Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Protocoalele Francmasoneriei

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Zeus
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 108
Varsta : 52
Puncte : 11
Data de inscriere : 18/04/2008

MesajSubiect: Protocoalele Francmasoneriei   Lun Apr 28, 2008 9:45 am

Al X-lea protocol secret francmasonic

Forța tainică a lucrurilor în politică. "Genialitatea diabolică a josniciei. Ce modificări promite după aceea lovitura de stat francmasonică. De ce apreciază francmasonii sufragiul universal. Stima de sine însuși. Șefii francmasoni și promovarea lor. Conducătorul cel genial al francmasoneriei. Instituțiile statului și funcțiile lor. Otrava cea puternică a liberalismului. Constituția este totdeauna școala neînțelegerilor ce apar între partide. Noua eră republicană. Președinții statelor sunt aproape totdeauna creaturi "de paie" ale francmasoneriei. Responsabilitatea limitată a președinților statelor. Misterul afacerii "Panama". Rolul important al camerei deputaților și al președintelui statului. Francmasoneria este totodată și o forță legislativă. Noua constituție republicană și rolul acesteia. Trecerea ulterioară la "autocrația" francmasonică. Momentul secret al proclamării "regelui universal" al planetei Pământ. Inocularea criminală cu microbi și viruși ale diferitelor boli precum și alte fapte malefice ale francmasoneriei.

Încep astăzi repetându-vă ceea ce v-am mai spus anterior și vă rog să vă aduceți aminte că guvernele și popoarele nu văd decât aparența, înfățișarea de la suprafață a lucrurilor. Cum ar putea ele să descurce înțelesul ascuns al lucrurilor și situațiilor când reprezentanții lor se gândesc mai mult la petreceri înainte de orice? Este foarte important pentru politica noastră să cunoaștem acest amănunt. Ne va fi de folos când vom trece la discuția diviziunii puterii, a libertății cuvântului, a presei, a libertății de conștiință, a dreptului de asociere, a egalității înaintea legii, a inviolabilității proprietății și a locuinței, a impozitului și, în sfârșit, la discuția retrospectivă a legilor. Toate aceste probleme sunt de o asemenea natură încât nu trebuie să te atingi de ele de-a dreptul și pe față, înaintea poporului. În cazul când suntem siliți să luăm contact cu ele, nu trebuie să fie înșirate una câte una, ci trebuie să declarăm în bloc că principiile dreptului modern sunt respectate și recunoscute de către noi. Însemnătatea acestei omiteri constă în aceea că, un principiu căruia nu i-ai spus pe nume, ne lasă libertatea de a exclude din el câte ceva fără ca aceasta să se observe, pe când, dacă le-am enumera tot ceea ce vrem să excludem, toate acestea ar putea fi primite cu rezervă.

Poporul credul și prost are o deosebită și o mare stimă pentru geniile politice și răspunde tuturor actelor de violență ale acestora prin cuvinte: "E ticălos, grozav de ticălos, dar cât de dibaci! Iată aici este numai un joc abil, dar cât de viclean este jucat, cât este de obraznic!"

Noi socotim că este necesar să atragem toate națiunile la zidirea unui noi edificiu fundamental al cărui plan îl avem acum gata. Iată de ce trebuie ca, înainte de toate, să dăm dovadă de această îndrăzneală și de această putere a minții care, prin persoana influentă a actorilor noștri, va sfărâma în scurt timp toate piedicile din calea noastră. Când undeva vom fi dat, atunci când este cazul, lovitura noastră de Stat, vom spune și vom repeta popoarelor: "totul merge îngrozitor de rău, toți au suferit mai mult decât poate răbda un om. Noi vom îndepărta acum pricinile suferințelor voastre, adică naționalitățile, granițele și diversitatea banilor. Bineînțeles că sunteți liberi de a ne jura sau nu credință, însă puteți voi oare face aceasta pe bună dreptate, dacă o faceți înainte de a fi văzut ceea ce vă oferim noi?" Atunci ei ne vor slăvi și ne vor purta în triumf într-o însuflețire înnebunită de nădejdi. Votul public, din care am făcut arma ridicării noastre la putere și cu care i-am obișnuit pe oameni prin diferite uniuni și tovărășii (până și unitățile cele mai mici ale membrilor omenirii), își va juca o ultimă dată rolul, pentru a exprima dorința întregii omeniri de a ne cunoaște mai de aproape înainte de a ne judeca.

Iată de ce trebuie să împingem toată lumea la votul public, fără deosebire de clasă și de cens electoral, pentru a putea întrona absolutismul majorității, pe care nu-l poți obține de la clasele censitare inteligente. După ce vom fi obișnuit în acest chip toată lumea cu ideea propriei sale valori, vom nimici însemnătatea familiei creștine și valoarea ei educațională, de asemenea nu vom lăsa să se ridice individualitățile, cărora mulțimea, călăuzită de noi, nu le vor îngădui să iasă la iveală și nici chiar să vorbească. Ea va fi pentru aceasta obișnuită să nu asculte decât pe noi, care îi plătim supunerea și atenția. În acest fel vom face din popor o forță atât de oarbă, încât nu va fi în stare să se miște în nici o parte, fără a fi călăuzită de agenții noștri, puși în locul conducătorilor săi. El se va supune acestui regim, deoarece va ști că de acești noi conducători vor depinde câștigurile sale, darurile gratuite și tot felul de privilegii pe care le va avea.

Un plan unic de guvernare trebuie să iasă dintr-un singur cap, deoarece ar fi incoerent și fără legătură, dacă mai multe minți și-ar împărți sarcina de a-l stabili. De aceea, noi trebuie să cunoaștem acest plan de acțiune, dar nu trebuie să-l discutăm decât noi între noi, pentru a nu-i distruge caracterul genial, legătura dintre părțile sale, puterea practică și înțelesul tainic al fiecăruia dintre punctele sale. Dacă este discutat și schimbat prin votul public, atunci planul nostru va păstra urma tuturor concepțiilor false ale minților care nu vor putea pătrunde adâncimea și legătura scopurilor urmărite. Planurile noastre trebuie să fie secrete, puternice și bine concepute. De aceea noi nu trebuie să aruncăm munca genială a conducătorului nostru la picioarele mulțimii și, de asemenea, nu trebuie niciodată să o încredințăm nici măcar unei socități restrânse.

Aceste planuri nu urmăresc deocamdată răsturnarea instituțiilor moderne și a statelor existente. Ele le vor schimba numai economia și, prin urmare, toată dezvoltarea lor, care astfel va ajuta mult realizarea planurilor noastre.

Structuri aproape identice există, sub diferite denumiri, în toate țările: Reprezentanța, Ministerele, Senatul, Consiliul de Stat, Corpul Legislativ și Corpul Executiv. Nu trebuie să vă explic acum mecanismul legăturilor dintre aceste instituții, deoarece îl cunoașteți prea bine. Observați numai că fiecare din aceste instituții corespunde unei anumite funcții importate a Statului și vă rog să mai observați că ceea ce este foarte important este nu instituția, ci funcția. Așadar funcția și nu instituțiile sunt importante. Instituțiile și-au împărțit toate funcțiile guvernamentale: funcții administrative, legislative, executive. De aceea ele lucrează în organismul Statului ca și organele în corpul omenesc. Dacă stricăm complet o anumită parte a mașinii Statului, aceasta va cădea bolnavă, și la fel ca în cazul corpului omenesc mai devreme sau mai târziu Statul va muri.

Când am introdus în organismul Statului otrava liberalismului, toată construcția sa politică s-a schimbat; Statele au căzut bolnave de o boală mortală: descompunerea sângelui lor vital și nu ne mai rămâne acum decât să așteptăm sfârșitul agoniei lor. Din liberalism s-au născut guvernele constituționale care au înlocuit, pe seama credulității creștinilor, autocrația salvatoare cu Constituția care, după cum știți, nu este altceva decât o școală de discordii, de neînțelegeri, de discuții, de deosebiri de vederi și de frământări sterpe ale partidelor. Într-un cuvânt aceasta este școala a tot ce face ca un Stat să își piardă individualitatea și personalitatea. Atât tribuna cât și presa a condamnat pe conducători la inactivitate și la slăbiciune. Ea a făcut astfel din ei niște elemente puțin necesare, nefolositoare. Prin aceasta se explică ușurința cu care se va realiza răsturnarea lor. Epoca republicană a devenit atunci posibilă, fiindcă am înlocuit pe guvernator cu o caricatură a guvernului, cu un președinte luat din mulțime, din mijlocul creaturilor noastre, al sclavilor noștri. Aici se află fundamentul minei săpate de către noi sub poporul creștinilor, sau mai bine zis sub popoarele creștinilor.

Într-un viitor apropiat vom întemeia în același mod responsabilitatea președinților de republică.

Atunci vom putea introduce fără teamă anumite schimbări ce ne vor fi favorabile nouă, de care nu va răspunde decât această creatură a noastră care va fi o marionetă. Ce ne pasă nouă dacă rândurile celor ce aleargă după putere vor deveni mai rare sau dacă se vor produce, în lipsă de președinți, încurcături capabile de a dezorganiza în întregime țara?

Pentru a ajunge la acest rezultat, care ne avantajează, vom unelti și manevra alegerea de președinți care au în trecutul lor o pată ascunsă. Teama de o asemenea descoperire, dorința proprie fiecărui om odată ajuns la putere de a-și wține privilegiile, foloasele și onorurile legate de noua sa condiție, vor face din aceștia servitorii credincioși ai poruncilor noastre. Camera deputaților va acoperi, va apăra, va alege președinți, dar noi îi vom retrage dreptul de a propune legi sau de a le schimba. Acest drept va fi dat în realitate numai președintelui responsabil, care va fi o jucărie în mâinile noastre.

Puterea guvernului va deveni astfel fără îndoială ținta tuturor atacurilor. Noi îi vom da, pentru a se apăra, dreptul de a apela la wărârea poporului, fără să mai treacă prin intermediarul reprezentanților săi, cu alte cuvinte îi vom da dreptul de a recurge la serviciul nostru ca un orb ce apelează la majoritate. Afară de acestea, vom da președintelui dreptul de a declara război. Vom motiva acest drept spunând că președintele, ca șef al întregii armate a țării, trebuie să o aibă la dispoziția sa, pentru a apăra noua Constituție republicană, al cărei reprezentant direct răspunzător va fi.

În aceste împrejurări, șeful guvernului unui stat va fi în mâinile noastre și nimeni, în afară de noi, nu va mai conduce indirect puterea legislativă.

Vom retrage de asemeni Camerei, introducând noua Constituție republicană, dreptul de interpelare, sub pretext de a apăra secretul politic. Vom restrânge prin noua Constituție numărul reprezentanților la minimum, aspect care va avea drept urmare de a micșora cu atât mai mult pasiunile politice și pasiunea pentru politică. Dacă, contrar oricăror așteptări ale noastre, ele totuși se trezesc chiar în situația acestui mic număr de reprezentanți, îl vom reduce la minimum printr-un apel la majoritatea poporului.

De președintele republicii va depinde numirea președinților și a vicepreședinților Camerei și ai Senatului. În locul sesiunilor parlamentare constante, vom mărgini ședințele Parlamentelor la câteva luni. Mai departe, vom acționa astfel ca președintele, ca șef al puterii executive, să aibă dreptul de a convoca sau dizolva Parlamentul și, în cazul dizolvării, de a amâna momentul unei noi convocări. Dar pentru ca urmările tuturor acestor acțiuni, în realitate inegale, să nu cadă asupra responsabilității, stabilite de către noi, a președintelui (lucru care ar fi dăunător planurilor noastre), vom îndemna pe miniștri și pe ceilalți funcționari care înconjoară pe președinte să treacă peste wărârile acestuia, prin măsuri nejuste luate pe propria lor răspundere; în acest chip, ei vor fi vinovați și răspunzători în locul său. Noi vă sfătuim de a încredința acest rol mai ales Senatului, Consiliului Miniștrilor, mai bine decât unui singur individ.

Președintele-marionetă va interpreta după voința noastră legile existente, care după cum se știe pot fi interpretate în mai multe feluri. El le va anula când îi vom spune noi că trebuie și va avea dreptul de a propune legi provizorii și chiar o nouă schimmbare a Constituției, sub pretextul binelui suprem al Statului.

Aceste măsuri stabilite aici și puse în practică ne vor da putința de a nimici încetul cu încetul, pas cu pas, tot ceea ce vom fi fost siliți să introducem în Constituțiile Statelor, înainte de apucarea frânelor puterii; vom trece astfel pe nesimțite la suprimarea oricărei Constituții, când va fi sosit timpul de a grupa toate guvernele sub autocrația noastră.

Recunoașterea autocrației noastre poate sosi și înainte de suprimarea Constituției, dacă popoarele, obosite de neorânduielile și caracterul ușuratic al conducătorilor lor, vor ajunge să strige: "Alungați-i și dați-ne un rege universal, care să ne poată uni pe toți și să distrugă cauzele neînțelegerilor noastre: granițele națiunilor, religiile, calculele Statelor; un rege care să ne dea acea pace și acea siguranță pe care nu o putem obține de la conducătorii și reprezentanții noștri."

Știți foarte bine că, pentru a face posibile asemenea dorințe, trebuie să tulburăm în asemenea mod neîntrerupt, în toate țările, legăturile dintre popor și guvern pentru a ajunge să obosim întreaga lume prin dezbinare, dușmănie, ură și chiar prin martiraj, foamete, răspândirea bolilor, pentru ca creștinii să nu vadă altă scăpare decât aceea de a recurge la suveranitatea noastră absolută și întreagă.

Dacă dăm poporului timp să răsufle, momentul prielnic nu va veni poate niciodată.
Sus In jos
http://forum-anti-christi.forumz.ro
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:18 pm

Am sa va scriu niste rinduri din cartea"PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI" tradusa de Ioana Mota.

MORALA TALMUDULUI
(de Iconomul Const. Nazarie, prof. la Facultatea de Teologie din Bucuresti)
Talmudul imparte omenirea in doua parti: evrei si neevrei. Pe acesti din urma ai numeste goi sau goimi. Orice netaiat este de alt neam , ca si paginul , e totuna crestinii cum vom vedea, cu deosebire sunt uriti de Iudei.Numai iudeii vin de la Dumnezeu ceilalti oameni vin de la Diavol.Evreii sunt mai placuti lui Dumnezeu decit ingerii, astfel ca cine ofenseaza un judeu, jigneste marirea lui Dumnezeu, si deci goiul care loveste pe evreu trebuie sa moara. Pe cit oamenii sunt mai presus de animale, pe atit iudeii sunt mai presus de alti oameni. Acesti din urma sunt saminta animaliceasca , astfel ca, daca nu ar fi iudei, nu ar fi binecuvintarea pe pamint, nici raza de soare, nici ploaie, si oamenii n-ar putea trai.
Toti rabinii sunt de-acord ca ne-iudeii au natura animalica.
Rabinii:Moisi Ben Nachman, Ravi Raschi, Abarbanel, Jalkut si altii , compara pe goi cind cu caini, cind cu magarii cind cu porcii. Numai poporul evreu este vrednic de viata vesnica, iar celelalte popoare sunt asemeneamagarilor, zice Abarbanel. Voi iudeii sunteti oameni ceilalti nu sunt oameni, pentru ca sufletele lor vin de la Duhul necurat pe cind sufletele iudeilor vin de la Duhul lui Dumnezeu, zice rabinul Menachem.
Tot astfel se exprima si rabinul Jalkat:" numai iudeii au dreptul sa se numeasca oameni, iar goii care vin de la Duhul necurat , trebuie sa fie numiti porci".
Fariseii, ca talcuitori ai Talmudului nu au putut nimici cu desavirsire porunca data de Moise, spre a stabili raporturilecu aproapele, insa dinsii au talcuit porunca lui Moise in intelesul ca sub aproapele trebuie a intelege numai pe evreu"Asupra magarilor si cainilor nu atirna asa de mult mania lui Dumnezeu, pe cit atirna mania lui Iehova asupra goimilor!"
Ideea ca Dumnezeu uraste pe goimi, indreptateste ura, Talmudului catre ei.Si in adevar , cum e chip sa iubesti pe acei pe care Dumnezeu ai blastama? Pe acest temei Talmudul da urmatoarea invatatura "Voi nu trebuie sa dati nici un ajutor goimilor."
Este oprit a avea mila catre cei care nu au ratiune"
"Omul drept nu trebuie sa fie milostiv, fata cu omul necurat"
"Voi veti fi curati cu cei curati si cruzi cu cei cruzi"
La fel Talmudul ai invate pe evrei sa fie fatarnici:
" Saluta pe goimi ca sa fi cu ei in pace si sa le fi placut"
Rabinul Basai adauga:" fatarnicia e ingaduita in intelesul ca iudeul sa se arate delicat fata de goiul necurat, ca sa-l cinsteasca si sa-i poata zice "te iubesc!"
Dar acelasi rabin explica cm se aplica acesta regula"Aceasta se ingaduie evreului numai in cazul daca el are nevoie de goiu sau se teme ca-i va face rau: in cazul contrar, fatarnicia va fi pacat".
[/b]


Ultima editare efectuata de catre Ada_Pal in Vin Mai 02, 2008 6:23 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:22 pm

1)EXISTA SI A EXISTAT DE SECOLE INTREGI , O ORGANIZATIE POLITICA A JIDANILOR.
2)SPIRITUL EI ESTE O URA TRADITIONALA, ETERNA, IMPOTRIVA CRESTINITATII SI O AMBITIE URIASA DE-A STAPINI LUMEA
3)SCOPUL URMARI :DISTRUGEREA STATELOR NATIONALE SI INLOCUIREA LOR CU O STAPINIRE JIDANEASCA INTERNATIONALA
4)METODA INTREBUINTATA : INJECTAREA IDEILOR CARE SFIRSESC PRIN A LE DEZAGREGA, URMARIND O PROGRESIE CALCULATA CU DIBACIE, DE LA LIBERALISM LA RADICALISM, PE URMA LA SOCIALISM SI COMUNISMSI IN SFIRSIT LA ANARHIE.
5)DUPA ACEASTA CONCEPTIE DE GUVERNAMINT, MASELE NU SUNT DECIT O TURMA DE DISPRETUIT;( VEZI CUM SUNT TRATATI ARABII CARE LUCREAZA IN ISRAEL LA PUNCTULK DE CONTROL EREZ, INTRE PALESTINA SI ISRAEL--LE VETI PLINGE DE MILA CU SIGURANTA!)
IAR CONDUCATORII POLITICI AI GOIMILOR, NU SUNT DECIT NISTE SIMPLE PAPUSI IN MAINILE BATRINILOR LUI ISRAEL: CEL MAI ADESEORI SUNT CORUPTI, TOTDEAUNA NEPUTINCIOSI, USOR ROBITI PRIN MAGULIRI, PRIN AMENINTARI SAU PRIN SHANTAJ IN FOLOSUL DOMINATIEI JIDANESTI(VEZI CAZUL MONICA LEWINSKI+CLINTON, KENEDI, BUSH-MARIONETA PERFECTA...)
7)PRESA , TEATRUL, BURSA, STIINTA, LEGEA, IN MAINILE CELOR CARE POSEDA TOT AURUL LUMII, SUNT TOT ATITEA MIJLOACE PENTRU A INEBUNI OPINIA PUBLICA, PENTRU A PRODUCE O ATITARE GENERALA LA VICIU SI A DISTRUGE ASPIRATIILE IDEALISTE(CULTURA CRESTINA), PENTRU CREAREA CULTULUI BANILOR, PT. RASPINDIREA SCEPTICISMULUI MATERIALIST SI A CINICEI POFTE DE PLACERI.
TIMES, 8 MAI 1920
PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI
Sus In jos
Eric Lau
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 10
Varsta : 76
Localizare : .....
Puncte : 4
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:27 pm

Ada_Pal a scris:


MORALA TALMUDULUI
(de Iconomul Const. Nazarie, prof. la Facultatea de Teologie din Bucuresti)
Talmudul imparte omenirea in doua parti: evrei si neevrei. Pe acesti din urma ai numeste goi sau goimi. ... etc etc
Se pare ca respectivul nu rea cunostea obiectul studiului sau...
Sus In jos
Eric Lau
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 10
Varsta : 76
Localizare : .....
Puncte : 4
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:29 pm

Ada_Pal a scris:
[color=olive][b]1)EXISTA SI A EXISTAT DE SECOLE INTREGI , O ORGANIZATIE POLITICA A JIDANILOR. ....etc etc
Ceea ce expui dumneata aici si limbaju,l folosit arata tocmai spiritul urii si nu al dragostei... In acest spirit slavim pe cel Rau si nu pe Dumnezeu Preainaltul...
Sus In jos
Arianeshv
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 117
Localizare : In al 7-lea Cer
Puncte : 9
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:39 pm

Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt:

1. - Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forță; liberalismul propagat de ei printre creștini a distrus religia creștină și autoritatea statului.

2. - Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei și, cu ajutorul lui, aceasta a pus mâna pe presă, dominând opinia publică ce comandă guvernele în statele democrate.

În Marea Britanie, publicații ca TIMES sau MORNING POST au consacrat lungi articole referitoare la aceste Protocoale. De asemenea, în Germania, Franța, S.U.A., Austria etc., Protocoalele au fost date publicității, populația devenind astfel conștientă de primejdia reprezentată de Francmasonerie.

Poporul român trebuie să devină, de asemenea, conștient de pericolul existent și, trecând peste orice ambiții și neînțelegeri mărunte, să se unească și să se opună ofensivei masonice și robirii neamului nostru. Unirea tuturor românilor este, așadar, singura salvare.

Prezenta broșură conține pasajele cele mai importante din cele 24 de Protocoale, fără nici o interpretare sau comentariu, așa cum se găsesc ele în lucrarea originală.


OBSERVAȚII PE MARGINEA PROTOCOALELOR


Din cele expuse în Protocoale se poate constata că acestea formează un vast plan masonic de cucerire și îngenunchiere a lumii creștine, conceput în cele mai mici amănunte.

Societatea și sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevărat stiințific, toate punctele vulnerabile fiind identificate pentru ca masonii să aibă unde să lovească. Pregătiți în spiritul satanicei lor doctrine, ei au pornit atacul, dar nu într-o țară sau două, ci pe întreg globul pământesc, bazându-se, deci, pe lipsa de pregătire a creștinilor. Minciuna, șantajul, perfidia, corupția, trădarea, lingușirea, crima și necinstea, în toate formele lor, sunt armele cu care luptă Francmasoneria.
Sus In jos
Eric Lau
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 10
Varsta : 76
Localizare : .....
Puncte : 4
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 6:44 pm

Iata


TEXTUL PRPRIUZIS AL CELOR 24 DE PROTOCOALE ALE MARILOR MAEȘTRI FRANCMASONIPRIMUL PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC

Dreptul, în viziunea francmasonilor, constă în forță. Libertatea este o idee himerică. Liberalismul și anarhia. Credința. Autonomia. Despotismul exercitat prin intermediul capitalului. Dușmanul intern. Mulțimea trebuie să fie păcălită. Anarhia și efectele ei. Politica și morala nu trebuie să aibă nimic comun. Dreptul trebuie să fie al celui mai tare. Puterea ascunsă francmasonică trebuie să fie de neînvins. Scopul francmasonic justifică întotdeauna mijloacele. Mulțimea este oarbă și de aceea poate să fie atât de ușor manipulată de francmasoni. Alfabetul politic secret. Discordiile partidelor. Forma de guvern care conduce cel mai bine la scopul principal urmărit de francmasoni este autocrația. Lichiorurile tari și băuturile alcoolice în exces, care fac să slăbească conștiința creștinilor. Clasicismul. Desfrâul generalizat. Principiul și regulile principale ale guvernului superstatal francmasonic. Teroarea necesară. Libertate, Egalitate, Fraternitate sau marea minciună. Principiul guvernului dinastic. Privilegiile aristocrației creștine trebuie să fie cât mai repede nimicite. Noua aristocrație care trebuie să apară. Un calcul psihologic folosit de francmasoni. Abstracția utopică a libertății. Amovibilitatea (revocarea) reprezentanților poporului.

Să lăsăm la o parte vorbele goale și să cercetăm fiecare idee în sine, să luminăm situația prin comparații și deducții.

Eu vă voi arăta, deci, sistemul nostru, atât din punctul nostru de vedere, cât și din acela al creștinilor.

Trebuie cunoscut că oamenii care au instincte și porniri rele, sunt mult mai numeroși decât cei care au porniri bune. De aceea, cele mai bune rezultate se ating guvernând pe oameni prin violență și teroare, nu prin discuții academice. Fiecare om este însetat de putere, fiecare ar voi să se facă dictator, dacă ar putea. În același timp, sunt foarte mulți cei care ar fi oricând gata să jertfească bunurile celorlalți, pentru a-și atinge propriul lor bine.

Ce lucru a ținut și ține în frâu fiarele sălbatice care se numesc oameni? Ce i-a călăuzit până acum? La început ei s-au supus puterii oarbe a pumnului, mai târziu legii, care nu este decât aceeași putere, dar mascată. De aceea ajungem la concluzia că dreptul e în forță, dreptatea este de partea puterii.

Libertatea este o idee, un gând, un fapt. Trebuie știut cum să se fluture această idee, când este nevoie să fie atras poporul în cursa vicleană a unei idei, în jurul unui anumit partid, mai ales dacă acest partid are de gând să îl zdrobească pe cel aflat la putere. Problema aceasta devine ușoară dacă adversarul își găsește puterea în ideea de libertate, în ceea ce se numește liberalism, și mai ales dacă își jerfește ceva din putere pentru această idee. Iată în ce va constata atunci triumful teoriei instituite de noi: frânele slăbite ale puterii sunt luate în mână de către alții, deoarece forța oarbă a maselor nu poate rămâne nici o singură zi fără să fie strunită și pentru că noua putere nu face decât să ia locul celei vechi, deja slăbite prin ideea de liberalism

În zilele noastre, puterea aurului a înlocuit puterea guvernelor liberale. A fost o vreme când domnea credința. Ideea de libertate este acum irealizabilă, deoarece nimeni nu știe să se folosească de ea într-o măsură dreaptă. Este suficient să fie lăsat poporul să guverneze câtva timp singur, pentru ca această autonomie să se transforme de îndată în destrăbălare. Iar în clipa aceea se nasc dezbinări care se transformă foarte repede în lupte sociale, în care Statele se mistuie și unde mărimea lor se preface în cenușă.

Fie că Statul se istovește de propriile lui frământări, fie că certurile sale lăuntrice îl aduc în stare de a fi la bunul plac al dușmanilor din afară, din acel moment el poate fi socotit ca pierdut și fără de scăpare. El intră astfel în stăpânirea noastră. Puterea capitalului, care acum este în întregime în mâinile noastre, îi apare atunci acestui Stat ca o luntre de scăpare, de care este silit să se agațe pentru a nu se îneca.

Pe aceia pe care sufletul lor simțitor i-ar face să considere netrebnice aceste gânduri, i-aș întreba: dacă un Stat are doi dușmani și dacă îi este îngăduit să folosească împotriva unuia dintre ei, dușmanul din afară, toate mijloacele de luptă, ca de pildă: de a nu-i aduce la cunoștință planurile de atac și de apărare, de a-l surprinde noaptea, sau cu puteri mai mari, fără ca toate acestea să fie privite ca imorale; de ce, aceleași măsuri întrebuințate de noi împotriva unui dușman și mai rău, care urmăresc să dărâme ordinea socială și proprietatea, ar fi privite ca neîngăduite și imorale?

O minte bine cumpănită poate oare nădăjdui să aibă șansa să cârmuiască cu folos popoarele prin îndemnuri cuminți sau prin convingere atunci când calea e deschisă contrazicerii, fie chiar nesocotită și fără însemnătate, dar totuși ademenitoare pentru poporul care înțelege totul numai ușurel, la suprafață? Oamenii, fie că fac parte din pătura de jos, fie că nu, sunt cârmuiți de micile lor patimi, de obiceiurile, de tradițiile și de teoriile lor sentimentale. Sunt robi inconștienți ai împărțirii în partide care se împotrivesc înțelegerii celei mai cuminți. Orice hotărâre a mulțimii atârnă de o majoritate întâmplătoare și este mai mereu superficială. Fără a cunoaște tainele politice, mulțimea ia hotărâri fără rost; și atunci un fel de anarhie sapă pe dedesubt guvernul.

Politica nu are nici o legătură cu morala. Guvernul, care se lasă condus de morală, nu este politic și, prin urmare, puterea lui este șubredă. Acela care vrea să domnească trebuie să se folosească de viclenie și fățărnicie. Marile însușiri ale poporului - sinceritatea și cinstea - sunt defecte pentru politică, pentru că ele doboară regi și tronuri mai ușor decât dușmanul cel mai puternic. Aceste însușiri trebuie să le lăsăm regatelor creștine; noi nu trebuie în nici un caz să le luăm drept călăuză.

Scopul nostru este să avem în mână puterea. Cuvântul DREPT este o idee abstractă pe care nimic nu o îndreptățește. Acest cuvânt nu înseamnă decât atât: "Dă-mi ceea ce vreau, pentru a putea dovedi că sunt mai tare decât tine". Unde începe și unde se sfârșește dreptul?

Într-un Stat unde puterea este rău organizată, unde legile de guvernare au devenit impersonale și ușor de ocolit, în urma drepturilor nenumărate întemeiate de liberalism, eu socotesc că este un nou drept al meu să mă arunc, pe baza legii celui mai tare, asupra tuturor ordinelor și asupra tuturor regulilor stabilite, și să le răstorn; să pun mâna pe legi, să clădesc toate instituțiile și să mă fac stăpânul celor care mi-au predat mie drepturile pe care le dăduse forța lor și de care s-au lepădat de bună voie, din liberalism.

Din pricina slăbiciunii de astăzi a tuturor puterilor, stăpânirea noastră va fi mai trainică decât oricare alta, pentru că ea nu va putea fi înfrântă. Pentru aceasta este însă necesar ca ea să se fi înrădăcinat atât de bine, încât nici un șiretlic să nu o mai poată dărâma.

Din răul trecător pe care suntem siliți să-l facem acum, se va naște ulterior binele unui guvern neclintit care va restabili mersul regulat al mecanismului existenței naționale, tulburat de liberalism. Rezultatul îndreptățește mijloacele. Să ne orientăm cu luare aminte în planurile noastre, mai puțin asupra celor bune și morale și cel mai mult asupra celor trebuincioase și folositoare

Avem înaintea noastră un plan, în care este trasă în mod strategic linia de care nu ne putem îndepărta, fără a primejdui opera mai multor veacuri.

Pentru a găsi mijloacele care duc la acest scop, trebuie să ținem seama de lașitatea, de nemernicia, nestatornicia mulțimii, de neputința ei de a înțelege și cumpăni posibilitățile și împrejurările propriei sale vieți și ale bunăstarii sale. Trebuie să înțelegem că puterea mulțimii este oarbă, nesăbuită, cel mai adesea ea nu gândește, ci se ia după orice zvon. Un orb nu poate călăuzi un alt orb fără ca să-l ducă la prăpastie. Tot astfel, membrii mulțimii, ieșiți din popor - oricât le-ar fi mintea de genială -, nu pot pretinde să conducă poporul fără a-l pierde în întregime, din pricină că ei nu înțeleg nimic din politică.

Numai un individ pregătit încă din copilărie pentru autocrație poate recunoaște graiul politicii și realitatea ei. Un popor lăsat pe seama lui proprie, adică pe seama celor ridicați din sânul său, se ruinează prin certurile partidelor ațâțate de setea de putere, și prin dezordinile care se nasc de aici. Este oare cu putință ca poporul să judece liniștit, fără dușmănii lăuntrice și să conducă afacerile țării, care nu pot fi amestecate cu interesele personale? Se pot ei apăra împotriva dușmanilor din afară? Nu, e cu neputință! Un plan împărțit în atâtea capete câte are mulțimea își pierde unitatea, devine de neânțeles și fără putință de a fi înfăptuit.

Numai un autocrat (un singur stăpân atotputernic) poate alcătui planuri mari și limpezi, poate așeza la locul său fiecare lucru, în mecanismul mașinii guvernamentale. Să recunoaștem, deci, că un guvern folositor țării și în stare să-și atingă scopul propus, trebuie să fie condus de un singur individ responsabil. În anarhia absolută, civilizația nu poate exista. Ea nu este opera poporului ci a conducătorului ei, oricare ar fi el. Mulțimea este un barbar ce își arată barbaria la orice prilej. Îndată ce poporul apucă în mâini libertatea, ea se transformă foarte repede în anarhie, care e treapta cea mai deplină a barbariei.

Închipuiți-vă dobitoacele acelea umane îmbibate de alcool, năucite de vin, cărora li se va da dreptul de a bea fără măsură, în același timp în care li se va da libertatea. Noi nu putem îngădui ca ai noștri să decadă până la o asemenea treaptă. Popoarele creștine sunt îndobitocite de băutură. Tinerețea le este irosită și înjosită de studiile clasice complet inutile și de desfrânarea precoce la care i-au impus agenții noștri: profesorii, oamenii de serviciu, guvernantele din casele bogate, apoi însăși negustorii noștri și chiar femeile noastre din localurile de petrecere ale creștinilor. În rândul acestora din urmă eu număr și pe așa zisele "femei din lumea bună", care la rândul lor imită de bună voie, ca niște maimuțe, luxul și desfrânarea celor dintâi.

Cuvântul nostru de ordine este: putere cu orice preț și fățărnicie. Singură puterea poate învinge în politică, mai ales când este ascunsă în talentele trebuincioase oamenilor de Stat. Violența trebuie să fie un principiu, viclenia și fățărnicia o regulă pentru guvernele care nu vor să-și predea coroana în mâinile agenților unei noi puteri. Acest rău este singurul mijloc de a ajunge la scopul pe care îl urmărim noi. De aceea, noi nu trebuie să ne oprim în fața mituirii, înșelătoriei, trădării, ori de câte ori ele ne pot servi atingerii scopului nostru. În politică trebuie să te pricepi să iei proprietatea altuia fără a șovăi, mai ales dacă poți obține prin acest mijloc supunerea și puterea.

Statul nostru, în această cucerire pașnică, are dreptul să înlocuiască grozăviile războiului prin condamnări la moarte mai puțin văzute și mai folositoare, necesare adeseori pentru a întreține teroarea aceasta care face popoarele să asculte orbește. O neînduplecare constantă, dar strașnică este cel mai mare susținător al puterii unui Stat; prin urmare, nu este numai în folosul nostru, este chiar de datoria noastră să ne ținem de acest program al violenței și fățărniciei. O asemenea doctrină bazată pe calcul este tot atât de folositoare ca și mijloacele pe care le întrebuințează. Nu numai prin aceste mijloace, dar și prin această doctrină a neînduplecării, vom învinge și vom robi Guvernului nostru Suprem toate celelalte guverne. Va fi îndeajuns să se știe că suntem neînduplecați, pentru ca orice nesupunere să înceteze.

Noi, încă din vechime, am aruncat poporului cuvintele: LIBERTATE, EGALITATE, FRATERNITATE, cuvinte repetate de atâtea ori de către papagalii inconștienți care, atrași din toate părțile de această momeală, nu s-au folosit de ea decât pentru a nimici prosperitatea lumii și adevărata libertate individuală, altădată atât de bine asigurată prin constrângerea mulțimii. Oamenii care s-au crezut inteligenți, n-au știut să descurce înțelesul ascuns al acestor cuvinte și n-au văzut deloc că ele se contraziceau, ei nu au văzut că în realitate nu există egalitate în natură și că nu poate să existe libertate, că natura însăși a creat inegalitatea minților, a caracterelor și a inteligențelor, atât de mult supuse legilor ei. Acești oameni nu au înțeles că mulțimea este o putere oarbă și că parveniții pe care și-i alege pentru a o guverna, nu sunt mai puțini orbi în politică decât ea însăși. N-au înțeles că inițiatul, cel introdus în tainele politicii, fie el chiar un prost, poate guverna, în vreme ce mulțimea neinițiaților, fie chiar plini de geniu, nu înțeleg nimic din politică. Toate aceste gânduri nu le-au venit deloc în minte creștinilor. Totuși, pe aceasta se întemeia principiul guvernământului drastic. Tatăl, Domnitorul, transmitea fiului său secretele politicii, necunoscute, în afară de membrii familiei domnitoare, pentru ca nimeni să nu le poată trăda. Mai târziu, obiceiul transmiterii adevăratelor principii ale politicii, s-a pierdut. Izbânda operei noastre s-a mărit mult prin aceasta.

Totuși, în lumea întreagă, cuvintele LIBERTATE, EGALITATE, FRATERNITATE au adus în rândurile noastre, prin mijlocirea agenților noștri orbi, legiuni întregi de creștini care ne purtau cu însuflețire steagurile. Aceste cuvinte erau pentru ei niște viermi care rodeau prosperitatea tuturora, distrugând peste tot pacea, solidaritatea, stăpânind pe dedesubt toate instituțiile Statului. Veți vedea din cele ce urmează să vă comunicăm, că aceasta ne-a folosit cel mai mult nouă. Acest aspect ne-a dat, printre altele, putința de a obține cheia cea mai importantă sau, mai bine zis, de a desființa privilegiile pe care era întemeiată aristocrația creștinilor și singurul mijloc de apărare ce-l aveau împotriva noastră popoarele și națiunile. Pe ruinele jalnice ale aristocrației naturale și ereditare noi ne-am ridicat aristocrația noastră, a inteligenței și a banului. Am luat drept bază a acestei noi aristocrații bogăția, care depinde de noi, și știința, care este îndrumată de maeștrii noștri.

Izbânda noastră a mai fost mult ușurată și prin faptul că, în legăturile noastre cu oamenii de care aveam nevoie, am știut întotdeauna să atingem și să influențăm corzile cele mai sensibile ale sufletului oamenilor: meschinăria, lăcomia, neîndestularea, lipsurile materiale, fiecare dintre aceste slăbiciuni omenești, luate în parte, fiind în stare să înăbușe gradat neatârnarea gândului, punând voința oamenilor în slujba celor care astfel le cumpără sufletul.

Ideea abstractă a libertății ne-a dat putința de a face mulțimea să înțeleagă că un guvern nu este altceva decât un locțiitor al proprietarului țării, adică al poporului, și că poate fi schimbat așa cum se schimbă mănușile învechite.

Amovibilitatea (faptul de a fi revocat) reprezentanților poporului îi pune totdeauna la dispoziția noastră; ei depind de alegerea noastră.

-va continua-
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 7:04 pm

Eric Lau a scris:
Ada_Pal a scris:
1)EXISTA SI A EXISTAT DE SECOLE INTREGI , O ORGANIZATIE POLITICA A JIDANILOR. ....etc etc
Ceea ce expui dumneata aici si limbaju,l folosit arata tocmai spiritul urii si nu al dragostei... In acest spirit slavim pe cel Rau si nu pe Dumnezeu Preainaltul...

[color=olive][b]Tinind cont ca nu mai sunt ortodoxa pt. a intoarce si cellalt obraz loviturilor interminabile ale autoritatilor israeliene si suferintei care o trag din pricina lor de 10 ani precum +alte milioane de oameni ......spritul meu de iubire a murit de mult si nu cred sa renasca
Am insa totala admiratie pentru evreii (foarte putini la numar)care iubesc pacea si fac demonstratii pe aceasta tema fiind impotriva politicii de Aparthaid al celor din kenezet..
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Vin Mai 02, 2008 7:14 pm

Arianeshv a scris:
[b] Poporul român trebuie să devină, de asemenea, conștient de pericolul existent și, trecând peste orice ambiții și neînțelegeri mărunte, să se unească și să se opună ofensivei masonice și robirii neamului nostru. Unirea tuturor românilor este, așadar, singura salvare.
.


Sa te auda Bunul dumnezeu ca bine mai glasuiesti!!!!
Sa nu fie prea tirziu,insa Sad
Sus In jos
Eric Lau
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 10
Varsta : 76
Localizare : .....
Puncte : 4
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 9:13 pm

AL II-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC

Toate războaiele economice sunt de fapt temelia supremației francmasonice. Administrația vizibilă și "Consilierii francmasonici secreți care acționează din umbră". Succesul foarte mare al tuturor doctrinelor distrugătoare. Asimilarea anumitor principii francmasonice în politică. Rolul de manipulator eficient al maselor care revine presei. Prețul socotit al aurului și valoarea victimelor omenești. Este în interesul nostru ca războaiele să nu urmărească, dacă se poate, câștiguri teritoriale. Războiul fiind astfel mutat pe terenul economic, națiunile vor simți puterea stăpânirii noastre și situația va pune pe cei doi vrăjmași la dispoziția agenților noștri internaționali, care au mii de ochi pe care nici o graniță nu-i poate opri. Atunci drepturile noastre internaționale vor covârși drepturile naționale, în adevăratul înțeles al cuvântului, și ele vor guverna popoarele la fel cum reglementează dreptul civil al Statelor legăturile dintre supușii lor.

Administratorii, aleși cu grijă din popor de către noi dintre creștinii inconștienți cei mai slugarnici, nu vor fi niciodată oameni competenți pentru administrația țării. În acest chip ei vor deveni niște păpuși trase de ață de către inteligenții și genialii noștri sfetnici, de către specialiștii noștri, crescuți și pregătiți încă din copilărie în vederea administrării afacerilor lumii întregi. Voi știți că specialiștii noștri și-au câștigat cunoștințele necesare administrării și punerii în practică a planurilor noastre politice, din experiența istoriei, din studiul tuturor evenimentelor importante.

Creștinii nu se orientează după practica observațiilor imparțiale culese din istorie, ci după o rutină teoretică, incapabilă de a ajunge la vreun rezultat real. De aceea niciodată noi nu ne vom orienta după ei; să-i lăsăm să-și mai petreacă încă ceva timp ca să se mai hrănească cu noi nădejdi și noi petreceri, sau cu amintirea plăcerilor trecute. Să-i lăsăm să creadă în însemnătatea pe care le-am inspirat-o, relativ la legile științei, la teorii. Tocmai de aceea propagăm în continuu, prin presa noastră, încrederea lor oarbă în aceste legi. Clasa inteligentă a creștinilor va fi mândră de cunoștințele sale și, fără a le examina în mod logic, ea va pune în aplicare toate învățăturile știnței născocite de către agenții noștri pentru a le călăuzi mințile în direcția care ne este trebuincioasă nouă.

Să nu credeți nici o clipă că aceste afirmații sunt fără o bază serioasă: gândiți-vă la succesul pe care l-am știut făuri cu Darwinismul, Marxismul, Nietzscheismul. Însă numai nouă influența cu adevărat rea a acestor tendințe trebuie să ne fie cunoscută.

Trebuie permanent să ținem cont de ideile, caracterele, tendințele moderne ale popoarelor, pentru a nu face greșeli în politică și în administrarea afacerilor. Sistemul nostru, ale cărui părți pot fi alcătuite în mod deosebit după popoarele pe care le întâlnim în drumul nostru, nu poate reuși dacă realizarea sa practică nu este bazată pe confruntarea rezultatelor trecutului cu prezentul.

Statele de astăzi au o mare putere ce poate fi influențată foarte mult: PRESA. Rolul presei este de a arăta nemulțumirile așa-zise intolerabile, de a aduce la cunoștință plângerile poporului, de a crea nemulțumiți și de a le pune la dispoziție un glas.

Presa întruchipează în aparență libertatea cuvântului. Dar Statele nu au știut să folosească această putere și acum ea a căzut aproape în întregime în mâinile noastre. Prin ea noi am obținut o mare trecere, cu toate că am stat în umbră, mulțumită ei am strâns în mâinile noastre AURUL, în ciuda valurilor de sânge și de lacrimi în mijlocul cărora am fost siliți să ni-l agonisim. Dar toate acestea le-am răscumpărat, până la urmă, jertfind pe mulți dintre ai noștri. Fiecare victimă din rândurile noastre, valorează cât mii de creștini înaintea lui Dumnezeu.
Sus In jos
Rada
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 101
Localizare : Romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 9:27 pm

NU NUMAI IN STATELE UNITE

In 1981 existau centre de coordonare a spalarii creierului prin degradare si promiscuitate, în Canada, la Fort Qu’Apelle, în Saskatchewan, la Universitatea din Toronto si la Centrul de Studii al Relatiilor Umane din Montreal; astfel de centre mai exista în Puerto Rico, Mexic, Nigeria, Austria, Belgia, Danemarca, Anglia, Franta, Norvegia, Suedia, Tarile de Jos, Japonia, Germania de Vest, Australia si Noua Zeelanda, cu institute ca Tavistock la Universitatea din Leicester, Institutul de Cercetare Sociala la Universitatea din Viena, Institutul Tehnologic din Danemarca si Institutul Pedagogic al Tarilor de Jos din Zeist; apoi Centrul de Productivitate din Germania, Institutul Tehnologic de Stat din Suedia, Laboratorul de Psihologie Sociala de la Sorbona si Asociatia Nationala pentru Dezvoltarea Stiintelor Umane de la Universitatile din Bordeaux si Strasbourg. Pâna si în India, Pakistan si Noua Guinee, unde bastinasii, dintre care unii înca mai decapiteaza oamenii si le usuca capul ca sa-l poarte ca pe un ornament, au fost invitati sa participe la cursuri de "sensibilizare". Dintre cei care si-au trimis salariatii la astfel de cursuri se numara Crucea Rosie Nationala Americana, Esso Standard Oil, Champion Paper Co, Aerojet, Biserica Protestanta Episcopala din America, Japonia si Noua Zeelanda, Pacific Finance, Public Avion, Organizatia Presedintelui pentru Tineret si Societatea pentru Progres în Administratie. Coordonatorul în Europa este Asociatia Comitetelor Centrelor de Educare pentru Aplicarea Stiintelor Behaviorale (ED, pp. 111-112). In tarile socialiste aceste cursuri se numeau de "reeducare" si aveau loc la închisorile pentru detinutii politici.
Sus In jos
Arianeshv
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 117
Localizare : In al 7-lea Cer
Puncte : 9
Data de inscriere : 02/05/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 10:17 pm

Originea francmasoneriei

Masoneria este una dintre cele mai vechi organizații malefice care există până în zilele noastre. În urma unor săpături făcute în 1888, în Libia, s-au găsit foi de papirus în care se menționează date despre întruniri secrete de tip masonic, înainte de Cristos. Masonii, organizați în bresle, au ajutat la construirea templului lui Solomon. De asemeni, s-au găsit informații despre masoni și în scrierile necrologice din Egipt. Masonii, încă de pe atunci, foloseau limbaje secrete pentru a comunica unii cu alții, embleme, cifre (3, 6, 13, 33, 666). Cel mai important simbol era un șorț scurt care a fost înlocuit cu o blăniță albă de miel în timpul preoților din Melchisedec.

Strămoșii mișcării Sioniste de astăzi sunt fariseii care l-au răstignit pe Iisus.
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 10:32 pm

Ce stiti de Clubul Bilderberg si legatura lor cu Masonii?
Sus In jos
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 10:34 pm

Ada_Pal a scris:
Ce stiti de Clubul Bilderberg si legatura lor cu Masonii?
Poate spune Zeus, ca e mai documentat in domeniu...
Sus In jos
Vizitato
VizitatorMesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 10:35 pm

Sloganuri francmasonice


"Prin haos la ordine"

"Politica și morala nu trebuie să aibă nimic comun"

"Dreptul constă în forță"

"Toți pentru unul și unul pentru toți"

"Scopul francmasonic justifică întotdeauna mijloacele"

"Democrație, libertate, egalitate, fraternitate"

"Dreptul trebuie să fie al celui mai tare"

"Mulțimea este oarbă și de aceea poate să fie ușor manipulată de francmasoni"

"Creștinii sunt în general naivi, proști și mici"

"Libertatea este o idee himerică"

"Oamenii politici creștini sunt niște păpuși de paie în mâinile maeștrilor sioniști"

"Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni"
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Sam Mai 03, 2008 11:04 pm

SPICUIRI DIN "Decizii luate la Conventul Masonic 5989 cu privire la Marele Orient al Turciei (redactat de Loja Suprema a Marelui Orient al Frantei) (din revista RONESSANCE-Istanbul nr.6, 1991) "
......................................................................................................................
"DECIZIA 6 A) Sa se asigure educarea maselor in sensul indepartarii lor de la credintele si dogmele religioase. B) Sa se actualizeze acest subiect in cadrul scolilor si universitatilor prin intermediul masonilor nostri situati in medii academice. C) Sa se denigreze, pe de alta parte, aceste tendinte dogmatice prin intermediul mass-mediei." ...............................
...................................................................................
DECIZIA 10 A) Sa se controleze si sa se anuleze pe termen lung miscarile islamice radicale. B) Sa se provoace discordia si dezintegrarea printre gruparile religiose, pentru a le atenua efectele lor in sens antimasonic. C) Sa se orienteze puterea efectiva a reactiilor religioase pentru a le atenua efectul negativ asupra scopurilor noastre masonice. ........................

VEZI INTERESUL DE-A INDEPARTA OAMENII DE CREDINTELE LOR TOCMAI PRIN INVESTIREA a mari sume de bani IN APARITIA A NOI SI NOI SECTE RELIGIOASE precum si schisma intre ele...se stie doar ca pt. a putea supune si conduce o natie produci DEZBINARE (vezi shia si suna in Iraq,Hamas -Fatah in Palestina,Liban...)
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Dum Mai 04, 2008 2:28 pm

Degeaba te agiti atata ...francmasoneria este organizatia care a scapat Europa de jugul religios si obscur al evului mediu ...si a facut ca societatea libera se se dezvolte pana la stadiul in care o vedem azi .... si ce vedem? ...ca nici o societate in istorie nu a adus atat belsug confort si fericire omului de rand ... ca societatea actuala din occident!

Faptul ca francmasoneria si-a propus sa puna cu botul pe labe monstrul denumit Islam ...monstru sangeros care rapeste pana si libertatea oamenilor de a gandi ...este ceva pozitiv ...si in folosul direct al cetateanului!


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Mai 04, 2008 3:24 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Dum Mai 04, 2008 3:20 pm

Nu-mi face cinste sa ramin pe forum la discutii cu unul ca matale..............se pare ca
oamenii realisti si obiectivi sunt ocupati .....
Mi-am pierdut timpul suficient ,consider.
Salutari !
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Dum Mai 04, 2008 3:22 pm

asta este intotdeauna argumentul looserilor ...care prinsi cu minciuna in gura ...au tupeul sa vorbeasca de cinste!

Eu macar pot sa iti dovedesc ca nu am batut campii ...dar voi astia fanaticii nu sunteti deschisi la nimic!

Iar ca sa vezi ca totusi francmasoneria aduce doar progres, libertate, democratie si buna stare ...vezi ca Primul Stat Masonic din Istorie ...este si societatea cea mai dezvoltata dar si cea mai mare putere mondiala !

Sti care e statul ala?


Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Mai 04, 2008 3:26 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ada_Pal
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 297
Varsta : 48
Localizare : ...........
Puncte : 0
Data de inscriere : 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Dum Mai 04, 2008 3:25 pm

merci frumos pt. compliment!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Dum Mai 04, 2008 3:27 pm

Unde vezi tu complimentul?

faptul ca intodeauna ai fost facut KO(verbal) ..este o realitate ...nu un compliment!
In plus de asta eu nu vorbesc pentru mine ...ci asa cum se vorbeste in societatea in care traiesc ...si uite asa ai putut si tu vedea cum vede toata Europa aceste subiecte!

In plus de asta trebuie sa accepti realitatea ca tocmai faptul ca SUA a fost infintata si condusa de masoni si nu de religiosi ...este o tara atat de democrata si prospera incat a exportat europei modelul ei de succes si bunastare ...astfel incat palestinienii si alti musulmani ... fug zilnic cu miile ...si nu se intampla niciodata invers ...adica mii de americani sa ug in Palestina sau alte state islamice unde religia e puternica si masoneria sub papuc!
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Lun Mai 05, 2008 7:17 pm

M arefeream la dovezi concrete ...nu la povesti ca Pinochio
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Lun Mai 05, 2008 7:28 pm

primul mason a fost CAIN ...

ce dovezi vrei ?

nu vezi ...cu ochii tai ... Basketball
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Lun Mai 05, 2008 7:31 pm

Mason?

In care loja? ... in ritul scotian antic acceptat sau in Loja Albastra?
Sus In jos
No Name
Scutier
Scutier


Numarul mesajelor : 170
Localizare : romania
Puncte : 0
Data de inscriere : 26/04/2008

MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   Lun Mai 05, 2008 7:33 pm

In cea al lui LUCIFER .... cyclops care are gradul de 666!
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Protocoalele Francmasoneriei   

Sus In jos
 
Protocoalele Francmasoneriei
Sus 
Pagina 1 din 10Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: "Francmasoneria si alte Conspiratii"-
Mergi direct la: