Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Introducere in Sistemele magice

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Noi 07, 2010 9:16 pm

Nu exorcizez nimic ca nu mi place practica ca atare.
Dar nu mai maninc nimic unde simt ca se bat duhurile cap in cap.
Referitor la Blog Pune mina te rog si actualizeaza-l.
Cu multumiri din Ierusalaym.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
Rayna
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Noi 07, 2010 9:22 pm

E bine sa citesti rugaciuni cand duhurile se bat "cap la cap". Ori voi evreii aveti multe arme la dispozitie...sigilii. Poti desena si simbolurile Reiki deasupra sau invoca lumina alba si cere ca energiile benefice sa ramana, iar cele rele sa paraseasca locul. Asa poti opera si asupra spatiilor, asupra unui anumit moment al zilei etc.
Sus In jos
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Noi 07, 2010 9:33 pm

Metodele Reki nu ma incinta.Iar duhurile, eu le pot dispersa chiar fara rugaciuni.Problema e sa le simt.
Si in general reusesc.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
Rayna
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Noi 08, 2010 4:47 am

Anticristul a scris:
Metodele Reki nu ma incinta.Iar duhurile, eu le pot dispersa chiar fara rugaciuni.Problema e sa le simt.
Si in general reusesc.
Reiki e un fel de ..."palming". Cine nu stie a face altceva, se lauda cu Reiki. Poti sa iei titlu de maestru Reiki in cca 80 forme la pret de 20 dolari tot pachetul. Daca mai cumperi si ceva bolovani, te lauzi apoi ca esti expert si in radionica. Twisted Evil Voiam doar sa vad ce spui. Si cum alungi duhurile? Te deghizezi in fantoma? Shocked
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Noi 08, 2010 7:43 am

(continuare)

9. Sistemul DRUID
Există foarte multe în comun între sistemul modern druid și Druidry Wicca (nume dat în țările vorbitoare de limba engleza la vrăjitorie). Principalele diferențe constau in sediul din mitologie folosit în ritualurile lor (Celtic), plus lăcașuri de cult (printre copacii din stejar sau cercuri de piatră).
Druidismul poate fi rezumat ca un cult al Mamei Natura în toate manifestările sale ritualice.

10. Sistemul SHAMAN
Shamanismul este rădăcina oricarei forme de magie. A inflorit în jurul lumii întregi, în mai multe moduri, dând naștere la religii diferite. Originea sa datează de la epoca de piatră, cu numeroase dovezi în acest sens în peșteri locuite în acea epocă. Shamanismul modern este încă embrionare, desi radacinile sale sunt profunde și puternice.
Shamanul este un fel de vindecator, cu puteri speciale în planurile subtile. Shamanismul se bazeaza pe capacitatea Shamanului de a intra în transa cu mare usurinta, și ori de câte ori doreste.


11. Sistemul BON PO (BON-PA)
Sistem magic nativ din Tibet, este o sectă de Magie Negra, cu legături strânse cu Lojile FOGC. În O.T.O.A. se utiliza practic magia Bon-Pa. Membrii sectei au fost implicati in organizații sinistre, cum ar fi "Mana Neagra", responsabila cu recipitarea în lume a Primului război mondial. În timpul erei naziste în Germania, membrii sectei Bon-pa au fost observati participand la summit-ul de putere. Un alt nume prin care secta Bon-Pa-Po este cunoscuta este "Fraternitatea Neagra." Mulți șefi de stat, artisti celebri și oameni proeminenti din societate au fost legati de Bon-Pa sau FOGC prin intermediul "Pactelor" făcute cu forțele intunericului. Este demn de remarcat faptul că în Germania Nazista, reprezentanti ai ordinelor hermetice au fost persecutati si proscrisi -cu excepția FOGC. Și în China, după preluarea puterii de către Mao Tse Tung, toate sectele au fost persecutate și scoase în afara legii - cu excepția Bon-Pa. Merită citit cartea "Frabato", scrisa de Franz Bardon, și ediția din august 1993 a revistei "Planeta" (Editura Três).
În ambele, este mai mult dezvăluit despre istoria acestor secte -inclusiv cu privire la consecințele lor practice.

12. Sistemul Salomon ( Solomon)
practic constă în utilizarea de sigilii și Pentacles. Inteligențele planetare vor fi evocate sau invocate prin Talismane și Pentacles. Este important ca acest sistem a fost folosit de aproape toate sistemele oculte în zilele noastre.

13. Sistem Planetar MAGIC
creat de grupul "Aurum Solis", bazat pe ritualuri menite să evoce sau invoce "Spiritul Olimpic", organisme planetare (Inteligente), sau arhetipuri (Arcana din Tarot, sau ființe Zeii / Zeite mitologice, printre altele). Este un sistem practic,
complet, eficient, cu risc redus și ușor de pus în practică.

14. Sistemul Sangreal
creat de celebrul ocultist William G. Gray este un sistem care urmărește să fuzioneze tradiția occidentală în manifestările sale principale: Cabala și magie. Caracteristica sa principala este de a "crea" (în cadrul fiecărei practician) un "sistem solar in miniatura." Ulterior, fiecare va fi inițiat pentru a lucra in Microcosmos și macrocosmos în același mod. Este un sistem foarte complex și rațional care a fascinat ocultiștii cei mai experimentati și competenti contemporani.

15. Sistemul Tattwa
este o metodă oculta estica care utilizeaza de simboluri grafice, reprezentand cele cinci elemente (eter / Akasha, foc, apă, aerul, pământul). Se folosesc desene relevante ca o formă de meditație și extinderea mintii - devenind, mental "portal" de acces la alte dimensiuni. Este si o metodă eficientă de autoinițiere.

16. PATHWORKING SISTEM
identic cu Sistemul Tattwas, cu excepția faptului că sunt utilizate desene ale sferelor și Paths (Paths, de unde și numele), a Arborelui Vietii, care este un simbol cabalistic. Se poate, alternativ, face uz de sigilii a diferitelor entități (de direcționare a calatoriei), sau chiar Veves (Sigilii de Voodoo), cu același scop de autoinițiere.

17. Sistemul Demon (Goetia, Goetia)
este evocarea de entități demonice, demoni, de locuitorii din "Zona Mauve" sau Qliphás. Aceasta este o variantă unilaterală de evocatoare a sistemului de magie hermetic. Este un sistem foarte periculos.


18. SISTEMUL SOLAR
se bazeaza in primul rand pe recunoașterea și conversația cu ingerii pazitori.
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Noi 08, 2010 6:03 pm

19. SISTEMUL Voodoo
în ciuda faptului ca este considerat ca o religie primitivă, voodoo este în realitate, un sistem de magie destul de complet. (Aici găsim Invocarea, Evocare, divinație, Incantare ) Practici cum ar fi prezenta magiei sexuale în Vodoo nu au fost găsite în alte culte africane (Candomblé, Lucumi, Santeria). Posesiunile care apar în Voodoo (ca în Candomble, Lucumi și Santeria) sunt reale, rezultat al citarii magice de zei și zeițe sau a altor entități. Aceasta nu este o manifestare de un anumit tip de dubla personalitate, nu este o posesie de către un Elementar (care de obicei apare în religiile care fac uz de aceeași practică). Posesia este un fenomen Vodoo complet și real. Ei descriu precum ca...
"Dumnezeu face "plimbari" individuale în același fel în care o ființă umană calareste un cal. Entitățile "cresc" din sol pentru corpul individului, initial patrund prin picioarele lor, apoi "urca" și acesta este o sentiment unic, care poate fi descris doar de către cei care deja au avut astfel de experiență. " Fiecare Dumnezeu sau Zeita de voodoo are personalitatea sa si puteri distincte, specifice, zone de autoritate, și însemnele sau embleme proprii - Veves - și instrumente.

In practicile vodoo se poate găsi chiar și un sistem Radionic-Psychotronic, prin utilizarea de Masini Radionice cu sensul convențional Radionic (Magie pt sănătate, prosperitate, succes, armonie, lupta împotriva forțelor întunericului și Psycho Killer Force, lupta implanturi Magic, etc.) în afară de favorizarea "călătorie" mental și astral - călătorie în timp. Acest sistem a fost numit de către practicienii sai VODOOTRONICA.
Voodoo este, mutatis mutandis, o religie "Telemică ", dat fiind faptul că" adevărul individual ", care este căutat în Sistemul Telemic aici culminează cu descoperirea lui Dumnezeu individual, care duce la o "religie individuala", adică, a Dumnezeirii, și toata
religia unui individ este total diferita decât este pentru orice o altă persoană.
Entitățile Voodoo sunt fixate în recipiente diferite, variind de la vase care conțin diverse elemente organice amestecate (Așezări), chiar și sticle cu capace, prin casetele
Lemn pictate cu sigilii (Veves) cu capac, foarte atractiv pentru spiritele.
Practicile care folosesc elemente de magie naturala, cum ar fi băi de plante, fumigație, produse alimentare oferite Entităților, toate sunt adăugate mai târziu, aceste practici nefacand parte din Vodoo de la inceputurile sale.
Sus In jos
Zian
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 214
Data de inscriere : 09/02/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Noi 08, 2010 7:15 pm

Cum dracu sa atinga astia Dumnezeirea, cand spiritul vine din talpa iadului si urca prin picioare? affraid
E super fain cum tin ei zeii in cutiutele pentru ceaiuri. Smile

Un singur lucru pare interesant la ei: masinile alea radionice-psihotronice.
E unul pe Net care isi face reclama pe Academia de Wicca, care cere cca 1000 dolari sa te insoare si sa te imbogateasca cu ajutorul acestor aparate.
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Noi 09, 2010 7:50 am

Eu voi continua, totusi, poate va interesa pe cineva dornic sa practice Magia sistematic. Tu nu stiai ca majoritatea cartilor care se scriu sunt sinteze din alte carti? Sunt putine originale.

Asadar:

20.ELECTRONIC MAGIC
este o formă auxiliara in Ritualul de Magie, utilizând veșminte cu "bobina Tesla" sau Generator Van De Graff, pentru a genera energii puternice, în scopul de a spori efectul ritualului.

21.SISTEMUL magic Psychotronic
este o formă de magie pragmatica, pentru ca foloseste simbolismul propriu al Magicianului ( acesta va determina care numere sa fie folosite, ce lungime de expunere si putere a echipamentului utilizat, sau chiar o întreagă serie de "lucruri" psychotronice emise, detectate sau determinate prin mijloace oculte sau intuitiv) aliate la energia electrică și electronică, pentru a produce efecte. În ciuda faptului ca face uz de aparate sofisticate, are adesea același tip de acțiune ca alte soiuri de Ritualuri Magice si depinde în întregime (sau aproape) de calități magice ale operatorului.

22.Sistemul de icoane sau ICONOGRÁFIC
dezvoltat de Jean BARDET-Gaston, cu asistența lui JEAN de LA Foye. Este un sistem complex din punct de vedere tehnic, care constă în utilizarea de litere ebraice ca o sursă de emisie a formei. Sistemul a fost imbunatatit de Antonio Rodrigues, care foloseste aceste litere, și alte simboluri sau pictograme, pentru detectarea și crearea de "Afirmatii Esoterice," și pentru a elimina sau modifica energia subtila. Este una dintre cele mai puternice care există în viziunea de emițătoare și detectoare. Roberts a introdus mai multe "Cuvintele cu continut magic" în acest sistem, dintre care multe sunt din lucrarea "777" a lui Aleister Crowley .

23.Sistemul Candomblé
foarte similar cu sistemul de Voodoo, dar simplificat. În fapt, Candomble este un cult de zei și zeițe ale panteonului Nago, predominand magia naturala, un accent deosebit pe sacrificiu animal în crearea de elemente artificiale și multe alte practici magice - ca băi de plante, utilizarea de pulberi magie, etc. - Plus evocari si invocatii de zeități venerate. Este un sistem de mare potențial, din păcate deveni, peste ani, mai puțin decât Voodoo

24.Sistemul de Magie Naturala
utilizeaza elemente fizice, în scopul de a realiza acte magice( persoanele care le reprezintă devenind recipientele pentru acele acte magice), precum și utilizarea bai energetice, fumigare, pulberi, unguente, etc. în vederea obținerii de rezultatele magice pentru "cale de minimă rezistență."

25.SISTEMUL Necronomicon (Necronomicon)
Variațiile în Ritualul Magic, care se bazează pe mitologie, pe povești de groază ale autorului Howard Phillips Lovecraft, în special ”Cthulhu”, și o carte magică „Necronomiconul” (deseori citată de autor). Multe grupuri fac uz de acest sistem în practică, între ele demne de mentionat sunt IO, a ORM și Biserica lui Satan. Frank G. Ripel, ocult italian care conduce ORM poate fi considerat cel mai important promotor al Sistemului Magic, plus renovator a sistemului telemic, dar grupul TI a fost răspunzator de modernizarea (și explicația rațională) din puternicul sistem prezent. Mai mult decât atât, puternic și periculos, pentru acest lucru foarte atractiv.


Ultima editare efectuata de catre Rayna in Mar Noi 09, 2010 8:07 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie


Numarul mesajelor : 7108
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Noi 09, 2010 8:04 am

Rayna a scris:
[justify]Eu voi continua, totusi, poate va interesa pe cineva dornic sa practice Magia sistematic. Tu nu stiai ca majoritatea cartilor care se scriu sunt sinteze din alte carti? Sunt putine originale.

In mod sigur se vor gasi persoane interesate sa citeasca recenziile tale ... fie doar si pentru a-si imbogati cultura generala
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 350
Localizare : Romania
Puncte : 388
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Noi 09, 2010 8:08 am

Un amic de birou si-a creat un cont, dar nu a primit link de activare. E prin lista cu utilizatori inactivi cumva?

Mie mi-ar fi folosit la inceputul studiului o clasificare a sistemelor, ca asa a trebuit sa caut prin multe lucrari diverse.
Am sesizat ca si cei de la yoga au "supt" mult din Golden Dawn, Hermetica, Tattwas si altii.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Noi 09, 2010 8:46 am

Rayna a scris:
Un amic de birou si-a creat un cont, dar nu a primit link de activare. E prin lista cu utilizatori inactivi cumva?

Aici pe forum te inscri si gata ... nu este nevoie de aprobarea adminului.
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 350
Localizare : Romania
Puncte : 388
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Noi 09, 2010 10:06 am

Soimos a scris:
Rayna a scris:
Un amic de birou si-a creat un cont, dar nu a primit link de activare. E prin lista cu utilizatori inactivi cumva?

Aici pe forum te inscri si gata ... nu este nevoie de aprobarea adminului.
Da, numai ca el a creat contul si ii dadea mesaj ca va primi mesaj sa si-l activeze. Nu a primit nici un mesaj si nici nu poate intra sau crea alt cont cu aceeasi adresa de mail(care deja figureaza). Sigur este la inactivi.
Daca nu era necesara activarea nimanui, trebuia sa setezi acolo in Panou. Cred ca ai setat ca sa isi activeze user-ul contul. Basketball
Sus In jos
tony
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 3
Localizare : pe forumuri
Puncte : 3
Data de inscriere : 09/11/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mier Noi 10, 2010 7:13 am

Cititi-l pe Traian Tandin sa aflati adevarul despre toate sectele criminale, in frunte cu satanismul!

Ceva ce poate nu stiati:

Fostii practicanti ai magiei voodoo au furnizat informatii pretioase despre ingredientele folosite pentru bauturile necesare pentru a fabrica si controla un zombi. O asemenea bautura este un veritabil cocktail de otravuri extrase din diferite plante si animale. Printre acestea este otrava preparata din secretiile glandulare ale unei broaste numita de localnici “bouga”. Un alt ingredient des folosit este tetradotoxinima (TTX), care se extrage din solzii unui peste din specia Tetraodontiformes si care este de o suta de ori mai puternica decat cianura. In plus se utilizeaza seminte si fructe de la diverse plante, precum si gandaci si viermi. Substanta utilizata este atat de puternica, incat o singura picatura este suficienta pentru a omori un om. Scopul este insa altul, de a intra sub influenta vrajitorului. Dupa ce bea din licoare, victima intra intr-o stare de coma si este complet paralizata, astfel ca este considerata moarta. Totusi, in cele mai multe cazuri, isi pastreaza constiinta si asista la propria sa inmormantare. Dupa o zi sau doua, bokorul(preotul negru) isi aduce victma la viata, alt fel de viata insa, administrandu-i un preparat halucinogen. Din omul care a fost, un zombi nu mai pastreaza decat infatisarea, caci nu mai are memorie si trasaturile personalitatii sale au disparut. El nu mai poate vorbi iar simturile sale sunt amortite.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mier Noi 10, 2010 1:40 pm

tony a scris:
Cititi-l pe Traian Tandin sa aflati adevarul despre toate sectele criminale, in frunte cu satanismul!
Nu zic ca nu exista si secte criminale, dar toate crimele facute de-a lungul existentei lor, adunate la un loc, nu echivaleaza nici macar cu abominabilele crime facute de Inchizitie poate intr-un an!
Daca satanistii ar fi atat de rai pe cat sustin crestinii ca ar fi, tot n-ar reusi sa egaleze nici macar a mia parte din crimele facute de crestiniii plini de dragoste pentru semenii lor!
Citat :
Fostii practicanti ai magiei voodoo au furnizat informatii pretioase despre ingredientele folosite pentru bauturile necesare pentru a fabrica si controla un zombi. O asemenea bautura este un veritabil cocktail de otravuri extrase din diferite plante si animale. Printre acestea este otrava preparata din secretiile glandulare ale unei broaste numita de localnici “bouga”. Un alt ingredient des folosit este tetradotoxinima (TTX), care se extrage din solzii unui peste din specia Tetraodontiformes si care este de o suta de ori mai puternica decat cianura. In plus se utilizeaza seminte si fructe de la diverse plante, precum si gandaci si viermi. Substanta utilizata este atat de puternica, incat o singura picatura este suficienta pentru a omori un om. Scopul este insa altul, de a intra sub influenta vrajitorului. Dupa ce bea din licoare, victima intra intr-o stare de coma si este complet paralizata, astfel ca este considerata moarta. Totusi, in cele mai multe cazuri, isi pastreaza constiinta si asista la propria sa inmormantare. Dupa o zi sau doua, bokorul(preotul negru) isi aduce victma la viata, alt fel de viata insa, administrandu-i un preparat halucinogen. Din omul care a fost, un zombi nu mai pastreaza decat infatisarea, caci nu mai are memorie si trasaturile personalitatii sale au disparut. El nu mai poate vorbi iar simturile sale sunt amortite.
Se pare ca basmele Hollywoodiene prind bine la cei obisnuiti sa creada!
TTX actioneaza in sistemul nervos central si periferic blocand canalele ionilor de Na vitale pentru “calea de semnalizare celulara” (ex. Transmiterea transmiterea impulsurilor si mentinerea functiilor celulei), ducand in cele din urma la paralizie si deces.
In plus, se numeste TETRODOTOXINA si nu se gaseste in solzi ci in icrele pestelui Fugu, dar si in alti pesti balon, precum si in caracatita cu inele albastre!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
tony
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 3
Localizare : pe forumuri
Puncte : 3
Data de inscriere : 09/11/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Vin Noi 12, 2010 7:54 am

Daca te pricepi atat de bine, prezinta sursa detaliata a otravii! Nu stiu de unde ai cules asemenea informatii.
Citeste mai bine ce am scris:

"Substanta utilizata este atat de puternica, incat o singura picatura este suficienta pentru a omori un om. Scopul este insa altul, de a intra sub influenta vrajitorului. Dupa ce bea din licoare, victima intra intr-o stare de coma si este complet paralizata, astfel ca este considerata moarta. Totusi, in cele mai multe cazuri, isi pastreaza constiinta"

Preotul voodoo administreaza o doza nemortala, un procent dintr-o picatura si scopul lui este de a obtine un zombi. Dupa ritualul de inmormantare, administreaza alte substante cu alte efecte. E o intreaga chimie.

Sa inteleg ca acesta e un forum pentru demascarea minciunii religiei crestine si nu pentru demascarea religiilor si sectelor in general?
Daca intentionezi sa ma aduci mereu la crestinism, nu sunt dispus sa stau aici prea mult.
Voodoo este o magie a mortii, o combinatie intre crestinism si ritualuri africane si a devenit o arma inspaimantatoare in mana unor practicanti malefici si stapaniti de nebunie.
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 350
Localizare : Romania
Puncte : 388
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Vin Noi 12, 2010 12:31 pm

Ar mai fi de descris sistemele:

Thelema,
O.T.O O.T.O.A. ,
Aurum Solis Sistem,
ZOS -KIA-Cultus,
Sitemul magic de HAOS,
Sistemul Luciferic,
Sitemul Cabalistic,
Sistemul Radionic,
Sistemele UMBANDA si Quimbanda...

Imi vine insa greu cu traducerea din limba portugheza.

Idea
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Vin Noi 12, 2010 1:24 pm

tony a scris:
Daca te pricepi atat de bine, prezinta sursa detaliata a otravii! Nu stiu de unde ai cules asemenea informatii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrodotoxin
Daca vrei si studii detaliate de neurotoxicologie referitoare la TTX, gasesti pe NET, trebuie doar sa cauti!
Citat :

Sa inteleg ca acesta e un forum pentru demascarea minciunii religiei crestine si nu pentru demascarea religiilor si sectelor in general?
Este un forum menit a demasca minciunile si faradelegile religiilor in general, dar asta nu inseamna ca trebuie sa extrapolam creatiile hollywodiene asupra realitatii legate de vreo religie! Hai sa punem la ”zid” ceea ce este de pus la ”zid” si sa nu ne luam dupa filme pentru a judeca realitatea!
Citat :

Daca intentionezi sa ma aduci mereu la crestinism, nu sunt dispus sa stau aici prea mult.
Nu te obliga nimeni nici sa stai si nici sa pleci! Eu nu te aduc la niciun crestinism, dar la fel ca ceilalti useri am dreptul sa-mi spun parerea, tu poti sa o ignori daca nu-ti convine!
Citat :

Voodoo este o magie a mortii, o combinatie intre crestinism si ritualuri africane si a devenit o arma inspaimantatoare in mana unor practicanti malefici si stapaniti de nebunie.
Voodoo este in primul rand o religie, despre care se cunoaste relativ putin!
http://en.wikipedia.org/wiki/Haitian_Voodoo

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Apr 10, 2011 11:48 am

Woo Doo - o veche religie tribala a negrilor, demonizata de catre Hollywood...

Un preot Woo Doo sacrifica de cateva ori pe an, in cadrul unor ritualuri religioase, cate o gaina sau un cocos. Acest sacrificiu a fost prezentat in filme intr-un stil horror, iar imaginea acestei religii a devenit demonica!

Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Hollywood-ul ar fi vrut sa demonizeze religia crestina, prezentand in acelasi stil horror crestini sacrificand milioane de porci si miei, folosindu-le sangele, carnea si matele pentru prepararea unor amestecuri pe care mai apoi sa le manance ritual, aprinzand si lumanari pentru zeul lor in numele caruia au sacrificat cu sange rece si cu o foame grotesca atatea animale...

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Apr 10, 2011 7:54 pm

pai zau ca ar fi avut material ptr secvente horor!

Ritualul/practica taierii porcului de Ignat a avut un si8ngur rost.Si anume de a-i demasca pe evreii care s-ar fi putut ascunde printre crestinii care le-au furat religia.

Evreii fugeau de carne de porc ca dracu de tamaie ... in timp ce crestinii nu aveau nicio treaba cu carnea de porc.

Acum ca iti petreci concediul in Caraibe poate ne zici mai multe despre cultul woodoo.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 11, 2011 12:22 am

Soimos a scris:
Acum ca iti petreci concediul in Caraibe poate ne zici mai multe despre cultul woodoo.
Un concediu cu perioada nedeterminata...

Au ramas putini practicanti ai acestei religii si majoritatea lor se feresc, atat cat pot, de curiosi. Sunt constienti de imaginea deformata pe care le-a creat-o Hollywood-ul si evita sa se expuna prea mult! Eu am reusit sa discut cu unii dintre ei si sa aflu cate ceva in plus fata de ceea ce cunosteam deja, insa mai sunt multe, multe lucruri pe care nici ei nu le spun prea usor, sunt secretele lor, dar si eu am timp si rabdare Smile

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
jored
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 35
Localizare : brasov
Puncte : 35
Data de inscriere : 08/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 11, 2011 9:05 am

daca am stabilit ca nu exita dzeu si implicit diavolul cum se face ca discutam aici despre magie care foloseste puterile diavolilor sau ingerilor
.poate ca imi scapa mie ceva sau toate aceste forme de magie si vrajitorie nu sunt altceva decat o forma de manipulare psihica a celor care pun botul la asa ceva
personal nu cred in existenta vrajilor si consider aceste practici ,sarlatanii si inselaciuni bune pentru disperati
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 11, 2011 12:37 pm

jored a scris:

personal nu cred in existenta vrajilor si consider aceste practici ,sarlatanii si inselaciuni bune pentru disperati

Cat se poate de corecta aceasta apreciere!

Referitor la practicile Woodoo ... parerea mea este ca cei care le practica se bazeaza doar pe credinta respectiv speranta ca aceste "vraji" se vor implinii ...exact asa cum procedeaza si tigancile excroace care mint cu scopul de a traii bine pe spatele celor care sunt atat de naivi ca sa creada ca ele au aceasta putere "magica".
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 11, 2011 1:42 pm

Soimos a scris:

Referitor la practicile Woodoo ... parerea mea este ca cei care le practica se bazeaza doar pe credinta respectiv speranta ca aceste "vraji" se vor implinii ...exact asa cum procedeaza si tigancile excroace care mint cu scopul de a traii bine pe spatele celor care sunt atat de naivi ca sa creada ca ele au aceasta putere "magica".
Corect, Woo Doo este o religie si nu un sistem vrajitoresc asa cum a fost prezentat in filme! Din acest motiv, comparatia intre Woo Doo si vrajitorie nu este cea mai adecvata.
Putem compara, in schimb, doua religii intre ele. De exemplu Woo Doo si crestinismul! Practicile rituale ale preotilor Woo Doo cu practicile rituale (slujbele) oficiate de preotii crestini! Sunt de aceeasi natura, diferenta consta doar in modul in care sunt ele percepute de catre oameni. Slujbele preotilor Woo Doo au fost prezentate in filme drept practici vrajitoresti, iar a celor crestini drept slujbe cu caracter divin Smile in realitate si unii si ceilalti fac acelasi lucru!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 11, 2011 1:56 pm

jored a scris:
daca am stabilit ca nu exita dzeu si implicit diavolul cum se face ca discutam aici despre magie care foloseste puterile diavolilor sau ingerilor

Dumnezeul si Diavolul biblic exista doar ca personaje ale basmului religios!
La fel cum credinciosii se inchina si se roaga la acesti eroi de basm, sperand ca ei sa existe si sa le satisfaca unele nevoi personale, tot la fel si cei care se autodenumesc magi sau vrajitori spera in existenta celor doua personaje si spera ca acestea sa li se supuna Smile si sa actioneze ca un fel de valeti ai lor. In realitate toti se autoiluzioneaza in credinta a ceva inexistent!

Daca un mag sau un vrajitor spune ca se foloseste de puterea dracilor sau ingerilor inseamna ca face acelasi lucru pe care il face si popa atunci cand spune ca este reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant, adica spune ceea ce crede el si nu ceea ce este in realitate!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Vin Apr 15, 2011 7:16 pm

”Contrar credintei majoritatii, aspectul principal al ritualurilor Voodoo este de vindecare a oamenilor de diverse afectiuni. De altfel, activitatile de vindecare ocupa aproximativ 60% din totalul activitatilor voodoo. Iar daca va gandeati ca totul se rezuma la ace infipte in papusi, aflati ca modalitatile de vindecare variaza de la plante, actiuni energetice si chiar medicamente provenite din vest.

In religia voodoo exista si preoti, iar partea interesanta este ca acestia pot fi in egala masura femei (mambo) si barbati (hougan). Preotii au o serie de indatoriri ce trebuiesc indeplinite, unele dintre ele ce duc cu gandul la vrajitorie sau practici oculte:

• vindecare

• sustinerea de ceremonii religioase pentru chemarea sau calmarea spiritelor

• sustinerea de ceremonii de initiere pentru preotii tineri

• prezicerea viitorului si citirea viselor

• prapararea diverselor potiuni (de la cele pentru noroc in dragoste pana la cere aducatoare de necazuri sau moarte)

Toate aceste ritualuri religioase se desfasoara de obicei in aer liber, iar muzica si dansul reprezinta elemente absolut esentiale, fara de care nu se pot incepe ceremoniile.”

http://www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/voodoo-ca-religie


_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Sam Apr 16, 2011 9:14 pm

Interesant!

Poate ne scrii ceva si despre Zombi!
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Sam Apr 16, 2011 11:00 pm

Soimos a scris:
Poate ne scrii ceva si despre Zombi!
Cand voi reusi sa conving pe vreunul din practicantii Woo Doo sa-mi destainuie secretele pe care le ascunde Zombi, fii sigur ca voi scrie! Deocamdata stiu doar lucruri aflate de la indivizi din afara domeniului...

Dar, totusi exista multi Zombi si in Romania Very HappyIi recunosti, se bat pentru un strop de agheazma!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Apr 17, 2011 3:12 am

Pai astia nu sunt decat niste handicapati mintali, nu zombi!
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Lun Apr 18, 2011 1:16 pm

Soimos a scris:
Pai astia nu sunt decat niste handicapati mintali, nu zombi!

Pai, asta si sunt Zombi... niste handicapati mintal care au fost folositi ca sclavi, de catre niste manipulatori!

Ceea ce s-a prezentat in filme sunt doar povesti SF sau Horror. Eu vreau sa aflu, in ce masura acesti Zombie au fost folositi ca sclavi religiosi, in cadrul religiei Woo Doo si in ce masura tetrodotoxina (TTX) a fost folosita si daca a fost, pentru a altera functiile creierului uman. In mod normal, TTX este mortala si nu degradanta a sistemului nervos central...

”However, this idea (ca zombi ar fi fost facuti cu ajutorul TTX. NM) was dismissed by the scientific community in the 1980s, as the descriptions of voodoo zombies do not match the symptoms displayed by victims of tetrodotoxin poisoning, and the alleged incidents of zombies created in this manner could not be substantiated.[20]”

Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrodotoxin

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 56
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Joi Iun 23, 2011 12:58 am

Uite ca revin asupra subiectului Zombi.

Zombi au fost, asa dupa cum anticipasem deja, doar niste bolnavi psihic sau handicapati mintal, folositi pe post de sclavi pana recent, adica inca mult timp dupa abolirea oficiala a sclaviei. Celor ce nu stiu, le spun ca in America Centrala sclavia era un lucru cat se poate de firesc...

Acesti Zombi n-au fost nici macar sclavi religiosi, ci banali sclavi care erau pusi la munci pe care erau in stare sa le faca in conditiile bolilor psihice sau handicapului de care sufereau.

Pe acesta realitate, mintea oamenilor a creat mai intai povesti si mai apoi mituri cu Zombi (sa nu uitam ca sclavia fusese abolita, iar ei mai aveau inca sclavi si trebuiau sa ofere niste explicatii curiosilor si mai important, sa-i tina la distanta)! Mai tarziu, s-au gasit si unii care sa stie sa profite de pe urma acestor mituri si si-au arogat, in mod fals evident, capacitatea de a transforma oamenii in Zombi. In acest fel au speculat frica si tendinta oamenilor de a crede in superstitii si supra-natural, obtinand foloase materiale si pozitii bune in societate. Au procedat cumva asemanator cu cei ce au creat religiile inchinatoare la fantastic!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Joi Iun 23, 2011 6:40 am

Deci vesnica "reteta" ... manipularea prostimii exploatandu-se frica si superstitiile acestora
Sus In jos
mariusbt1
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 1
Localizare : botosani
Puncte : 1
Data de inscriere : 07/06/2013

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Vin Iun 07, 2013 7:42 pm

piedica de la picioarele mortului. are ceva daca am luato cand stateam la privegi ? sau trebuia sa o iau dupa ce mortul era in biserica. am citit pe net ca o pot folosi la proces etc. are ceva daca am taiato cu un foarfece[era legata la picioarele mortului si nu am dezlegato,ci am taiato cu un foarfece].
Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 39
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Mar Iun 11, 2013 5:20 pm

mariusbt1 a scris:
piedica de la picioarele mortului. are ceva daca am luato cand stateam la privegi ? sau trebuia sa o iau dupa ce mortul era in biserica. am citit pe net ca o pot folosi la proces etc. are ceva daca am taiato cu un foarfece[era legata la picioarele mortului si nu am dezlegato,ci am taiato cu un foarfece].

Da are ba chiar una foarte mare, acum daca i-ai taiat piedica, este riscul ca se va intoarce inapoi ca strigoi si te va gadila noaptea la degete!
Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 350
Localizare : Romania
Puncte : 388
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   Dum Iul 28, 2013 6:00 pm

Radeti voi, dar pe mine m-a capatuit Domnul cu o vecina din asta, cu ulcica, si cand a murit mosul, upa ce a fugit de acasa si s-a trezit blocul sa ii sparga usa si sa se ocupe de funeralii, dar baba auat cenusa si face farmece pe la usile noastre... Nu emare diferenta intre astia si ortodocsii cu osemintele. Huh! Cica cu legatoarea aia de la picioare, deschide toate usile, de parca ar fi omul invizibil... Si nu mai spun ca ne scurma nebuna sub pragul usii si ne punea nu stiu ce, de a pus blocul camere video. Si mi-am pus si eu una in usa si moare de ciuda, ma reclama pe la politie a o filmez de 2 ani cu o camera, dar aia o cred nebuna... Asa ca, Anticristule, daca vre sa vii la mine in august, ai grija ca e mare pericol cu spiritele negre..Laughing 
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Introducere in Sistemele magice   

Sus In jos
 
Introducere in Sistemele magice
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: Astrologie, Ezoterism, Paranormal-
Mergi direct la: