Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 World Trade Center

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Zeus
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 108
Varsta : 52
Puncte : 11
Data de inscriere : 18/04/2008

MesajSubiect: World Trade Center   Lun Apr 28, 2008 8:13 am

Inscenare sau act terorist?
Sus In jos
http://forum-anti-christi.forumz.ro
Med
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 33
Varsta : 41
Puncte : 0
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Lun Apr 28, 2008 10:32 am

11 septembrie 2001 - o operațiune sub acoperire a serviciilor secrete


Motto: Războaiele încep prin minciuni;
11 septembrie a fost un nou Pearl Harbor. Aceasta este ipoteza omului politic german Andreas von Bulow, fost membru al comisiei parlamentare de control al serviciilor secrete germane. Într-un interviu acordat revistei franțuzești Le Choc du Mois, acesta susține că 11 septembrie a fost o operațiune sub acoperire a serviciilor secrete. Scopul acestor evenimente îngrozitoare era de a crește panica în sânul comunităților americane și europene în fața pericolului musulman și de a obține un pretext pentru a ataca Afghanistanul și Irakul.

De ce paralela cu Pearl Harbour? Pe 7 decembrie 1941 a avut loc atacul Japoniei asupra bazei americane de la Pearl Harbor, determinând astfel intrarea Statelor Unite în cel de al doilea război mondial. Mai puțin cunoscut este faptul că FBI-ul și Serviciul de Informații al Marinei Americane cunoșteau cu exactitate momentul când va avea loc acest atac.

Traducere după un articol publicat în revista Le Choc du Mois, nr. 4, din septembrie 2006

Complotul din 11 septembrie

Interviu cu Andreas von Bulow, realizat de Bruno Larebiere
Andreas von Bulow a fost secretar de stat al apărării și apoi al cercetării științifice din cadrul guvernului german al lui Helmut Schmidt. Timp de 25 de ani a fost deputat al stângii socialiste în camera superioară a Parlamentului german (Bundestag). În vârstă de 59 de ani, este astăzi avocat în Bonn. A fost membru al comisiei parlamentare de control al serviciilor secrete germane și a publicat, în 2003, o carte documentată despre evenimentele din 11 septembrie 2001, asupra cărora conduce o anchetă în colaborare cu un grup de cercetători americani. După el, versiunea oficială nu stă în picioare nici un moment. Ipoteza sa: 11 sepembrie a fost un nou Pearl Harbor, confirmă zicala că "războaiele încep prin minciuni"

Bruno Larebiere: După 11 septembrie 2001, se părea că nu există nici o îndoială că teroriștii islamici au deturnat avioanele care au lovit turnurile WTC și Pentagonul. Ce v-a făcut să puneți la îndoială această versiune a faptelor?

Andreas von Bulow: Ca primă reacție, am fost și eu îngrozit de aceste atentate. După ce a trecut primul șoc, mi-am pus imediat întrebarea Cui bono? (Cine beneficiază de acestea? - întrebare esențială în investigațiile criminalistice). M-am întrebat cui i-ar aduce profit această acțiune înspăimântătoare și în același timp spectaculoasă. Răspunsul meu bine documentat și argumentat este următorul: atentatele din 11 septembrie dăunează cauzei islamice, dar servește intereselor celor care fac propagandă pentru lupta împotriva lumii islamice de ani de zile. Un prim argument: aproape în același timp cu imaginile avioanelor lovind turnurile World Trade Center au fost difuzate de televiziuni imagini cu grupuri de palestinieni bucurându-se, chipurile, datorită loviturii date. Difuzarea acestor imagini a fost atât de bine sincronizată încat a ridicat întrebarea unei propagande bine organizate.

Și de fapt, câteva zile mai tarziu, citeam într-un comunicat al fostului adjunct al primarului Ierusalimului că o echipă a Ministerului Apărării israeliene a filmat acele imagini după ce a distribuit în prealabil dulciuri persoanelor care se aflau într- o piață arabă. Râsul acestor oameni nu avea deci nimic de-a face cu înspăimântătorul atentat, dar, într-un interval de câteva secunde, a traversat Atlanticul, ajungând în studiourile de televiziune ale Statelor Unite. O performanță de prim plan. Acest lucru m-a alertat și după aceea nu am mai exclus ideea unei operațiuni sub acoperire a unuia sau a mai multor servicii secrete.

Explozibil pentru a distruge turnurile gemene

BL: Ce elemente concrete ați descoperit în urma investigațiilor și analizelor dumneavoastră, care vă permit să repuneți în discuție versiunea oficială?

AB: Constatăm, în lumina dovezilor descoperite între timp, că prezentarea oficială a evenimentelor din 11 septembrie, realizată de guvernul american este total insuficientă și este pur și simplu complet contrară adevărului. Noi am aflat, după numeroase cercetări incluzând polițiști, pompieri, ocupanți ai turnului, dar și observatori exteriori, că prăbușirea clădirilor a fost precedată de explozii puternice. Deși majoritatea dovezilor aflate în scheletul metalic au dispărut sau s-au topit rapid, am reușit să scoatem la lumină anumite probe care dovedesc utilizarea de termit (și în plus de sulf), un explozibil care servește la demolarea clădirilor. Aceasta explică temperaturile foarte ridicate ale dărâmăturilor turnurilor, ca acelea pe care NSA (Agenția de Securitate Națională - în engleză: National Security Agency) le-a descoperit încă în aer cinci zile mai târziu.

Turnurile au avut o cădere liberă, adică au avut viteza de prăbușire a unei sfere de oțel lansată de la o înălțime de 400 de metri. În 15 secunde, imensa clădire a fost complet dislocată în plan orizontal. Teoria clătitei nu poate explica acest fenomen. Din 236 de piloni externi din oțel ai turnului Nord, doar 39 au fost afectați. Restul era foarte bine susținut, cu atât mai mult cu cât era legat la o rețea enormă din 47 de traverse imense din oțel special care se găseau în centrul clădirii. Temperaturile n-ar fi putut fi atât de ridicate pe cât s-a afirmat, pentru că pompierii au avansat până în punctul de impact al avioanelor și s-au găsit în fața unui foc ușor de stăpânit.

În cazul World Trade Center este vorba, deci, despre trei serii de evenimente criminale în legătură unele cu celelalte. Au fost exploziile, care au făcut să cadă trei dintre clădiri. Elementul cel mai important în explicație ar fi turnul World Trade Center 7, care nu a fost atins nici de avioane, nici de rămășițele turnurilor gemene, dar care s-a prăbușit sub propria greutate în după-amiaza lui 11 septembrie, când incendiile erau de amploare redusă, și asta într-o cădere liberă de câteva secunde. Proprietarul WTC, Larry Silverstein un multimiliardar de origine israeliană - a asigurat clădirile cu câteva săptămâni mai devreme contra actelor teroriste. Ancheta oficială nu a îndrăznit să abordeze subiectul lui WTC 7. Acest turn găzduia serviciile CIA din New York și un post central de comandament, protejat de bombe și de actele teroriste, al primăriei New York-ului.

Apărarea aeriană a SUA nu a apărat țara de avioanele așa-zis deturnate

Listele de pasageri ale companiilor aeriene nu au descoperit nici unul dintre numele celor 19 islamiști despre care s-a spus că ar fi deturnat avioanele și le-ar fi dirijat ulterior spre clădiri. În plus, conform unui comunicat BBC, doar șapte dintre pretinșii autori ai atentatelor au fost declarați în viață. În sfârșit, după șeful FBI, nici unul dintre autorii atacului citați pe 11 septembrie nu este clar identificabil. De altfel, conform FBI, Ossama Bin Laden - vechiul partener al CIA din vremurile luptelor împotriva Uniunii Sovietice în Afganistan – nu este pe lista teroriștilor căutați după 11 septembrie. Nu există nici o înregistrare video a teroriștilor în momentul apropierii de avion. Iar valizele conținând informații revelatoare despre teroriști, aparținând unui bărbat pe nume Mohammed Atta, au căzut în mâinile FBI.

Toate acestea puse cap la cap, conținutul valizei – testamentul așa-zisului terorist, scrisori, directive pentru înmormântare și uniforma Lufthansei, dar și mașina, parcată la vedere, conținând instrucțiunile de zbor pentru Boeing-uri, aduse ca probe ostentative, par să indice că avem de-a face cu o pistă falsă, trasată de serviciile secrete, cu “vrăbiuțe” și țapi ispășitori meniți să ascundă faptele.

Mai rămâne deturnarea și pilotarea avioanelor. Timp de mai mult de o oră, un haos total a domnit în sânul apărării antiaeriene a coastei de Est a unicei superputeri mondiale. Până pe 11 septembrie, avioanele de vânătoare de intercepție interveniseră de 67 de ori după o încălcare a regulilor. N-a fost și cazul pentru 11 septembrie. Controlorii aerieni civili și apărarea antiaeriană militară nu au fost informați sau au fost, dar mult prea târziu și urmăritorii nu și-au întreprins patrularea decât la o treime din viteza lor maximă. Toate au ratat cele patru obiective. Nu este surprinzător, pentru că guvernul avea în curs, în acea zi cel puțin patru manevre aeriene, care deplasau avioane în direcția Polului Nord sau care trebuiau să servească la capturarea, sub formă de exercițiu, a până la 20 de avioane deturnate. Manevrele au fost din aceasta cauză artificial introduse în calculatoarele și ecranele controlorilor de la sol ai Agenției Federale de Aviație (FAA). Controlorii nu știau ce era considerat manevră și ce era exercițiu . Cu câteva luni înainte, responsabilitatea cooperării între FAA și Norad (Comandamentul Apărării Aeriene a Americii de Nord) a fost transferată vicepreședintelui Statelor Unite, qqq Cheney.

Lipsește totuși avionul despre care se presupune că ar fi lovit Pentagonul. Pagubele suferite de clădiri nu coincid cu profilul avionului deturnat. Ține de un miracol faptul că avionul a traversat cinci cercuri ale clădirii Pentagonului fără a-și pierde giganticele reactoare. Lipsesc resturile avionului. Tambururile pentru cabluri, din lemn, sunt încă intacte după impact, în linia de acces. Este foarte probabil să fie vorba despre un avion telecomandat sau despre o rachetă care a lovit acea parte a clădirii Pentagonului în care nu există de altfel niciodată personal. Fotografiile obiective ale camerelor de supraveghere aflate în jurul Pentagonului au fost confiscate și nu au mai fost restituite.

Vinovatul trebuie căutat în cercul apropiat al lui Bush
BL: Care este, în concluzie, teza sau cel puțin ipoteza dumneavoastră cu privire la ceea ce s-a petrecut cu adevărat pe 11 septembrie 2001?

AB: În timpul ultimilor cinci ani, guvernul Statelor Unite a făcut totul pentru a împiedica urgentarea unei explicații complete, de manieră calificată, a evenimentelor de pe 11 septembrie. Experții au fost incomodați de necesitatea respectării secretului, de interdicțiile de a da declarații, de obligațiile de confidențialitate. Comportamentul Statelor Unite este suspect pentru că 11 septembrie ar fi revelat în mod simplu o listă de hibe în sistem, important de a fi depistate și corectate ulterior. Nu doar că nu s-au explicat în mod riguros erorile autorităților și conducătorii răspunzători nu au fost trași la răspundere, ba chiar exact persoanele care au fost responsabile de erori în cazul 11 septembrie au fost promovate și recompensate.

BL: Rămâne, în consecință, ipoteza conform căreia cercul cel mai intim al guvernului Bush a fost complicele, sau chiar autorul acestor fapte. Din punctul meu de vedere, pare plauzibilă ipoteza conform căreia aceste evenimente, bulversante pentru opinia mondială, și anume deturnarea avioanelor, precum și atacul care a urmat asupra turnurilor WTC, erau o operațiune sub acoperire, efectuată de specialiști ai serviciilor secrete menită să fie pusă în cârca celor 19 arabi de identitate neclarificată și a șefilor lor din munții Afganistanului. Dovezile împotriva lor fiind la fel de vizibile ca urmele lăsate de o turmă de elefanți, FBI trebuia în mod necesar să cadă în picioare.

AB: Foarte probabil piloții au pierdut controlul avioanelor sub acțiunea unei comenzi la distanță. Această tehnică este perfect funcțională și implementată în Statele Unite pentru pilotajul avioanelor civile care fac obiectul unei deturnări de către pirații aerului. Controlul avionului poate fi reluat de către aceștia din urmă de la sol sau din spațiul aerian. Deconectarea transponderului, care permitea identificarea automată a celor patru avioane, susține teoria unei astfel de operațiuni. Cele aproximativ 30 de minute în timpul cărora avioanele au zburat către Vest, înainte de a fi orientate către țintă, au servit la ștergerea automată a tuturor înregistrărilor vocilor și comezilor celor 30 de minute precedente. Aceasta ar fi împiedicat, de asemenea, reconstituirea derulării deturnărilor în cazul în care cutiile negre ar fi fost regăsite. Ori, fie acestea nu au fost găsite, fie conținutul lor nu a fost revelat din motive de confidențialitate.

Cu un an înainte de atentate scenariul era deja scris

Scopul acestor evenimente abominabile era acela de a crește panica în sânul comunității americane, dar și al lumii europene, în fața pericolului musulman și de a obține un pretext pentru a ataca Afghanistanul și Irakul. După 24 de ore, administrația americană începuse să vorbească despre un război mondial pe care nu mai puțin de 60 de țări trebuiau să-l ducă alături de ea împotriva terorismului internațional.

Făcând abstracție de aceasta, autorii exploziilor trebuiau să cunoască în detaliu planurile turnurilor. Este chiar posibil ca o parte dintre acestea să fi fost identice. Au realizat prăbușirea clădirilor, inclusiv pe cea a turnurilor WTC-7, extrem de dubios, ca demolări controlate. Cu câteva zile înainte de 11 septembrie, clădirile au fost de mai multe ori în pană de curent. În consecință, camerele video ale clădirii pline de azbest erau deconectate. Chiar și câinii dresați să detecteze explozibil au fost temporar scoși din sistemul de securizare înainte de 11 septembrie.

BL: 11 septembrie se înscrie, deci, ca evenimentul catastrofic catalizator, după exemplul Pearl Harbour, oarecum dorit în Project for the New American Century; (PNAC) publicat cu un an mai devreme de un grup de neo-conservatori, printre care qqq Cheney și Paul Wolfowitz?

AB: Într-adevăr, cu un an înainte de 11 septembrie, cercul cel mai restrâns al guvernului Bush redactase un fel de scenariu al acestei zile. În acest document autorii pretind o creștere masivă a bugetului militar, în ciuda dispariției Uniunii Sovietice, pentru a putea garanta dominația mondială și regională a Statelor Unite pe parcursul următorului secol. Ei cer împușcarea lui Saddam Hussein, mai degrabă ca pretext pentru construirea unei gigantice baze militare în sânul teritoriilor petroliere ale Orientului Apropiat. Conform autorilor- domnii Cheney, Rumsfeld, Wolfowitz, Perle și Jeb Bush, fratele lui George W. Bush, era totuși dificil să convingi electoratul american de necesitatea deblocării fondurilor necesare. Un nou Pearl Harbour, zguduind lumea, putea să remedieze acest lucru, permițând aderarea marelui public, de pe o zi pe alta, la ceea ce se poate numi complexul militaro-industrial.
Sus In jos
buburuzu
Arcas
Arcas


Numarul mesajelor : 749
Localizare : ardeal
Puncte : 884
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mar Dec 16, 2008 4:49 pm

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 12:19 pm

med
Citat :
11 septembrie 2001 - o operațiune sub acoperire a serviciilor secrete


Motto: Războaiele încep prin minciuni;
11 septembrie a fost un nou Pearl Harbor.

Citat :
atentatele din 11 septembrie dăunează cauzei islamice, dar servește intereselor celor care fac propagandă pentru lupta împotriva lumii islamice de ani de zile.

Citat :
Scopul acestor evenimente abominabile era acela de a crește panica în sânul comunității americane, dar și al lumii europene, în fața pericolului musulman și de a obține un pretext pentru a ataca Afghanistanul și Irakul.

felicitari med! ai perfecta dreptate!
multumesc soimos ca te abtii din comentarii mincinoase.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 12:30 pm

Poi eu pot accepta si acest punct de vedere!
dar asta nu face decat sa-mi confirme parerile ... si anume ca lumea intreaga va devenii o singura tara ...sau poate max 10 ...de ex Uniunea Europeana, Uniunea Americana, Uniunea tarilor asiatice, Rusia, Australia, Uniunea Africana.

Norocul statelor din Africa de Nord va fi acela ca Sarkozi si Merkel planuiesc sa-i accepte in Uniunea Europeana facuta dupa modelul Imperiului Roman in care Marea Mediterana era exact ceea ce ii spune numele ...adica Marea de la mijlocul tarii/pamanturilor noastre ...dar ptr asta trebuie sa accepte valorile democratiei si sa renunte la fanatismul religios ...adica religia Islamica sa devina doar o imbogatire a valorii culturale asa cum era aceasta religie sute de ani in Dobrogea!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 12:46 pm

soimos
Citat :
dar asta nu face decat sa-mi confirme parerile ... si anume ca lumea intreaga va devenii o singura tara ...sau poate max 10 ...de ex Uniunea Europeana, Uniunea Americana, Uniunea tarilor asiatice, Rusia, Australia, Uniunea Africana.

suntem constienti ca lumea va fi condusa de O SINGURA ORDINE MONDIALA,
ca religiile vor deveni O SINGURA RELIGIE, respectiv a lui satan,
ca monezile vor deveni .... O SINGURA MONEDA!
INSA NU ACCEPTAM METODELE PRIN CARE S A AJUNS AICI!!!!
MINCIUNA
CRIMA
FURT


revolutiile din tarile arabe au scopul destabilizarii dolarului,
criza din europa are scopul destabilizarii euro,
pentru ca in final SA IA NASTERE O SINGURA MONEDA UNICA!
TOATE ACESTEA AU FOST VOIT PROVOCATE!

mizeria in care se zbat tarile europene acum se datoreaza elitelor, care nu lasa tarile sa isi revina, dandu le socuri dupa socuri!
situatia din grecia este cea mai exemplificativa.
grecia detine bogatii, insa UNIUNEA NU PERMITE SA FIE VALORIFICATE, TOCMAI PENTRU A MENTINE TARA IN CRIZA!!!

DECI CARE SUNT ADEVARATII CRIMINALI???


Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 1:27 pm

adevarul a scris:

ca religiile vor deveni O SINGURA RELIGIE, respectiv a lui satan,

Ho ho ...sa fi tu sanatoasa ca religia lui satan functioneaza de multe sute daca nu mii de ani!
Societatea viitoare va fi una in care religia va fi ca acum in occident, adica o apartenenta culturala la stramosi ... de care iti aduci aminte doar de marile sarbatori !

Citat :

ca monezile vor deveni .... O SINGURA MONEDA!
INSA NU ACCEPTAM METODELE PRIN CARE S A AJUNS AICI!!!!
MINCIUNA
CRIMA
FURT

Bine ca accepti valorile terorismului si a religiilor care s-au dovedit organizatii CRIMINALE!

Citat :

revolutiile din tarile arabe au scopul destabilizarii dolarului,
Poi ca sa inteleg ...ca arabii camilari sunt buricul pamantului?
Poi n-ai invatat nimic din exemplul Irakului ...si anume ca se gasesc pretextedestule ca sa fie ocupate de adevaratele puteri?
Poi crezi tu ca "oculta mondiala" se impiedica de niste prapaditi care nu sunt capabil nici sa-si hraneasca popoarele pe care le asupresc cu tot felul de dictaturi idioate ...era sa spun religioase?


Citat :

pentru ca in final SA IA NASTERE O SINGURA MONEDA UNICA!
TOATE ACESTEA AU FOST VOIT PROVOCATE!
Stai nu te grabi ca pina atunci ca nu este nevoie sa fie doar o singura moneda atata vreme cat sunt convertibile intre ele...

Citat :

mizeria in care se zbat tarile europene acum se datoreaza elitelor, care nu lasa tarile sa isi revina, dandu le socuri dupa socuri!
ha ha ha ...Mizerie in tarile Europene ?
Poi ma tot uit in jurul meu acasa la mine in Germania sa tot vad o urma de mizerie ... si ce crezi ...nici vorba de asa ceva.. totul in jurul meu este ca un paradis ...si toti oamenii au asigurata .o viata in frumos si demintate!
da stii unde am vazut multa MIZERIE ...In concediile mele facute in Egipt, in Tunisia si sunt convins ca in toate tarile arabe cu exceptia emiratelor din Golf!
Asa ca despre ce vorbim?

Citat :

situatia din grecia este cea mai exemplificativa.
Ce exemplu ?
Exemplu ca in Grecia salarul minim este de 750 EUR/luna ...sau ca tara arata ca o gradina ?
Poi Grecia are probleme din cauza FURTULUI la toate nivelele ...deci grecii sunt problema tarii lor ...adica acelasi balcanism ca si in Romania!
Citat :

grecia detine bogatii, insa UNIUNEA NU PERMITE SA FIE VALORIFICATE, TOCMAI PENTRU A MENTINE TARA IN CRIZA!!!
ce vorbesti ...de unde scoti prostiile astea?
Poi daca Grecia ar putea sa traiasca din bogatiile detinute ...cu atat mai bine ptr Uniune ...ca nu mai trebuie sa le deie sute de miliarde cum au primit pina acuma ... nu imprumut ..ci CADOU!

Poi in mod sigur ca TEROSTII ...sunt acei care fac zilnic acte de terorism in Irak, Afcanistan sau Pakistan ...si nu aceia care doresc sa-i deie CADOU chiar si Romaniei 32 miliarde de EUR !!!! ... CADOU ... iar statul roman nu vrea sa-i acceseze ptr ca trebuie sa deconteze fiecare Cent ...deci nu se poate FURA nimic!

Degeaba vrei sa demonizezi UE si SUA si alte tari dezvoltate dupa modelul lor ...ptr ca nicio societate din intreaga Istorie a Omenirii ...nu a asigurat membrilor ei "oameni simplii" niciodata ...un asemena nivel inalta de viata decenta si atata civilizatie si securitate sociala ca aceste doua modele!
Deci tu demonizezi BINELE GENERAL ...si ne prezinti Raul GENERAL suferinta, mizeria si fanatismul religios care este cauza la toate ...drept ceva pozitiV?
Hai ma termina cu prostiile astea ca te faci de ras ...si zau ca as crede ca vorbeste gura fara tine!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 2:03 pm

soimos
Citat :
si nu aceia care doresc sa-i deie CADOU chiar si Romaniei 32 miliarde de EUR !!!! ... CADOU ... iar statul roman nu vrea sa-i acceseze ptr ca trebuie sa deconteze fiecare Cent ...deci nu se poate FURA nimic!

ORICE CADOU REPREZINTA O SURPRIZA!
numai ca in spatele acestui CADOU, SURPRIZA ESTE UNA NEFERICITA REPREZENTATA DE SCOATEREA ROMANIEI LA VANZARE, DISPONIBILIZARI, PRIVATIZARI, SOMAJ, FOAMETE!!!

soimos
Citat :
Hai ma termina cu prostiile astea ca te faci de ras ...si zau ca as crede ca vorbeste gura fara tine!

gura fara tine vorbesti tu!
spusele mele sunt dovedite de FAPTELE PETRECUTE!
ROMANIA ESTE DISTRUSA DE ATATA "GENEROZITATE" DIN PARTEA UNIUNII!!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 2:22 pm

adevarul a scris:

ORICE CADOU REPREZINTA O SURPRIZA!
numai ca in spatele acestui CADOU, SURPRIZA ESTE UNA NEFERICITA REPREZENTATA DE SCOATEREA ROMANIEI LA VANZARE, DISPONIBILIZARI, PRIVATIZARI, SOMAJ, FOAMETE!!!
asta doar in imaginatia unor aberati care nu cunosc realitatea!
In realitate vedem cum tari ca Spania, Italia Irlanda, Grecia si altele au primit de la UE sute de miliarde de EUR ...si s-au dezvoltat intratat ca din niste tari sarace si mizerabile au devenit tari moderne si atat de dezvoltate ...incat barbarii prapaditi din tara ta se intrec sa fuga cu barcuta peste mare ca sa poata trai in acele tari ... NEVANDUTE !

Aia cu disponibilizarile si vanzarea Romaniei ...nu are ca si cauza intrarea in UE ..ci mafia locala care lucreaza dupa modelul ortodox al societatii inapoiat-religioase care stapaneste si distruge Romania tot asa cum si "dumnezeul" tau distruge pamantul si omenirii


Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 3:05 pm

SOIMOS
Citat :
In realitate vedem cum tari ca Spania, Italia Irlanda, Grecia si altele au primit de la UE sute de miliarde de EUR ...si s-au dezvoltat intratat ca din niste tari sarace si mizerabile au devenit tari moderne si atat de dezvoltate ..

au primit miliarde pentru a finanta in propriile tari tot companii straine, respectiv ale elitelor, dupa cum dicta interesul.
iar apoi cand au fost obligati sa returneze imprumutul cu dobanda corespunzatoare, ia bani de unde nu s! daca tara n a avut de castigat de pe urma banilor, de unde profit sa platesti dobanda??

si uite asa s au dezvoltat ..... pana au ajuns la faliment!
tu macar citesti ce publica FMI UL referitor la situatia tarilor imprumutate??
poate asa ai intelege cat de dramatica e situatia.
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Mier Iul 13, 2011 3:25 pm

soimos
Citat :
Poi n-ai invatat nimic din exemplul Irakului ...si anume ca se gasesc pretextedestule ca sa fie ocupate de adevaratele puteri?

pretexte, da!
cine le da lor dreptul sa distruga natiuni, sa inventeze pretexte, minciuni, numai pentru a le jefui!?
fiecare societate are traditiile ei si dreptul la identitate proprie!
am ajuns sa traim cu frica ca vin barbarii societatilor dezvoltate sa ne cotropeasca tara?
sau tu uiti pe ce se bazeaza intreaga doctrina evreiasca, pe care o sustii a fi logica si buna de urmat?
CE TIE NU TI PLACE, ALTUIA NU I FACE!!!

dupa ce ai sustinut crima, prin reducerea populatiei lumii, acum sustii si furtul!
mai este altceva de invatat din "cultura ta civilizata si decenta"?
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 9:27 am

adevarul a scris:


pretexte, da!
cine le da lor dreptul sa distruga natiuni, sa inventeze pretexte, minciuni, numai pentru a le jefui!?
Poi te mai intrebi ... bineinteles ca Diavolul !
adica "dumnezeul" caruia va inchinati ... de-i mai spune in Biblie si "Dumnezeul lumii acesteia"!
Poi ce ? ... nu se mai face absolut totul cu voia lui Dumnezeu?
Citat :

fiecare societate are traditiile ei si dreptul la identitate proprie!
Dupa legile masoneriei Da ... asa este!
Dar nu si dupa "legile" religiei!
...poi cand s-a extins Islamul pina in sudul Spaniei ... a tinut cineva cont de dreptul la identitate proprie a poporului Andaluz sau Catalon ...o identitate germanica din neamul german al Vandalilor si al Gotilor (Gotalonia) = Catalonia ?
Citat :

am ajuns sa traim cu frica ca vin barbarii societatilor dezvoltate sa ne cotropeasca tara?
Eu cred ca ai gresit exprimarea!
Probabil ca ai vrut ca vin societatile evoluate sa curme barbaria si dictatura astfel ca oamenii sa fie cu adevarat LIBERI si sa traiasca in Libertate si Democratie adica in spiritul respectarii drepturilor omului ...si nu in barbarii in care fiecare barbat sa isi aibe dreptul lui la un mic bordel de familie, iar femeile sa umble pe strada nu frumos ci imbracate ca niste strigoi si fantome ... doar de teama ca un barbar manat de instincte animalice, vazandu-le fata si parul, le-ar putea viola in mijlocul strazii!
Citat :

CE TIE NU TI PLACE, ALTUIA NU I FACE!!!
Si daca mie nu-mi place terorismul si faptul ca sunt in pericol sa fiu rapit si apoi decapitat de niste barbari ... cum iti iasa tie la socoteala ?
Tu crezi ca ii place cuiva sa fie ucis prin atentate teroriste doar ca se duce la piata?
Poi cum functioneaza principiul mentionat de tine ...ala cu ce tie nu-ti place altuia nu face ... in aceste cazuri?

Citat :

dupa ce ai sustinut crima, prin reducerea populatiei lumii, acum sustii si furtul!
Asta nu poti sa spui !
Eu spuneam ca Allah a lasat titeiul pentru cei care sunt mai inteligenti si mai puternici si stiu la ce sa-l foloseasca ...si mai cred ca camilele nu consuma titei ...si nici arabii nu beau titei si n-au narghilele cu titei ...motorul Otto (cu benzina) si motorul Diesel sunt inventii ale Iluminatilor
si nu cred ca Allah zice in Coran ca Titeiul este al arabilor si
nu al Iluminatilor!
Evident ca nu sunt de acord cu furtul acestor combustibili ... dar daca cineva se uita la Emiratele din Golf ...si mai stie ca acestea au devenit ceea ce vedem datorita titeiului ...nu cel vandut camilarilor ... in mod sigur VEDE clar ca nu se poate vorbi de FURT ...ci mai degraba de jecmanirea nerusinata a oamenilor din occident la pompa de benzina!
Citat :

mai este altceva de invatat din "cultura ta civilizata si decenta"?

Ar fi destul de multe ...dar vad ca nu esti capabila sa sustii argumentat nici cele discutate pina acum ...si duci discutia pe o cale gresita aparand barbaria, tirania, si fanatismul religios ...care sunt bine sustinute de o insemnata parte a lumii islamice ...si astfel discutia noastra tinde sa alunece pe o panta care PARE anti-islamica ... desi eu nu sunt unul care sa-i urasca pe arabi sau religia lor .... dar sunt un Anti-Fanatism Religios la modul general, indiferent de religie, si nici nu am nimic special cu musulmanii care isi traiesc viata conform credintei, obiceiurilor si traditiilor lor ...de ex ca musulmanii din Dobrogea !

Insa nu pot fi de acord cu fanaticii musulmani care isi discrediteaza si isi pangaresc propria lor religie sustinand terorismul si fanatismul religios ba mai sunt si anti-progres si dau dovada ca nu pot pricepe si accepta valorile progresului bazate pe libertate, egalitate si democratie !(deci tot principii masonice ...adica "Diabolice" ...nu-i asa?)
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 3:21 pm

adevarul a scris:
Citat :
pretexte, da!
cine le da lor dreptul sa distruga natiuni, sa inventeze pretexte, minciuni, numai pentru a le jefui!?

soimos
Citat :
Poi te mai intrebi ... bineinteles ca Diavolul !

vezi ca poti cunoaste si adevarul. Smile
dreptul elitelor de a distruge natiuni, de a minti si jefui este dat de marele maestru al universului, la care se inchina ei, respectiv LUCIFER!

soimos
Citat :
adica "dumnezeul" caruia va inchinati ... de-i mai spune in Biblie si "Dumnezeul lumii acesteia"!

pardon, noi ne inchinam la cu totul alt dumnezeu decat ei.
NOI NE INCHINAM LA SINGURUL DUMNEZEU, cel care a creat chiar si pe luciferul la care se inchina ei.
IAR DUMNEZEUL NOSTRU NU NE DA VOIE SA MINTIM, SA FURAM SI NICI SA OMORAM!


Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 4:38 pm

soimos
Citat :
Si daca mie nu-mi place terorismul si faptul ca sunt in pericol sa fiu rapit si apoi decapitat de niste barbari ... cum iti iasa tie la socoteala ?

nici mie nu imi place terorismul.
in cazul in care te simti in pericol din cauza TERORISTILOR, ar trebui sa iei masuri si SA TE IMPOTRIVESTI CIA, FBI, UE, FMI, si organizatiilor in care TERORISTII PUN LA CALE CRIMELE, precum MASONERIA!

Cum au reusit teroristii sa reduca la o gramada de moloz aceste cladiri simbol ale Americii?!!

"Atacurile de la World Trade Center nu au fost decat o mare inscenare, o farsa dramatica prin care sa se justifice un lung si sangeros razboi in Orientul Mijlociu si, totodata, ingradirea drepturilor fundamentale ale omului in tarile dezvoltate.

Primul avion a lovit turnul nordic al complexului World Trade Center la ora 8:46 (15:46 ora Romaniei). Al doilea a lovit turnul sudic dupa 17 minute, timp suficient pentru ca echipele de filmare sa poata reda evenimentul in toata grozavia sa. Al treilea avion s-a prabusit peste una dintre aripile Pentagonului la ora 9:37. In mod misterios, cateva ore mai tarziu, o alta cladire aflata in apropierea celor doua turnuri, WTC 7, se prabuseste inexplicabil fara a fi atinsa de vreun avion sau vreun proiectil

SUA este singura tara din lume care nu are o aparare antiaeriana clasica, aceasta fiind asigurata de superioritatea avioanelor sale de lupta si de viteza de reactie a acestora. Si totusi, la 11 septembrie 2001, este singurul moment din istorie in care acest cod de atentionare nu a fost transmis desi circumstantele erau mai mult decat evidente.

Mai multi oameni de stiinta, printre care si fizicianul Steven Jones, au sustinut ca nicio cladire din lume nu se poate prabusi atat de repede si fara a produce pagube in jur decat in situatia unei demolari controlate.

Reamintim faptul ca WTC 7 nu a fost lovita de vreun avion sau vreun proiectil, singura cauza mentionata in Raportul comisiei de ancheta a evenimentelor fiind un incendiu. Un amanunt interesant este si acela ca singurele cladiri din istorie, alcatuite din otel si beton, care s-au prabusit vreodata din cauza unui incendiu, au fost turnurile gemene si WTC 7.

Pare straniu ca turnurile gemene, proiectate sa reziste la un impact mult mai mare decat cel produs de un avion de pasageri Beoing 737, sa dispara fara sa lase in urma resturi mai mari decat o carte de telefon.

In plus, otelul din care erau alcatuiti acestia se putea topi numai la temperaturi de peste 1600 de grade Celsius, in timp ce temperatura maxima a kerosenului care a ars in turnurile WTC a atins „doar” 650 de grade Celsius

O poveste cu vadit iz de manipulare este reprezentata de afirmatia conform careia sauditul Osama bin Laden, mai vechiul partener al CIA din timpul razboiului ruso-afgan din 1979-1989, ar fi „creierul” din spatele monstruoasei actiuni teroriste de la World Trade Center. Nici macar nu trebuie sa fii vreun adept al conspiratiilor ca sa iti ridici un semn de intrebare asupra veridicitatii afirmatiilor aparute in absolut toata presa nord-americana. La numai cateva ore dupa prabusirea celor doua turnuri, toate posturile de televiziune il indicau drept vinovat, si asta intr-un mod categoric, pe Osama bin Laden. Cum au ajuns trusturile americane de presa la aceasta informatie intr-un timp atat de scurt, mai ales ca guvernul Statelor Unite nu isi exprimase inca opinia cu privire la identitatea autorilor atentatelor? Ce se intamplase oare cu regulile de baza ale jurnalismului si cu verificarea informatiei din mai multe surse?

In SUA, noile masuri adoptate in timpul presedintelui George W. Bush prevad spionarea oricarui tip de comunicare a cetatenilor, arestarea pe baza de suspiciune fara mandat si fara a acorda dreptul la un avocat. Totul in numele sigurantei nationale. Recent, se discuta implantarea cipurilor de recunoastere tuturor cetatenilor planetei. Evident, pentru evitarea viioarelor atentate teroriste."


http://www.zperspectivewebdesign.ro/joburi/conspiratii/63-world-trade-center.html

http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4222615-world-trade-center-cronica-unui-dezastru-anuntat

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 4:48 pm

soimos
Citat :
duci discutia pe o cale gresita aparand barbaria, tirania, si fanatismul religios

daca asta ai observat tu in discutiile mele, inseamna ca ai mari probleme cu capacitatea de analiza si spiritul de observatie.

un fanatic alti-religie poti gasi in persoana ta! caci la fiecare postare nu incetezi sa l numesti pe Dumnezeu din Biblie , dracu', desi ti am demonstrat ca citatele tale sunt rupte din context si distorsioneaza adevarul.
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 4:55 pm

soimos
Citat :
nu pot pricepe si accepta valorile progresului bazate pe libertate, egalitate si democratie !(deci tot principii masonice ...adica "Diabolice" ...nu-i asa?)

acestea sunt cu adevarat VALORI ALE PROGRESULUI!
numai ca, din pacate, MASONII LE RECITA DAR NU LE APLICA!

ne am obisnuit cu minciunile lor.
de altfel cum ai putea sa ai incredere in niste oameni care recurg la MINCIUNA, FURT si CRIMA???

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 7:17 pm

adevarul a scris:

vezi ca poti cunoaste si adevarul. Smile

pardon, noi ne inchinam la cu totul alt dumnezeu decat ei.

Poi nu stiam ca sunt mai multi Dumnezei ...eu credeam ca exista numai Unul ...adica exact acela care a promis in Biblie ca va distruge Omul si Vietuitoarele ...asa ca si ei se considera "armata lui Dumnezeu"


Citat :

NOI NE INCHINAM LA SINGURUL DUMNEZEU, cel care a creat chiar si pe luciferul la care se inchina ei.


Iarasi te intreb ...exista mai multi Dumnezei?

Citat :

IAR DUMNEZEUL NOSTRU NU NE DA VOIE SA MINTIM, SA FURAM SI NICI SA OMORAM!

Ce vorbesti ?
Ce e aia casa pacii si casa razboiului?
Nici Papa de la Vatican (seful Iezuitilor si a bisericii demonice ) si nici religia crestina nu lasa prostimea sa minta, sa fure, si sa ucida ...dar Biserica are voie sa minta (ca Biblia cea scrisa de oameni e "cuvantul lui Dumnezeu") dar are voie nu sa fure ci prin excrocherie si sarlatanie sa beleasca oamenii sarmani si de ultimii banuti ...si daca nu e voie sa Ucizi ...ai voie totusi sa Omori in numele lui Isus si al lui Dumnezeu ...adica exact ca si in religia islamica!
Totul merge dupa acesta lege ... "ce e permis lui Dumnezeu (adica sa fure, minta si sa ucida) ...nu este permis si boului!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 7:51 pm

soimos
Citat :
Iarasi te intreb ...exista mai multi Dumnezei?

nu, soimos, dragule. exista UNUL SINGUR, asa cum am subliniat in acea postare mai jos.
expresia mea ca noi ne inchinam la alt dumnezeu decat al masonilor, provine tocmai din faptul ca masonii il considera pe LUCIFER CA FIIND DUMNEZEU, MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI!
ceea ce este o minciuna pentru ca LUCIFER NU A CREAT UNIVERSUL, lucifer a fost creat la randul lui de SINGURUL DUMNEZEU LA CARE NE INCHINAM NOI!

PAPA DE LA VATICAN PRIMESTE VOIE SA FURE, SA UCIDA SI SA MINTA DE LA ACELASI LUCIFER CA SI AL MASONILOR, NU DEGEABA PAPA ESTE MASON!

DUMNEZEU SPUNE CINE IA O VIATA NEVINOVATA ESTE CA SI CAND AR OMORI INTREAGA OMENIRE, IAR CINE SALVEAZA O VIATA ESTE CA SI CAND AR SALVA INTREAGA OMENIRE!

insa daca unul vine si ti jefuieste casa, te ataca iar tu te aperi, ripostezi si l ataci, poate il omori, ATUNCI ESTI IN LEGITIMA APARARE!

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Joi Iul 14, 2011 8:20 pm

adevarul a scris:

nu, soimos, dragule. exista UNUL SINGUR, asa cum am subliniat in acea postare mai jos.
expresia mea ca noi ne inchinam la alt dumnezeu decat al masonilor, provine tocmai din faptul ca masonii il considera pe LUCIFER CA FIIND DUMNEZEU, MARELE ARHITECT AL UNIVERSULUI!
ceea ce este o minciuna pentru ca LUCIFER NU A CREAT UNIVERSUL, lucifer a fost creat la randul lui de SINGURUL DUMNEZEU LA CARE NE INCHINAM NOI!
Vad ca desi ti-am aratat cu citate Biblice ca insusi Isus Christos recunoaste in Apocalipsa 22.16 ca el insusi este LUCIFER ... lucru confirmat si in Apocalipsa 1.18 unde Christos recunoaste ca el este stapanul cheilor IADULUI si nu ale Raiului ...tu nu poti sau nu vrei sa iontelegi ce chiar Isus recunoaste.
Adica faptul ca Isus este Lucifer ...adica Fiul Lui Dumnezeu ... iar daca Dumnezeu il are ca si fiu pe Lucifer ...inseamna ca el este Tata Dracilor ...si exact acest lucru este confirmat la citirea atenta a Bibliei ...in care vedem ca el era impotriva faptului ca oamenii sa guste din Pomul cunoasterii binelui si raului ...ba chiar isi destainuie gandul sa distruga Omenirea ...

deci despre ce vorbim ?
Cumva de Lucifer fiul unui Dumnezeu care este Dracu?
Poi ce e atat de greu de inteles ca nu o zic eu ...ci este scris in Biblie...si acolo unde isus recunoaste ca este Lucifer ... nu cred ca poate nimeni spune ca este altfel!

Citat :

DUMNEZEU SPUNE CINE IA O VIATA NEVINOVATA ESTE CA SI CAND AR OMORI INTREAGA OMENIRE, IAR CINE SALVEAZA O VIATA ESTE CA SI CAND AR SALVA INTREAGA OMENIRE!\
ASsteaq sunt VORBE ...mincinoase!
Pina la urma FAPTELE vorbesc adevarul ...si ce ne arata faptele?
Cumva zilnic atentate teroriste in care mor oameni nevinovati !

Daca e asa ...si toti musulmanii stiu bine acest citat ... poi atunci de ce se gasesc unii sa isi puna bomba in fund ...cu scopul sa ucida cat mai multi oameni?
Deci trebuie sa inveti ca vorbele sunt MINCIUNI atata timp cat nu sunt sustinute si de FAPTE!
Si daca e vorba de FAPTE ...vedem clar si intelegem si adevarul despre cine si ce ... este Biserica Crestina!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Vin Iul 15, 2011 1:31 pm

soimos
Citat :
Vad ca desi ti-am aratat cu citate Biblice ca insusi Isus Christos recunoaste in Apocalipsa 22.16 ca el insusi este LUCIFER ... lucru confirmat si in Apocalipsa 1.18 unde Christos recunoaste ca el este stapanul cheilor IADULUI si nu ale Raiului

tu nu mi ai aratat nimic mai mult decat niste citate scoase din context, si stim foarte bine ca atunci cand ne uitam doar la o frunza fara sa vedem si floarea, doar la o aripa fara sa vedem pasarea in tot intregul ei, este ca si cand NU ACCEPTAM INTREAGA REALITATE SI DOAR CE ESTE IN INTERESUL NOSTRU, in cazul tau ce este in interesul fanatismului anti-religios.
isus daca spune ca are cheile iadului este pentru ca DUMNEZEU ARE STAPANIRE SI ASUPRA TUTUROR LUCRURILOR, EL ESTE CEL CARE II TRIMITE PE OAMENI IN RAI SAU IN IAD in functie de faptele lor, metaforic vorbind.
ISUS SPUNE CA ARE CHEILE IADULUI, TOCMAI PENTRU CA EL A VENIT SA I AVERTIZEZE PE PACATOSI DE PEDEAPSA LUI DUMNEZEU

APOCALIPSA 22
12. Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
15. Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna!

UITE CUM RECOMANDA EL BIBLIA
18. Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta.

EL STIA CA BIBLIA VA FI MODIFICATA, TOCMAI DE ACEEA I A AVERTIZAT PE OAMENI, SA NU SUSTINA CA AU ACTIONAT IN NECUNOSTIINA DE CAUZA!


soimos
Citat :
Cumva zilnic atentate teroriste in care mor oameni nevinovati !
tu ai dreptate aici!
DAR NU UITA CA NOI STIM CINE SUNT ADEVARATII TERORISTI, AIA MARI SI TARI, care rad pe seama noastra in timp ce ei traiesc ca in ceruri!
ceilalti teroristi inventati de ei pentru a promova teroarea in randul oamenilor, sunt de fapt niste asupriti care nu fac altceva decat sa se apere!
TERORISTII SUNT MINCINOSII SI LASII CARE UCID IN TAINA SI IN SECRET, CARE AU DISTUS TURNURILE GEMENE, PENTRU A ATACA AFGANISTANUL SI IRAKUL, CARE AU PROVOCAT RAZBOAIELE MONDIALE SI CHIAR ACUM FAC ULTIMELE DEMERSURI PENTRU ULTIMUL RAZBOI MONDIAL, CARE PROVOACA REVOLUTII, CRIZE SI BOLI PENTRU REDUCEREA POPULATIEI GLOBALE!

SOIMOS
Citat :
Deci trebuie sa inveti ca vorbele sunt MINCIUNI atata timp cat nu sunt sustinute si de FAPTE!

ASTA SA I O SPUI MASONERIEI CARE PROMOVEAZA:
LIBERTATEA ATAT CAT O SUSTINE INTERESELE ELITELOR!
EGALITATEA INTRE NOI ASTIA, SCLAVII LOR!
FRATERNITATE TOT INTRE NOI ASTIA SCLAVII!

in timp ce ei domnesc bine merci departe de egalitatea si fraternitatea cu noi!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Vin Iul 15, 2011 3:37 pm

adevarul a scris:

Poi tu ai impresia ca prorocii si profetii religiei mozaice se adresau crestinilor ...sau propriilor lor coreligionari?
Asa ca despre ce context vorbim ...cumva de contextul religiei crestine din scripturile religiei mozaice?

Poi daca "dumnezeul" crestin (ala care umbla la femei si le pompeaza in loc sa-si faca copii la presa cu noroi) vroia un "context" ptr religia sa ...de ce nu a inspirat propria sa religie si a furat-o pe cea a mozaicilor?

Citat :

isus daca spune ca are cheile iadului este pentru ca DUMNEZEU ARE STAPANIRE SI ASUPRA TUTUROR LUCRURILOR, EL ESTE CEL CARE II TRIMITE PE OAMENI IN RAI SAU IN IAD in functie de faptele lor, metaforic vorbind.
Isus nu spune de Rai ..ci numai de moarte si Iad ...

Citat :


APOCALIPSA 22
12. Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
15. Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna!
Si ce ai inteles tu din acest verset?
Citat :


UITE CUM RECOMANDA EL BIBLIA
Ceeeeee?????
Unde recomanda el vreodata cuiva Biblia ?
Nu ma fa de ras ...cum sa recomande Isus Biblia cand el avea scriptura sa care este .... Torah !!!!
Poi ce Isus era crestin?

Citat :

DAR NU UITA CA NOI STIM CINE SUNT ADEVARATII TERORISTI,
Poi voi ar trebui sa stiti cine sunt "micii teroristi" de langa voi ... aia care se ascund ca lasi sub fustele muierilor!
Citat :

AIA MARI SI TARI, care rad pe seama noastra in timp ce ei traiesc ca in ceruri!
Poi aia care rad sunt niste prostii care se rad de alti prosti care cred ca la bogatia se face prin rugaciuni si nemunca ...si mai cred in "imparteala cinstita" intre cei care lucreaza ca sclavii ... si cei care puturosesc si se roaga toata ziua!
Voi nu trebuie sa doriti egalitatea cu fabricantii de Mercedes si BMW .si nici cu angajatii lor ....ptr ca voua va da Allah tot ceea ce doriti ... deci nu aveti motive sa-i invidiati pe cei care trudesc zilnic ca sa aibe un mic paradis pe pamant!
Voi aveti paradisul asigurat ...in cer ...atunci cand nu mai sunteti oameni ci cadavre ...si ce frumos este sa fii un cadavru viu (vezi Zombi) atunci cand "traiesti" viata de zombi ...in Paradis!


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Iul 17, 2011 5:22 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Vin Iul 15, 2011 4:37 pm

soimos
Citat :
Poi daca "dumnezeul" crestin (ala care umbla la femei si le pompeaza in loc sa-si faca copii la presa cu noroi) vroia un "context" ptr religia sa ...de ce nu a inspirat propria sa religie si a furat-o pe cea a mozaicilor?

am scris pe vocea francmasoneriei despre faptul ca DUMNEZEU NU A FURAT NIMIC, EL A INSPIRAT TOATE CELE 3 CARTI SFINTE, TORA, BIBLIA SI CORANUL!
BIBLIA INTARESTE TORA, CORANUL INTARESTE TORA SI BIBLIA!

soimos
Unde recomanda el vreodata cuiva Biblia ?
Nu ma fa de ras ...cum sa recomande Isus Biblia cand el avea scriptura sa care este .... Torah !!!!
Poi ce Isus era crestin?

mie nu imi place sa folosesc termenii iudei, crestini, musulmani, decat atunci cand trebuie sa fac referire strict la unul din cei 3 termeni. eu prefer termenul de CREDINCIOSI!
termenii acestia au fost conceputi de oameni pentru delimitarea religiilor, insa noi stim foarte bine ca ISUS A VENIT PENTRU A PROPOVADUI CUVANTUL LUI DUMNEZEU OMENIRII, cuvant pe care dzeu l a trimis si prin moise in tora, dar oamenii se indepartasera de la el.

iudei, crestinii, musulmanii sunt frati, se numesc CREDINCIOSI, si provin din acelasi stramos!
ASA CUM SI CELE 3 REELIGII MONOTEISTE SUNT SURORI!
daca credinciosii si ar face putin timp sa studieze cele 3 carti sfinte ar realiza interdependenta dintre ele si s ar sprijini, s ar ajuta in vederea DEMASCARII SECTELOR SI A DUSMANULUI LOR COMUN!
"dezbina si cucereste" este deviza lui satan.
noi ar trebui sa fim uniti deoarece cu totii credem in SINGURUL DUMNEZEU!

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Dum Iul 17, 2011 1:52 pm

Larry Silverstein, miliardarul american care a achizitionat complexul WTC la 24 iulie 2001, l-a asigurat impotriva unor atacuri teroriste pentru fabuloasa suma de 6 miliarde de dolari, asta cu doar 5 saptamani inaintea atacurilor.

http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4222615-world-trade-center-cronica-unui-dezastru-anuntat

La nouă ani de la atacurile din 11 septembrie, pe locul Turnurilor Gemene este un șantier pe care se lucrează intens. La proiect participă și dezvoltatorul Larry Silverstein, proprietarul turnurilor dărâmate în 2001.

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Rechinul-_Silverstein_recladeste_0_332967292.html

http://adevarul911.blogspot.com/

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Dum Iul 17, 2011 2:55 pm

adevarul a scris:

am scris pe vocea francmasoneriei despre faptul ca DUMNEZEU NU A FURAT NIMIC,
Faptul ca tu ai scris ...nu-i schimba valoarea inexistenta!
Citat :

EL A INSPIRAT TOATE CELE 3 CARTI SFINTE,
Mai degraba cred ca le-a expirat !
Nu de alta dar vad ca cele 3 mai sus pomenite sunt deja EXPIRATE!

Citat :
Citat :

soimos
Unde recomanda el vreodata cuiva Biblia ?
Nu ma fa de ras ...cum sa recomande Isus Biblia cand el avea scriptura sa care este .... Torah !!!!
Poi ce Isus era crestin?

mie nu imi place sa folosesc termenii iudei, crestini, musulmani, decat atunci cand trebuie sa fac referire strict la unul din cei 3 termeni. eu prefer termenul de CREDINCIOSI!
Nu este vorba de ce anume iti place tie ...ci de o exprimare CLARA, CORECTA si precisa ... dar accept si adevarul ca propagandistilor minciunii nu le place nicio exprimare clara si precisa !

Citat :

insa noi stim foarte bine ca ISUS A VENIT PENTRU A PROPOVADUI CUVANTUL LUI DUMNEZEU OMENIRII, cuvant pe care dzeu l a trimis si prin moise in tora, dar oamenii se indepartasera de la el.
asta a fost acum 2000 de ani pe cand "Dumnezeu" pompa femeile din cauza ca a vazut si el ca e mai placut sa faci sez decat sa presezi noroiul!
Acum "Cuvintele" au expirat si Dumnezeu le-a inlocuit cu LEGI ale NATURII (sale) si aceste legi se numesc STIINTE iar valoarea acestor legi o vedem sub forma de obiecte care contin multa stiinta si tehnologie ... in jurul nostru!

Citat :

iudei, crestinii, musulmanii sunt frati, se numesc CREDINCIOSI, si provin din acelasi stramos!
Cat is de frati ...vedem zilnic dupa cum explodeaza bombele care pecetluiesc fratia lor!

Citat :

noi ar trebui sa fim uniti deoarece cu totii credem in SINGURUL DUMNEZEU!

Ura ...deci si voi credeti in singurul Dumnezeu Creator care este Fliyng Spaghetty Monster ?
Ce m-ai linistit cu afirmatia asta!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: World Trade Center   Dum Iul 17, 2011 3:23 pm

soimos, acest topic este dedicat SUBIECTULUI WORLD TRADE CENTER, te rog sa ti prezinti pe alt topic propaganda anti-religie.

TU MAI STII ALTCEVA DECAT SA VORBESTI DESPRE UN DUMNEZEU CARE ESTE INEXISTENT IN MINTE TA, SI SA-I INVINOVATESTI PE CREDINCIOSI PENTRU TOATE PROBLEMELE OMENIRII?

noi stim ca masonii au diverse scopuri in functie de gradul lor, si ca masonii de grad 30 au rolul de a lupta impotriva credintei in dzeu.

noi te rugam, mergi pe alt topic dedicat religiei pentru scopul tau.

Atunci Marele Maestru mi-a reamintit care sunt scopurile masoneriei:
• Să răzbune moartea templierilor (n.n. Ordinul Templierilor a fost desființat în mod brutal de Biserică în secolul XIV, iar Marele Maestru al templierilor, Jacques de Molay, a fost ars pe rug pe 18 martie 1314. Din acest motiv ziua de 18 martie are o semnificație deosebită pentru masonerie, iar Biserica este considerată răspunzătoare pentru moartea templierilor). Cu această misiune sunt însărcinați masonii de grad 30, cavaler Kadosh.
• Să distrugă frontierele pentru a stabili statul universal, misiune cu care sunt însărcinați cei de grad 32, Sublim Prinț al Secretului Regal (n.n. acest stat universal planetar este același lucru cu „Noua Ordine Mondială” către care țintește fenomenul actual de globalizare).
Să suprime familia tradițională prin emanciparea femeilor și copiilor după morala laică, misiune cu care sunt însărcinați cei de grad 33, Suveran Mare Inspector General.

Bibliografie:
Albert Vigneau – La loge maçonnique. Révélation d’un ex-Franc-Maçon, Paris, 1935.

http://2blackjack1.wordpress.com/societati-secrete/masonerie/marturiile-unui-fost-francmason-albert-vigneau/

Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: World Trade Center   

Sus In jos
 
World Trade Center
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Istoria, Politica si Societatea, sub vremuri :: Politica :: Mari conspiratii politice-
Mergi direct la: