Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Subiecte similare
  Cautare
   
   

  Rezultate pe:
   
  Rechercher Cautare avansata
  Ultimele subiecte
  » Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
  Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

  » De ce anti-religie si anti-biserica?
  Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

  » Melodii ascultate cu mare placere
  Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

  » Introducere in Sistemele magice
  Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

  » Satan ...ce stim despre el
  Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

  » Dedicatii muzicale
  Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

  » Sa ne mai si amuzam putin :)
  Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

  » Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
  Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

  » Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
  Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

  Navigare
   Portal
   Index
   Membri
   Profil
   FAQ
   Cautare
  Forum
  Parteneri
  forum gratuit

  Distribuiți | 
   

   Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor

  In jos 
  Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
  AutorMesaj
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 11:26 am

  Soimos a scris:
  Pentru noi vanduti sunt aceia care si-au vandut sufletul, mintea si corpul unei institutii diabolice pentru a primi in schimbul acestei tranzactii "viata vesnica" !
  De unde le scoateti? Nici pana la 40 de ani nu ati inteles ca este alegerea omului sa creada sau nu in Dumnezeu? De unde vorbele astea ''academice'' ca cel care crede in Dumnezeu este vandut bisericii pentru o tranzactie? Tu ai 40 de ani sau 15 ani, ca sincer, dupa mentalitatea ta mai mult de 15 nu iti dau. Nu mai astept raspuns si nu mai incerca sa ma acoperi cu prostiile spuse de tine, las-o cum a picat.  Soimos a scris:
  Da ...este atat de "divizata" incat in toata Europa civilizata a fost interzisa predarea creationismului in scoli ... pentru ca este o MINCIUNA!
  Cum, nu stiati ca sunt si oameni de stiinta creationisti? Si sunt foarte multi, in fiecare an pleaca sute din comunitatea evolutionista si trec la cea creationista. Usor usor, lumea alege sa nu mai minta populatia pentru bani.

  PS: Va mirati ca de ce nu este predat in scoli creationismul. Pai daca aproape toate comunitatile stiintifice sunt controlate de oculta mondiala satanista, e si normal sa nu se mai vorbeasca de Dumnezeu, deoarece ei vor sa distruga conceptul. Oricum nu ma astept de la unul plecat in occident, unde are impresia ca e liber(doar are impresia) dar este mai manipulat decat un copil de 5 ani, sa inteleaga lucrurile astea. Bill Cooper cred ca se rasuceste in mormant cand vede cat de naiva a devenit lumea si cat de usor manevrabila a ajuns. Daca traiati in America va intelegeam, dar totusi sunteti in Europa.
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 3:05 pm

  mihai
  Citat :
  PS: Va mirati ca de ce nu este predat in scoli creationismul. Pai daca aproape toate comunitatile stiintifice sunt controlate de oculta mondiala satanista, e si normal sa nu se mai vorbeasca de Dumnezeu, deoarece ei vor sa distruga conceptul.

  ati raspuns exact ce doream sa raspund si eu!
  cat despre evolutionism, as dori sa i arat domnului soimos ca noi nu sfidam stiinta, din contra studiem rezultatele oamenilor de stiinta, a celor cu adevarat oameni de stiinta, nu cei care practica pseudo-stiinta si care sunt controlati de elite!

  teoria evolutionista se bazeaza pe "lupta pt supravietuire", "supravetuirea celui mai adaptat, celui mai puternic", pregatind mental oamenii sa se adapteze schimbarilor dorite de elite, si sa respinga ideea creatiei!
  teoria lui darwin a fost sprijinita si propulsata de Thomas Huxley, membru al Societatii Regale, una dintre cele mai prestigioase institutii stiintifice din anglia, care era mason precum majoritatea celorlalti membri!
  http://www.globalfreemasonry.com/global_freemasonry_05.html
  http://us1.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/15658/THE_FUNDAMENTAL_PHILOSOPHY_OF_FREEMASONRY:_DARWINISM_

  Cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin , teoriile lui Darwin au fost propulsate si acceptate la scară largă printre cercuri științifice cheie de pe tot cuprinsul Angliei și apoi în lume.

  Charles Darwin, sustinut de T H Huxley, a creat TEORIA evolutionista (nedovedita stiintific niciodata, ci luata ca atare) sustinuta fara nici un fel de probe doar de crezarea in adaptarea celui mai puternic. Francis Galton, varul lui Darwin, numit si parintele eugeniei, s-a folosit de teoria evolutionista pentru crearea Darwnismului Social. Mai apoi, in 1870, Francis Galton a creat BIOMETRIA, “stiinta” care urma sa se ocupe cu urmarirea rasiala, istoria genetica si metodele necesare pentru a vedea cine are DREPT DE PROCEARE!!!
  http://ortodoxliber.wordpress.com/2011/02/07/eugenia-controlul-biologic-al-populatiei-revine-din-nou-in-actualitate/

  evolutia este INFIRMATA de genetica, adn-ul este cel mai complex program biologic, iar programele, la fel ca cel pt calculatoare, stie orice copil ca nu apar singure, din intamplare..
  Si paleontologia (stiinta fosilelor) INFIRMA evolutia, cel putin asa cum a descris-o Darwin, prin mici pasi succesivi,in periada mari de timp. Tot regnul animal a aparut brusc, in precambrian, fosilele confirma ca animalele de azi sunt la fel ca atunci, evoluand doar in limitele propriei specii.
  de altfel, biologia moderna a descoperit complexitatea celulei!
  in sec XIX, cand a trait darwin oamenii de stiinta credeau ca baza vietii, celula, era un fel de picatura simpla de protoplasma, bucatica minuscula gelatinoasa, insa in ultima jumatate de secol cunostiintele noastre privind celula au explodat, pur si simplu!
  astazi tehnologii puternice ne dezvaluie niste lumi microscopice elaborate, de o complexitate pe care darwin nici nu si-o putea imagina!


  Zeci de profesori universitari care pun la îndoială teoria evoluționismului sunt alungați din universități americane și europene. Un exemplu concret de „execuție” este al cercetătorului Raymond Damadian, inventatorul investigației moderne RMN – Rezonanta Magnetică Nucleară. În urma invenției lui Damadian, recunoscută a fi una din cele mai mari invenții ale secolului XX, s-au construit peste 500 de milioane de aparate de scanare RMN, reprezentând o industrie de peste cinci miliarde de dolari anual.

  În cartea lui Jerry Bergman, „Slaughter of the Dissidents” (Masacrul Dizidenților), inventatorul RMN mărturisește cum a fost batjocorit și dat afară din comunitatea academică în momentul în care a început să contribuie cu articole în reviste creaționiste (Christianity Today) sau să își expună dovezile științifice care demontează teoriile lui Darwin. Totul a culminat cu retragerea nominalizarii sale pentru premiul Nobel în medicina în 2003. În mod ironic, în acel an premiul a fost acordat altor doi profesori care au adus câteva îmbunătățiri aparatului lui Damadian.

  "Pe scurt, triumful darwinismului implica moartea lui Dumnezeu, pregătind înlocuirea religiei biblice cu o nouă credintă întemeiată pe naturalismul evolutionist. Noua credintă urma să devină temei nu doar al stiintei, ci si al guvernării, legii si moralei. Urma să fie filosofia religioasă oficială a modemitătii." [Phillip E. Johnson, Defeating Darwinism by Opening Minds, Inter Varsitv Press, Downers Grove, Illinois, 1997, pp. 98-99. ]

  Câtiva dintre cei mai străluciti savanti ai lumii - de la Richard Owen si Louis Agassiz în anii 1860, până la Richard Goldschmidt si Otto Schindewolf în anii 1940 - au arătat comunitătii stiintifice stânjenitoarele dificultăti ale teoriei proclamate la Centenarul Darwin, dar acesti savanti fuseseră ridiculizati iar obiectiile lor, cu totul întemeiate, fuseseră respinse cu promptitudine. Pe lângă aceste critici cu glas tare, a existat si un grup tăcut de savanti ce dezaprobau teoria evolutionistă, dar se temeau să atace conceptia dominantă despre lume. Existenta grupului a fost confirmată chiar la Centenarul Darwin de către paleontologul Everett Claire Olson de la Universitatea din Califomia, care spunea: „Este greu de apreciat mărimea si alcătuirea acestei fractiuni tăcute, dar nu e nici o îndoială că număml lor nu este de neglijat".

  Fie că fuseseră redusi la tăcere sau au ales să rămână tăcuti, numerosii savanti ce au pus la îndoială darwinismul nu au fost auziti de poporul american
  Dupa anii cincizeci situatia a început a se schimba. Unul câte unul, „opozantii tăcuti" pomeniti la Centenarul Darwin începură să iasă la iveală. Savanti reputati începură să ridice serioase îndoieli asupra evolutiei, si erau de-acum prea multi pentru a mai fi redusi la tăcere.
  Progresele „stiintelor grele", ale geneticii moleculare, embriologiei etc., puneau mari dificultăti savantilor în a împăca datele lor cu modelul neodarwinist. Au apărut cărti stiintifice ce criticau teoria lui Darwin, printre care Implications of Evolution (Implicatiile evolutiei) (1961) de G. A. Kerkut, profesor de fiziologie si biochimie la Universitatea Southampton, Anglia, si L'Evolution du vivant (Evolutia organismelor vii) (1973) de Pierre P. Grasse, unul dintre cei mai mari biologi în viată, fost presedinte al Academiei Franceze de Stiinte.

  Am pomenit mai devreme cum în anii 1960-1970 îndoielile tot mai mari ale savantilor în legătură cu neodarwinismul fuseseră, în mare parte, ascunse între zidurile comunitătii stiintifice. Pe la sfârsitul anilor saptezeci, zidurile au început să se spargă.

  In 1985 a apărut cartea lui Michael Denton, cercetător australian în biologie moleculară, Evolution: A Theory in Crisis (Evolutia: criza unei teo rii), ce oferea o critică sistematică a modelului evolutionist actual din pers pectiva mai multor discipline stiintifice. Din punctul de vedere al propriei discipline, Denton arăta că descoperirile specialistilor în biologie moleculară aruncă din ce în ce mai multe îndoieli asupra pretentiilor darwiniste.

  Evenimentul cel mai important si mai neasteptat în dezbaterile asupra evolutiei din ultimii ani a fost aparitia unui profesor de stiinte juridice, Phillip E. Johnson, ca unul dintre principalii critici mondiali ai darwinismului. Johnson, care predase dreptul la Berkeley University din California vreme de aproape treizeci de ani, spune că una dintre specializările sale este „analizarea logicii argumentelor si identificarea presupunerilor aflate îndărătul acelor argumente". In 1987, citind argumentele în favoarea evolutiei din cartea lui Richard Dawkins, The Blind Watchmaker (Ceasormcarul orb), a observat că ele se întemeiau mai curând pe retorică decât pe stiinta exactă.

  In 1991 profesorul Johnson a scos cartea Darwin on Trial (Darwin sub acuzatie). Limpezimea gândirii sale în străbaterea retoricii darwinismului si expunerea temeiurilor logice ale controversei i-au adus rapid respectul creationistilor si necreationistilor deopotrivă, ca si resentimentul evolutionistilor înrăiti, care nici până azi n-au reusit să-i respingă nici măcar unul din argumente.

  Lucrarea lui Johnson a dat imbold mai multor savanti să dea la iveală propriile întrebări dificile despre teoria evolutiei.
  Cel mai renumit dintre ei este profesorul de biochimie Michael Behe, care în cartea sa din 1996, Darwin's Black Box (Cutia neagră a lui Darwin) arată că uimitoarele descoperiri recente ale biochimiei nu se împacă cu nici un fel de darwinism. El înfătisează dovezi din domeniul său, conform cărora mecanismele biochimice interdependente trebuie sa fi fost proiectate, desi, nefiind creationist, nu-l identifică în mod direct pe Proiectant.

  In 1997, o altă carte ce dădea de gândit a constituit o puternică lovitură împotriva darwinismului: Not by Chance ! (Nu întâmplător!) de Dr. Lee Spetner. Biofizician evreu, specializat în codul genetic, Spetner si-a petrecut treizeci de ani cercetând posibilitatea evolutiei la nivel genetic. El arată nu numai de ce mutatiile întâmplătoare nu vor produce niciodată schimbările pretinse de evolutionisti, ci oferă si noi căi stiintifice de investigare a felului cum are loc variatia în limitele genetice stricte ale fiecărui fel de organism."
  http://www.sfaturiortodoxe.ro/teoria-evolutionista.htm

  Descifrand Misterul Vietii
  un film documentar impresionant realizat de oamenii de stiinta

  asemenea documentare nu veti vedea niciodata pe discovery sau national geographic, pentru ca acestea sunt posturi comerciale de indoctrinare evolutionista

  https://www.youtube.com/watch?v=5B3mNASNgCg&feature=player_embedded 1/7
  https://www.youtube.com/watch?v=ooVDCMUbGLo&feature=related 2/7
  https://www.youtube.com/watch?v=i74U_Vq4n5A&feature=related 3/7
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 9:23 pm

  Mihai12 a scris:
  De unde le scoateti?
  Din viata cotidiana.
  Citat :

  Nici pana la 40 de ani nu ati inteles ca este alegerea omului sa creada sau nu in Dumnezeu?
  Poi eu ca si Democrat convins ce sunt , accept si respect aceasta libertate care nu ma deranjeaza daca credinciosul crede in intimitatea camarutei sale si nu iasa in public sa debiteze PROSTII!...dar eu nu de acesta libertate vorbesc ...ci de acei credinciosii care datorita unei Dogme religioase si-au pierdut mintile si traiesc conform acestei Dogme ...ceea ce este cu totul altceva decat "credinta"!
  Iar acesti oameni indoctrinati de dogma la care au aderat ...sunt niste VANDUTI ...in cazul special al crestinilor practicanti ... putem vorbi de niste VANDUTI care in schimbul acestei tranzactii comerciale prin care s-au vandut ca mercenarii ...asteapta rasplata ...sub forma de Viata Vesnica sau Mantuire!

  Citat :

  De unde vorbele astea ''academice'' ca cel care crede in Dumnezeu este vandut bisericii pentru o tranzactie?
  Tu ai 40 de ani sau 15 ani, ca sincer, dupa mentalitatea ta mai mult de 15 nu iti dau.
  Poi nici eu nu ti dau mai mult de 5 anisori ...dar asta este scuzabil ptr un batra care a dat in mintea copiilor!
  Daca ai avea mai multa minte ti-ai fi dat seama ca eu nu ma refer la cei care cred ceva doar ptr ei ...ci la credinciosii practicanti care cu totii cred ca daca respecta niste versete din Biblie cu grija selectate ca sa le convina si serveasca prostia din haul dintre urechi ..."dumnezeul" furat de la o alta religie ... pentru ca "dumnezeul" crestin era prea prost sa aibe scriptura sa ... acel Dumnezeu al altei religii le va oferii viata vesnica drept rasplata ... ca se kaka pe Legile acelui Dumnezeu adica pe legile Torei!


  Citat :
  Cum, nu stiati ca sunt si oameni de stiinta creationisti?
  Faptul ca un om este specializat pe un domeniu stintific ...nu inseamna ca el este Dumnezeul cel perfect si atotstiutor !
  Faptul ca acesta este credincios ...este o dovada ca nu a studiat serios aceasta tema...fapt care confirma motivul ptr care este credincios!

  Citat :

  Va mirati ca de ce nu este predat in scoli creationismul.
  Nu ma mir ...ci apreciez acest lucru!

  Citat :

  Pai daca aproape toate comunitatile stiintifice sunt controlate de oculta mondiala satanista, e si normal sa nu se mai vorbeasca de Dumnezeu,

  Cum oare poti fi atat de prost incat sa crezi ca Biserica este controlata de "oculta divina" ... cand ai 1500 de ani plini de dovezi al diabolicitatii acestei institutii Demonice care este condusa de Diavolul care va prosteste laudandu-se ca este Dumnezeu!

  ce dovada mai clara a diabolictatii acestei religii vrei decat FAPTELE pe care le-au comis milioanele de oamenii indoctrinati ai acestei religii ?

  Citat :

  Daca traiati in America va intelegeam, dar totusi sunteti in Europa.
  Adevarul nu are granite!
  Acum "oferta crestina" nu mai are absolut nicio valoare in tarile occidentale ...ptr ca nimeni nu mai are nevoie sa prosteasca lumea cu "vietii fericite in paradisul de pe lumea aialalta" ...ptr ca oferta contemporana iti ofera un mic paradis personal aici pe pamant ...si Mantuire cate vrei sub toate formele !

  Doctrina crestina este puternica doar in tarile foarte inapoiate ca Romania, unde autoritatile in impotenta lor intelectuala, nu pot oferi nimic pozitiv propriei populatii ...motiv ptr care le vind sperante mincinoase ...in timp ca raiul pe lumea aceasta este rezervat doarptr ei ...in timp ce idiotii bse zabat in mizeria cea mai neagra ...si mor cu zile!
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 9:52 pm

  Iar v-ati cacat in ce am scris eu. Ati rupt comentariile din context si ati raspuns in acelasi stil zeflemist, agramat, incult, mahalagist etc etc.
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 10:23 pm

  soimos
  Citat :
  ci de acei credinciosii care datorita unei Dogme religioase si-au pierdut mintile si traiesc conform acestei Dogme

  aceasta dogma religioasa, domnule soimos, respecta si promoveaza adevaratele valori umane: cinstea, demnitatea, dreptatea, bunatatea, decenta, bunul simt, respectul....
  pe cand dogma elitelor promoveaza desfranarea, sexul liber, prostitutia, homosexualitatea, drogurile, distrugerea familiei, coruptia, minciuna, furtul, inselatoria, crima... ca doar totul este permis cand esti propriul tau dzeu!

  soimos
  Citat :
  Iar acesti oameni indoctrinati de dogma la care au aderat ...sunt niste VANDUTI

  noi suntem vanduti, iar dvoastra sunteti cumparati!
  hai domne, mai termina cu aiurelile astea!

  soimos
  Citat :
  "dumnezeul" furat de la o alta religie ... pentru ca "dumnezeul" crestin era prea prost sa aibe scriptura
  bateti campii, ca de obicei!
  dzeul crestin este acelasi cu dzeul iudaic, fie ca vor evreii sa accepte sau nu!
  normal ca liderilor evreilor nu le-a convenit sa accepte propovaduirea lui isus, biblia care intarea tora, deoarece marturisea cum fariseii si carturarii, liderii poporului se asezasera pe scaunul lui moise si ii indepartasera pe oamenii de cuvantul lui dzeu!
  "sunt zeci de semeni evrei antisionisti care se luptă de decenii împotriva abaterii sioniste de la adevăratul iudaism. Ei demonstrează că teologia capilor sioniști, care năzuiesc să-și realizeze visul de putere și guvernare mondială, a stâlcit instituția Vechiului Testament al Drepților și Profeților, denaturând în luciferism și satanism.
  Este o teologie a dualismului care așteaptă un „Mesia al slavei”, pe omul apostaziei și al fărădelegii, pe cel numit Antihrist, pe care îl vestește revelația divină.

  Pentru acest pseudo-Mesia se proiectează reconstruirea Templului lui Solomon pe înălțimea unde se află astăzi moscheea lui Omar și se face multă propagandă în privința necesității, chipurile, instaurării unei guvernări mondiale și a unui conducător mondial, care presupune mai întâi desființarea statelor naționale și asocierea economică printr-o monedă unică mondială.

  Pentru concretizarea acestei viziuni s-a abandonat adevărata Lege a lui Dumnezeu, Pentateuhul și Profeții, și a fost înlocuită de pergamentele de sorginte luciferică ale Talmudului, Kabalei și ale paraliteraturii rabinice. Dovezi în acest sens se găsesc în șocantele site-uri ale evreilor ortodocși care nu acceptă această cădere tragică din duhul iudaismului autentic. În acest sens, menționăm cutremurătoarea carte Min Hametzar (Din adâncuri) editată la New-York în anul 1961, în limba ebraică, pe care o semnează Rabinul Slovaciei Michael Ber Weissmandl, decanul Fundației Nitra Yeshiva, fundație a cărei activitate este închinată cercetării istorice a perioadei 1942-1945. Reiese că faimosul proces de la Nürenberg, dacă nu s-ar fi întemeiat strict pe dreptatea omenească, ar fi trebuit să judece și să condamne nu doar pe făptașii fizici ai odioaselor crime, adică pe naziști, ci și pe autorii lor morali, printre care se numără, spre exemplu, și Papa Romei din epoca respectivă, responsabil pentru incredibila crimă de a fi asasinat 80.000 de sârbi cu binecuvântările odiosului cardinal criminal al Croației, Aluisio Stepinaț, recent „canonizat” de Vatican."
  http://www.razbointrucuvant.ro/2011/01/15/marturisirea-hotarata-totala-dar-si-plina-de-discernamant-a-vladicai-serafim-de-pireu-sustinut-de-multi-arhierei-%E2%80%9Dsunt-antisionist-dar-nu-antisemit%E2%80%9D-marele-arhitect-al-masoner/

  cat despre valoarea bibliei, chiar si dupa modificarile suferite prin interventia papalitatii condusa de liderii societatilor secrete, ramane impresionanta pentru orice om intelectual care face o paralele logica intre semnul fiarei, de care ne vorbeste apocalipsa, pe care vom fi obligati sa l purtam pe mana sau pe frunte si fara de care nu vom putea cumpara sau vinde, si cipul atat de mediatizat de elite!!!

  soimos
  Citat :
  Cum oare poti fi atat de prost incat sa crezi ca Biserica este controlata de "oculta divina" ... cand ai 1500 de ani plini de dovezi al diabolicitatii acestei institutii Demonice care este condusa de Diavolul care va prosteste laudandu-se ca este Dumnezeu!

  aceasta este dovada afirmatiei mele, ca institutia bisericii a fost utilizata de elite, in realizarea interesului lor!
  elitele au condus inchizitia, cruciadele, au omorat adevaratii credinciosi, au interzis biblia, au modificat-o prin papalitatea condusa de ei!
  exact acelasi lucru s-a intamplat si cu saracii evrei credinciosi, care au fost persecutati prin holocaust, de proprii lor frati evrei atei, care au finantat nazismul, si au produs acea teroare cu scopul crearii ulteriaore a unui stat pentru evrei, israelul!

  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Lun Aug 08, 2011 10:34 pm

  pe viitor, ganditi va la milioanele de oameni care au fost ucise de conducatorii condusi in actiunile lor de ura impotriva lui dzeu si a religiei!

  in numele ateismului au fost ucisi peste 100 milioane de oameni, in timpul regimului comunist ateist din china si a regimului leninisto-stalinist ateist din fosta uniune sovietica!
  dictonul marelui dostoievski "daca dzeu nu exista, totul este permis!"

  http://www.lovendal.net/wp52/ateisti-din-toate-tarile-uniti-va-in-jurul-marelui-ateu-criminal-stalin/
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie


  Numarul mesajelor : 7108
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 8:52 am

  adevarul a scris:
  [b]pe viitor, ganditi va la milioanele de oameni care au fost ucise de conducatorii condusi in actiunile lor de ura impotriva lui dzeu si a religiei!
  Poi asta in VIITOR ...adica atunci cand poate se va intampla!

  Pina atunci ma gandesc la sutele de milioane de oameni care au fost deja ucisi de religiosi in numele Diavolului pe care il numesc Dumnezeu!

  Citat :

  [b]in numele ateismului au fost ucisi peste 100 milioane de oameni, in timpul regimului comunist ateist din china si a regimului leninisto-stalinist ateist din fosta uniune sovietica!

  ha ha ha ... ce prostie imensa!
  Eu am trait in comunism ...dar nu am auzit ca cineva sa fi fost ucis in numele Ateismului tot asa cum nu am auzit ca cineva sa fi fost ucis pentru ca nu era de acord cu formula chimica a apei!
  Milioanele de victimele comunismului au fost comise impotriva acelora care nu au acceptat DOCTRINA comunista ... adica ceva identic cu DOCTRINA religioasa pe baza careia si astazi in unele tari islamice sunt ucisi credinciosii crestini dar si cei care doresc sa renunte la doctrina islamica ... sau vor sa o inlocuiasca de ex. cu doctrina crestina !
  Tu ai curajul sa iti abandonezi/renunti la credinta islamica tot asa cum eu botezat catolic la o anumita varsta m-am kkt pe religia romano-catolica?
  Citat :

  dictonul marelui dostoievski "daca dzeu nu exista, totul este permis!"
  Acesta este si dictonul altor animale idioate care sunt atat de tampiti incat nu inteleg faptul ca oamenii au primit de la Mama Natura CONSTIINTA care ar trebui sa le dicteze sa faca diferenta intre ceea ce este bine si rau!

  Citat :
  ..../ateisti-din-toate-tarile-uniti-va-in-jurul-marelui-ateu-criminal-stalin/
  ha ha ha ...ce ma mai distreaza PROSTIA unora!
  Trist mai este sa fi prost si sa nu stii ca Stalin nu era ATEU ci era PREOT ... si ca PREOT sef de promotie ,a inteles bine ceea ce l-a invatat Isus si anume ca Dumnezeu nu este in ceruri ci in el insusi ...si el a actionat exact asa cum a spus si Isus : "Iar pe cei care nu vor sa domnesc peste ei ...aducetii aici si TAIATII in fata mea!!!!!!!!!!
  Si exact asa a facut!
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 10:08 am

  Soimos a scris:
  sutele de milioane de oameni care au fost deja ucisi de religiosi in numele Diavolului pe care il numesc Dumnezeu!
  Mai aveti putin si ajungeti la miliarde. De unde atatea sute de milioane de crime? Chiar nu va este rusine sa mintiti atata? Mai mult au omorat ateii
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 10:10 am

  Soimos a scris:
  si el a actionat exact asa cum a spus si Isus : "Iar pe cei care nu vor sa domnesc peste ei ...aducetii aici si TAIATII in fata mea!!!!!!!!!!
  Bai omule esti senzational. Ce nu intelegi ca Iar pe cei care nu vor sa domnesc peste ei ...aducetii aici si TAIATII in fata mea e un citat rupt dintr-o pilda? Iisus nu a a zis sa taiem pe nimeni.
  Sus In jos
  Apopii
  Pagan
  Pagan
  avatar

  Numarul mesajelor : 2372
  Varsta : 55
  Localizare : Aici
  Puncte : 2582
  Data de inscriere : 06/08/2009

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 11:19 am

  Mihai12 a scris:
  Iar pe cei care nu vor sa domnesc peste ei ...aducetii aici si TAIATII in fata mea

  Ok, si atunci de ce a transmis Isus aceasta pilda, vorba lui Soimos, ca sa faca cumva reclama la Colgate?

  Daca eu iti transmit tie o pilda, pentru ce o fac, nu cumva o fac in speranta ca tu ai sa urmezi invataturile din acea pilda?

  _________________
  Geea este mama noastra.
  Sus In jos
  http://www.paganism.ro
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 11:21 am

  Apopii a scris:
  Mihai12 a scris:
  Iar pe cei care nu vor sa domnesc peste ei ...aducetii aici si TAIATII in fata mea

  Ok, si atunci de ce a transmis Isus aceasta pilda, vorba lui Soimos, ca sa faca cumva reclama la Colgate?

  Daca eu iti transmit tie o pilda, pentru ce o fac, nu cumva o fac in speranta ca tu ai sa urmezi invataturile din acea pilda?
  Apopii, citeste toata pilda si vezi ce intelegi din ea.
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 11:57 am

  soimos
  Citat :
  Milioanele de victimele comunismului au fost comise impotriva acelora care nu au acceptat DOCTRINA comunista

  da, domnule soimos, aceste milioane au fost ucise de atei!
  comunismul a fost o ideologie, creata tot de elite, cu scopul promovarii ateismului!

  in toate tarile foste comuniste, dupa caderea sistemului, parca a fost o magie, care a transformat aproape toti oamenii in atei!

  Comunismul este doctrina politică inventată de Karl Marx și Friedrich Engels și pusă în practică de Vladimir Ilici Lenin.
  Karl Marx se naște la 5 mai 1818 la Trier din părinți evrei trecuți la credința baptistă. Mai târziu el se va înscrie în Masonerie
  respingând orice formă de creștinism.

  Friedrich Engels se naște la 28 nov. 1820, la Barmen. Mai târziu va lua contact cu cercurile oculte afiliate Masoneriei, ajungând Mare Preot într-un cult satanic.
  Cei doi, alături de Lenin, au fost apropiați de cercurile evreilor sioniști, cu ajutorul cărora au înfăptuit Revoluția din Rusia.

  "Manifestul Partidului Comunist" este de fapt un plagiat ordinar al programului uneia dintre obscurele loji masonice londoneze ("Alianța Drepților", filială a organizației masonice evreiesti B'nai B'rith - "Fiii Alianței"). Din loja "Alianța Drepților" a făcut parte și Karl Marx. (Marx l-a considerat pe Kant "teoreticianul german al revoluției franceze".)

  Primul editor al CHARTEI COMUNISMULUI, a fost Jean Laffite, traficant de sclavi și arme și membru al unor societăți anarhiste europene și americane. În ianuarie 1848, Laffite a dus o copie a "Manifestului" și în America, pentru "marele său prieten" Abraham Lincoln.
  Sponsorizați de Marea Finanță, în special de casa Rotschild (proprietară - în prezent - a unei averi colosale, printre care și a Băncii ING-Bank) și de Serviciul Secret German, nucleul de revoluționari comuniști în frunte cu Lenin, a fost "inoculat" în Rusia pentru a înfăptui Revoluția.
  Se estimează că numai în U.R.S.S. comunismul a omorât în jur de 60 de milioane de oameni, în special creștini ortodocși.

  Singurul cult care nu a fost prigonit de bolșevici era cultul mozaic, deși unii rabini au fost și ei închiși sau deportați. ( probabil acei rabini corecti care se impotriveau evreilor atei si satanisti)
  "Noi, evreii, care am pozat odată ca mântuitori ai acestei lumi, azi nu mai suntem altceva decât seducătorii, distrugătorii, incendiatorii și călăii ei" (Oscar Levy).

  (fac o paranteza, pentru a explica faptul ca acesti evrei diabolici nu sunt evrei adevarati, sunt evrei atei, care considera ca tora este scrisa de rabini, si care au abandonat adevărata Lege a lui Dumnezeu, Pentateuhul și Profeții, și au înlocuit-o cu pergamentele de sorginte luciferică ale Talmudului, Kabalei și ale paraliteraturii rabinice, precum au facut liderii sionismului;
  cu parere de rau pentru ceilalti evrei credinciosi, oameni cu suflet si caracter!)

  soimos
  Citat :
  Trist mai este sa fi prost si sa nu stii ca Stalin nu era ATEU ci era PREOT

  sigur, un ipocrit mai degraba, precum sunt toti care se pretind a fi ceea ce nu sunt!
  tocmai de aceea a arestat, torturat si omorat preoti si calugari, si a ars din temeli biserici si manastiri!
  in URSS in intervalul 1937-1938, un singur an, au fost omorati nu mai putin de 100.000 de preoti, de catre fortele de securitate rusesti, conduse de ateistul satanist Stalin!


  http://www.lovendal.net/wp52/ateisti-din-toate-tarile-uniti-va-in-jurul-marelui-ateu-criminal-stalin/

  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 12:03 pm

  adevarul a scris:
  in toate tarile foste comuniste, dupa caderea sistemului, parca a fost o magie, care a transformat aproape toti oamenii in atei!
  Pentru ca asta a fost scopul comunismului, slabirea religiilor(actuale) caci dupa distrugerea lor, in special a crestinismului, francmasoneria va scoata la lumina ''curata si pura doctrina luciferiana''.
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 12:45 pm

  adevarul a scris:


  da, domnule soimos, [b]aceste milioane au fost ucise de atei!
  comunismul a fost o ideologie, creata tot de elite, cu scopul promovarii ateismului!
  Poi asta inseamna ca era tot ceva ca religia crestina sau ca islamul.
  Diferenta este ca crestinii si islamistii au ucis in numele lui Dumnezeu ...iar comunistii au ucis doar folosind modelul crestinismului sau al islamului ...dar nu in numele lui Dumnezeu ci in numele Doctrinei lor care fie vorba intre noi era muuult mai superioara decat modelele doctrinelor crestine si islamice!
  Citat :

  in toate tarile foste comuniste, dupa caderea sistemului, parca a fost o magie, care a transformat aproape toti oamenii in atei!
  Ba din contra ...in Romania s-au construit cca 10 000 de biserici noi in timp ce constructia de spitale s-a limitat la 3!

  Citat :

  respingând orice formă de creștinism.
  Poi la inteligenta lui era si de asteptat ...de ce te mira acest lucru ?


  Citat :

  Mai târziu [b]va lua contact cu cercurile oculte afiliate Masoneriei, ajungând Mare Preot într-un cult satanic.
  Poi care altul decat cultul bisericii cvrestine?

  Stii tu un cult mai satanic decat aceasta biserica?
  Poi vad ca musulmanii se straduiesc zilnic sa ii intreaca in bicisnicii ...dar nu au timpul necesar sa-i ajunga din urma pe crestini la dracovenii ...ptr ca ELITELE le dau peste bot ...ca doar de aia Elitele sunt singurii si adevaratii Dumnezei pe pamant!

  Citat :

  Cei doi, alături de Lenin, au fost apropiați de cercurile evreilor sioniști, cu ajutorul cărora au înfăptuit Revoluția din Rusia.
  Vad ca te straduiesti sa scoti in evidenta faptul ca evreii au fost mereu in frunte ...chiar si in Europa civilizata spre deosebire de azilantii islamici care si azi nu sunt in Europa decat niste ciurucuri cu aspect uman dar lipsiti de minte!
  Oare ce interes ai sa-i omagiezi pe evrei?

  Citat :


  Primul editor al CHARTEI COMUNISMULUI, a fost Jean Laffite, traficant de sclavi și arme
  Oh ...astan insemna ca era "coleg de servici" cu musulmanii care strangeau si vindeau sclavii !
  Cred ca acest aspect ai vrut sa-l scoti in evidenta ...nu?

  Citat :

  Laffite a dus o copie a "Manifestului" și în America, pentru "marele său prieten" Abraham Lincoln.
  Poi asta inseamna ca a ajuns cam tarziu... America era deja un stat masonic de cand Marele Mason Sir George Washington i-a declarat independenta si masonul illuminat Alexis de Toquewille a reusit sa ii invete pe americani principiile democratiei!

  Citat :

  Sponsorizați de Marea Finanță, în special de casa Rotschild (proprietară - în prezent - a unei averi colosale, printre care și a Băncii ING-Bank) și de Serviciul Secret German, nucleul de revoluționari comuniști în frunte cu Lenin, a fost "inoculat" în Rusia pentru a înfăptui Revoluția.
  Se estimează că numai în U.R.S.S. comunismul a omorât în jur de 60 de milioane de oameni, în special creștini ortodocși.

  Vezi ca exagerezi si prin asta te blamezi singura ... incearca sa nu mai vinzi castraveti la gradinar ... ca la tema asta stim mai mult ca tine!

  Citat :

  Singurul cult care nu a fost prigonit de bolșevici era cultul mozaic, deși unii rabini au fost și ei închiși sau deportați. ( probabil acei rabini corecti care se impotriveau evreilor atei si satanisti)
  Ce sunt aceia evrei satanisti?
  Cumva evrei convertiti la crestinism sau islam?

  Citat :

  "Noi, evreii, care am pozat odată ca mântuitori ai acestei lumi, azi nu mai suntem altceva decât seducătorii, distrugătorii, incendiatorii și călăii ei" (Oscar Levy).
  Asta a fost valabil pina la aparitia islamismului !
  Acum calai distrugatorii si incendiatorii sunt teroristii islamisti !


  Citat :
  ... pentru a explica faptul ca acesti evrei diabolici nu sunt evrei adevarati, sunt evrei atei, care considera ca tora este scrisa de rabini, si care au abandonat adevărata Lege a lui Dumnezeu,
  Poi nu inteleg de ce evreii care spun adevarul sunt satanisti?
  Tu iti inchipui ca un evreu cu scoli inalte poate sa fie atat de idiot sa creada ca scriptura a putut fi adusa din cer de un arhanghel cu 140 de aripi? ... sau de o tufa care arde?
  Poi daca crezi asa ceva ...prea ii subapreciezi!

  [quote]
  Pentateuhul și Profeții, și au înlocuit-o cu pergamentele de sorginte luciferică ale Talmudului, [quote]
  Ce idiotenii mai poti debita!
  Poi Talmudul cuprinde tocmai INVATATURILE religiei mozaice ..si sa zici ca Invatatura este Luciferica ...te plasezi singura in tabara acelor Diabolici care afirma ca invatura este lucrul dracului!

  [quote]
  un ipocrit mai degraba, precum sunt toti care se pretind a fi ceea ce nu sunt!
  [quote]
  Poi ipocriti sunt toti preotii si imamii ...da vad ca asta nu te deranjeaza!
  Citat :

  tocmai de aceea a arestat, torturat si omorat preoti si calugari, si a ars din temeli biserici si manastiri!
  Poi tocmai de aia ptr ca el ca preot stia prea bine ca preotii traiesc din SARLATANIE si cunostea bine faptul ca religia este facuta ptr a-ti lua mintile si din OM sa te transforme intr-o OAIE proasta din turma pastorului (citeste sarlatanului)
  Citat :

  in URSS in intervalul 1937-1938, un singur an, au fost omorati nu mai putin de 100.000 de preoti, de catre fortele de securitate rusesti, conduse de ateistul satanist Stalin!
  Ho ho ...buna treaba ...asta inseamna ca i-a dep[asit si pe Iluminatii din revolutia franceza care nu au ucis decat vreo 10 -20 de mii ...dar asta nu este nimic fata de sutele de milioane de crime pe care le-au comis credinciosii cu cei care nu impartaseau credinta lor!

  Asa ca ptr a putea aprecia cine este mai Diabolic trebuie sa punem in balanta numarul crimelor comise de fiecare parte ...si abia dupa aceea sa ne pronuntam !
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 1:51 pm

  soimos
  Citat :
  Ce sunt aceia evrei satanisti?

  acei evrei atei, care s-au indepartat de iudaism, si s-au alaturat membrilor organizatiilor secrete care se inchina lui satan!
  si istoria ne arata ca acestia doar s-au nascut evrei, insa in realitate sunt ipocriti si nu se dezic de la uciderea proprilor lor frati evrei!
  realitatea tragică ne arata colaborarea capilor sioniști cu regimul odios și criminal al dictatorului paranoic Adolf Hitler, care a exterminat milioane de semeni ai noștri, evrei!


  În acest sens, menționăm cutremurătoarea carte Min Hametzar (Din adâncuri) editată la New-York în anul 1961, în limba ebraică, pe care o semnează Rabinul Slovaciei Michael Ber Weissmandl, decanul Fundației Nitra Yeshiva, fundație a cărei activitate este închinată cercetării istorice a perioadei 1942-1945. Reiese că faimosul proces de la Nürenberg, dacă nu s-ar fi întemeiat strict pe dreptatea omenească, ar fi trebuit să judece și să condamne nu doar pe făptașii fizici ai odioaselor crime, adică pe naziști, ci și pe autorii lor morali, printre care se numără, spre exemplu, și Papa Romei din epoca respectivă, responsabil pentru incredibila crimă de a fi asasinat 80.000 de sârbi cu binecuvântările odiosului cardinal criminal al Croației, Aluisio Stepinaț, recent „canonizat” de Vatican.

  http://www.razbointrucuvant.ro/2011/01/15/marturisirea-hotarata-totala-dar-si-plina-de-discernamant-a-vladicai-serafim-de-pireu-sustinut-de-multi-arhierei-%E2%80%9Dsunt-antisionist-dar-nu-antisemit%E2%80%9D-marele-arhitect-al-masoner/
  Sus In jos
  Apopii
  Pagan
  Pagan
  avatar

  Numarul mesajelor : 2372
  Varsta : 55
  Localizare : Aici
  Puncte : 2582
  Data de inscriere : 06/08/2009

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 2:03 pm

  adevarul a scris:
  organizatiilor secrete care se inchina lui satan!

  Deci tot un fel de crestini sunt si aia, deoarece satan este o inventie pur crestineasca grin daca se inchina, inseamna ca tot obiceiuri crestinesti au, deoarece inchinarea este specifica oilor de turma, care n-au nici coloana vertebrala si nici demnitate umana!

  _________________
  Geea este mama noastra.
  Sus In jos
  http://www.paganism.ro
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 2:15 pm

  Citat :
  Deci tot un fel de crestini sunt si aia

  da, domnule apopii aveti perfecta dreptate, precum au liderii organizatiilor secrete,
  crestinismul este de vina pentru tot ce misca n lumea asta, raul, ramul...
  odata gasita problema.....
  venim cu solutia!
  noua ordine mondiala si inchinarea la satan!
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 2:19 pm

  adevarul a scris:

  venim cu solutia!
  noua ordine mondiala si inchinarea la satan!

  ce ar fi sa inlocuiesti inchinarile a proasta si extrem de inutile (cu care elitele cel mult isi sterg fundul_ ... cu ideea de invatatura, munca si sapun?


  Ultima editare efectuata de catre Soimos in Mar Aug 09, 2011 2:44 pm, editata de 4 ori
  Sus In jos
  Apopii
  Pagan
  Pagan
  avatar

  Numarul mesajelor : 2372
  Varsta : 55
  Localizare : Aici
  Puncte : 2582
  Data de inscriere : 06/08/2009

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 2:38 pm

  adevarul a scris:

  venim cu solutia!
  noua ordine mondiala si inchinarea la satan!

  NWO este o inventie bisericeasca preluata din literatura de SF, in scopul de a crea o noua Satana, impotriva careia oile turmei sa stranga cat mai mult randurile! Biserica a ajuns la aceasta solutie datorita faptului ca tot mai multe oi incepeau sa paraseasca turma si cea mai buna solutie era fabricarea unui inamic invizibil, care sa poata fi folosit ca sperietoare cat mai mult timp!

  Acum sa nu crezi ca eu nu sunt constient ca sunt foarte multi cei care vor sa domine planeta si sunt dispusi sa se foloseasca pentru asta de orice metoda! Dar acest adevar, biserica l-a amestecat cu SF si minciuna, asa cum ii este obiceiul, pentru a-si satisface propriile interese si negandindu-se ca-i lasa pe credinciosi fara aparare in fata adevaratilor inamici, care in final vor aduna blanitele oitelor si le vor depozita in propria camara grin

  _________________
  Geea este mama noastra.
  Sus In jos
  http://www.paganism.ro
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 6:18 pm

  Apopii a scris:
  adevarul a scris:

  venim cu solutia!
  noua ordine mondiala si inchinarea la satan!

  NWO este o inventie bisericeasca preluata din literatura de SF
  Ehehee, nici chiar asa. Au fost multi fosti membrii ai armatei americane, membrii ai serviciilor secrete, care au confirmat impunerea unui guvern mondial. Nu este nicio inventie bisericeasca. Observ ca aici pe forum se incearca mult distragerea atentiei si ridiculizarea adevarului. Cam aceleasi lucruri le citeam si pe drumul invingatorilor, forum patronat de Pavel Corut, un agent la serviciul de contrainformatii cu rolul de a dezinforma masele. Probabil tu si d-l Soimos, o duceti bine prin strainatate si ca majoritatea ati fost pacaliti ca noua ordine mondiala ori e un mit ori este benefica. Pai au murit oameni, atentionandu-ne ca nu este deloc benefica si voi acum ce faceti? Ii omorati a doua oara
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 6:56 pm

  Mihai12 a scris:
  . Pai au murit oameni, atentionandu-ne ca nu este deloc benefica si voi acum ce faceti? Ii omorati a doua oara

  Poate te asteptai sa ne VINDEM si noi trupul, mintea si sufletul pentru a obtine "viata vesnica" promisa de niste sarlatani care recruteaza fraieri pentru cea mai bicisnica religie din istoria omenirii ... adica crestinismul demonic !
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 7:55 pm

  Soimos, insanatosire grabnica iti doresc
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 8:50 pm

  Mihai12 a scris:
  Soimos, insanatosire grabnica iti doresc

  Si eu iti doresc un pic mai multa minte ...ca poate te trezesti la realitate!
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mar Aug 09, 2011 10:52 pm

  soimos
  Citat :
  ce ar fi sa inlocuiesti inchinarile a proasta si extrem de inutile (cu care elitele cel mult isi sterg fundul_ ... cu ideea de invatatura, munca si sapun?

  sigur, isi sterg si talpile si fruntea, de sudoare, dupa atatea suplicatii lui satan!
  mai cititi si dvoastra carti ale celor care sunt masoni si doresc a promova imaginea pozitiva a masoneriei, cum marturisesc despre aceste ritualuri pe care le numesc simbolic! daca vreti sa stiti si mai mult, puteti citi alte carti, alte fostilor masoni, care marturisesc despre adevarata fata a masoneriei, si prezinta aceste ritualuri hidoase, bine planificate, exagerate si dedicate lui satan!
  vedeti va ofer ambele variante si cea a unei opinii pozitive despre masonerie si cea a unei pozitii negative! veti observa cum ambele opinii marturisesc despre aceste ritualuri amanuntite si precis organizate!
  un om cult si bine pregatit ar trebui sa consulte toate variantele si dupa sa emane idei!

  cat despre ideea de invatatura, munca si sapun.... stati linistit ca nu o practicati numai dvoastra, inaltime! aceste indemnuri exista in toate cartile sfinte!
  pe langa curatirea trupeasca, nu uitati si pe cea sufleteasca....

  soimos
  Citat :

  Poate te asteptai sa ne VINDEM si noi trupul, mintea si sufletul pentru a obtine "viata vesnica"

  doamne fereste, sigur ca nu ne asteptam, insa ne-ati surprins, ce putem face!
  cine s-ar fi asteptat ca niste oameni sa inchida ochii si sa se lase coordonati de altii?
  sa jure ca nu spun nimic, ca uita ce au invatat la gradul anterior!!
  De ce gradele inferioare nu cunosc secretele gradelor superioare și nu sunt acceptate sub nici o formã la ședințele celor de sus?

  J. Holy afirmã, cu citate din cartea Scottish Rite Masonry Illustrated (vol. 2, p. 259), cã la inițierea în Gradul 30 (Cavaler Kadoș) Întreit Puternicul Mare Maestru se adreseazã celui ce este inițiat: “Pânã acum ai vãzut în masonerie numai embleme și simboluri. Acum trebuie sã vezi în ea nu altceva, ci numai realitatea. Ești gata sã repudiezi orice judecatã și sã asculți, fãrã rezerve, tot ce ți se va porunci sã faci pentru binele umanitãții?” (p. 28).
  iar binele umanitatii, in opinia liderilor presupune sclavia, incultura, inchinarea la satan!

  apopii
  Citat :
  NWO este o inventie bisericeasca preluata din literatura de SF

  Shocked Shocked

  biserica bat-o vina! numa' nefacute face! incurca toate borcanele!
  hai domne mai dati mult cu namol in biserica, pentru a-i acoperi pe liderii lumii?!

  ia sa trecem in revista niste declaratii ale "bisericii" despre NWO

  „Vom avea un guvern mondial, fie ca va place, fie ca nu. Singura intrebare este daca el va fi creat prin cucerire sau prin consimtamant.”
  Paul Warburg
  – membru al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), declaratie facuta in februarie 1950 in fata Senatului american.

  „Suntem in zorii unei transformari globale. Nu mai avem nevoie decat de o criza majora adecvata si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”
  David Rockeffeler
  – presedinte de onoare al Consiliului pentru Relatii Externe (CFR), presedinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg, declaratie facuta in septembrie 1994.

  "Criza financiara nu trebuie sa fie o scuza pentru o refugiere in protectionism, ci trebuie sa fie considerata mai degraba ca 'nasterea dificila' a unei noi ordini mondiale", a avertizat luni premierul britanic Gordon Brown, relateaza AFP.

  Statisticile economice de la sfarsitul saptamanii trecute au confirmat ca Marea Britanie este in recesiune. in zilele anterioare, guvernul a dezvaluit un nou set de masuri menite sa injecteze credit in economie.
  "Sau am putea considera aceste amenintari si provocari cu care ne confruntam in prezent ca niste contractii dureroase ale nasterii unei noi ordini mondiale, iar sarcina noastra este aceea de a permite o tranzitie spre o noua ordine internationala, in beneficiul unei societati mondiale in expansiune", a subliniat Gordon Brown.

  Kissinger: Obama trebuie sa creeze o noua ordine mondiala
  Fostul secretar de stat american Henry Kissinger sustine ca Barack Obama ar trebui sa profite de actuala criza economica la nivel global si de tensiunile existente in diverse colturi ale lumii pentru a crea o noua ordine mondiala.
  Kissinger: “obiectivul principal al lui Obama ar trebui sa fie acela de a dezvolta o strategie pentru America in aceasta perioada, cand exista o mare oportunitate pentru a crea o noua ordine mondiala”.
  Kissinger a facut aceasta declaratie pentru postul american de televiziune CNBC.
  Rolul Americii va fi decisiv, scrie Kissinger, care nu mai tarziu de saptamana trecuta ii cerea presedintelui ales al SUA, Barack Obama, sa nu iroseasca "oportunitatea" crizei globale si sa se orienteze spre redefinirea politicii externe americane in concordanta cu aparitia unei noi ordini mondiale.

  Tarile membre G7 – SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franta si Italia – sunt de acord “sa se angajeze” in elaborarea unor “noi reguli pentru o noua ordine economica mondiala”, a declarat sambata ministrul italian al economiei, Giulio Tremonti, intr-o conferinta de presa, transmite AFP.
  http://orasuldeva.ro/orasuldeva/index.php?option=com_content&view=article&id=241&Itemid=231

  noua ordine mondiala presupune:
  - un singur guvern mondial
  - o singura moneda la nivel mondial
  - o singura religie, de aici ecumenismul promovat de papalitate, care ne ofera bineinteles varianta ei de slavire a lui satan!

  Proiectul Blue Beam (Raza Albastra) intentioneaza simularea venirii lui Iisus pentru a manipula oamenii si a distruge credinta si religiile.
  In 1994 jurnalistul canadian Serge Monaste prezenta un amplu si bine documentat material despre Proiectul NASA – Blue Beam.

  Distrugerea credintei prin false descoperiri arheologice de genul recentului “sarcofag al lui Iisus”. Organizarea unei gigantice mistificari in care se va simula prin proiectii holografice venirea lui Iisus. Utilizarea undelor de joasa frecventa pentru controlul mental. Sunt doar cateva dintre planurile de instaurare a noii religii mondiale satanice cuprinse în acest proiect.
  Fost ziarist la publicatia canadiana L’Enquete si fondatorul unei agentii de presa independente – International Free Press Network, Serge Monaste este bine cunoscut ca autor al unor numeroase articole despre Noua Ordine Mondiala. Serge Monaste a murit in conditii suspecte.

  Va prezint in continuare extrase din prezentarea realizata de Serge Monaste in 1994 in care demasca proiectul Blue Beam.

  “International Free Press Network nu este un grup religios sau o organizatie politica, ci o agentie de presa independenta care realizeaza investigatii. Suntem specializati in investigarea si publicarea de rapoarte speciale si casete audio care demasca dedesubturile implementarii unei Noi Ordini Mondiale. Scopul nostru este sa ii ajutam pe oameni sa realizeze ca venirea Noii Ordini Mondiale nu este un vis si nici o presupunere paranoica. Este un proiect satanic in curs de desfasurare. Care este scopul lui? Sa distruga religiile traditionale si mai ales religia crestina si sa le inlocuiasca cu o religie mondiala unica, bazata pe cultul omului. Sa aboleasca familia asa cum o stim noi astazi si sa o inlocuiasca cu indivizi (cetateni mondiali, oameni universali n.n.) care lucreaza fiecare pentru gloria guvernului mondial unic. Sa distruga orice forma de creativitate artistica sau stiintifica pentru a putea implementa o singura viziune, cea a guvernului mondial. Sa implementeze apartenenta obligatorie la un stat mondial condus de o forta militara unica, de o Justitie mondiala, de o singura lege comerciala, sa ii oblige pe oameni sa traiasca intr-o pace falsa și sa impuna o noua religie și o noua cultura mondiala.”

  “Blue Beam (raza albastra) este un proiect al NASA care presupune patru directii de parcurs pentru implementarea noii religii mondiale New Age. Aceasta religie este chiar baza noului guvern mondial, pentru ca fara aducerea omenirii in aceasta sclavie spirituala dictatura Noii Ordini Mondiale nu ar fi posibila.“

  http://moisemotor.wordpress.com/2011/01/20/
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mier Aug 10, 2011 7:42 am

  adevarul a scris:

  sigur, isi sterg si talpile si fruntea, de sudoare, dupa atatea suplicatii lui satan!
  Tare slab trebuie sa fi la minte incat sa crezi ca ritualurile inchinate lui Lucifer alias Christos alias Allah sunt altceva decat simple ceremonii rituale cu scopul de a da membrilor constiinta apartenentei la un grup al elitelor !
  Poi tu crezi ca G.W Bush care facea parte din organizatia Skull and Bones ...se inchina lui Satana ...dar ion acelasi timp se credea Mantuitorul Providenmtial trimis de Dumnezeu ...ptr ca in alienarea lui religioasa chiar credea la modul real acest lucru!

  Elitele au inteles Biblia exact asa cum a fost conceputa ea... adica ca Isus este aducatorul de lumina denumit Lucifer ...ptr unii ...si ptr altii (adica ptr prostime) este "dumnezeul" care trebuie ascultat si urmat orbeste !

  Si exact asta se intampla si in realitate ...uni aduc progresul adica LUMINA ...iar altii trebuie sa se supuna total ...adica sa inteleaga ca trebuie sa munceasca sa traiasca moral ... si sa se civilizeze ...ceva cam greu de inteles in lumea islamica in care fiecare animal idiot care se crede om are dreptul la micul sau bordel de familie si isi inchipuie ca descriminarea femeii este o normalitate!
  ...ce e atat de greu de inteles in aceasta realitate atat de evidenta?
  Sus In jos
  Mihai12
  Arcas
  Arcas


  Numarul mesajelor : 757
  Varsta : 48
  Localizare : Calarasi
  Puncte : 832
  Data de inscriere : 17/07/2011

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mier Aug 10, 2011 9:00 am

  Soimos a scris:

  Tare slab trebuie sa fi la minte incat sa crezi ca ritualurile inchinate lui Lucifer alias Christos
  Daca ar durea prostia, multi ar muri de durere
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   Mier Aug 10, 2011 4:10 pm

  Mihai12 a scris:

  Daca ar durea prostia, multi ar muri de durere
  Poi exact aceasta afirmatie adevarata sta la baza miracolului existentei voastre.

  Cred ca trebuie sa fi prost ca bata sa iti bazezi viata pe o Credinta Irationala, atunci cand vezi clar in jurul tau ca toate cerintele vietii sunt tocmai cele bazate pe CUNOASTERE RATIONALA!

  Pina si la seminarul de popi nu esti acceptat pe cat de mult crezi ...ci pe ceea ce stii!

  Ce exemplu mai clar ca asta doresti ca sa iti revii din profunda prostie care ti-a adormit mintea?
  Sus In jos
  Continut sponsorizat
  MesajSubiect: Re: Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor   

  Sus In jos
   
  Romania șantajată pentru a ascunde secretele Bucegilor
  Sus 
  Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
   Subiecte similare
  -
  » Telecomanda TV SABA

  Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
  Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: "Francmasoneria si alte Conspiratii"-
  Mergi direct la: