Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 noua ordine mondiala

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: noua ordine mondiala   Mar Iul 26, 2011 3:16 pm

Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală

Un mare magnat al țițeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal și se află în SUA. De curând, fiind plin de remușcări pentru tot răul pe care l-a făcut, el și-a deschis inima în fața pastorului Lindsey Williams, care apoi a dezvăluit public confesiunile sale săptămâna trecută. El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toți în anul următor (2012) și totodată a spus că înainte de preluarea conducerii lumii de către sinistra grupare satanică intitulată „Noua Ordine Modială“, vom fi conduși, așa cum de altfel se spune și în Apocalipsă, de către chinezi, care după cum știm sunt rasa cu pielea galbenă. El a adăugat că deși China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevărații Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al așa-zișilor „iluminați“, ce vor rămâne ascunși, pentru ca acțiunile Chinei și ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce așa-zișii „iluminați“ vor acționa așa ca și până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.
În cele ce urmează, oferim un rezumat ale acestor confesiuni, ce includ și alte dezvăluiri despre unele fapte ce sunt plănuite de Francmasoneria mondială și care ne sunt puse la dispoziție nu de către mijloacele mass-media, care cenzurează în permanență astfel de știri jenante, ci de către mass-media alternativă, care din fericire nu este controlată de masoni.

Punctul 1.

În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită și dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanșa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănțuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Așadar, atunci când războiul împotriva Iranului va porni, va izbucni totodată și cel de-Al Treilea Război Mondial, care va face să intre în luptă mai multe țări ale globului și în felul acesta noua conflagrație mondială se va generaliza și va face milioane de victime.


Punctul 2.

Dolarul american va fi cu siguranță mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, și celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminații“ și Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât și moneda euro vor cădea. Lumea așa cum o știm acum va fi complet diferită până la sfârșitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, așa că este cel mai bine să vă retrageți neîntârziat banii din bănci, să urmăriți să cumpărați aur sau argint, deoarece prețul acestor metale rare va atinge în curând prețuri astronomice, așa cum nu au existat niciodată până în prezent!
Acest mason de rang înalt a spus: „În cel mai scurt timp, chinezii și China vor fi cei mai puternici“. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât și populația Americii vor fi reduși la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.

În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbește fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei și actualmente ministru de externe vorbește fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaște Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaților“ va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulți locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârșitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă și vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalațiile secrete HAARP vor acționa de la distanță pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză și letargie globală, care va afecta mințile imensei majorități a ființelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalațiilor HAARP, ființele umane vor fi așadar scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o obnubilare și o diminuare a voinței, iar aceasta le va face să nu reacționeze, chiar și atunci când condițiile de viață ale maselor mari de oameni se vor înrăutăți din ce în ce mai mult. Imensa majoritate a ființelor umane se vor comporta întocmai ca niște „legume“, ca și cum ar fi sedate, robotizate și inerte.

Punctul 3.

Aurul și argintul vor fi și vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Știind aceasta, realizați urgent conversia în aur a activelor și a banilor de care dispuneți. Realizați aceasta cât mai urgent posibil. Nu lânceziți și nu vă îndoiți, pentru că „iluminații“ au de gând să facă să se prăbușească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică și atunci vom deveni cu toții foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulți dintre noi vom fi obligați să îmbrățișăm modul țărănesc de viață, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraș, datorită sărăciei în care ne vom afla…

Nu sperați că veți putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece și piața acestora se va prăbuși în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case și ca urmare, prețul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuși. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moșteniri sau din investiții, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuși și vor da faliment una după alta.

Punctul 4.

În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul, în următoarele câteva luni!


Punctul 5.

Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată prin actul care a fost validat de Congresul SUA cu două săptămâni în urmă și care le permite băncilor să ia în stăpânire casele datornicilor fără a avea nevoie de alte împuterniciri. Dacă aveți ipotecă, achitați-o acum sau vindeți-vă casa pentru a vă putea permite să plătiți integral suma pentru o altă locuință, chiar dacă cu banii rezultați din vânzare o să cumpărați doar o garsonieră. Asigurați-vă încă de pe acum că locuința voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni își vor pierde casele.

Punctul 6.

Legea Sănătății ce a fost promovată de Președintele Obama este totodată un instrument perfid de control ce este dictat de către bănci și va fi pus în aplicare de către societățile de asigurare. Preluarea controlului de către Guvern asupra armelor de foc ale americanilor precum și eutanasia sunt totodată ascunse în această lege perfidă.

Punctul 7.

Guvernul SUA a dat cu mai mulți ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relații Externe (CFR) și a Comisiei Trilaterale.

Punctul 8.

Este necesar să știți că la ora actuală China deține deja toate porturile grecești.

Punctul 9.

Actualmente China deține 90% din toate mineralele rare ale pământului și utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc.

Puțini știu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!

Punctul 10.

China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deține mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deține totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada. China deține un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului!

Punctul 11.

China face tranzacții cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar și în felul acesta, ea poate cumpăra și vinde în orice monedă.


Punctul 12.

Puțini știu că Rusia este cel mai mare producător de petrol și gaze. Știind aceasta, trebuie să fim foarte atenți asupra a tot ceea ce se petrece atât în Rusia, cât și în China. Dat fiind faptul că au interese majore cu aceste țări, americanii nu vor câștiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA și-a mutat toată industria de producție în China.

Punctul 13.

Elitele așa-zișilor „iluminați“ alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliștii, ele doresc să declanșeze o criză de mari proporții în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.

Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank și FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita așa-zișilor „iluminați“ să atace.

Trebuie, de asemenea, să fiți conștienți de faptul că SUA și Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârșavă în mod abil premeditată.

Toate acestea arată că se exercită din umbră felurite acțiuni de sabotare a Iranului, tot așa cum s-a făcut și în cazul Irakului și totodată se fac pregătiri pentru un atac fulger împotriva Iranului, care atac va izbucni atunci când „iluminații“ vor considera că a sosit momentul, pe neașteptate.

Punctul 14.

„Iluminații“ vor să implementeze la nivelul acestei planete sinistrul proiect satanic „Devil’s Mesia“ („Mesia Diavolului“). În realitate, acesta este o acțiune sub acoperire prin care „iluminații“ vor, de fapt, să facă posibilă apariția sinistrului Antichrist. Ei nu îl numesc Antichrist pentru a nu trezi suspiciuni prea mari și tocmai de aceea au intitulat, în mod viclean, acest proiect satanic „proiectul Devil’s Mesia“ (Mesia Diavolului – sau altfel spus, „unsul“ sau mesagerul lui Satana).

Magnatul cel bolnav de cancer care se află într-un stadiu terminal a mai spus:
„De curând, „iluminații“ au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu și de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă și totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viață de către toți locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia și sexul animalic, abject și lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminații“ au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni și să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acționeze în modul acesta abject și pervers deoarece și-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu și care respectă în continuare valorile spirituale și morale.
Mai întâi, „iluminații“ vor urmări să pervertească toate popoarele acestui Pământ și după aceea vor alege care va fi poporul cel mai pervertit și acolo îl vor face să apară, fiind susținut de ei și de toate mijloacele mass-media, pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“).

Punctul 15.

Cei care s-au autointitulat „iluminații“ fac presiuni pentru a institui o așa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) și pentru aceasta creează organizații fantomă cum ar fi Consiliul Național al Bisericilor, care este finanțat din umbră chiar de către aceste organizații satanice masonice, cum ar fi fundațiile evreilor Rockfeller, Carnegie și Ford.
Este interesant de observat că la ora actuală crearea unor așa-zise comunități religioase de către așa-zișii „iluminați“ este un factor cheie în promovarea unui fals ecumenism ce se urmărește să fie întronat prin intermediul unor astfel de consilii și fundații în care nu sunt incluși oameni care cred în Dumnezeu, ci ființe umane corupte, perverse și avide de câștiguri financiare fabuloase. Astfel de inițiative-fantomă ce se bazează pe clerul corupt au preluat deja majoritatea bisericilor din Statele Unite.
Rămâi pur și simplu uimit, și la prima vedere nu îți vine să crezi atunci când descoperi modul mârșav, viclean, pervers în care astfel de așa-zise inițiative religioase sunt create pentru a aduce, chipurile, cuvântul Domnului Dumnezeu sau sunt promovate, zice-se tot în numele lui Dumnezeu, cu toate că este clar pentru oricine vrea să vadă că în realitate ele urmăresc să deturneze pe adevărații credincioși atât în anumite zone din Statele Unite ale Americii, cât și în Irlanda și mai recent în arhiepiscopia Westminster din Anglia. Astfel de „inițiative religioase“ viclene urmăresc să conducă omenirea către o așa-zisă Biserică atotcuprinzătoare, din care însă Dumnezeu va lipsi în realitate.

Punctul 16.

Deja au fost votate ordonanțe care sunt supranumite „hotărâri locale“ (ele au fost chiar adoptate în unele state din SUA) care îl împuternicesc deja pe șeriful districtului să vină și să pună lacătul pe o biserică în cazul în care se face o reclamație împotriva acestei biserici, mai ales împotriva pastorului ei, de îndată ce acesta vorbește împotriva homosexualității, împotriva anumitor vicii, sau ia atitudine împotriva pedofiliei. În felul acesta, prin uneltele lor mârșave, „iluminații“ pot prin astfel de ordonanțe să închidă bisericile în afara oricărui proces legal și ei acționează în felul acesta așa cum se acționa mai demult în China.

Punctul 17.

Acest magnat al petrolului a mai spus: „«Iluminații», care oricum au deja un control aproape complet asupra mijloacelor mass-media, plănuiesc să obțină un monopol complet în acest domeniu, pentru a implementa cât mai repede Noua Ordine Mondială. Deja ei au corporații mass-media ce sunt deținute de anumite grupări masonice. Așa-zișii „iluminați“ plănuiesc cu premeditare să distrugă civilizația prezentă.

La ora actuală, elitele masonice mondiale în cârdășie cu așa-zișii „iluminați“ controlează nu numai Rusia, dar și China, și controlează din umbră în totalitate atât pe președintele SUA (Obama), cât și congresul SUA. Dat fiind faptul că Congresul SUA este controlat din umbră de Francmasoneria mondială în cârdășie cu așa-zișii „iluminați“, aceștia vor urmări să bage pe gât poporului american „Cyber Security Act“ (Legea securității cibernetice), prin care vor putea cenzura după bunul plac informația ce se publică pe internet, precum și Carbon Tax Act (Legea taxei pe emisiile de dioxid de carbon), prin care vor impune o taxă pe emisiile de dioxid de carbon, sub pretextul înșelătoriei cu „încălzirea globală“. Apoi, contribuabilii americani naivi și manipulabili vor fi rugați să salveze țara din ghearele crizei ipotecare și prin aceasta vor fi „jumuliți“ de ultimele resurse financiare și vor aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor bănci, care vor înghiți aceste sume și le vor folosi după cum vor așa-zișii „iluminați“.
Băncile mari vor urmări să distrugă băncile mici care fac eforturi să salveze economiile în anumite țări. Așa-zișii „iluminați“, care sunt de fapt niște mega-zarafi sau, altfel spus, niște mega-cămătari ai planetei, nu vor permite însă așa ceva. Pentru ei, jocul este crud, este lipsit de fair-play și înseamnă înainte de toate dobândirea prin orice mijloace a unui control total al tuturor banilor, inclusiv un control al banilor tăi, al casei tale, al mașinii tale, al întregii tale intimități și chiar al vieții tale. În curând, se va impune ca obligatorie implementarea sinistrului cip RFID.


http://fatanevazutaalumii.blogspot.com/2011/03/confesiunile-zguduitoare-ale-unui-mason.html?showComment=1307033141374#c5844525317993296802

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Mier Iul 27, 2011 9:46 am

adevarul a scris:


Un mare magnat al țițeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal și se află în SUA.
Cred ca te referi la un magnat al petrolului din Arabia Saudita sau tarile din Golf ...nu-i asa ? ...sau iti inchipui cumva ca astia daca se cred elite ... nu sunt masoni?

Uraa ...nici astia nu sunt inca nemuritori!

Citat :

El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toți în anul următor (2012)

Si vrei sa te credem ...nu-i asa ?
Poi tu sti ce a profetit bunicu meu inainte de a murii ?
Si ala a fost OM de OM si chiar cu O mare ...si nu un negustor smecher care vindea prostilor benzina!

Citat :
El a adăugat că deși China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevărații Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al așa-zișilor „iluminați“, ce vor rămâne ascunși, pentru ca acțiunile Chinei și ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce așa-zișii „iluminați“ vor acționa așa ca și până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.
Ah ...poi nu e nimic rau in asta!

ma speriasem ca vin la putere aia care au legatlizat sexul cu bebelusi, ii invata pe porci care sunt consecintele sa-l penetrezi pe un bebelus, faptul ca daca tai animalul cu care ai facut sex sa nu-l vinzi in satul tau ci mai departe ...adica guvernele conduse de niste Ayatolahi ...zic eu ca sunt bestii diabolice din moment ce legalizeaza asemenea lucruri!

Dar daca nu vin satanistii astia:... care au legalizat pedofilia ... si daca ramanem pe aceeasi pozitie asa cum este si acum ... poi atunci totul e in regula!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Mier Iul 27, 2011 3:04 pm

soimos
Citat :
ma speriasem ca vin la putere aia care au legatlizat sexul cu bebelusi, ii invata pe porci care sunt consecintele sa-l penetrezi pe un bebelus, faptul ca daca tai animalul cu care ai facut sex sa nu-l vinzi in satul tau ci mai departe ...adica guvernele conduse de niste Ayatolahi ...zic eu ca sunt bestii diabolice din moment ce legalizeaza asemenea lucruri!

soimos, iar vii cu porcaria asta!? chiar trebuie sa-ti raspund de zeci de ori, ca sa intelegi si tu, ca cei care au creat aceasta secta numita shia, ce practica aceste atrocitati, sunt tot cei care au dorit denaturarea mesajului lui dzeu, respectiv elitele, liderii organizatiilor secrete care au planificat si atentatul de la world trade center, au atacat afganistanul si irakul pentru a le fura bogatiile naturale, au inventat gripele aviara, porcina, pentru a crea apoi "minunatele vaccinuri ucigatoare" pe care vedem ca le produce azi fundatia lui bill gates!
toate sectele sunt create de acesti lideri malefici ale organizatiilor secrete, care vor sa conduca lumea, sa o supuna, prin noua ordine mondiala.

acest om este dispretuit de adevaratii musulmani.
el practica shia, o secta construita de falsi credinciosi musulmani, mincinosi aderenti la islam, ce doresc in neputinta modificarii coranului, indepartarea oamenilor de la cuvantul lui dumnezeu, prin raspandirea unor idei si practici malefice.

SECTA SHIA LA CARE ESTE ADERENT ACEST OM, LA FEL CA SI SECTELE PROVENITE DIN CRESTINISM, SUNT INFLUENTATE DE CATRE OAMENII CE DORESC DEFORMAREA CUVANTULUI LUI DZEU.

aceasta secta este creata de un evreu Abdullah Ibn Saba, care este departe de evreii credinciosi. s-a convertit la islam, special pentru a crea aceasta secta malefica.

cele spuse de mine exista pe wikipedia.
"Abd Allah ibn Saba (c. 600 – c. 670) is believed by followers of Shī‘a Islam to be a Jewish scholar who accepted Islam and resided in Medina at the time of Muhammad. The facts about his existence are, however, controversial. "
Abdullah ibn Saba was a Rabbi from Ṣan‘ā’. He pretended conversion to Islam during the caliphate of the third Rightly Guided Caliph, ‘Uthmān ibn ‘Affān. He was the son of Saba' ibn Shamūn, a Jew "

http://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_Ibn_Saba
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Mier Iul 27, 2011 5:32 pm

adevarul a scris:
soimos
Citat :
ma speriasem ca vin la putere aia care au legatlizat sexul cu bebelusi, ii invata pe porci care sunt consecintele sa-l penetrezi pe un bebelus, faptul ca daca tai animalul cu care ai facut sex sa nu-l vinzi in satul tau ci mai departe ...adica guvernele conduse de niste Ayatolahi ...zic eu ca sunt bestii diabolice din moment ce legalizeaza asemenea lucruri!

soimos, iar vii cu porcaria asta!? chiar trebuie sa-ti raspund de zeci de ori, ca sa intelegi si tu, ca cei care au creat aceasta secta numita shia, ce practica aceste atrocitati, sunt tot cei care au dorit denaturarea mesajului lui dzeu
Asta este parerea ta ...ce-i drept cam gresita!
Iranul, tara musulmanilor shiiti este prima tara islamica de pe pamant, si model ptr toate celelalte tari islamice, la ei legea este legea strabunilor adica Sharia, iar viata profetului este ptr ei LEGE!
Tocmai din cauza asta au legalizat pedofilia!
In plus de asta vezi bine in filmuletz ca el cunoaste bine Coranul ...iar ce scrie in Coran este Lege ptr el.
Asa ca trebuie sa accepti realitatea ca ei sunt doar o RAMURA (nu secta) a religiei islamice ... asa cum ortodocsii sunt o ramura a bisericii crestine!
Citat :

, respectiv elitele, liderii organizatiilor secrete care au planificat si atentatul de la world trade center, au atacat afganistanul si irakul pentru a le fura bogatiile naturale,
Stai ca nu inteleg?
Eu stiu ca Irakul este platit ptr petrolul vandut la pretul pietei si singurii furati suntem noi cand ne ducem la pompa de benzina, poi ia vezi cum traiesc bietii kurzi de la Kirkuk acum de cand sunt "furati" si cum au trait inainte ...adica pe vremea lui Sattan Hussein?
Citat :

au inventat gripele aviara, porcina, pentru a crea apoi "minunatele vaccinuri ucigatoare" pe care vedem ca le produce azi fundatia lui bill gates!

Stai ca n-am inteles?
Adica vrei sa zici ca Omul e ca Dumnezeu si poate produce fiinte vii ...chiar daca sunt microscopice? Poi atunci de ce nu te inchini Savantilor si te inchini unui dumnezeu care face numnai prostii ...adica desparte in doua luna ca sa o lipeasca la loc?
Esti sigura ca dumnezeul asta nu este Greuceanu ? ...ca doar si ala arunca buzdugane pina la cer!

Citat :

[b]toate sectele sunt create de acesti lideri malefici ale organizatiilor secrete, care vor sa conduca lumea, sa o supuna, prin noua ordine mondiala.
Ce vor?
Sa conduca lumea?
Poi nu ai spus ca o conduc deja?

Citat :

acest om este dispretuit de adevaratii musulmani.
Cine-s adevarati si cine sunt falsi?
A venit Allah pe pamant sa judece cazul si sa deie verdictul?
Sau Allah judeca numai in ceruri, si pe pamant se face doar VOIA SA ! Alhamdulilah!
Citat :

aceasta secta este creata de un evreu Abdullah Ibn Saba, care este departe de evreii credinciosi. s-a convertit la islam, special pentru a crea aceasta secta malefica.
Una la mana ...de ce le permiteti sa va pangareasca religia islamica?
Poi nu le puteti trage una peste capul lor de porci care construiesc bomba atomica?
Si 2 la mana :
Poi tot asa se poate spune si de sunniti ... cica sunt dovezi clare care atesta ca religia Islamica este o facatura a Papei de la Roma ...si ai vazut ca sunt si filmulete cu predicatori adeventisti sau de alte soiuri care dovedesc acest lucru!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Mier Iul 27, 2011 10:44 pm

soimos
Citat :
Iranul, tara musulmanilor shiiti este prima tara islamica de pe pamant, si model ptr toate celelalte tari islamice, la ei legea este legea strabunilor adica Sharia, iar viata profetului este ptr ei LEGE!

mai soimos, tu nu mi poti vorbi mie despre iran, asa cum nu ti pot eu vorbi tie despre germania.
nu este cazul.
cum sa fie iranul model pt tarile islamice??!!
iranul este tara musulmanilor nepracticanti ai adevaratului islam.
este tara in care s-a dezvoltat shia cel mai bine, spre dezamagirea adevaratilor musulmani.

daca ai cunoaste un musulman credincios adevarat, ai realiza cand de mult este dispretuit iranul pentru aceasta secta shia.
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Mier Iul 27, 2011 10:53 pm

soimos
Citat :
Poi tot asa se poate spune si de sunniti ... cica sunt dovezi clare care atesta ca religia Islamica este o facatura a Papei de la Roma ...si ai vazut ca sunt si filmulete cu predicatori adeventisti sau de alte soiuri care dovedesc acest lucru!

aici esti pe topicul noua ordine mondiala.
daca te intereseaza despre religia islamica si povestea cu papa de la roma mergi pe topicul islam, am dezbatut acolo subiectul.
este imposibil ca un papa care a promovat mancatul carnii de porc, in ciuda scrierilor din biblie care interzic mancatul carnii de porc, sau un papa care nu practica circumcizia, un papa care se inchina la fecioara maria si icoane, si il considera pe isus dumnezeu, sa creeze o religie cu totul diferita de cultul sau si culmea, apropiata de primul cuvant al lui dzeu din tora. papii au modificat biblia, traditiile si obiceiurile pana le a venit rau, in loc sa intareasca prin biblie - tora asa cum a declarat isus, ei i-au indepartat pe oameni de cuvantul lui dzeu! cei care vor sa distruga islamul vin cu povestea asta de adormit copii! tocmai pentru ca islamul, ultima carte sfanta si singura ramasa intacta, este cel care intareste cele doua carti sfinte de dinainte tora si biblia.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 12:49 am

adevarul a scris:
tocmai pentru ca islamul, ultima carte sfanta si singura ramasa intacta, este cel care intareste cele doua carti sfinte de dinainte tora si biblia.

Exact de coranul vostru si de ”sfintenia” lui, nu pot dormi noaptea de cei ce conduc lumea! Laughing

Incearca sa intelegi ca voi, islamicii, aveti doua mari probleme care va creeaza numai necazuri si din cauza carora o sa va dispara religia.

In primul rand, sunteti fanatici religiosi si pe unde mergeti creati numai probleme, iar lumea s-a saturat de ele...

In al doilea rand, aveti mult petrol si va folositi de el pentru a santaja lumea civilizata. Ii cresteti pretul cand aveti voi chef, speculati piata combustibililor, cand ceva nu va convine, reduceti cantitatea livrata si fortati cresterea pretului barilului de titei, ceea ce provoca instabilitate economica in lume! Tu ai impresia ca americanii au venit sa va fure voua petrolul... fii tu sigura ca au destul petrol in Alaska! Americanii au venit peste voi, pentru ca s-au saturat ca niste camilari sa controleze o buna parte din economia lumii, creind instabilitate economica! Propria lor economie avea probleme din cauza voastra, asa ca ati semanat vant si acum culegeti furtuna! Degeaba racniti ca din gura de sarpe ca lumea va vrea raul si aruncati cu noroi in cine apucati, v-ati facut-o cu mana voastra...

Singurul care va v-a ajuta v-a fi allah, conditia este sa-l puteti scoate dintre paginile coranului Laughing

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 5:35 pm

apopii
Citat :
aveti mult petrol si va folositi de el pentru a santaja lumea civilizata. Ii cresteti pretul cand aveti voi chef, speculati piata combustibililor, cand ceva nu va convine, reduceti cantitatea livrata si fortati cresterea pretului barilului de titei, ceea ce provoca instabilitate economica in lume! Tu ai impresia ca americanii au venit sa va fure voua petrolul... fii tu sigura ca au destul petrol in Alaska! Americanii au venit peste voi, pentru ca s-au saturat ca niste camilari sa controleze o buna parte din economia lumii, creind instabilitate economica! Propria lor economie avea probleme din cauza voastra

cine santajeaza lumea civilizata??
cine a legat pretul petrolului de dolar??


Pentru prima data in istorie, in secolul douazeci, America a obtinut puterea de a taxa lumea in mod indirect – nu prin enforsarea unor sisteme de plata a taxelor la fel ca imperiile precedente, ci prin distributia propriei sale monede, dolarul american, celorlalte natiuni, in schimbul bunurilor, cu intentia de a devaloriza in timp acesti dolari si a-i rascumpara inapoi mai tirziu cu mult mai putine bunuri economice.
La acea vreme dolarul american era legat de aur, astfel incit valoarea sa nu putea nici sa creasca nici sa descreasca pentru ca era mereu convertibil intr-o aceeasi cantitate, fixa, de aur.
Marea Depresiune si inflatia care a precedat-o din 1921 pina in 1929 a marit substantial cantitatea de bani de hartie aflata in circulatie, fara o crestere proportionala a rezervelor de aur.
Asta a facut convertibilitatea in aur a dolarului sa devina imposibila.

In consecinta, Presedintele Franklin Delano Roosevelt a decuplat dolarul de aur in 1932.
Cind in 1971 strainii si-au cerut plata dolarilor in aur, guvernul american a fost pus in imposibilitate de plata. Denumirea “oficiala” a acestei imposibilitati de plata este “ruperea legaturii aur-dolar” sau “suspendarea convertibilitatii dolarului in aur”
Totusi, facind asta, America s-a declarat pe sine un imperiu. Extrasese cantitati enorme de bunuri de la restul lumii, fara a avea vreo intentie sau abilitate de a returna acele bunuri. Restul lumii a fost efectiv taxata, si nu putea face nimic in privinta asta: nu putea forta America in faliment pentru a-i pune sechestru pe posesiunile sale in aur si alte bunuri, si nici nu putea sa isi insuseasca aceste bunuri declarind razboi si cistigindu-l. Esentialmente, America a impus lumii o taxa prin inflatie si a colectat impozit imperial.
In 1971, cind a devenit clar pentru toata lumea ca guvernul U.S. nu e capabil sa-si rascumpere dolarii cu aur, el a clocit un aranjament alternativ pentru a tine lumea ostatica dolarului ei fictiv. A incheiat o intelegere ferma in 1972-73 cu Arabia Saudita – va suporta puterea Casei de Saud cu conditia ca acestia sa accepte doar dolari in schimbul petrolului lor. Impunindu-si dolarul ca unica moneda pentru liderul OPEC, dolarul a fost practic impus tuturor membrilor OPEC.
Pentru ca intreaga lume trebue sa cumpere petrol de la tarile arabe, are astfel un motiv de a-si face rezerve de dolari. Si deoarece, nevoia de petrol a lumii e in crestere iar pretul petrolului e de asemeni in continua crestere, cererea de dolari de pe piata nu poate decit sa creasca la rindul ei. Dolarii nu mai puetau fi schimbati pe aur, dar acum puteau fi schimbati pe petrol.
Cit timp dolarul este singura moneda acceptata ca plata pentru petrol, dominatia sa este asigurata, iar Imperiul American poate continua taxarea restului lumii. Daca, dintr-un motiv oarecare, dolarul si-ar pierde convertibilitatea in petrol, Imperiul American ar inceta sa existe, pentru ca n-ar mai fi capabil sa taxeze o lume independenta de nevoia de a acumula dolari. Astfel, supravietuirea imperiului dicteaza ca petrolul sa fie vandabil doar in dolari.

Omul care a inceput sa ceara plata pentru petrolul sau in Euro, a fost Saddam Hussein, la sfirsitul anilor 2000. La inceput, cererea sa a fost intimpinata cu dispret, apoi neglijata, dar pe masura ce devenea clar ca era extrem de serios, si si-a convertit chiar si rezerva Iraqiana de 10 miliarde de dolari, de la Banca Mondiala, in Euro, au inceput sa se exercite presiuni politice pentru a-l ajuta sa-si schimbe parerea.
Alte tari, ca Iranul, incepeau sa accepte de asemeni plata pentru petrol in alte monede, cele mai notabile fiind Euro si Yen."

de acord atacarea tarilor arabe vizeaza si alte interese:
"Pericolul pentru dolar era clar si prezent, si se impuneau actiuni punitive. Razboiul lui Bush cu Iraqul nu a avut nimic de-a face cu vreo arma de distrugere in masa, cu apararea drepturilor omului, cu raspindirea democratiei sau macar cu capturarea cimpurilor petroliere. A fost despre apararea dolarului, adica a Imperiului American. A fost despre darea unui exemplu pe care oricine care cere plata in alte monede decit dolari pentru petrol, sa-l tina bine minte."

Intr-adevar, actiunile ulterioare confirma aceasta: doua luni dupa ce Statele Unite au invadat Iraqul, programul “Petrol pentru Hrana” a fost suspendat, conturile irakiene de la Banca Mondiala au fost convertite la loc in dolari, iar petrolul a inceput din nou sa fie vindut doar pe dolari. Nimeni nu mai putea cumpara petrol in Euro. Suprematia globala era restaurata. Bush a coborit din avionul sau cu reactie si s-a declarat victorios: misiunea era intr-adevar indeplinita – Bush a aparat cu succes dolarul american, si astfel, Imperiul American."

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/06/28/taxarea-imperiala/
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 6:07 pm

uite cum se implineste punctul 2 din confesiunile masonului:

"Punctul 2.
Dolarul american va fi cu siguranță mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, și celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminații“ și Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală."

ziarul adevarul
Șapte zile pentru salvarea SUA

Președintele SUA a organizat o conferință de presă pentru a-i atrage pe cetățeni de partea sa în disputa privind datoria publică. Fondul Monetar Internațional a avertizat Washingtonul că trebuie să majoreze rapid plafonul de îndatorare pentru a proteja economia mondială.

Ar fi o situație inedită pentru SUA și „nimeni nu știe cu adevărat care vor fi efectele", a declarat Rodrigo Valdes, consilier la FMI, citat de „The Wall Street Journal". Potrivit Fondului, mai mulți oficiali străini și-au exprimat temerile că astfel de scenarii ar putea duce „la o deteriorare rapidă a condițiilor financiare globale, a fluxului de capital și a valorii dolarului".

Trezoreria are bani pentru a‑și achita toate obligațiile timp de două săptămâni după 2 august și împreună cu Rezerva Federală poate găsi o soluție pentru evitarea intrării în incapacitate de plată până în septembrie, a declarat pentru Bloomberg TV John Silvia, economist-șef la Wells Fargo Securities LLC.
Cele două partide mai au la dispoziție șapte zile și două noi proiecte pentru a ieși din impas.

http://www.adevarul.ro/international/Sapte_zile_pentru_salvarea_SUA_0_524348013.html

mesaj postat de un cititor:
"si daca majoreaza plafonul o vor duce mai bine? pana cand? cand se va sparge acest balon vor avea o cadere dramatica!
intre timp tarile lumii renunta la dolarul american! rusia si china au eliminat dolarul din tranzactiile comerciale! gadhaffi dorea acelasi lucru, sa elimine dolarul din tranzactiile pe vanzari de petrol!"
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 6:20 pm

Fi tu sigura ca pina sa moara dolarul sau SUA ...adica o tara in care se munceste harnic, serios si inteligent ... vor muri de 10 x tarile in care nu se lucreaza, asa cum sunt tarile Africii de Nord dar nu numai !
Asa ca nu te plange chiar tu de SUA ...care cunosti bine proverbul "cainii latra caravana trece"!Mai bine te-ai gandi cum sa te salvezi tu din "Titanicul" pe care traiesti!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 6:34 pm

mai soimos, totul este aranjat in fiecare detaliu, de catre elite.

situatia din america, revolutiile din tarile arabe, criza din europa....
toate acestea poarta amprenta acelorasi lideri ai societatilor secrete.


exista documente prin care sunt demascate planurile lor, exista marturisiri ale propriilor oameni din sistem, cum vezi cazul acestui mason pe patul de moarte, si multor altora, exista chiar propriile lor declaratii despre crearea NOII ORDINI MONDIALE si mijloacele prin care sunt dispusi sa o creeze!

"Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu.
Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimțământ.” -
Paul Warburg - membru al Consiliului pentru Relații Externe (CFR)

declarație făcută în februarie 1950 în fața Senatului american."

„Suntem în zorii unei transformări globale. Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” -
David Rockeffeler – președinte de onoare al Consiliului pentru Relații Externe (CFR),
președinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg

declarație făcută în septembrie 1994

http://www.filiera.fr/node/11821

Considerata pana nu de mult o simpla “teorie conspirativa”, Noua Ordine Mondiala devine o realitate ce nu mai poate fi ignorata sau evitata.

Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), intr-un articol intitulat “O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962: “Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna in practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala. “

James Paul Warburg, declaratie in fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: “Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial…”

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine in intreaga lume.“

"Conducătorii lumii incearcă să convingă intreaga umanitate că singura soluție in stabilirea și menținerea “păcii mondiale” este crearea Noii Ordini Mondiale, prin unificarea tuturor superputerilor lumii.
În realitate, Noua Ordine Mondială inseamnă planuri masive de reducere a populației, sfârșitul democrației și distrugerea suveranității națiunilor. Implementarea cu succes a Noii Ordini Mondiale va marca sfârșitul democrației, sfârșitul autodeterminării naționale, sfârșitul drepturilor omului și sfârșitul multor servicii publice (incluzând sănătatea și invățământul).

Suntem martorii unor incercări fără precedent de “deregularizare” a modelului familial tradițional, a slăbirii autorității părintești și de reducere a timpului de calitate pe care familiile il petrec impreună.
Observăm subfinanțarea, supraincărcarea și zăpăcirea invățământului de stat și a sistemului de sănătate de stat, in incercarea de a le distruge eficiența.


observăm scăderea standardului de viață și creșterea sărăciei, o tendință care face imposibilă obținerea independenței financiare pentru majoritatea familiilor muncitoare, o tendință care prinde pe viață oamenii in capcana ipotecilor și imprumuturilor, o tendință care subjugă oamenii.
Observăm creșterea sprijinului pentru multiculturalism și deregularizarea majorității standardelor culturale, morale și naționale."

http://piatza.net/dupa-criza-se-va-naste-noua-ordine-mondiala/

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 6:35 pm

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Joi Iul 28, 2011 10:41 pm

adevarul a scris:
mai soimos, totul este aranjat in fiecare detaliu, de catre elite.
Poi asta mi se pare mult mai normal decat faptul ca totul sa fie aranjat de ultimele gunoaie, idioti sau ciurucuri !De ce nu ma asculti ...totusi este mult mai bine ca lucrurile sa fie aranjate de elite!

Citat :

situatia din america, revolutiile din tarile arabe, criza din europa....
toate acestea poarta amprenta acelorasi lideri ai societatilor secrete.
Asta nu contest...ba as mai adauga si "criza alimentara" !
Dar nu te supara ...de ce sa platesc eu multi bani pe benzina ... si apa sau mancarea sa fie la preturi mici?
Nu crezi ca fara benzina se poate trai ...dar fara mancare ...NU !

Asa ca mi se pare normal ca cei care au marit intruna prertul benzinei ...sa suporte si ei consecintele scumpirii alimentelor ...tot in acelasi ritm in care s-a scumpit benzina in ultimii 50 de ani!

Nu este corect ca arabii sa santajeze ...iar europenii sa steie cu bratele in san si sa plateasca ca prostii ca tarile islamice sa-si faca pe banii nostrii bombe atomice cu care sa ne ameninte!
Deci se pune la punct o politica corecta ...si asta chiar daca nu va convine ...nu este mai condamnabila decat santajul vostru ...deci Elitele ne sustin propriul nostru interes (al occidentalilor) dar bineinteles si interesul lor ...tot asa cum ati marit si voi preturile la combuistibil in interesul vostru!
Diferenta este ca daca noi putem cultiva pe ogoarele noastre rapita si turbine eoliene ca sa avem energie ...voi ce veti manca la sporul vostru demografic? nisip ?
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Vin Iul 29, 2011 12:30 am

soimos
Citat :
Nu este corect ca arabii sa santajeze ...iar europenii sa steie cu bratele in san si sa plateasca ca prostii ca tarile islamice sa-si faca pe banii nostrii bombe atomice cu care sa ne ameninte

soimos, tu te prefaci ca nu pricepi??
cine pe cine santajeaza??? in conditiile in care intre USA si magnatii petrolului exista intelegerea conform careia petrolul este vandut numai in dolari!!
ce putere poate avea USA, ce presiuni poate utiliza incat a legat practic petrolul de dolar?!
Omul care a inceput sa ceara plata pentru petrolul sau in Euro, a fost Saddam Hussein, la sfirsitul anilor 2000. La inceput, cererea sa a fost intimpinata cu dispret, apoi neglijata, dar pe masura ce devenea clar ca era extrem de serios, si si-a convertit chiar si rezerva Iraqiana de 10 miliarde de dolari, de la Banca Mondiala, in Euro, au inceput sa se exercite presiuni politice pentru a-l ajuta sa-si schimbe parerea.

"Pericolul pentru dolar era clar si prezent, si se impuneau actiuni punitive. Razboiul lui Bush cu Iraqul nu a avut nimic de-a face cu vreo arma de distrugere in masa, cu apararea drepturilor omului, cu raspindirea democratiei sau macar cu capturarea cimpurilor petroliere. A fost despre apararea dolarului, adica a Imperiului American. A fost despre darea unui exemplu pe care oricine care cere plata in alte monede decit dolari pentru petrol, sa-l tina bine minte."

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/06/28/taxarea-imperiala/

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Vin Iul 29, 2011 6:58 am

adevarul a scris:

soimos, tu te prefaci ca nu pricepi??
cine pe cine santajeaza??? in conditiile in care intre USA si magnatii petrolului exista intelegerea conform careia petrolul este vandut numai in dolari!!
ce putere poate avea USA, ce presiuni poate utiliza incat a legat practic petrolul de dolar?!
Vorbim despre 2 lucruri diferite!
Tu vorbesti despre valuta in care s-a stabilit plata petrolului iar eu vorbesc despre pretul ridicat al petrolului chiar in conditiile in care relatia Euro- Dolar este favorabila ptr EUR.
Iti dai seama cat ar costa benzina astazi ptr europeni daca raportul EUR-Dolar ar fi fost ca la inceputul aparitiei EUR ...adica exact invers decat este astazi ...cam 2,5 EUR litrul?...poi cam cat ar trebui sa coste ptr producatorii de petrol un kg degrau pentru paine?crezi ca s-ar intampla in asemenea conditii cu populatia in majoritate saraca din tarile producatoare de petrol?
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Vin Iul 29, 2011 12:11 pm

soimos
Citat :
Vorbim despre 2 lucruri diferite!
Tu vorbesti despre valuta in care s-a stabilit plata petrolului iar eu vorbesc despre pretul ridicat al petrolului

Very Happy Very Happy Very Happy
soimos, tu esti chiar amuzant!
pai atata timp cat elitele sunt capabile, sa-si impuna propria valuta, iar in cazul in care nu este respectata sunt capabili sa ia masuri drastice, sa ucida,
din moment ce ei ii controleaza pe magnatii petrolului, cat mai este pana la controlarea pretului petrolului??

de aia nu mai pot ei de pretul petrolului, de parca n-au bani sa l cumpere, oricum ei fac banii, ei primesc si petrol pe gratis, ca doar ei controleaza extractiile si companiile petroliere!
ei ridica pretul petrolului, chiar si prin declansarea revolutiilor in tarile arabe, tocmai pentru a aprofunda criza, pe care deja a produs-o uniunea europeana si fmi ul!!

nu ei afirma ca au nevoie de o criza, pana la noua ordine mondiala???
"Nu mai avem nevoie decât de o criză majoră adecvată și națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.” -
David Rockeffeler – președinte de onoare al Consiliului pentru Relații Externe (CFR),
președinte de onoare al Comisiei Trilaterale, membru Bilderberg
declarație făcută în septembrie 1994
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Vin Iul 29, 2011 12:49 pm

adevarul a scris:


Very Happy Very Happy Very Happy
soimos, tu esti chiar amuzant!
Ma bucur ca ne distram reciproc!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Dum Aug 07, 2011 10:26 pm

Va recomand doua carti foarte interesante
“State esuate. Un abuz al puterii si un atac asupra democratiei” de Noam Chomsky si “Hegemonie sau supravietuire. America in cautarea dominatiei globale” de Noam Chomsky;
"Lumea nu a renuntat la razboi. Dimpotriva. De acum, puterea hegemonica mondiala isi aroga dreptul de a purta razboi dupa bunul plac, sub o doctrina a „autoapararii anticipate”, fara limite precizate.

Legea internationala, tratatele si regulile ordinii mondiale sunt impuse altora cu severitate, cu o atitudine moralizatoare, dar expediate ca niste chestiuni irelevante pentru Statele Unite. Este un adevarat abuz al puterii si un atac asupra democratiei."

‘Hegemonie sau supravietuire’ constituie un rechizitoriu aspru al politicilor aplicate de conducerea americana.

Politicile agresive ale conducerii americane, menite sa obtina dominatia globala cu orice pret, sunt expresia unei dorinte nestavilite de suprematie care, in cele din urma, ne va ameninta supravietuirea. In epoca actuala, imperiul este sinonim cu dezastrul.

”Judecand dupa intinderea, forta, noutatea si influenta gandirii sale, se poate spune ca Noam Chomsky este cel mai important intelectual in viata” The New York Times.

acesta face referire la conducerea americana, care stim foarte bine ca este de natura masonica, america fiind primul stat masonic si statul condus de cei mai multi presedinti masonici!
nu trebuie sa ne limitam gandirea la masoni, acestia fiind membrii uneia din societatile secrete! insa societati secrete sunt multe si toate sunt conduse de aceeasi lideri care conduc lumea din umbra, fiind in stransa legatura si cu sionismul, creat de evrei atei, si cu papalitatea!

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Dum Aug 07, 2011 10:31 pm

Noam Chomsky este un lingvist evreu nord-american, devenit cunoscut în urma semnării unei petiții pentru apărarea libertății de exprimare a lui Robert Faurisson (specialist în analiza documentelor, cel mai autorizat contestatar al Holocaustului evreiesc, din care cauză a și fost ținta unor atacuri din partea organizațiilor evreiești). Evreu el însuși, cu o sensibilitate rebelă și justițiară, Noam Chomsky consideră că ’’libertatea de exprimare este mai importantă decât orice versiune a faptelor susținută de ordinea stabilită.

Israelul i-a refuzat renumitului savant evreu-american Noam Chomsky intrarea în teritoriile palestiniene ocupate datorita atitudinii sale anti-israeliană.

La invitația unui oficial palestinian, Chomsky avea planificat un discurs la Universitatea palestiniana Bir Zeit din Cisiordania;
Lui Chomsky i-a fost “refuzata intrarea din cauza opiniilor sale și pentru că el este împotriva politicilor Israelului,” a relatat AFP.
“Acest act arată natura guvernului israelian, care este împotriva libertății de exprimare, în special de la o astfel de figură internaționala cum este Chomsky.”
El a declarat de asemenea că Israelul este ” în esență, o bază militară americană“, în conformitate cu criticile sale zgomotoase la adresa politicii externe a SUA și la sprijinul Washington-ului pentru Tel Aviv.

http://mucenicul.wordpress.com/2010/05/17/lui-noam-chomsky-i-a-fost-refuzata-intrarea-in-israel/
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 6:53 am

adevarul a scris:
Va recomand doua carti foarte interesante
Nu ma pot interesa asemenea prostii!

Citat :

"Lumea nu a renuntat la razboi. Dimpotriva.
Asa este, de ex presedintele Iranului ameninta ca va sterge Israelul de pe fata pamantului si va ataca occidentul!
Faptul ca aceasta amenintare este serioasa il vedem si dupa faptul ca NATO isi extind bazele antiracheta si in Romania!

Citat :

De acum, puterea hegemonica mondiala isi aroga dreptul de a purta razboi dupa bunul plac, sub o doctrina a „autoapararii anticipate”, fara limite precizate.
Prostii!
Daca se aplica aceasta, instalatiile nucleare ale Iranului de fabricat bomba atomica, erau de mult distruse!
Acum puterea hegemonica lucreaza muuult mai parsiv!

Invrajbind tarile islamice impotriva democratiilor occidentale(si tu esti exact o dovada a acestei politici de invrajbire), vor spori atentatele teroriste impotriva NATO (de ex. ca ieri in Pakistan!)... se va oferi pretextul astept de hegemonia mondiala ptr a imp
Citat :
pacea si democratia pe pamant ...si astfel tarile islamice vor fi reduse definitiv la tacere si li se va permite doar sa se joace cu lopatica in nisipul pe care il au dn belsug ...tot asa cum au linistit si redus la tacere si institutia demonica a bisericii crestine!

[quote]
Politicile agresive ale conducerii americane, menite sa obtina dominatia globala cu orice pret, sunt expresia unei dorinte nestavilite de suprematie care, in cele din urma, ne va ameninta supravietuirea.

Cam asta cred si eu ...si anume ca supravietuirea Islamului e pusa sub semnul intrebarii atata vreme cat nu intelege sa fie doar o credinta ...si nu un sistem politic care sustine terorismul si dictaturile si are ca dusman Democratia ...cea care s-a dovedit ca fiind singurul sistem politic in favoarea oamenilor din popor.

Citat :

acesta face referire la conducerea americana, care stim foarte bine ca este de natura masonica.

Asta nu este ceva negativ!
Si UE este tot de o asemenea natura ...si camilarii isi risca zilnic viata sa ajunga in UE si SUA in speranta ca vor scapa din "paradisul" Islamic care nu le ofera nicio posibilitate de viata decenta, pentru simplul fapt ca barbatii nu au aceleasi drepturi ca femeile musulmane ...si anume dreptul ca 4 barbati sa poata fi intretinut de o nevasta!
Sunt convins ca daca s-ar aproba aceasta lege ca o nevasta sa aibe 4 barbati pe care sa-i intretina ... in mod sigur nu ar mai fugi atatia tineri din lumea islamica!

Citat :

america fiind primul stat masonic si statul condus de cei mai multi presedinti masonici!

Si asta este valabil de cca 300 de ani ...si ce vedem?
Vedem ca America a fost si mai este si azi ptr oamenii sarmani un pamant al fagaduintei si cea mai mare putere a planetei ...in timp ce statele islamice sunt cele mai inapoiate si mizerabile state de pe fata pamantului si chiar si cele care s-au modernizat nu au facut-o prin capacitatea lor ...ci prin jaful omenirii la statia de benzina!

Deci afirmatia ta ne faca sa ne dam seama ca un stat condus de masonerie ...este NET SUPERIOR unui stat islamic, in care "dumnezeu" nu ii ajuta pe oameni si nici nu le da minte oamenilor ci le-o rapeste ... dar dezlipeste si lipeste la loc luna ... ca o dovada a imensei sale prostii... pentru ca altfel nu se poate explica atat efort inutil !

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 3:54 pm

soimos
Citat :
Asa este, de ex presedintele Iranului ameninta ca va sterge Israelul de pe fata pamantului si va ataca occidentul!

nu stiti dvoastra ce joc exista intre iran, israel si america!
de atatia ani america tot ameninta iranul cu razboiul, insa acest lucru nu s-a intamplat! poate pentru ca inca nu venise timpul! criza trebuie sa fie mai profunda si natiunile mai destabilizate!
daca va incepe un razboi intre israel, sustinut de america, de elite implicit, si iran, sa fiti sigur ca cei care au de suferit sunt restul populatiei globului, nu marionetele de presedinti si guvernanti condusi si aparati de elite, pana la implinirea scopului!
aceasta este tot o strategie a elitelor, cum ati zis si dvoastra, mereu este creata o miscare de opozitie, in scopul de a se declara pe ei aparatori, si a le acorda teren liber pentru trecerea la o alta etapa, in scopul realizarii propriilor interese
mereu este expus un dusman, insa acest dusman este tot sub controlul lor!
cum este cazul terorismului creat tot de ei, pentru a veni apoi cu solutia, luptei impotriva terorismului, din care ei au de castigat, iar populatia are de suferit!
cum a fost si cazul nazismului sustinut financiar de elite, de sionism, cu scopul crearii ulterioare a unui stat pentru evrei, israelul, ELITELE folosind etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti-semitismului“.
cum a fost si comunismul creat de elite, cu dictatori instruiti de elite, pentru ca mai apoi sa declare inacceptabila aceasta forma de conducere si sa proclame democratia ca solutia tuturor problemelor!

soimos
Citat :
Daca se aplica aceasta, instalatiile nucleare ale Iranului de fabricat bomba atomica, erau de mult distruse!
Acum puterea hegemonica lucreaza muuult mai parsiv!

exact, elitele lucreaza foarte parsiv!
ar fi putut distruge instalatiile nucleare de fabricat bombe ale iranului, dar ideea este tocmai aceea de a provoca un razboi, pentru a aduce lumea la nivel mediocru, pentru a reduce populatia la nivel de sclavi!

cei care pierd in urma razboiului sunt oamenii, nu elitele, care finanteaza cu arme ambele tabere, dispun de protectie si obtin chiar si implinirea dezideratului lor, reducerea populatiei globale si transformarea ei in sclavi!

as dori sa conchid privitor la limbajul dvoastra, prin aceleasi concluzii pe care le-a punctat si Johnson respectiv la limbajul lui Darwin, in explicarea evolutionismului!

Am putut vedea, îsi aminteste el, „că Dawkins si-a realizat magia discursului cu aceleasi mijloace ce ne sunt atât de familiare nouă, avocatilor... Am luat la rând toate cărtile, ajungând tot mai fascinat de evidentele dificultăti ale cazului darwinist - dificultăti ce fuseseră depăsite printr-o retorică înselătoare si o repetitie emfatică."[Tim Staftbrd, „The Making of a Revolution", Christianity Today (8 decembrie 1997). „Darwinists Squirm under Spotlight: Interview wifh Phillip E. Johnson", Citizen Magazine (ianuarie, 1992).]

Johnson a observat si felul cum răspundeau colegii săi ( ai lui darwin) din domeniul stiintei atunci când le punea întrebări dificile despre darwinism:

„în loc să ia în serios problemele intelectuale si să le riposteze, ei răspundeau de obicei prin tot felul de divagatii si un limbaj imprecis, ceea ce făcea cu neputintă discutarea obiectiilor reale fată de darwinism. Este exact felul în care vorbesc oamenii ce încearcă cu tot dinadinsul să nu înteleagă un lucru.
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 4:01 pm

Presedintele Woodrow Wilson, chiar daca ascultator, a spus totusi ceva remarcabil (cand s-a trezit si a regretat rolul de marioneta in mana unor ELITE prea ticaloase):

“Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.“

PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca iluminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei.

Albert Pike a si confirmat-o.

Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR, pentru pregatirea celui de al doilea si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919).

Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Sa ne amintim si de dr. Nahum Goldman, (1894-1982), presedinte al World Zionist Organization, ce avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„

Apoi pentru formarea ONU (1945) (au avut atata tupeu incat insasi cladirea sediului se afla pe o donatie Rockefeller) si toate organismele financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), Uniunea Europeana si Consiliul Mondial al Bisericilor.

Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele financiare, alimentare, marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA. Cititi va rog si articolul:

Al treilea razboi mondial

Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency 1920-1931, spunea in perioada trimfului nazist din Germania:

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie.
A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

http://saccsiv.wordpress.com/category/al-doilea-razboi-mondial/
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 4:03 pm

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 4:04 pm

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   Lun Aug 08, 2011 4:06 pm

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/19/familia-rockefeller-noua-ordine-mondiala-si-guvernul-mondial-partea-1/
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: noua ordine mondiala   

Sus In jos
 
noua ordine mondiala
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Istoria, Politica si Societatea, sub vremuri :: Politica :: Politica externa-
Mergi direct la: