Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Subiecte similare
  Cautare
   
   

  Rezultate pe:
   
  Rechercher Cautare avansata
  Ultimele subiecte
  » Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
  Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

  » De ce anti-religie si anti-biserica?
  Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

  » Melodii ascultate cu mare placere
  Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

  » Introducere in Sistemele magice
  Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

  » Satan ...ce stim despre el
  Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

  » Dedicatii muzicale
  Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

  » Sa ne mai si amuzam putin :)
  Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

  » Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
  Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

  » Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
  Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

  Navigare
   Portal
   Index
   Membri
   Profil
   FAQ
   Cautare
  Forum
  Parteneri
  forum gratuit

  Distribuiți | 
   

   Probleme curioase referitoare la originea Islamului

  In jos 
  Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
  AutorMesaj
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Sam Iul 23, 2011 8:41 pm

  adevarul a scris:


  domnule soimos, daca acesti oameni si-au vandut sufletul diavolului, respectiv au intrat in organizatiile secrete pe care chiar dvoastra le recunoasteti ca inchinandu-se lui lucifer, si pentru ei isus a devenit altceva, datorita deformarii mesajului divin de catre liderii acestor societati, asta nu inseamna ca isus este dracu, sau ca biblia si dzeu au vreo vina!

  Vandutul sufletului, corpului si a mintii nu inseamna neaparat intrarea sau aderarea la o organizatie secreta!
  Uite 2 miliarde de crestini + 1 miliard de musulmani si-au vandut sufletul, corpul si mintea unei organizatii care desi nu este de loc secreta .. este totusi muuult mai bicisnica decat organizatiile secrete ...asta dupa cum ne-o arata actele de terorism islamist sau atentatul fundamentalismului crestin care a avut loc in Norvegia!
  Citat :

  isus este un exemplu pentru oameni, a transmis omenirii un mesaj cu totul deosebit, plin de iubire si morala!

  Asa este!
  Pacat ca dupa moartea sa ...adica la Inviere ...Diavolul a intrat in corpul lui ca sa convinga lumea ca Isus este Dumnezeu ...desi era doar o "masca" buna si frumoasa pentru ca Diavolul sa isi inceapa lucrarea pe care am vazut-o cu totii in 1500 de ani de "ocupatie crestina" a Europei!
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 11:56 am

  soimos
  Citat :
  Pacat ca dupa moartea sa ...adica la Inviere ...Diavolul a intrat in corpul lui ca sa convinga lumea ca Isus este Dumnezeu ...desi era doar o "masca" buna si frumoasa pentru ca Diavolul sa isi inceapa lucrarea pe care am vazut-o cu totii in 1500 de ani de "ocupatie crestina" a Europei!

  aceasta teorie de unde o mai scoateti, domnule soimos?
  filmele science fiction in exces, dauneaza grav sanatatii!
  cei care au convins lumea ca isus este dzeu, sunt oamenii inspirati de diavol, care au schimbat biblia si au distorsionat mesajul divin, incercand sa-i indeparteze pe oameni de dzeu, determinandu-i sa se inchine la isus, la icoane sau la fecioara maria cum vedem foarte bine in biserica catolica.
  in apocalipsa ne sunt foarte bine prezentati dusmanii lui dzeu, incat nu este nevoie sa facem speculatii.
  asta cu intrarea in corpul lui isus, este o teorie care va apartine.

  aveti dreptate ca acei ani au fost intunecati, insa nu din vina bibliei sau a lui isus, ci din vina papalitatii care a fost mereu mana in mana cu liderii puterii statale.
  de ce credeti ca biserica de rasarit, ortodoxa, s-a separat de biserica catolica, de papalitate in 1054, marea schisma?
  tocmai datorita ereziilor papalitatii, care azi face parte din organizatiile secrete, si toti se inchina la lucifer, planuiesc noua ordine mondiala, si venirea lui antichrist care va face semne mincinoase si se va da drept isus.
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 3:35 pm

  datorita rau-voitorilor care au vrut sa indeparteze oamenii de unicul dzeu, si sa modifice mesajul divin, au fost create secte, au fost slaviti sfinti, fecioara maria sau isus, precum au fost si modificate cartile sfinte.

  Crestinii de azi, datorita distorsionarii mesajului divin, practica mancatul carnii de porc, desi biblia le interzice acest lucru, si considera ca isus este dzeu, cu toate ca Biblia contine foarte multe dovezi care confirma ca isus a fost un om, un profet, un mesager al lui dzeu.
  Aici sunt cateva :

  1. Nasterea. "Cartea neamului lui Iisus Hristos..." (Matei 1 : 1) Cum se poate ca Iisus sa aiba un arbore genealogic, iar in acelasi timp sa fie si Dumnezeu ?

  2. Copilul. Steaua "a venit si a stat deasupra, unde era pruncul." Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si un copil in leagan ?! Un dumnezeu copil ?

  3. Botezul. Iisus a venit la "Iordan, catre Ioan, ca sa se boteze de catre el." Botezul semnifica stergerea pacatelor. Cum ar putea Iisus sa fie Dumnezeu din moment ce i-a cerut lui Ioan sa-l purifice de pacate ? Cum ar fi putut Dumnezeu sa aibe pacate ? Un dumnezeu pacatos ?!!

  4. Uman.Cand Iisus a facut miracole, oamenii au spus : "Ce fel de OM este acesta..." (Matei 8 : 27) Ei i-au spus OM, nu Dumnezeu.

  5. Teama. Cand Iisus i-a vindecat pe cei doi orbi, a spus : "Vedeti, nimeni sa nu stie." (Matei 9 : 30) De ce ? Pentru ca ii era teama de poporul sau. Asadar, cum poate fi Dumnezeu si sa aiba in suflet si teama, in acelasi timp ?! Un dumnezeu infricosat ?!!

  6. Fiul lui David. Acestia l-au numit pe Iisus fiu al lui David (Matei 9 : 27) Cum poate Dumnezeu sa fie fiul lui David ?!

  7. Trimis. Iisus a spus, "...cine ma primeste pe mine primeste pe Cel ce m-a trimis pe mine." (Matei 10 : 40) Iisus insusi a admis ca a fost trimis (ceea ce inseamna ca este un mesager al lui Dumnezeu). Cum poate Iisus sa fie Dumnezeu si mesager al lui Dumnezeu in acelasi timp ?!

  8. Profet. Ioan l-a intrebat pe Iisus, "Tu esti cel ce vine, sau sa asteptam pe altul ?" (Matei 11 : 3) Aceasta intrebare arata ca Iisus este doar unul dintre mesagerii Preabunului Dumnezeu.

  9. Recunoasterea lui Iisus. Iisus a spus, "Iar daca eu cu Duhul lui Dumnezeu scot pe demoni..." (Matei 12 : 28 ) El admite ca minunile pe care le face nu sunt infaptuite cu propriile forte, ci prin cea a lui Dumnezeu. Cum poate sa fie dependent de Dumnezeu si in acelasi timp sa fie Dumnezeu ?! Un dumnezeu dependent ?!

  10. Mama si fratii.Cineva i-a spus lui Iisus, "Iata, mama ta si fratii tai stau afara ..." (Matei 12 : 47) Mama lui este Maria, iar fratii - Iacov, Iosif, Simon si Iuda (Matei 13 55). Cum poate sa fie Dumnezeu, iar in acelasi timp sa aiba mama si frati ?! Un dumnezeu cu familie ?!!

  11. Doar pentru poporul lui Israel. Iisus a spus, "Nu sunt trimis DECAT catre oile cele pierdute ale casei lui ISRAEL." (Matei 15 : 24) Acest text arata ca el este un mesager trimis de Dumnezeu doar pentru poporul lui Israel. Cum ar putea sa fie Dumnezeu si trimis de Dumnezeu, in acelasi timp ?! Cum ar putea sa fie Dumnezeu si totodata sa fie trimis DOAR casei lui Israel ?! Dumnezeu este DOAR pentru anumite popoare ? Un dumnezeu national ?!

  12. Fiu al omului. Iisus s-a numit pe sine insusi "fiu al omului" de multe ori (ex. : Matei 17 : 22 si 18 : 11). El insusi nu si-a spus niciodata Dumnezeu sau "fiu al lui Dumnezeu", ci "fiu al omului". Cum poate sa fie Dumnezeu si "fiu al omului" in acelasi timp ?! Un dumnezeu uman ?!!

  13. Nu 'bun'. Un tanar l-a numit pe Iisus "Bunule Invatator" (Matei 19 : 16), insa Iisus a refuzat sa fie numit "bun", completand : "De ce-mi zici bun ? Nimeni nu este bun decat numai Unul Dumnezeu." (Matei 19 : 17) Prin aceasta, insusi Iisus a negat ca el este Dumnezeu.

  14. Iisus Profetul. Cand a intrat in Ierusalim, multimea a spus : "Acesta este Iisus, proorocul din Nazaretul Galileii." (Matei 21 : 11) Textul demonstreaza ca Iisus este un profet, nu Dumnezeu. Cum ar fi putut Iisus sa fie un profet si Dumnezeu in acelasi timp ?! Cum putea sa fie Dumnezeu si locuitor al Nazaretului, deopotriva ?!

  15. In ceruri. Iisus a spus, "Si tata al vostru sa nu numiti pe pamant, ca Tatal vostru UNUL este, Cel din ceruri." (Matei 23 : 9) Iisus subliniaza aici ca Dumnezeu este unul si ca El este in ceruri. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu pe pamant, din moment ce Dumnezeu este Unul Singur si este in ceruri ?

  16. Ruga. "Si mergand putin mai inainte, a cazut cu fata la pamant [n.t. cum se roaga musulmanii astazi], RUGANDU-se." (Matei 26 : 39) Sa se roage cui ? Cum este posibil ca Iisus sa fie Dumnezeu si in acelasi timp sa se roaga lui Dumnezeu ?! Un dumnezeu care se roaga este un lucru contradictoriu prin el insusi. Rugaciunea lui Iisus demonstreaza ca este un om si nu divinitatea.

  17. Trist. Iisus a spus, "Intristat este sufletul meu." (Matei 26 : 38 ) Cum ar putea sa fie el dumnezeu si trist ? Tristetea este o stare specifica omului, nu divinitatii.

  18. Parasit. S-a relatat ca, pe cruce fiind, Iisus a spus : "Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, pentru ce m-ai parasit ?" (Matei 27 : 46) Asadar, l-a strigat pe Dumnezeul sau si i-a cerut ajutorul. Cum ar putea Iisus sa fie Dumnezeu si in acelasi timp sa-l strige in ajutor ?! Se striga pe sine insusi ?! Sau, oare, acolo erau doi dumnezei : unul pe cruce si altul in ceruri ?!

  19. Invocarea lui Dumnezeu. Cand Iisus a dorit sa-l vindece pe surdo-mut, s-a uitat catre cer si a suspinat (Marcu 7 : 34). De ce a privit catre cer ? Pentru a-L ruga pe Dumnezeu sa-l ajute sa-l vindece pe acel om. Cum poate sa fie Dumnezeu si sa caute ajutorul la Dumnezeu ?!

  20. Trimis. Iisus a spus "Oricine ma primeste, nu pe mine ma primeste, ci pe Cel ce m-a trimis pe mine." (Marcu 9 : 37). Aceasta dovedeste ca el a fost un profet trimis de Dumnezeu. Cum putea sa fie Dumnezeu si trimis de Dumnezeu ?!


  21. Nestiutor. Iisus a spus ca nicio fiinta umana sau un inger si nici chiar el insusi nu stiu cand va fi Ziua Judecatii. Cum poate Iisus sa fie Dumnezeu si sa nu cunoasca cand va sosi Ziua ?! Un dumnezeu fara de stiinta ?!!

  22. Circumcizia. Dupa ce au trecut 8 zile de la nasterea sa, Iisus a fost circumcis [n.r. : asa cum musulmanii practica si astazi]. Cum ar putea sa fie Dumnezeu si sa fie circumcis ?

  23. Trimis. Iisus a spus, "pentru aceasta am fost trimis." (Luca 4 : 43), admitand ca este un profet si nu Dumnezeu.

  24. Ruga. Iisus "a petrecut noaptea in rugaciune catre Dumnezeu." (Luca 6 : 12) Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si sa se roage catre Dumnezeu ?! Ruga o fac oamenii, nu Dumnezeu.

  25. Profet. Cand Iisus, prin vointa lui Dumnezeu, a inviat pe tanarul din cetatea Nain, cei prezenti "slaveau pe Dumnezeu, zicand Prooroc mare s-a ridicat intre noi." (Luca 7 : 16) Asadar, ei l-au slavit pe Dumnezeu si nu pe Iisus, la care au facut referire ca la un maret profet.

  26. Invatator. Companionii lui Iisus adesea i se adresau folosind cuvantul "invatator" (ex. : Luca 7 : 40). Ei niciodata nu i-au spus "Dumnezeu".

  27. La cer. Inainte ca Iisus sa binecuvanteze cele cinci paini si cei doi pesti, a privit la cer (Luca 9 : 16). De ce s-a uitat acolo ? Pentru a cere sprijinul lui Dumnezeu, ceea ce demonstreaza natura sa umana si o neaga pe cea divina. Cum ar fi putut sa fie Dumnezeu si sa ceara ajutorul lui Dumnezeu ?

  28. Slava. Iisus a spus, "Te SLAVESC pe Tine, Parinte, Domn al cerului si al pamantului." (Luca 10 : 21). Cum se poate ca Iisus sa fie Dumnezeu, daca el il slaveste pe Dumnezeu ?! Slavirea lui Dumnezeu face parte din natura umana.

  29. Puterea lui Dumnezeu. Iisus a spus, "Iar daca eu cu degetul lui Dumnezeu scot pe demoni..." (Luca 11 : 20). In aceasta situatia Iisus recunoaste ca minunile sale se produc prin vointa si suportul lui Dumnezeu. Cum se poate ca Iisus sa fie Dumnezeu, daca minunile pe care le face nu sunt efectuate prin vointa sa ?

  30.Fuga. De teama ca va fi ucis de Irod (Luca 13 : 31), Iisus a spus : "Insa si astazi si maine si in ziua urmatoare merg, fiindca nu este cu putinta sa piara prooroc afara din Ierusalim." (Luca 13 : 33) Acest verset arata ca Iisus a fost un profet si ca ii era teama, alegand sa plece din Ierusalim. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si sa fuga de teama ? Teama este o trasatura umana, nu divina. Acela care pleaca de teama nu poate fi Dumnezeu.

  31. Intarirea. "Iar un inger din cer s-a aratat lui si-l INTAREA." (Luca 22 : 43) Un inger a coborat pe pamant pentru a-l intari pe Iisus, inainte ca soldatii sa vina pentru a pune mana pe el in noaptea arestului. Cum poate sa fi fost Dumnezeu si sa fie intarit de un inger ?! Acest episod arata frica si slabiciunea sa umana. Ar fi asteptat Dumnezeu ca un inger sa vina pentru a-L intari ?!

  32. Profet. Ei l-au descris ca fiind "Iisus Nazarineanul, care era PROOROC puternic in fapta si in cuvant inaintea lui Dumnezeu si a intregului popor." (Luca 24 : 19) Ei au spus aceasta in legatura cu Iisus chiar lui insusi, iar Iisus nu a obiectat. Asadar, a fost un profet venit pentru un anume popor al vremii sale si numai un profet, nici mai mult nici mai putin.

  33. Transpiratie. In noaptea arestului, "sudoarea lui s-a facut ca picaturi de sange care picurau pe pamant." (Luca 22 : 44) Iisus era transpirat si se ruga in aceasta agonie. (Luca 22 : 44) Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si sa transpire in frica si agonie ?! Transpiratia si agonia sunt stari umane, nu divine.

  34. Miel. Ioan Botezatorul a spus despre Iisus, "Iata Mielul lui Dumnezeu." (Ioan 1 : 29) Iisus nu ar fi putut sa fie Miel al lui Dumnezeu si Dumnezeu in acelasi timp.

  35. Invatator. Ucenicii lui Iisus obisnuiau sa-l numeasca "Rabbi", ceea ce inseamna "Invatatorule" (Ioan 1 : 45). Acestia niciodata nu i-au spus "Dumnezeule", cum nici el insusi nu si-a spus.

  36. Inchinarea. Iisus a spus, "noi ne INCHINAM Caruia stim." (Ioan 4 : 22). Aici Iisus admite ca el se roaga, ceea ce inseamna ca se supunea lui Dumnezeu. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu, iar in acelasi timp sa fie un adorator al Acestuia ?!

  37. Trimis. Iisus a spus, "Mancarea mea este sa fac voia Celui ce m-a trimis pe mine si sa savarsesc lucrul Lui." (Ioan 4 : 34). Iisus recunoaste ca a fost trimis sa indeplineasca dorinta lui Dumnezeu. Iisus insusi admite, asadar, ca este un profet trimis de Dumnezeu. Mai poate el sa fie Dumnezeu din moment ce spune ca a fost trimis de Dumnezeu ?!

  38. Slab. Iisus a spus, "Eu nu pot sa fac de la mine nimic." Admite, prin urmare, ca este neajutorat si slab prin firea sa. El este sprijinit de Dumnezeu. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si in acelasi timp sa nu fie independent ?!


  39. Mesager. Iisus a spus, "Cel ce asculta cuvantul meu si crede in Cel ce m-a trimis are viata vesnica." (Ioan 5 : 24) Aici Iisus spune ca a fost trimis de Dumnezeu, ceea ce inseamna ca este un mesager al lui Dumnezeu si nu Dumnezeu.

  40. Trimis. Iisus a spus, "Si Tatal care m-a trimis, Acela a marturisit despre mine." (Ioan 5 : 37) Iisus recunoaste ca a fost trimis de Dumnezeu. Cum era posibil ca Iisus sa fie Dumnezeu si trimis de Dumnezeu in acelasi timp ?!

  41. Invatatura nu-i apartine. Iisus a spus, "Invatatura mea nu este a mea, ci a Celui ce m-a trimis." (Ioan 7 : 16). Aici Iisus marturiseste ca invataturile sale nu-i apartin. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si sa fie dependent de Dumnezeu, ca sursa a revelatiei Sale ?! Iisus insusi a spus, "eu nu am venit de la mine." (Ioan 7 : 28 ), fiind exact un mesager care a primit revelatia de la Dumnezeu.

  42. Invatat. Iisus a spus, "de la mine insumi nu fac nimic, ci precum m-a invatat Tatal, asa vorbesc." (Ioan 8 : 28 ). Iisus spune aici ca a primit invatatura si ca minunile sale nu le savarseste prin propriile forte. Cum era posibil sa fie invatat si, in acelasi timp, Dumnezeu ?! Primirea invataturii dovedeste ca este un om si nu o divinitate.

  43. Om. Blamandu-i pe evreii care doreau sa-l omoare, Iisus le-a spus : "Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40). Aici Iisus spune raspicat ca este un om care a primit revelatia de la Dumnezeu. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si un om, in acelasi timp ?! Cum ar fi putut sa fie Dumnezeu si sa primeasca revelatia de la Dumnezeu ?!

  44. Dat. Sora lui Lazar, i-a spus lui Iisus, "Oricate vei cere de la Dumnezeu, Dumnezeu iti va da." (Ioan 11 : 22) Iisus ii cerea lui Dumnezeu, iar Dumnezeu ii dadea. Cum se putea ca Iisus sa fie Dumnezeu si sa ceara ajutorul lui Dumnezeu ?! Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si in acelasi timp sa-si dea sie insusi ?!

  45. Multumiri. Inainte ca Iisus sa-l readuca la viata pe Lazar, "si-a ridicat ochii in sus si a zis : Parinte, Iti MULTUMESC ca m-ai ascultat. Eu stiam ca intotdeauna ma asculti, dar pentru multimea care sta imprejur am zis, ca sa creada ca Tu m-ai TRIMIS." (Ioan 11 : 41-42) Ridicarea privirii pentru a cere ajutorul lui Dumnezeu in ceea ce priveste readucerea vietii in trupul inert al lui Lazar a avut drept scop sa demonstreze multimii ca aceasta minune nu ii apartine, ci este a lui Dumnezeu. El i-a multumit lui Dumnezeu. Cum era posibil ca Iisus sa fie Dumnezeu si sa-i multumeasca lui Dumnezeu ?! Cum putea sa fie Dumnezeu si sa-I ceara suportul lui Dumnezeu in ceea ce priveste realizarea acestei minuni ?

  46. Cererea de protectie. In noaptea arestului, Iisus a spus, "Acum sufletul meu e tulburat, si ce voi zice ? Parinte, IZBAVESTE-ma de ceasul acesta ?" (Ioan 12 : 27) Aici, Iisus isi exprima frica si ii cere lui Dumnezeu sa-l scape de dusmanii care vor sa-l aresteze si sa-l ucida. Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si sa-i fie teama ?! Cum putea sa fie Dumnezeu si sa-I ceara lui Dumnezeu sa-l scape ?! Daca ar fi fost Dumnezeu, ar fi putut sa se salveze singur si nu ar mai fi cerut ajutorul.

  47. Nu 'al meu'. Iisus a spus, "Cuvantul pe care il auziti nu este al meu, ci al Tatalui care m-a trimis." (Ioan 14 : 24) Aici Iisus subliniaza ca invataturile pe care le spune nu-i apartin, ci sunt ale lui Dumnezeu. Iar daca ceea ce spune nu este de la el si nici ceea ce face nu face de la el, asa cum el insusi a spus, inseamna ca este doar un om care a primit revelatia de la Dumnezeu, asemenea tuturor mesagerilor de dinaintea sa si de dupa el.

  48. 'De la tine'. Iisus a spus, "Acum au cunoscut ca toate cate mi-ai dat sunt de la tine." (Ioan 17 : 7) Asa cum arata si acest verset, atat invatatura rostita de Iisus, cat si minunile infaptuite de el sunt de origine divina. Iisus nu a fost mai mult decat un profet, asemenea lui Avraam, Isac, Noe si Moise. Toti profetii au facut minuni, iar Iisus nu face nici el exceptie.

  Acestea sunt doar cateva dovezi evanghelice care demonstreaza falsitatea credintei ca Iisus este Dumnezeu, in afara lor existand multe altele. Iisus a fost o celula embrion in uterul Mariei, mama sa, apoi un copil in leagan, pentru ca odata cu varsta sa sporeasca atat la minte, cat si in trasaturile corpului. A fost circumcis la fel ca oricare alt copil. A fost un om normal, ducand o viata normala pana cand, la varsta de 30 de ani, a devenit profet. I s-a dat un nume, Iisus, asa cum are orice copil. Ba chiar l-au numit Iisus Nazarineanu, dupa numele orasului sau, Nazaret, fiind legat de acest oras, la fel de bine cum au fost si sunt multi oameni.

  Iisus si-a manifestat fiinta umana in activitatile sale, in sentimentele care l-au incercat, in raspunsurile oferite, intr-un cuvant in felul sau de a fi. S-a simtit ranit, a cunoscut ce inseamna tristetea, dar si teama, i-a fost foame, a servit masa si a dormit ca oricare alt om. El a avut o mama si frati ca noi toti. L-au numit fiu al lui David, fiu al lui Iosif, sau invatator; dar nu Dumnezeu, lucru pe care nici chiar el insusi nu l-a facut vreodata.

  De multe ori Iisus le-a atras atentia atat ucenicilor, cat si poporului sau ca nu este nimic altceva decat un PROFET trimis de Dumnezeu, avand drept sursa de inspiratie cuvintele Acestuia. Adesea a accentuat faptul ca minunile pe care le face ii sunt venite de la Dumnezeu, asa cum este si invatatura sa, obisnuind sa priveasca cerul, in incercarea sa de a primi ajutorul divin. A recunoscut ca nu stie cand va veni Ceasul.

  Toate acestea dovedesc ca Iisus a fost o fiinta umana, trimisa de Dumnezeu ca un PROFET sa indrepte casa lui Israel. Da, nasterea sa a fost un lucru neobisnuit si miraculos. Dar nu mai miraculoasa decat crearea lui Adam. Iisus a avut o mama, in vreme ce Adam a fost creat fara a avea nici mama si nici tata. Si asta pentru ca Dumnezeu poate sa creeze orice doreste, cum doreste. Nu conteaza atat de mult cum cineva este creat, ci ca este faptura lui Dumnezeu si robul Sau. Nici macar minunile facute de catre Iisus nu-i sunt specifice. Toti profetii au infaptuit minuni cu ajutorul lui Dumnezeu, cu scopul de a-i convinge pe oameni de profetia lor si de sursa divina a mesajului pe care l-au adus. Dumnezeu i-a dat fiecarui profet una sau mai multe minuni.

  Nasterea miraculoasa a lui Iisus nu-l fac divin. El ramane o creatura si un rob al lui Dumnezeu. Miracolele infaptuite de Iisus nu-l fac divin, el insusi admitand ca nu-i apartin lui, ci lui Dumnezeu.

  Adevarul este evident pentru aceia care vor sa-l vada. Iisus este Iisus si Dumnezeu este Dumnezeu. Iisus este un OM si un PROFET. Dumnezeu este Dumnezeu, Atotputernic si Creatorul.
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 4:09 pm

  adevarul a scris:


  aceasta teorie de unde o mai scoateti, domnule soimos?
  Poi din Bibllia in care vedem ca Christos este Stapanul cheilor Iadului!
  Citat :

  care au schimbat biblia si au distorsionat mesajul divin,
  Nu Biblia a fost distorsionata ...ci TANACHUL!
  Biblia este o minciuna chiar de la inceput!

  Citat :

  asta cu intrarea in corpul lui isus, este o teorie care va apartine.
  E adevarat, dar daca ne uitam la Isus cat de pozitiv a fost ...nu pot crede ca a ajuns Stapanul cheilor Iadului ...decat daca ar fi fost penetrat de Diavol !
  Ce te miri de asta ...nu ai auzit de oameni posedati de Diavol ...sau nu crezi ca Isus a fost om?

  Citat :

  aveti dreptate ca acei ani au fost intunecati, insa nu din vina bibliei sau a lui isus,

  Poi vrejitoarele au fost arse tocmai pe baza unui indemn lansat in Biblie ...daca oamenii nu ar fi ascultat aceasta porunca biblica ...nu ar mai fi ars femei frumoase ca fiind "vrajitoare"!

  Citat :

  ci din vina papalitatii care a fost mereu mana in mana cu liderii puterii statale.
  Poi Vaticanul nu este un STAT?
  Poi daca nu este normal ca un stat sa aibe colaborari cu un alt stat ...cu cine ai fi vrut sa aibe ...cu asociatia pescarilor amatori?
  Citat :

  de ce credeti ca biserica de rasarit, ortodoxa, s-a separat de biserica catolica, de papalitate in 1054, marea schisma?
  Bineinteles ca ptr BANI!
  Singura motivatie a existentei a bisericii ortodoxe de dupa Schisma si pina acum!

  Citat :

  tocmai datorita ereziilor papalitatii, care azi face parte din organizatiile secrete,
  I-a durut in fond de erezii ... nu i-a interesat decat BANII ...si iata ca multi preoti ai Bisericii Ortodoxe sunt membrii ai francmasoneriei ....si asta chiar in ierarhia superioara a bisericii !
  Citat :

  si toti se inchina la lucifer, planuiesc noua ordine mondiala, si venirea lui antichrist care va face semne mincinoase si se va da drept isus.[/b]
  Poi la cine vrei sa se inchine daca Isus se recunoaste singur ca fiind Lucifer?
  Simplu ...se inchina lui Isus=Lucifer!
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 4:22 pm

  adevarul a scris:

  1. Nasterea. "Cartea neamului lui Iisus Hristos..." (Matei 1 : 1) Cum se poate ca Iisus sa aiba un arbore genealogic, iar in acelasi timp sa fie si Dumnezeu ?
  Poi daca era om ...ce genealogie swa fi avut ? ...de planta?
  Citat :

  2. Copilul. Steaua "a venit si a stat deasupra, unde era pruncul." Cum ar fi putut Iisus sa fie Dumnezeu si un copil in leagan ?! Un dumnezeu copil ?
  Poi Steaua anunta venirea pe lume a lui Lucifer ...si lucifer nu este Dumnezeu ...ci dracu ...si este dovedit ca nici un Drac nu este mai mare decat omul rau ...adica "al Dracului"!

  Citat :

  3. Botezul. Iisus a venit la "Iordan, catre Ioan, ca sa se boteze de catre el." Botezul semnifica stergerea pacatelor. Cum ar putea Iisus sa fie Dumnezeu din moment ce i-a cerut lui Ioan sa-l purifice de pacate ? Cum ar fi putut Dumnezeu sa aibe pacate ? Un dumnezeu pacatos ?!!
  Poi daca Dumnezeul crestin a umblat la curve si are un copil cu o femeie fara sa fie insurat cu ea ... evident ca are pacate!
  Citat :

  4. Uman.Cand Iisus a facut miracole, oamenii au spus : "Ce fel de OM este acesta..." (Matei 8 : 27) Ei i-au spus OM, nu Dumnezeu.
  Poi eu stiam ca a fost acuzat de contemporani ca umbla cu puterile lui Belzebub !

  Citat :
  ! Un dumnezeu infricosat ?!!
  Evident ca nu ...era doar un diavol infricosat pentru ca cunostea porunca divina din Deuteronom 13.1
  Citat :

  6. Fiul lui David. Acestia l-au numit pe Iisus fiu al lui David (Matei 9 : 27) Cum poate Dumnezeu sa fie fiul lui David ?!
  Nu e fiul lui David ...ci din semintia lui David ...ceea ce este foarte normal pentru orice om ...chiar si daca este posedat de Diavol !

  Citat :

  [b]7. Trimis. Iisus a spus, "...cine ma primeste pe mine primeste pe Cel ce m-a trimis pe mine." (Matei 10 : 40)
  Asa este ...cine il primeste pe Isus=Lucifer ...il primeste si pe Diavol !

  Citat :

  8. Profet. Ioan l-a intrebat pe Iisus, "Tu esti cel ce vine, sau sa asteptam pe altul ?" (Matei 11 : 3)
  Poi s-a dovedit ca Isus - Christos era exact diavolul care a venit in evul mediu si a dat liber la comiterea celor mai grozave bicisnicii din istoria umanitatii!
  Ce dovada mai diabolica decat asta doresti?
  Citat :

  9. Recunoasterea lui Iisus. Iisus a spus, "Iar daca eu cu Duhul lui Dumnezeu scot pe demoni..." (Matei 12 : 28 ) El admite ca minunile pe care le face nu sunt infaptuite cu propriile forte, ci prin cea a lui Dumnezeu.
  Poi daca duhul acelui Dumnezeu este un duh diabolic ...evident ca dracii ascultau de Isus-Christos ptr ca el era seful lor cu puteri de la Tatal sau ... DRACU!
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 4:42 pm

  soimos
  Citat :
  Nu Biblia a fost distorsionata ...ci TANACHUL!
  Biblia este o minciuna chiar de la inceput!

  va inselati, domnule soimos.
  atat tora cat si biblia au existat, nu au fost minciuni si nici furturi, au reprezentat cuvantul lui dzeu trimis prin mesagerii sai moise si isus.

  soimos
  Citat :
  Poi vrejitoarele au fost arse tocmai pe baza unui indemn lansat in Biblie ...daca oamenii nu ar fi ascultat aceasta porunca biblica ...nu ar mai fi ars femei frumoase ca fiind "vrajitoare"!

  v-au mai intrebat si alti membri,
  daca eu merg si ucid in numele a ceea ce este scris pe acest forum, inseamna ca acest forum este de vina?

  soimos
  Citat :
  Poi la cine vrei sa se inchine daca Isus se recunoaste singur ca fiind Lucifer?
  Simplu ...se inchina lui Isus=Lucifer!

  este ultima data, cand va raspund la o asemenea aberatie.
  chiar sfidati legile logicii.
  cum sa fie isus lucifer, daca isus in biblie, ne marturiseste despre lucifer, care se va da drept isus si pe care isus il va birui?
  cum ar putea fi una si aceesi persoana invinsul si invingatorul??
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 5:39 pm

  adevarul a scris:
  soimos

  va inselati, domnule soimos.
  atat tora cat si biblia au existat,
  Dar nu de la inceput!
  Torach recte Tanachul a aparut cu cca 1500 de ani inainte ca crestinii sa le fure si sa le introduca in Biblie!

  Citat :

  nu au fost minciuni si nici furturi, au reprezentat cuvantul lui dzeu trimis prin mesagerii sai moise si isus.
  Hai sa spunem adevarul asa cum, arata el din p de v istoric, si Moise si Isus nu au avut nicio legatura cu nici un alt Dumnezeu decat cel despre care ne invata Isus ...adica Dumnezeul din noi insine!
  Moise a furat ideea unei religii monoteiste de la faraonul egiptean Akenatahon iar Isus nu era decat un amarat de rabin care a platit in mod groaznic dorinta de a deveni Rege al Iudeilor ...amandoi erau oameni ...si nu au avut alt contact cu Dumnezeu decat acela pe care il am si eu si tu !

  Citat :

  v-au mai intrebat si alti membri,
  daca eu merg si ucid in numele a ceea ce este scris pe acest forum, inseamna ca acest forum este de vina?
  Poi ... EVIDENT ...daca eu as indemna aici pe forum sa ucideti in numele meu ...si voi ati asculta de acest indemn ...eu sunt vinovat ptr ca sunt INSTIGATOR la crima!
  Tot asa si Biblia este vinovata ptr ca a instigat oamenii sa comita crime ...in speta sa arda pe rug femei frumoase ca vrajitoare!

  Citat :

  este ultima data, cand va raspund la o asemenea aberatie.
  chiar sfidati legile logicii.
  Poi nu spun eu asta ci o spune chiar Isus ...si asta o gasesti in Biblie ...deci numai pe el il poti acuza de lipsa de logica si nu pe mine ca nu am nicio contributie la acest lucru!
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 5:47 pm

  Soimos a scris:
  Tot asa si Biblia este vinovata ptr ca a instigat oamenii sa comita crime ...in speta sa arda pe rug femei frumoase ca vrajitoare!
  As dori sa vad in NT unde invata sa omoram ''femei frumoase'' sau sa comitem crime si razboaie.


  Soimos a scris:
  Poi nu spun eu asta ci o spune chiar Isus ...si asta o gasesti in Biblie ...deci numai pe el il poti acuza de lipsa de logica si nu pe mine ca nu am nicio contributie la acest lucru!
  Aici nu numai ca se sfideaza logica dar se sfideaza si bunul simt. Pe cine a invatat Iisus sa omoare?
  Sus In jos
  Anticristul
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 686
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 7:07 pm

  adevarul a scris:
  soimos
  Citat :
  Nu Biblia a fost distorsionata ...ci TANACHUL!
  Biblia este o minciuna chiar de la inceput!

  va inselati, domnule soimos.
  atat tora cat si biblia au existat, nu au fost minciuni si nici furturi, au reprezentat cuvantul lui dzeu trimis prin mesagerii sai moise si isus.

  soimos
  Citat :
  Poi vrejitoarele au fost arse tocmai pe baza unui indemn lansat in Biblie ...daca oamenii nu ar fi ascultat aceasta porunca biblica ...nu ar mai fi ars femei frumoase ca fiind "vrajitoare"!

  v-au mai intrebat si alti membri,
  daca eu merg si ucid in numele a ceea ce este scris pe acest forum, inseamna ca acest forum este de vina?

  soimos
  Citat :
  Poi la cine vrei sa se inchine daca Isus se recunoaste singur ca fiind Lucifer?
  Simplu ...se inchina lui Isus=Lucifer!

  este ultima data, cand va raspund la o asemenea aberatie.
  chiar sfidati legile logicii.
  cum sa fie isus lucifer, daca isus in biblie, ne marturiseste despre lucifer, care se va da drept isus si pe care isus il va birui?
  cum ar putea fi una si aceesi persoana invinsul si invingatorul??
  Mai adevarule ,de ce minti?
  Unde aminteste Isus vre un cuvint despre Lucifer?
  Sus In jos
  http://anticristul.ablog.ro
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 9:21 pm

  antichristul
  Citat :
  Mai adevarule ,de ce minti?
  Unde aminteste Isus vre un cuvint despre Lucifer?

  cine credeti ca este acel potrivnic despre care vorbeste soimos?

  2 Tesaloniceni 2:4 potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se
  numește "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

  sau cine este proorocul cel mincinos?
  20. Și fiara a fost răpusă și, cu ea, proorocul cel mincinos, cel ce făcea înaintea ei semnele cu care amăgea pe cei ce au purtat semnul fiarei și pe cei ce s-au închinat chipului ei. Amândoi au fost aruncați de vii în iezerul de foc unde arde pucioasă.

  sper ca nu aveti aceeasi teorie eronata precum soimos, si sa ziceti ca este isus.
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Dum Iul 24, 2011 9:35 pm

  Iata o gama variata a apelativelor din sfanta scriptura si lista este departe de a se opri aici, felurite moduri in care a fost numit diavolul:
  “întunecatul”, “stapânitorul mortii” (Evr. 2,14), “potrivnicul”, “mincinos si tata al minciunii” (Ioan 8,44), “cel viclean” (Matei 13,19), “urâtorul binelui”, “înselator”, “siret”, “vrajmas”, “ucigas”, “leu care racneste”, balaur”, s.a.

  oamenii il numesc antichristul, lucifer, satan, diavol.
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 7:08 am

  adevarul a scris:
  Iata o gama variata a apelativelor din sfanta scriptura si lista este departe de a se opri aici, felurite moduri in care a fost numit diavolul:
  “întunecatul”, “stapânitorul mortii” (Evr. 2,14), “potrivnicul”, “mincinos si tata al minciunii” (Ioan 8,44), “cel viclean” (Matei 13,19), “urâtorul binelui”, “înselator”, “siret”, “vrajmas”, “ucigas”, “leu care racneste”, balaur”, s.a.

  oamenii il numesc antichristul, lucifer, satan, diavol.
  Poi hai sa incer sa-ti ti explic cateva!

  - Intunecatul = ptr ca in Geneza1.4 se vede ca habar nu avea ca Lumina este BUNA!!!
  - Stapanul mortii = Ptr ca detinea cheile mortii vezi in Apocalipsa 1.18
  - Potrivnicu = Ptr ca a reusit prin crestinism sa se impuna ca "dumnezeu" in biserici detronandu-l pe jumatate pe adevaratul Dumnezeu ...si ptr ca a reusit sa inlocuiasca Legil;e lui Dumnezeu cu invataturile sale!
  - Mincinos = ptr ca se recunoaste ca Dumnezeu desi Dumnezeu exista inaintea sa!
  - Viclean/inselator/siret = pentru ca a reusit sa isi atraga prin minciuni atatia oameni care sa-l accepte ca Dumnezeu!
  - Uratorul binelui - ptr ca a adus atata rau omenirii prin Biserica sa ... si ptr ca activistii sai au vanat oamenii de stiinta pentru ca acestia ne aduc binele (de ex. vezi penicilina, vaccinuri medicamente).
  - ucigas ptr ca le cere membrilor din banda lui sa ii ucida in fata sa pe cei care nu il accepta ca rege, dar si ptr ca biserica lasata de el care lucra in numele lui ...a comis cele mai multe omucideri din toata istoria umanitatii.
  - balaur ca acesta este aspectul sau natural in ceruri dar si iadul a carui stapan este,
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 10:48 am

  Soimos a scris:
  adevarul a scris:
  Iata o gama variata a apelativelor din sfanta scriptura si lista este departe de a se opri aici, felurite moduri in care a fost numit diavolul:
  “întunecatul”, “stapânitorul mortii” (Evr. 2,14), “potrivnicul”, “mincinos si tata al minciunii” (Ioan 8,44), “cel viclean” (Matei 13,19), “urâtorul binelui”, “înselator”, “siret”, “vrajmas”, “ucigas”, “leu care racneste”, balaur”, s.a.

  oamenii il numesc antichristul, lucifer, satan, diavol.
  Poi hai sa incer sa-ti ti explic cateva!

  - Intunecatul = ptr ca in Geneza1.4 se vede ca habar nu avea ca Lumina este BUNA!!!
  - Stapanul mortii = Ptr ca detinea cheile mortii vezi in Apocalipsa 1.18
  - Potrivnicu = Ptr ca a reusit prin crestinism sa se impuna ca "dumnezeu" in biserici detronandu-l pe jumatate pe adevaratul Dumnezeu ...si ptr ca a reusit sa inlocuiasca Legil;e lui Dumnezeu cu invataturile sale!
  - Mincinos = ptr ca se recunoaste ca Dumnezeu desi Dumnezeu exista inaintea sa!
  - Viclean/inselator/siret = pentru ca a reusit sa isi atraga prin minciuni atatia oameni care sa-l accepte ca Dumnezeu!
  - Uratorul binelui - ptr ca a adus atata rau omenirii prin Biserica sa ... si ptr ca activistii sai au vanat oamenii de stiinta pentru ca acestia ne aduc binele (de ex. vezi penicilina, vaccinuri medicamente).
  - ucigas ptr ca le cere membrilor din banda lui sa ii ucida in fata sa pe cei care nu il accepta ca rege, dar si ptr ca biserica lasata de el care lucra in numele lui ...a comis cele mai multe omucideri din toata istoria umanitatii.
  - balaur ca acesta este aspectul sau natural in ceruri dar si iadul a carui stapan este,
  Eu cred ca dumneavoastra vreti doar sa va distrati, caci nu pot crede ca exista atat ignoranta
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 12:58 pm

  domnule mihai, si eu am remarcat acelasi lucru.
  un om matur, constient si bine intentionat nu poate aduce asemenea argumente si teorii puerile, care sfideaza logica.
  eu i-am explicat domnului soimos, este la fel ca fariseii si carturarii de care vorbea isus,
  NICI DUMNEALUI NU CREDE CE SPUNE!

  ba mai mult se si contrazice in afirmatii, o data scrie ca isus a avut intentii bune de intarire a torei, ca a fost un rabi, invatator care nu a afirmat niciodata ca e dumnezeu, apoi vine si spune ca este viclean, mincinos si potrivnic pentru ca l-a detronat pe dzeu si s-a numit pe sine dzeu.
  eu consider ca am raspuns suficient afirmatiilor dumnealui.

  daca vom continua sa repetam aceleasi raspunsuri nu vom face altceva decat sa ne indepartam de esentialul pe care l-am scris la inceput.
  vizitatorii nu au timp sa citeasca mii de pagini, sa nu profitam de rabdarea si timpul lor.
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 1:31 pm

  Mihai12 a scris:
  Eu cred ca dumneavoastra vreti doar sa va distrati, caci nu pot crede ca exista atat ignoranta
  Poi sigur ca ma distrez ...dar ma distrez spunand adevaruri sustinute de Biblie!

  Ma mir ca nu va pica fisa atat incat sa vedeti ca am dreptate in afirmatiile pe care le fac
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 2:10 pm

  adevarul a scris:
  ... o data scrie ca isus a avut intentii bune de intarire a torei, ca a fost un rabi, invatator care nu a afirmat niciodata ca e dumnezeu, apoi vine si spune ca este viclean, mincinos si potrivnic pentru ca l-a detronat pe dzeu si s-a numit pe sine dzeu.
  eu consider ca am raspuns suficient afirmatiilor dumnealui.
  Inteleg acesta nelamurire a ta, dar daca nu mi-ai citit postarile nu ai cum sa intelegi din ce cauza eu fac aceste afirmatii aparent contradictorii, dar hai sa iti explic ca poate ma intelegi:

  Rabinul Isus, invatatorul extraordinar de luminat pentru acele vremuri era un OM EXTRAORDINAR un adevarat model de intelepciune, ratiune si luciditate!Punct!
  Acesta este OMUL Isus adica Yehoshua din Nazareth.
  Asta este Isus-Omul ptr mine pe planul realitatii istorice ...

  Acum sa trecem pe planul mitic, si sa acceptam fantezia ca in Ceruri (care nici Dracu nu stie unde sunt, prin urmare nu poti sti nici ce se intampla acolo) Isus l-a prevenit pe Apostolul Petru ca va veni sub forma de Luceafar care apare intr-un loc intunecat pentru a veni pe pamant sa isi faca o biserica a sa!
  Nu este vina mea ca acel Luceafar se traduce ca LUCIFER in limba latina a Bibliei Vulgata care mai este si astazi valabila desi are peste 1600 de ani, si ca Isus a fost denumit in predicile in limba latina ce se tineau in biserica catolica ...ca fiind LUCIFER!!!!!!!!!

  Ce va tot prefaceti ca nu pricepeti cand aceasta este ADEVARUL si REALITATEA!

  Acum revenind la caracterul de om a lui Isus (care in cer se numeste LUCIFER in apocalipsa 22.16 ... si este denumit de tatal sau .... Diavol ... in Apocalipsa 12.12.) evident ca pentru a fi credibila biserica pe care Lucifer a promis sa o faca pe pamant ...Omul Isus, (la nasterea caruia a rasarit o stea luminoasa (suprapunerea planetei Venus cu Marte)semn ca Diavolul a coborat pe pamant fapt confirmat de cei 3 Magi, (Vrajitori care lucreaza cu puterile Diavolului) ..evident ca Omul Isus trebuia sa fie exemplu de moralitate, intelepciune si cumpatare ... pentru ca numa asa putea sa convinga oamenii de rolul sau viclean.

  Lucrurile s-au schimbat dupa moartea-invierea sa cand Diavolul (din el) a hotarat sa joace cartea finala ... si anume scena invierii ca sa impresioneze lumea ca el este Fiul lui Dumnezeu ... si apoi prin coborarea in Iad ... si-a preluat rolul avut si in cer (vezi Apocalipsa 1.17) ... adica cel de Lucifer adica diavol, balaur, varcolac, sef al cheilor MORTII (nu ale vietii) si seful cheilor IADULUI ...nu ale Raiului!

  Si iar revenind la realitatea istorica ...vedem ca Omul Isus impreuna cu Diavolul Christos au facut o biserica ...cea a lui Isus-Christos ...acest Isus Christos este si astazi slavit in biserici ca fiind Dumnezeu (desi el este jumatate om jumatate Lucifer) doar ptr ca si-a exersat puterile diavolicesti ... de care chiar contemporanii sai il acuzau ...si vedem ca aceasta Biserica ...s-a dovedit a fi, in istoria umanitatii, cea mai diabolica institutie din toata istoria umanitatii.

  Deci intelegi de ce despre Omul Isus vorbesc numai la superlative .. si despre Christosul inviat din morti ca .... de Diavol?

  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 3:15 pm

  Soimos a scris:
  Mihai12 a scris:
  Eu cred ca dumneavoastra vreti doar sa va distrati, caci nu pot crede ca exista atat ignoranta
  Poi sigur ca ma distrez ...dar ma distrez spunand adevaruri sustinute de Biblie!

  Ma mir ca nu va pica fisa atat incat sa vedeti ca am dreptate in afirmatiile pe care le fac
  Va purtati exact ca un copil. Nu stiu cine v-a bagat in cap ca spuneti adevarul. Nu imi plac oamenii care se eticheteaza singuri, lasati pe altii sa decida daca spuneti sau nu adevarul.
  Sus In jos
  GaSpAr
  Arcas
  Arcas
  avatar

  Numarul mesajelor : 850
  Varsta : 27
  Localizare : Iasi
  Puncte : 966
  Data de inscriere : 13/05/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 3:18 pm

  Soimos a scris:


  Deci intelegi de ce despre Omul Isus vorbesc numai la superlative .. si despre Christosul inviat din morti ca .... de Diavol?

  ia uite tu ce poate sa zica. nici acum nu te-ai lecuit de aberatia asta? cate articole vrei sa-ti mai fac, cate dovezi vrei sa-ti mai aduc sa nu mai zici tampenia asta?
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 7:45 pm

  GaSpAr a scris:
  Soimos a scris:


  Deci intelegi de ce despre Omul Isus vorbesc numai la superlative .. si despre Christosul inviat din morti ca .... de Diavol?

  ia uite tu ce poate sa zica. nici acum nu te-ai lecuit de aberatia asta? cate articole vrei sa-ti mai fac, cate dovezi vrei sa-ti mai aduc sa nu mai zici tampenia asta?
  Parerile unor fraieri VANDUTI ... nu sunt DOVEZI ci pareri !

  Dupa cate am vazut in postarea cu Isus=Lucifer=Morning Star ...ti-ai tras singur un spitz in koor ...chiar prin demonstratia ta.

  Asa ca mai bine ti-ai vedea de "argumentul" tau care a dovedit ca ... eu am dreptate!
  Sus In jos
  GaSpAr
  Arcas
  Arcas
  avatar

  Numarul mesajelor : 850
  Varsta : 27
  Localizare : Iasi
  Puncte : 966
  Data de inscriere : 13/05/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 8:20 pm

  Soimos a scris:
  GaSpAr a scris:
  Soimos a scris:


  Deci intelegi de ce despre Omul Isus vorbesc numai la superlative .. si despre Christosul inviat din morti ca .... de Diavol?

  ia uite tu ce poate sa zica. nici acum nu te-ai lecuit de aberatia asta? cate articole vrei sa-ti mai fac, cate dovezi vrei sa-ti mai aduc sa nu mai zici tampenia asta?
  Parerile unor fraieri VANDUTI ... nu sunt DOVEZI ci pareri !

  Dupa cate am vazut in postarea cu Isus=Lucifer=Morning Star ...ti-ai tras singur un spitz in koor ...chiar prin demonstratia ta.

  Asa ca mai bine ti-ai vedea de "argumentul" tau care a dovedit ca ... eu am dreptate!
  nu mi-am dat niciun spitz

  Lucifer= light bearer- purtator de lumina

  Iisus= morning star- steaua diminetii

  2 termeni diferiti si nu ma intereseaza cine cu cine a fost asociat de biserica. in gramatica romana, cei 2, sunt termeni diferiti asa ca KO.
  Sus In jos
  Cyberman
  Lancier
  Lancier
  avatar

  Numarul mesajelor : 401
  Localizare : In mintea ta
  Puncte : 428
  Data de inscriere : 25/05/2010

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Lun Iul 25, 2011 8:33 pm

  Cucerirea Indiei de catre mahomedani a fost descrisa de catre istoricul W.Durant, drept cel mai sangeros episod din istorie. In anumite parti ale Europei si ale Asiei, natiunile cucerite optau pentru convertirea la Islam in locul mortii sigure care ii astepta. In India lucrurile nu au stat asa cum si-ar fi dorit cuceritorii musulmani, datorita religiei hindu, care isi ocupase locul in viata si in cultura oamenilor cu mai bine de 4000 de ani in urma. Pusi in fata unei rezistente iesite din comun, cuceritorii musulmani nu au ezitat sa incendieze orase intregi si sa masacreze intreaga populatie a acestora. Fiecare astfel de campanie sporea numarul victimelor cu cateva mii de suflete si tot pe atatea erau aruncate in ghearele sclaviei. Fiecare invadator isi putea construi la propriu un deal din craniile adeptilor hindusi. Cucerirea Afganistanului in anul 1000 a avut ca rezultat anihiliarea intregii populatii hinduse de pe acest teritoriu. Sultanii Bahmani din centrul Indiei isi facusera o regula din a omori 100 000 de hindusi pe an. In anul 1399, Teimur a ucis 100 000 de oameni intr-o singura zi si mult mai multi cu alte ocazii. Conform calculelor profesorului Koenraad Elst, numarul populatiei hinduse a scazut din anul 1000 pana in anul 1525 cu 80 milioane.
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 7:45 am

  GaSpAr a scris:
  nu mi-am dat niciun spitz

  Lucifer= light bearer- purtator de lumina

  Iisus= morning star- steaua diminetii

  2 termeni diferiti
  Doar in exprimare dar nu si in fond ... evident ca planeta Venus este si una si cealalta, adica si steau diminetii si aducator de lumina ...atata lumina cat poate aduce Lucifer = Luceafarul!

  Citat :

  si nu ma intereseaza cine cu cine a fost asociat de biserica. in gramatica romana, cei 2, sunt termeni diferiti asa ca KO.

  Faptul ca nu te intereseaza si ca bagi capul in nisip ca strutzul cand vede vanatorul ...nu inseamna ca realitatea din jurul tau a devenit minciuna doar ptr ca tu nu o vezi!

  Mergand pe aceasta linie ILOGICA poti nega toate cuceririle revolutionare ale Stiintei ... ceea ce explica si faptul ca nu iti dai seama ca NU vorbim de gramatica ...ci de semantica!
  Sus In jos
  livius
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 287
  Varsta : 38
  Puncte : 288
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 7:49 am

  Cyberman a scris:
  Conform calculelor profesorului Koenraad Elst, numarul populatiei hinduse a scazut din anul 1000 pana in anul 1525 cu 80 milioane.[/u]

  Uau!

  Si zici ca totul a fost comis la inspiratia lui Alah, cu permisiunea lui Allah si in numele lui Allah ...fara ca Allah sa protesteze cand a vazut cum curge atata sange nevinovat?
  Sus In jos
  GaSpAr
  Arcas
  Arcas
  avatar

  Numarul mesajelor : 850
  Varsta : 27
  Localizare : Iasi
  Puncte : 966
  Data de inscriere : 13/05/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 9:49 am

  Soimos a scris:
  Doar in exprimare dar nu si in fond ... evident ca planeta Venus este si una si cealalta, adica si steau diminetii si aducator de lumina ...atata lumina cat poate aduce Lucifer = Luceafarul!
  initial cand Isaia a vorbit de ''purtatorul de lumina'' nu se referea la Venus, ci la un fost inger de lumina cazut din gratie divina asa ca asocierea ta valoreaza cat 2 cepe exact cat valoreaza si asocierea facuta de biserica.
  Sus In jos
  Cyberman
  Lancier
  Lancier
  avatar

  Numarul mesajelor : 401
  Localizare : In mintea ta
  Puncte : 428
  Data de inscriere : 25/05/2010

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 10:42 am

  livius a scris:
  Cyberman a scris:
  Conform calculelor profesorului Koenraad Elst, numarul populatiei hinduse a scazut din anul 1000 pana in anul 1525 cu 80 milioane.[/u]

  Uau!

  Si zici ca totul a fost comis la inspiratia lui Alah, cu permisiunea lui Allah si in numele lui Allah ...fara ca Allah sa protesteze cand a vazut cum curge atata sange nevinovat?

  Daca vreunui ”mare zeu” dintr-asta i-ar fi pasat vreodata de oameni, acum nu ar mai fi existat atata durere, boli, foamete, necazuri si chin in lume, acum ar fi existat doar bucurie, bunastare si fete vesele pe toate drumurile. Dar un astfel de zeu nu exista, deci nici n-are cum sa-i pese Very Happy

  Le pasa doar oamenilor de allah, dumnezeu, iehova si alte giumbuslucuri dintr-astea, deoarece ele sunt ”mierea” cu care atrag mustele credule spre turma de lupi care se cred si vor sa arate a oi si care isi aduc obolul pastorului cu burdihanul plin si captusit cu osanza!


  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 10:59 am

  Batalia de la Yarmouk

  Valea de la Yarmouk, cu râul său mare si vegetatia bogata, este un loc necunoscut si uitat. Cu toate acestea aici vedem armata Islamului cum da dovada de atata valoare si eroism, incat si cei care nu cred au fost impresionati de aceasta demonstratie de onestitate a musulmanilor.

  Suntem in anul 15 d. H, pe cand in Siria conducea imparatul bizantin Heraclius, care a devenit extrem de frustat la auzul vestilor ca musulmanii au intrat in Siria. Nu reusea sa inteleaga cum o armata inferioara a musulmanilor putea provoca puternicul Imperiu Bizantin. Totusi, unul dintre oamenii din imperiul sau a fost cel care a inteles motivul acestui fapt. El i-a explicat:

  "Moralitatea musulmanilor este superioara noua. Ei se roaga noaptea si tin post ziua. Ei nu asupresc pe nimeni. Ei se considera egali celorlalti. Noi bem vin, facem rau, nu ne tinem promisiunile si ii asuprim pe altii. Rezultatul este ca ei sunt hotarati si entuziasti in actiunile lor si noi suntem slabi si delasatori in ceea ce facem."

  Cuvintele acestui om, care nici pe departe nu era musulman, a aprins mania in inima lui Heraclius si acesta a hotarat ca armata musulmana nu ii putea scapa. Ii va inghiti precum mareea care vine spre tarm, luand totul, fara a lasa ceva in urma. Impins de aceasta furie, Heraclius l-a trimis pe fratele sau Tadharaq sa conduca o mare armata numarand 240 000 de soldati impotriva a 3000 de musulmani slab echipati. Armata lui Heraclius era si bine antrenata si dotata, dar acestea erau in van fara pasiune, acea pasiune care venea din partea musulmanilor - pasiunea pentru Allah, pasiunea pentru Profet (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa) si pasiunea pentru religie. Lumina credintei era aprinsa in inimile musulmanilor. Increderea in Allah si dragostea lor pentru Profet era mai puternica decat dragostea pentru averile lumesti, atat de mult incat toata forta armatei lui Heraclius nu ii facea sa se intristeze.

  Totusi, lucrurile nu aratau bine si musulmanii trebuiau sa se pregateasca pentru ce era mai rau. In aceasta perioada Abu Ubaidah (Allah sa fie multumit de el) a condus o consultare (mashwara) cu armata. Pentru fiecare musulman care lupta, in tabara cealalta i se opuneau 8 persoane. S-a hotarat asadar ca intreaga suma platita de crestini si evrei drept jizyah sa le fie data inapoi. Jizyah era o taxa platita de ne-musulmani pentru protectie. Dar aceasta protectie nu mai putea fi garantata.
  (constienti de faptul ca nu-i mai pot apara, pentru ca sunt inferiori in numar fata de armata bizantina, au restituit ne-musulmanilor banii inapoi)

  Aceasta onestitate aratata de musulmani i-a emotionat profund pe locuitorii din Yarmouk, si tristetea a inundat strazile din oras cand acesti oameni au plecat de langa ei. Allah ii iubeste pe cei cinstiti si Profetul a spus: "Aduceti-va aminte, nu exista credinta pentru cel care nu este cinstit; nu exista loc in religie pentru cel caruia nu ii pasa de cuvantul dat sau promisiunea facuta."

  Timpul s-a scurs si cele doua armate s-au intalnit. Situatia era incordata si fiecare soldat era in garda. Bizantinii au inceput printr-o incercare de a mitui armata musulmana, oferta care a fost imediat respinsa de Khalid bin Walid (Allah sa fie multumit de el), care le-a oferit bizantinilor sansa de a accepta islamul si de a plati jizyah sau de a lupta. Aroganta bizantinilor a fost cea care i-a facut sa nu vada indrumarea si au ales sa lupte. Totusi, printre ei se afla un om care era dornic sa afle despre o religie atat de impresionanta - care i-a transformat pe niste oameni care inainte isi ingropau fetele de vii in asemenea barbati cu caracter. El era Jurjah bin Budhiyah, un general bizantin. Dupa ce l-a ascultat pe Khalid bin Walid, el a acceptat imediat adevarul si a hotarat sa treaca de partea musulmanilor. El a luptat cu atata indarjire si curaj de partea musulmanilor, incat numai o persoana cu o credinta puternica in adevar il putea egala. In cele din urma el a murit martir.

  Bizantinii au fost cei care au facut prima miscare, cu un atac condus de 40 000 de soldati, contracarat imediat de armata musulmana. Lupta incepuse: sabiile se loveau, sagetile zburau prin aer, cutitele sareau in stanga si in dreapta. Musulmanii se rugau la Allah si versetele din sura Al Anfal erau recitate pentru a da forta si curaj armatei musulmane. Chiar si femeile s-au alaturat in lupta, dovedindu-se demne de a deveni martire. Musulamnii au luptat cu atata indarjire incat bizantinii au inceput sa se retraga.Bizantinilor nu li se opuneau niste oameni obisnuiti, aceasta era armata lui Allah, si nici o forta nu-i putea impinge inapoi. La Yarmouk am fost martorii curajului luptatorilor pentru Islam. Khalid bin Waleed, Abu Ubaidah bin Jarrah, Shurabil bin Hasana, Yazid bin Abu Sufyan, Ikrimah bin Abu Jahl, Qa’qa bin Amr, Abu Sufyan, Abud-Darda, Amr bin ‘As, Harith bin Dirar si Jurjah bin Budhiyah (Allah sa fie multumit de ei toti) au fost in primele randuri ale armatei musulmane.

  Actele lor de curaj si indemanarea lor sunt mai presus de orice comparatie. Pentru a-i impedica pe soldatii lor sa fuga, bizantinii au trebuit sa isi lege soldatii. Ziua s-a facut noapte si lupta continua. Bizantinii lesinau, epuizati. dar oboseala nu ii atingea pe musulmani. Epuizarea si frustrarea a pus stapanire pe armata bizantina care a continuat sa se retraga pana a ajuns langa munte. Multi soldati au cazut atunci in rau, in timp ce altii au fost ucisi, inclusiv Tadharaq. 3000 de musulmani au devenit martiri in timp ce armata bizantina a pierdut in jur de 100 000 de soldati (cronicile timpului au estimat la aceasta valoare pierderile suferite de bizantini, in timp ce ultimele cercetari estimeaza o cifra de 50 000 de soldati. Ambele surse afirma ca 45% din armata bizantina angajata in aceasta lupta a pierit, la care se adauga ranitii.) Printre cei care au murit martiri, se numara: Jurjah bin Bhudiyah, Ikrimah bin Abu Jahl, Amr bin Ikirimah, Salamah bin Hisham, Amr bin Saeed, Aban bin Saeed, Hisham bin Al-Aas, Habbar bin Sufyan si Tufail bin Amr -Allah sa fie multumit de toti.

  Aceasta batalie a fost o vitorie a musulmanilor, o victorie obtinuta de increderea lor in Allah. Allah nu ii paraseste pe cei care cred in El. Cinstea si demnitatea cu care musulmanii i-au tratat pe ceilalti, dorinta lor de a se sacrifica pentru Islam au fost suficient de puternice pentru a rezista uneia dintre cele mai dotata si cunoscute armate ale lumii. Victoria inseamna putere -dar nu puterea banilor sau a armurilor, ci mai degraba puterea pasiunii din suflet.

  http://istoria-islamului.blogspot.com/2009_02_01_archive.html
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 11:14 am


  Mai înainte ca să adopte Islamul, turcii practicau politeismul. După primul contact cu arabii în bătălia de la Talas, un număr de triburi turcice s-au convertit la Islam și au început să propage noua credința mai departe în Turkestan. Procesul de convertire a fost încheiat cu mult timp în urma nașterii Imperiului Otoman.

  Înainte și după cucerirea Constantinopolelui în 1453, otomanii au oferit creștinilor care fuseseră cetățeni bizantini privilegii speciale. Creștinii au devenit supuși otomani, nu și supuși ai Islamului sau Legii Islamice (Sharia).

  Statul otoman nu a dus niciodată o politică oficială de convertire, nici la nivel de grupuri etnice, nici la nivel individual. Faptul că opoziția fața de statul otoman a fost dezvoltată la scară națională sprijină ideea de mai înainte. Privind înapoi în 1391, Baiazid I a adoptat la Salonic(Selanik) politici îngăduitoare fața de cei de alte credințe. Sultanii erau preocupați mai înainte de bunul mers al afacerilor statului, care depindea de truda, cooperarea și impozitele plătite de toți supușii săi. Timp îndelungat, Imperiul Otoman a oferit refugiu evreilor prigoniți în restul Europei, (vezi și: Istoria evreilor în Turcia). Relațiile statului otoman cu Biserica Ortodoxă erau foarte pașnice, structura creștină fiind păstrată neschimbată până în epoca marilor răscoale naționale. Politicile religioase tolerante s-au schimbat într-o oarecare măsură odată cu trecerea la regimul monarhiei parlamentare.

  Constantinopolul a fost "turcificat" la exterior, schimbându-și numele în Istanbul. Unele biserici, inclusiv Hagia Sophia, au fost transformate în moschei. Sultanii au avut grijă însă să nu distrugă mozaicurile creștine originale, ci au hotărât să le acopere cu gips. În 1935, după cinci secole, după proclamarea Republicii Turcia, gipsul a fost înlăturat și mozaicurile au foast restaurate "în interesul artei", iar Hagia Sophia a fost transformată în muzeu.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Imperiul_Otoman
  Sus In jos
  Cyberman
  Lancier
  Lancier
  avatar

  Numarul mesajelor : 401
  Localizare : In mintea ta
  Puncte : 428
  Data de inscriere : 25/05/2010

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 11:15 am

  adevarul a scris:
  Aceasta batalie a fost o vitorie a musulmanilor, o victorie obtinuta de increderea lor in Allah. Allah nu ii paraseste pe cei care cred in El. Cinstea si demnitatea cu care musulmanii i-au tratat pe ceilalti, dorinta lor de a se sacrifica pentru Islam au fost suficient de puternice pentru a rezista uneia dintre cele mai dotata si cunoscute armate ale lumii. Victoria inseamna putere -dar nu puterea banilor sau a armurilor, ci mai degraba puterea pasiunii din suflet.

  Cu batalii in numele lui allah va laudati voi? Adica cu faptul ca v-ati batut cu altii si le-ati luat viata? Asta numiti voi PASIUNE DIN SUFLET?

  Tu demonstrezi foarte clar ca religia duce la CRIMA si-i face pe oameni sa fie mandri ca UCID!

  Vai de capul vostru de indoctrinati!
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 11:39 am

  domnule cyberman, ar trebui sa va revoltati impotriva tuturor imperiilor existente de-a lungul istoriei. fiti realist!
  dupa cum am spus trecutul are multe momente negre.
  important este prezentul si viitorul!
  in prezent avem de-a face cu societatile secrete, care duc la crima, la genocid!
  armele de ucidere in masa, pe care le folosesc elitele, planurile de reducere a populatiei, declaratia lui bill gates cu privire la fabricarea vaccinurilor cu scopul reducerii populatiei, a lui rockefeller, precum si a altor lideri ale societatilor secrete cu privire la declansarea crizei, a razboiului, pentru crearea noii ordini mondiale, a unei singure religii care il venereaza pe satan, acestea ar trebui sa va ingrijoreze azi!
  Sus In jos
  GaSpAr
  Arcas
  Arcas
  avatar

  Numarul mesajelor : 850
  Varsta : 27
  Localizare : Iasi
  Puncte : 966
  Data de inscriere : 13/05/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 12:25 pm

  ne place sa dam vina pe religie, pe dracu', pe orice inafara de noi. oamenii sunt cei mai inocenti de pe planeta, pacat ca i-a corupt religia si dracu'. voua ateilor va place sa va ascundeti in spatele religiilor doar ca atrageti atentia de la advaratul vinovat: OMUL
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 1:22 pm

  adevarul a scris:

  in prezent avem de-a face cu societatile secrete, care duc la crima, la genocid!
  armele de ucidere in masa, pe care le folosesc elitele, planurile de reducere a populatiei, declaratia lui bill gates cu privire la fabricarea vaccinurilor cu scopul reducerii populatiei, a lui rockefeller, precum si a altor lideri ale societatilor secrete cu privire la declansarea crizei, a razboiului, pentru crearea noii ordini mondiale, a unei singure religii care il venereaza pe satan, acestea ar trebui sa va ingrijoreze azi!
  Eu iti inteleg of-ul!
  Dar cu ce ai vrea sa inlocuim conducerea lumii de catre ELITE?
  Cumva cu conducerea lumii de catre prostii idioti si ultimii derbedei?

  Poi tu nu vezi ca Dumnezeu si Allah tac, desi lumea merge catre autodistrugere, iar ei chiar daca sunt stapani atotputernici, nu se implica ...in vreme ce civilizatia umana lasata aiurea pe mana derbedeilor (citeste Dictatori ...de ex. ca in tarile islamice unde dictatura este ceva normal si obligatoriu) si a prostimii inconstientiente care se inmultesc a proasta... neimplicarea aceasta a Creatorului este vazuta ca un consimtamant tacit ca fiind singura solutiede a salva civilizatia umana!

  Ce solutie mai buna propui tu pentru reducerea sporului demografic, decat solutia elitelor de a scadea populatia planetei de ex. ca in modul deosebit de inteligent care se aplica azi in China?
  Oare exista o alta cale de a stopa cu forta prostimea fanatizata religios care aduc pe lume atatea miliarde de copii ...cati vrea Allah?

  Hai sa aud raspunsul?
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 1:27 pm

  GaSpAr a scris:
  ne place sa dam vina pe religie, pe dracu', pe orice inafara de noi. oamenii sunt cei mai inocenti de pe planeta, pacat ca i-a corupt religia si dracu'. voua ateilor va place sa va ascundeti in spatele religiilor doar ca atrageti atentia de la advaratul vinovat: OMUL
  Vorbesti sa te aflii in treaba!
  Religia a fost mereu si este inca ...o frana in dezvoltarea societatii umane ... iar pericolul ei consta in puterea ei de fanatizare a idiotilor care fug de adevar si de Stiinta ca dracu de tamaie si a faptului ca se opune metodelor de a putea controla si scadea sporul demografic mai ales in acele tarii in care nu au cu ce sa-si hraneasca copii, si astfel ii fac pe bietii copilasi sa sufere pe degeaba ptr inconstienta parintilor!
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 2:14 pm

  soimos
  Citat :
  mai ales in acele tarii in care nu au cu ce sa-si hraneasca copii, si astfel ii fac pe bietii copilasi sa sufere pe degeaba ptr inconstienta parintilor!

  in multe tari au inceput parintii sa nu mai aiba cu ce sa-si hraneasca copiii, dar nu pentru ca ar fi multi copii, ci datorita conditiilor de trai mizere.
  de ce statul disponibilizeaza in loc sa ofere locuri de munca, pentru a avea oamenii din ce sa traiasca? pentru a exista productie, progres?
  pentru ca cei care conduc statul sunt condusi la randul lor de elitele societatilor secrete si au devenit dusmanii omului de rand!
  nu se gandesc decat la burta lor si la dominare!
  vor sa reduca populatia lumii pentru a fi mai usor de manipulat, dupa cum chiar elitele declara in discursurile lor!
  am postat declaratiile lor in acest sens, de nenumarate ori pe forum.

  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   Mar Iul 26, 2011 3:04 pm

  adevarul a scris:


  [b]in multe tari au inceput parintii sa nu mai aiba cu ce sa-si hraneasca copiii, dar nu pentru ca ar fi multi copii, ci datorita conditiilor de trai mizere.
  Da de cuvantul MUNCA si pregatire profesionala ptr a intra in campul muncii au auzit?

  Poi atunci sa le dea Allah la toti de mancare ca in lumea civilizata cine nu mnceste nu are dreptul de a trai bine!
  Citat :

  de ce statul disponibilizeaza in loc sa ofere locuri de munca, pentru a avea oamenii din ce sa traiasca? pentru a exista productie, progres?
  Pentru ca tu nu ai inteles menirea unui stat ...si ai ramas cu mintea in comunism in care statul dadea!
  Ce sa inteleg ...ca esti comunista si ceri de la stat ...sau esti religioasa si te rogi lui Allah sa iti deie?
  Poi de ce nu te superi pe Allah ca nu iti da ...pentru ca statul comunist nu mai pooate sa iti dea ...ptr ca a dat faliment!

  Citat :
  vor sa reduca populatia lumii pentru a fi mai usor de manipulat,
  Poti sa-i zici si altfel ...adica populatia creste in ritm accentuat in timp ce resursele planetei scad in acelasi ritm!

  Sus In jos
  Continut sponsorizat
  MesajSubiect: Re: Probleme curioase referitoare la originea Islamului   

  Sus In jos
   
  Probleme curioase referitoare la originea Islamului
  Sus 
  Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
   Subiecte similare
  -
  » Probleme cu RT809H

  Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
  Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Fenomenul religios :: Religiile lumii :: Monoteiste :: Islamul-
  Mergi direct la: