Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Teoria evolutionista- mit sau realitate?

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 2:09 pm

Rezumat

Darwin afirmă că formele de viață inferioare au evoluat, prin nenumărate forme intermediare, către forme de viață superioare. Această transformare a durat milioane de ani, timp în care pământul a fost populat de o multitudine de forme intermediare care s-au născut, au trăit și au murit.

Problema acestei teorii: datele existente infirmă scenariul lui Darwin.

1.Introducere

În urma unor călătorii de observație biologică, în timpul cărora întâlnește numeroase varietăți de insecte, plante și animale, naturalistul britanic Charles Darwin formulează teoria evoluționistă pe care o publică în 1859 sub titlul "Originea speciilor".
Teoria sa trebuie să fi fost așteptată de multă vreme, în sensul că unii aveau nevoie de un instrument prin care să își justifice agnosticismul și necredința în Creator. Deși Darwin menționa în carte că teoria sa încă are nevoie de dovezi, ideile sale au fost repede preluate, fără nici cel mai mic spirit critic, ca fiind deja demonstrate.
O privire critică minimală însă asupra acestei teorii ne arată că, în condițiile dovezilor și informațiilor de care dispunem astăzi, pentru a crede în ea este nevoie de un efort de voință - trebuie să vrei să crezi în ea.

2. Ce afirmă teoria evoluționistă

Teoria evoluționistă, în forma în care este promovată astăzi, există în două variante.

În prima variantă (lansată de Darwin), se afirmă că organismele și formele de viață inferioare au evoluat liniar (lent) către forme superioare. Mai precis, populații întregi din fiecare specie s-au „deplasat” treptat, trecând prin numeroase forme intermediare de-a lungul a milioane de ani, către forme superioare.

https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/10/evolutie.jpg/

Într-o reprezentare grafică, ne putem imagina că populația AAAAAA dintr-o specie s-a transformat lent în BBBBBB, trecând prin fazele intermediare AAAAAB, AAAABB, AAABBB, AABBBB, ABBBBB și ajungând la BBBBBB. Desigur, în această ilustrare simplificată avem doar cinci forme intermediare, dar ele, conform teoriei, ar fi fost nenumărate; numărul exemplarelor intermediare din toate speciile aflate în evoluție, exemplare care s-au născut, au trăit și au murit, a fost foarte mare.

Doi ar fi fost determinanții principali ai acestor transformări.

Selecția naturală În urma unui proces aleatoriu, formele de viață inferioare s-au adaptat și transformat la condiții de mediu în schimbare, apărând astfel forme noi de viață, dintre care au supraviețuit doar cele capabile - cele superioare.În acest context, se vorbește și despre speciația alopatrică: după ce au fost separate geografic, populațiile aparținând aceleiași specii au evoluat diferit până la punctul în care au constituit o nouă specie.

Mutațiile genetice. În urma influenței unor viruși sau a radiațiilor (cosmice, etc...), la formele inferioare, la nivelul ADN-ului apar mutații genetice care le transformă în alte forme și specii.


3. Probleme ale teoriei evoluționiste

A. Lipsa formelor intermediare Dacă la fiecare moment de pe parcursul evoluției au existat nenumărate forme intermediare vii, care au trăit pe pământ cel puțin în câteva generații, după care au murit, de ce nu găsim astăzi în straturile geologice fosile ale acestor exemplare intermediare? Să nu uităm, aici nu este vorba despre verigi intermediare doar între două specii, de exemplu maimuță și om, ci între toate speciile despre care se afirmă că au evoluat. Ceea ce găsim în straturile geologice sunt fosile ale unor specii distincte, aflate de mare depărtare una de alta, care astăzi nu mai există, dar despre care evoluționiștii încearcă să afirme că ar fi evoluat unele din altele.

Darwin a fost conștient de la început de problema lipsei fosilelor, dar și-a mărturisit credința că acestea vor fi găsite în cele din urmă. Dacă teoria sa ar fi adevărată, ar fi foarte puțin probabil să nu găsim fosilele intermediare. De exemplu, dacă în stratul geologic A găsim fosile din specia X și în stratul C găsim fosile din specia Z, care se trage (indirect) din specia X, ar trebui ca în stratul B, care corespunde perioadei intermediare, să se găsească fosile dintr-o ipotetică specie Y intermediară. Însă, acolo nu găsim aceste fosile intermediare, ci tot fosile de tip X sau Z și fosile de alte specii, fără legătură, de tip V, W etc. Mai mult, arheologii au descoperit că în perioada Cambrian apar brusc, ca din nimic, o mulțime de specii, în cadrul unui fenomen numit astăzi "explozia din Cambrian".Mai mult, "dovezile" descoperite au și ele probleme. Cele mai cunoscute "dovezi" sunt cele ale evoluției omului din maimuță, existând aici niște implicații majore de ordin filosofic, moral și religios.

Lucy

De departe cea mai importantă "dovadă" a teoriei evoluționiste este Lucy, o fosilă descoperită în Etiopia în 1974. Fosila reprezintă 40% din scheletul unei primate cu mers biped. Evoluționiștii au comparat mărimea craniului lui Lucy cu mărimea craniului unei maimuțe și al unui om modern și au constatat că Lucy se află la mijloc, de unde au conchis că Lucy era o primată evoluată - mers biped și craniu evoluat de la maimuță către om. Ulterior, spre sfârșitul anului 2008, cercetătorii și-au dat seama că Lucy nu era femelă, ci mascul.Problema cu Lucy și implicit cu deducțiile evoluționiștilor este aceea că din craniul lui Lucy s-a găsit o parte atât de mică, încât mărimea calculată de evoluționiști este extrem de discutabilă. Mai mult, analiza degetelor ei arată fără echivoc că Lucy trăia în copaci, lucru recunoscut și de unii evoluționiști. Alți evoluționiști, însă, sunt de părere că Lucy nu a fost nicidecum o maimuță evoluată, ci o varietate de primată mare africană care a dispărut ulterior ca specie. Această supoziție este întărită și de faptul că în aceeași regiune și numai în acea regiune s-au găsit și alte urme fosile de ceea ce evoluționiștii numesc Australopithecus afarensis (specia lui Lucy).De asemenea, în regiune și datate ca aparținând perioadei lui Lucy s-au găsit urme umane. Având în vedere că evoluționiștii deja deciseseră că Lucy și oamenii nu au coexistat, concluzia a fost că Lucy însăși a creat acele urme umane!

Omul de Neanderthal

După ce mai întâi s-a dovedit "științific" că acesta ar reprezenta o specie diferită de omul modern, cercetări mai recente au condus la concluzia că omul de Neanderthal a trăit în aceeași perioadă cu Homo Sapiens (omul actual). Diferențele dintre cei doi sunt la fel de mari ca și cele dintre un român și un chinez. Aceste constatări complică și mai mult teoria evoluționistă. Ca să salveze situația, evoluționiștii au declarat, tot ex nihilo, că cei doi ar fi evoluat dintr-un strămoș comun. Mai mult, Homo Sapiens l-ar fi asimilat pe omul de Neanderthal (ceea ce înseamnă practic că cei doi aveau același cod genetic și că erau, pur și simplu, oameni).

Apare însă o nouă problemă: Dacă omul de Neanderthal și Homo Sapiens au avut un strămoș comun și au trăit în aceeași perioadă, de ce ar fi evoluat diferit? Problema devine și mai complicată prin existența unei a treia și o a patra "specii" hominide - "hobbiții" din Indonezia și recentul om de Siberia. Nu există nici un factor care să determine evoluția diferită a unor populații, având același strămoș, trăind în aceeași perioadă și practic în aceeași zonă geografică. Teoria evoluționistă se contrazice pe ea însăși. De altfel, la Congresul Internațional de Zoologie din anul 1958, dr. A. Cave a declarat că a cercetat fosilele "omului de Neanderthal", concluzia sa fiind aceea că neanderthalianul nu fusese altceva decât un om bătrân bolnav de artrită.

Pe de altă parte, în cartea sa Buried Alive, ortodontistul Jack Cuozzo descrie reconstrucția deficitară a craniilor de Neanderthal, în scopul prezentării lor ca fiind mai primitive și mai asemănătoare cu ale maimuțelor. De pildă, Cuozzo afirmă că specimenul Le Moustier a fost astfel reconstruit încât mandibula să pară mai simiană decât ar fi fost în mod natural.

Potrivit ediției din 15 noiembrie 2006 a publicației Live Science, "excavațiile și studiile anatomice au arătat că neanderthalienii foloseau unelte, purtau bijuterii, își îngropau morții, își îngrijeau bolnavii și, posibil, cântau sau chiar vorbeau la fel ca și noi. Deși mult mai modeste, creierul lor era ușor mai mare decât al nostru". Nu există nici o îndoială că omul de Neanderthal era un om obișnuit.

Homo erectus

În categoria Homo erectus intră mai multe descoperiri hominide. Aceste exemplare includ omul de Peking, omul de Java și primele specimene Homo africane, cum ar fi Turkana Boy. H. erectus era o persoană mică, cu o capacitate craniană medie de 973 cc. Aceasta îl plasează în partea de jos a plajei umane moderne, care merge de la 700 la 2.200 cc, potrivit lui Molnar, Races, Types, and Ethnic Groups (1975). În general, corpurile de H. erectus sunt descrise ca fiind foarte asemănătoare cu cele ale omului modern, dar având oase mai groase. Craniul lui H. erectus a fost clasificat ca fiind mai primitiv. Sprâncenele groase, fruntea plată și retrasă, mandibula mai mică și ieșită în exterior și dinții mari sunt considerați a fi caracteristici primitive.

Totuși, și omul de Neanderthal prezenta aceste caracteristici, dar el este considerat a fi om. Se poate spune că Homo erectus este de fapt o versiune mai mică de Neanderthalian.

Harry Shapiro scrie în cartea sa, Peking Man (George Allen & Unwin Ltd, Londra, pag. 125): "Când examinăm însă un craniu clasic de Neanderthalian, din care avem astăzi un număr mare, nu putem să nu concluzionăm că structura sa anatomică fundamentală este o versiune mărită și mai dezvoltată a craniului de Homo erectus. Ca și la Homo erectus, prezintă o ieșire a occipitalului, sprâncene groase și o coroană relativ plană... Lățimea lui cea mai mare este redusă și se află imediat deasupra urechilor, iar absența unei bărbii ieșite în exterior este tipică."

El afirmă aceste lucruri într-o vreme în care oamenii de Neanderthal încă aveau o reputație de brută, dar asta nu schimbă implicațiile. H. erectus a fost considerat ca fiind puțin mai apropiat de mai maimuțe decât suntem noi, însă dacă el era o versiune mai mică de Neanderthalian, trăsăturile sale nu ar trebui să fie considerate primitive. De fapt, și aborigenii din Australia prezintă multe dintre aceste trăsături, însă sunt considerați la fel de oameni ca și europenii.De asemenea, H. erectus poseda și el inteligența și tehnologia oamenilor din sălbăticie. De pildă, uneltele de piatră găsite la omul de Pekin arată că acesta tăia copaci, cioplea bâte din lemn și desfăcea animalele vânate. Omul de Pekin folosea focul. Se pare că, în căutarea verigilor intermediare, Homo erectus a fost prea repede și eronat clasificat în categoria sub-umană.Astăzi există pe suprafața Pământului multe tipuri de oameni. Scheletul lor este diferit (influențat de stilul și mediul de viață), forma craniului este diferită, dar toți sunt oameni. Probabil peste o mie de ani, un craniu actual, cu o formă mai aparte, va fi catalogat ca aparținând unui strămoș al omului, doar pentru că este diferit de un standard ales în mod arbitrar de evoluționiști.Din dorința de a produce cu orice preț o "verigă lipsă", unii evoluționiști au recurs chiar la măsluirea unor fosile pe care le-au prezentat ca dovezi ale evoluției. Au existat astfel cazuri celebre ale unor fosile de "strămoși ai omului" despre care s-a dovedit ulterior fie că erau simpli oameni, simple maimuțe sau simpli... porci. Așa au fost cazurile "omului de Piltdown" (în fapt, o combinație artificială de craniu uman și maxilar de maimuță) și "omului de Nebraska" (construit pe baza unui dinte de porc!).Pornind de la foarte puține și foarte interpretabile fosile, artiștii evoluționiști s-au grăbit să creeze imagini ale "strămoșilor" noștri - indivizi cu figuri umanoide, dar corp asemănător cu cel al maimuțelor. Asemenea reprezentări, rod al imaginației, pot fi văzute în unele manuale școlare și muzee de științe naturale. De altfel, copiile lui Lucy expuse în muzeele de științe naturale sunt de fapt niște extrapolări ale puținelor oase găsite - vezi exemple de artă evoluționistă aici sau aici.Tot rod al imaginației este și arborele evoluționist care ne prezintă animale fantastice care ar fi evoluat către speciile existente astăzi. De ce oare i-ar crește unui pește picioare? S-a plictisit de mediul acvatic și s-a decis să viziteze uscatul? Atât timp cât pești au existat și continuă să existe, teoria evoluției reptilelor din pești este un basm.După ce au găsit doar câteva fosile pe care le-au prezentat ca verigi intermediare, evoluționiștii au înțeles că nu pot dovedi cu două-trei fosile evoluția tuturor speciilor. Așa că aflăm, cel puțin din Encyclopedia Britannica, că astăzi nu se mai caută fosile, DAR că teoria evoluționistă este deja demonstrată! Cum? Prin studii și constatări în domeniul geneticii, biochimiei, biologiei... Pentru orice minte nemotivată religios și anti-religios, concluziile empirice trase din aceste domenii nu pot totuși ține loc de răspunsuri la întrebarea fundamentală - unde sunt formele intermediare, moarte și vii?Având în vedere lipsa unor dovezi serioase care să fundamenteze scenariul evoluționist, este mai just să credem că acele fosile, puține la număr și aflate la distanță de alte specii, au aparținut unor specii dispărute azi.Problema lipsei formelor intermediare nu se limitează doar la fosilele din straturile geologice. Se pune întrebarea: evoluția continuă și astăzi sau s-a oprit?

Dacă ea continuă, unde sunt formele intermediare vii? Acestea nu există. Ce vedem în natură: specii bine definite și situate la mare distanță unele de altele. Este rațional să credem că această distanță a existat din totdeauna între ele - nu a existat nici o evoluție.

Dacă însă evoluția continuă și astăzi, este posibil ca maimuțele de astăzi să fie niște forme intermediare între om și alte specii inferioare? Foarte puțin probabil, dată fiind distanța mare dintre maimuță și om.

Revenind la ideea de selecție naturală, deși este cert că modificarea condițiilor de mediu poate forța animalele să se adapteze, nu trebuie să confundăm adaptarea cu evoluția. Unele animale se pot adapta, în anumite limite, dar ele rămân în cadrul speciei lor. Dacă condițiile de mediu le cer o adaptare peste posibilitățile lor, acele animale dispar, nu evoluează în altceva, așa cum a fost cazul dinozaurilor.

Dacă luăm un african și îl ducem să trăiască la Polul Nord, probabil în timp culoarea pielii lui se va schimba într-o anumită măsură, dar africanul tot om va rămâne. El se va adapta, dar nu va evolua în altceva.

B. Mutațiile nu creează informații noi

În ceea ce privește mutațiile ca determinant al evoluției, cercetătorii sunt de acord astăzi că mutațiile nu produc informații noi, capabile să conducă la apariția unei specii noi. Dr. Lee Spetner, cercetător care a predat teoria informațiilor și comunicațiilor la Johns Hopkins University, declară:"Toate mutațiile punctuale care au fost studiate la nivel molecular reduc informația genetică, nu a sporesc. Teoria neo-darwiniană încearcă să explice felul în care evoluția a dezvoltat informații vitale. Diferența biologică esențială între un om și o bacterie constă în informațiile pe care le conțin cei doi. Toate celelalte diferențe biologice derivă din acestea. Genomul uman conține mult mai multe informații decât genomul bacteriei. Prin mutații nu se pot acumula informații, ci se pierd...

Neo-darwinienii vor să ne facă să credem că mari schimbări evoluționiste pot rezulta dintr-o serie de evenimente mici, dacă acestea există în număr suficient. Însă dacă toate aceste evenimente pierd informații, ele nu pot fi etape în nici un fel de evoluție pe care încearcă ei s-o explice, indiferent de câte mutații există acolo. Cel ce crede că macroevoluție poate avea loc prin mutații care pierd informații, este asemenea unui comerciant care pierde câte puțini bani la fiecare afacere, dar crede că astfel se poate dezvolta... Nu s-a observat nici măcar o singură mutație care să aducă o contribuție informațională la genom. Desigur, asta arată că nu există milioanele și milioanele de potențiale mutații pe care le cere teoria. S-ar putea să nu existe nici una. Incapacitatea de o vedea măcar o mutație care să adauge informație e mai mult decât un eșec în a găsi susținere pentru teorie. Este o dovadă împotriva teoriei. Avem de-a face cu o contestare serioasă a teoriei neo-darwiniene." (Not By Chance, The Judaica Press, Brooklyn, New York, 1997)


Acest lucru este confirmat de dr. Werner Gitt, director și profesor la Institutul Federal German pentru Fizică și Tehnologie. Răspunzând la întrebarea "Pot apărea informații noi prin mutații?", el afirmă: "Această idee este centrală în reprezentările evoluției, însă mutațiile pot genera schimbări doar la nivelul informațiilor existente. Nu poate exista o creștere în informații și, în general, rezultatele sunt deficitare. Nu pot apărea structuri pentru funcții sau organe noi; mutațiile nu pot fi o sursă pentru informații noi, creative." (In the Beginning Was Information, Master Books, Green Forest, Arkansas, 2006, pag. 127)

Experimentele de laborator au demonstrat că radiațiile, în cantități mici, incapacitează subiectul, nu îl ajută să se transforme într-o formă superioară. Exemplarele iradiate ori au devenit sterile, ori prima generație născută după ele era sterilă și deci condamnată la dispariție. În cantități mari, radiațiile ucid, nu transformă.

Dacă deci eliminăm selecția naturală și mutațiile ca determinanți ai evoluției, ce mai rămâne?

Nereușind să găsească o soluție la aceste probleme, evoluționiștii au propus o altă variantă a teoriei lor: evoluția în salturi.

Nu mai avem o transformare liniară (nu mai este nevoie să găsim fosile intermediare în straturile geologice sau în viață), ci una bruscă. De fapt, această versiune este și mai fantastică decât prima. Cu alte cuvinte, din două maimuțe cu coadă și cu mers patruped s-a născut brusc o maimuță superioară, fără coadă și cu mers biped, care la rândul ei a născut brusc o maimuță care vorbea - un om! Pentru a crede așa ceva este nevoie de un efort de credință mai mare decât pentru a crede că viața a fost creată de o Ființă inteligentă.

O altă dovadă invocată de evoluționiști este asemănarea codurilor genetice, de pildă între om și maimuță. Totuși, ne îndreptățește această asemănare să credem că omul a evoluat din maimuță? Televizorul meu color de astăzi are componente similare și funcționează în mare parte după același principiu ca televizorul alb-negru de acum 20 de ani, dar asta nu înseamnă că cel color a evoluat din cel alb-negru, ci că ambele au fost create de aceeași inteligență. De fapt, contrar teoriei evoluționiste care vorbește despre poligeneză, studiile genetice recente arată că toți oamenii de pe Pământ se trag dintr-o singură femeie. (Nu că aceasta ar fi avut mai mulți bărbați, dar nu există posibilitatea determinării genetice a unui eventual bărbat primordial.)

Referitor la apariția vieții, teoria evoluționistă este la fel de neclară. Există patru teorii clasice și trei teorii moderne. Evoluționiștii sunt grupați în tabere care se confruntă cu privire la originea vieții. Cu toții însă proclamă, pe un ton absolut, demn de o credință religioasă, că teoria evoluționistă este singura explicație "științifică" acceptabilă privind apariția și dezvoltarea vieții pe Pământ.

4. Concluzie

Teoria evoluționistă este o teorie născută înaintea dovezilor. În ciuda dovezilor care o infirmă, ea este ținută în viață și promovată din motive filosofice. Adevărata motivație a susținătorilor ei este respingerea, cu orice preț, a implicării unui Dumnezeu în apariția formelor de viață pe Pământ și, pe cale de consecință, a oricărei morale de inspirație divină. În locul unei astfel de morale se creează o nouă morală, omenească și individualistă, care însă este schimbată de la o epocă la alta și de la un loc la altul, în funcție de conducătorii vremelnici.

Vă recomand și lucrarea Zece greșeli ale lui Darwin, care discută zece erori fundamentale ale teoriei lui, dar și unele urmări tragice ale mentalității darwiniste.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 2:32 pm

GaSpAr a scris:
[

4. Concluzie

Teoria evoluționistă este o teorie născută înaintea dovezilor.
Evident !
Asa este si Calea Corecta!
Mai intai observi niste fenomene ...si pe baza lor lansezi niste Ipoteze!
Pe care incerci sa le argumentezi cu dovezi aproximative ce tin de observatiile facute si de transpunerea lor logica la realitatitatile observate!

Faptul ca Darwin a lansat o ipoteza care s-a transformat intr-o teorie stiintifica extrem de clar dovedita si bine sustinuta de concluziile cercetarilor stintifice facute cu tehnicile cele mai moderne care au permis aparitia geneticii ca stiinta si cunoasterea ADN-ului si ARN-ului si chiar decriptarea "iteră cu literă” a primul genom uman individual... astfel ca in ziua de azi evolutionismul a devenit cea mai bine fundamentata teorie ... dovedeste mai degraba genialitatea acestui individ pe nume Charles Darwin
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 2:36 pm

Soimos a scris:
Faptul ca Darwin a lansat o ipoteza care s-a transformat intr-o teorie stiintifica extrem de clar dovedita si bine sustinuta de concluziile cercetarilor stintifice facute
incearca sa te trezesti la realitate


http://www.scribd.com/doc/24332315/Zece-greseli-ale-lui-Darwin

ia citeste si tu cartea asta. nu este lunga deloc.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 3:17 pm

GaSpAr a scris:
Soimos a scris:
Faptul ca Darwin a lansat o ipoteza care s-a transformat intr-o teorie stiintifica extrem de clar dovedita si bine sustinuta de concluziile cercetarilor stintifice facute
incearca sa te trezesti la realitate


http://www.scribd.com/doc/24332315/Zece-greseli-ale-lui-Darwin

ia citeste si tu cartea asta. nu este lunga deloc.
Bati campii!
Faptul ca un propagandist creationist a scris o carte care sa-i slujeasca interesele de a se imbogatii pe seama prostilor nu poate contrazice dovezile clare si evidente produse de stiinta in favoarea Evolutiei!

Tu cam ce crezi ... ca de boi ce sunt s-a interzis predarea creationismului IRATIONAL( deci nestintific) in toate scolile din America si Europa si nu numai ?

Oare nu cumva sunt indoctrinati si manipulati tocmai aceia care nu inteleg ca religia weste un instrument de manipulare si indoctrinare?
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 3:25 pm

Soimos a scris:
Bati campii!
mai am pana te ajung din urma Smile)))Soimos a scris:
Faptul ca un propagandist creationist a scris o carte care sa-i slujeasca interesele de a se imbogatii pe seama prostilor
dar Darwin ce a fost?Soimos a scris:
nu poate contrazice dovezile clare si evidente produse de stiinta in favoarea Evolutiei!
dovezile sunt in mintea nebunilor. cea care sustine aberatia asta a teoriei nu este stiinta ci pseudo-stiinta. orice persoana(cu scaun la cap) poate observa cat de absurda poate fi aceasta teorie

ia uite ce a afirmat un genetician, pe nume Lewontin:

„Noi ținem partea științei în ciuda absurdităților evidente a unora dintre explicațiile ei, în ciuda tolerării de către comunitatea științifică a unor povești inconsistente luate ca atare, fiindcă ne-am luat un angajament prioritar, un angajament față de materialism. Nu metodele și instituțiile științifice ne constrâng să acceptăm explicația materialistă a lumii fenomenale, ci, dimpotrivă, aderența noastră apriorică la cauzalitatea materialistă ne obligă să creăm un aparat de investigare și un set de concepte ce produc explicații materialiste, indiferent cât de potrivnice intuiției, indiferent cât de mistificatoare pentru cei neinițiați. Mai mult, materialismul este absolut, căci nu putem să acceptăm ca un Picior Divin să ni se pună în prag”


Ciudat este ca nu te-am vazut sa comentezi datele din articol, ci ai comentat pe langa articol ca de fiecare data. Tu esti modelul cainelui care latra dar nu musca, defapt asa sunt ateii, majoritatea dintre ei Wink
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 10:26 pm

GaSpAr a scris:


dar Darwin ce a fost?
In mod sigur un geniu ...din moment ce si Papa de la Roma i-a apreciat teoria Evolutionista si a acceptat ca este o realitate!

ce victorie mai mare ca asta isi poate dori acel Darwin?

Citat :
dovezile sunt in mintea nebunilor

Ma stric de ras!
ma da tu esti plecat rau de acasa de ai ajuns sa contesti pina si faptul ca Omul a ajuns sa lucreze cu "instrumentele lui Dumnezeu" si astfel prin Biogeneteica sau Inginerie genetica au ajuns sa ameliorezse "creatia" King-Kong -ului in care crezi!

Citat :

ia uite ce a afirmat un genetician, pe nume Lewontin
Poi ar fi bine sa nu te mai uiti in gura unor propagandisti religiosi ... cand ai atatea dovezi practice in jurul tau ...de ex, cred ca in mod sigur ai auzit de porumbul modificat genetic... (nu discutam daca esti sau nu deacord cu asta) ...ci de realitatatea existenta a unui asemenea fapt!

deci vezi in jurul tau ... si nu te mai uita in gura unor "savanti" ... absolventi ai "Facuiltatii de Adevar Divin" de la Univesitatea Cerului din Broscautii de Balta!


Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Lun Iun 20, 2011 10:29 pm

Cat despre "pseudo-stiinta" iata care sunt domeniile ei:

Domenii asociate cu pseudoștiința


Alchimia (deși e mai degrabă, per ansamblu, o pre- sau protoștiință)
Astrologia
Analiza științifică biblică
Chakra
Caracterologia
Clarviziunea
Știința creției și
Baraminologia
Biologia Creației
Cosmologia Creaționistă
Geologia Potopului
Proiectarea Inteligentă
Dianetica (Pseudoștiința Scientologiei.)
Eugenia
Esențialismul
Psihiatria populară
Grafologia
Teoria Götaland
Homeopatia
Lunaceptia
Metrologia pseudoștiințifică
Teoria melaninei care afirmă superioriatatea rasei negre
Geocentrismul
Programarea Neuro-Lingvistică
Noua Cronologie
Teoria noutății
Orgonomie
Palmistria
Parapsihologie
Schemele de Perpetuum mobile
Personologia
Frenologia
Fiziognomia
Precunoașterea
Pseudoarheologia
Piramidologia
Spiritualismul
Cubul Tipului
Telekinezia
Telepatia
Știintele Vedice


Ai vazut aici ceva de Fizica, Astro-fizica sau genetica ???????
Asta ca sa nu te mai aud pomenind de cuvantul "pseudo-stiinta" cand vorbim de adevarata stiinta!
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 5:39 am

da siiigur, stiinta care isi da cu stangu in dreptul. hai ma ce naiba ce stiinta este aia care ignora dovezile de dragul teoriei? ca sa stii la ce ma refer iti dau un exemplu: un profesor-asistent de paleontologie a reusit izolarea cu succes a unor tesuturi moi al unui femur apartinand unui dinozaur de 68 milioane de ani. in interiorul acelui femur s-au gasit vase de sange si alte celule. toate teoriile spun ca moleculele organice nu pot rezista mai mult de 100.000 de ani. Ce crezi ca a facut acel profesor? a pus la indoiala dovada dar nu si teoria de rahat. asta cum se numeste mai Soimos? stiinta? nu e pseudo-stiinta, ca sa nu mai spun ca exemplele pot continua.
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 5:46 am

Soimos a scris:
Poi ar fi bine sa nu te mai uiti in gura unor propagandisti religiosi ... cand ai atatea dovezi practice in jurul tau ...de ex, cred ca in mod sigur ai auzit de porumbul modificat genetic... (nu discutam daca esti sau nu deacord cu asta) ...ci de realitatatea existenta a unui asemenea fapt!
propagandist religios? vezi ca omul e din breasla voastra de oameni de stiinta. ce sa-i faci, trebuie sa mai fie si cate unul care sa recunoasca ca in stiinta mai sunt si absurditati, dar asta nu este ca o revelatie, caci oamenii isi pot da seama ca sunt unele absurditati, de ex: vaca care s-a dus in ocean si a devenit animal marin =)))))) asta spune teoria evolutionista. cat despre porumbul modificat genetic, nu context asta, ci acele teorii absurde care se contrazic cu realitatea. afla ca tehnologia pe care o avem noi azi, Ei, Illuminati o aveau acum 50-100 de ani, ei acum fiind mult mai avansati. daca ti se pare absurd ce zic, cum explici subarinul si calatoria pe luna a lui Jules Verne cu ceva vreme inainte sa se intample?

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 9:51 am

GaSpAr a scris:
propagandist religios? vezi ca omul e din breasla voastra de oameni de stiinta.
Ca este om de stinta si specialist intr-un domeniu ...nu inseamna si faptul ca are CULTURA ...si nici daca ar avea cultura nu poti fi sigur ca este un sarlatan sau nu care urmareste sa traiasca, prostind lumea ...si daca nici asta nu ar fi ...probabil ca ar exista posibilitatea ca fiind nascut intr-o familie de habotnici el nu intentioneaza sa se puna rau cu familia si societatea in care traieste care probabil este una profund religioasa!
Acest "savant" este unul dintre cei 5% care sunt adeptii creationismului ... desi in mod cert cunosc adevarul dar au alte motive sa nu recunoasca fatis aceasta.

Citat :

ce sa-i faci, trebuie sa mai fie si cate unul care sa recunoasca ca in stiinta mai sunt si absurditati,
Se pare ca tu nu ori nu intelegi ceea ce este stiinta ...ori esti rau indoctrinat (citeste prostit)!
Stiinta este numai acea REALITATE cunoscuta, explicata, demonstrata si repetabila ...deci nu este absolut nimic absurd ...sau nimic mai absurd decat Credinta a Proasta ...sau ptr indoctrinatii ca tine credinta a proasta IRATIONALA ...nu este ceva absurd?
Chiar nu iti dai seama cat de ridicol esti?
Citat :

dar asta nu este ca o revelatie, caci oamenii isi pot da seama ca sunt unele absurditati, de ex: vaca care s-a dus in ocean si a devenit animal marin =)))))) asta spune teoria evolutionista.
Ma cutremur cat de prost sunt aceia care afirma ca teoria evolutionista se refera la asemenea tampenii!
Pai asta explica motivul pentru care asemenea vite fara minte sunt atrase de CREDINTA ...si nu-si dau seama ca CREDINTA lor de care sunt atat de convinsi ... fara sa realizeze ca ei au in cap o tampenie si mai gogonata , si anume ca un King-Kong i-a presat din acelasi material din care este creata si oala de noapte.
Cum e asta in comparatia cu vaca iesita la scaldat?
Oare cum de nu si dau seama de ridicolul unor asemenea tampenii?

Citat :
nu context asta, ci acele teorii absurde care se contrazic cu realitatea.
Aha inteleg !
Adica ai ajuns sa contesti religia si credinta ...caci ea se contrazice cu realitatea!
Din pacate ptr cei ca tine ...nimic din ceea ce tine de STIINTA nu contesta REALITATEA ci este bazata pe REALITATE dar si pe cunoasterea legilor acelei realitati!
de ex radioul ... el foloseste exact legi bazate pe realitate ...si tocmai acesta este motivul ptr care nu este un obiect oarecare ...ci unul care functioneaza!

Evident ca Jules Verne a fost un fel George Lukas din ziua de azi, cel care a facut filmul Razboiul Stelelor


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Mar Iun 21, 2011 1:17 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 10:58 am

Soimos a scris:

Acest "savant" este unul dintre cei 5% care sunt adeptii creationismului ... desi in mod cert cunosc adevarul dar au alte motive sa nu recunoasca fatis aceasta.
unul din cei 5% care mai recunosc, ceea ce milioane de oameni pot observa.

Soimos a scris:
Stiinta este numai acea REALITATE cunoscuta, explicata, demonstrata si repetabila
atunci teoria evolutionismului nu este stiinta, nici teoria miliardelor de ani si multe altele. eu cred ca tu nu iti dai seama cat de ridicol esti.

Soimos a scris:
Citat :
dar asta nu este ca o revelatie, caci oamenii isi pot da seama ca sunt unele absurditati, de ex: vaca care s-a dus in ocean si a devenit animal marin =)))))) asta spune teoria evolutionista.
Ma cutremur cat de prost sunt aceia care afirma ca teoria evolutionista se refera la asemenea tampenii fara sa realizeze ca ei au in cap o tampenie si mai gogonata , si anume ca un King-Kong i-a presat din acelasi material din care este creata si oala de noapte
pai asta o spun idolii tai, savantii.


In concluzie razi de religiosi, dar nu esti mai departe ca ei. Te-am urmarit pe forum si de fiecare data cand ti se cereau explicatii nu explicai ci faceai trimitere la un link, ca dovada ca tu chiar habar nu ai nici macar teoriile pe care le aperi cu inversunare desi sunt stupide, ci le accepti pur si simplu deoarece sunt explicate frumos in termeni stiintifici, dar daca ai avea unele cunostinte ai realiza ca unele din ele sunt total paralele cu realitatea. Deci si tu esti un credincios, nu in Dumnezeu, dar in oameni

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 1:25 pm

GaSpAr a scris:
Soimos a scris:

Acest "savant" este unul dintre cei 5% care sunt adeptii creationismului ... desi in mod cert cunosc adevarul dar au alte motive sa nu recunoasca fatis aceasta.
unul din cei 5% care mai recunosc, ceea ce milioane de oameni pot observa.
Da unul din cei 100 % care cunosc ADEVARUL dar si unul din acei 5% care nu au interes sa-l recunoasca


Soimos a scris:
Citat :
Stiinta este numai acea REALITATE cunoscuta, explicata, demonstrata si repetabila
atunci teoria evolutionismului nu este stiinta, nici teoria miliardelor de ani si multe altele. eu cred ca tu nu iti dai seama cat de ridicol esti.
Stiinta nu inseamna numai Astro Fizica si Genetica ...ci include sute de alte discipline!
Cu toate acestea ea stiinta si chiar si Astro-Fizica, beneficiaza de instrumente de masura extrem de precise, care le permit executarea de masuratori privind localizarea si deplasarea astrilor precum si traiectoriile acestora dar si muuuulte date si multi parametrii
Deci Stiinta ...spre deosebire de Credinta IRATIONALA "A PROASTA" ...se bazeaza totusi pe lucruri concrete de ex.: masuratori cu instrumente de masura ...pe cand credinta a proasta se bazeaza numai pe IRATIONALITATE si bineinteles pe propaganda mincinoasa ...asa cum vedem si in cazul de fata ...sau vrei sa-mi exemplifici vre-un instrument de masura cu care poti localiza si masura pe "dumnezeul" King-Kong?

Soimos a scris:
Citat :
dar asta nu este ca o revelatie, caci oamenii isi pot da seama ca sunt unele absurditati, de ex: vaca care s-a dus in ocean si a devenit animal marin =)))))) asta spune teoria evolutionista.
Ma cutremur cat de prosti sunt aceia care afirma ca teoria evolutionista se refera la asemenea tampenii fara sa realizeze ca ei au in cap o tampenie si mai gogonata , si anume ca un King-Kong i-a presat din acelasi material din care este creata si oala de noapte
pai asta o spun idolii tai, savantii.[/quote]
Asta au inteles doar boii si ineptii ... ptr ca nimeni nu poate crede ca un savant (adica unul care STIE de la franzuzescul "savoir"=a stii ... ar putea fi mai prost ca unul care NU STIE nimic ...dar CREDE totul ...asa a proasta!Ultima editare efectuata de catre Soimos in Mar Iun 21, 2011 1:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 1:45 pm

Soimos a scris:
Deci Stiinta ...spre deosebire de Credinta A PROASTA ...se bazeaza totusi pe lucruri concrete de ex.: masuratori ...pe cand credinta a proasta se bazeaza numai pe IRATIONALITATE si bineinteles pe propaganda mincinoasa ...asa cum vedem si in cazul de fata!
eu cred ca tie trebuie sa ti se deseneze ce inseamna credinta in Dumnezeu si credinta in altceva. 1 eu daca cred in Dumnezeu, nu inseamna ca nu sunt sigur ca el exista, ci stiu sigur ca el exista. 2. daca eu cred ca maine o sa fiu calcat de masina, inseamna ca nu stiu sigur daca voi fi calcat sau nu. reusesti sa faci diferenta intre aceste omonime? credinta a proasta exista la cei pe care nu ii intereseaza dovezile in privinta divinitatii, cred deoarece asa au fost invatati de mic, in shimb cei care cred datorita dovezile, la ei nu se mai numeste credinta a proasta ci dovedita. Isac Newton ce era ca si el credea in Dumnezeu si in biblie, iar diferenta intre tine si el este de la cer la pamant.
Soimos a scris:
Asta au inteles doar boii ca tine ...ptr ca nimeni nu poate crede ca un savant (adica unul care STIE ..este mai prost ca unul care NU STIE nimic ...dar CREDE ...asa a proasta!
e clar, ultimul tau neuron e pe moarte. era un animal marin care se presupune ca a evoluat dintr-o bovina. nu mai tin minte denumirea, dar poate am sa fac un articol cu absurditatile evolutionismului
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 1:56 pm

GaSpAr a scris:
am sa fac un articol cu absurditatile evolutionismului

Pentru tine tot evolutionismul este o absurditate, dar este cat se poate de firesc ca omul sa fi fost facut din lut (tarana) iar femeia din coasta unui barbat Laughing Laughing Laughing

Ia explica-mi tu, cum de femeia are mai multa minte decat coasta unui barbat sau au barbatii coaste atat de inteligente si nu stiau pana acum?

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 2:12 pm

GaSpAr a scris:

Te-am urmarit pe forum si de fiecare data cand ti se cereau explicatii nu explicai ci faceai trimitere la un link, ca dovada ca tu chiar habar nu ai nici macar teoriile pe care le aperi cu inversunare desi sunt stupide,

Da tare neghiob mai esti ...scuza-ma ...sau ma crezi neghiob pe mine?
Pai cum sa-i explici unui fraier care tot nu intelege absolut nimic ptr ca intre urechile lui exista un hau imens, lucruri complexe si complicate precum o teorie stintifica precum cea a Big Bangului?

Pai ca sa intelegi Evolutionismul trebuie sa ai o oarecare cultura minima in diferite domenii precum cele ale biologiei celulare, geneticii, anatomiei, paleontologie, biologie, sau taxonomiei, dar si alte domenii ale stintelor naturii, in plus si cate ceva din stiintele exacte precum chimia, fizica, astro-fizica, geografia fizica, cosmologia, dar si elemente de cultura generala privind istoria, politica, sociologie si bineinteles religie si istoria religiilor!
Pai cum sa aibe un credincios habar de acestea atunci cand insasi Credinta ii spune/da incredere ca nu trebuie sa stii ABSOLUT NIMIC!...

Pentru ca Creationismul se bazeaza tocmai pe ignoranta, si nu pe un studiu serios, astfel credinta in creatinism poate fi categorisita ca fiind o inselatorie si o excrocherie care exploateaza angoasele si credintele celor care nu habar nu au de nimic deci nu cunosc nici tema.Citat :

Deci si tu esti un credincios, nu in Dumnezeu, dar in oameni

Evident ca sunt si eu un credincios ..ptr ca fara credinta nu se poate ...de ex eu cred ca pachetul informational OSI prin care iti trimit mesajele prin retele legate la internet...cu viteza luminii si pe cea mai scurta traiectorie ...fara sa-mi bat si eu capul sa stiu cum functioneaza acest lucru minunat care este Internetul !

Si cand zic Internet ma refer la o CREATIE a adevaratilor Dumnezei ...care sunt OAMENII membrii ai societatii dezvoltate ... deci si mantuitoare !
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 2:15 pm


Apopii a scris:
Pentru tine tot evolutionismul este o absurditate
este suficient cateva piese sunt subrede, ca sa poti realiza ca tot mecanismul este subred


Apopii a scris:
dar este cat se poate de firesc ca omul sa fi fost facut din lut (tarana) iar femeia din coasta unui barbat
ce sa-i faci daca iei biblia literar, intelegi totul pe dos


Apopii a scris:
Ia explica-mi tu, cum de femeia are mai multa minte decat coasta unui barbat sau au barbatii coaste atat de inteligente si nu stiau pana acum?
woow, cat ti-a luat sa scoti perla asta? poate insemna ca din materialul lui Adam a fost facut Eva. gandeste-te ca la o inginerie genetica, s-a luat ADN de la Adam si a fost creata Eva

Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 2:21 pm

Soimos a scris:
Da tare neghiob mai esti ...scuza-ma ...sau ma crezi neghiob pe mine?
eu nu vreau sa ma pronunt, dar se pot observa ''calitatile'' taleSoimos a scris:
Pai cum sa-i explici unui fraier care tot nu intelege absolut nimic ptr ca intre urechile lui exista un hau imens, lucruri complexe si complicate precum o teorie stintifica precum cea a Big Bangului?
mai corect era: cum sa-mi explici tu mie, cand nici macar tu nu stii? acum mai venim de acasa Very Happy
Soimos a scris:
Pai ca sa intelegi Evolutionismul trebuie sa ai o oarecare cultura minima in diferite domenii precum cele ale biologiei celulare, geneticii, anatomiei, paleontologie, biologie, sau taxonomiei, dar si alte domenii ale stintelor naturii, in plus si cate ceva din stiintele exacte precum chimia, fizica, astro-fizica, geografia fizica, cosmologia, dar si elemente de cultura generala privind istoria, politica, sociologie
corect, daca ai cunostinte din aceste domenii ai sti ca evolutionismul este o prostieSoimos a scris:
Pai cum sa aibe un credincios habar de acestea atunci cand insasi Credinta ii spune/da incredere ca nu trebuie sa stii ABSOLUT NIMIC!
daca ai credinta in Dumnezeu, nu inseamna ca nu stii nimic despre celelalte. asta este doar in mintea ta. te pui in pozitia celui care stie dar defapt nu stii mai nimic
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 2:36 pm

GaSpAr a scris:

Apopii a scris:
Pentru tine tot evolutionismul este o absurditate
este suficient cateva piese sunt subrede, ca sa poti realiza ca tot mecanismul este subred
Poate in mintea ta !
In mintea unui om normal ...atunci cand exista zeci de mii de dovezi si tu ai gasit un par in supa ...ceea ce reduce probabilitatea la 99, 999% ...pentru tine aceasta probabilitate = 0 si nu cat este ea!
Dar atunci cand dovezile care sustin existenta unui Dumnezeu sunt 0,0000 % ... tu ai impresia ca este tot una cu 100% !

Pai vezi unde e chichirezul ? ...in mintea ta drogata careia ii lipseste discernamantul de a intelege ca 99,999% este infinit mai mult decat 0,0000 %!


Apopii a scris:
Citat :
dar este cat se poate de firesc ca omul sa fi fost facut din lut (tarana) iar femeia din coasta unui barbat
ce sa-i faci daca iei biblia literar, intelegi totul pe dos
deci cand e vorba de Dumnezeu ... nu mai e nevopie de dovezi ...ci ajunge ce au scris niste rabini evrei ... si niste sarlatani au furat acele texte sa le vanda celor prosti ca sunt cuvantul Domnului ...fara sa adauge ca e vorba de Domnul Itzik rabinul!

Apopii a scris:
Ia explica-mi tu, cum de femeia are mai multa minte decat coasta unui barbat sau au barbatii coaste atat de inteligente si nu stiau pana acum?
woow, cat ti-a luat sa scoti perla asta? poate insemna ca din materialul lui Adam a fost facut Eva. gandeste-te ca la o inginerie genetica, s-a luat ADN de la Adam si a fost creata Eva

[/quote]
Ce ...Whaaaat ?
Pai de cand King Kong-ul care l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea sa ...a stiut ce e aia genetica cand el saracu nu stia nici macar ce este lumina !
Pai si-a schimbat cumva calificarea si a trecut de la presa pe care o alimenta cu noroi ca sa faca oale de noapte cu aspeect uman si a trecut la genetica?
Pai acusi o sa vi cu teoria ca si Maica Domnului a fost ridicata la cer de o farfurie zburatoare si i-a fost executata o Implantare in Vitro ?
Desi si atunci e greu de crezut ca fatul rezultat este acelasi "tata" sau mai exact aceasi persoana cu donatorul de sperma sau medicul care a fertilizat-o!
Mai cum o intorci cum nu ...da idiotenia cu Treimea e atat de cocosata ca nu iasa dreapta nicicum!

Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:15 pm


Soimos a scris:
atunci cand exista zeci de mii de dovezi
dar veriga lipsa a lui Darwin unde este? pana si Darwin a stiut ca teoria lui nu o sa reziste mult. ceea ce fac azi oamenii de ''stiinta'' este doar o incapatanare. oricum evolutionismul nu prea mai este la moda, acum sunt la moda extraterestrii si ingineriile lor genetice, Anunnaki. in urmatorii ani se va renunta la evolutionism.
Soimos a scris:
Dar atunci cand dovezile care sustin existenta unui Dumnezeu sunt 0,0000 %
vai de tine ca gol iti mai este capul ala. dovezile existentei lui Dumnezeu sunt peste tot, trebuie doar sa stii unde sa cauti. nu te astepta sa zica vreodata oamenii de stiinta l-am descoperit pe Dumnezeu pentru ca nu asa il descoperi pe Dumnezeu, prin metode stiintifice. dar la voi ateii la ce sa se astepte lumea. voi intotdeauna va supraestimati.
Soimos a scris:
si niste sarlatani au furat acele texte
vorbe in vant ale unui nebun, nejustificateSoimos a scris:
a stiut ce e aia genetica cand el saracu nu stia nici macar ce este lumina !
acolo in Geneza, era vorba de lumina din lumea fizica si Dumnezeu a observat ca lumina era buna pentru pamant. oricum degeaba iti explic ca tot nu iti intra nimic la tartacuta


Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:16 pm

tu Soimos cred a ai trait in vreo pestera in ultimii 20 de ani, de aceea nu stii ca evolutionismul a inceput sa fie contestat.
Sus In jos
Black velvet
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Pretutindeni
Puncte : 955
Data de inscriere : 27/03/2010

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:22 pm

GaSpAr a scris:
gandeste-te ca la o inginerie genetica, s-a luat ADN de la Adam si a fost creata Eva

Iar la Adam s-a luat material genetic din lut Shocked

Mai hahalera, tu crezi ca prostesti lumea cu vrajeli dintr-astea?

Crezi ca te-am uitat, ia zi unde-s profetii vostri biblici si profetiile lor implinite, te prefaci ca ploua?
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:24 pm

Black velvet a scris:
Crezi ca te-am uitat, ia zi unde-s profetii vostri biblici si profetiile lor implinite, te prefaci ca ploua?
cauta singur mai geniule, cunoscatorule. vezi ca unele au fost enumerate si pe forum, de catre alte persoane mai inteligente ca tine. hahaleroooo
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:34 pm

GaSpAr a scris:
Black velvet a scris:
Crezi ca te-am uitat, ia zi unde-s profetii vostri biblici si profetiile lor implinite, te prefaci ca ploua?
cauta singur mai geniule, cunoscatorule. vezi ca unele au fost enumerate si pe forum, de catre alte persoane mai inteligente ca tine. hahaleroooo
Cred ca bati campii!
Profetiile din Tanach nu sunt ptr goimii spurcati adica netaiati si mancatori de carne de porc ...ci numai ptr mozaici!

Asa ca voua crestinilor va raman profetiile lui Mama Omida ... asta ptr ca acei profeti din Tanach nu-si arunca nici mucii pe niste goimi care au renuntat la Yahwe si se roaga unuia care se autodenumeste Lucifer ... culmea nerusinarii este sa crezi ca acei proproci sa le mai faca si profetii dusmanilor lor ...crestinii!
Sus In jos
GaSpAr
Arcas
Arcas
avatar

Numarul mesajelor : 850
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Puncte : 966
Data de inscriere : 13/05/2011

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:37 pm

Soimos a scris:
GaSpAr a scris:
Black velvet a scris:
Crezi ca te-am uitat, ia zi unde-s profetii vostri biblici si profetiile lor implinite, te prefaci ca ploua?
cauta singur mai geniule, cunoscatorule. vezi ca unele au fost enumerate si pe forum, de catre alte persoane mai inteligente ca tine. hahaleroooo
Cred ca bati campii!
Profetiile din Tanach nu sunt ptr goimii spurcati adica netaiati si mancatori de carne de porc ...ci numai ptr mozaici!

Asa ca voua crestinilor va raman profetiile lui Mama Omida ... asta ptr ca acei profeti din Tanach nu-si arunca nici mucii pe niste goimi care au renuntat la Yahwe si se roaga unuia care se autodenumeste Lucifer ... culmea nerusinarii este sa crezi ca acei proproci sa le mai faca si profetii dusmanilor lor ...crestinii!
aoleu, iar prostiile astea. vad ca le repeti mereu. cumva de frica sa nu mai crezi in ele? Smile)) tu esti pe sistemul, o minciuna repetata mereu ajunge sa fie crezuta.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   Mar Iun 21, 2011 3:40 pm

GaSpAr a scris:
Soimos a scris:
GaSpAr a scris:
Black velvet a scris:
Crezi ca te-am uitat, ia zi unde-s profetii vostri biblici si profetiile lor implinite, te prefaci ca ploua?
cauta singur mai geniule, cunoscatorule. vezi ca unele au fost enumerate si pe forum, de catre alte persoane mai inteligente ca tine. hahaleroooo
Cred ca bati campii!
Profetiile din Tanach nu sunt ptr goimii spurcati adica netaiati si mancatori de carne de porc ...ci numai ptr mozaici!

Asa ca voua crestinilor va raman profetiile lui Mama Omida ... asta ptr ca acei profeti din Tanach nu-si arunca nici mucii pe niste goimi care au renuntat la Yahwe si se roaga unuia care se autodenumeste Lucifer ... culmea nerusinarii este sa crezi ca acei proproci sa le mai faca si profetii dusmanilor lor ...crestinii!
aoleu, iar prostiile astea. vad ca le repeti mereu. cumva de frica sa nu mai crezi in ele? Smile)) tu esti pe sistemul, o minciuna repetata mereu ajunge sa fie crezuta.
Nu draga!
Este o simplu exercitiu de logica elementara!
Care se bazeaza pe o REALITATE=ADEVAR!
Totul este sa iti functioneze ratiunea si sa intelegi ceea ce e simplu de inteles ...si anume ca nici prorocii nu lucreaza ptr DUSMANII neamului lor!
Dar de la cine sa pretind eu logica si rationalitate ?

De la unul care crede totul a proasta si se bazeaza pe IRATIONALITATE?
Unde mai pui ca ptr el STIINTA=Prostie ...dar totusi posteaza la Internet si nu la mucul unei lumanari din seu de oaie!
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Teoria evolutionista- mit sau realitate?   

Sus In jos
 
Teoria evolutionista- mit sau realitate?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Stinta versus Credinta :: Stinta vs Credinta :: Evolutie sau Creatie-
Mergi direct la: