Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Spicuiri din Wikileaks.ro

In jos 
AutorMesaj
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Spicuiri din Wikileaks.ro   Sam Feb 26, 2011 8:50 pm

Traian Băsescu implicat in afacerea "Șpaga de la Vamă"

Surse bine documentate, din cadrul Serviciilor Secrete, ne-au explicat că, deși Vasile Blaga este ținta lui Traian Băsescu în scandalul arestărilor de vameși, Basescu nu are curajul să meargă pînă la capăt. Așa cum s- a observat, în acest scandal, toate mediile de presă îl identifică pe Buldog ca fiind „Regina” de pe tabla de șah a corupției generalizate din vămile României.
Vasile Blaga tace intenționat în acest episod al conflictului, convins fiind că nimeni nu va îndrăzni să îl atingă, în afara diverselor apropouri bătute de unii pe posturile de televiziune. Siguranța sa este dată de faptul că, pînă în momentul îndepărtării sale din funcția de ministru de Interne, el chiar a fost „Regele” unui sistem de recoltare a cotei de 50% a șpăgilor din punctele vamale de frontieră ale României.
Precizăm că nu ne referim la Marea Corupție din vămi, în valoare de miliarde de euro – ci doar de banii de buzunar ai Mafiei. Concret, în această calitate, conform surselor noastre, Vasile Blaga s-a ocupat de exportul în străinătate al banilor cash, veniți către vîrful PDL-ului din șpaga recoltată. Vameșii erau cei care adunau banii de la traficanți și vărsau, săptămînal, către căpeteniile PDL-iste ale regiunii partea ce li se cuvenea celor care îi țineau în funcție. De aici, banii ajungeau la București, o dată pe lună, cash, în genți sau sacoșe, aduse de curieri de încredere ai șefilor PDL, iar de aici, printr-o operațiune de tipul „Țigareta”, își luau zborul, la propriu, către Lichtenstein, îmbarcați, cu complicitatea vameșilor și a polițiștilor de frontieră de la Aeroportul Băneasa, la bordul unui charter închiriat de la o firmă cipriotă. O dată banii ajunși în Lichtenstein, sistemul era destul de simplu: prin intermediul unei firme locale, care are ca obiect de activitate administrarea firmelor off-shore, banii erau preluați, numărați și depuși în conturile stabilite de cel care comanda lucrarea.
Sursele noastre spun că firma care se ocupa de numărarea banilor și vărsarea lor în conturile indicate lucra pe bază de opis lunar, pe care îl primea de la Vasile Blaga, iar în capul listei figura contul lui Traian Băsescu. Aceleași surse spun că operațiunea și-a schimbat administratorul în momentul în care Vasile Blaga a fost debarcat din fruntea Ministerului de Interne. Operațiunea a fost preluată de actualul director al ANAF, Sorin Blejnar, care acționează la ordinul și la indicațiile amantei prezidențiale Elena Udrea. În acest context, în afara de a-l băga în gura presei pe Vasile Blaga, Traian Băsescu nu are curajul să facă nici o altă mișcare din cauză că, pentru a-și scăpa pielea, Buldogul poate face, în orice moment, publice conturile acestuia, alimentate cu „bani negri“ și care sînt interesante și pentru organismele internaționale, de tipul FBI sau Interpol. Am mai aflat că acest mecanism de împărțire a șpăgilor provenite din traficul vamal era dirijat în județe de baronii locali ai PDL.
Astfel, punctele vamale din Nord-Estul României erau păstorite de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vămile din Nord-Vestul țării erau stăpînite de finul lui Traian Băsescu, primarul penal al Aradului, Gheorghe Falcă, cele din Sud-Vest erau controlate de Sorin Frunzăverde, vămile din Sud erau patronate de Mihai Stănișoară, iar cel mai mare punct vamal al României, Vama Port Constanța, era coordonată chiar de Mircea Băsescu. Mafia pedelistă recolta numai din această afacere de taxare a traficanților mici și medii circa 5 milioane de euro săptămînal, adică aproximativ 20 de milioane lunar, bani care luau calea „căciulii“ din Lichstenstein. Precizăm faptul că suma totală care se colecta din vămile de frontieră pe acest sistem era de aproximativ 40 de milioane de euro lunar, dar banii care intrau în buzunarele Mafiei PDL reprezintă doar 50% din sumele colectate, cealaltă jumătate fiind împărțită de angajații sistemului vamal – și aici, după o schemă bine pusă la punct. În organizarea șpăgilor și a circulației acestora, sursele noastre spun că pot fi identificate, cu ușurință, celebrele piese de șah, iar denumirile vehiculate erau folosite pentru cei implicați direct în sistem.
Pionii erau agenții vamali care se ocupau de negocierea cu traficanții a sumelor încasate și preluarea acestora. Caii erau șefii de tură care supravegheau pionii, numărau banii și îi transferau superiorilor, respectiv Nebunii. Aceștia erau, de obicei, adjuncții vămilor. În această fază, banii erau împărțiți pe căprării, jumătate erau dați deoparte și se distribuiau între angajații vamali, iar jumătate mergeau la Ture, pe care sursele noastre le-au identificat cu șeful vămii și primul adjunct al acestuia. Ei transmiteau către baronul local PDL, identificat cu Regina, partea care i se cuvenea. În funcție de încasările din 24 de ore, operațiunea de decontare se făcea zilnic, sau o dată la cîteva zile. Împărțirea banilor între angajații vamali depindea de la vamă la vamă, în funcție de deciziile șefilor, iar procentele erau stabilite în ordine ierarhică. Pe lista de plăți, din partea vameșilor, erau incluși (ocazional sau constant) și șefii direcți de la Regionala Vamală, care, practic, asigurau liniștea operațiunii, sau anunțau din timp controalele la punctele vamale respective.
Revenind la prima jumătate a șpăgilor centralizate în vămile de frontieră, din suma de 20 de milioane de euro exportată lunar, firma din Lichtenstein care se ocupa în exterior de operațiunea de alimentare a conturilor oprea 5% ca plată pentru servicii, iar apoi banii erau împărțiți. Și acum, partea cea mai interesantă: contul lui Traian Băsescu primea regulat 20% din sumă, cele ale lui Emil Boc și Vasile Blaga cîte 15%, 10% intra în contul ministrului de Finanțe, 5% în contul șefului ANAF, Sorin Blejnar, cîte 5% mergea către conturile baronilor PDL implicați în operațiune (respectiv Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, Sorin Frunzăverde și Mihai Stănișoară), iar 10% în contul lui Mircea Băsescu, pe principiul că Portul Constanța avea cel mai important aport la operațiune. Pentru a avea o imagine de ansamblu cît mai completă, trebuie menționat că în aceste colecte de „bani negri“ nu intrau operațiunile de mare evaziune fiscală, care, în general, sînt efectuate de anumiți oameni de afaceri agreați de Putere, unde șpaga are tarife mult mai mari, negociate special, iar operațiunile sînt realizate la vămile de interior ale României, unde are loc întocmirea actelor.
În acest caz, este vorba uneori de sute de milioane de euro lunar, bani proveniți din marele trafic cu alcool, tutun, cafea, combustibili, sau armament. Aceste acțiuni de mare anvergură sînt mult mai bine secretizate, iar beneficiile pentru liderii actualei Puteri, în frunte cu Traian Băsescu, sînt infinit mai mari. Din cînd în cînd, cîte o astfel de afacere mai apare în presă, în momentul în care făptașii ei uită să plătească șpăgile cuvenite, sau încearcă să se tocmească cu stăpînii din umbră, care le permit să se îmbogățească prin eludarea sistemului fiscal românesc. Un astfel de exemplu, care a trecut aproape neobservat, este acela al fostului secretar de Stat din Ministerul Finanțelor Publice, Grațiela Iordache, care a fost dată pe mîna DNA de gașca pedelistă pentru că la un prejudiciu de 44 de milioane de euro, făcut prin eludarea taxelor și accizelor din afaceri cu tutun, în perioada noiembrie 2007- aprilie 2009, a uitat să dea partea de 25% către liderii Mafiei PDL, începînd cu Traian Băsescu. Mai mult, Grațiela Iordache, bazîndu-se pe faptul că Traian Băsescu nu va cîștiga încă un mandat, iar stăpînii se vor schimba după decembrie 2009, a refuzat să contribuie la campania electorală a acestuia, ceea ce i-a adus în 2010 eliberarea din funcția de secretar de Stat, precum și un dosar la DNA, cu acuzația de complicitate la evaziune fiscală.

sursa
Sursa: News.ro Știri pe Blog

WikiLeaks.ro documente
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Sam Feb 26, 2011 8:56 pm

Denunț penal împotriva președintelui României

Publicația de investigații Exploziv-News din București a înaintat un denunț penal împotriva președintelui României acuzându-l că a instaurat statul mafiot în țara noastră:

Deoarece, pe de o parte, ancheta jurnalistică, ce a presupus ani întregi de investigații periculoase, referitoare la traficul la nivel statal cu armament pentru teroriști din Iran, Angola, Sudan, Irak, Coreea, a fost finalizată iar dovezile sunt complete și conduc la Traian Băsescu, iar pe de altă parte Biroul pentru Fraude Grave (SFO) a relansat ancheta penală în legătură cu suspiciunile de corupție la cea mai mare companie de armament din Marea Britanie, BAE Systems (implicată, prin fostul șef al Statului Major al Armatei Române, gen. Constantin Degeratu, în comercializarea ilicită de tehnică de luptă românească către insurgenții din țările enumerate mai sus), considerăm că a sosit momentul în care informațiile și documentele oficiale pe care le deținem și care vor demonstra actele de terorism (cu complicitatea și implicarea și altor oficiali de rang înalt), a actualului președinte al României, să fie înmânate procurorilor, iar ancheta jurnalistică să devină, cum este firesc, una judiciară. Am depus, așadar, la DIICOT, în spiritul legilor în vigoare interne și internaționale, un denunț penal (pe numele lui Traian Băsescu și a complicilor săi), pentru încălcarea Siguranței Naționale, prin furnizarea ilegală de armament către grupări teroriste, denunț pe care îl puteți citi integral mai jos. El vine în completarea unui alt denunț penal, tot pentru încălcarea legii 51/1991, depus vineri la Parchetul General, de către președintele Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM, și în care Băsescu Traian este acuzat de genocid. Exploziv-News îl acuză, cu probe, pe același infractor, pentru contrabandă cu arme, operațiuni de trafic de influență la nivel guvernamental , delapidare la uzinele de armament din România, crime cu premeditare (rachetele furnizate teroriștilor FARC, UNITA, JIHAD și HEZBOLAH, prin nucleul de contrabandă condus de actualul președinte român, au ucis mii de civili din lumea a III-a, dar și militari NATO), protejarea unor teroriști internaționali căutați de Departamentul de Stat al SUA, fapte care fac obiectul unor grave infracțiuni cu efecte și rezonanță penală multinațională. În același denunț penal, printre alți complici, o acuzăm și pe Kovesi Laura Codruța, actual Procuror General al României, de infracțiunile de favorizare a infractorului și abuz în serviciu, prin secretizarea – contrară legii – a unui dosar penal de terorism (în care, alături de B.T. erau cercetați următorii: Hayssam Omar, traficant de arme pe filera Victor Bout-Shimon Naor, Hoară Marcel, actual interpus al lui Videanu în acte de subminare a economiei naționale, Teodorescu Aurel, soțul actualei secretar general al Guvernului Boc, ș.a.) – dosarul 628/D/P/2005. Facem acest important și obligatoriu pas din două motive: 1. Nimeni nu e mai presus de lege, iar România nu poate fi condusă de un traficant de moarte; 2. În memoria următorilor: Iosif-Silviu Fogoroși; Mihail-Anton Samuilă; Narcis Șonei; Ionel Gheorghiță Drăgușanu; Aurel Marcu; Ionuț Cosmin Sandu; Claudiu Marius Covrig; Dragoș Traian Alexandrescu; Claudiu Chira; Tiberius-Marcel Petre; Iuliu-Vasile Unguraș; Florin Bădiceanu; Valerică Leu – militari și ofițeri ai Armatei Române, uciși în Irak și Afganistan chiar cu armele furnizate insurgenților din aceste țări de către filiera Băsescu. Îi atragem atenția procurorului-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, instituția la care am depus denunțul penal că, dacă în termen de 10 zile lucrătoare, nu dă curs denunțului, nu dispune deschiderea dosarului penal și nu ne solicită probele, vom considera că favorizează infractorul și vom acționa în consecință. NOTA REDACȚIEI: Începând de azi, cei care dețin dovezi despre alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul României de către T.B. ori de către persoane din anturajul său politic, social ori de afaceri, pot trimite sesizări la adresa de contact a Departamentului Juridic al Exploziv-News ( juridic.dep.explozivnews@gmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) . De asemenea, cei care vor să se înscrie în Grupul de Intervenții Speciale privind Securitatea și Siguranța Românei (patronat, de asemenea, de către Exploziv-News) sunt rugați să trimită o cerere la gis.ssr@gmail.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it de unde vor primi atât statutul GIS-SSR cât și fomularele de adeziune.

Către DIRECȚIA DE INVESTIGARE A INFRACȚIUNILOR DE CRIMINALITATE ȘI TERORISM,
Structura Centrală, Bd. Libertății nr. 12 -14, Sector 5, București.
În atenția procurorului șef al DIICOT, dl. Codruț OLARU și a procurorului-șef al Serviciului de Combatere a Infracțiunilor de Terorism și a celor contra Siguranței Statului, dl. George MUSCALU
Subsemnata Simona Fica, de profesie jurnalist, specializare investigații militare, funcția: co-editor al ziarului EXPLOZIV-NEWS, având în vedere că: 1. DIICOT, prin departamentul specializat S.C.I.T.S.S., este singura structură din Ministerul Public cu competențe în cercetarea penală a infracțiunilor care aduc atingere siguranței statului și a celor de terorism, 2. Ca cetățean român trebuie să respect art.2 din Legea Siguranței Naționale (care prevede că “cetățenii români, ca expresie a fidelității lor față de țară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranței statului” – și, ca urmare, sunt obligată prin legea organică să sesizez organele de cercetare penală cu privire la persoane și fapte care aduc atingere securității statale), 3. Prin natura meseriei subsemnatei am strâns dovezi despre un grup terorist româno-iraniano-israelian, specializat în contrabandă internațională cu tehnică de luptă, iar nedivulgarea numelor și a faptelor acestuia m-ar face pasibilă de încălcarea Codului Penal al României, prin infracțiunile de tăinuire și favorizare a infractorului, formulez – conform dispozițiile art.222 Cod procedură Penală, a dispozițiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum și pe jurisprudența în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – urmatorul

DENUNȚ PENAL
împotriva numiților:
1. BĂSESCU Traian, în prezent președinte al Republicii România, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracțiunile prevăzute in Legea Siguranței Naționale 51/1991, prin incalcarea Art.3, literele: k) – “sustragerea de armament, munitie, materii explozive sau radioactive, toxice sau biologice din unitatile autorizate sa le detina, contrabanda cu acestea, producerea, detinerea, instrainarea, transportul sau folosirea lor in alte conditii decit cele prevazute de lege”; l) – “initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii”; i) – “initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savirsirea de acte teroriste”; j) – „atentatele contra unei colectivitati, savirsite prin orice mijloace”; II) Infractiunile de: conducere a unei entitati teroriste (art.35, alin.1. din legea 535/2004), asocierea în scopul săvârșirii de acte de terorism si sprijinirea unei astfel de asocieri art.35, alin.2. din legea 535/2004
2. KOVESI Laura Codruța, în prezent Procuror General al României, cu domiciliul de corespondență în Bd. Libertății nr. 12 -14, Sector 5, București, pentru infracțiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P și infracțiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P.
3. MOLDOVEANU Daniel Andrei, în prezent șef al Departamentului Securității Naționale din cadrul Administrației Naționale, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: infracțiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P, infracțiunea de abuz în serviciu în formă calificată – Art. 248(1), C.P. și infracțiunea de amenințare – Art.193 C.P.
4. ASGARI Mehrab, cetățean iranian, patron al companiei aeriene MIRAVIA, pentru infracțiunile de: spălare de bani (în România, în vederea finanțării unei lovituri de stat la Teheran) -Art.269 C.P.; încălcarea art.35, alin.2. din legea 535/2004, și a art. 3, lit.k din legea 51/1991; amenințare – Art.193 C.P.
5. COLDEA Florian, în prezent adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, cu domiciliul ales în Bulevardul Libertății nr. 14 D, București, pentru încălcarea literei l) a Art.3 din L.51; infracțiunea de favorizare a infractorului – Art.264 alin.1, C.P
6. ȚOCU Vasile, fost comandant adjunct al Aeroportului Otopeni, pentru complicitate la contrabandă cu armament și aderare la grup terorist organizat
7. CAZACU Aurel, fost director general ROMARM, pentru aceleași infracțiuni săvârșite de Țocu V., dar și pentru deturnare de fonduri din arsenalul Armatei
Și complicii celor de mai sus:
1. TĂTARU Vasile, identificat cu BI seria GN nr. 310312
2. ROTARU Ion, identificat cu BI seria BX nr. 045368
3. MOCĂNESCU Coloros Dan, identificat cu BI seria GT nr. 059777
4. STOICA Samoilă, identificat cu BI seria BZ nr. 788568
5. LAPTEȘ Costică, identificat cu BI seria GA nr. 741813
6. NEMȚEANU Gheorghe, identificat cu BI seria DK nr. 388866

Pentru susținerea faptică a denunțului penal, înțeleg să pun la dispoziția DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinși în prezentul denunț – însemnând documente, înregistrări video și audio, fotografii, declarații de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracțiuni de încălcare a Siguranței Naționale de către înalți demnitari, să fie audiați, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT și dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.șef al Parchetului Militar și sugerez DIICOT, având în vedere că denunțul penal al subsemnatei îl indică – ca punct central al nucleului de terorism – pe însuși șeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituției României care prevede și această posibilitate, suspendarea din funcție a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situației create.

Sursa: News.ro Știri pe Blog
Sursa: Traian Băsescu Blog
WikiLeaks.ro documente
Sus In jos
buburuzu
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 749
Localizare : ardeal
Puncte : 884
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Feb 27, 2011 5:22 am

"tot pentru încălcarea legii 51/1991, depus vineri la Parchetul General, de către președintele Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM"

apai, daca Vadim e in spatele acestui denunt... e nashpa!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Feb 27, 2011 8:45 am

O fi ...da pentru cine ...ca nu m-am prins?!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Feb 27, 2011 10:47 am

Băsescu și Mafia din Romania
Basescu si-a sters datoriile la banci

Presedintele Basescu a promovat pe când era ministru al Transporturilor o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care familia sa scapa de returnarea unei datorii de circa 200.000 USD plus dobânzi catre Banca Agricola, obtinuta în mod preferential pe când era parlamentar.
Sursa

CARTE DE VIZITA ? Contrabanda, tranzactii suspecte, casa din Mihaileanu...
Despre cinstea domnului Traian Basescu vorbesc faptele sale. Sustinute cu declaratii proprii si cu documente. În cazul domniei sale, proverbul cu minciuna care are picioare scurte s-a dovedit extrem de potrivit. …
(….)
AFACERI SUSPECTE CU CASUNEANU. Pe acest fond, apareau extrem de suspecte tranzactiile dintre el si omul de afaceri Costel Casuneanu, cunoscut acum drept "Regele astfaltului", pe atunci client al Ministerului Transporturilor, de la care obtinea licentele de transport pentru circa 100 de tiruri pe care le detinea. Si… "bun amic" cu actualul sef al statului, dupa cum declara chiar Traian Basescu.
La 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 de metri patrati în Padurea Baneasa (Aleea Privighetorilor, zona Gradinii Zoologice), pe care plateste, cu banii jos, potrivit contractului publicat de Jurnalul National, circa un miliard si jumatate de lei. O adevarata afacere: 13 dolari metrul patrat, când agentiile imobiliare cotau zona la circa 200 de dolari/mp. Ciudat, Costel Casuneanu cumpara si el în aceeasi zi, de la acelasi proprietar, parcela învecinata, egala ca suprafata, dar pe care platea de circa trei ori mai mult: aproape cinci miliarde de lei vechi.

O luna mai târziu, Traian Basescu cumpara de la Casuneanu un Mercedes-Benz, fabricat în 1997, înmatriculat în România cu doar zece zile înaintea vânzarii, pe care primarul plateste 390 de milioane de lei. 13.000 de dolari adica. "E un pret, nu a fost degeaba", explica Basescu chilipirul.
MINCIUNA. Doi ani mai târziu, ca sa poata justifica banii cu care cumpara vila din Otopeni, Traian Basescu vinde terenul din Privighetorilor unei anume Gabriela Blaj, coincidenta, tot din Oituz, precum Casuneanu. Primeste de zece ori mai mult decât a dat: circa 12 miliarde de lei vechi. Jurnalul National detinea atunci informatii potrivit carora Gabriela Blaj era cumnata lui Casuneanu. Traian Basescu afirma însa: "Habar nu am cine este aceasta doamna. Eu am vândut terenul prin notar". Surpriza! Memoria îi joaca feste domnului Basescu si, în mai 2007, într-o emisiune la TVR, îi da replica lui Victor Ciutacu: "Eu nu am cumparat un teren de la Casuneanu, eu i-am vândut. Si i-am vândut sub pretul pietei".
CASA DIN MIHAILEANU. Paravanul Gabriela Blaj nu a fost unic. Traian Basescu s-a folosit de propria fiica, Ioana, pe post de paravan. La 21 octombrie 2002, el cumpara vila din Otopeni, pentru ca trei saptamâni mai târziu sa o doneze fiicei sale. Eliberat de calitatea de proprietar al unei locuinte în Bucuresti, primarul Basescu îsi repartizeaza casa de la Primarie. Celebra deja locuinta din Stefan Mihaileanu nr. 2. Când presa îl acuza ca a intrat ilegal în posesia acesteia, în februarie 2005, Administratia Prezidentiala face public, printr-un comunicat de presa, angajamentul presedintelui de a da înapoi aceasta casa, din "respect fata de bucuresteni" si pentru ca, în calitate de sef de stat, are locuinta pe viata de la statul român. Aparat în instanta de Elena Udrea, Traian Basescu se razgândeste: ramâne proprietar!

Sursa:
WikiLeaks.ro documente
Sus In jos
elvar
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 87
Localizare : Finland
Puncte : 30
Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Feb 27, 2011 5:41 pm


Razboi in interiorul Mafiei PDL
6 Februarie, 2011


Pe fondul crizei economice fara precedent, dublata de criza politica a regimului Basescu-Boc si de scaderea dramatica in sondaje a PDL ( sub 14% intentie de vot), gruparile mafiei politico-economice au trecut la atac una impotriva alteia, odata cu apropierea alegerilor interne in PDL.

“În spatele anchetelor, retinerilor si arestarilor de vamesi si politisti de frontiera de la vamile Siret (judetul Suceava) si Halmeu (judetul Satu Mare), ambele situate la frontiera cu Ucraina, binevenite în principiu, dar tardive prin prisma realizarii obiectivului intrarii României în spatiul Schengen, se ascunde o reglare de conturi între gruparile adverse din PDL, controlate pe de o parte de fostul ministru de interne Vasile Blaga, secretarul general al PDL si pe de alta parte de actualul ministru de interne Constantin Traian Igas, împreuna cu tutorele si nasul sau politic Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad si vicepresedinte national al PDL, si cu presedintele ANAF, Sorin Blejnar. Simplificând si localizând, putem spune ca asistam la o rafuiala între gastile PDL din Oradea si Arad”, este de parere senatorul Valer Marian.

Presa a relatat in nenumarate randuri ca vamile românesti de la frontiera cu Ucraina s-au aflat sub controlul oamenilor fostului ministru de interne Vasile Blaga, care i-a promovat în functie atât pe seful Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, chestorul Ioan Buda, anterior sef al Directiei Regionale Oradea a Politiei de Frontiera, cât si pe seful Autoritatii Nationale Vamale din România, Dan Marginean, care detine si functia de vicepresedinte al ANAF, anterior seful Directiei Regionale Vamale Oradea (unde si-a facut Blaga “stagiatura” în perioada 1993-1996).

Vamile românesti din vestul tarii, respectiv de la frontiera cu Serbia (Moravita si Jimbolia în judetul Timis) si cu Ungaria (Nadlac, Turnu, Curtici si Varsand în judetul Arad ) sunt controlate de grupul aradean Falca – Igas – Blejnar, care i-au promovat în functii pe seful Directiei Regionale Vamale Timisoara, Aurel Matiut, si pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, avansat la gradul de chestor de presedintele Traian Basescu, la propunerea ministrului Constantin Traian Igas, printr-un decret prezidential din 29 noiembrie 2010, desi un asemnea grad nu putea fi acordat pentru functia detinuta (de comisar sef ).

“Prin operatiuni de genul celei de la Vama Siret, presedintele Traian Basescu si ministrul de interne Constantin Traian Igas încearca sa dea o dubla lovitura: o lovitura de imagine prin care sa convinga în al doisprezecelea ceas guvernele reticente din Uniunea Europeana ca România merita sa fie primita în Spatiul Schengen si o lovitura de nimicire a grupului condus de Vasile Blaga, care aspira la presedintia PDL si adopta o atitudine tot mai conflictuala fata de seful statului, care este si liderul informal al principalului partid de guvernamânt.”, mai spune senatorul de Satu Mare.

Conform unor informatii scapate pe surse din DNA, saptamâna viitoare urmeaza sa aiba loc anchete si arestari si la vamile din vestul tarii, respectiv din judetele Arad si Timis. Sper sa nu fie doar o operatiune de fatada menita sa spele imaginea ministrului de interne Constantin Traian Igas, pe care l-am acuzat recent, printr-o declaratie si printr-o interpelare, ca a fost implicat în contrabanda cu tigari din zona. Astept sa se mearga pâna la seful Directiei Regionale Vamale Timisoara, Aurel Matiut, împotriva caruia procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au început urmarirea penala, în data de 13 ianuarie 2011 (la doua zile dupa ce am efectuat o vizita de documentare în zona), pentru infractiunea de favorizarea infractorului, retinându-se în sarcina sa si a patru vamesi din subordine ca, în luna noiembrie 2010, au lasat sa intre în România doua autotrenuri în care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia, prin Vama Jimbolia ( în care contrabanda este controlata de un parlamentar PDL de Timis).

Astept sa se mearga pâna la seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, chestorul Ion Handra, care în anul 2002 a fost destituit din functia de sef al Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac de catre seful de atunci al Directiei Regionale Oradea a Politiei de Frontiera (actualmente chestor în rezerva, cu domiciliul în Satu Mare ), întrucât autoritatile maghiare de resort i-au furnizat dovezi ( înregistrari video ) ca ar fi fost implicat în contrabanda cu tigari. Astept sa se ajunga la prietenul ministrului Igas, Craciun Dorel Gavruta, si la varul primar al ministrului Igas, Iulian Pontas, ambii având domiciliul în Pecica si fiind cunoscuti ca implicati în contrabanda cu tigari în vamile Moravita si Nadlac. Astept sa se ajunga la primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, la presedintele ANAF, Sorin Blejnar, si la ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas.

“Solicit procurorilor DNA sa mearga pâna la capat cu ancheta declansata în cazul fostei sefe a Vamii Halmeu, Nicoleta Dobrescu, având în vedere ca, potrivit unor surse din aceasta institutie, banii pe care i-a dat pentru numirea sa în functie au ajuns în pusculita PDL pentru campania prezidentiala din 2009, soldata cu realegerea presedintelui Traian Basescu. Opinia publica trebuie sa stie ca fosta sefa a Vamii Halmeu a fost numita temporar în functie în septembrie 2009, printr-un ordin semnat de presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Opinia publica trebuie sa stie ca fosta sefa a Vamii Halmeu a predat suma de 130.000 de euro pentru numirea sa temporara în functie unui om de afaceri din Cluj, Liviu Florian, cunoscut ca apropiat si sponsor important al PDL. Opinia publica trebuie sa stie ca fosta sefa a Vamii Halmeu nu a fost numita definitiv în functie pentru ca nu a achitat diferenta pretinsa de 300.000 de euro si ca, ulterior, presedintele ANAF, Sorin Blejnar, l-a numit sef al Vamii Hamleu pe Gheorghe Târlea, fost vames la Vama Moravita, originar din Arad, cunoscut drept un apropiat al primarului Gheorghe Falca.”, isi incheie declaratia Valer Marian.

Sursa:
WikiLeaks.ro
Sus In jos
Anticristul
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 686
Varsta : 56
Localizare : Israel
Puncte : 628
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Feb 27, 2011 8:10 pm

V C eiste Tudoriste.
Sus In jos
http://anticristul.ablog.ro
aurel
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 36
Localizare : Romanica
Puncte : 32
Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Lun Feb 28, 2011 6:48 pm

Regimul Basescu se va prabusi prin revolta populara

În urma cu 10 luni, când Traian Basescu câstiga la mustata, printr-o frauda de câteva zeci de mii de voturi, alegerile prezidentiale, nimeni nu si-ar fi putut îchipui ca matrozul va duce tata în pragul razmeritei înainte de sfârsitul lui 2010. Si totusi, scenele pe care le-am vazut azi în Ministerul Finantelor ne arata ca “temperatura” societatii românesti începe sa se apropie de cea din Decembrie 1989.
Protestele izbucnite spontan pe 13 octombrie în mai toate orasele mari ale tarii au o cauza cât se poate de simpla: bugetarii au primit azi fluturasii cu salariile micsorate (profesorii) sau cu sporurile taiate (angajatii finantelor) si au priceput în sfârsit unde i-au adus setea de putere a lui Basescu si incompetenta lui Boc. Sigur ca am putea comenta la nesfârsit pe seama faptului ca românul a demonstrat din nou ca mentalitatea sinistratilor de la inundatii e o problema nationala, si nu una locala, pentru ca si acum au realizat ca vine urgia abia când le-a intrat apa în case si mâna lui Boc în buzunar. Dar asta e irelevant, pentru ca, nu-i asa, oricum ne ia iarna pe nepregatite de 2000 de ani. Nu conteaza ca, de pilda, profesorii au stat cuminti ca tâmpitii când s-au anuntat reducerile salariale, si ca au iesit în strada abia luna asta, când au primit primele salarii micsorate, important e ca, în sfârsit, au iesit în strada.
Întrucât experienta din 1989 ne-a aratat ca si mamaliga explodeaza, si ca, în plus, când se produce bizarul fenomen toate fortele de ordine devin de negasit, indiferent cât de omniprezente ar fi fost cu o zi înainte, rezulta ca Basescu chiar are o problema. Sigur, înca mai poate conta pe “garda pretoriana” a serviciilor secrete, singurul domeniu unde s-a îngrijit sa nu se umble la salarii. Dar si oamenii aia au parinti, frati, veri, cumnati si, pe termen lung, sfârsesc prin a fi influentati de nemultumirea familiei, a prietenilor si a cunoscutilor. În plus, realizeaza si ei ca a lupta de partea pierzatoare într-un conflict de tipul unei revolte populare înseamna, automat, pierderea statutului social dobândit cu greu si, la limita, chiar a vietii.
Logic, îmi este greu sa cred ca amenintarile formulate azi de piticul Boc la adresa protestatarilor mai au vreo greutate. În momentul în care se va atinge masa critica, nimic nu va mai putea opri furia populara, iar lui Basescu si Boc le va mai ramâne doar elicopterul. Care stim deja ca nu ajunge prea departe. Asa ca singura solutie pe care o mai au la dispozitie, daca vor sa evite soarta lui Dinca si Postelnicu (refuz sa cred ca i-ar mai putea ajunge destinul Ceausestilor în România totusi europeana a anului 2010) este sa arunce prosopul. Pâna nu este prea târziu.

Sursa

WikiLeaks.ro documente
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Lun Feb 28, 2011 6:57 pm

aurel a scris:
Regimul Basescu se va prabusi prin revolta populara
Doar daca trage cineva sforile... ca altfel... oitele mioritice nu se amorseaza de la sine!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
elvar
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 87
Localizare : Finland
Puncte : 30
Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Mar Mar 01, 2011 8:40 pm

Foametea amenință România!

Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele.

România se numără printre țările în care există un risc mare de producere a unei crize alimentare. Aceasta este concluzia unui studiu japonez, confirmat de Organizația Națiunilor Unite, studiu care a luat în calcul 24 de țări. Între acestea, România se află pe primul loc în Europa și pe penultimul în lume în ceea ce privește amenințarea cu foametea.
Creșterea prețurilor și scăderea producției agricole au generat o astfel de situație, care ne-a adus aproape de una dintre cele mai sărace țări africane, Angola. În Europa, foametea ar mai putea lovi țări precum Bulgaria, Ucraina și Letonia, dar nu la dimensiunile dramatice pe care le-ar cunoaște România. Prețurile alimentelor nu numai că nu au scăzut o dată cu venirea crizei financiare, dar ele au luat-o, pur și simplu, razna. Este imposibil de explicat cum o țară ca a noastră, care dispune de o suprafață agricolă de circa 15 milioane hectare, să ajungă într-o asemenea situație. Importăm totul de afară. Niciodată, în Istoria modernă a României, n-a mai fost consemnată o asemenea situație. Marii bogătași români au provenit din rîndul moșierilor, care-și trimiteau cea mai mare parte a producției agricole în străinătate. România era în măsură să asigure cereale pentru aproape întreg continentul european. Lucrurile n-au stat rău nici înainte de decembrie 1989, cînd s-a reușit plata datoriilor externe pe seama agriculturii și a industriei alimentare. Explicațiile nu sînt greu de dat. În perioada lui Nicolae Ceaușescu, în România erau irigate 3 milioane de hectare, din care n-au mai rămas astăzi decît cca. 100.000. Străinii au pus mîna pe întinse suprafețe agricole de pe teritoriul României, fără ca acest lucru să ducă la o ameliorare pentru populație. Tot ce produc străinii este vîndut în afară. Țăranii care au mai rămas cu pămînt n-au nici un fel de mijloace să-l lucreze, lăsîndu-l în paragină. Probabil că în viitorul apropiat vor fi nevoiți să-l dea pe degeaba, pentru că deja îl vînd acum la prețuri de nimic. Mafia terenurilor agricole pîndește la colț, pentru a pune mîna pe ultima sursă de subzistență a țăranului român. Ar fi cumplit să ajungem în situația unor țări care se confruntă deja cu această mare criză a alimentelor. În Ciad, de exemplu, numărul celor care nu au ce mînca depășește 2 milioane de suflete. În Niger, peste 7 milioane de oameni trec printr-o foamete de nedescris.
Revenind la România, este condamnabil faptul că prețurile alimentelor nu au scăzut deloc, iar în unele privințe sînt mai mari decît în urmă cu 2-3 ani. Valoarea importurilor a ajuns de ordinul miliardelor de dolari, fiind, în 2010, cu 15% mai mare decît anul trecut. Lucrurile sînt și mai grave, în condițiile în care România nu mai produce nimic și, în consecință, nu mai are ce oferi la export. (urmeaza)
Anonim spunea...

Foametea amenință România! (2)
Dialogul cu lumea este aproape inexistent, din moment ce singurul înalt demnitar care a trecut, de o bună bucată de vreme, pragul Palatului Victoria a fost cancelarul german Angela Merkel, care a venit mai mult să ne tragă de urechi decît să propună o relansare a colaborării bilaterale. Grăitoare pentru poziția înjositoare în care se află astăzi România este scena de la Lisabona, în care președintele francez a refuzat să discute cu șeful Statului Român. Poate zice, oricine, ce-o vrea să zică, dar Nicolae Ceaușescu n-a fost pus niciodată într-o asemenea situație. Dimpotrivă, întîlnirile lui cu marii conducătorii de stat francezi – Charles de Gaulle, Georges Pompidou, Valéry Giscard d’Estaing, François Mitterrand sau Jacques Chirac – sînt consemnate ca evenimente memorabile. Despre dialogul neîntrerupt pe care l-a purtat România, înainte de decembrie ‘89, cu toate statele lumii nu se poate vorbi decît în termeni superlativi. Ceea ce se întîmplă în prezent era greu de imaginat atunci. Dacă n-ar fi reuniunile de la nivelul Uniunii Europene și al NATO, România ar fi ca și inexistentă pe harta diplomatică a lumii. Nu o spunem numai noi, o spune și o prestigioasă publicație, cum este “The Economist”, care, vorbind despre România, își avertizează cititorii asupra felului în care nu trebuie să guvernezi o țară. Cei care continuă să se scalde într-o stare de euforie sînt niște inconștienți. Obediența și slugărnicia față de cei aflați acum, vremelnic, la Putere nu pot ține loc de hrană pentru majoritatea românilor. Este posibil ca unora să nu le vină să creadă că românii au ajuns atît de rău. Nici Nicolae Ceaușescu nu putea accepta că, după căderea Zidului Berlinului, avea să-i vină și lui rîndul. A rămas, însă, demn pînă în ultima clipă, nefiindu-i teamă să vorbească, și în acel decembrie blestemat, chiar la Moscova, despre Basarabia și despre Tezaur…
8 decembrie 2010, 05:05


Sursa:
WikiLeaks.ro documente
Sus In jos
elvar
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 87
Localizare : Finland
Puncte : 30
Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Vin Mar 04, 2011 8:28 pm

Blaga ameninta ca va face publice conturile lui Băsescu!

Sîmbătă, 18 dec. de la orele 18,30, Traian Băsescu a avut o întîlnire secretă cu Vasile Blaga și Adriean Videanu, cărora li s-a alăturat ulterior și Emil Boc, venit cu întîrziere, din cauza scandalului provocat la Comisia de Buget-Finanțe din Camera Deputaților pentru adoptarea bugetului pe 2011.Discuțiile au fost destul de aprinse între Băsescu și Blaga, care l-a amenințat chiar cu părăsirea PDL (împreună cu o serie de parlamentari și organizații locale) în cazul în care continuă politica de distrugere a partidului. În fața unei astfel de atitudini a lui Blaga, Presedintele a adoptat și el o poziție dură, pe principiul "Eu v-am făcut, eu vă omor". Ceea ce l-a enervat cel mai tare pe Basescu a fost faptul că Blaga i-a cerut să abandoneze susținerea acordată Elenei Udrea, considerată de Blaga "o pagubă, care va termina partidul". Atît Băsescu, cît și Blaga s-au amenințat cu dosare și înregistrări, iar fostul ministru de Interne a spus că este în posesia conturilor sale din străinătate, cîți bani sînt în ele (în total 2 miliarde de euro și circa 700 de milioane de dolari) și că dacă va fi cazul va provoca un scandal care îl va "termina". Cu toate aceste amenințări, se pare că Basescu nu este dispus să renunțe.Un alt subiect al discuției l-a constituit aderarea României la Spațiul Schengen.Basescu le-a cerut celor trei să pregătească opinia publică pentru o amînare cu cel puțin 1 an a intrării României în Schengen, explicîndu-le că cel puțin două state (Franța și Olanda) se vor opune, iar Sarkozy "refuză chiar și să discute problema". Astfel decizia, care va trebui luată prin consens, la Consiliul European din luna martie, va fi nefavorabilă. Datorită discuțiilor în contradictoriu dintre Vasile Blaga și Traian Băsescu, întîlnirea a fost una foarte rece, iar la sfîrșit cei trei s-au despărțit fără măcar o strîngere de mînă.


Sursa:
WikiLeaks.ro documente
20 decembrie 2010, 08:15
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Sam Apr 02, 2011 8:20 pm

Washingtonul preocupat de aventurile lui Băsescu cu Elena Udrea si Monica Ridzi

Traian Basescu primeste doua lovituri intr-o singura zi, una e legata de fratele sau care ar fi urmat sa primeasca mita de la Bercea Mondial ca sa-l scoata bazma curata, iar a doua e legata de telegramele Wikileaks.

A aparut cablograma prin care Ambasada SUA de la Bucuresti trimitea informatia picanta ca Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi ar fi iubitele presedintelui Romaniei, ceea ce e pe cale sa iste un nou scandal, de data asta foarte spumos, de presa, care ar putea pune in umbra cele doua mari telenovele, divorturile cuplurilor Monica - Irinel Columneanu si Oana - Pepe. Trebuie sa recunoasteam ca o astfel de informatie transoceanica bate orice idila locala.

Pe de alta parte, se pare ca cele doua scandaluri vor fi speculate de adversarii presedintelui, cei carora Basescu le pregatea noi scandaluri, prin desecretizarea unor dosare ale SRI, care au fost trimise la CNSAS.

Elena Udrea a acuzat, pe contul sau de Facebook, "aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara". "Povestea WikiLeaks continua. Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a scris ministrul, joi dimineata, pe reteaua de socializare, vizibil iritata. Monica Ridzi nu i-a urmat, insa exemplul.
sursa:
http://www.romanialeaks.org/2011/03/washingtonul-preocupat-de-aventurile.html
Sus In jos
somios
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 12
Localizare : ici
Puncte : 20
Data de inscriere : 27/03/2011

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Apr 03, 2011 6:15 am

astia n-au altceva de facut... mei soimica, mei!

ce slab/ "prost informat" esti... adica credul! Wink
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Apr 03, 2011 7:20 am

somios a scris:
astia n-au altceva de facut... mei soimica, mei!

Pai daca nu au altceva ce face ...cheama-i tu duminica la tine la bisearica si explica-le ce e aia "pacat" si ce greseala este sa pierzi "viata vesnica" ptr o tzitza si buca nespalata a unei stoarfe "brunete" vopsita in blond.

S-au crezi cumva ca astia care investesc mai mult in biserica decat in scoli si spitale sunt necredinciosi ?
Sus In jos
somios
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 12
Localizare : ici
Puncte : 20
Data de inscriere : 27/03/2011

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Dum Apr 03, 2011 8:16 pm

de ce stergi sau pui in ghilimele??
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Lun Apr 04, 2011 5:24 pm

Ca sa te miri tu.
Sus In jos
somios
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 12
Localizare : ici
Puncte : 20
Data de inscriere : 27/03/2011

MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   Mar Apr 05, 2011 4:58 am

aha, no bine mei!
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Spicuiri din Wikileaks.ro   

Sus In jos
 
Spicuiri din Wikileaks.ro
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Istoria, Politica si Societatea, sub vremuri :: Politica :: Blonda, chioru si piticu-
Mergi direct la: