Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Subiecte similare
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Cavalerii de Malta ..conspiratia"vie"?

In jos 
AutorMesaj
Med
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 33
Varsta : 41
Puncte : 0
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Cavalerii de Malta ..conspiratia"vie"?   Lun Apr 28, 2008 10:07 am

Odata cu Cruciadele, alături de Templieri acționa la Ierusalim și un alt Ordin militaro-călugăresc: „Ospitalerii” sau „Ioaniții”, cei care astăzi sunt cunoscuți sub numele de Cavaleri de Malta. Dacă în ceea ce îi privește pe Templieri, Ordinul s-a împrăștiat după ce Jacques de Molay a fost ars pe rug pe 18 martie 1314, Ioaniții și-au continuat activitatea, foarte asemănătoare cu cea a Templierilor, până în zilele noastre. Principiile și acțiunile lor îi demască drept una din cele mai puternice grupări oculte supra-naționale care acționează în spatele scenei politice și financiare mondiale.

Scurtă incursiune în istorie

Istoria cavalerilor de Malta începe în anul 1048, când un grup de negustori din republica italiană Amalfi a cerut permisiunea să construiască la Ierusalim o biserică, o mânăstire și un spital care să ofere asistență pelerinilor. În anul 1113, comunitatea monastică ce s-a dezvoltat în jurul spitalului a fost recunoscută printr-o Bulă papală și a primit privilegiul de a-și alege conducătorii independent de orice autoritate laică sau religioasă. Cunoscuți până atunci ca și „Ospitalieri” (de unde și numele de spital din zilele noastre), din acest moment încep să se numească „Ordinul Sfântului Ioan de Ierusalim”. Cei care îl alcătuiesc sunt militari și călugări totodată (o combinație extrem de dubioasă ținând cont de principiile divine ale non violenței), de origine nobilă și depun un triplu jurământ de sărăcie, castitate și supunere. Vorbim deci de un grup militaro-religios care se bucură de o serie de privilegii: pot purta arme și mai ales pot circula liber (fără a avea nevoie de permise de liberă trecere sau alte aprobări). În plus, prin Bula papală din 1113 sunt total independenți de orice autoritate statală, constituind ceea ce în termeni moderni s-ar numi o structură supra-națională. Cu timpul au devenit și o forță militară terestră și navală foarte importantă.

Cavalerii provin din toate țările Europei. Și astăzi în Malta, le sunt arătate turiștilor opt capele dedicate diferitelor limbi ale Ordinului: franceză, italiană, engleză, spaniolă, germană și diverse dialecte ale acestora. Existau sedii diferite pentru fiecare limbă, care erau numite „auberge”, un fel de hanuri sau palate în care cavalerii provenind de pe aceeași filieră locuiau împreună. Structura aceasta o întâlnim astăzi și în trupele NATO, cu care cavalerii au multe lucruri în comun. Simbolismul lui opt apare atât în Crucea de Malta cât și în simbolul NATO. La fel cum NATO a fost constituit ca o forță militară de apărare a păcii, și acest Ordin este alcătuit din „cavalerii ai păcii”.

În anul 1291, după pierderea ultimului bastion creștin de la Acra, cavalerii se refugiază în Cipru. Izgoniți și de acolo, ajung în insula Rhodos unde rămân timp de 200 de ani și pun bazele unei importante forțe navale în zona mediteraneană, care atacă frecvent teritoriile turcești, siriene și egiptene. Jafurile și distrugerile provocate îl fac pe sultanul Soleiman magnificul să atace Rhodosul în anul 1522. Cavalerii rezistă eroic timp de 6 luni după care sunt înfrânți, iar supraviețuitorii sunt obligați să părăsească insula. Rătăcesc timp de șapte ani prin diverse țări și în 1530 împăratul Carol Quintul, cu aprobarea papei Celement al-VII-lea, le oferă insula Malta. Cu această ocazie se stabilește ca Ordinul să rămână neutru în caz de război între națiunile creștine. Când în 1798 Napoleon Bonaparte ocupă Malta, cavalerii sunt constrânși să abandoneze insula și se împrăștie în toate țările Europei. De-abia în 1834 Ordinul se stabilește în mod definitiv la Roma, unde deține și astăzi Villa Malta și Palatul Malta, ambele teritorii malteze în statul italian.

Puțini, dar plasați în poziții cheie

Conform propriilor statistici, Ordinul de Malta numără astăzi 12.500 de „cavaleri”, cărora li se alătură 80.000 de voluntari. Nu vă imaginați cumva că în cazul lor a îndrăznit cineva să considere voluntariatul ca fiind trafic de ființe umane sau exploatare. De pe un site de prezentare al Ordinului, aflăm chiar că există doar 38 de „cavaleri” de Malta în adevăratul sens al cuvântului. Mai precis, doar 38 dintre ei au depus ca și în vechime cele trei jurăminte: de castitate, de sărăcie și de supunere. Restul sunt persoane aflate foarte departe de aceste valori și, desigur, serios implicate în politică sau afaceri. Despre aceștia trebuie spus faptul că ei nu depun decât jurământul de obediență totală față de Ordin. Ținând cont de pozițiile de putere pe care ei le ocupă în societate, un astfel de jurământ îi transformă în instrumente ale unor interese străine de cele ale popoarelor sau statelor pe care ar trebui să le reprezinte.

Pe lângă faptul că timp de secole au reprezentat o importantă forță armată terestră și navală, Cavalerii de Malta au rămas până în zilele noastre o importantă putere ocultă financiară și politică. Majoritatea membrilor sunt de origine nobilă, iar printre condițiile primirii în Ordin se află aceea de a deține o poziție socială, titluri și o avere importantă. Această condiție, oricât ar părea de bizară este cheia puterii financiare a cavalerilor. De altfel, în vechime, averile nobililor ce se înrolau ca și cavaleri de Malta reveneau la moartea acestora Ordinului.

Încă de la început Ioaniții s-au constituit ca o organizație și forță militară supra-națională, și așa au rămas și până astăzi. Îi regăsim acum peste tot, dar mai ales în Consiliul pentru Relații Externe al SUA (CFR în limba engleză), CIA, FBI, NATO, Bilderberg, Comisia Trilaterală. Toți „Cavalerii de Malta” dețin funcții politice care le conferă imunitate diplomatică. Astfel ei au acoperire pentru foarte multe din activitățile ilegale în care sunt implicați și se pot sustrage în caz de nevoie cercetării autorităților.

Strânse legături cu francmasoneria

Într-o planșă ce reproduce structura francmasoneriei, regăsim la nivelul Ritului de York Cavalerii de Malta și binecunoscutul lor simbol printre gradele cele mai înalte. Mai ales, Loja Propaganda Due (P2) din Italia a avut strânse legături cu ei.

În cartea „Cavalerii întunericului”, François Hervet scrie: „în decembrie 1969 a avut loc o întâlnire secretă în biroul contelui Umberto Ortolani, ambasadorul cavalerilor de Malta în Uruguay, la care au participat mai multe capete ale lojei P2: Licio Gelli, Roberto Calvi, Michele Sidona, toți implicați în omorârea Papei Ioan Paul I și în masive fraude bancare.”

Istoricul militar român Mihai Dogaru afirma într-o emisiune TV în 2006: „Cavalerii de la Malta reprezintă una dintre cele mai vechi ramuri ale „Ordinului Cuceritorilor” (societate francmasonică în care sunt admiși doar cei care au deja un anumit grad de inițiere ocultă). Ei au o Constituție proprie și au jurat să depună toate eforturile în scopul stabilirii Noii Ordini Mondiale.”

Cavalerii de Malta sunt cei care au pus bazele CIA. Allen Dulles și Bill Donovan, primii directori ai CIA, numiți chiar „tații” acestui serviciu de informații, erau cavaleri de Malta. La fel stau lucrurile și cu urmașii lor: Wiliam Casey, directorul CIA în timpul guvernării Reagen și John Mc Cone, directorul din timpul guvernării Kennedy.

Mulți membrii notabili din armata SUA sunt cavaleri de Malta:

Alexander Haig – secretar de stat în timpul președintelui Ronald Reagan, șeful personalului de la Casa Albă în timpul guvernărilor Nixon și Ford. Între 1974 și 1979 el a fost comandatul forțelor SUA și NATO în Europa, și a jucat un rol important în sângeroasele războaie din Vietnam și Corea.

William Westmoreland – general american care a comandat operațiunile militare în războiul din Vietnam.

Charles A. Willoughby – pe numele real Adolf Tscheppe Weidenbach, fost nazist, general în armata SUA și șeful spionajului în timpul războiului din Corea.

Pe lista cavalerilor de Malta se află și: Tony Blair – fostul premier al Marii Britanii, David Rockefeller – mare magnat, filantrop și un personaj cheie în tot ceea ce înseamnă conspirații, J. Edgar Hoover – fost director al FBI, Giscard d’Estaing – fost președinte al Franței, Juan Carlos – rege al Spaniei, George H.W. Bush – fost președinte al SUA și cântărețul Frank Sinatra.

Mână în mână cu naziștii

Pe lângă zona mediteraneană și Africa, principala sfera de influență a cavalerilor de Malta se află în America Latină. Dictatorul Augusto Pinochet (președinte al statului Chile până în 1990) și Juan Peron (ales de trei ori președinte al Argentinei și implicat în adăpostirea unor criminali de război naziști pe teritoriul acestei țări) erau și ei cavaleri de Malta.

O serie de naziști, unii dintre ei declarați criminali de război au fost cavaleri de Malta:

Reinhard Gehlen – general nazist, șef al serviciilor de spionaj din Germania până în 1968, recrutat apoi de SUA pentru a coordona acțiunile de spionaj din timpul războiului rece în Uniunea sovietică. După război a primit cea mai înaltă decorație a Ordinului Marea cruce de merit.

Heinrich Himmler – nazist bine cunoscut și criminal de război, comandant al trupelor SS și al Gestapoului.

Kurt Waldheim – membru al Wehrmacht-ului (Înaltul comandament al forțelor armate naziste) în timpul celui de-al doilea război mondial, devenit secretar general al Națiunilor Unite din 1972 până în 1981 și președinte al Austriei.

Franz von Papen – nobil german, cancelar al Germaniei în 1932, ofițer nazist și unul dintre personajele cheie care au acționat în culise făcând posibilă venirea lui Hitler la putere.
Fritz Thyssen – om de afaceri nazist care l-a susținut financiar pe Hitler.

Pe lângă toți acești naziști cavaleri de Malta, Ordinul a fost implicat direct în ceea ce s-a numit „Rat Line” – operațiunea de scoaterea din Europa a naziștilor de rang înalt și a oamenilor de știință care activau în lagărele de concentrare naziste. Mulți dintre ei au ajuns în America Latină, una din zonele controlate de Cavalerii de Malta, datorită privilegiilor pe care membrii acestui Ordin le au. Ne referim cu precădere la libera lor circulație. Practic, Cavalerii de Malta le-au pus la dispoziție acestor criminali de război pașapoarte diplomatice false.

Penny Lernoux scrie în cartea sa „People of God”: „După război, baronul Luigi Parrilli, aristocrat italian și cavaler de Malta a început negocierile secrete dintre dintre liderii SS și șeful CIA, Allen Dulles. Allen Dulles și cel care l-a succedat, John Fosters lucraseră împreună, înainte de a ajunge directori ai CIA, în conducerea companiei lui Rockeffeler, Standard Oil. Cu acest prilej ei stabiliseră strânse relații cu I. G. Farben, fabrica ce producea gazolină pentru mașinile de răboi naziste, dar și substanța Zyklon B utilizată în lagărele de concentrare (această ramură a I. G. Farben a devenit ulterior renumita fabrică de medicamente Bayer). Jurnalistul de război George Seldes a publicat câteva aticole în presa vremii despre acest subiect, și rezultatul a fost că au încercat să îl omoare de mai multe ori, iar în final niciun ziar nu a mai vrut să îi mai publice articolele.”

de Mihaela Gheorghiu
Sus In jos
 
Cavalerii de Malta ..conspiratia"vie"?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» TV LED " Toshiba " model 32P1400D
» TV LCD " Myria "

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: "Francmasoneria si alte Conspiratii"-
Mergi direct la: