Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Reptilienii

In jos 
AutorMesaj
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Reptilienii   Mar Sept 06, 2011 12:41 pm

Lorin Furtuna si CLASIFICARILE speciilor umane:
[b]Propagandă reptiliană pe străzile Bucureștiului[/b

de Mihaela Gheorghiu

În ultimele zile Bucureștiului a fost invadat de o mulțime de afișe publicitare, în care apar doi monștri hidoși, îmbrăcați într-un fel de costume de astronaut. Aceștia sunt fotografiați în fața clădirii Ateneului și țin o pancartă pe care scrie:”Vrem. Ajutăm. Aici să ascultăm problemele tale”. Afișele respective se găsesc, deloc întâmplător, în toate zonele frecventate de un mare număr de oameni: în stațiile de autobuz și de metrou, în vecinătatea universităților, în piețele și pe bulevardele din centrul Bucureștiului. Trecătorii se opresc și citesc nedumeriți sloganul țipător de pe afiș: „Omenirea are nevoie de EI”. Apoi pleacă mai departe fără să înțeleagă nimic. O bătrână își face cruce speriindu-se de hidoșenii. Un grup gălăgios de tineri vociferează: „Cool! E cu extratereștri!”. Oare câți din cei care îl văd îi înțeleg semnficația?

Omenirea NU are nevoie de “EI”!În colțul de jos al afișului citim: “Dovezi că au mai ajutat Pământul ai zilnic pe Discovery Channel. Urmărește emisiunile care le sunt dedicate”. Să fie vorba despre o reclamă la o serie de emisiuni având ca subiect extratereștrii? Sau e de fapt o reclamă chiar pentru extratereștrii „reptilieni”? Cineva se străduiește foarte mult să îi convingă pe oameni că extratereștrii de tipul celor din afiș ajută omenirea să evolueze. Spre ce? Se vede peste tot în jur. Din cauza “ajutorului” lor, ceea ce este bun, frumos, armonios, spiritual pe această planetă este permanent amenințat de războaie, violențe, crime, droguri, teroare, manipulare și minciună. Din cauza lor, ființele umane, care prin natura lor aspiră să evolueze spiritual, sunt continuu deturnate și împiedicate prin toate ororile posibile să avanseze pe acest drum. În schimb, li se oferă tot felul de tentații și capcane karmice, alături de “proteze” tehnologice care amenință acum chiar echilibrul Terrei.
În spatele acestei campanii desfășurate sub masca unui nevinovat joc televizat se ascunde un program de sensibilizare a oamenilor pentru a accepta mai ușor ideea că REPTILIENII sunt niște extratereștrii buni și extrem de utili. Campania nu se desfășoară doar în România ci și în Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania, Rusia, Danemarca, Norvegia, Suedia și Polonia.
“Omenirea are nevoie de ajutor” este pretextul sub care, susțin realizatorii programului, se vizează înregistrarea unei melodii cântată de patru “staruri extraterestre”. Publicul este invitat - nici mai mult nici mai puțin - să își transforme prietenii în extratereștri, pe motiv că toți oamenii ar fi extratereștri. Numele și înfățișarea lor spun totul: Clive Salamandră și Pyrhus Inimă de broască (foto) nu sunt altceva decât REPTILIENI. Cercetătorii domeniului știu că aceștia, alături de Micii Cenușii, sunt una dintre cele mai malefice rase de extratereștri, care de-a lungul mileniilor s-au străduit să controleze omenirea și să îi împiedice evoluția spirituală.

Convingerea lor principală, că oamenii le sunt inferiori, se regăsește în inima acestei campanii. Observați spre exemplu în poza alăturată în ce postură este reprezentat omul față de extraterestru. El apare în mod intenționat ca o ființă pasivă, perplexă, prostuță față de reptilianul așezat în prim plan care poartă la gât pe post de bijuterie un glob pământesc. Mai mult, pe siteul asociat acestei campanii vizitatorii sunt instigați nici mai mult nici mai puțin decât să își transforme prietenii în extratereștrii!

În superioritatea lor trufașă REPTILIENII nu pun nici un moment problema crizei spirituale în care se află omenirea și asta pentru că această criză spirituală este chiar opera lor: “Evoluția biologică și progresul tehnic al omenirii amenință să stagneze.[…] Cea mai recentă încercare de a ajuta rasa umană a reunit superstarurile pop ale Galaxiei, care au înregistrat un single și un clip video, subliniind situația tehnologică dificilă în care se află rasa umană. Stelele pop ale galaxiei s-au reunit pentru un concert pentru a atrage atenția publicului asupra stării precare a Pământului și pentru a ne ajuta să revenim pe drumul spre excelență tehnologică.”

“EI” sunt cei mari dușmani ai omenirii
În ultimii ani numărul de cărți, studii, filme documentare și mărturii ale unor persoane care s-au întâlnit cu reptilieni a crescut foarte mult. Este vorba despre mii de astfel de cazuri, izbitor de asemănătoare deși provin din diferite colțuri ale lumii. Până acum reptilienii au acționat din umbră. Acum tot mai mulți oameni s-au convins de existența lor și le cunosc faptele și metodele. În România chiar s-a constituit în luna iunie 2006 un Front Național Anti-reptilian. Pentru a se apăra în fața acestor tot mai numeroase dezvăluiri, reptilienii apelează acum la alte metode de manipulare. Se străduiesc să mascheze adevărul sufocându-l într-o mare de minciuni menite să le creeze o imagine favorabilă. O veche zicală populară spune că, pentru a păcăli, diavolul vrea să pară înger. Multitudinea de filme cu extratereștrii din ultima vreme face parte din acest demers. Veți înțelege cel mai bine acest lucru dacă veți cere unui copil de grădiniță să deseneze un extraterestru. Imediat o să schițeze o figură asemănătoare cu ET, personajul din filmul cu același nume, creat după prototipul Micilor Cenușii și apoi o să vă povestească ce drăguți și simpatici sunt extratereștrii. Filme precum acesta sau Alien, Războiul stelelor, Ziua indepedenței, Mario Brothers sau multitudinea de desene animate cu Familia Flintstone și drăgălașul ei dinozaur, Țestoasele mutante Ninja, Omul păianjen sau Batman modelează încă din copilărie mințile oamenilor, astfel încât aceștia să devină receptivi față de influența reptiliană.În imaginea alăturată vedeți o reclamă făcută unor jocuri pe computer în Japonia, reclamă în care fiecare om duce în spate o reptilă. Imaginea nu este departe de visele cele mai ascunse ale reptilienilor. Cei care în vechime erau considerați demoni devoratori de copii, astăzi au devenit personaje de desene animate „îndrăgite” de copii. Această diferență de percepție ar trebui să ne pună pe gânduri. Reptilienii nu au stat degeaba și au muncit mult pentru a-i convinge pe oameni că „EI” le sunt de ajutor și au intenții benefice.

Numeroși clarvăzători sunt capabili să perceapă adevărata înfățișare a acestor reptilieni și explică cum este posibil ca aceștia să își creeze o aparență umană atunci când se află printre noi. Acesta este și motivul pentru care reptilienii fac tot posibilul ca oamenii să nu își dezvolte capacitățile spirituale înnăscute, de exemplu clarviziunea. Imaginați-vă cum ar fi dacă toți oamenii, încă din copilărie, ar fi capabili să perceapă hidoasa formă subtilă pe care o au reptilienii. Acestora le-ar fi imposibil să se mai ascundă și nimeni nu ar mai cădea în capcana lor.Tot mai mulți martori relatează cum sub ochii lor, ființe pe care le credeau oameni au căpătat înfățișarea unei reptile în momente de furie. David Icke relatează de exemplu despre un caz petrecut în SUA: ”Pe 20 iulie 1988 mai mulți oameni din Bishopville, Carolina de sud au fost terorizați de un om șopârlă fără păr, sprâncene și buze. El avea câte trei degete la fiecare mână, ochii mari ieșiți din orbite și roșii. S-au scris cinci articole despre omul șopârlă care au apărut în Los Angeles Times și Herald Examiner”. Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care în timpul unui interviu luat unui important om politic i-au văzut amândoi fața transformându-se în cea a unei reptile și apoi revenind la forma ei umană. Și mai există multe alte mărturii de acest gen.

Dacă adăugăm la toate acestea paginile din istoria Terrei în care se vorbește despre zmei, balauri, dragoni, șerpi, monștri care îi terorizau pe pământeni și le cereau sacrificii umane înțelegem că existența reptilienilor este o problemă foarte veche. Străvechile scrieri și inscripții sumeriene, egiptene, indiene, mayașe povestesc sau chiar redau în imagini astfel de ființe malefice. Ele seamănă izbitor cu ceea ce descriu martorii de astăzi. Într-un fragment din manuscrisele de la Marea Moartă se vorbește despre „Belial, prințul întunericului sau regele răului care are o înfățișare terifiantă ca un șarpe cu față de viperă”.

Cercetători ai fenomenului precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul american David Icke, Credo Mutwa vorbesc la unison despre ființe cu piele de reptilă și sânge rece, cu ochi mari ieșiți din orbite având de multe ori pupilă verticală, cu nas turtit și gură fără buze, mâini cu patru sau șase degete acoperite de solzi și o coadă așa cum întâlnim în descrierea populară a demonilor. Reptilienii sunt descriși ca fiind foarte avansați din punct de vedere tehnologic și având o minte ascuțită, însă sunt foarte cruzi și violenți, lipsiți de compasiune și de iubire. Se hrănesc cu energii joase și le place foarte mult sângele uman, în special cel încărcat de hormonii descărcați în timpul unor stări de teroare, frică, durere, suferință. Obiceiuri umane cum ar fi vănătoarea sau hrănirea cu carnea unor animale crescute pentru a fi mâncate sunt preluate de la acești reptilieni. Ei i-au învățat pe oameni să trateze animalele așa cum ei înșiși tratează oamenii. Pentru ei ființele umane sunt ceva inferior menit să le servească drept hrană, să le satisfacă poftele inferioare și să îi slujească.

De aceea a spune că omenirea are nevoie de ei este sinonim cu a spune că un trup sănătos are nevoie de celule canceroase. Reptilenii sunt în realitate niște ființe parazite, care luptă prin toate mijloacele să își mențină „gazdele” într-o stare de pasivitate și ignoranță. De aceea ei caută să întrețină stările inferioare precum frica, furia, ura, invidia, învinovățirea, ignoranța, plăcerile și atașamentele inferioare. Cu cât oamenii vor căuta să intre în rezonanță cu stări armonioase, benefice, elevate, să manifeste iubire, compasiune, fericire, astfel de entități joase nu își vor mai găsi focare de rezonanță pe Pământ și astfel odată cu ele vor dispărea toate nenorocirile și suferințele pe care le aduc.

sursa
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 2:57 am

Reptilienii din cate am citit si eu sunt dominati de draconieni...la fel ca si cei gri,dar exista mai multe variante....nu demult am citit un articol pe internet unde se presupune ca ar fi luat interviu unei reptiliene...si ea zicea ca sunt la fel ca si oamenii...spune o gramada de chestii interesante,dar in aceelasi timp se si contrazice pe ea insusi...cum ca noi am fi a 7-a specie de umanoizi care am fi pe pamant...ca am fost creatzi de asa zisi oameni ai luminii care defapt nu sunt deloc buni...ca noi am inteles rau istoria si ca ei nu ar avea nimic cu noi....ca lor le place mult caldura...ar fi pt ei ca un fel de orgasm stand la caldura soarelui...dar ... o chestie ce nu inteleg....daca tot sunt de mai demult pe pamant decat noi...de ce nu stau ei la suprafata si noi in interior?cica in momentu de fata ar fi cam 14 rase de extraterestrii pe pamant...din care 8 ne-ar vrea raul...si 6 nu se baga...mai zice ca noi inainte am facut parte din confederatia Galactica...unde speciile de reptilieni si draconiei nu apartin...dar din cauza conducatorilor marilor puteri am iesit din ea..pt ca s-au aliat cu cine nu trebuia in schimbul unei ttehnologii date dupa bunul lor plac in scopul de nu evolua rasa umana....cand si-au dat seama de greseala facuta a fost prea tarziu...de aceea acuma suntem ca un fel de sclavi pt ei....de aceea dispar sute de mii de oameni anual...fara nici o urma...suntem sursa lor de hrana ... iar pt cei gri suntem singuri care ii putem ajuta din punct de vedere genetic....de aceea au mare nevoie de noi...dar ca sa ne ajute...ci ca sa ii ajutam noi pe ei...Sad
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 3:48 am

CENTURA FOTONICA

Consideratii stiintifice

Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie. Totusi, atentia publica nu a fost mult timp retinuta de acesta descoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar. La inceputul anilor '80 in S.U.A. , a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani". Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica. Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu cimpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp:sateliti in jurul planetelor,planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore, si tot asa la infinit. Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 -26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor. Ea consta din multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei, si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Deci Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Incercati sa va imaginati citeva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este centura Fotonica.

Inseamna ca Sistemul nostru solar, trece prin aceasta Centura de 2 ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii, ii ia Sistemului solar cam 2000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre 2 intilniri cu Centura. Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000 ani.Cind se va intimpla "ciocnirea"?? Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatii neregulate. Surse care au aflat prin "channeling" spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca din 1998 , Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decit in 2012. In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul? Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice. Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X. Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui , daca ne gindim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele , ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind. Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate sursele de curent electric. Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric. Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile. O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor. Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani. Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni ( antielectroni). In fizica, atunci cind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amindoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta-fotoni. Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta. Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte , isi va da seama ca anticipata "Epoca de Aur" , se manifesta deja. Centura poate fi impartita in 3 zone: 1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile, si care va include 72 de ore de intuneric total. 2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani. 3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula , inca 5-6 zile.

Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare.SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone, si sistemele sale solare sunt :Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta, si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.

Conform profetiilor Maya, in 22 Decembrie 2012, noi vom intra definitiv in cimpul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani , planeta Terra si vecinii sai , isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute , vor fi excitate-lucru care va crea un tip de lumina constant si nou-o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre. In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa., dar fara ardere propriu-zisa. Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie, si curind va incepe radiatia constanta care, bombardind Terra va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cind se vor retrage vom avea un "Cer nou si un Pamint nou". Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei. CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE. Nu se poate pune la indoiala faptul ca pentru Omenire, intilnirea cu Centura Fotonica, va fi in esenta o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare.Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa. Daca comportamentul nostru ramine negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala. Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente, are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intimplator in Univers, totul este perfect coordonat de Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei. Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers, trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spiritala si Divina. In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ. Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a " Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina. Intilnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica"Transforamare a omului". Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua venire a lui Christos. Dar in realitate acest " Christ" este o stare a Constiintei , a Fiintei in ansamblu care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba de o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu 3 dimensiuni , asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra care va trece intr-un Univers paralel cu 4 dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucit esenta lor este spirituala.Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel, si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe glob. Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi , ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune sau densitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3 dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei , pentru citeva mii de ani,. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal, ca sa ii astepte pe altii din urma. Actualmente ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfirsitul unui mare numar de alte cicluri, de ex 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani -un virf al evolutiei in 4 cicluri de 26.000 de ani, culminind cu o Convergenta Armonica la timpul cind se prevede intrarea-anul 2012.

Convergenta este sfirsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pina in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cind Sistemul notru solar se alineaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade ( steaua Alcyone) Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari. Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor, vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da asfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar si in cazul unor persoane prea "dereglate" se vor produce boli, depresii si moarte. Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a 7-a dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una din aceste benzi curge din Constelatia Leului, pina in cea a Varsatorului , si sparge Anul Platonic in 2 nopti galactice si 2 zile galactice.Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a 7-a , ca sa activeze in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a 4-a, apoi intr-a 5-a. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a 3-a, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele , pina vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.Epoca de aur


In aceasta "Epoca de Aur" in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Ascensiune spre Lumina va fi cunoscuta de toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.

In prezent cercetatorii cred ca exista 3 tipuri de corpuri in Univers.

Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.

Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite de exemplu trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.

Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.

Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip corpuri.

Vom fi capabili de telepatie si telekinezie.

Dupa trecerea celor citeva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cind intr-o clipita vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida.

Vom putea utiliza ca energie, energia fotonica din jur , iar calatoriile interdimensionale si in Timp, ne vor fi accesibile.

Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.

Acesta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curind, a calatori spre Sirius sau Cappella, va fi la fel de usor cu a calatori la Paris.

Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra, atlanti, lemurieni, mayasi.

Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat care vor ajuta civilizatia terrestra sa se transforme si adapteze rapid.

Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decit Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central, este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, polaritatii, iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte, etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.

Cum putem stii ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urit, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia din Legile Universale Hermetice "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.

Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa intelega mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi, si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapini si dirija pericolele intunericului.

Terra ca planeta, a fost aleasa sacolecteze, asimileze si transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punind in loc o Lume a Pacii si Luminii.

Deci noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.

Din acest punct de vedere se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in, si , prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra , ca sa contamineze nivele mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ, si asfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia christica. Pina ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a 3-a dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.

Noi toti inainte de incarnare am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decit daca o vom putea stapini si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate unii invata mai greu decit altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pina isi invata lectia. De obicei abea o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.

Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici.Noi am ales sa stapinim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.

Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicind ca pina nu vom deveni Una cu aceste Energii christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile Mayase semnaleaza clar acest lucru cind spun" guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pina ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pina nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.

Chiar Iisus a spus: " Eu, prin Christ, voi desparti griul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica ( griul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru ( neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea acum a devenit extrema, mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni, si cei rai, mai rai.

Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus " Cel ce are urechi de auzit sa auda".

Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret, decit niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.

Daca intram mai mult in adincul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decit, Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie.

In mod sigur acesti filozofi antici se refereau la cei 2000 de ani de Lumina din Centura Fotonica.

Inca o data acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada-Era de Aur a trecutului si viitorului.

Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si , ca un fluture putem zbura spre ceva extrem de frumos, corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.

Acest cocon de intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.

Misiunea speciala incredintata Terrei , de a experimenta si a stapini negativitatea si iluzia, va fi indeplinita, si numai asfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma decizia ne apartine si tine de vointa noastra.

Procesul acesta de reintoarcere Acasa , nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intii sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de lumina. In schimb vom fi catapultati spre a 4-a si apoi a 5-a dimensiune.

Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit , dar este secvential. Oricum, datorita unui inexplicabil"nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine , pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramina in legatura cu Intentiile Divine. In final trebuie sa fim " adusi la zi" in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.

Interesant este faptul ca in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife , este specificat faptul ca " A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense, si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.

Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom, vor fi rearanjati in asa fel incit densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si nemurirea.

Se spune de asemenea ca in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua cit are in prezent.

De asemenea chakrele corpurilor vorfi rearanjate si vor creste la 13 , in loc de 7.

Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturile in scoarta, cutremure de pamint, vulcani in eruptie si schimbari de vreme bruste si devastatoare. Nimic nu va ramine neatins de schimbari.

Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gindit sa se ascunda in buncare subpamintene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte.

Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele , se vor transforma.

Nu vor scapa decit cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina ca sa reziste la ultimele zvicniri ale legilor fizice vechi care acum se reinnoiesc.

Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.

Citeva lucruri care s-ar putea intimpla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:

1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de trasformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Tarimul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.

2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transfrme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gindire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac partedin culte religioase care adora Zeita Mama, vechea Zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gindire in domenii de relatii , sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul ( femininul) va iesi la iveala aducind cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gindire negativa pe care pina acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.

3. 12 evenimente majore se vor intimpla pe Terra pina la Marea Intilnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, 2 obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blinde, si, sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.

4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului , corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente cheie . Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisusca" vor fi mari profeti si vizionari". Felul de a vorbi se va schimba , toate vor fi facute " In numele Creatorului Divin", iar gindurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect pentru ca ele sunt mai reale decit corpul fizic.

5. Asa cum corpurile se vor transforma inLumina, gindurile, actiunile non fizice, vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gindi, se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane Tv pe care se vor proiecta toate gindurile ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gindi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire , Lumina si Iertare.

6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va dispare. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramine in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia sutem noi cei adevarati.

7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori . Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarit ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum , ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.

8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramine la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.

9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.

Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.

Se asteapta masive descresteri in cimpul magnetic al Terrei-gravitatie si densitate--. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.

Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.

10. Este de asteptat sa vedem in curind culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.

CONCLUZII.

Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planeta va fi purificata si vor veni " Un cer nou si un Pamint nou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire.

Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate.

Exista o falsa teorie cum ca , Extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopire cu constiinta Christica.

Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.

Conform informatiilor obtinute prin channeling , Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.

Oricum in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentu NASA a detectat ca, la Soare, cimpul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud.

Acest cimp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public.

Mai mult, satelitul SOHO, a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzind eruptii de 30-35 de flame( protuberante de foc) , lucru care inainte nu se intimpla.

Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar, va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica-vom deveni Cetateni ai Cosmosului, si pentru prima data vom sti Cine Suntem si De unde venim....o sa vedem daca ii adevarat sau o alta minciuna mare Wink
Sus In jos
Cyberman
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 401
Localizare : In mintea ta
Puncte : 428
Data de inscriere : 25/05/2010

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 12:22 pm

al3xandra a scris:
Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.

Nu ti se pare ”curios” ca tocmai religiile monoteiste cultiva frica si incearca sa sadeasca in mintea oamenilor acest sentiment?

Turma domnului, robii domnului, etc. cine-i acest ”domn” al intunericului, care a generat, printre altele si Evul Mediu intunecat?
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 9:57 pm

pai tocmai aia ii ideea...frica ii impusa de biserica.... am fost crescuti cu frica unui dumnezeu care daca gresesti te pedepseste....dar pana ce oamenii incep sa-si dea seama cu adevarat de unde provinem....o sa fie o cale lunga...pt ca ii mult mai usor sa accepti religia decat realitatea...bine asa pt unii....care oricate s-ar inatampla nu ar crede niciodata in nimic in afara de dumnezeul lor
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 10:01 pm

al3xandra a scris:
pai tocmai aia ii ideea...frica ii impusa de biserica.... am fost crescuti cu frica unui dumnezeu care daca gresesti te pedepseste...


Exact asa este!
Si acest lucru il stiu si politicienii mai ales cei romani, ptr ca si politica este tot un fel de religie, si care foloseste exact pina si modelul religios!
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 10:16 pm

normal pt ca marile institutii merg mana in mana pt a ne indobitocii....iar ce aceste instutitii nu sunt conduse de oameni cum credem noi...ci de speciile reptiliene care incearca sa ne domine in totalitate
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 10:24 pm

al3xandra a scris:
normal pt ca marile institutii merg mana in mana pt a ne indobitocii....iar ce aceste instutitii nu sunt conduse de oameni cum credem noi...ci de speciile reptiliene care incearca sa ne domine in totalitate
Asa este, si acest lucru este oarecum dovedit chiar de catre stiinta ... dar din pacate nu avem puterea de a distinge reptilienii de oamenii normali, nu stiu daca ma insel sau nu, dar eu ii consider reptilieni pe cei care sunt manati cu nerusinare de interese lor inguste si egoiste !
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 10:30 pm

din toate asta au de castigat doar ei...pentru ca noi oamneii de rand suntem doar niste simplii sclavi ai acestor instututii
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 10:34 pm

SCRISOAREA UNUI POLITICIAN NORVEGIAN
«Sunt un politician norvegian. As dori sa comunic tuturor celor care
au urechi de auzit ca urmeaza o perioada dificila pentru omenire,
incepand cu anul 2008 si pana in anul 2012. Din cauza cataclismelor
despre care in anumite cercuri se stie ca urmeaza sa se petreaca in
aceasta perioada, in Norvegia s-au construit si inca se mai
construiesc, la ordinul guvernului, numeroase baze subterane si
buncare. Cand sunt intrebati de ce se construiesc toate aceste
adaposturi subterane, reprezentantii guvernului raspund ca ele sunt
destinate protectiei populatiei din Norvegia. Am intrebat cand vor
fi terminate aceste constructii si mi s-a raspuns ca ele vor fi
finalizate inainte de 2011.

Din datele pe care le am la dispozitie, pot afirma ca in multe alte
tari, printre care si Israelul, Suedia si Elvetia au fost realizate
adaposturi similare.

Ca o dovada in sprijinul afirmatiilor pe care le fac, va trimit unele
fotografii in care eu apar alaturi de diferiti politicieni cunoscuti,
ministri si prim-ministri din diferite tari. Ii cunosc personal pe
toti acestia si stiu ca si ei, la randul lor, cunosc lucrurile pe
care eu vi le dezvalui aici, doar ca ei nu vor sa le faca publice
sub pretextul de a nu produce panica in randul populatiei.

Pentru a se proteja de cataclismele prezise pentru perioada urmatoare
(de exemplu, apropierea de Pamant a Planetei X", planeta
Nibiru), membrii guvernului norvegian au inceput, cu ajutor din
partea SUA si EU, sa depoziteze mari rezerve de hrana si seminte la
Svabald si in zona arctica de nord, precum si in alte locatii din
intreaga tara. Planul politicienilor este sa ii salveze de aceste
cataclisme doar pe membrii asa-zisei elite din care fac parte,
alaturi de cei considerati utili pentru a realiza o viitoare
reconstructie dupa aceste cataclisme: medici, oameni de stiinta etc.

In ceea ce ma priveste, stiu ca voi fi trimis, inainte de anul 2012,
in zona Mosjoen, unde avem o baza subterana militara de mari
dimensiuni. Aceasta baza este impartita in sectoare de diferite culori,
rosu, albastru si verde, organizate deja de armata norvegiana.
Taberele unde vom fi cazati au fost construite cu mult timp in urma.

Oamenii care vor fi lasati la suprafata vor muri cu siguranta in
cataclismele respective; ei vor fi lasati sa moara si nu vor primi
niciun fel de ajutor. Conform planurilor elitei", doua
milioane de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri.
Aceasta inseamna ca 2.600.000 de oameni vor fi lasati pur si simplu
sa moara neajutorati in intuneric, nestiind ce sa faca si incotro sa
se duca.

In adaposturile subterane, toate sectoarele si buncarele sunt conectate
prin tuneluri; trenuri rapide fac legatura intre diferitele adaposturi.
Ele sunt izolate de niste porti gigantice, pentru a nu fi compromise
diferitele zone in cazul in care survin eventuale accidente
catastrofale.

Sunt foarte revoltat. Sunt multi alti politicieni care imi impartasesc
opinia, pentru ca noi stim cu totii ca atat de multi oameni vor afla
despre pericolele care ii pandesc numai atunci cand va fi prea
tarziu si nu vor mai putea face nimic. Guvernul a mintit populatia
inca din 1983 si continua sa o faca si acum. Toti politicienii
importanti din Norvegia au aflat despre aceste lucruri, dar extrem
de putini ar recunoaste aceasta public daca ar fi intrebati,
deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul
NOAH 12 [cu trimitere la biblicul Noe si la al doisprezecelea ceas,
n.tr.] care ii va duce catre adaposturile unde vor fi in siguranta.

Cei care vor face dezvaluiri despre aceste lucruri cu siguranta vor avea
probleme fie vor fi asasinati, fie nu vor mai fi inclusi in aceste
planuri de salvare. Dar mie nu imi mai pasa de mine insumi. Omenirea
trebuie sa supravietuiasca, alaturi de celelalte specii care traiesc pe
Pamant. Oamenii trebuie sa fie avertizati despre aceste lucruri.
Cei care se afla la putere in toate statele de pe planeta au aceste
informatii despre cataclismele care urmeaza sa se petreaca; nu
exista niciun dubiu in aceasta directie.

Pe toti cei care intuiesc ca pericolul este real si doresc sa se salveze, ii sfatuiesc sa
caute locuri mai inalte in care sa se refugieze, in special pesteri
situate la mare altitudine, unde au la dispozitie suficient spatiu
pentru a depozita o mare cantitate de hrana, conserve si apa de
baut, pentru cel putin cinci ani. Daca aveti posibilitati
financiare, va sugerez sa va procurati pastile contra radiatiilor si
costume protectoare antiradiatii.

Pentru ultima data ma rog: DUMNEZEU sa ne ajute pe toti"...,
dar DUMNEZEU nu ne va ajuta daca noi insine nu facem nimic. Numai
daca actionam, fiecare dintre noi, putem sa ne transformam destinul.
Treziti- va, va rog!

As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de
nimic. Cand cunosti anumite lucruri, devii netemator; niciun rau nu
te mai poate atinge, cand stii ca sfarsitul este atat de aproape.
Va asigur ca aceste lucruri se vor petrece 100%. Mai avem la dispozitie
doar patru ani pentru a ne pregati pentru sfarsitul lumii.
Organizati-va in grupuri de supravietuire, gasiti un loc in care sa
va puteti depozita hrana si unde puteti fi in siguranta pentru o
vreme.

Daca aveti intrebari, va rog sa mi le adresati; voi urmari sa va spun
tot ceea ce stiu despre implicarea Norvegiei in aceste planuri. Si
va sugerez sa priviti cu atentie in jur: veti observa cu siguranta
ca se construiesc baze subterane si buncare peste tot. Deschideti
ochii, treziti-va! Daca veti pune intrebari despre aceste adaposturi
subterane, raspunsul oficial va fi probabil: 'Este doar un
depozit pentru hrana" sau ceva similar. Acestea sunt, insa,
niste minciuni cu care politicienii vor sa va orbeasca.

Pentru mine este, de asemenea, evident ca exista numeroase semne ale
prezentei extraterestrilor. Observ, destul de des, ca unii
politicieni importanti din Norvegia nu sunt ceea ce spun ei ca ar
fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental la nivelul fiecarui
gand, si tot ceea ce spun este de fapt ceea ce li s-a spus sa zica.
Pentru mine este limpede ce sunt si ce nu sunt acestia. Iar aceasta
se poate vedea in ochii lor si in modul in care le functioneaza
mintea.

Tineti minte ca aceia care se vor gasi in orasele mari sau in apropierea
acestora in 2012 vor fi primii afectati si vor muri primii. Dupa aceea,
armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ii
impuste pe toti aceia care opun rezistenta si refuza sa fie inchisi
in lagare, in care planul este ca fiecare sa fie marcat cu un numar
si etichetat.

De asemenea, am observat ca ati scris pe site-ul dumneavoastra despre
Benazir Bhutto. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir,
dupa cum va puteti convinge singuri privind imaginile pe care vi le-am
trimis. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi
politicieni notabili si lideri mondiali.

Publicul nu va fi informat deloc despre aceste cataclisme viitoare,
deoarece guvernul nu doreste, chipurile, sa creeze panica in randul
populatiei. In ultimul moment, totul se va petrece in tacere
deplina: guvernul va disparea pur si simplu. De aceea, va spun: nu
asteptati acest final sumbru. Luati masuri pentru a fi in siguranta
impreuna cu familiile voastre. Uniti-va fortele cu altii. Faceti
eforturi impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme cu care va
veti confrunta.
Cu tot respectul...»
Pentru a clarifica diferite aspecte de interes ridicate de aceasta
scrisoare, i-am adresat niste intrebari suplimentare autorului ei. Redam
in continuare raspunsurile acestuia, asa cum ne-au parvenit. Am omis
doar unele detalii concrete pentru a proteja identitatea autorului.

«Am vizitat mai multe baze subterane. Ne-am deplasat in subteran cu
trenuri speciale. Eu am fost impreuna cu un grup restrans; doar
anumite persoane, un numar foarte redus, au fost selectate pentru a
le vizita. Cu siguranta, cei din «elita» cunosc aceste
lucruri. Eu detin dovezi in sprijinul afirmatiilor pe care le fac.
Am incredere 100% in sursele mele, dar lor le este frica sa spuna
ceea ce stiu. Oamenii se tem pentru viata lor. Eu am considerat ca
este necesar sa spun publicului ce se petrece. Nu imi este frica de
moarte sau de lucruri de genul acesta.

Toti politicienii din Norvegia care fac parte din asa-zisa «elita»
cunosc existenta adaposturilor subterane si planurile de a Vor salva
numai o parte din populatia Norvegiei, lasandu-i pe ceilalti oameni
sa moara. Dar ei stiu, de asemenea, ca daca vor spune ceva despre
aceasta vor fi eliberati din functie si li se va refuza accesul la
diferitele baze subterane, atunci cand va sosi momentul.

Mijloacele de transport folosite in subteran sunt trenurile NOAH 12. Ele
fac legatura intre diferitele baze subterane, existand o intreaga retea
de tuneluri speciale pentru aceste trenuri. In prezent, ele sunt in
principal utilizate de armata, care detine in totalitate controlul
asupra lor. La punctele de verificare de la intrarea in fiecare baza
se folosesc un fel de campuri specifice de energie prin care fiecare
vizitator trebuie sa treaca; de asemenea, exista o serie de
simboluri, de exemplu, triunghiuri portocalii.

In acest moment nu ma gandesc decat la viitorul copiilor mei si la
viitorul tuturor celorlalti copii care vor creste in aceasta
«noua lume» care se prefigureaza. Trebuie sa facem ceva,
trebuie ca ei sa creasca stiind ca parintii lor au facut ceva pentru
ei asa cum fac eu acum, oferindu-va aceste informatii.
Ca argument suplimentar, pot sa va spun de pe acum [asa cum rezulta de
mai sus, aceasta scrisoare a fost scrisa si trimisa de politicianul
norvegian celor de la Project Camelot in 2008, dupa publicarea de catre
acestia a unui articol despre asasinarea lui Benazir Bhutto] ca, in
Norvegia, la alegerile din 2009, guvernul FRP va prelua puterea si
Siv Jensen va fi ales Prim-ministru.

Acest lucru este deja cunoscut-este important sa intelegeti acest lucru. Alegerile sunt toate trucate si aceleasi persoane din elita puterii sunt alese de
fiecare data, doar ca pe rand. Analizati istoria politica recenta a
Norvegiei si veti vedea ca mereu aceiasi politicieni au condus tara.
Va rog sa faceti publice aceste informatii pe internet. Atunci cand va
veni momentul, poate ca oamenii vor supravietui datorita
informatiilor pe care le-au aflat de pe diferite site-uri de pe
internet.

Va rog sa intelegeti ca eu nu castig nimic daca va spun
toate aceste lucruri. Probabil nu voi avea decat probleme datorita
acestor postari. Nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Fac aceasta
doar ca sa dau in vileag ceea ce se petrece in tara mea si poate ca
unii oameni vor reusi sa supravietuiasca vremurilor care vor urma.
Cu tot respectul...»

[Dupa postarea de mai sus, am pus si mai multe intrebari sursei noastre,
care a raspuns cu informatiile interesante care urmeaza. Aceste
informatii au fost editate de noi. Paragrafele marcate cu asterisc
(*) constituie informatii suplimentare, primite ulterior, dupa ce am
pus o serie de intrebari suplimentare pentru a clarifica unele
detalii.]

«Am lucrat in armata, in serviciul ... [pentru protectia identitatii
autorului, nu vom preciza departamentul in care a lucrat]. La un moment
dat, am primit ordin sa mutam ceva dintr-o baza in alta. Ni s-a spus:
NU PUNETI INTREBARI DE NICIUN FEL. DOAR FACETI-VA TREABA."
Mai tarziu, cand am aterizat langa baza respectiva, am fost
imbarcati in camioane in fata unor usi imense, pazite de personal
militar. Cel putin asa parea, ca erau militari, dar nu aveau
uniformele cunoscute de noi, ci costume portocalii sau negre, cele
portocalii avand un triunghi auriu, iar cele negre un triunghi
verde.
* Din cate imi amintesc, triunghiurile erau pozitionate cu varful in
jos, ca un fel de piramida rasturnata, si aveau un simbol ciudat in
interiorul lor. Mie mi s-a parut a fi asemanator cu litera
E", dar liniile orizontale nu erau legate de cea verticala
ca la E". Avea forma unui E", iar liniuta din
mijloc era de fapt o sageata orientata inspre interior... acest simbol
nu este o litera in nicio limba pe care o cunosc si in niciun caz in
norvegiana.
* Semnele nu erau, din cate imi aduc aminte, pozitionate in dreptul
umarului, deoarece le-am vazut clar... ele erau in partea stanga a
uniformei negre, putin deasupra pieptului si pe sepcile pe care le
purtau. Insemnele nu erau foarte mari, aveau dimensiuni obisnuite,
dar erau suficient de clare pentru a le vedea.

Am trecut de acele usi imense. Ma intrebam: ce mai e si asta?"
si am fost cam speriat la inceput. Era ca intr-un film
stiintifico- fantastic. Ma aflam pentru prima data intr-o astfel de
baza.
Apoi am traversat un tunel lung de 500 m, acolo fiind mult mai multi
militari inarmati, pentru a ne pazi si a ne insoti. Am fost impartiti in
grupuri. Eu si grupul meu am fost dusi de cei imbracati in uniforme
negre intr-o alta locatie, ceilalti colegi ai nostri s-au deplasat
in alta parte. Cand am ajuns la capatul tunelului, am fost rugati sa
ne punem niste masti pentru "protectia noastra".
Ma gandeam... pentru propria noastra protectie.. . Nu suntem,
oare, deja protejati, fiind in interiorul unui asemenea subteran
urias si fiind paziti de atatea garzi inarmate?

Apoi am fost invitati sa urcam intr-un tren. O sa urmaresc sa va spun
tot ce stiu despre aceste trenuri. Functioneaza prin intermediul
unor cristale albastre cu energie, cred, sau cel putin asa parea.
Apoi am urcat si l-am intrebat pe unul dintre gardieni: Ce este
aceasta?" El a raspuns: Nu trebuie sa stiti acest lucru,
domnule."

* In partea din fata erau scaunele operatorilor, era un gemulet chiar in
spatele lor, si chiar inainte de a porni se puteau observa acele
cristale mari, de culoare albastru-violet, care iradiau o lumina de
aceeasi culoare, dar care nu te orbea si chiar era placut sa o
privesti. Nu am vazut nicaieri astfel de cristale care emit energie
luminoasa, de aceea m-am gandit ca ele trebuie sa fie sursa de
putere folosita pentru alimentarea trenului.

* Mai tarziu, am vazut ca in baza erau oameni care lucrau la acele
cristale albastre. Acestea erau mai mari decat cele pe care le-am
vazut in tren" aveau aproximativ un metru in lungime
si erau aliniate unul dupa celalalt. Erau strabatute de lumina. Erau
de o culoare albastru-violet, iar cand trecea lumina prin ele
deveneau mult mai albastre si erau mult mai intens colorate
oamenii purtau masti albe cu ochelari de protectie si se indepartau
de langa cristale cand erau strabatute de lumina. Ne-am apropiat la
aproximativ 20 m de ele, dar ni s-a spus sa ne indepartam de zona
respectiva.

* De asemenea, cred ca acele campuri de energie prin care am trecut
inainte de a intra in baza, in zona de verificare, erau generate de
acest fel de cristale, deoarece era acelasi gen de lumina sau
asa mi s-a parut mie. Daca imi amintesc mai multe detalii, o sa vi
le transmit.

* Transportul se facea printr un gen de tunel aspirator, iar trenurile
mergeau asa de repede, incat vedeam doar o lumina trecand pe langa noi.
Cred ca ele functioneaza pe principiul vidului sau al levitatiei
magnetice, neexistand frecare, ceea ce permite atingerea unor viteze
foarte mari.

* Trenurile erau asemanatoare, pe dinauntru, vagoanelor de metrou.
Tunelul era insa ceva mai larg decat acela de la metrou. Trenul era
lung de aproximativ 12 m in lungime, avea o forma ascutita in fata
si in spate, avea scaune pentru 10 persoane si cabina operatorului.
Trenurile se puteau conduce in ambele sensuri, fara a fi necesara
intoarcerea lor. Am fost legati cu centuri de siguranta pe parcursul
calatoriei si a fost destul de bine... dar viteza a fost prea mare
si mi s-a facut rau dupa aceea.

* Exista si un spatiu pentru marfa, dar nu foarte mare. Erau o multime
de astfel de trenuri, asa cum parea, si circulau cu o viteza atat de
mare, incat nu vedeam decat o strafulgerare luminoasa. Nu puteam sa
vad celelalte trenuri, deoarece totul se misca asa de repede incat
uiti sa privesti in jur; mai degraba te concentrezi asupra
propriului stomac cand te afli in interiorul unui astfel de tren.

Mai tarziu, dupa ce am intrat in politica, am aflat si alte detalii
despre ce se afla in restul bazei si care era destinatia ei, ceea ce
v-am povestit deja. Din prima calatorie, cea mai puternica impresie
a fost legata de aceste trenuri: ele se miscau foarte repede, nu am
vazut niciodata nimic asemanator. Atunci cand am ajuns in statie, ne
era rau, si mie si celorlalti colegi ai mei. Unul dintre gardieni a
spus ca asa se petrece cu toti prima data.

Cand am ajuns afara, ni s-au dat ochelari de protectie si ni s-a cerut
sa trecem prin sistemul de verificare. Apoi totul a devenit foarte
ciudat.
Acolo erau gardieni inarmati peste tot... va amintiti ca v-am povestit
despre acel camp de energie prin care trebuie sa treci. Ma gandeam ca nu
aveam ce cauta acolo si eram putin speriat.
Apoi am trecut prin acel camp de energie si am ajuns intr-o alta camera.
Am observat un ecran pe un perete, pe care scria HUMAN - NOT HUMAN -
PURE - NOT PURE. [Fiinte umane Fiinte non-umane Pur
Impur]

Dupa ce am vazut aceasta, m-am gandit: Exista si altii in
afara de oameni??

* La punctul de control unde era acel camp energetic prin care trebuia
sa treci se afla acel ecran despre care am mentionat inainte. Pe
ecran scria ceva intr-o limba ciudata. Nu am inteles ce scria. Nu
mai vazusem asa ceva inainte. Dedesubt mai era scris ceva, cu litere
ciudate, ca acel «E» despre care v-am povestit dar
singurul lucru pe care am putut sa-l citesc a fost HUMAN - NOT HUMAN
- PURE - NOT PURE.
[Observatia celor de la Project Camelot: asteptam clarificari asupra
acestui lucru]

Gardienii ne-au oprit si ne-au spus sa ne schimbam hainele in alta
camera si apoi sa mergem cu ei. Dupa ce am facut ce ni s-a cerut,
gardienii ne-au spus ca vom merge mai departe, in jos. Din nou, m-am
intrebat: cat de mare este acest loc? Tocmai am parcurs kilometri
intregi de-a lungul unui sistem feroviar... si inca mai este?
Apoi am fost dusi la un sistem de lifturi, cu scaune, care urmau sa ne
duca jos... sau, cel putin, asa am crezut initial. Dar am mers pe
orizontala aproximativ 3 minute. Deoarece imi lasasem toate
lucrurile la punctul de control, nu mai aveam ceasul cu mine si de
aceea pot doar aproxima timpul petrecut acolo.

* In lift, imi amintesc ca am vazut un alt simbol o
litera" care semana cu simbolul folosit uzual pentru
castile audio, dar orientat altfel, cu varful in jos.
Tot ceea ce pot sa va spun este ca, atunci cand misiunea noastra s-a
incheiat, ma gandeam ca lumea nu este ceea ce pare a fi si ca multe
lucruri sunt ascunse publicului. Acest lucru ma revolta si
deopotriva ma sperie.

Mai tarziu, cand am intrat in politica, am inceput sa cercetez mai in
detaliu, deoarece aveam nevoie de mai multe raspunsuri. Am aflat ca
aceste baze sunt arcele" de salvare ale guvernului, care
vor fi folosite de cei din elita, din armata si de o parte
privilegiata din populatie, pentru a supravietui in interiorul lor
in cazul unor cataclisme.

Va exista o amenintare din exterior, ceva se va petrece in anul 2012 si
pentru ca oamenii din elita sa supravietuiasca, se vor folosi aceste
adaposturi . Stiu ca exista 18 baze in Norvegia. Nu pot sa apreciez
ce se va petrece exact si care vor fi pericolele, deoarece nu sunt
om de stiinta. Dar ceea ce stiu precis este ca, inainte de 2012,
membrii elitei" mondiale se vor retrage in acele baze pe
care le-au construit de-a lungul ultimilor 40-50 de ani.

Din tot ce am aflat pana acum, cred ca acest cataclism este legat de
Planeta X" (planeta Nibiru). Guvernul cunoaste acest lucru si
il tine secret fata de public. Oamenii de stiinta au urmarit
evolutia acestei planete misterioase de multa vreme, iar recent au
fost transmise primele avertismente de pericol din partea SUA.

Daca aceasta planeta misterioasa cunoscuta sub numele de Planeta
X" sau Nibiru se apropie prea mult de planeta noastra, vor
exista o multime de probleme pe suprafata Pamantului. Aceasta este
tot ceea ce stiu. De aceea membrii elitei" se vor refugia
in subteran.

Am fost anuntati ca va trebui sa plecam inainte de 2012 si ca exista
ceva in spatiu care va provoca distrugeri masive. Daca se va petrece
un astfel de eveniment, s-au asigurat ca pot ramane timp de cinci
ani sau chiar mai mult in subteran, suficient pana cand conditiile
vor reveni la normal la suprafata planetei. Atunci cand vor sti ca
la suprafata nu mai este niciun pericol, vor incepe sa
reconstruiasca.

* Nu stiu daca exista vreo amenintare din cauza Soarelui. Nu sunt atata
de familiarizat cu partea stiintifica a lucrurilor. Eu doar va spun
ce am vazut, nimic mai mult.
Sa stiti ca am spus deja prea multe lucruri, dar macar oamenii sunt acum
avertizati in legatura cu acestea...
Nu doresc sa provoc panica. Vreau doar sa spun publicului ceea ce se va
petrece, si am facut tot ce am putut in ceea ce ma priveste.
Sunt o multime de lucruri in aceasta lume care sunt ascunse oamenilor de
rand. Pot sa va mai spun doar atat: fiti pregatiti si aveti
incredere in voi insiva si in DUMNEZEU. NU este de niciun ajutor sa
ai incredere in Guvern. Aveti incredere doar in voi insiva si in
DUMNEZEU.
Cu tot respectul...
[Nume furnizat]»

De cand am postat scrisoarea primita de la un politician norvegian
referitoare la bazele subterane si la faptul ca «elita» din acea
tara se pregateste pentru un viitor cataclism planetar, cutia
noastra de corespondenta s-a umplut cu mesaje din intreaga lume.
Am fost incapabili sa raspundem la toate, dar am citit cu atentie tot
ceea ce am primit.

Dupa o saptamana de liniste, ne-am auzit cu sursa
noastra acum cateva zile. El este bine, dar doreste sa ramana
discret, din motive lesne de inteles. Ne-a invitat sa-i trimitem
orice corespondenta relevanta primita de noi de la altii si vom face
aceasta prin selectie. Ne-a promis, de asemenea, ca va desena
simbolurile extraterestrilor pe care le-a vazut si ni le va trimite
prin fax.

Pe toti cei care au pus intrebari de bun-simt despre autenticitatea lui
(a politicianului norvegian) ii anuntam ca am facut tot ceea ce am
putut pentru a-i verifica identitatea si autenticitatea si suntem
siguri ca el este exact cine spune ca este.

Am luat legatura cu multi prieteni si corespondenti din Norvegia si
Suedia. Unii dintre ei ne-au oferit cateva detalii interesante.
Pentru multi dintre ei aceste informatii nu erau noi, ci doar le
confirmau informatiile pe care le aveau din alte surse. Am primit
confirmari precise de la doi oameni de stiinta si un fost
colaborator al serviciilor secrete, ca aceste facilitati exista si
ca atat Suedia, cat si Elvetia au baze subterane pentru a proteja
intreaga populatie, daca se va considera necesar. Unii chiar au
cerut sa ii punem in legatura cu politicianul care a scris acel
articol.

Unul dintre corespondenti a confirmat o mare parte dintre aceste
detalii. Mesajul sau este foarte important, si am hotarat sa-l
publicam in continuare, in totalitate (omitand doar informatiile
personale, pentru a-l proteja de autoritati). Familia sa detine
informatii asupra facilitatilor pe care sursa noastra (politicianul
norvegian) le-a raportat.

Iata in continuare mesajul corespondentului nostru:
«Stimata echipa Project Camelot,

Tocmai am citit articolul dumneavoastra despre politicianul norvegian si
informatiile pe care vi le-a comunicat in scrisoarea lui catre voi, cu
privire la bazele subterane, evenimentele din preajma anului 2012 etc.
Trebuie sa recunosc ca am gasit aceste informatii destul de fascinante.
Cunosc deja amanuntele despre depozitul de la Svalbard, care atunci cand
au fost facut publice, m-au facut sa ma gandesc ca trebuie sa existe
un motiv special pentru aceasta, ceva ce ei stiu ca se va petrece
curand.

Si eu sunt, de asemenea, norvegian, provin dintr-o familie de militari
si stiu de la mama mea, care a lucrat mult timp in armata si in alte
institutii guvernamentale, despre aceste baze subterane. Cunosc
locatia unei astfel de baze, pe care am vazut-o personal. Este
intr-un munte mare, in orasul unde m-am nascut si am locuit inainte
de a pleca din Norvegia, cu cativa ani in urma. Locul se numeste
Baneheia.

Mama a refuzat sa-mi spuna orice detaliu despre aceasta, cu exceptia
faptului ca este creata pentru o situatie de urgenta. Doar anumite
persoane vor fi primite, cum ar fi ea si diferite personaje din
armata precum si alte persoane importante, politicieni, oameni de
stiinta si alti civili pe care acestia ii considera importanti.
Mama a fost si la alta baza, in zona numita Evje, iar aceasta baza
subterana este foarte mare, a spus ea, mult mai mare decat cea de la
Baneheia. Mi-a mai spus ca stie de existenta unei baze si in zona
Stavanger.

Mi-a dat, de asemenea, si o fotografie cu o baza aflata in Sorreisa si
mi-a spus ca aceasta este o alta baza subterana, dar nu este sigura
de dimensiunea ei. In aceasta foto se vede partea de la suprafata a
bazei, iar sferele sunt probabil niste radare puternice, care
monitorizeaza o zona imensa.

Ea mi-a spus si alte lucruri interesante, cum ar fi ca marile corporatii
ale lumii din domeniul electronicii sunt, toate, conduse in realitate de
o mana de oameni, dar acestia creeaza diferite marci, nume si
ambalaje ale acelorasi produse care sunt detinute de catre cei din
elita" societatii noastre, care conduc aceste corporatii in
totalitate.

In ceea ce priveste baza de la Baneheia, mama mi-a spus ca restului
familiei noastre NU i se va permite sa intre acolo, in caz de urgenta. A
mai spus ca nu poate sa-mi spuna mai multe despre ceea ce se afla in
interior sau cum arata aceasta, fiindca a jurat in fata oficialitatilor
sa nu spuna mai mult, si ea este o femeie care se tine de cuvant.

Cu o alta ocazie am reusit sa port o discutie scurta cu un alt angajat
din armata, care a fost si el acolo. Acesta mi-a dat ceva mai multe
detalii. El mi-a spus ca baza este uriasa si ca are multe camere, cu
diferite destinatii, dar nu i-a fost permis sa intre in acele
camere, fiind condus intr-o camera speciala unde a lucrat cu
computere conectate la sistemele militare. Dar el a spus ca, din
cate a vazut, acea locatie ar putea sa gazduiasca cateva mii de
oameni si ca era extrem de mare si echipata cu tehnologie de varf.

De asemenea, s-a aflat ca din sapte oameni care au lucrat impreuna la
unele proiecte in aceasta locatie, patru au murit de cancer. Aceasta
informatie a fost publicata in Fedrelandsvennen, un ziar norvegian
din orasul Kristiansand, in 2001. Din pacate, acest articol nu mai
este disponibil pe internet.

Unul dintre prietenii mei, care a lucrat pentru NSA (Inspectoratul
norvegian pentru controlul si supervizarea transportului feroviar) mai
multi ani, mi-a furnizat, de asemenea, informatii uluitoare
referitoare la bazele subterane si la alte activitati ale
guvernelor.

El mi-a confirmat faptul ca exista o multime de baze subterane si ca in
unele dintre acestea au loc tot felul de experimente si cercetari
ciudate legate de: calatorii in timp, calatorii in alte dimensiuni,
tehnologie extraterestra etc. si ca el insusi a participat la
procesul de re-creare a unei nave spatiale pentru care s-a folosit
simularea pe calculator si mi-a aratat scheme complexe (generate pe
calculator) precum si ilustratii cu aceasta nava.

El mi-a spus ca oamenii «elitei» sunt in contact permanent cu
planeta Marte si ca dispun chiar de anumite porti stelare
(stargates) de acces la planeta Marte prin care pot calatori pana
acolo in cateva secunde, in loc sa foloseasca nave spatiale. El a
sustinut ca se lucreaza la «terra-formarea» lui Marte, aceasta
insemnand a face posibila viata pe Marte pentru oameni.

In acest moment, Marte este o planeta mai mult sau mai putin moarta la suprafata,desi pare sa existe ceva viata in subteran. Prietenul meu a disparut
subit si in ultimii ani nu am mai putut sa iau legatura cu el.
Pot sa mentionez totusi ca el a fost adoptat de mic si, conform
propriilor sale relatari, a fost crescut si pregatit ca sa lucreze
pentru guvern inca de la o varsta frageda, din cauza inteligentei
sale si a altor «abilitati» pe care le avea.

El era intr-adevar un individ extrem de inteligent, personal pot spune
chiar genial, si lucra la materiale matematice si stiintifice extrem de
complexe, pe care mi le-a aratat si despre care am discutat in mai multe
ocazii.
In primul rand am sa va prezint niste harti si fotografii ale zonei in
care se afla aceasta baza subterana despre care am mentionat
anterior (de la Baneheia).

In zona Gimlemoen care a apartinut armatei, accesul persoanelor
neautorizate fiind interzis in acea perioada. Am fost acolo de mai
multe ori, cand mama inca lucra pentru ei. Recent au inchis in mod
oficial toate operatiunile militare in zona Gimlemoen, si au
transformat- o in campus universitar.

Cu toate acestea, unele dintre vechile buncare si sisteme subterane au
ramas in continuare acolo. Personal am vizitat cateva dintre
acestea, care erau amplasate la o adancime foarte mare. La un moment
dat, am ajuns intr-o camera mare, cu o usa imensa de fier, care avea
pe ea o roata metalica si mai multe incuietori. Nu am putut sa
deschid aceasta usa si nici nu stiu ce se afla in spatele ei.
Am descoperit ceva care seamana cu niste gauri de ventilare, in mijlocul
padurii, in partea superioara a acestui munte, care banuiesc ca
asigura patrunderea aerului in baza. Aerisirile sunt plasate in zone
inaccesibile si departe de orice drum.

Am observat de mai multe ori personal militar inarmat in fata intrarii
bazei mentionate. Aceasta este un lucru ciudat, deoarece Norvegia nu
este o tara in care politistii sau militarii sa aiba arme asupra
lor. De fapt, nu au voie sa poarte arme, cu exceptia cazurilor de
forta majora. Este de fapt singura data cand am vazut armata purtand
arme in public in timpul cat am trait in Norvegia. Lucrurile ar
trebui sa fie destul de sigure aici, vreau sa spun ca Norvegia nu
este ca Irakul, si nu are nevoie de astfel de baze subterane si de
control militar, in afara de cazul ca guvernantii stiu cu siguranta
ca ceva cataclismic urmeaza sa se petreaca, iar noi ceilalti nu stim
nimic.»"
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Vin Dec 30, 2011 11:25 pm

Te rog sa dai si sursa de unde ai luat articolul, si te rog sa il editezi dupa ce ai scris scotand lungile spatii libere dintre cuvinte
Sus In jos
al3xandra
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 28
Localizare : Turda
Puncte : 8
Data de inscriere : 29/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Sam Dec 31, 2011 8:05 am

imi cer scuze ca nu am putut sa pun si link-ul de la site...dar fiind nou menbru nu imi da voie sa il pun Sad
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Sam Dec 31, 2011 8:51 am

al3xandra a scris:
imi cer scuze ca nu am putut sa pun si link-ul de la site...dar fiind nou menbru nu imi da voie sa il pun Sad
OK. am inteles dar macar poti sa scrii de unde l-ai luat, nu de alta dar sunt anumite legi care cer acest lucru.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Sam Dec 31, 2011 1:40 pm

Aceasta scrisoare a fost publicata pe multe site-uri romanesti, am sa pun eu un link catre un astfel de site care a publicat-o: O sursa a articolului

Totusi, sursa initiala, in limba engleza, a scrisorii, se pare ca este pe site-ul acesta

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Fernando
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 28
Localizare : Tulcea
Puncte : 102
Data de inscriere : 16/10/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Sam Dec 31, 2011 7:30 pm

al3xandra a scris:
normal pt ca marile institutii merg mana in mana pt a ne indobitocii....iar ce aceste instutitii nu sunt conduse de oameni cum credem noi...ci de speciile reptiliene care incearca sa ne domine in totalitate

Reptilieni adica rai ca niste reptile sau reptilieni adica urmasi a unor ET esuati candva pe pamant?
Sus In jos
Urzi23
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 192
Varsta : 19
Localizare : Rai
Puncte : 212
Data de inscriere : 28/12/2011

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Dum Ian 01, 2012 9:40 pm

Ia uite "domle" au rezolvat ateii problemele planetei si acum se ocupa de reptilieni tavaleala ,De ce nu ati ales haploizii sa ciuciuoizii ,ca puteti bate cimpii pina cadeti in c,,,
Au rezolvat ateii si evolutionismul ,sa ii vezi tacticosi cind se duc la slujba, la Catedrala Mintuirii ateilor Antipa .Acolo ii asteapta popa @soimos sa ii binecuvinteze cu ciolanul de dinozaur ,mai cade cite un ateu lat dar intra la pagube colaterale pe altarul ateismului hohot .Apoi sa ii vezi cum bat 3 plecaciuni la poza lui dumnezeu darwin (vezi coreenii la poza marelui lider ) .Sa ii vezi cum trec smeriti la pupat moaste ,scuze fosile de dinozauri .Cind ajung ateii sa pupe moastele de primate parca sunt turbati si se iau la omor de sar petecele din lighioana impaiata ca fulgii din fazan .
Voi sunteti niste fiinte jalnice niste rataciti care traiesc dupa instincte ,cica asa este ateismul cool hohot
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Sam Ian 21, 2012 11:13 pm

Urzi23 a scris:
Ia uite "domle" au rezolvat ateii problemele planetei si acum se ocupa de reptilieni_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
mctentis
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : Londra
Puncte : 33
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Mier Ian 25, 2012 10:55 am

Cum Dumnezeu sa puteti debita asa ceva? maine poimaine o sa ziceti ca nicaieri in Biblie nu scrie ca Iisus a fost un robot un televizor nu scrie ca a avut laptop in mana ce dracu is astea frate?Lasati-le asa cum sunt nu le puteti voi evolua si pe astea.Aveti dreptul si libertatea de a VA EXPRIMA LIBER asta e problema intotdeauna omul a facut EXCES de orice de aia e lumea asa cum e.
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Mier Ian 25, 2012 11:04 am

mctentis a scris:
Cum Dumnezeu sa puteti debita asa ceva? maine poimaine o sa ziceti ca nicaieri in Biblie nu scrie ca Iisus a fost un robot un televizor nu scrie ca a avut laptop in mana ce dracu is astea frate?Lasati-le asa cum sunt nu le puteti voi evolua si pe astea.Aveti dreptul si libertatea de a VA EXPRIMA LIBER asta e problema intotdeauna omul a facut EXCES de orice de aia e lumea asa cum e.

Daca te uiti in lume, ai sa constati ca majoritatea sunt crestini... deci in ”gradina” cui e asa cum e? In plus, pe un forum de discutii fiecare este liber sa-si sustina ceea ce crede! Tie ti se par aberante parerile despre reptilieni, dar nu-ti dai seama cat de aberante li se par altora povestile din biblie, care tie ti se par a fi normale...

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
mctentis
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 29
Localizare : Londra
Puncte : 33
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Mier Ian 25, 2012 1:39 pm

Ai vazut aici apare conflictul Smile intre 2 puncte de vedere total diferite.Cel putin are un sens biblia si ceea ce zice acolo nu reptilieni vietii

Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Reptilienii   Mier Ian 25, 2012 1:55 pm

mctentis a scris:
Ai vazut aici apare conflictul Smile intre 2 puncte de vedere total diferite.Cel putin are un sens biblia si ceea ce zice acolo nu reptilieni vietii


Din punctul meu de vedere, singurul sens al bibliei este de a oferi, manipulatorilor religiosi, o poveste care sa fie intocmita astfel incat sa poata fi folosita cu succes in acest scop. Moise a facut inceputul, iar scopul sau a fost nu unul personal ci unul legat de coeziunea natiei sale, apoi altii au observat ca povestea poate fi completata si folosita si spre folosul institutiilor religioase, dar si in interes personal.

Cat despre reptilieni... nu cred ca poate cineva demonstra ca de-a lungul timpului, vreo rasa extraterestra de tip reptilian, nu s-a amestecat in istoria omenirii... Daca ar fi sa caut dovezi pro si contra acestei teorii, sunt sigur ca as gasi mai multe pro decat contra! Personal, nu sunt adeptul ideilor reptiliene, dar nici nu neg posibilitatea ca o astfel de ipoteza sa contina ceva real... o consider doar o ipoteza si incerc sa o analizez ca atare!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Reptilienii   

Sus In jos
 
Reptilienii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: Mistere :: Extraterestrii-
Mergi direct la: