Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Crestinismul originar este cult demonic

In jos 
AutorMesaj
Pagan14
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 30
Localizare : Dacia
Puncte : 36
Data de inscriere : 16/03/2010

MesajSubiect: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 3:33 pm

de Dr.Constantin Burlacu - presedintele Ligii apararii al românilorAcei care au avut tangențe cu creștinismul ca religie, în special cea
creștin ortodoxă, văd la suprafață o credință a compasiunii și a milei față de om. Aparențele pot înșela, o evaluare a surselor primare ale acestei religii va aduce mai multă lumină asupra adevăratei ei esențe.
Să începem cu personalitatea lui Iisus Hristos de unde creștinismul a pornit doctrinar. Referințele citate sînt din Biblia sau Sfânta Scriptură, folosită de Biserica Ortodoxă Română.

Numele Hristos este traducerea cuvîntului mesia (mai precis mașiah) din ebraică. Înseamnă "unsul", apelația dată de evrei celui care trebuia să vină trimis de Iehova (numele dat de ei lui Dumnezeu) ca să îi salveze.
Prin urmare Hristos trebuia să îndeplinească în primul rînd o misiune de salvare a poporului evreu. A astfel de salvare cuprindea eliberarea de
sub jugul romanilor precum și scăparea de răul uman și social, ceea ce
evreii numeau Diavol, Mamona, Belzebul, Lucifer, etc.

Venirea salvatorului poporului evreu era așteptată de multe veacuri. Conform credinței evreilor omul trimis de Iehova trebuia să fie nu numai un salvator al sufletelor oamenilor dar și un rege din stirpea regelui David, personalitatea istorică remarcabilă care făcuse parte din tribul lui Iuda. Noul Testament argumentează că Iisus era din acea spiță și prin urmare putea să-și ceară dreptul de a fi rege al iudeilor.

Omul Iisus și-a început misiunea cînd avea în jur de 30 de ani. Om fără
carte, așa cum se spune în Noul Testament, era totuși proficient în regulile iudaice bazate pe Vechiul Testament și pe alte scrieri existente la acea vreme. Treptat omul Iisus a format în jurul lui un grup de prozeliți care deși mic era perseverent în a-l urma în misiunea pe care și-o asumase. Care erau caracteristicile acestei misiuni?

Matei, 15, 24, redă cuvintele lui Iisus atunci cînd o femeie canaaneeancă chinuită de un demon îi cere ajutor ca să scape de acel
demon. "Nu sînt trimis decît la oile cele pierdute ale casei lui Israel"
răspunde el. Iisus astfel refuză spunînd mai departe că "Nu este bine
să iei pîinea copiilor și s-o arunci cîinilor". Cu alte cuvinte Iisus îi numește cîini pe toți oamenii care nu erau evrei. Mai departe, în conversația lor, femeia îi răspunde că și cîinii mănîncă din fărîmiturile ce cad de la masa stăpînilor lor.
Iată un episod din Noul Testament care redă vorbele unui om despre care mulți cred ca este fiul lui Dumnezeu. Și paradoxal acești oameni nu sînt evrei, ci dintre neamuri, cei pe care Iisus îi numea cîini.

O altă caracteristică a misiunii salvatorului era că trebuia să fie rege al
iudeilor. A fost oare Iisus rege? Cu siguranță nu. Întrebat dacă este rege al iudeilor omul Iisus spune că împărăția lui este în ceruri, deși
evreii așteptau un rege, așa cum fusese David în vechime, o personalitate politică de excepție care să aibă regat pe pămînt nu în
cer. Deci nici această caracteristică a salvatorului evreilor Iisus nu a
îndeplinit-o.
Mai departe, în misiunea salvatorului evreilor era inclusă pacea, pe cînd Iisus declară răspicat că a venit să aducă sabia nu pacea ca să-l despartă pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa (Matei, 10, 34-35). Cum poate vorbi astfel cel ce se credea trimisul lui Dumnezeu dacă Dumnezeul lui nu era cel a dezbinării? Cum am eticheta astăzi un om care ar spune că a venit la cineva în vizită cu dorința de a-i dezbina casa?

Tenacitatea cu care omul Iisus dorea să-i convingă pe evrei că el este așteptatul mesia era deosebită. Acest fapt a atras reacții firești. Cărturarii ziceau că îl are în el pe diavol, pe Beelzebul (Marcu, 3, 22). Oamenii ziceau că are duh rău (Marcu, 3, 30), că are demon (Ioan, 7, 20). Însăși familia lui îl credeau că nu e în toate mințile (Marcu, 3, 21) și nu credeau în el (Ioan, 7, 5). Omul Iisus etala cu adevărat o comportare stranie. Spune în Marcu, 3, 33, "Cine este mama mea? și frații mei?". Cum ar fi calificat astăzi un om care și-ar respinge astfel rudele?

Noul Testament este plin de relatarea faptelor lui Iisus referitoare la scoaterea duhurilor necurate din oameni. În Marcu, 5, 11-13, se spune cum el a trimis duhurile rele într-o turmă de 2000 de porci. După acest episod oamenii l-au rugat să plece de acolo văzînd că lucrează cu demonii (Marcu, 5, 17). Fariseii, oamenii scoliți în legea iudaică a acelor timpuri, îi spun că cu domnul demonilor (adică cu Satana) el îi scoate pe demoni (Matei, 9, 34). Mulțimea i-a zis că are demon (Ioan, 7, 20; Ioan, 8, 48). Iudeii au spus "Acum știm că ai demon" (Ioan, 8, 52). Dar el nu a
recunoscut argumentînd că diavolul nu poate lupta împotriva diavolului.
Vom vedea în cele ce urmează de ce a spus Iisus aceasta.

Episodul cu scoaterea duhurilor din acel om și trimiterea lor în turma
de porci ne face se ne întrebăm ce a rezultat din intervenția lui Iisus?
Oare duhurile au murit prin moartea porcilor? Nicidecum, deoarece acele
duhuri, așa cum intraseră în acel om, sau cum ieșiseră din el pentru a
intra în porci, tot astfel puteau intra în oricine altcineva. Pînă la urmă intervenția lui Iisus s-a soldat cu moartea porcilor pentru că duhurile nu au fost distruse cum s-ar aștepta de la cineva cu intenții bune.

În Marcu 5, 12-13 și Luca 8, 32, se spune despre duhuri că l-au rugat să le îngăduie să intre în porci și el "le-a dat voie", "le-a îngăduit" considerîndu-l astfel mai puternic decît ele. Prin urmare i-au cerut permisiunea ca de la cineva mai mare ierarhic ca ele. Deci Iisus dispunea cum dorea de duhurile rele.

Ne întrebăm pe bună dreptate ce se întîmplă cu duhurile necurate care ies din om?
Răspunsul îl dă chiar Iisus în Luca, 11, 24-26: "Cînd duhul necurat iese
din om, umblă prin locuri fără de apă căutînd odihna; și negăsind, zice: Mă voi întoarce în casa mea, din care am ieșit. Și venind, o află
măturată și împodobită. Atunci se duce și ia cu el alte șapte duhuri mai
rele decît el; și ele intră și locuiesc acolo; și starea de pe urmă a omului aceluia se face mai rea decît cea dintîi". Aceste trei versete din Sfînta Evanghelie după Luca sînt cele mai revelatoare cu privire la adevăratele intenții ale lui Iisus. Nicăieri în Noul Testament nu se afirmă că Iisus a distrus duhurile rele care îi chinuiau pe oamenii posedați, ci le-a scos sau le-a îngăduit să iasă din acei oameni posedați. Logica ne îndeamnă să credem că un om venit de la Dumnezeu, cum se crede despre Iisus, trebuia să distrugă duhurile rele și astfel să le împiedice să intre iarăși în oameni. Dar Iisus nu face aceasta.
Conform spuselor lui Iisus în Luca, 11, 24-26, un duh rău va reveni în
cel posedat cu forță și mai mare astfel "starea de pe urmă a omului
aceluia se face mai rea decît cea dintîi" (Luca, 11, 26). Mai putem oare
crede în intențiile bune ale lui Iisus? Intervențiile lui sînt malefice fără ambiguitate. Un duh necurat trebuia distrus nu doar lăsat să iasă din corpul posedatului, ca ulterior să revină tot acolo. Rezultă că toate activitățile lui Iisus de scoatere a duhurilor necurate din oameni nu făceau decît să înmulțească duhurile rele. Iată cum a procedat "fiul lui Dumnezeu" cu "ajutorul" dat posedaților de duhuri necurate. Aceasta
explică și faptul de ce Iisus spunea că diavolul nu poate lupta
împotriva diavolului. Iisus era mînă în mînă cu diavolul, activitățile lui de scoatere a duhurilor necurate nu erau făcute decît ca să-i impresioneze pe oameni, dar el știa foarte bine că duhurile vor reveni mai tîrziu în omul de unde ieșiseră, de data aceasta însoțite de alte duhuri mai rele.

Revenind la episodul cu porcii, dacă Iisus ar fi avut cu adevărat putere de la Dumnezeu și intenții bune ar fi distrus acele duhuri nu le-ar fi permis să intre în porci și astfel să fie lasate libere să facă un rău și mai mare după moartea porcilor.
Puterea lui Iisus era prin urmare dată de diavol. Întreg episodul cu
porcii arată natura demonică a lui Iisus. Din toată acea întîmplare au
rămas păgubiți oamenii, proprietarii porcilor, care fiindu-le frică de
Iisus și puterea lui demonică nici măcar nu au îndrăznit să-i ceară să
fie despăgubiți. Rezultatul final a fost moartea porcilor, paguba
oamenilor și mărirea răului prin duhurile necurate libere să-și
continuie teroarea demonică.

În ritmul acesta de proliferare a
duhurile necurate, care fiecare aducea apoi "alte șapte duhuri mai rele
decît el" (Luca, 11, 26), nu este surprinzător de ce duhurile necurate
s-au înmulțit peste măsură astfel că au susținut ceea ce ulterior a
devenit religia creștină ca și cult demonic. Se poate face un mic
calcul. În Marcu, 5, 11-13, se spune cum Iisus a trimis duhurile rele
într-o turmă de 2000 de porci. Presupunînd că în fiecare porc a intrat
un duh necurat, după moartea porcilor cele 2000 de duhuri au chemat
fiecare cîte șapte duhuri mai rele decît ele (Luca, 11, 26) rezultînd un
număr de 16000 de duhuri necurate. Unde au intrat aceste duhuri mai
tîrziu? În oameni, deoarece porcii muriseră. Creștinii care au urmat
după Iisus au avut din plin duhuri necurate care sa-i posede. La
înmulțirea duhurilor rele au contribuit apoi și apostolii și toți cei
care cunosc astfel de metode de scoatere a duhurilor necurate, chiar și
în ziua de astăzi. Se explică astfel proliferarea creștinismului care nu
duce lipsă de fanatici și dezechilibrați, semne tipice de posesiune
demonică. Cazul unor neoprotestanți ("pocăiți", cum sînt numiți de
obicei) este tipic: unii se înfierbîntă la adunări arătîndu-și evident
latura de posesiune demonică.

Un alt episod din faptele lui
Iisus este cel cu zmochinul. Iisus era înfometat și a găsit un zmochin
care nu avea fructe. Supărat, îl blestemă pe zmochin: "Rod să nu mai
porți în veac!" după care zmochinul s-a uscat. Să spună oamenii care
raționează: Ce vină avea zmochinul că nu avea fructe ca Iisus să le
mănînce? Să ne imaginăm că un astfel de om merge la casa cuiva și cere
mîncare. Nu i se dă pentru că oamenii din acea casă pur și simplu nu au
mîncare în acel moment. Apoi cel care a cerut mîncare îi blestemă ca în
veac să nu aibă mîncare în casa lor. Cum ar fi etichetată o astfel de
persoană care aduce ocară unor oameni pentru că pur și simplu nu au
mîncare atunci cînd el vrea să mănînce? Cazul lui Iisus este cel al
omului rău și irațional. Un astfel de episod s-ar fi soldat astăzi cu
furia oamenilor care i-ar fi tras cîteva bețe pe spinare "fiului lui
Dumnezeu".
Să trecem la învățăturile lui Iisus. Una dintre ele se
referă la ceea ce omul mănîncă. Iisus susține că nu ceea ce intră în
gură îl spurcă pe om, ci ceea ce iese din gură, aceea îl spurcă pe om
(Matei, 15, 11). Mai departe tot el spune că tot ce intră în gură se
duce în pîntece și iese afară, dar cele ce ies din gură pornesc din
inimă, și acelea sînt cele ce-l spurcă pe om, dar a mînca fără să-ți fi
spălat mîinile, aceasta nu-l spurcă pe om (Matei, 15, 17-20). Este o
învățătură de doi bani. Cîți oameni cred că nu contează ce băgăm în
pîntece? Dacă cineva bagă în gură otravă sau mîncare stricată nici nu
mai apucă să o scoată afară că poate și muri. Cît privește ideea că ceea
ce iese din gură îl spurcă pe om cum spune Iisus, afirmația lui este de
asemenea o aberație. Vorbele rele îl ușurează temporar pe om de
răutatea din el, deși aruncatul vorbelor pe alții nu este o soluție
pentru a scăpa de răul din inimă.

Să analizăm acum doctrina
păcatului promovată de Iisus, ideea cum că orice păcat și orice
blasfemie li se iartă oamenilor, dar blasfemia împotriva Duhului Sfînt
nu li se va ierta (Matei, 12, 31). Să presupunem că există o țară în
lume care are un sistem juridic ce respectă această învățătură a lui
Iisus. De exemplu, un om ticălos este prins în fărădeligile lui și adus
în fața judecătorului care va aplica învățăturile lui Iisus în cazul
respectiv. Sînt consultați martorii care declară că învinuitul a furat, a
bătut cinci oameni la beție și a omorît un om cu un cuțit. La judecată
omul recunoaște ticăloșiile făcute adăugînd că a cerut iertare lui Iisus
pentru tot răul făcut. "Ai spus ceva împotriva Duhului Sfînt?" întreabă
judecătorul. "Niciodată!" răspunde omul. Verdictul: "Eliberați-l că
și-a cerut iertare în numele lui Iisus Hristos, dar nu a hulit Duhul
Sfînt!". Întrebare: poate o atare învățătură a iertării veșnice să vină
de la Dumnezeu sau de la Diavol? O astfel de metodă de a face dreptate
oamenilor este înșelăciune curată, Dumnezeu nu poate iertă răutățile
oamenilor, cei vinovați trebuie să repare cumva răul adus și să învețe
că repetarea răului nu va fi iertată prin simpla recunoaștere a
greșelii. Învățătura lui Iisus este prostie curată. O societate
sănătoasă nu poate funcționa pe astfel de învățături fără sens.

Evreii în Vechiul Testament aveau o metoda mai logică, deși nu era cu
totul justă, ideea că se plătește ochi pentru ochi. Dar în învățăturile
lui Iisus privind aplicarea dreptații se vede mai degrabă mîna
diavolului decît cea a unei forțe a dreptății. Numai diavolul trece cu
vedere faptul că merge și așa, că simpla iertare dată de el diavolul
poate absolvi pe om de relele pe care le face. Diavolul iartă de păcat
pentru a-l ține pe păcătos mereu în păcat. Este și metoda folosită de
Iisus pentru a-i menține pe oameni în jugul suferinței pe care a
inițiat-o în locul salvarii pe care trebuia să o aducă așteptatul mesia,
salvatorul evreilor. Este oare acesta salvatorul? Poate trimisul lui
Dumnezeu să-i îndemne pe oamenii să se complacă în rele iertîndu-le tot
timpul fărădelegile? Mai degrabă un spirit demonic face aceasta.

Să cercetăm mai departe faptul cum Iisus crede că oamenii lui Dumnezeu
pot fi deosebiți de cei ai diavolului. În Matei, 7, 10-20, Iisus îi
avertizează pe ucenici să se ferească de profeți mincinoși căci după
roadele lor vor fi cunoscuți. Preceptul este bine știut din Vechiul
Testament, ideea că pomul se cunoaște după rod. Să vedem ce roade a adus
pomul lui Iisus după așa zisa înălțare a lui la cer?


Creștinismul a pătruns treptat în lumea zisă "păgînă" prin înfricoșarea
oamenilor asupra pedepselor ce-i așteaptă dacă nu se vor supune noii
învățături. Această frică de pedeapsă persistă și astăzi fiind practic
hrana creștinismului. Fără continua teroare a diavolului, care pîndește
omul la orice pas, creștinismul s-ar dezintegra. De remarcat este
atenția care se pune pe diavol ca personaj principal și toate cele care
vin cu răul și suferința, răstignirea lui Iisus pe cruce, sîngele,
patimile lui, etc. În cele din urmă Iisus pozează în învingător, chiar
după ce a fost bătut în cuie pe cruce și i s-a pus pe cap coroana de
spini în locul celei regale a regelui din stirpea lui David. Pe cei mai
mulți oameni traumele mentale pe care le implantează în minți frica, și
toate aspectele suferinței și întunericului, îi bîntuie toată viața.
Deși se spune despre "învingătorul morții", că a ajuns acolo la dreapta
Tatălui, el privește cu detașare întreaga panoramă a suferinței
umanității care a urmat după "înălțarea sa".

Să vedem acum
fructele date de pomul sădit de Iisus pe pămînt. Ce a urmat? Războaie,
măceluri împotriva evreilor și ale altora, dezbinare veșnică printre cei
care au urmat învățătura lui Iisus, inchiziție, arderea oamenilor pe
rug, arderea cărților, obida oamenilor, cuceririle sîngereoase urmînd
crucea însîngerată, care cînd era pumnal cînd cruce, și multe alte
"fructe" ale demonului "înălțat la cer". Astfel de rezultate ale
misiunii sale "salvatoare" ne sugerează că Iisus s-a dus direct în iad
de unde nici că-i pasă ce se întîmplă pe pămînt deoarece sistemul
introdus de el funcționează din plin ca fruct al faptelor "mîntuirii"
aduse oamenilor. Salvarea care se aștepta din partea unui trimis al lui
Dumnezeu este nonexistentă, Iisus nu poate fi decît un trimis al
diavolului care în loc de mîntuire a adus durerea.

Cine sînt
cei mai în măsură astăzi să evalueze misiunea "salvatoare" ale lui
Iisus? Toți cei care au avut tangență cu creștinismul! Salvatorul se
dorea un personaj al salvării din durere nu cineva care aduce suferință
prin sabia pe care cu adevărat a lăsat-o omenirii. Și sîngele continuă
să curgă și astăzi și va continua atîta timp cît oamenii venerează pe
demonul care a adus suferință omenirii cu 2000 de ani înainte. Iată că
în ciuda obiceiului diavolului de a minți, totuși de cîteva promisiuni
s-a ținut.

Care este spectrul creștinismului astăzi în lume?
Nici o altă religie nu are mai multe secte decît cea creștină. Existența
sutelor de grupări creștine arată cu claritate că dezbinarea generată
de Iisus încă de cînd era viu pe pămînt continuă astăzi cu aceeași forță
încît te întrebi cum de este posibil ca oamenii să interpreteze diferit
ideile dintr-o carte care este destul de coezivă în conținut, Biblia?
Explicația nu poate fi decît că Biblia este o carte plină de
contradicții, atît Vechiul cît și Noul Testament. Cel puțin Noul
Testament este grosier privind salvarea oamenilor de la moarte de către
cineva care nu s-a salvat pe sine însuși. Oasele i-au putrezit de mult
acolo în Orientul Apropiat. Evreii nu l-au acceptat pe Iisus deoarece nu
era nimic în el să sugereze că-i poate salva, că-i poate elibera de sub
jugul romanilor așa cum se aștepta de la un rege din spița lui David.

Cine a fost Iisus? Respingerea lui de către evrei în mod automat
îl califică drept impostor și amăgitor. Nimeni nu a făcut o evaluare mai
justă asupra cine a fost Iisus decît poporul din care face parte și în
mijlocul căruia a trăit. Și ei l-au categorisit drept amăgitor.
Învățăturile ieftine și stupide ale lui Iisus au mai mult marca răului
decît cea a binelui. Omul Iisus este un caz demonic a cărui misiune
"salvatoare" a supraviețuit prin conjunctura istoriei, prin frică pe
care o împlîntă în mințile oamenilor așa cum numai duhurile rele o fac,
deghizînd răul într-un ambalaj pe care scrie fericire și salvare.
Dezbinarea adusă de "fiul lui Dumnezeu" continuă să ne macine sufletele
și să ne despartă inimile cu sabia pe care a promis-o. Și asta avem
astăzi: fiul despărțit de tatăl său, fiica de mama sa, așa cum se arată
în Matei, 10, 34-35. Creștinismul este un cult demonic, cea mai mare
minciună care a putut vreodată exista în omenire: venerarea unui demon
ca "fiu al lui Dumnezeu". Iisus este cel care a înlesnit înmulțirea
duhurilor necurate îngăduindu-le să iasă din oameni și să revină apoi cu
alte duhuri și mai rele ca ele (Luca, 11, 26). Pe această bază de idei
demonismul creștinismului originar nu poate fi contestat.


veți întreaba cum se explică atîtea frumuseți văzute în biserici și
catedrale? Există realmente creații minunate care glorifică amintirea
narativă a celui care a fost Iisus. Răspunsul este că aceste minunății
sînt rodul idealului minții omenești, nu cel al învățăturilor lui Iisus.
Creștinismul este o religie parazitară a sufletelor care se întinde
oriunde poate să ajungă cu teroarea fricii. Oamenii au creat cu mare
elan frumuseți în biserici și catedrale pentru a contracara urîciunea
creștinismului originar al lui Iisus, idealizînd aspectele durerii,
portretizînd un Iisus cu fața blîndă și resemnat în fața morții, postura
victimei care induce milă în cei care o privesc.

Dar cînd
este să evaluăm obiectiv consecințele acestor aberații doctrinare
gunoiul creștinismului iese la suprafață în felul de a se comporta al
oamenilor, în modul lor de existență, în violența și răutatea socială a
unor creștini, deoarece Iisus le-a promis că orice li se poate ierta
afară de blasfemia împotriva Duhului Sfînt (Matei, 12, 31). Oamenii
sinceri aflați printre creștini sînt doar victime credule care resemnați
și depășiți de înțelegerea reală a demonismului lui Iisus nici nu știu
practic în mîna cui se află. Pioși în viață, acești oameni aspirînd la
Dumnezeul adevărat s-au rugat cu devotament lui Iisus. După moarte vor
avea surpriza să ajungă în iad unde îi întîmpină Iisus și le urează bun
sosit.

Ce spune istoria despre rolul creștinismului? Puterea
politică de-a lungul timpului a înțeles cu realism marele potențial de
manipulare a oamenilor oferit de creștinism, care a fost folosit astfel
de toate sistemele sociale inclusiv comunismul care inițial l-a respins.
Ulterior creștinismul a fost tolerat și folosit în slujba noilor
guvernanți comuniști care, înclinați spre rău, exploatare și minciună,
s-au aliat cu cei de-o teapă cu ei, cei care îl slujeau de Diavol
întocmai ca și ei, dar folosind metodele demonului de pe crucea
însîngerată, Iisus "salvatorul omenirii".

Despre cine a scris
aceste rînduri nu este nevoie să vă întrebați cine este. Am îndrăznit să
gîndesc și să aștern aici cele aflate. Am scăpat de frica de Dumnezeu
și mă gîndesc la iubirea de Dumnezeu. Mă simt ușurat, nu mai port jugul
crucii, nu mai sînt un întemnițat al lui Iisus. Privesc la minunile
create de Dumnezeu, la cer, la soare și mă gîndesc cum oamenii acestor
vremuri mai pot crede că undeva în Orientul Apropiat, Dumnezeu și-a
trimis pe fiul său unic să "moară" pentru ca noi să avem viață veșnică.
Dacă un astfel de Dumnezeu face experimente cu noi să afle că nu i-au
reușit. Dar dacă este mîna Diavolului întreaga decepție a reușit. Sînt
milioane și milioane de oameni care au asimilat patologia lui Iisus, un
spirit al răului de care omenirea este influențată în prezent în
proporții gigantice. Aceasta ne duce la pieirea anticipată în viziunea
apocaliptică din Noul Testament. "Salvatorul" ne învață cum să ne tîrîm,
cum să purtăm greutatea crucii însîngerate după exemplul lui și cum să
murim, în loc de a ne arăta cum să trăim fericiți în viață, așa cum un
adevărat fiu de Dumnezeu ar face-o. Iisus ne-a adus încet și sigur la
marginea prăpastiei de anihilare a omenirii. Atît cei care au asimilat
duhurile necurate, aduse de către Iisus și de cei care l-au urmat și îl
urmează, cît și mulțimea oamenilor de bună credință în Dumnezeu, care nu
au fost încă atinși de aceste duhuri necurate, hrănesc în creștinism
macabrul salvarii oferite de un om mort pe o cruce. Dumnezeule adevărat,
unde să Te găsim?


Un alt text

Citesc în
Luca, 12, 51-53 și nu-mi vine să cred ce spune Isus: "Pare-vi-se c-am
venit să dau pace pe pămînt? Vă spun că nu, ci dezbinare. Că de-acum
înainte cinci într-o casă vor fi dezbinați: trei contra doi și doi
contra trei. Dezbinați vor fi tatăl împotriva fiului și fiul împotriva
tatălui, mama împotriva fiicei și fiica împotriva mamei, soacra
împotriva nurorii sale și nora împotriva soacrei". Iată vorbele de
"salvare" spuse chiar de "salvatorul lumii" isus hristos. Nu poți decât
să-i scrii numele cu litere mici acestui om. În Luca, 12, 49, Isus
afirmă cât se poate de explicit de ce a venit pe pământ: "Foc am venit
s-arunc pe pământ, și cât aș vrea să fie acum aprins".

Și foc a
fost și este încă. Distrugerile masive în numele credinței creștine
de-a lungul timpului sunt cunoscute și documentate istoric: războaiele
religioase, cuceririle în numele creștinării, cruciadele de salvare a
"mormântului sfânt", și mai presus de toate distrugerea aproape totală a
religiilor primare, cu care creștinismul a venit în contact, care erau
bazate pe relația armonioasă dintre om și natura. Aceste răutăți ale
oamenilor împotriva altor oameni au fost făcute în numele "salvatorului
lumii" Isus Hristos. De la simplele dezbinari pe care Isus le-a adus
oamenilor așa cum spune în Luca, 12, 51-53, au urmat altele din ce în ce
mai ample prin mărirea puterii duhurilor necurate pe care Isus le-a
protejat. Dar se pare că focul cel mare, care era dorit cu ardoare de
Isus în Luca, 12, 49, nu a venit încă. Acest foc este în curs de a se
produce prin polarizarea întregii omeniri în mari tabere antagoniste.

Mahomed, profetul islamismului, a fost puternic influențat de
creștinii care erau dominanți în acea perioadă în zona Orientului
Apropiat. Duhurile rele aduse de Isus l-au luat în stăpânire pe Mahomed
și s-au răspândit apoi printre populațiile arabe din zonă, găsind acolo
teren prielnic. Fenomenul a fost facilitat și de faptul că musulmanii nu
folosesc lumânări la rugăciuli, așa cum fac creștinii care în acest fel
pot determina duhurile rele să se îndepărteze. Monstruozitățile care se
întâmplă astăzi în lumea islamică (sinuciderile pentru a-i omorâ pe
alții cu orice preț) și ura pe care o manifestă față de toți, inclusiv
față de alți musulmani, se explică prin duhurile rele care se află în
acești oameni. Treptat s-a produs o multiplicare masivă a duhurilor rele
în lumea musulmană. Astăzi avem tabere adverse mult mai puternice,
decât simpla dezbinare dintre tată și fiu, ne îndreptăm către viziunea
de distrugeri masive prin foc și toate calamitățile de neimaginat
descrise în Apocalipsă. Atunci Isus va fi pe deplin fericit că planul
i-a reușit și lumea a luat foc așa cum dorea în Luca, 12, 49.


Ce să mai facem? Aprindem o lumânare sau facem un foc sacru, așa cum se
întâmpla în timpurile șamanice ale umanității, și ne rugăm Dumnezeului
adevărat să ne scape de demonismul celui răstignit pe cruce. Nu știm ce
șanse avem, dar putem încerca. Poate că Dumnezeu nu ne va lăsa, poate că
lucrarea demonică va fi oprită în ultimul moment, înainte de
Apocalipsă, dacă renunțăm la trimisul diavolului, la macabrele rugăciuni
către un mort, la moaștele purtătoare de duhuri rele. Am rămas profund
șocat de cazul de stăpânire demonică a unei femei. Este aici un video în
care se poate vedea ce înseamnă puterea duhurilor rele aduse de
"moaștele sfinte". Vezi:
http://video.bzi.ro/video/show/Posedata-de-diavoli-a-cautat-vindecarea-la-Sfanta-43
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 5:13 pm

Filosofia mea este mai simpla putin: Dumnezeu a ucis aproape toti oamenii si toate animalele prin potop, a ucis copii femei si batrani in Sodoma si Gomora. Un personaj care ucide doar pentru ca i-au fost incalcate ordinele (poruncile) este un personaj rau! Religiile care-i sunt dedicate sunt in mod evident religii ale raului, iar cei ce se inchina acestui dumnezeu, se inchina raului. Din acest motiv acesti inchinatori si proslavitori ai raului au comis, de-a lungul timpului, numai crime, distrugeri si fapte antiumane!
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 5:26 pm

Da dar ala era Dumnezeul evreilor ...adica creatorul (eu v-am creat eu va omor) adica zeul intunericului si al tenebrelor ... cel care la geneza nici nu stia cum e lumina "dar vazand ca e buna" a inceput sa o foloseasca!

Crestinii il au ca Dumnezeu pe Lucifer ...adica pe Dracu ...si stim bine ca atat Lucifer adica luceafarul diminetii aduce un pic de lumina si mai stim ca si dracu a pus-o pe Eva sa-l indemne pe Adam sa guste din Pomul Cunoasterii !

Deci e vorba de alt personaj!
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 5:44 pm

Crestinii il au si pe dracul rastignit si pe tat'su, asa ca sa fie tacamul complet! Aaa, era sa uit Smile au mai adus si un duh pe post de liant si i-au lipit pe toti! A rezultat SF treime, adica de ce treime si nu intreg? Adicatelea, cu cat adaugi mai multi, cu atat mai mult scade cantitatea?
Sus In jos
http://www.paganism.ro
buburuzu
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 749
Localizare : ardeal
Puncte : 884
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 7:13 pm

mei ApoSoiule, altceva ce mai sti!?
Sus In jos
buburuzu
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 749
Localizare : ardeal
Puncte : 884
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mar Mar 16, 2010 7:15 pm

Pagan14 a scris:
de Dr.Constantin Burlacu - presedintele Ligii apararii al românilor ....


Daca ai de comentat ceva ...fa -o ...dar nu are rost sau sens sa reiei acea scriptura de la A la Z
[b]


Ultima editare efectuata de catre nelu in Mier Mar 17, 2010 6:15 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mier Mar 17, 2010 5:40 am

nelu a scris:
mei ApoSoiule, altceva ce mai sti!?
Wow nelule, ai trecut de la onomatopee la limbajul articulat, doar ca-l articulezi gresit. Pacat de tine sa te inchini raului, zau asa, ai fi putut sa fii baiat bun... 
Sus In jos
http://www.paganism.ro
buburuzu
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 749
Localizare : ardeal
Puncte : 884
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Mier Mar 17, 2010 6:17 am

nelu a scris:
Pagan14 a scris:
de Dr.Constantin Burlacu - presedintele Ligii apararii al românilor ....


Daca ai de comentat ceva ...fa -o ...dar nu are rost sau sens sa reiei acea scriptura de la A la Z
[b]

moderatoruleeee, ce faci?
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Joi Mar 18, 2010 9:56 pm

Apopii a scris:
.... adica de ce treime si nu intreg? Adicatelea, cu cat adaugi mai multi, cu atat mai mult scade cantitatea?


Uahahahaha hiihihihi hoooahfnr !

Ma da fain ai mai spus-o!

Eu in locul lui nelu dupa replica asta ...zau ca m-as converti la necredinciosi !
Sus In jos
adrianb
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 26
Localizare : Cluj
Puncte : 26
Data de inscriere : 24/12/2010

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Joi Dec 30, 2010 10:05 am

Hmm acest subiect atrage un puct de vedere bine de luat in seama. Insa sincer nu cred ca Isus este nici fiul lui D-zeu, nici al Satanei, la fel cum nu cred nici in posedati. Daca acest personaj , Isus, a existat in realitate, el a fost un simplu om, poate chiar nascut din "flori", care la varsta adulta si-a dobandit o forma acuta de schizofrenie.

Daca cititi link-ul puteti sa va dati seama ca toate sintomele unui schizofrenic se regasesc multor personaje biblice (auzire de voci, halucinatii, simtirea unor stari si forte supraomenesti care nu sunt reale):

http://www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/schizofrenia_110

Am vazut intr-o zi pe Discoverymi se pare, o explicatie a fenomenului schizofrenic de "voci". Pe scurt, creierul unui schizofrenic produce o intarziere in procesarea gandurilor proprii. Mai precis .. fiecare om vorbeste cu sine, chiar si inainte de a vorbi el mai intai isi spune "in cap" ce vrea sa zica si apoi cu voce tare, insa realizam ca acest lucru e indus de mintea proprie. Un schizofrenic are acelasi mecanizm, doar ca nu realizeaza ca acel gand este gandul propriu, dotorita acelei intarzieri de "procesare". In acel moment el crede ca acea "voce" vine din exterior. In timp, datorita fricii si chinuit de aceasta conditie, starea psihica se agraveaza.

Prietena mea a terminat medicina .. iar la o ora de psihiatrie a avut "onoarea" sa stea de vorba cu o pacienta schizofrenica care spunea ca ii vorbeste D-zeu... iar crizele sale le interpreta ca fiind posedata. Toate acestea spuneau medicii fiind datorate faptului ca era o femeie simpla, de la tara, crescuta si indoctrinata in religie.

Cu alte cuvinte, eu sunt convins ca astfel de persoane puteau fi la vremea respectiva considerate "trimisi ai lui D-zeu" sau cu "harul sfant", dar si "posedati de diavol". De ce oare cei din care sunt "scosi" diavolii sunt deobicei la origine mari credinciosi? De ce multi din cei "vindecati" devin mai "posedati"?
Deci cel mai probabil.. noi nu veneram nici un bine absolut, nici un rau absolut... ci mai degraba niste minti bolnave.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Joi Dec 30, 2010 11:33 am

Dragut!

Ne-a placut felul in care ti-ai sustinut parerile dar si modul competent in care ai inteles si tratat acest subiect...acestea ne fac subscriem total la cele postate de tine!
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   Joi Dec 30, 2010 11:57 am

adrianb a scris:
Daca cititi link-ul puteti sa va dati seama ca toate sintomele unui schizofrenic se regasesc multor personaje biblice (auzire de voci, halucinatii, simtirea unor stari si forte supraomenesti care nu sunt reale):
Da, este foarte mare probabilitatea ca multe personaje din biblie si tanach sa fi suferit de schizofrenie, parafrenie sau doar de delir mistic.
Mai exista insa si o alta categorie de personaje, care au suferit de boala grandomaniei, vezi Pavel si Constantin, sau de boala ”buzunarului doldora”, vezi nenumarati popi ai acestui cult, pe care nu l-as numi demonic ci malefic!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Crestinismul originar este cult demonic   

Sus In jos
 
Crestinismul originar este cult demonic
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Dialoguri :: Opinii fundamentate :: Intrebari diverse-
Mergi direct la: