Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Rusine popilor!

In jos 
AutorMesaj
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Rusine popilor!   Mier Aug 25, 2010 12:58 pm

Se pare ca popii au luat cu asalt NET-ul si au inceput sa practice spam-ul. Rusine!
Postez un astfel de spam primit:

”Link audio : http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=1022


Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

Sunt Domnul si-Mi întaresc portile ca sa intru cuvânt în cartea Mea de azi, caci daca Ma fac cuvânt, el se întocmeste carte, si se mira omul îngâmfat de cartea Mea cea de azi si e atât de îngâmfat, saracul, de zice ca nu sunt Eu cartea aceasta si ca Eu pâna la înaltarea Mea la Tatal am lasat carte. Dar de la începutul fapturii si pâna la cuvântul pe care l-am rostit în ziua înaltarii, cum de-am putut Eu grai si lasa carte prin servii Mei ca sa fie ea pe pamânt apoi?
O, neam român, te-am învatat, tata, aparte si ti-am spus sa Ma asculti, ca sa-ti fie tie bine pe pamânt. Vezi ce patesti daca nu Ma asculti, daca nu-L crezi pe Dumnezeu, Care vine la tine cuvânt prin servii Sai? Vezi, tata, ce durere îti atragi daca nu-L lasi pe Stapânul Dumnezeu sa te cerceteze si sa-ti spuna ce sa faci, dupa ce El vede mersul tau si neascultarea ta? O, ti-a înecat apa munca si strânsura ta si esti mâhnit, fiu român, pentru pierderile pe care le suferi. De sapte mii de ani învat omul prin servii Mei cum sa traiasca pe pamânt ca sa-i fie lui bine, si nu asculta omul de Dumnezeu, nu s-a deprins omul sa-i fie Dumnezeu Stapân, dar tot Domnul e Stapânul, si vezi ca asa este si ca tu n-ai putere când El graieste cu tine prin glasul si prin lucrarea stihiilor daca tu nu te deprinzi sa asculti prin cuvântul Lui de peste tine.
Ti-am trimis carte scrisa si M-am folosit de servii Mei, care aud din gura Mea cuvântul peste om, si te-am învatat, neam român, cum sa faci tu voia Mea înaintea Mea pentru soarta ta cu Mine pe pamânt, dar îngâmfarea ta de a nu te apleca învataturii lui Dumnezeu, te costa, tata, si îti aduce durere. Am pus pe poporul cuvântului Meu din mijlocul tau sa ridice mânutele sus la Mine si sa-Mi ceara sa pun ploaia în camarile ei, caci te-am lovit cu varsare de ape, tara Mea cea de azi, dar Eu ti-am spus ca intri la suferinta daca nu Ma asculti. Graiesc tie în zi de sarbatoare a botezatorului Meu Ioan, dar tu nu mai stii la locul lor serbarile sfintilor, ca a venit omul pagân, si tu l-ai ascultat si ai stramutat de la locul lor din calendar serbarile sfintilor Mei, si sunt suparati sfintii, tata, caci tu te duci la lucrul tau în sarbatorile sfintilor Mei. O, nici o tara, nici un neam ortodox n-a fost atât de lovit cât tine de vrajmasul sarbatorilor sfintilor Mei. Tu ai fost ranita de tot, si nu mai ai slujitori adevarati ai bisericii peste tine, caci sunt toti vopsiti cu rosu si-Mi sunt vrajmasi si nu-ti pot fi tie binefacatori vrajmasii Mei si ai sfintilor Mei. Am lasat din batrâni, din vremi stravechi zile pioase de rugaciune si de închinare Domnului, si tu nu vrei sa calci pe urmele strabunilor tai cei sfinti si plini de frica de Dumnezeu pe pamânt. O, ei nu lucrau timp de noua saptamâni dupa învierea Mea zilele de marti si de joi în gradini si nu-si spalau hainutele si asternuturile si nu si le coseau si nu bateau cuie si nu loveau cu mâna sau cu unealta în zilele acestea, si era binecuvântare pe pamânt dragostea lor de Dumnezeu si erau ocrotiti de trasnete si de fulgere si de varsarea apelor si de grindina, ei si semanaturile lor si toata munca lor. Iata, nu crede omul pe cele tinute de sfinti si de parinti zile de mijlocire la Domnul pentru ajutor si ocrotire din cer peste cele ale lui, si daca nu crede, ajunge sa vada ca nu câstiga nimic daca nu crede, ci, din contra, pierde tot ce agoniseste, si se pierde si pe sine cel ce nu asculta, si iata, graiesc cu tine, neam român, în zi de sarbatoare de sfinti, când tu, tata, lucrezi lucrul tau, dupa predania omului pagân, în loc sa tii sarbatoarea sfântului Meu. Ti-am dat ajutor si ti-am trimis veste sa primesti sfatul Meu si sa asezi la loc înapoi sarbatorile sfintilor Mei si sa nu talmacesti tu omeneste cum socoteste omul timpul si zilele, si sa te uiti cât de mult aduci tu bataie peste pamânt cu îngâmfarea ta, cu ratacirea ta de la datinile sfinte, pe care dai sa le lepezi rând pe rând, dar aceasta îti atrage suferinta, tata. O, rau îti este tie sa nu crezi de la Dumnezeu si sa te iei dupa omul pagân, care-ti schimba pasii si credinta si datinile sfinte!

Iata suferi, si Mi-e mila de tine si Ma doare ca nu Ma asculti, si te doare si pe tine neascultarea ta, si-ti graiesc ca un tata si te îmbiu sa crezi si sa Ma primesti, ca nu voiesc sa piara mostenirea ta.
Ma îndrept cu cuvântul spre portile tale, neam român, si spre cei ce-si zic pastori ai tai, si graiesc lor despre durerea ta cea de la neveghea ta pentru Dumnezeu, si le spun lor asa:
Daca voi, cei ce stati la porti, nu veti lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca sa-l împliniti peste acest neam si peste voi, si daca voi, cei ce stati în nume de pastori peste sufletul neamului român, nu va veti smeri înaintea cuvântului Meu cel de ieri si cel de azi ca sa-l faceti împlinit peste voi si peste acest neam, Eu, Domnul, nu pot sa-Mi trag în teaca sabia mâniei Mele pentru cei ce nu asculta de Dumnezeu pe pamânt. O, învatati de la Mine sa ocrotiti pamântul si omul de pe el daca stati în frunte, dar nu sa atrageti bataie peste pamânt pentru nelegiuirile de pe el prin neascultarea omului! Sculati-va si spuneti nu desfrânarii de peste fiii neamului român si n-o legiferati voi, caci stati pe trupuri de sfinti multi cu picioarele voastre si acestia striga din pamânt la Mine pentru acest neam, pentru urmasii lor!

Sculati-va si spuneti nu lucrarii antichriste, care se zbate din ascuns sa robeasca si sa rataceasca sufletul neamului român! Cititi în Scripturi ce vrea sa faca antichrist si oamenii lui de pe pamânt, si nu va mai îndatorati strainilor cei fara Dumnezeu peste viata lor, ca va vindeti sufletele, care sunt mai de pret decât trupurile voastre, caci am spus acum doua mii de ani: «Nu se vând, oare, doua vrabii pe un ban? Voi sunteti mai de pret decât multe vrabii». O, voi sunteti mai de pret decât multe suflete care se vând satanei pentru bani. Nu va vindeti sufletele! Iubiti saracia si putinul din toate, asa v-am învatat pentru vreme grea. Lasati luxul si placerile trecatoare, care va vatama sufletul si trupul si duhul, iar Eu, Domnul, voi purta grija de voi în chip sfânt! Învatati norodul sa nu manânce mâncare de dulce în zilele de luni, miercuri si vineri, caci sunt scrise zile de post pentru binele omului pe pamânt si ca jertfa pentru iertarea pacatelor, ca sa nu ramâneti cu pacatele scrise la Dumnezeu, si dati de la voi mâncarea de carne, ca boli înfricosatoare vin pe pamânt prin carnea mâncata de om, fiinte ucise pentru hrana omului, când Eu i-am spus la început: «Sa nu ucizi, omule!».
Voi privi peste voi si voi vedea daca veti alege viata sau moartea si voi lucra apoi. Daca veti alege viata cuvântului Meu cu voi, veti atrage voua binecuvântarile toate, iar daca moartea cea de la neascultare veti alege, Eu Ma voi lupta cu moartea si o voi birui si voi lupta Eu pentru sufletele voastre, caci sunt Pastor cu mila, Pastor neplatit, si în dar Ma dau si dau. Amin.
O, nu trebuie sa-i dau Eu omului mura-n gura ca sa poata sa Ma creada si sa Ma primeasca si sa Ma urmeze. O, nu asa se face credinta. Inima este cea care cunoaste pe Dumnezeu în cer si în ea apoi. Iubire mare am pentru om, si voiesc sa i-o dau toata si voiesc sa vrea si el sa i-o dau, caci sunt necajit ca n-am cui sa i-o dau. Se sminteau întru Mine multi în vremea Mea pe pamânt acum doua mii de ani, si din ei s-au sculat si au pecetluit cu numele lor rastignirea Mea, caci erau nemultumiti de Mine si de dreptatea Mea, care era împotriva nedreptatilor lor, si apoi ei marturiseau împotriva Mea ca sa-si acopere pacatele lor.
O, neam român, necredinta în Dumnezeu vine de la pacat, tata. O, adu-ti aminte de strabunii tai, caci ei erau saraci, fericiti de saraci de cele ce ai tu azi pe pamânt, caci nu aveau case mari si multe pentru acoperamânt lor ca sa le ocupe inima din ei si grijile cele pentru suflet. Ei Îl iubeau pe Dumnezeu si iubeau saracia si neagoniseala si se temeau de Domnul si de pacatul lacomiei si al mândriei, si aveau casuta scunda si smerita, iar când se spalau în covatica, lasau servetul sa cada peste icoane, caci se sfiau de Dumnezeu si de sfinti ca sa le vada trupul dezbracat, dar azi stau dezbracati si în biserici urmasii lor si iubesc desfrânarea pâna si pe strada si n-au rusine nici cei mici, nici cei mari si îsi îngaduie unii altora lipsa de sfiala si de grija împotriva desfrânarii.
O, împaca-te cu Dumnezeu, neam român! Ia-L de Stapân al tau, ca sa nu-ti fie tie rau pe pamânt! Întreaba-L pentru soarta ta si asculta-I povata, ca are pe vatra ta albia cuvântului Sau din vremea aceasta si graieste cu tine ca un tata bun si plin de grija pentru viata ta!
Voi, cei de la porti, nu întoarceti spatele înspre cuvântul Meu de peste voi, iar voi, cei ce stati în nume de pastori peste neamul român, nu fiti necredinciosi cuvântului Meu, care va îndeamna sa fiti sfinti si credinciosi venirii Mele cuvânt pe pamânt acum, la sfârsit de timp! O, asa cum am grait prin vasele purtatoare de Dumnezeu pâna în vremea întruparii Mele, de am lasat pe pamânt cuvântul Meu, care s-a facut carte si care s-a adeverit întru Mine tot, o, tot asa graiesc si azi, caci am puterea toata în cer si pe pamânt data de Tatal Meu spre folosul oamenilor. Iubiti pe pamânt iubirea Mea în om si între om si om! Treziti duhul rugaciunii cea pentru zilele acestea, caci zilele sunt grele, iar duhul lui antichrist da sa cuprinda în duhul lui si acest neam, pe care Eu, Domnul, l-am ales Mie! Va voi cere socoteala daca nu veti pastra viata acestui neam, viata cu Dumnezeu din zi în zi mai mult, spre nimicirea lucrarii satanice de pe pamânt, caci neamul român are alegere aparte între neamuri, iar cei ce nu cred aceasta, vor lua plata cu cei necredinciosi cuvântului Meu, care descopera planurile Domnului, asa cum în toata vremea s-a lucrat pe pamânt. O, deschideti cuvântului Meu si cercetati istoria lui cea din zilele acestea, ca sa nu vina dureri pentru necredinta! Împliniti voia Mea si scoateti din radacina buruienile toate, ca sa fie numai iarba curata pentru turma Mea! O, nu fiti îngâmfati fata în fata cu Dumnezeu, caci voi sunteti oameni, si Dumnezeu e Dumnezeu! Primiti slava Mea de peste voi, primiti cuvântul Meu si dati-i viata peste voi si între voi si hraniti-va cu învatatura Mea cea sfânta, caci sfintii vor judeca lumea, precum este scris, si nu lumea pe ei, asa cum azi se vede pe pamânt aceasta durere, care ajunge la scaunul Domnului spre judecata acestui pacat.
Am între voi pe martorul Meu prin care am binecuvântat trâmbitarea cuvântului Meu peste pamânt si lucrarea poporului cuvântului Meu. O, nu-l mai oropsiti, nu-l mai strâmtorati pe cel ce a marturisit de la Mine, ci iubiti fiinta lui duioasa dupa Dumnezeu si ridicati-l spre rugaciune din partea Mea pentru neamul român, caci el este placutul Meu! Iubiti-va ca fratii aceluiasi tata si cautati sa stiti ai carui fii sunteti si nu va razbunati unii pe altii, ci iubiti-va ca fiii lui Dumnezeu! Deprindeti-va sa-L aveti pe Domnul Stapân peste voi, caci omul s-a deprins sa nu Ma aiba de Stapân al lui! O, despietriti-va inimile si fiti credinciosi, caci Eu, Domnul, am de la Tatal lucru mult pe pamânt, lucru cu slava multa din mijlocul neamului român! Împaratia Tatalui si a Fiului si a Sfântului Duh, nu a omului voiesc sa fie pe pamânt, iar omul voiesc sa-Mi fie Mie fiu. Amin.
Acum pecetluiesc cu numele Meu cartea Mea spre voi, caci putere am sa graiesc si sa Ma fac carte pe pamânt. Pace voua! Eu, Domnul Iisus Hristos, sfârsesc cuvântul Meu de azi spre voi în zi de sarbatoare a proorocului si botezatorului Meu Ioan. Amin, amin zic voua, Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu în mijlocul neamului român si fac voia Tatalui Meu, Care Ma trimite sa cuvintez pe pamânt. Amin, amin, amin.
08-07-2010

Link: http://www.noulierusalim.ro/index2.htm

Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!


Rusineee!!!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Varsta : 56
Localizare : Israel
Puncte : 628
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Mier Aug 25, 2010 5:47 pm

Moaaaa da prost o mai fost si asta.
Pai si in vremurile alea se numeau zilele ,marti si joi ca si acuma?
Pa sa mince iarba toti preotii,si sa lase carnea celor saraci,dar s-o plateasca ei ca au de unde.Moaaaa da prst o mai fost.Asta- buna pentru Dimineata de pe Ro portal.
Era sa ma p...s pe mine da-mi era ca se uda pantalonii .
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Aug 26, 2010 4:53 am

Anticristul a scris:
Moaaaa da prost o mai fost si asta.

Twisted Evil Prost si fudul! Da, vezi tu, multi indivizi la fel de ”intelijentzi” pun botu” la aiurelile astea care-s spuse pe limba lor Laughing
Sus In jos
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Aug 26, 2010 5:09 am

Apopii a scris:

Rusineee!!!

Da... un spam trimis in numele ”domnului” si menit a trezi frica in sufletele ”sarmanilor cu duhul”! Prin frica si crime a luat nastere crestinismul, dar nu uitati, voi popilor, ce v-a atentionat zeul vostru:

”20. Iar proorocul care va îndrăzni să grăiască în numele Meu ceea ce nu i-am poruncit Eu să grăiască, și care va grăi în numele altor dumnezei, pe un astfel de prooroc să-l dați morții.”

Voi popilor graiti in numele zeului ban si a zeului putere!!! Watch out!
Sus In jos
imishaa
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 151
Localizare : universuri paralele
Puncte : 151
Data de inscriere : 27/05/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Aug 26, 2010 1:25 pm

Anticristul a scris:
Moaaaa da prost o mai fost si asta.
Nu stiu daca e prost, mai curand as zice ca e siret; isi cunoaste bine target-ul.
Sus In jos
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Varsta : 56
Localizare : Israel
Puncte : 628
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Aug 26, 2010 5:52 pm

E prost ca se face de ris in fata celor ce cunosc cite ceva.Dar vorbeste dom-le cind la persoana intiia ,cind in numele tatalui.
Si ce mai pret pune pe posturile orto.de crezi ca Isus ar fi fost ortodox pina in maduva oaselor.
El mizeaza totusi pe prostia oamenilor,ca este multi.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
imishaa
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 151
Localizare : universuri paralele
Puncte : 151
Data de inscriere : 27/05/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Vin Aug 27, 2010 5:32 am

Anticristul a scris:

Si ce mai pret pune pe posturile orto.de crezi ca Isus ar fi fost ortodox pina in maduva oaselor.
El mizeaza totusi pe prostia oamenilor,ca este multi.

Aici ai perfecta dreptate; biserica asemeni politicienilor (intr-o stransa simfonie bizantina, cum spune Bogdan) mizeaza pe prostia oamenilor (si gasesc material berechet).
Cat priveste imaginea colectiva proiectata asupra lui Isus=ortodox este de-a dreptul stupefiant ce se intampla; de cate ori am abordat subiectul (si vorbesc de intelectuali-profesori), am fost privita cel putin cu suspiciune. (in paranteza fiind spus, cand un prof. de istorie face ochii cat cepele la afirmatia: 25 dec. nu este data reala de nastere a lui Isus - ce mai ramane de zis?)
Sus In jos
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Varsta : 56
Localizare : Israel
Puncte : 628
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Vin Aug 27, 2010 1:38 pm

Da daca un profesor oricare ar fi el ,sustine asta da de inteles ceva,dar daca e si prof.de istorie,atunci e chiar grav.
Si asta fara sa fim partinitori de nici un fel.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
Arcangelo
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 67
Localizare : Heaven
Puncte : 76
Data de inscriere : 09/05/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Mier Dec 22, 2010 1:46 pm

Sus In jos
imishaa
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 151
Localizare : universuri paralele
Puncte : 151
Data de inscriere : 27/05/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Mier Dec 22, 2010 4:32 pm

Arcangelo a scris:
http://www.gandul.info/news/statul-roman-da-60-mil-euro-pentru-salariile-a-35-000-de-preoti-si-dascali-exclusiv-7838074 Suspect
http://www.realitatea.net/romanii-cred-ca-biserica-ii-va-salva-de-saracie_785420.html scratch
A spune ca totul este absolut revoltator este deja un eufemism...
Un comentariu dureros prin adevarul cel contine, mi-a atras atentia: "Prostia la acest popor este endemica si nu merita niciun comentariu". Asa ca...no comment...ma duc sa ma impusc...
Sus In jos
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Varsta : 56
Localizare : Israel
Puncte : 628
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Mier Dec 22, 2010 4:58 pm

Nu merita.Las- s-o faca cei ce traiesc pe spatele altora.
O mare parte a populatiei sar simti usurata.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Mier Dec 22, 2010 7:12 pm

Numai anul acesta au plecat din Romania aprox. 6000 de medici si 3000 de asistenti... Daca statul prefera sa bage bani in osanza popilor decat sa-i plateasca pe cei din sanatate, atunci oamenilor n-o sa le mai ramana decat sa mearga la popi sa le trateze bolile! Probabil, pentru aghiazma n-or sa aiba nevoie de reteta Smile
Sus In jos
Arcangelo
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 67
Localizare : Heaven
Puncte : 76
Data de inscriere : 09/05/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Dec 23, 2010 8:34 am

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   Joi Dec 23, 2010 6:33 pm

Black velvet a scris:
Numai anul acesta au plecat din Romania aprox. 6000 de medici si 3000 de asistenti... Daca statul prefera sa bage bani in osanza popilor decat sa-i plateasca pe cei din sanatate, atunci oamenilor n-o sa le mai ramana decat sa mearga la popi sa le trateze bolile! Probabil, pentru aghiazma n-or sa aiba nevoie de reteta Smile
La un asemenea tip de stat este usor de inteles din ce cauza e mai mare nevoia de popi ... decat cea de personal medical ... caci se pare ca de acestia e nevoie la inmormantari ... deci fara ei nu se poate ...asta e viata ...ptr ca guvernul actual e pus pe planuri mari... vrea sa faca din poporul roman cel mai bogat popor din Europa dar si cel mai sanatos din Europa ... si in aceasta abordare se pare ca nu e mare nevoie de medici ...ptr ca nu vor fi bolnavi ... tot asa cum nu vor fi nici saraci!

Cum se face asta?
Nimic mai simplu!
Pe cei saraci dar cu putere de lucru ...ii trimitem la munca in strainatate.
Pe cei saraci dar care nu vor sa plece in strainatate ii punem la munca ca in sclavagism!
Pe cei care sunt pensionari si bolnavi ... dar credinciosi ...ii lasam pe mana lui Dumnezeu ...ca doat este Atotputernic!
Pe bolnavii necredinciosi ii lasam sa ii ia dracu ...ptr ca ne doar in fund de ei!

Si uite asa in decurs de 1-2 ani Romania are sansa sa devina un stat locuit numai de oameni bogati si foarte sanatosi!

Pai daca este asa ...la ce ne trebuiesc atatia medici?


Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Rusine popilor!   

Sus In jos
 
Rusine popilor!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Fenomenul religios :: Teme religioase diverse :: De ce antireligie-
Mergi direct la: