Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?

In jos 
AutorMesaj
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Dum Feb 01, 2015 10:07 am

De aici a pornit discutia.
"Ai dreptate Danay, dar tu stii ca Satan are mai multe nume? Unul este Lucifer si altul este Christos?" postat la 30 Ianuarie 2015 15:29

Raspunsul lui Danay a fost acesta:

"Îl numește Biblia pe Satan Lucifer?
Numele Lucifer apare o singură dată în Scripturi, dar numai în anumite versiuni. De exemplu, Sânta Scriptură a Vechiului și a noului Testamentu, 1874, redă Isaia 14:12 astfel: „Cum ai căzut din cer, Lucifere, fiu al aurorei!" (conform grafiei actuale).
Termenul ebraic tradus prin „Lucifer" înseamnă „cel ce strălucește". Septuaginta folosește un cuvânt grecesc care înseamnă „cel ce aduce zorile". De aceea, unele traduceri redau termenul ebraic din original prin „steaua dimineții" sau „Luceafăr". Dar Vulgata latină tradusă de Ieronim folosește cuvântul „Lucifer" (adică aducător de lumină), iar unele versiuni ale Bibliei s-au inspirat din această traducere, împrumutând și ele termenul.
Însă cine este acest Lucifer? Expresia „cel ce strălucește", sau „Lucifer", se găsește în cuvintele profetice prin care Isaia le poruncește israeliților să rostească un „proverb împotriva împăratului Babilonului". Astfel, această denumire apare în cuvintele proverbiale adresate în principal dinastiei babiloniene. Faptul că epitetul „stea strălucitoare" îi este atribuit unui om, nu unei creaturi spirituale, reiese în continuare și din afirmația: „Ai fost aruncat în Locuința Morților". Locuința morților, sau Șeolul, este mormântul comun al omenirii, nu un domeniu al Diavolului. În plus, cei ce-l văd pe Lucifer adus în această stare întreabă: „Acesta este omul care făcea să se cutremure pământul?" Evident, „Lucifer" se referă la un om, nu la o creatură spirituală. — Isaia 14:4, 15, 16, sublinierea noastră.
Dar de ce este descrisă dinastia babiloniană în acești termeni prețioși? Trebuie să înțelegem că regele Babilonului a fost numit „stea strălucitoare" numai după căderea sa, deci în sens ironic (Isaia 14:3). Plini de mândrie, regii babilonieni se considerau superiori semenilor lor. Această dinastie era atât de arogantă, încât se spune că regii ei se lăudau: „Mă voi sui până la ceruri, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de scaunul lui Dumnezeu [de stelele lui Dumnezeu, NW]; voi ședea pe muntele adunării, în adâncimile miazănoaptei;. . . voi fi ca Cel Prea Înalt". — Isaia 14:13, 14.
„Stelele lui Dumnezeu" sunt regii din linia regală a lui David (Numeri 24:17). Începând cu David, aceste ‘stele’ au domnit de pe muntele Sion. După ce Solomon a construit templul de la Ierusalim, cetatea a ajuns să fie numită Sion. Legământul Legii prevedea ca toți bărbații israeliți să călătorească la Sion de trei ori pe an. Astfel, Sionul a devenit „muntele adunării". Fiind hotărât să-i subjuge pe regii iudei și să-i înlăture de pe muntele Sion, Nebucadnețar și-a declarat intenția de a se așeza deasupra acestor ‘stele’. În loc să recunoască faptul că a obținut victoria asupra acestor regi cu ajutorul lui Iehova, Nebucadnețar și-a arogat cu îngâmfare meritul ce i se cuvenea lui Iehova. Așadar, doar după ce dinastia babiloniană este doborâtă se vorbește în mod ironic despre ea ca despre o „stea strălucitoare".
Aroganța conducătorilor babilonieni a reflectat cu certitudine atitudinea ‘dumnezeului acestui sistem de lucruri’, Satan Diavolul (2 Corinteni 4:4). Și el tânjește după putere și dorește să fie mai presus de Iehova Dumnezeu. Dar în Biblie Satan nu este numit Lucifer."
Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Dum Feb 01, 2015 10:14 am

Raspunsul meu:


" Apreciez faptul ca te-ai documentat atat de temeinic. dar constat ca nu faci o analiza corecta a celor studiate, probabil din cauza ca vezi toata Biblia ca fiind o scriptura crestina si nu si una a religiei mozaice. si astfel amesteci lucrurile fara sa distingi corect legaturile astfel ca sa intelegi corect intamplarile despre care ai pomenit.

De ex. in privinta lui Lucifer aducatorul de lumina iti dau totala dreptate, doar ca te faci ca uiti ca regele Babilonului era o persoana la fel de umana si nu spirituala, tot la fel  ca si dulgherul Isus, care nu a fost nici macar o secunda in viata sa un Dumnezeu ci pur si simplu om si in niciun caz o fiinta spirituala.

Tot asa nici legatura Lucifer = Satan nu este pomenita direct in Biblie, dar reiese foarte clar din faptul ca "persoana spirituala" care nu era om numita Christos (care nu este Isus pentru ca dulgherul Isus nu a fost niciodata UNS in functia de rege al iudeilor ca sa devina un Christos). aceasta "persoana spirituala" numita Christos  a desfintat Legea lui Dumnezeu (numita de voi credinciosii VT) si a inlocuit-o cu Legea sa numita NT)si prin aceasta fapta s-a impotrivit lui Iahwe desfintandu-i Legea pe care El Iahwe a dat-o oamenilor, si ca realitatea crestina de astazi ne arata si ne confirma acel text din  aceasta persoana spirituala (necunoscuta) este slavita in templele lui Dumnezeu ca fiind ea Dumnezeul iata ca vedem cum Biblia spune acelasi lucru in  acest verset din  2 Tesaloniceni 2:4: Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.

Din acest exemplu biblic vedem ca acea "persoana spirituala" numita Christos. nu este Dumnezeu ci Impotrivitorul lui Dumnezeu numit si Satan . adica acea persoana spirituala care l-a detronat pe Dumnezeu din biserica crestinilor a si care se lasa slavit e ca fiind el noul Dumnezeu adica  "Dumnezeul veacului acesta" numit si Satan care se crede deasupra lui Dumnezeu exact ca acel rege al Babilonului care era si el o fiinta umana exact ca si Isus Christosul religiei crestine."
Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Dum Feb 01, 2015 10:24 am

CONCLUZIA:
Da Biblia  il numeste pe Lucifer ca fiind Satana, De ex Apostolul Pavel il accepta pe Isus Christos ca fiind Lucifer aducatorul de lumina  (lumina crestina = intunericul mintii) vezi acest verset din 2 Petru 1. 19 Și avem cuvântul prorociei făcut și mai tare; la care bine faceți că luați aminte, ca la o lumină care strălucește într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă și va răsări luceafărul de dimineață în inimile voastre.
Si iata descrisa "coborarea pe pamant a acestui Lucifer:
Luca 10. 18. Și le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.

Fapt confirmat si de traditia crestina prin care ni se spune ca cei Trei Magi (vrajitori) de la Rasarit au luat urma acelei Stele care a cazut (vezi traditia cu Steau si colindatorii)

In plus de acestea chiar Biblia confirma aceasta afirmatie precum ca Isus Christos este Satana prin faptul ca il numeste ca fiind "Potrivnicul" lui Dumnezeu! .... si oricare copil stie ca potrivnicul lui Dumnezeu este Dracu = Satana.
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Lun Iul 06, 2015 12:43 pm

Baieti... voi ati scapat o sursa de info extrem de importanta, e pe planeta acum prezent un cititor neutru in cronicile Acasha si el face o accesare a acestei biblioteci cosmice, iar daca o veti citi, o sa aveti raspunsuri la nspe mii intrebari pt ca e vb de istoria de 54 milioane ani a planetei.. i chiar mai multe raspunsuri la intrebari inca ne formulate
Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Mier Iul 08, 2015 8:42 am

Dragutule ...Bibliotecile cosmice nu fac parte din realitate tot asda cum nici activitatea cosmica a lui Greuceanu de a elibera soarele si luna nu fac nici ele parte din realitate, chiar daca sunt plasate in cosmos!
2 Planeta nu are o istorie de 54 de milioane de ani, si de 4,5 miliarde de ani, iar noi oamenii avem doar o istorie de cca 10 mii de ani, pentru ca ceea ce era inainte de aceasta perioada se numeste PREistorie si nu ISTORIE.
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Mier Iul 08, 2015 11:35 pm

Prea grabitule, nu fi tu asa de sigur.
Tu ai o parte energetica ca Divinitatea Creatorul tau ce nu are energie condensata ca noi acum aici... Partea ta energetica este creata sa fie eterna...
Informatia in Univers se pastreaza si ea in ceva ce noi numim bilioteca... daca ai chef sa pricepi ca citind acolo o sa iti schimbi mintea, o sa vezi cine si dc au creat religiile, la ce servesc ele o sa deduci abia daca ai si alta baza informationala in mintea ta actuala si nu o sa mai vb de preistorie de 10 mii ani...Ma intreb de ce ai indraznit in necunoasterea ta actuala sa sochezi cu un asa titlu.... Ca este un Cristos in copie de tenebre...in arhanghel de tenebre corespondent fiecarui ce e de lumina... nu e mare scofala, o stiu azi si pruncii... atunci dc vii cu subiecte stranii. Pot sa iti dau un raspuns clar: Lucifer a trecut in Lumina, sunt deja peste 2 ani de atunci, s-a reusit, greu, au venit de sus din cer Lord Sananda cu grupul de ingeri personali Eleua, in culori pastelate i-am perceput eu, mi-au vindecat corpul si mie si, desi nu stiu engleza am cetit si priceput o canalizare scrisa in care explicau ca au venit cu cantecele cunoscute de Lucifer, au cantat pt ca sa ii reaminteasca de acasa si nu au fost auziti... Mie dp ce am citit mi-au aratat pe cer 3 curcubee in trei culori pastelate, create pe rand fiecare, ce au rezistat pe foto cateva luni, apoi s-au estompat. A fost in 2010, iar de atunci oridecate ori incercam sa comunic cu Lucifer, veneau interpusi si se prfaceau ca ar fi el. Motivul? Unii umani stiau si il voiau utiliza in continuare ca sursa de putere, altii erau mai slabi si faceau parte nu dintre umani, ci in cei ce se temeau de el, nu aveau curajul sa ii spuna din cauza reactiei care putea fi una teribila in care ar fi fost posibil sa fie facuti arsice. Totusi, inteleptul Lucifer afla el despre cei ce ba aveau teama, ba erau egoisti si pricepu ca este iubit si dorit Acasa si incet incet nu se mai ascunse de fetita mica din mine care tot incerca disperata sa ii spuna ca au venit dupa el cu iubire nespusa, disperata ca el nu stie, ca altii sunt egoisti si se interpun mereu ca stirea sa nu-i ajunga la urechi, ca altii se tem si uite ce stire-eveniment importanta pt el ii scapa.... Si lucrurile au stagnat asa pana in 2012 in primele luni cand am reusit sa comunic cu el cand nici nu ma gandeam macar, eu faceam cu totul altceva si e lunga povestea, dar rezum, experimentam binecuvantarea ierarhiei cosmice cu toata creatia, dar in special cu toate proiectiile... Ei, cum eu comiteam o eroare..... cine crezi ca a venit sa ma corijeze? Insusi Lucifer ! Si apoi am putut sa il caut in astral si am vb cu el, am pove despre ce sens are sa stagneze din evolutie... mi-a explicat ca e f lung drumul pt a deveni Dz sursa.... Am zis ca e un motiv pt care nu ar mai trebui sa piarda timpul aici unde este fals adulat de oportunisti care-i stiu slabiciunile si il manuiesc acum ei pe el... Si il intrebam, repetitiv ca sa se trezeasca odata :"Ce folos ai?, La ce-ti trebuie?" Apoi, au trecut anii si recent am aflat ca a dorit sa se reintoarca acasa sus si ca el este dus deja de cca 2 ani buni.Nu stiu ce sa zic, poate ca am pus umarul la trezirea sa din uitarea provocata de caderea in densitate, pt ca azi sufletele nu se mai desprind din Divinul Suprem total rupte ca la inceputul pe care-l stim, mai pastreeaza o parte din conexiuni, stiam si care pe ce atribute, dar nu se doresc fiinte ca mine de sus sa functioneze aici...ele sunt oprite, ca dovada aberatiile pe care ne pun sa le debitam instorie si preistorie.... Pai dragutule, cand ai venit aici, ai pus umarul la creatia planetara, esti mereu co-creator cu tot ce iti iese din creier si inima, pomul frate este o parte din aportul tau la creatia planetara, la fel animalul totem, floarea horoscoapele vorbesc cate ceva, dar se vrea a fi informatia disparata... eu in zodiacul indian sunt vultur, ma pomenesc ca cunosc un tip scolit in Rusia paranormala ce are taine deslusite de la demonii cu care lucreaza frecvent, iar nu toti sunt rai insa mincinosi sunt toti pt ca ei conduc popii - iar daca ai avea vedere energetica ai vedea ce se petrece in beserici, ce e prin trupuri, cat mint aia popeste, cum vb in dodii, zic, dar nu comunica, adica ne tin de prostiilor- si tipul imi zice ca prima mea experienta in corpul fizic a fost facuta in vultur, ca am putut alege intre alte doua animale, ca am fost atat de atenta incat nu a trebuit sa repet ca altii experienta corpului fizic animal.... Ei, cum ghidul ma conducea in toate incepe sa mi se contureze ideea clar, ca unele aspecte ale zodiacelor ne sunt date pt a intelege opera de co-creare efectuata si altele pt a evolua, ca cele ce sunt transitorii....Ma opresc pt ca nu stiu daca imi va suprta prea lungul monolog site-ul.... poate nici nu doriti realitati subtile a fi deslusite de cei care pot face aceasta... sa fiti clari, va rog, nu disturbez, nu mai scriu daca asta va e doleanta.
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Joi Iul 09, 2015 12:05 am

A, si sa iti spun ceva omis, in toate perioadele dintre intrupari si in cele care-s in trup ul in care alegi sa faci experiente, ai totul aratat acolo in Akasha....toate ispravile, pactele cu demonii, contractele, toate sunt in duplicat si acolo si in tine in Lumea de Jos in Spatiul Contractelor si le mai tin parazitii astrali cu care lucreaza popii, adica-s energiile din beserici, acelea ce azi nu mai fac fata si nu-s capabile sa regl;ementeze o injustitie ca pe vremurile stramosilor nostri, dar tot aceiasi ce se ocupa cu injustitii facute celor mici in favoarea celor mari ai lumii, adica participa la ceea ce se numeste curvia curvei celei mari cu imparatii pamantului.... Pai daca au plecat spiritele de calibru greu ca Ra - adulat ca zeu - defapt atunci era maestru planetar, a si pleaca asta in Omnivers sa evolueze si vine prin 2010 si povesteste intr-o canalizare ca el a fost Ra, ca era m. planetar, dar intre timp a evoluat si acum este maestru Universal, ca el a lasat ingerii veghetori in urma sa aici... ca ei intre timp ar fi fost corupti fie din interior - ego - si ar fi ravnit sa fie considerati ei Divinul dp plecarea sa - parca se jucara de-a "'cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa " iar o parte au fost corupti din exterior, cred ca erau destul de tontutzi si fiintele interdimensionale puteau cu usurinta sa faca o cercetare si sa le dea ce le cere inima... Cand vb despre religii tre sa vedem cu ce tipuri de energii se fac ele prezente, de ex. in religia romano apar 4 animale cu care lucreaza in beserici popii dar si tiganii, numai enoriasii nu !
Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Joi Iul 09, 2015 3:38 pm

Rora9 a scris:
Prea grabitule, nu fi tu asa de sigur.
Tu ai o parte energetica ca Divinitatea Creatorul tau ce nu are energie condensata ca noi acum aici... Partea ta energetica este creata sa fie eterna...
Eu am ca Dumnezei Creatori pe parinti mei, si tot de la ei am primit si viata si toate energiile ...si afla ca absolut nimic nu este etern, nici Soarele si nici Universul.

Citat :

Informatia in Univers se pastreaza si ea in ceva ce noi numim bilioteca...
Snoave preluate din Yoga!
Citat :

.. o sa vezi cine si dc au creat religiile,

Afla ca ceea ce numesti tu religie NU, este religie ci doar sarlatanie cu aspect religios. Cuvantul Re-ligie vine din latinul re-ligo
adica relegarea de Dumnezeu, dar ce relegare sa fie daca nu exista nici macar legare.

Citat :

Ca este un Cristos in copie de tenebre...
Tu stii ce inseamna cuvantul Christos?
Daca o sa afli atunci te rog cauta in Biblie cand a devenit Isus un Christos si da.mi si mie de veste.
Pina atunci putem vorbi doar despre falsul Christos ...si acela este seful tenebrelor, adica Dracu!
Restul postari este doar lectura interesanta, imi plac ideile tale dar nu le impartasesc de loc
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Joi Iul 09, 2015 10:31 pm

1)Ai primit de la Mama si Tata Dz o serie de atribute, dar si proiectia ta, fu tot de ei facuta, de aceea esti unic, asta era rolul lor; ei insa au primit de la Dz scanteia Divina in jurul careia au creat o constructie complexa numita popular suflet, ceea ce denota ca esti creatie terminata...
2)Aksha poate fi accesata... Nu vb tu snoave aici, si eu am acces uneori si nu-s unica.... unii pot intra, altii pot cere raspunsuri, iaca asa unii in ambele modalitati, rand pe rand. Acum n-o sa-mi zici ca nu-i drept pt ca tu nu ti-ai pus problema ca este si nici sa incerci accesarea, ai fi putut-o accesa si fara sa pricepi ca ai accesat-o.
3) Nu-s snoave, unii pot accesa natural acea biblioteca....Nu fa pe indarjitul, stimabile !
4) Nute mai impiedica de termeni, formulari... religiile sunt create cu un scop... Daca pui osul si cetesti ce am indicat nu pierzi nimic, in sustinerea a ce am aratat ca e de cetiti pt destelenirea minciunii vin acum ci o carte ce costa bani, de la editura Excalibur, se numeste "Cele cinci chei" si e canalizare dp un arhanghel celebru si te trezeste si acea carte.
5) Nu ma mai pune sa caut in ceva manuit si dezmembrat niciodata nimic !
Nu iti fa mare punct de referinta din ea, ca nu are sens...
Cand o sa fie pusa cap la cap si reintregita cu toate evangheliile celor 12 apostoli, cu evangheliile 1 si 2 ale lui Adam si Eva, Maria mama, Maria- sotia, etc... vbim serios din ea ca atunci avem o opera nealterata, insa nu cred ca va raspunde la intreaga problematica creata aici pe planeta de intruparile numeroase si intentionate ale intunecatilor ce au produs disturbari teribile, iar Mama Gea nu era pregatita sa ii primeasca si educe, asa ca avem o serie de creaturi cu nivel de constiinta maro si negru, ceea ce inseamna ca au nivel de constiinta LIPSA si noi suntem obligati sa le suportam aberatiile mai ales in plan energetic unde-s stapani sau dominatori....
Dar ca sa stii, in trupul lui Isus au fost trei mari suflete concomitent....mai retin numele la doi, Lord Sananda care are o scoala de lumina cu doi ani si 26 d lectii, e tot canalizare, si El Morya, ce e canalizat frecvent, e fiinta de lumina; prezint scuzele mele celui de al treilea, al carui nume l-am uitat...
Si o observatie personal constatata si regasita clar exprimata de cetitorul englez neutru - neutralitatea in sine fiind conditia ce a accesa info din Akasha - fiintele evoluate in Lumina sunt disparate, iar fratiorii de tenebre foarte uniti si mental colectiv unde circula urgentel infermatia, instantaneu de fapt...stiu toti totul.... nici intimitate nu mai e....
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 51
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Sam Iul 18, 2015 8:55 pm

1 De la mama si de la tata nu ai primit atribute ,...ci ai primit VIATA!
De la Dumnezeu nu ai primit niciodata nimic asa cum nimeni nu primeste niciodata.
2 si 3 Daca tu poti accesa ceva ce un om normal nu poate face ...inseamna ca tu nu esti o persoana normala , ci un caz pentru psihiatrie.
Iti spun asta fara intentia de a te jigni
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Lun Iul 20, 2015 2:06 am

Te bagi in vb... Dar atent de ce nu esti? Mama si Tata Dz, nu dau viata, ei sunt Creatorii de Sus, ingerii ce abia asteapta sa implineasca ce pofteste Dz.
2+3) Inca nu ai avut acces la cei ce pot accesa Akasha?
Imi pare rau pt tine... Unii din serviciile de spionaje/securitate ii spun si Mintea Superioara si cand te racordezi la propria ta MS - sau accesul tau personal in Akasha discerni automat minciuna de adevar in orice scriere terestra....
Nu te limiteaza nimeni decat propriile tale oprelisti, cele implementate de traditiile mostenite si cele al carui autor esti tu singur... Mie nu imi baga pumnul in gura ca nu iti permit : mereu asa se pune p[roblema cand apar persoane ce vb liber despre capacitatile native ce le avem ca asemanarea cu Dz ; in cazul acesta fara sa va suparati pe mine, ar trebui sa il internati si pe Dz deoarece el este cel mai capabil: omniscient, omnipotent....
Chiar nu va e jena sa va comportasti ca niste trogloditi? De ce postati aici, mergeti la sapa ca nu depasiti nivelul !
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 51
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Dum Noi 29, 2015 9:55 pm

Rora9 a scris:
Te bagi in vb... Dar atent de ce nu esti? Mama si Tata Dz, nu dau viata, ei sunt Creatorii de Sus, ingerii ce abia asteapta sa implineasca ce pofteste Dz.
Problema este ca eu nu de Dumnezei din ceruri vorbeam ci de Dumnezei care ti-au dat TIE viata , adica mama si tatal tau!
Serviciile de spionaj au ca si preocupari si aceea de a te baga pe tine in ceata astfel incat sa nu mai judeci limpede cu scopul sa te poata manipuleze ei cum vor, sau cu alte cuvinte ei continua aceeasi treaba care a facuit-o si religia, dar acum de pe o pozitie noua cu diferite aspecte in functie de preocupariule subiectului care poti sa fi si tu

Sus In jos
Rayna
Lancier
Lancier
avatar

Numarul mesajelor : 350
Localizare : Romania
Puncte : 388
Data de inscriere : 12/05/2010

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Lun Noi 30, 2015 5:39 am

Toate religiile, indiferent ca e vorba despre crestinism, satanism sau altceva, au in spate niste manipulator. Aduna oamenii si le impun aceleasi credinte. Ma uitam la cei din Bucuria lui Satan. E un site international tradus si la noi si sunt persoane care se ocupa in Romania. Au pus si o poza a lui Satan(care arata ca Isus de prin revistele mortorilor lui Iehova). Cica i s-a aratat inaltei preotese Maxime(nu stiu cine e aia, de prin America). Cica nu se arata tutror, doar celor evoluati. Ceiallti tre sa creada. Ii inroleaza exact ca la crestini. Alte grupari sataniste zic ca ele au dreptate si ca ceialti ar tb distrusi(ex Order Nine Angles).Altii lupta pentru uniunea satanismului(ca si la crestini cu ecumenismul).
De ce ar trebui un Dumnezeu, Zeu sau o autoritate sa zica vecinului sa imi transmita?E prea mandru si nu vrea sa vb cu oricine? Ori eu n-am urechi si nu-s capabil sa aud? Ori e nu e capabil sa se faca inteles? Ce dreacu? Ori sa nu zic... altceva?
Cica Satan e arian si aia tre sa fie nazi. Cica ar locui undeva si ar fi urias sau cam asa ceva ori extraterestru. O exista o forta, energie, principiu creator, dar nu asa cum zic ei.
Sunt reali zeii, dar acesti sunt aspecte, energii, nu  oameni cu pu... si pi... pe care sa ii chemam noi la vointa sa ne-o traga. Adica, ei ca zei, nu pot veni si in plan fizic, tre sa fiu eu in stare de constiinta modificata sa ii vad(sa fiu hipnotizat sau sumat iarba)?
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Lun Noi 30, 2015 10:41 am

Uite cum sta treaba, serviciile secrete sunt cele care au extrem de mare cunoastere si popii intunecati. In Ro azi vei gasi in orice altar de oras si un popa aservit fortelor de tenebre. Asta e realitatea azi. Intr-o vreme ma luptam cu Preafericitul si ii ceream sa ii scoata pe astia de intuneric si am avut un raspuns ce m-a intors pe dos:"Sa ii mai las macar 5 in Ro" cu care nu face decat sa mangaie pe crestet imparatii pamantului, recte politrucii, asa cum scrie la Apocalipsa:"Iata curva cea mare care a curvit cu toti imparatii pamantului" Prea mult dupa Biblie eu una nu m-as lua pt ca imi este clar ca e manuita expre si ne lasa in ceata, Stiu insa ca sunt alte surse care mai arata cate ceva din grandoareal splendorii creatiei omului. De exemplu candva treceam de la starea densitatii de la dimensiunea a 3-a la a 5-a foarte firesc, ceea ce azi nu stim sa mai facem, apoi din 36 de catene ADN avem 34 deconectate, e unul singur pe planeta ce avea acum 3 ani reconectata a 3-a catena cu ajutorul civilizatiei cu evolutie pe Lumina numita Hatori. Cei ce au activate capacitatile de comunicare - impropriu spus - astrala pot comunica cu ei, ins apt asta trebuie sa fii in Lumina cu existenta, adica sa nu treci [pt avantaje materiale in tabara opusa]... Religiile sunt forme de control, cine vede in plan energetic, o sa vada cum pe sf liturghie celebrata azi in toate besericile a lui Sf Gura-de-Aur vin alternativ energii ca in tortul Dobos un strat d elumina si unul de intuneric si tot asa...  Cele de intuneric se ocupa de cei ce au intuneric in ei( adica acele ganduri si pacate comise) si investigheaza ce este de aflat de catre Lumina care nu se murdareste la scanat si asa ca fac serviciul respectiv cei de intuneric, apoi se afla si in Lumina caci ei comunica. Cine este Cristul... Depinde cum gandesti, stiu ca tot ce este creat de Dz qare replica de intuneric... recent am primit o info necesara evolutiei mele, nu stiu daca iti este tie acum necesara sau daca o poti acum accepta... Isus real de Lumina fu aici intr-adevar, si facu asteptare multa pana puse de acord fiecare factiune evoluata cu pretentii asupra acestei planete si astepta cca 2000 de ani, apoi se spune ca fu deturnat, adica convins ca nu acum este momentul ca va fi pe viitor altul mai bun, deoarece interesele celor ce fac aici afaceri cu energie si afacerile sunt la nivel cosmic, galactic si de universuri nu le convenea, ar fi stopat traficul mafiot galactic de vigoare; in lumina aflarii intereselor acestora (ce pot crea o ferma de vigoare peste noapte in careva colt de univers ce intruneste apriori niste conditii de viata pta produce vigoarea necesara celor ce s-au desprins de Dz-Sursa si cauta cumva sa supravietuiasca, caci sursa la viata este Dz, iar ocolit naste astfel de carente poti trage singur concluzii despre religii si nu numai ci ca sunt multe fiinte cu puteri mari care au interese departe de Dz, insa Isus a trebuit in spirit Divin ( care nu forteaza pe nimeni niciodata) sa tina cont si de acestia, a avut nevoie si de aprobarea lor pt a veni ( tot la Apocalipsa vei vedea cum este chemat sa scoata din limbul purgatoriului pe patriarhii si cei nevinovati ce il asteptau si il toot chemau, acum intelegem de ce intarzierea). Asta e de inteles doar cand ai citit intai biblia, apoi faci evolutie spirituala si ghidul tau te invata si apoi iti deschide calea spre a primi info dincolo de Biblia truncheata caci au fost selectate evangheliile si lipsesc de la fiecare apostol si de la Adam si Eva cate doua si de la Maria-Magdalena si altii, Maica Domnului inclusiv avea scrisa evanghelie, iar info despre incarnari succesive a fost scoasa din Biblie la ordinul imparatesei Elena caci oamenii stiau si nu voiau sa respecte planul incarnarilor motivand ca au atatea vieti inainte si cereau modificarea puzle-lui karmic, iar preotii ce aveau rolul de a-l urmari si indeplini nu mai faceau fata, se plansera imparatesei si scoasera pasajele din biblie si reisi ca toti oamenii au o singura viata - ca samtamiile create de sefii iadurilor ce nefiind Sursa nu pot da scanteia divina pt constructia numita suflet -  si uite asa se pierdu info...
Religiile sunt create expre pt a manipula oamenii, a-i aduce in starea de creatie mentala a energiei d ebuna calitate; din pacate odata ajuns in beserica te ia la purecat popa ce are fata, sotie si ia si bani negri de la politruci pt a fi descarcat de fapte rele de orice natura si a i se da ceva energie de buna calitate din enoriasi, adica furt de  calitati, atribute, apoi alt fel de furt este facut de cei ce sunt vechii securisti si cauta talentele in copii dotati de parintii cosmici, sau Mama-Dumnezeu si Tata-Dumnezeu.. si asa ies peste noapte mari actori, actrite, arhitecti, lideri falsi la guvernare. Baietii fac asta pt bani, caci li se cotizeaza si lor, nu sunt dezinteresati si creaza falsi monstri sacri... sau femei de plasat pe langa cei mai bogati oameni de afaceri planetari, agenti secreti de trimis in vremea razboiului rece in USA, mereu pot crea ceva si imbunatati viata fiilor lor nedotati realmente, dar ... imbunatatiti ulterior din cei ce au de sus dat odata cu iubirea pt popor; si primesc niste aschimodii darurile si nu au iubire de popor si uite cum merge tara asta apoi... Te uiti la TV? O sa intre demonii prezentaorilor de stiri in tine, prin ochi, daca ai vre-un amic initiat pe o serie de tehnici roaga-l sa iti deschida al treilea ochi si o sa ii vezi cum vin in casa ta; o celebra stirista de Craciunul anterior pur si simplu mitralia cu demoni frumos imbracata in craciunita si pe fond muzical de sarbatori, vesel inconjurata de copii craciunei si ei, iar ea mitralia de zor! Acestia sunt cei ce singuri au ales intunericul. Am fost in 2013 la un curs de IAC la Bucuresti, acolo am aflat ceva ce in copilarie mai descoperisem, ca exista in Portugalia de peste 30 de ani creata o structura ce invata si studiaza inca si preda tehnici de iesire din corp, dedublarea noastra de care este plin internetul... In cercetarile lor au descoperit ca avem niste fiinte pe planeta, nu multe cca 60 care au trei cicluri cosmice de evolutie spirituala... Un ciclu de incarnari are 108 vieti si apoi vine ciclul solar, intre timp cand esti destrupat inveti ce este pe planetele din sistemul tau solar si, din inger planetar ( dp incheirea vietilor terestre asta devii) cauti sa evoluezi si sa ajungi inger solar, apoi inca nu era scris in cartea lui Scarlat Demetrescu pt ca am inteles ca din 6000 de pagini au pus la dispozitie umanitatii doar 600... dar incearca te rog sa intelegi cat de multe vesnicii sau nici nu stiu care este termenul corect sa il rezum in timpul nostru terestru au avut cei 60 la dispozitie daca ei au trei cicluri cosmice de evolutie... acestia sunt cei ce au dorit sa guverneze planeta in liniste, comod si care creaza evenimentele spatio-temporale, razboaie in timp fac impreuna cu cele 14 fiinte multidimensionale - adica care sunt constiente de fiecare despartire a sufletului lor coborand din dimensiuni inalte care se face in nr de 12 in fiecare plan de sus coborand sufletul se divizeaza in 12 parti si tot asa mereu pana la 3D. Unii se intind pe 9D-3D, altii pe interval mai scurt 6D-3D. Ei, acestia 14 au luat-o putin inainte chiar Dz real pt ca au actionat repede, iar cei 60 sunt invadatori din alt univers de tenebre ce vor sa stapaneasca aici dp ce si-au distrus planeta lor care acum este muribunda si parasita... Caci si planetele sunt fiinte vii au ceakrasuri ca noi si trairi si sentimente, il recunosc pe DZ si il adora, ii canta si ele si sorii muzica celesta impreuna cu ingerii. Intr-o vremem fu o infectie cauzata de ceea ce  cei foarte avansati numesc CReatorul nebun, adica cei ce au la dispozitie tehnologia avansata in care codurile vietii sunt intoduse si se formeaza viata. Asa poti intelege de ce  pot aparea ferme de vigoare peste noapte undeva in Univers. Iar acel creator fusese aliniat Luminii si intr-o zi - ca sa ma exprim asa terestru - i-a venit ideea ca ce se intampla daca introduce invers codurile vietii in tehnologia aceea avansata? Si a facut experimentul. Numai ca toate erautaman creat pe dos, ce trebuia s afie bland devenise agresiv, ce treebuia sa respecte ordinea creatiei gandita de \creator, a dorit sa supuna si sa stapaneasca si aici ma refer la fiinta umana care este astfel supusa, de mult redusa la doua catene de ADN si usor de manipulat. Acele creatii au fost exterm de nocive, in special la formele mici de viata,  care erau cele mai agresive. Sa iti dau un exemplu o musca are sa zicem codul vietii mic, sa o luam pe literele alfabetului, sa zicem ca o musca are de la  A-C,  o maimuta are A-M, doar omul are A-Z alfabetul complet; cu cat insa erau mai mici, cu atat erau mai agresive, inteligente si dinamice. Asa ca au infectat o mare parte din |Univers - sincer din care nu stiu ca sunt mai multe concentrate ca papusile Matrioska si au creat daune teribile care l-au pus pe ganduri pe Dz insusi si atrebuit sa creeze in contracarare niste suflete speciale; asa au aparut sufletele violete intai dintre care sunt si eu, apoi cele de cristal si cele de diamant... Cum vezi din tot raul iese ceva bun la scara gigantica... insa in plan personal... e cu totul altceva, e destul de rau din pacate... Acea invazie a decimat planete, apoi s-a infiltrat ascuns in sefii planetari care s-au refugiat pe alte planete aparent neinfectate dar care au dus nestiut infectia mai departe... Eu uneori pot comunica, oride cate ori maiavansez in cunoastere, mi se da o alta info si mereu este si experienta, nu e agreabila de loc, dar trebuie sa trec prin ele- se pare! In 2008 am citit un site al unei reikiste din Ro, care tradusese o canalizare din USA si cica vbeau niste maestri ascensionati....undeva pe stadion in USA si oamenii asteptau d ela ei o serie de miracole si lor li se facea cu totul altceva. Eu am simtit ca sunt agresata p[shici, o stare dezagreabila pe conurile cefei si ca mi se incetoseaza mintea si judec cu dificultate si parca aaveam ceva greu de conuri legat si nu mi-a placut deloc, am inchis leptopul si apoi m-am dus - in anul urmator la ruga in Ierusalim pt 3 luni si venita de acolo am capatat o serie de info de evolutie spirituala, mi-am crescut vibratia, am fost ghidata sa fac o serie de... dar trec anii si dp  urmeaza momentul cand eram pregatita sa duc continuarea experientei incepute in anul 2008 si ma duc la o tipa sa vad ce este initierea i n  noua energie... si cum si vad putin energiile noua energie se cam ferea de mine... acum ma intreb pt cine era necesar acel interval numai pt mine? Ca vad ca intre timp s-au documentat si ei despre mine, eu nu despre ei... doar m-am pomenit ca vad ce se intampla... Si erau tipi disperati economic acolo la fosta maestra reiki din Oradea, taximetristi si tot felul si toti voiau sa traisca foarte bine brusc si erau cei ce se pretau la jocul gazelor. Asa ca eu ma pomenesc ca sunt intrebata da ca vreau s ail primesc pe maestrul Tobias... Cum sa nu ii respecti evolutia? Sigur ca m-am bucurat enorm sa il am ghid, insa nu era realul Tobias, m-am pomenit foarte urat accesata energetic - cum vezi toti fura ce e bun si de valoare din creatia divina numita OM - eram hipnotizata s anu ma pot opune, si ca prin ceata am auzit ca mi se multumeste ca am renuntat la divinitatea din mine.... eram total neajutorata...intinsa pe un pat de masaj, blocata s anu pot replica si apoi au pus in mine ceva care avea ceva energie si ma invia oarecum, imi simteam altfel sangele in vene, pielea, el defapt controla fiecare parte a corpului meu. Era intr-o sambata... ajunsa acasa am inceput s ama simt rau, rau teribil de rau, simteam ca mor l anivel celular si m-am tarat in pat cu leptopul langa mine si am ascultat  ceva ce ma reconecta la realitatea divina: Solfeggio Harmonics 963. Si asa am stat toata noaptea, asa mi-am revenit si adoua zi au urmat discutiile cu gaza si aia a inceput sa imi spuna adevarurile lor. Ei erau planete de paduchi lati ( din aceia creati cu codurile invers) ca si-au botezat planeta Tobias si ca vin aici sa evolueze.... intr-un mod infiorator: ei vor sa se recreeze din noi si vor in final sa se infatiseze la Mama si Tata Dumnezeu pe post de copilul lor: mama si tata eu sunt copilul vostru am venit acasa. Dar am inteles ca rod efectiv din noi energiile noastrem ca fac o risipa teribila. Am purtat pt ca eu puteam munca de lamurire cu ei; intre timp am avut un proces undeva si in sala era o tipa faina jos palaria ce avea si ea o entitate luata, popular numit drac, si eu aveam cu mine miniplayerul si ascultam in sala cu castile pe ureche si il vedeam sub puterea muzicii mele.. El a venit la mine si am vb putin pt ca aia era in fata judecatoarei si trebuia sa pledeze speta si se balbaia teribil, el fiind colegat cu ea pe mental, ea nu mai facea facea fata singura si s-a retas spunand ca trebuie s ao ajute. Dar am vb cam asta:'Tu ne vezi! SI? Pai nu ai ceva contra noastra? NU! SUNTETI CREATI SI VA RESPECT. PAi am auzit ca tu esti contra noastra. PAI VEZI CA NU AM TREABA CU VOI, VOI S AMA RESPECTATI CA SI EU VA RESPECT.INCA NU STIAM CE ESTE PT CA ERA DOAR O SILUETA INTUNECATA CU ASPECT UMAN... SI ERA FOARTE POLITICOS SI ATENT SI INTELIGENT... APOI MI-A SPUS CA DESPRE MINE E CLAR CA S-AU SPUS MULTE MINCIUNI SI EL ESTE CEL CE A APARUT IN MOMENTUL CRUCIAL CAND ERAM INVADATA DE PADUCHELE LAT IN ORADEA  CEL CE VENISE CA TOBIAS SI GATA M-A CUCERIT. A verificat ce mi se facuse, l-a degradat pe falsul Tobias care era ceva sef de legiune si l-a dus pe planeta lor unde a fost inchis pt nedreptatea pe care mi-o facuse mie la sugestia unei tipe nepoata de vrajitoare ce am avut nefericirea de a o cunoaste prin bunica mea devenita vaduva ci o pensie de urmas injumatatita, la care a stat in chirie ea si care fiind experta in rele uite cum m-a urmarit si ce ticalosie mi-a inscenat. El, falsul Tobias, luase din mine pt a duce la aceea ce aveam eu bun si in schimb nu imi dadea nimic, desi e o regula de onoare si acolo: iei pt ca faci ceva conform intelegerii, dar cu mine nu a fost intelegere, a fost invazie pt scop de jaf. Apoi, mi-am revenit,  cel evoluat a spus un nume pt a-l chema cand eu am nevoie, dar nepoata de vrajitoare a convins-o pe avocata sa nu il lase sa revina la mine, mie mi-au sters mintea sa nu imi amintesc numele lui.
Este o experienta pe care am vrut s ao impartasesc aici... nu stiu cui este utila... poate va fi... insa in contextul religiilor ea este importanta pt a le micsora influenta deoarece aceste lucruri se petrec, preotii le stiu, si daca nu se canalizeaza vointa unui grup de popi bine intentionati asupra fiintei atatacate... se ramane asa...Eu am avut norocul ca acela m-a ajutat doar pt ca vazuse nedreptatea in toata dimensiunea ei... si minciunile raspandite pe seama  mea si intentiile rele ale semenilor mei si invazia....Apoi am mai citit un tip... era ceva ciudat in scrierile lui si pana m-am obisnuit cu stilul sua de a percepe - vietuind - enregiile am stat asa usor nedumerita.... apoi a venit d ela sine. Sebastian Stanculescu are capacitatea de a vietui ce este in jurul sau... Nu mai auzisem termenul... dra l-am prins pe parcurs... avand  calitatea aceea el a fostcontactat de Lucifer si acela i-a permis sa il vietuiasca... adica sa il intrepatrunda energetic si sa ii vada imensitatea sa... avea planete si sori incorporate in el,era prin comparatie cu imensitatea Lui Isus cu ceva mai mic ca Isus... deci muncise sa inghita de zor, asa cum am mai auzit eu si am si citit pe undeva ca moartea a doua este asta... prin asimilare/inghitire si ca de acolo nu se scapa.... aceia pare ca erau cei ce nu ii ascultasera ordinele cat fu nr1, apoi fu si el pizmuit la arandul sau asa cum fusese Dz si dat jos si este altcineva acum seful in locul sau... iar de cca peste 2 ani este trecut in Lumina, s-a reintors Acasa sus la cer caci Tatal Suprem si-a vrut fiul inapoi, cazuse in densitate si plecase fara conexiunile de iubire si inca una cu care de acum vin toti, nu mai fac greseala de a veni fara... In 2012 a venit Isus cu grupul sau de ingeri personali, energia Eleua dp el si i-au cantat canecele de Acasa pt ca el sa isi reaminteasca cine era si sa revina... Nu a auzit, ori s-a lasat cautat si eu am fost ghidata sa caut acea canalizare pe |SC KRYON din Germania si desi nu stiu engleza, ceva citind acolo despre Isus tot am inteles si cum au stat 3 zile in asteptare iar el nu se arata, am in ceput sa doresc - pt ca Dz lucreaza prin creatia sa, eu asa am simtit ca trebuie sa il caut s ail anunt_  si am inceput sa emit in plan energetic cu mintea gandurile aceste pt el... am fost vizitata de diversi ce se dadeau drept el, dar am spionat si am inteles ca nu ii vor duce mesajul de teama ca nu stiau cum va reactiona; defapt se temeau ca ii va tranti furios si nu voiau sa se intalneasca cu furia unei fiinte atat de mari.... E de inteles, totusi teama lor. Apoi au venit cei ce erau deranjati sa il piarda pt ca au stiut sum sa il ia, ce ii place si ce nu si l-au folosit si nu voiau sa ii piarda favorurile, avantajul de a-l fi atras spre folosul lor... Apoi pt ca nu m-am resemnat, careva l-a anuntat si am inceput sa ii spun adevarul si sa vb cu el....Infaptuind dorinta Dumnezeului meu si trecand peste faptul ca  mi-a fost adversar  cateva sute de ani in care a contribuit la distrugerea muncii mele din mai multe intrupari unde am actionat ca Om al Lui Dumnezeu...., la porunca Sa. Si apopi am vb despre reintoarcerea acasa, despre drumul spre indumnezeire, imi spune ac el se petrece repede o vreme ( ascensiunea) si pe urma se balteste pe loc si ca de aceea a ales sa fie Dz in acest mod diferit si eu ii spuneam ca el totusi nu este Dz pt ca nu poate fi sursa nefiind completa ascensiunea sa si ca trebuie sa il reia, mai ales daca este asa de greoi de la un moment dat si ca tot pe el il asteapta acea baltire si ca precis ca este necesara ea pt finisarea multor calitati personale inca nefinisate care trebuiesc  slefuite bine, precum si a resctiilor si tendintelor personale de actiune la un stimul pt a reactiona perfect ca DZ real, autentic, iar nu sa dea eroare apoi... si am vb si cu cei pe care i-a propulsat... cand mi-a venit mie s afac binecuvantarea Ierarhiei Celeste care este o pleiada de Dumnezei puternic manifesti in Dumnezeul Suprem si cum faceam asta foarte dezvoltat in sensul ca binecuvantam si fiintele ce traiesc pretutindeni, e complex si nu dau acum detalii, ma supraveghea si a vazut ca faceam o eroare in ordinea enuntului meu, am pus intai creatiile fizice si apoi proiectiile divine si a venit si m-a corectat el insusi explicand ca trebuie sa respect ordinea importantei calitatii fiintelor.
 Cum vezi sunt multe pe langa religii, modul de a comunica este dat de sus, insa tendinta de a inabusi acest sistem natural a  fost inabusita pt ca  nu vor cei cei controleaza umanitatea prin religii si nu numai sa putem comunica liber sa stim adevarul... asa ca cine intreaba ca unde scrie in  Biblie despre Cristosul de tenebre sau orice altvceva nu are  mare deslusire. Uite si acum ca am scris numele lui LUcifer au si venit la mine cei de el promovati, diferiti politruci si am avut discutii cu ei ca de ce ma controleaza... ca sa vezi ce interconectati sunt oamenii si cum sunt supravegheati.SoimosRora9Te bagi in vb... Dar atent de ce nu esti? Mama si Tata Dz, nu dau viata, ei sunt Creatorii de Sus, ingerii ce abia asteapta sa implineasca ce pofteste Dz.
Citat :

Problema este ca eu nu de Dumnezei din ceruri vorbeam ci de Dumnezei care ti-au dat TIE viata , adica mama si tatal tau!
Serviciile de spionaj au ca si preocupari si aceea de a te baga pe tine in ceata astfel incat sa nu mai judeci limpede cu scopul sa te poata manipuleze ei cum vor, sau cu alte cuvinte ei continua aceeasi treaba care a facuit-o si religia, dar acum de pe o pozitie noua cu diferite aspecte in functie de preocupariule subiectului care poti sa fi si tu

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 51
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Vin Dec 04, 2015 6:35 pm

Thuamneee cata polologhia!
Pai cine crezi ca arev timp sa citeasca atata?
Pai sunt asa de multe probleme de combatut in ea ca raspunsul meu ar trebui sa fie de macar 10 x mai lung decat postarea ta!
Las ca imi fac timp sa o citesc si sa iti spun ce nu mi se pare koosher in ea!
Sus In jos
Rora9
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 16
Localizare : romania, nord
Puncte : 16
Data de inscriere : 06/07/2015

MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   Sam Dec 05, 2015 1:17 am

Era o sinteza...  sau justificam ceva dand cui vrea sa pape mura-n gura. Dar este experienta mea de viata, o impartasesc bucuroasa, eu in orasul meu sunt apreciata de tipi ce au cunoastere pt ca sunt profesori universitari si erau si inainte de `89 si faceau parte din secu, aveau acces la tehnici de control si manipulare, lor le trebuia in special cea de monitorizare mentala pt a le fi mai usoara munca cu studentii.... Ei au despre meine mai multe date si uneori ma completeaza, cand ei vad ca mi se oculteaza de catre cineva ceva intentionat o info privitoare la utilizarea fiintei mele, ma informeaza, iar in altele imi sorb cunoasterea avansata pt ca nu toti oamenii sunt egali si nu toti oamenii au drept la o informatie rezervata elitelor... Asa  ca sa stii de la mine, nici in fata mortii nu suntem egali, unii pot sa isi prelungeasca viata, altii mor in locul lor in schimb. E un spatiu public si nu iti pot da nume, dar ai intelege ca numai cei privilegiati au aceasta cunoastere si reusesc sa o si faca. Daca ai fi intrat putintel  si prin gnoza, ai vedea ca elitele, vb clar acum, regii, familiile regale aveau drept la cunoasterea ocultata vulgului...Tehnici, secrete, si aveau popi initiati executanti ai tuturor dorintelor lor.... Si politrucii actuali au si ei si ironia jurnalistilor care ii infatiseaza in scrierile lor cu apelativul Baronii locali... exprima o realitate a dreptu;lui arogat de acestia de a fi proprietarii darurilor celor nascuti si care au proprietati in orasul unde primaresc. Prima info ce a dorit-o turn\atorul la secu devenit primar in orasul meu a fost de la cel mai vechi topograf al orasului... ce voia? Sa afle cine au fost boierii locului... din motive clare : pt jaf economic si de jaf energetic.... Uite cunoastere data celor ce nu au iubire de popor, caci Dz o dadea la pachet, cu iubire imensa in inima voievodului roman, dara de la un tigan corcit si turnator la secu a carui nevasta a stiut ca daca deschide picioarele unui greu al politicii isi face sotul apoi primar, ce te poti astepta? Devine calaul celor ca mine...Nici DNA nu intra pe ceea ce se face acum in Ro., e neocomunism.. Si in puscariile politice erau distrusi cei buni si apoi manipulati sa ierte calaii pt ca le-au si transferat culpele lor pt a le duce dp destrupare...Si asta stiu pt ca mi s-a comunicat mie ce-s medium nativ undeva intr-un loc sacru. Nu dau detalii pt ca nu vreau sa interfereze care acolo.E mai bine asa.Nu stiu cu cine vb. Cert este ca nu este iertare pt asemenea fapte contra semenilor. Nu o spun eu, ci DUMNEZEU.Este pt mici scapari, nu pt cei  ce detin cunoastere avansata si o utilizeaza gresit. Nu este pt cei ce desfac omul in componentele energetice ca pe o masina in piesele de schimb pt a "remodela" pe altii. Cei dotati au o misiune luata in fata Divinului si acestia o fac imposibila. Interfereaza. Lucifer, a devenit intr-adevar aducator de cunoastere avansata... insa cui a dat-o? Cui l-a adulat ca sa o capete. Este imens pe eneregtica, nu stiu daca are universuri, sau aproape un univers in el.... Acum ca s-a dus, a lasat karma de tras celor ce l-au folosit !!!! Si ei au acum de tras biine, inca nu, cas- intrupati, insa dp destrupare ii asteapta candva... Pt ca exista posibilitatea sa negocieze ca sa sufere ceva mai tarziu, iar intre timp se tot intrupeaza in alte existente si cauta fraieri sa ii incarce cu pacatele comise in vietile lor anterioare... Si asa spera sa scape, insa nu reusesc decat sa sporesca aeonii de tras in chin, caci nu fac decat sa oropseasca pe altii. Recent a aflat de la mine o mare doamna a politicii europeene aceasta, ea a fost ghidata la mine fiind fiica lui Hitler. Sa nu incepi cu ce stii depsre el, ca una e realitatea confectionata pt popoare si alta realitatea autentica. Am vb si a renuntat. A inteles ca nu isi ajuta tatal,ci ii va crea eternitati de chin suplimetare pe langa cele ce le are deja. Vezi, din asta poti intelege doua lucruri, se cauta ca noi sa ne facem  cat mai multe pacate si asta este scopul agentilor din iaduri, deoarece ei au aceasta misiune: sa tina la dispozitia sefilor de iad cat mai multe suflete si cat mai mult timp. De ce? E simplu. Sufeltul este o forta imensa care inglobata confera putere din Sursa celor ce au gasit tehnica aceasta de a-l imputina pe Dz. Cu cat are mai multe suflete la dispozitie un sef de iad devine mai puternic, ii creste forta  si din acest motiv isi trimite creatiile sale dotate fara suflet dsar cu o serie de info si conexiuni cu spirite intunecate foarte avansate in cunoastere  care ii ghideaza direct si le dau info si detin adevaruri mari si toate sunt contra noastra. Contra a ce avem de facut noi pt Dz real aici. Nu le pasa de misunea sufletelor inalte ce vin aici, atrag prin sex in astral la intrupare sufelete inalte si fac copii eneregtici si apoi ii trransfera in corpurile copiilor lor pt a avea drept sa ceara averi pt aceia de la cei folositi astfel. Uneori transfera in corpurile amantelor energii de la femei de cer inalt si vin la intrupat suflete inalte care apoi sunt prinse in capcana si date intunericului dar; odat instruiti pe intuneric, ei sunt extrem de duri si rai si intaresc fortele lor, slabindu-le pe cele ale fiintelor de lumina, cu care apoi se lupta. Sa atragi un elohim in intuneric este scopul lor pt ca acela va deveni un drastic contra celor ce-s inca aici intrupati dar tin linia luminii... Nu e la fel sa opui o creatie neterminata de intuneric uneia de lumina... dar cand treci pe intuneric un copil elohim si apoi il opui unui elohim intrupat...este deja ceva foarte greu de suportat de elohimul ramas in lumina...Sunt atatea pe planeta asta care-s ascunse oamenilor... Cert este ca al treiule razboi mondial  nu va porni, au vrut s ail creeze, dar nu le iese, pt ca sunt intrebati si elohimii si cei din familia de creatori intrupati aici acum, care au spus NU, asa ca generatorii celui de al treilea razboi mondial, au ratat, asa cum au ratat sa distruga planeta in 2010, pe fondul prevestirilor pt anul 2012... Inca din 2010, in ianuarie au inceput sa caute cristalele pierdute si negativ polarizate ale Atlantidei... insa imediat oameni cu cunoastere au reusit sa ii opreasca...S-a comunicat sus la cer inalt cu cine trebuia, au venit, le-au gasit, le-au dus unde nu le sunt accesibile...Si uite asa am ramas in viata cu totii si planeta si viata este intacta in toate regnurile.
Sa ascensionam
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?   

Sus In jos
 
Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Dialoguri :: Dueluri :: Dueluri de pe alte forumuri-
Mergi direct la: