 12:41 pm, editata de 14 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Joi Iul 02, 2009 7:07 am

Motivul venirii lui Isus

In evanghelia Ebionitilor(apocrifa) Isus isi afirma misiunea : "Am venit sa opresc sacrificarile"

Acest adevar este recunoscut si de Papa Benedikt al XVI In predica sa de Pasti 5.4.2007 in Roma, cand recunoaste ca Isus a sarbatorit pastele fara a manca miel... desi acesta sacrificiu ritual era cerut de Dumnezeu ca rasplata ca i-a eliberat din robia egipteana
.
Afirmatie repetata si aici:
Eu am venit sa curm sacrificile sangeroase (citat din Epiphanius, Panarion omnium haeresium 30, 16, 4-5,

Ptr cei interesati si cunoscatori ai limbii germane iata un link: unte

Alte texte interesante pe aceasta linie:

Profetul Isaja 66, 3;
Cel ce junghie un bou și în același timp omoară un om, cel ce jertfește o oaie și în același timp rupe gâtul unui câine, cel ce aduce prinos și în același timp aduce sânge de porc, cel ce aduce jertfă de tămâie și în același timp se închină la idoli, - toți aceștia și-au ales căi nelegiuite și în urâciunile lor trăiește sufletul lor


Europa Crestina intrupeaza Duhul Satanei :

In lucrarea Hinduistul Mahatma Gandhi, (cel care se declara un adept al Predicii de pe Munte a lui Isus) declara in data de 8. 9. 1920:

"Este convingerea mea cea mai ferma ca Europa si Crestinismul nu intrupeaza Duhul lui Dumnezeu si duhul Satanei.
Iar Satana are cel mai mare succes atunci cand actioneaza in numele lui Dumnezeu si atunci cand pe buzele sale apare des numele lui Dumnezeu.
Si prin aceasta vreau sa spun ca Crestinismul este o hula la adresa lui Isus.

Citat din "Lumea spirituala a Indiei, vol 1, credinta si intelepciunea Hindusilor. Editat de Helmuth von Glasenap. Editura Holle, Darmstadt 1958

Unii afirma ca Cristosul sau Masiah e totuna.
Asa ar fi daca ar fi.... dar iata de ce nu e:

Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu." (Ioan.17:3)
Oare acestea sa fie cuvinte rostite de Isus? ... Pai el nici habar nu avea ca este si Christos!

Oare el a folosit exact aceste cuvinte sau acestea le au pus traducatorii mult mai tirziu pe seama lui Isus, ? ...ptr ca conform uzuantelor mozaice Isus ar fi zis cam asa;
Si pe mine (Sau si pe Isus )pe care Tu mai uns, sau m-ai pus in slujba cutare ...de exemplu Mare preot sau Rege ...ceea ce vedem ca nu se respecta!

Una este sigura ...si anume ca el nu a putut zice: Isus Cristos pe care l-ai trimis Tu ... asta pentru ca el Isus nu putea vorbi despre el insusi la persoana a doua .... si nu putea folosi un nume pe care nu-l avea!

In plus de asta ... in L. Greaca, Cristos inseamna uns, si asta nu are nimic de-a face cu limbajul lui Isus.
De ce i se pastreaza numele in greaca si nu in ivrit, daca el trebuia sa fie un Massiah al evreilor ... adica de ce sa li se adreseze cu numele de Cristos?
Deci acel citat din Ioan 17:3 ...este vax!

Cum puteau sa-i zica rabinii templului: "Te juram sa ne spui daca esti tu Cristosul" ...?cyclops

Despre notiunea de Massiah>Mesia
Ca cineva pretinde ca este un Masiah, nu poate fi valabil pentru ca un Masiah care este abia uns, trebuie sa adauge si motivul ptr. care a fost uns.
De ex. Marele preot Saul a fost Masiah(uns) ca rege, David la fel ...era massiah ca rege ...adica uns ca rege Si fiecare care era massiah era masiah ptr ceva specific.
MASIAH FARA A SPECIFICA CE ANUME NU ARE MARE VALOARE.

Ce inteles ar fi avut fraza spusa de cineva precum ca Isus ar fi zis:
Si pe mine Isus, care tu mai uns ...(ca sa fac nu stiu ce), cand nici el nu stia exact ce fel de uns era, ptr ca misiunea lui inca nu era bine definita si nici nu a definitivat-o niciodata.

De obicei crestinii Modernisti afirma faptul ca Isus este Dumnezeul ...adica acela care este jumelat cu "cel dinainte de toti vecii" ... adica fiinta primordiala ... in acest caz Legea ar fi a unei Creaturi si nu a lui Dumnezeu. Si din capul locului nu am fi stiut nimic de Dumnezeu ci doar de Isus ascuns sub tetragrama IHVH.


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Lun Iun 06, 2011 4:06 pm, editata de 12 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Iul 05, 2009 3:31 pm

Da ... dar cel care schimba Legea nu este nici Isus nici Dumnezeu ... ci tocmai Pavel si ucenicii aflati in slujba sa !
Cu alte cuvinte Pavel ... (cel care este apreciat ca adept al satanei!) ...el
Pavel propovaduieste exact contrariul celor cerute de Isus ... adica Pavel cere incalcarea legii divine ...si desfinteaza invataturile lui Isus:
Galateni 2. Stiind însa ca omul nu se îndrepteaza din faptele Legii, ci prin credinta în Hristos Iisus, am crezut si noi in Hristos Iisus, ca sa ne indreptam din credinta in Hristos, iar nu din faptele Legii, caci din faptele Legii, nimeni nu se va îndrepta. [/b]

Iata ce ne invata Isus in Matei 23:8
Voi însa sa nu va numiți rabi, ca unul este Invatatorul vostru: Hristos, iar voi toti sunteți frati.
9. Și tata al vostru sa nu numiți pe pământ, că Tatal vostru unul este, Cel din ceruri.
10. Nici învațatori sa nu vă numiți, că Invatatorul vostru este unul: Hristos.
11. Si care este mai mare intre voi sa fie slujitorul vostru.
12. Cine se va inalța, pe sine se va smeri, și cine se va smeri pe sine se va înălța.
... 13. Vai voua, carturarilor si fariseilor fatarnici! Ca inchideti imparatia cerurilor înaintea oamenilor; ca voi nu intrati, si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati.


despre avere !
Matei 6 .19. Nu va adunați comori pe pamant, unde molia și rugina le strică și unde furii le sapă și le fură.
20. Ci adunați-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă și nu le fură.
21. Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta.Isus era impotriva bogatiei dupa care umbla atat de insistent biserica pe aceasta lume ... pentru ca imparatia lui Isus si bogatiile ... nu erau in aceasta lume vezi Ioan 18.36
Examplu de saracie, Chiar Isus a rezistat tentatiei de a avea intreaga lume la picioarele lui ...vezi Matei 4.8-11!
Isus propovaduieste saracia:Marcu 10.21
21. Iar Iisus, privind la el cu dragoste, i-a zis: Un lucru îți mai lipsește: Mergi, vinde tot ce ai, dă săracilor și vei avea comoară în cer; și apoi, luând crucea, vino și urmează Mie.

23. Și Iisus, uitându-Se în jur, a zis către ucenicii Săi: Cât de greu vor intra bogații în împărăția lui Dumnezeu!
24. Iar ucenicii erau uimiți de cuvintele Lui. Dar Iisus, răspunzând iarăși, le-a zis: Fiilor, cât de greu este celor ce se încred în bogății să intre în împărăția lui Dumnezeu!
25. Mai lesne este camilei să treacă prin urechile acului, decât bogatului să intre în împărăția lui Dumnezeu.

29. Iisus i-a răspuns: Adevărat grăiesc vouă: Nu este nimeni care și-a lăsat casă, sau frați, sau surori, sau mamă, sau tată, sau copii, sau țarine pentru Mine și pentru Evanghelie,
30. Și să nu ia însutit - acum, în vremea aceasta, de prigoniri - case și frați și surori și mame și copii și țarine, iar în veacul ce va să vină: viață veșnică.Religia este impotriva Stintei Stinta si credinta sunt incompatibile!
1 Timotei 6.
20. O, Timotei, pazeste comoara ce ti s-a încredintat, departandu-te de vorbirile deșarte și lumești și de impotrivirile stiintei mincinoase,
21. Pe care unii, marturisind-o, au ratacit de la credinta
.

Religia are nevoie doar de infantili:
3. Și a zis: Adevărat zic vouă: De nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în împărăția cerurilor. (Matei 18, 3).

Iata adevaratul scop ascuns al crestinismului dupa Pavel:

Faptele apostolilor 4
34 Si nimeni intre ei nu era lipsit, pentru ca toti cati aveau tarini sau case le vindeau si aduceau pretul celor vandute

35 si-l puneau la picioarele apostolilor.


Petru (Chefa) in vesnic conflict cu Pavel:
Conflctul din Antiohia (Antiochenischer Zwischenfall)

Galateni 2. 11.
Iar cand Chefa a venit in Antiohia, pe faaă i-am stat împotriva, caci era vrednic de infruntare.


Documentatie in plus pe aceasta tema (a coflctului antiohian) la Romani 3.21-31


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Joi Dec 29, 2011 1:50 pm, editata de 7 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Sept 13, 2009 10:35 am

Dovada ca Pavel e satanist
Pavel accepta infiltrarea satanei in VT dovedita prin numeroase contradictii(vezi topicul special dedicat)
Romani 7.12. Deci, Legea e sfântă și porunca e sfântă și dreaptă și bună.

Pavel recunoaste ca e buna Legea si e sfanta ...adica si cea din Facere 12.3 referitoare la inteegerea intre Dumnezeu si poporul evreu in care evrei vor fi model ptr toate neamurile pamantului

2. Și Eu voi ridica din tine un popor mare, te voi binecuvânta, voi mări numele tău și vei fi izvor de binecuvântare.
3. Binecuvânta-voi pe cei ce te vor binecuvânta, iar pe cei ce te vor blestema îi voi blestema; și se vor binecuvânta întru tine toate neamurile pământului"
.


si iata ca Pavel schimba macazul catre "opera" sa crestinismul pe care il considera ca model ptr evrei!:

11. Deci, întreb: S-a poticnit, oare, ca să cadă? Nicidecum! Și prin căderea lor, neamurilor le-a venit mântuirea, ca Israel să-și întărâte râvna față de ele.

Pavel va invata sa platiti impozitele fara sa cracniti chiar daca politicienii aflati la putere fva fura de se indoaie pentru ca asa scrie in Biblie ca pe Dumnezeu il slujiti:
Romani 13.1

1. Tot sufletul să se supună înaltelor stăpâniri, căci nu este stăpânire decât de la Dumnezeu; iar cele ce sunt, de Dumnezeu sunt rânduite.
6. Că pentru aceasta plătiți și dări. Căci (dregătorii) sunt slujitorii lui Dumnezeu, stăruind în această slujire neîncetat.
Ce nu intelege ortodoxia:
Amos 5:12 Căci Eu știu că nelegiuirile voastre sînt multe, și că păcatele voastre sînt fără număr: asupriți pe cel drept, luați mită, și călcați în picioare la poarta cetății dreptul săracilor.

Isus ne previne sa nu venim la el daca vrem sa traim

Si nu vreti sa veniti la Mine ca sa aveti viata![/b]." (Ioan.5.39-40
)

Biblia afrmă că nu-i cuvântul literal al Domnului, ci e modificată de aceiași oameni care o afișează


8. Iar poporul Meu nu cunoaște hotărârea Domnului. Cum puteți voi să ziceți: "Suntem înțelepți și avem legea Domnului?" Căci iată, pana cea mincinoasă a cărturarilor a prefăcut-o în minciună.
9. S-au făcut de ocară înțelepții, au turbat și s-au prins în curse; iată, au lepădat cuvântul Domnului și atunci unde este înțelepciunea lor?


Dumnezeu si-a propus sa omoare oamenii

6. I-a părut rău și s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Și a zis Domnul: "Pierde-voi de pe fața pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc și de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Iul 10, 2011 6:56 pm, editata de 5 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Lun Oct 19, 2009 8:30 pm

"Dumnezeu a creat pe Adam și pe  .... ?????Lilith din țărână ("Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut dupa chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut" - Genesa 1:27).
Remarcam in acesta situatie  ca Eva a fost creata din coasta lui Adam ("Și omul a zis: <>" -
Genesa 2:23) ,... Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele și răul

adica nu a fost creata ca parte femeiasca impreuna cu Adam

Isus este constient ca nimeni nu  va urma calea sa ...ci pe cea a lui Christos ...adica Diavolul.

Ioan 14 30.   Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi și el nu are nimic în Mine;Biblia (Exodul 15:11) [3] îl citează pe Moise spunând: „Cine e ca Tine între dumnezei Doamne?”. Psalmul 86:8 [4] reia și el ideea: „Nimeni nu e ca tine între dumnezei, Doamne”.

În alți psalmi (e.g.,82:1) [5] dumnezeul evreilor ni se spune că stă de vorbă într-o adunare de dumnezei („[. . .] El judecă în mijlocul dumnezeilor.”) sau „alți dumnezei se închină Lui” (Psalm 97:7 - 9)

[6]. Aceeași idee a „zeului nostru printre alți zei” este reluată și-n Exod (18:11) [7] unde Ietro, socrul lui Moise, declară: „Cunosc acum că Domnul este mai mare decât toți dumnezeii;” De unde concluzia că folosirea pentru YHWH a substantivului comun plural „dumnezei” („Elohim” pluralul de la „El”/„Eloha”), în afară de a sugera un plural de politețe indică și spre multitudinea de zei/divinități pe care acesta le-a înlocuit în cursul procesului de trecere a religiei evreiești spre monoteism

Cartile lor sant credinta lor si se inchina la oameni:

Romani 1:25 căci au schimbat în minciuna adevarul lui Dumnezeu, și au slujit și s-au închinat fapturii în locul Facatorului, care este binecuvîntat în veci

Macar ca Evanghelia este Descoperire in Duhul Sfant ochi mintii lor raman acoperiti, asa ca :

Matei 15:14 ... cînd un orb călăuzește pe un alt orb, vor cădea amîndoi în groapă.

Isus este Fiul Omului
;

Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul

Cap. 1 13. Și în mijlocul sfeșnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veșmânt lung până la picioare și încins pe sub sân cu un brâu de aur.

Cap. 14 14. Și am privit și iată un nor alb și Cel ce ședea pe nor era asemenea Fiului Omului, având pe cap cunună de aur și în mână seceră ascuțită.

Faptele Sfinților Apostoli

Cap. 7. 56. Și a zis: Iată, văd cerurile deschise și pe Fiul Omului stând de-a dreapta lui Dumnezeu!  

Dar si in Daniel: 7.13; sau Cap 8.17; Cap 10.16 si 18 +++


Evrei 4.12.   Căci cuvântul lui Dumnezeu e viu și lucrător și mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri,

Apocalipsa teme importante:

"...Babilonul, cetatea cea mare, care a adapat toate neamurile din vinul maniei curviei ei!" (Apoc.14:Cool
"Cu ea au curvit imparatii pamantului; si locuitorii pamantului s-au imbatat de vinul curviei ei!" (Apoc.17:2)

Romani 10,4  Caci HRISTOS ESTE SFÎRSITUL LEGI---

Si unde se sfarseste legea incepe... nelegiurea?


Fiara, este impotrivitorul lui Dumnezeu?
Pai atunci Balaurul=Diavolul=in traducere Adversarul, ce este?
Fi foarte atent:
"Balaurul i-a dat[fiarei dintai] puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare." (Apoc.13:2)
Pai daca fiara=impotrivitorul, cum acesta isi da singur puterea?


De aceea a spus Isus:"Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31) "


Iata dovada ca apocalipsa lui Ioane este o minciuna:

5.   Și de la Iisus Hristos, Martorul cel credincios, Cel întâi născut din morți, și Domnul împăraților pământului. Lui, Care ne iubește și ne-a dezlegat pe noi din păcatele noastre, prin sângele Său,
6. Și ne-a făcut pe noi împărăție, preoți ai lui Dumnezeu și Tatăl Său, Lui fie slava și puterea, în vecii vecilor. Amin!  


Isus ne previne sa nu urmam popii;
Ioan 5 20.   Căci zic vouă: Că de nu va prisosi dreptatea voastră mai mult decât a cărturarilor și a fariseilor, nu veți intra în împărăția cerurilor.  
Isus va cere sa nu va impotriviti diavoluluI

Matei 5 39.   Eu însa vă spun vouă: Nu va impotriviti celui rau; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt.  


Ioan 18:36 - "Împărăția Mea nu este din lumea aceasta", a răspuns Isus. "Dacă ar fi Împărăția Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile Iudeilor; dar acum, Împărăția Mea nu este de aici.”

Daca Dumnezeu ar fi inceput lucrarea la creatia omului cu cerurile si pamantul atunci ar fi lucrat 7 zile nu 6, de aceea acest verset;La inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamantul " nu este nicidecum in contextul celor 6 zile ale creatiei,de altfel se poate observa ca dupa acest verset nu scrie; a fost o seara apoi o dimineata...


2 Ioan 7. Căci în lume s-au răspândit mulți amăgitori, care nu mărturisesc că Isus Hristos vine în trup. Iată amăgitorul, iată Anticristul!


Marcu 10.45
45. Că și Fiul Omului n-a venit ca să I se slujească, ci ca El să slujească și să-Și dea sufletul răscumpărare pentru mulți.

Iata ce spune Pavel in Galateni 1.8:
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!


Iata ca Pavel ne arata ce patesc cei care predica din Biblie ...dar nu traiesc "duhul" ei:
2Corinteni3.6
6. Cel ce ne-a învrednicit să fim slujitori ai Noului Testament, nu ai literei, ci ai duhului; pentru că litera ucide, iar duhul face viu
.


Iata scopul primordial al bisericii ...recunoscuta chiar de Apostolii ei:

Faptele apostolilor 4
34 Și nimeni între ei nu era lipsit, pentru că toți câți aveau țarini sau case le vindeau și aduceau prețul celor vândute

35 și-l puneau la picioarele apostolilor.


Isus minte!: ca un Diavol (adica imbarligator de vorbe mincinoase) si se adreseaza unor oameni vii cu un text adresat mortilor
Efeseni2:1
Iar pe voi v-a făcut vii, cei ce erați morți prin greșealele și prin păcatele voastre,


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Lun Mar 21, 2016 7:56 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mar Oct 23, 2012 12:33 pm

Mai Soimos mai , cum sa nu-mi fii tu mie dulce -amarui. Ce alt mod mai interesant puteam gasi sa-mi mai treaca timpul la servici ?Smile))
Am citit toate citatele astea.FOOOOOOARTE BUNE!
Foarte bine ai punctat !Le-am printat deja...

Mi-e din ce in ce mai dificil sa inteleg cum de marea majoritate nu intelege !!De ce cred oamenii in dumnezeu ?
Chiar daca ai fost educat asa, chiar daca este reconfortatnt sa crezi ca cineva are grija de tine, chiar daca ai "simtit " , evident subiectiv "atingerea " domnului , sau daca biserica iti ofera apartenenta la o comuniate, chair daca ti-e frica de moarte si simti ca viata ta este lipsita de sens daca nu exista ceva dupa...,chiar daca ai avut vreo experienta neobisnuita sau crezi c-ai asistat la vreun ' miracol " si etc.... TREBUIE SA CAUTI ADEVARUL , REALITATEA aceea ca dincolo de toate convingerile religioase, nu exista ABSOLUT NICIO DOVADA , solida verificabila ca exista un dumnezeu si nicun zeu.Viata este materiala , naturala. Cum sa contesti ceea ce este evident ? De ce sa traiesti in minciuna si iluzie, de ce sa respecti ceea ce nu exista ?!

PTR. cei care cred , cititi , verificati citatele pe care le-a pus Soimos...
D-le scrie .. ceea ce scrie..
Asta este adevarul , scris negru pe alb in BIBLIE!!!!!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mar Oct 23, 2012 8:01 pm

NICOLETA1980 a scris:
Mai Soimos mai , cum sa nu-mi fii tu mie dulce -amarui. Ce alt mod mai interesant puteam gasi sa-mi mai treaca timpul la servici ?Smile))

PTR. cei care cred , cititi , verificati citatele pe care le-a pus Soimos...
D-le scrie .. ceea ce scrie..
Asta este adevarul , scris negru pe alb in BIBLIE!!!!!
Eh ... mi-au placut si mie si tocmai din cauza asta le-am colectionat
Dar faptul ca tu apreciezi aceste texte pe care eu doar le-am cules (dar inca nu mi-am gasit timpul sa le si aranjez) spune despre tine ca ai o minte deschisa mereu catre informatie, si ca nu iei nicio hotarare serioasa in viata pina nu te informezi serios.
Si cred ca esti de acord cu mine cand spun ca acestea fac parte din zestrea pe care trebuie sa o ai atunci cand vrei sa ai o viata frumoasa si fericita la care vei ajunge care in mod sigur (asa cum am ajuns si eu) daca intelegi sa mergi in continuare pe aceasta cale.

Dar sa continuam cu aceste texte:

Cand va incepe Cataclismul descris in Apocalipsa
Din Evanghelia dupa Marcu citire )

24 Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-și va mai da lumina ei,
25 Stelele vor cădea din cer și puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate.
26 Atunci se va vedea Fiul omului venind pe nori cu mare putere și cu slavă
.

Si cum stelele nu vor cadea niciodata ...inseamna ca si venirea lui Isus va fi tot atunci!

Scrie ca atunci il vor vedea TOTI.Cum? -e un mister al imbecilitatii,pentru ca e pur si simplu imposibil sa fie vazut de la antipozi.
Mai te intrebi unde vor cadea stelele? - bineinteles "in jos"! Unde este sus si jos in Univers?
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mier Oct 24, 2012 5:10 pm

Soimos a scris:
NICOLETA1980 a scris:
Mai Soimos mai , cum sa nu-mi fii tu mie dulce -amarui. Ce alt mod mai interesant puteam gasi sa-mi mai treaca timpul la servici ?Smile))

PTR. cei care cred , cititi , verificati citatele pe care le-a pus Soimos...
D-le scrie .. ceea ce scrie..
Asta este adevarul , scris negru pe alb in BIBLIE!!!!!
Eh ... mi-au placut si mie si din cauza asta le-am colectionat
Dar faptul catu apreciezi aceste texte pe care eu doar le-am cules (dar inca nu mi-am gasit timpul sa le si aranjez) spune despre tine ca ai o minte deschisa mereu catre informatie si ca nu iei nicio hotarare serioasa in viata pina nu te informezi serios.
Si cred ca esti de acord cu mine cand spun ca acestea fac parte din zestrea spe care trebuie sa o ai atunci cand vrei sa ai o viata frumoasa si fericita la care vei ajunge care in mod sigur (asa cum am ajuns si eu) daca intelegi sa mergi in continuare pe aceasta cale.

Ma bucur sa aflu ca ai o viata frumoasa si fericita !Poti sa-mi vinzi reteta??? grin
Imi cade bine deasemenea sa tragi concluzii pozitive despre mine:)))

Eu spun ca viata mea este frumoasa, dar si urata , este fericita , dar si nefericita...si etc... multe d-astea asa in contradictie... n-am chef si este si offtopic sa discut ideea:)

Cert este ca nu cred ca exista o stare permanenta de fericire... si-o viata frumoasa asa in linie dreapta...

Fara informatie esti mort azi ! Toata lumea ar trebui sa se informeze ....din diverse surse, de peste tot, sa nu ia nimic de bun pana nu este verificata treaba..
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Vin Oct 26, 2012 9:18 am

NICOLETA1980 a scris:

Ma bucur sa aflu ca ai o viata frumoasa si fericita !Poti sa-mi vinzi reteta??? grin
Imi cade bine deasemenea sa tragi concluzii pozitive despre mine:)))

Eu spun ca viata mea este frumoasa, dar si urata , este fericita , dar si nefericita...si etc... multe d-astea asa in contradictie... n-am chef si este si offtopic sa discut ideea:)

Cert este ca nu cred ca exista o stare permanenta de fericire... si-o viata frumoasa asa in linie dreapta...

Fara informatie esti mort azi ! Toata lumea ar trebui sa se informeze ....din diverse surse, de peste tot, sa nu ia nimic de bun pana nu este verificata treaba..
Asa este .... vad ca si tu cunosti reteta fericirii, si sunt convins ca ceea ce numesti tu "contradictie" nu tine de tine ci de problemele societatii in care traiesti, in cazul meu aceste probleme sociale nu exista, nu exista nici griji materiale care sa-ti umbreasca fericirea, relatia de cuplu este sursa principala a fericirii pentru ca am o sotie deosebita din toate punctele de vedere, pe care eu o iubesc si o respect ca pe un adevarat Dumnezeu pesonal.
Asa ca despre femei in general si mai ales despre femeile inteligente ca tine am o parere muuuult mai buna decat despre barbati, motiv pentru care le iubesc le apreciez si le respect pe toate indiferent de varsta lor.
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Vin Oct 26, 2012 1:25 pm

Soimos a scris:
NICOLETA1980 a scris:

Ma bucur sa aflu ca ai o viata frumoasa si fericita !Poti sa-mi vinzi reteta??? grin
Imi cade bine deasemenea sa tragi concluzii pozitive despre mine:)))

Eu spun ca viata mea este frumoasa, dar si urata , este fericita , dar si nefericita...si etc... multe d-astea asa in contradictie... n-am chef si este si offtopic sa discut ideea:)

Cert este ca nu cred ca exista o stare permanenta de fericire... si-o viata frumoasa asa in linie dreapta...

Fara informatie esti mort azi ! Toata lumea ar trebui sa se informeze ....din diverse surse, de peste tot, sa nu ia nimic de bun pana nu este verificata treaba..
Asa este .... vad ca si tu cunosti reteta fericirii, si sunt convins ca ceea ce numesti tu "contradictie" nu tine de tine ci de problemele societatii in care traiesti, in cazul meu aceste probleme sociale nu exista, nu exista nici griji materiale care sa-ti umbreasca fericirea, relatia de cuplu este sursa principala a fericirii pentru ca am o sotie deosebita din toate punctele de vedere, pe care eu o iubesc si o respect ca pe un adevarat Dumnezeu pesonal.
Asa ca despre femei in general si mai ales despre femeile inteligente ca tine am o parere muuuult mai buna decat despre barbati, motiv pentru care le iubesc le apreciez si le respect pe toate indiferent de varsta lor.

pff.. ca sa fiu criminal de sincera , o sa-ti spun ca eu sunt fericita in nefericirea mea!

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Oct 28, 2012 8:48 am

NICOLETA1980 a scris:


pff.. ca sa fiu criminal de sincera , o sa-ti spun ca eu sunt fericita in nefericirea mea!

Daca este asa cum spui tu ...atunci inseamna ca esti INTELEAPTA, si asta este muuuult mai mult decat a fi desteapta!
Felicitari !
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Dum Oct 28, 2012 2:22 pm

Soimos a scris:
NICOLETA1980 a scris:


pff.. ca sa fiu criminal de sincera , o sa-ti spun ca eu sunt fericita in nefericirea mea!

Daca este asa cum spui tu ...atunci inseamna ca esti INTELEAPTA, si asta este muuuult mai mult decat a fi desteapta!
Felicitari !

Nu supraviețuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai ușor adaptabile.DARWIN
ex:
Ipotetic vorbind, daca cumva s-ar epuiza absolu toate resursele de hrana , si pe acesta planeta n-ai mai fii decat tu si eu ... m-as apuca sa te mananc !
Smile)))
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Lun Oct 29, 2012 1:13 pm

Unui om intelept nu ii este suficient sa supravietuiasca, ... si in niciun caz cu orice pret, pentru ca el stie, ca din nastere este inzestrat cu "hormonul fericirii" si nu cu cel al suferintei, si pprin urmare intelege ca viata i-a fost daruita ... ca sa fie fericit.
Asa ca daca am ramane numai noi doi pe o insula parasita si am fi condamnati la moarte prin inanitie, eu m-as lasa mancat de tine ... sau de o alta femeie, pentru ca eu inteleg ca femeile sunt mult mai" Dumnezei" decat barbati, pt ca ele daruiesc viata iar barbatii au o singura menire importanta, si anume aceea de a se sacrifica pentru femeia de langa ei si ptr copii ei!
Sa nu crezi ca aceasta "filozofie" este rodul "inteligentei" mele, ci este modul in care au inteles viata inca din antichitate vechi germani (de unde si modul de a se implica total in lupta numit de romani "furor germanicus" si aplicat chiar si de Hitler) care erau de convingere ca nu are importanta cati barbati mor pentru un scop/ideal comun, ci numai cate femei supravietuiesc, pentru ca intr-o generatie echilibrul se va restabili, si asta vedem ca in WW2 desi au murit peste 10 milioane de tineri germani, acum echilibrul intre sexe s-a restabilit... bine inteles si cu "ajutorul" ocupantilor, asa ca in Germania nationalitatea copilului nu este cea a tatalui ca in Ro, ci numai cea a mamei!
Scuze ptr divagatie, si sper ca nu te-am plictisit cu ea!
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Lun Oct 29, 2012 2:04 pm

Soimos a scris:
Unui om intelept nu ii este suficient sa supravietuiasca, ... si in niciun caz cu orice pret, pentru ca el stie, ca din nastere este inzestrat cu "hormonul fericirii" si nu cu cel al suferintei, si pprin urmare intelege ca viata i-a fost daruita ... ca sa fie fericit.
Asa ca daca am ramane numai noi doi pe o insula parasita si am fi condamnati la moarte prin inanitie, eu m-as lasa mancat de tine ... sau de o alta femeie, pentru ca eu inteleg ca femeile sunt mult mai" Dumnezei" decat barbati, pt ca ele daruiesc viata iar barbatii au o singura menire importanta, si anume aceea de a se sacrifica pentru femeia de langa ei si ptr copii ei!
Sa nu crezi ca aceasta "filozofie" este rodul "inteligentei" mele, ci este modul in care au inteles viata inca din antichitate vechi germani (de unde si modul de a se implica total in lupta numit de romani "furor germanicus" si aplicat chiar si de Hitler) care erau de convingere ca nu are importanta cati barbati mor pentru un scop/ideal comun, ci numai cate femei supravietuiesc, pentru ca intr-o generatie echilibrul se va restabili, si asta vedem ca in WW2 desi au murit peste 10 milioane de tineri germani, acum echilibrul intre sexe s-a restabilit... bine inteles si cu "ajutorul" ocupantilor, asa ca in Germania nationalitatea copilului nu este cea a tatalui ca in Ro, ci numai cea a mamei!
Scuze ptr divagatie, si sper ca nu te-am plictisit cu ea!


lol! CE DRAGUT....
ha ha ha ...deci ce sa-ti zic... frumos raspuns, ce-i al tau este n-am ce sa zic...
stai ca eu rad acum Smile)))
Ei bine , eu nu sunt la limita supravietuirii !
Am aruncat-o asa .. ca sa ma leg de tine...Smile))
Si apoi , te-as manca eu .. dar ... ar fi bine?! a ???Smile))Pe Emma as manca-o sigur daca ar fi in zona , ptr ca nu mi-ar folosi decat ca sursa de proteina !Smile))

M-am distrat atunci cand am postat ideea cu mancatul , la fel cum ma distrez si acum , ptr ca atat acest raspuns cat si cel anterior mi-au placut .
interesantule....

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Lun Oct 29, 2012 2:30 pm

NICOLETA1980 a scris:


lol! CE DRAGUT....
ha ha ha ...deci ce sa-ti zic... frumos raspuns, ce-i al tau este n-am ce sa zic...
stai ca eu rad acum Smile)))
Ei bine , eu nu sunt la limita supravietuirii !
Am aruncat-o asa .. ca sa ma leg de tine...Smile))
Si apoi , te-as manca eu .. dar ... ar fi bine?! a ???Smile))Pe Emma as manca-o sigur daca ar fi in zona , ptr ca nu mi-ar folosi decat ca sursa de proteina !Smile))

M-am distrat atunci cand am postat ideea cu mancatul , la fel cum ma distrez si acum , ptr ca atat acest raspuns cat si cel anterior mi-au placut .
interesantule....

Ti-a placut ca esti femeie, dar nu este sigur ca le place si barbatilor care ne citesc!
Dar acestora as vrea sa le aduc aminte ca omul este o fiinta sociala, dupa cum si albina este si ea, doar ca albinele isi omoara trantorii...iar in Romania trantorii isi omoara albinutele ... asta spre deosebire de Germania unde trantorii nu sunt omorati, ci constransi sa lucreze din greu, iar daca nu accepta aceasta regula a jocului, are grija societatea prin legile ei dure ca sa nu-i omoare ci sa-i faca sa se omoare ei singuri...asta in timp ce femeile sunt protejate si de stat si de legile statului, ...pinaintr-acolo incat o sotie care a adus pe lume un copil in timpul casatoriei, ...in caz de divort...va primi dreptul de folosinta asupra proprietatii barbatului ...iar barbatul desi ramane proprietar nu are voie sa se apropie de locuinta sa ...ci doar sa plateasca ratele daca locuinta nu este achitata!

Daca ar fi asa si in Ro, atunci fi sigura ca barbatii ar fi altfel, si femeile ar fi mai fericite ...si mai ales protejate, pentru ca, asa cum am postat anterior... ele sunt muuuuult mai importante!
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mar Oct 30, 2012 4:54 pm

Soimos a scris:
NICOLETA1980 a scris:


lol! CE DRAGUT....
ha ha ha ...deci ce sa-ti zic... frumos raspuns, ce-i al tau este n-am ce sa zic...
stai ca eu rad acum Smile)))
Ei bine , eu nu sunt la limita supravietuirii !
Am aruncat-o asa .. ca sa ma leg de tine...Smile))
Si apoi , te-as manca eu .. dar ... ar fi bine?! a ???Smile))Pe Emma as manca-o sigur daca ar fi in zona , ptr ca nu mi-ar folosi decat ca sursa de proteina !Smile))

M-am distrat atunci cand am postat ideea cu mancatul , la fel cum ma distrez si acum , ptr ca atat acest raspuns cat si cel anterior mi-au placut .
interesantule....

Ti-a placut ca esti femeie, dar nu este sigur ca le place si barbatilor care ne citesc!
Dar acestora as vrea sa le aduc aminte ca omul este o fiinta sociala, dupa cum si albina este si ea, doar ca albinele isi omoara trantorii...iar in Romania trantorii isi omoara albinutele ... asta spre deosebire de Germania unde trantorii nu sunt omorati, ci constransi sa lucreze din greu, iar daca nu accepta aceasta regula a jocului, are grija societatea prin legile ei dure ca sa nu-i omoare ci sa-i faca sa se omoare ei singuri...asta in timp ce femeile sunt protejate si de stat si de legile statului, ...pinaintr-acolo incat o sotie care a adus pe lume un copil in timpul casatoriei, ...in caz de divort...va primi dreptul de folosinta asupra proprietatii barbatului ...iar barbatul desi ramane proprietar nu are voie sa se apropie de locuinta sa ...ci doar sa plateasca ratele daca locuinta nu este achitata!

Daca ar fi asa si in Ro, atunci fi sigura ca barbatii ar fi altfel, si femeile ar fi mai fericite ...si mai ales protejate, pentru ca, asa cum am postat anterior... ele sunt muuuuult mai importante!


S-au mai smecherit albinutele si-n Romania , au devenit mult mai constiente de rolul si contributia lor!Ptr cele care inca sunt "obosite "- TREZIREA!!!!
Asa ca si trantorii se vor adapta , ca n-au ce face.
In definitiv femeia si barbatul , sau barbatul si femeia ( n-am nicio pb sa-l pun primul daca merita:))), trebuie sa coopereze.. si sa-si faca viata impreuna cat mai frumoasa, si sa creeze generatii puternice !
Ambii sunt la fel de importanti .

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mier Oct 31, 2012 4:39 pm

Albinutele s-au smecherit/emancipat si in UE inca cu mult timp inaintea celor din Ro, si asta a avut ca si consecinte aparitia de Legi care le protejeaza ba chiar le favorizeaza, pe cand in Ro nu exista asemenea Legi/
Sus In jos
NICOLETA1980
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 94
Varsta : 37
Localizare : CALARASI
Puncte : 96
Data de inscriere : 24/08/2012

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Mier Oct 31, 2012 6:42 pm

Soimos a scris:
Albinutele s-au smecherit/emancipat si in UE inca cu mult timp inaintea celor din Ro, si asta a avut ca si consecinte aparitia de Legi care le protejeaza ba chiar le favorizeaza, pe cand in Ro nu exista asemenea Legi/

Pai alea-s smechere rau , dar sunt reci !
De unde stii tu draga ca nu sunt legi care proteaza femeia in Ro ?
Extras din Legea nr. 217/2003
(1) Persoana a carei viata, integritate fizica sau psihica ori libertate este pusa in pericol printr-un acti de violenta din partea unui membru al familiei poate solicita instantei ca, in scopul inlaturarii starii de pericol, sa emita un ordin de protectie, prin care sa se dispuna, cu caracter provizoriu, una ori mai multe dintre urmatoarele masuri � obligatii sau interdictii:
a) evacuarea temporara a agresorului din locuinta familiei, indiferent daca acesta este titularul dreptului de proprietate;
b) reintegrarea victimei si, dupa caz, a copiilor, in locuinta familiei;
c) obligarea agresorului la pastrarea unei distante minime determinate fata de victima, fata de copiii acesteia sau fata de alte rude ale acesteia ori fata de resedinta, locul de munca sau unitatea de invatamant a persoanei protejate;
d) interdictia pentru agresor de a se deplasa in anumite localitati sau zone determinate pe care persoana protejata le frecventeaza ori le viziteaza periodic;
e) interzicerea oricarui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod cu victima;
f) obligarea agresorului de a preda politiei armele detinute;
h) incredintarea copiilor minori sau stabilirea resedintei acestora.
(2) Prin aceeasi hotarare, instanta poate dispune si suportarea de catre agresor a chiriri si/sau a intretinerii pentru locuinta temporara unde victima, copiii minori sau alti membri de familie locuiesc ori urmeaza sa locuiasca din cauza imposibilitatii de a ramane in locuinta familiala.
ASTA-I UN EXEMPLU ...


Problema este alta : daca trantorul naspet de care divortezi e mare saracie : ce sa iei de la el ???
Si-o femeie singura c-un copil , doi .. cum se descurca ea dintr-un salariu de sa... zicem 1500 ron/luna??!E diferenta de nivel de trai !La noi aici e greu ...


Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   Joi Noi 01, 2012 9:41 pm

NICOLETA1980 a scris:
[

Problema este alta : daca trantorul naspet de care divortezi e mare saracie : ce sa iei de la el ???
Si-o femeie singura c-un copil , doi .. cum se descurca ea dintr-un salariu de sa... zicem 1500 ron/luna??!E diferenta de nivel de trai !La noi aici e greu ...


Mtzzz!
E cam slaba Legea pentru ca te apara doar de barbatul agresor.
In occident este pedepsit la divortz fiecare barbat, fara nicio exceptie, si asta indiferent de cat de bland este!
Iar pedeapsa consta in faptul ca plateste fostei sotii jumatate din salarul sau toatqa viata lui ...daca fosta sotie nu se recasatoreste, iar alocatiile copiilor se adauga la toate acestea.
Daca barbatul nu va lucra toata viata ...sare Statul sa te ajute, ca de aia este Stat Social!
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Texte in sprijinul ateilor   

Sus In jos
 
Texte in sprijinul ateilor
Sus 
Pagina 1 din 8Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Fenomenul religios :: Teme religioase diverse :: Si totusi Biblia nu are dreptate!-
Mergi direct la: