Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar

In jos 
AutorMesaj
Zeus
Scutier
Scutier
avatar

Numarul mesajelor : 108
Varsta : 52
Puncte : 11
Data de inscriere : 18/04/2008

MesajSubiect: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Lun Apr 28, 2008 10:21 am

Cartea lui Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort poate fi citita (impreuna cu imaginile asociate ) de la acest link :


http://www.urbanviorel.ro/2008/05/11/radu-cinamar-viitor-cu-cap-de-mort/
Sus In jos
http://forum-anti-christi.forumz.ro
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Mier Iul 13, 2011 1:35 pm

prezentarea cartii "viitor cu cap de mort" de radu cinamar

http://www.urbaniulian.ro/2008/02/29/descoperirea-din-bucegi/

"Viitor cu cap de mort" uimește mai ales prin revelarea unor realități nebănuite, care ne invită către domeniile enigmatice ale vieții și civilizației umane.
Teleportare sau dispariții misterioase în munții Buzăului.
Un Bilderberg în România.
Inițierea în secretele puterii.

Descoperirea din Bucegi II
"Banii și natura inferioară a omului care cedează în fața tentațiilor oferite le-a asigurat mereu succesul, și s-a ajuns ca această rețetă care folosea intriga, minciuna, tentațiile și prefăcătoria, să permită extinderea influenței noastre în întreaga lume."
"Dar de ce facem toate astea? Simplu: motivul principal a fost și va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finanțele lumii ne aparțin grație păienjenișului bancar pe care l-am țesut în ultimele secole. Bani, bani, tot mai mulți bani! O idee fixă care trebuia răspândită pretutindeni. Dar pentru bani trebuie să muncești, acțiune care consumă timp! Am format astfel un cerc vicios, fără rezolvare: oamenii au ajuns să muncească pentru noi, până la epuizare atrași mereu de bani, care sunt însă cheltuiți foarte repede datorită tentațiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicității."
Șantaj și faliment
"Chiar dacă apar câțiva oameni foarte bogați în lume, care nu fac parte din lojile noastre, ei nu sunt o amenințare, pentru că sunt singuri, și nu urmăresc un scop precis, de mare anvergură. Pe cei mai mulți însă îi atragem încă de la începutul carierei lor în organizație și astfel puterea noastră crește; cei care refuză nu rezistă singuri. Dacă devin o amenințare pentru noi, ne unim forțele pentru a le provoca falimentul. Obiectivul este acela ca respectiva persoană să fie învinsă. De obicei, când se află în pragul colapsului total, îi oferim încă o dată șansa pe care o refuzase inițial. De cele mai multe ori el acceptă. Urmează astfel o revenire spectaculoasă în afaceri, dar persoana trebuie să respecte anumite condiții ferme din partea noastră, pe care nu le mai poate evita."
"Totdeauna noi avem de câștigat. Fie un om politic influent care să ne susțină interesele, fie un mare om de afaceri ai cărui bani îi administrăm noi, prin filierele noastre. Ne interesează să creăm cât mai multe astfel de cercuri vicioase. Astfel am format celula societății – familia – pe care am legat-o strâns în lanțul unor dependențe interminabile: serviciu, casă, confort, mașină, bancă, contracte. Rolul cercurilor vicioase este de acrea dependență, pentru că atunci când există dependență, lipsește libertatea. Dependența atrage automat înrobirea, limitarea; oamenii trebuie să fie cât mai limitați și mecanici în acțiunile lor, care trebuie să devină stereotipe. De aceea am impus munca divizată în domenii și subdomenii. Dacă cerința postului este simplă, omul devine în scurt timp un fel de robot care ascultă ce i se spune și face ce i se ordonă."
Mass-media de propagandă
"Trebuie ca oamenii să gândească cât mai puțin, pentru că altfel ei pot deveni periculoși, pot naște idei care să fie contrare scopurilor noastre. Am permis astfel tehnologiei să capteze masele de oameni prin anumite mijloace (a căror lipsă n-i s-ar părea acum o catastrofă): televiziunea, telefonul, computerul. Pe lângă crearea dependenței populației față de ele, aceste mijloace ne-au oferit și controlul difuzării informației."
"Informația este pe primul loc în ceea ce privește armele cu care acționăm în lume. Controlând mijloacele și instituțiile mass-media, controlăm implicit conținutul și calitatea informației. Obiectivul de bază a fost acela de a obține controlul asupra celor mai mari trusturi de presă, radio și televiziune din lume."
"Dar cum acest lucru nu era suficient pentru controlul total al populației, am început să sprijinim din umbră proliferarea distribuției de droguri. Se știe bine că acestea, alături de tutun, alcool și cafea, distrug corpul omului, însă noi am întreținut deliberat o așa-zisă luptă de combatere a lor, care nu a făcut decât să intensifice și mai mult consumul acestora. Am creat concerne imense de fabricare a țigărilor, băuturilor și a cafelei. Aproape toți președinții și patronii acestor giganți în lumea afacerilor sunt membri venerabili în lojile cele mai înalte ale organizației noastre."
"Este deja dificil să controlăm mai bine de șase miliarde de oameni. O mulțime este cu atât mai ușor de manevrat cu cât e mai dispersată și mai confuză. Dacă, în plus, ea nu depășește un anumit număr de persoane, atunci e chiar simplu, având în vedere tehnologia de manipulare mentală pe care o avem la dispoziție."
"Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferării oamenilor pe planetă. Mai mult, trebuia să micșorăm drastic populația globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care să ucidă în timp scurt un număr foarte mare de oameni. Am finanțat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor viruși extrem de virulenți. Unele experimente au dat greș, altele ne-au mulțumit prin rezultatele obținute."
"Dacă ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp împotriva noastră. Armele noastre nu sunt niciodată prezentate pe față. Ele îmbracă mai mereu o haină umanitară. Baza care ne dă sursele de manipulare este constituția unui stat. Alcătuirea ei este o adevărată știință a psihologiei și manipulării omului, de aceea reprezentanții noștri au luat parte la conceperea constituțiilor principalelor state-puteri ale lumii. Constituțiile trebuie să aibă o formă umanitară, pompoasă, dar să ascundă în profunzimea lor metode eficiente de subminare și control al populației."
Marile revoluții și războaiele mondiale
"Conflictele, revoluțiile și războaiele au constituit pentru noi o reală și uriașă sursă de venituri și o modalitate de dirijare și menținere a influenței și puterii noastre la nivel mondial. Speculăm orice dificultate economică, mai ales la țările mai puțin dezvoltate. Datorită influenței bancare pe care o avem, acționăm din umbră la nivelul conducerii statului și la fel facem și în cazul statului advers. Nu ne implicăm niciodată într-o singură parte, pentru că rezultatul poate fi incert. Perioada actuală se pretează mai ales la crearea unor conflicte de ordin etnic și economic."
"Aproape toate organismele internaționale (politice sau militare) au sorginte masonică. Venerabilii noștri se află plasați în punctele cheie și urmează cu exactitate planurile noastre. ONU și NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci când am hotărât formarea lor."
"Toate aceste lucruri par atât de absurde și îmbracă o haină atât de grotescă încât acuzațiile care n-i s-ar putea aduce ar apărea într-o lumină de-a dreptul hilară! Este unul din punctele esențiale ale doctrinei noastre. Să acționezi în direcția planului stabilit, dar în același timp să faci să pară că acțiunile tale sunt opuse planului! De aceea nu dorim să fim mediatizați, nu dorim onoruri, faimă sau recunoaștere publică, pentru că sunt trecătoare și, în plus, sunt dirijate chiar de noi prin intermediul pârghiilor de control pe care le avem în mass-media."
"Succesul nostru stă în faptul că formăm un grup, și nu acționăm doar în interes individual. Acțiunile noastre sunt mereu corelate și au un scop precis, iar ajutorul reciproc și discreția totală sunt esențiale pentru asigurarea succesului. De altfel regulile și jurămintele ordinului nostru sunt foarte stricte, iar pedepsele foarte aspre."
Dezvăluirea planurilor francmasonice
"Îți închipui că auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii întregi? Cine îți închipui că te-ar putea asculta fără să te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultată; în loc să ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discreție, mister, retragere, acțiune din umbră. Sunt puțini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, și oricum n-au nici-o idee despre ce înseamnă ea în realitate."
"Evident, cunoaștem deja că sunt mulți, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevărului despre noi și pe care nu-i mai putem minți, dar prin comparație cu restul populației, îndobitocită de sistemul social pe care noi l-am creat și mai ales de cel informațional pe care îl dirijăm aproape în totalitate, acești intelectuali sunt cu adevărat o minoritate. În plus, ei sunt dispersați și amenințați de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem. Astfel că, chiar dacă unii cunosc adevăratele noastre intenții, vor adopta o atitudine pasivă, considerând că sunt lipsiți de putere, de avânt, de posibilități de a acționa în mod eficient. Ei adoptă atunci varianta victimei care se lamentează: "Știu, dar ce pot să fac? Sunt legat de mâini și de picioare! Nu cred că avem vreo șansă." În acest fel, o mare parte din populație care ar putea să ne provoace mari greutăți, a depus deja armele înainte de a începe lupta."
Denigrare, minciuni, manipulare
"Dacă mai apare totuși cineva care vrea să ne atace și să arate realitatea acțiunilor noastre, avem multe mijloace de liniștire a lui. Ele încep totdeauna prin lansarea unei știri false, negative, despre acea persoană, pentru că noi controlăm foarte bine mass-media. Cititorii află despre acele lucruri false, negative. Chiar dacă în zilele următoare apare o contrazicere a știrii, o dezmințire, faptul deja a fost consumat. În primul rând nu e obligatoriu ca cel care a citit știrea falsă să mai citească a doua zi și dezmințirea. În al doilea rând, noi speculăm tendința vicioasă a omului de a se orienta mai ales spre știri senzaționale cu caracter negativ."
"Cunoaștem prea bine influența unor astfel de sugestii negative și impactul lor teribil asupra naturii emoționale a omului. Știm că ele distrug structurile energetice armonioase din aura sa, aduc o formă subtilă de stres la nivel psihic, și coboară vibrația percepțiilor pozitive ale omului. Toate astea ne servesc foarte bine intereselor noastre, deoarece îi obosesc și îi debusolează pe oameni, îi determină să fie lipsiți de vigilență și superficiali."
"Realizăm astfel un scop pe care l-am urmărit mereu: creșterea entropiei sociale, care determină o confuzie aproape totală. Ne slujim mereu de știri contradictorii, cu un conținut sinistru, profund negativ; susținem și impulsionăm cărți cu subiecte puerile sau fantastice dar care atrag pentru a capta interesul minților slabe, aflate în căutare de senzațional. Noi am avut grijă ca astfel de apariții editoriale să prolifereze și chiar să fie acceptate de populație, care acum le consideră foarte valoroase."
" Sistemul economic și social pe care l-am impus încurajează foarte mult competiția în aspectul ei nearmonios, stimulează concurența neloială și îndeamnă la un consum cât mai mare de mărfuri. Această preocupare și agitație nebună a omului, care îl ține mereu ocupat și tensionat, nu duce decât la o diminuare semnificativă a valorilor morale și etice în viață, adică la pervertirea caracterului omului."
Filme și reviste porno? Din plin!
"Încurajăm și sprijinim proliferarea sexualității în formele ei aberante și a pornografiei până la limite inimaginabile, pentru că am constatat că forța și virilitatea bărbatului, precum și sensibilitatea și intuiția femeii diminuează foarte repede atunci când sunt confruntate cu astfel de practici rele. Astfel omul devine labil, cedează mai repede și poate fi controlat cu ușurință."
"Acordăm atenție deosebită tinerilor, pentru că dacă vrei ca un copac să nu aibă roade, trebuie să-l usuci încă de când este puiet. Ne orientăm spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violența, a filmelor de groază sau cele cu scene sadice. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate, care a ajuns inima comerțului. Am stimulat în cel mai înalt grad tendința populației de a consuma. Aceasta este chiar o boală contemporană a omului. Chiar dacă nu are nevoie de ceva anume, el trebuie să cumpere, să cumpere și iar să cumpere. Nu e ușor să devii bogat și aproape imposibil să o faci pe căi cinstite. De aceea clasa bogătașilor e în cea mai mare parte o clasă socială viciată și pervertită. Necinstea lor i-a determinat să aibă secrete, și atunci când un om are secrete, apar și obligațiile față de alții, mai ales prin șantaj. Noi înșine suntem artizanii acestei situații."

pentru continuarea articolului urmati link ul:
http://www.urbaniulian.ro/2008/02/29/descoperirea-din-bucegi/
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Mier Iul 13, 2011 2:17 pm

exact ce se intampla in societatea noastra

"Dar de ce facem toate astea?
Simplu: motivul principal a fost și va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finanțele lumii ne aparțin grație păienjenișului bancar pe care l-am țesut în ultimele secole. Bani, bani, tot mai mulți bani! O idee fixă care trebuia răspândită pretutindeni. Dar pentru bani trebuie să muncești, acțiune care consumă timp! Am format astfel un cerc vicios, fără rezolvare: oamenii au ajuns să muncească pentru noi, până la epuizare atrași mereu de bani, care sunt însă cheltuiți foarte repede datorită tentațiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicității."

"Rolul cercurilor vicioase este de acrea dependență, pentru că atunci când există dependență, lipsește libertatea. Dependența atrage automat înrobirea, limitarea; oamenii trebuie să fie cât mai limitați și mecanici în acțiunile lor."

"Informația este pe primul loc în ceea ce privește armele cu care acționăm în lume. Controlând mijloacele și instituțiile mass-media, controlăm implicit conținutul și calitatea informației. Obiectivul de bază a fost acela de a obține controlul asupra celor mai mari trusturi de presă, radio și televiziune din lume."

"Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferării oamenilor pe planetă. Mai mult, trebuia să micșorăm drastic populația globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care să ucidă în timp scurt un număr foarte mare de oameni. Am finanțat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor viruși extrem de virulenți.

"Conflictele, revoluțiile și războaiele au constituit pentru noi o reală și uriașă sursă de venituri și o modalitate de dirijare și menținere a influenței și puterii noastre la nivel mondial. "

"Aproape toate organismele internaționale (politice sau militare) au sorginte masonică. Venerabilii noștri se află plasați în punctele cheie și urmează cu exactitate planurile noastre. ONU și NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci când am hotărât formarea lor."
"Toate aceste lucruri par atât de absurde și îmbracă o haină atât de grotescă încât acuzațiile care n-i s-ar putea aduce ar apărea într-o lumină de-a dreptul hilară!

"Îți închipui că auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii întregi? Cine îți închipui că te-ar putea asculta fără să te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultată; în loc să ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discreție, mister, retragere, acțiune din umbră. Sunt puțini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, și oricum n-au nici-o idee despre ce înseamnă ea în realitate."
"Evident, cunoaștem deja că sunt mulți, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevărului despre noi și pe care nu-i mai putem minți, dar prin comparație cu restul populației, îndobitocită de sistemul social pe care noi l-am creat și mai ales de cel informațional pe care îl dirijăm aproape în totalitate, acești intelectuali sunt cu adevărat o minoritate.

"Dacă mai apare totuși cineva care vrea să ne atace și să arate realitatea acțiunilor noastre, avem multe mijloace de liniștire a lui. Ele încep totdeauna prin lansarea unei știri false, negative, despre acea persoană, pentru că noi controlăm foarte bine mass-media. Cititorii află despre acele lucruri false, negative. Chiar dacă în zilele următoare apare o contrazicere a știrii, o dezmințire, faptul deja a fost consumat. În primul rând nu e obligatoriu ca cel care a citit știrea falsă să mai citească a doua zi și dezmințirea. În al doilea rând, noi speculăm tendința vicioasă a omului de a se orienta mai ales spre știri senzaționale cu caracter negativ."
sunt destule exemple de oameni care au fost defaimati dupa ce s au opus sistemului.

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Joi Iul 14, 2011 9:48 am

adevarul a scris:

Teleportare sau dispariții misterioase în munții Buzăului.
Un Bilderberg în România.
Mda ...este clar cat de serioasa este aceasta carte

Poate acei disparuti au disparut ca i-a ros pantofii sau ca au cazut in uriasele crapaturi atunci cand se crapa de ziua! cheers
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Joi Iul 14, 2011 3:01 pm

orice om sanatos si inteligent, cunoaste pericolul la care se expune publicand o carte impotriva masoneriei.
de aceea majoritatea celor care doresc demascarea masoneriei si a scopurilor ei perfide, publica articole, carti sub o aura de mister.


un om inteligent stie sa distinga realitatea de fantezie, si sa extraga exact esenta subiectului.
la sfarsitul cartii intrebarea este "ce a vrut acest autor sa ne spuna?"
din analiza lucida a evenimentelor vietii cotidiane.... PUTEM AJUNGE LA CONCLUZIA CORECTA!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Joi Iul 14, 2011 3:14 pm

cunosc persoane care au regasit multa realitate in aceasta carte!!! Smile
nu degeaba este si topicul cel mai vizitat.

ne suna cunoscute notiunile:

- acaparare a puterii
- bani, bani, bani
- munca, timp, dependenta .... lipsa libertate
- controlul mijloacelor mass media
- reducerea populatiei
- conflicte, revolutii, razboaie
- ONU, NATO creatii masonice
- populatie indobitocita de sistemul social si informational
- lansare de stiri false, negative despre persoanele incomode elitelor
- tendinta de stiri senzationale cu caracter negativdaca tu renegi aceasta realitate, inseamna ca tu esti aerian.
in cazul asta, te rog frumos, sa incetezi cu comentarea evenimentelor lumesti.
eventual ne poti prezenta ceva din spatiu, despre care noi nu cunoastem.
caci din pacate, adevarata fata a masoneriei si a elitelor ne este tot mai cunoascuta in ultimul timp.

Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Joi Iul 14, 2011 6:32 pm

adevarul a scris:
[b]orice om sanatos si inteligent, cunoaste pericolul la care se expune publicand o carte impotriva masoneriei.
Ma ce mare pericol mai este ca niste oi behaie a proasta!
La aia li se falfaie alora de behaitul vostru ...deci nici pe departe nu este vreun pericol ptr ca ei sunt aceia care au inventat Libertatea si Democratia deci si societatile deschisa in care este permisa libertatea de exprimare.

Dar in schimb realitatea ne dovedeste la ce mare pericol s-a expus Salman Rujdi care si-a permis sa critice finut de tot Islamul, si cate demon-stratii s-au facut ptr niste amarate de caricaturi despre profet fara sa mai vorbim de aceia care isi-ar permita sa critice pe fata Islamul, sa batjocoreasca Legea Shariei cu momaile ei ...sau intentioneaza sa paraseasca religia islamica si sa treaca la crestinism!
ce parere ai ?
Unde este adevaratul pericol?... in democratie sau in dictaturi ca Libia, Egipt sau Siria in care sunt zilnic ucisi sute de oameni ca au curajul sa demonstreze impotriva statului?

In concluzie care este pericolul cel mai mare ...sa critici masoneria si sa publici carti despre ea ...sau pubici niste caricaturi cu teme islamice sau sa arzi Coranul asa cum a vrut sa faca idiotul ala din SUA????

Hai ...sa te aud!
Sus In jos
Seitan
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 46
Localizare : Europa
Puncte : 40
Data de inscriere : 12/07/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 7:12 am


soimos a scris:
Citat :


Unde este adevaratul pericol?... in democratie sau in dictaturi ca Libia, Egipt sau Siria in care sunt zilnic ucisi sute de oameni ca au curajul sa demonstreze impotriva statului?

Din pura naivitate am facut odata greseala sa-i spun unui grec cat respect faptul ca au inventat si chiar aplicat o perioada democratia. Mi-a ras in nas si mi-a raspuns: "ce democratie? pentru cei privilegiati? cum poti sa numesti democratie atata timp cat detii sclavi?"
Poate cartea lui Radu Cinamar este pentru cei care se intreaba de ce suntem inzestrati cu un creier din care folosim doar 3-5%, si asta in cele mai fericite cazuri. Restul il avem ca sa nu se zgaltaie cutia craniana? Question
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 7:38 am

Seitan a scris:


Din pura naivitate am facut odata greseala sa-i spun unui grec cat respect faptul ca au inventat si chiar aplicat o perioada democratia. Mi-a ras in nas si mi-a raspuns: "ce democratie? pentru cei privilegiati? cum poti sa numesti democratie atata timp cat detii sclavi?"
In democratia antica din Grecia ...democratia era doar ptr cei bogati.
Intre timp societatea a evoluat si democratia a devenit un sistem valabil doar pentru cei saraci/sclavi ...pentru ca la productivitatea pe care o fac cu mijloacele moderne de productie suma bagata in buzunarele multinationale le permite acestora sa le dea un pic de libertate sa petreaca concedii oriunde in "satul global" ... le da voie sa latre a proasta atunci cand nu sunt multumiti ... le da dreptul sa fie egali intre ei si le da dreptul sa traiasca decent si civilizat cu servicii sociale superioare platite de sclavi insisi ... lucruri pe care anticii greci nu si le-au permis!
...cei bogati nu au nevoie de democratie ptr ca ei au lumea lor izolata in care traiesc ca Dumnezeu in ceruri!
Evident ca ma refer la democratiile din societatile dezvoltate ...si nu la murdariile din tarile in care religia sau modelele religioase sunt la putere in care sclavii au dreptul sa fie fericiti ...nu pe lumea asta ...ci pe "lumea" in care ajung atunci cand nu mai sunt oameni ... ci cadavre in care traiesc fericiti doar ... viermii!
Sus In jos
Seitan
Pedestras
Pedestras
avatar

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 46
Localizare : Europa
Puncte : 40
Data de inscriere : 12/07/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 8:27 amMa bucur ca... de fapt... esti de acord cu mine... S-a schimbat doar decorul. In loc de caruta, avem masina; de latrat, latram tot in piata publica.....si lantul e, doar aparent, olecuta mai lung... Halal...
Intrebarea mea: unde este democratia? A fost pentru cei bogati si acum este "circ si paine" pentru plebe? Iluzia unui scop, stabilit dealtfel tot de ei, ca plebea sa n-aiba timp sa gandeasca la altceva?

Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 10:05 am

soimos
Citat :
...cei bogati nu au nevoie de democratie ptr ca ei au lumea lor izolata in care traiesc ca Dumnezeu in ceruri!

exact ce spune si eminescu, dar uite cz el vrea sa ne trezim si sa nu fim sclavi!

"De ce sa fiti voi sclavii milioanelor nefaste,
Voi, ce din munca voastra abia puteti trai?
De ce boala si moartea sa fie partea voastra,
Când ei în bogatia cea splendida si vasta
Petrec ca si în ceruri, n-au timp nici de-a muri?"

iar cei bogati traiesc ca dzeu in ceruri pentru ca SI AU CONSTRUIT LUMEA ACEASTA PRIN CORUPTIE, INSELATORIE, FURT, MINCIUNA, SANTAJ, CRIMA!!!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 10:27 am

soimos
Citat :
Unde este adevaratul pericol?... in democratie sau in dictaturi ca Libia, Egipt sau Siria in care sunt zilnic ucisi sute de oameni ca au curajul sa demonstreze impotriva statului?

puterile occidentale democrate au asuprit mereu orice tara care detinea bogatii naturale.
tu ai impresia ca presedintii arabi nu sunt controlati de elite?? petrolul curge pe sub maneca pentru tarile democrate.
tu inca nu ai inteles explicatiile logice si schema clara de inrobire a unei natiuni expuse de JOHN PERKINS, cum se preiau resursele naturale ale unei tari, cum se omoara presedintii care se impotrivesc??

http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/03/confesiunile-unui-fost-asasin-economic.html

CE VREI MAI MULT DECAT ACESTE CRIME CARE S AU COMIS IMPOTRIVA PRESEDINTILOR CARE S AU IMPOTRIVIT SA SI VANDA TARA???
TU NU VEZI CA DEMOCRATIA DESPRE CARE VORBESTI TINE CHIAR SI TARILE DEMOCRATE SUB PAPAUC, SI LE IMPIEDICA EVOLUTIA??
uita te la ce se intampla in europa democrata si dupa vorbeste!
Sus In jos
Apopii
Pagan
Pagan
avatar

Numarul mesajelor : 2372
Varsta : 55
Localizare : Aici
Puncte : 2582
Data de inscriere : 06/08/2009

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 11:06 am

DEMOCRAȚÍE, democrații, s. f. Formă de organizare și de conducere a unei societăți, în care poporul își exercită (direct sau indirect) puterea. – Din fr. démocratie.

Asta inseamna democratie! Ai vazut tu pe undeva ca poporul sa conduca ceva? Eu n-am vazut nicaieri... in tarile numite democrate, poporul doar voteaza marionetele care urmeaza sa le conduca tara 4-5 ani. In comunism, pana si aceste alegeri erau doar de forma!

Dupa parerea mea, democratia este doar o utopie care nici macar nu poate fi pusa in practica, dar suna frumos, iar oile behaitoare din turma ”domnului” o accepta cu placere, alte oi... mai fac urat, din cand in cand, dar se reintegreaza in turma dupa ce o iau la cap de la organele democratiei, care, chipurile le apara lor libertatea!

_________________
Geea este mama noastra.
Sus In jos
http://www.paganism.ro
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 12:30 pm

apopii
Citat :
Dupa parerea mea, democratia este doar o utopie care nici macar nu poate fi pusa in practica, dar suna frumos, iar oile behaitoare din turma ”domnului” o accepta cu placere, alte oi... mai fac urat, din cand in cand, dar se reintegreaza in turma dupa ce o iau la cap de la organele democratiei, care, chipurile le apara lor libertatea!

corect apopii! asta sustinem si noi!
DEMOCRATIA ESTE O MINCIUNA! POPORUL NICI MACAR NU SI POATE EXERCITA PUTEREA PENTRU CA E MINTIT, INSELAT... ALEGERILE SUNT FRAUDATE, candidatii diverselor partide sunt de fapt sunt acelasi auspiciu, indiferent de ce promisiuni fac, cand vine vorba de punere in practica ..... SE APLICA CE DICTEAZA INTERESUL ELITELOR!
de altfel JOHN PERKINS in video ul de mai sus, vorbeste si despre mijloacele prin care este ales PRESEDINTELE MARIONETA ELITELOR!

insa te cotrazic, caci "oile din turma domnului" NU O ACCEPTA CU PLACERE! ba chiar se impotrivesc, cu ultimele puteri care le au mai ramas, fac si ei ce pot.
CEI CARE ACCEPTA ACEASTA DEMOCRATIE SI O PROMOVEAZA SUNT OILE DIN TURMA ELITELOR, PRINTRE CARE SI MASONII, chiar si domnul soimos.....
asta ca sa intelegem la ce nivel de degradare a ajuns fiinta umana, care e incapabila sa diferentieze binele de rau, si isi calca in picioare demnitatea si valorile morale.
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 1:10 pm

Seitan a scris:
.
Intrebarea mea: unde este democratia? A fost pentru cei bogati si acum este "circ si paine" pentru plebe?
catusi de putin ! Democratia este un cadou oferit plebei ...in timp ce ptr elite a ramas valabil principiul: "Quod licet Jovis, non licet Bovis" ...adica se impune "Legea divina" care tradusa inseamna ca " Ce este permis lui Dumnezeu/Jovis=Jupiter ...nu este permis oricarui bou"!
Deci Democratia bazata pe Libertate Egalitate si Dreptul fiecaruia la o viata decenta, (bineinteles in societatile dezvoltate conduse de masonerie ... asa cum este SUA si UE ...este o realitate sociala facuta cadou maselor truditoare... dar oricum este ceva net superior dictaturilor religioase care promit democratia si bunastarea doar pe viata aialalta cand nu mai esti OM!

Citat :

Iluzia unui scop, stabilit dealtfel tot de ei, ca plebea sa n-aiba timp sa gandeasca la altceva?

Catusi de putin ...asta este valabil doar in dictaturi!
In societatea dezvoltata toti membri trebuie sa aibe o pregatire superioara, trebuie sa accepte principiul LLL adica Long Learn Life ...adica trebuie sa fie mereu preocupat de propria sa competitivitate pe piata muncii ...si deja asta ii da de gandit foarte mult muncitorului ...ca daca este depasit deci concediat ...este aruncat din Rai in purgatoriu ... si asta este un al doilea mare pacat ...ca doar o singura viata avem ....aaaa ...adica noi cei evoluati si nu cei creati!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 2:22 pm

soimos
Citat :
Deci Democratia bazata pe Libertate Egalitate si Dreptul fiecaruia la o viata decenta, (bineinteles in societatile dezvoltate conduse de masonerie ... asa cum este SUA si UE ...este o realitate sociala facuta cadou maselor truditoare...

am vazut ceea ce doresc ei prin promovarea conceptului de LIBERTATE - libertatea de casatorie intre oameni de acelasi sex, libertatea ccirculatiei drogurilor, libertatatea femeilor de a fi sclavi ca si barbatii lor, caci doar stim cine a promovat miscarea de emancipare a femeilor cu intentia impozitarii si venitului celeilalte jumatati de populatie, precum si a preocuparii femeii cu alte ocupatii, schimbarii centrului ei de interes din cadrul familiei .... tot cu "scopul nobil" al educarii copiilor in sistemul lor educational, pentru a i droga cu propriile lor concepte malefice!

"Încurajăm și sprijinim proliferarea sexualității în formele ei aberante și a pornografiei până la limite inimaginabile, pentru că am constatat că forța și virilitatea bărbatului, precum și sensibilitatea și intuiția femeii diminuează foarte repede atunci când sunt confruntate cu astfel de practici rele. Astfel omul devine labil, cedează mai repede și poate fi controlat cu ușurință."
"Acordăm atenție deosebită tinerilor, pentru că dacă vrei ca un copac să nu aibă roade, trebuie să-l usuci încă de când este puiet. Ne orientăm spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violența, a filmelor de groază sau cele cu scene sadice. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate, care a ajuns inima comerțului. Am stimulat în cel mai înalt grad tendința populației de a consuma. Aceasta este chiar o boală contemporană a omului."

nu este aceasta realitatea zilelor noastre?
sa fim chiar asa ocupati incat sa nu putem distinge MINCIUNA DE ADEVAR!?

http://www.urbaniulian.ro/2008/02/29/descoperirea-din-bucegi/


Sus In jos
livius
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 287
Varsta : 38
Puncte : 288
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 2:59 pm

. ...ha ha ha ...ce distractiv!
Tu in ce lume traiesti?

Ai ajuns cumva in cer?
Sus In jos
Soimos
mantuitor de religie
mantuitor de religie
avatar

Numarul mesajelor : 7108
Varsta : 52
Localizare : pe drum
Puncte : 6685
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 3:01 pm

adevarul a scris:

am vazut ceea ce doresc ei prin promovarea conceptului de LIBERTATE - libertatea de casatorie intre oameni de acelasi sex, libertatea ccirculatiei drogurilor, libertatatea femeilor de a fi sclavi ca si barbatii lor,
Oricum aceste libertati pe care tu le numesti asa ...desi ele sunt doar expresii ale TOLERANTEI si respectarea infirmitatii pe care o au ...este MUUUUULT superioara "libertatii" de a face sex cu bebelusii, sex cu animalele, sa legalizezi PEDOFILIA cum este ea legalizata in diferite state islamice .... sau dreptul unui porc de a avea 4 "neveste" ...pe care le poate schimba zilnic prin "casatorie" cu una "noua" ptr o zi sau pentru o seara in fata Imamului ... vezi ce inseamna Muttah!

Citat :

caci doar stim cine a promovat miscarea de emancipare a femeilor cu intentia impozitarii si venitului celeilalte jumatati de populatie,
Pai ce parere ai ...din ce iti sunt asigurate unele servicii sociale de stat de ex: scoli strazi sau spitale ? ...din ajutorul Marelui Impotent" slavit in biserica?
Poi daca Dumnezeu era atotputernic si nu IMPOTENT ...mai avea cineva nevoie sa construiasca scoli, strazi si spitale cand ni le putea face chiar el in Atotputernicia lui?

Citat :

precum si a preocuparii femeii cu alte ocupatii, schimbarii centrului ei de interes din cadrul familiei .... tot cu "scopul nobil" al educarii copiilor in sistemul lor educational, pentru a i droga cu propriile lor concepte malefice!
de ce malefice?
Cunosti tu vre-o singura alta societate care sa asigure bunastarea civilizatia, educatia, asigurarile sociale si pensiile decente ca in societatea dezvoltata din civilizatia occidentala?
Zi-mi si mie macar una asemanatoare din toata istoria Umanitatii?

Citat :


"[b]Acordăm atenție deosebită tinerilor, pentru că dacă vrei ca u

Poi aici chiar ca mi-ai zis-o!
Poi uite exact asta explica faptul ca in ultimele 4-5 secole civilizatia Islamica a decazut atat de mult si nu a mai adus nicio contributie importanta Umanitatii ....in timp civilizatia occidentala a cunoscut o evolutie razanta ...de la camila si cort ... la Mercedes si Vila cu piscina intr-o lume plina de flori ca un adevarat paradis !
Citat :

Ne orientăm spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violența,
Poi noi ne uitam la stiri si acolo vedem violente reale ...nu jucate ca in filme ...care sunt atat de groaznice si pline de bestialitate incat ne conving de faptul ca Fanatismul Musulman este o forma de manifestare a Diavolului!
Citat :

sa fim chiar asa ocupati incat sa nu putem distinge MINCIUNA DE ADEVAR!?
Poi chiar asa ...nu stim sa facem diferenta intre un film "jucat" si o decapitare executata in realitate ...sau bicisnicia unei legi care incurajeaza batjocorirea femeilor de catre barbati ...care a atins maximul de bicisnicie prin legi care SPANZURA prin atarnarea in streang pe acea femeie care "se lasa" violata de un grup de 5 bestii barbare manati de instincte ..."islamice"!
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 5:23 pm

soimos
Citat :
Oricum aceste libertati pe care tu le numesti asa ...desi ele sunt doar expresii ale TOLERANTEI si respectarea infirmitatii pe care o au ...este MUUUUULT superioara "libertatii" de a face sex cu bebelusii, sex cu animalele, sa legalizezi PEDOFILIA cum este ea legalizata in diferite state islamice .... sau dreptul unui porc de a avea 4 "neveste" ...pe care le poate schimba zilnic prin "casatorie" cu una "noua" ptr o zi sau pentru o seara in fata Imamului ... vezi ce inseamna Muttah!

ceea ce spui tu aici, sunt niste aberatii. sunt legalizate in state nu in islamul practicat de musulmanii adevarati. una este statul condus de guvernanti alta este religia. oamenii s au indepartat mult de la cuvantul lui dzeu. cei rau-intentionati au creat multe secte si au deformat mesajul lui dzeu.
ceea ce expui tu este o secta inspirata din islam, numita shia, si dispretuita de adevaratii musulmani. o secta construita de falsi credinciosi musulmani, mincinosi aderenti la islam, ce doresc in neputinta modificarii coranului, indepartarea oamenilor de la cuvantul lui dumnezeu, prin raspandirea unor idei si practici malefice.

SECTA SHIA LA FEL CA SI SECTELE PROVENITE DIN CRESTINISM, SUNT INFLUENTATE DE CATRE OAMENII CE DORESC DEFORMAREA CUVANTULUI LUI DZEU.
ACEASTA SECTA ESTE CREATA DE UN EVREU Abdullah Ibn Saba, CARE ESTE DEPARTE DE EVREII CREDINCIOSI ADEVARATI, S-A DECLARAT MUSULMAN PENTRU A CREA ACEASTA SECTA MALEFICA SHIA.


cele spuse de mine exista pe wikipedia.
"Abd Allah ibn Saba (c. 600 – c. 670) is believed by followers of Shī‘a Islam to be a Jewish scholar who accepted Islam and resided in Medina at the time of Muhammad. The facts about his existence are, however, controversial. "
Abdullah ibn Saba was a Rabbi from Ṣan‘ā’. He pretended conversion to Islam during the caliphate of the third Rightly Guided Caliph, ‘Uthmān ibn ‘Affān. He was the son of Saba' ibn Shamūn, a Jew "

http://en.wikipedia.org/wiki/Abdullah_Ibn_Saba
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 5:26 pm

soimos
Citat :
Cunosti tu vre-o singura alta societate care sa asigure bunastarea civilizatia, educatia, asigurarile sociale si pensiile decente ca in societatea dezvoltata din civilizatia occidentala?
Zi-mi si mie macar una asemanatoare din toata istoria Umanitatii?

MALAEZIA
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 5:39 pm

SOIMOS
Citat :
Poi uite exact asta explica faptul ca in ultimele 4-5 secole civilizatia Islamica a decazut atat de mult si nu a mai adus nicio contributie importanta Umanitatii ....in timp civilizatia occidentala a cunoscut o evolutie razanta ...de la camila si cort ... la Mercedes si Vila cu piscina intr-o lume plina de flori ca un adevarat paradis !

civilizatia islamica a suferit mult datorita cuceririlor straine, a obsesiei elitelor pentru petrol si bogatii naturale.
nu este usor pentru o tara asuprita si tinuta sub papuc sa se dezvolte, de altfel este imposibil cand este jefuita in ultimul hal.
cat despre cultura oamenilor din tarile arabe, te rog frumos sa nu te pronunti ca nu as vrea sa abordam subiecte nesemnificative. ce pot sa ti spun este ca sunt foarte interesati si pasionati de studierea istoriei omenirii, de dezvoltarea stiintifica, de cercetare drept pentru care multi romani prefera doctori arabi.

Dupa secole de cotropiri si exploatari,vrei ca tarile musulmane sa fie la acelasi nivel cu occidentul? am uitat perioada cand europa inota in boli si saracie pe cind lumea islamica erau cu ani lumina mai avansati si civilizati.
Occidentul si a extins influenta asupra tarilor cu resurse naturale numai pentru profit.
Uite exemplul cu India(care era condusa de catre Imperiul musulman Mughal),dupa 89 de ani de ocupatie Britanica unde au ajuns? Cu ce a profitat India de civilizatia britanica? Daca se compara asta cu profiturile Angliei,Portugaliei,Frantei si Olandei de pe urma Indiei se va intelege diferenta sociala si economica.
Ideea de a merge si a ocupa o alta tara nu a fost niciodata spre beneficiul tarii ocupate ci spre beneficiul tari ocupante.

Prima Universitate de pe continentul European a fost una Islamica, cea din Califatul de Cordoba.
Sus In jos
adevarul
Lancier
Lancier


Numarul mesajelor : 474
Localizare : greu de gasit
Puncte : 483
Data de inscriere : 02/06/2011

MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   Vin Iul 15, 2011 5:51 pm

soimos, ar trebui sa te uiti in gradina raiului tau din germania, nu vedea paiul din ochiul altora pana nu scoti barna din ochiul tau.
sunt destule crime in europa democrata si america, incat sa mai avem timp sa observam greselile altora. tu nu te uiti cati se omoara intre ei in propria familia, parintii traiesc cu frica de a nu le da copiii intro zi in cap indobitociti fiind de propaganda negativa si de valul de prostitutie, homosexualitatea, droguri, alcool, violuri si violenta.
eu aici punctez SUBIECTELE CU ADEVARAT IMPORTANTE, REFERITOARE LA OAMENII CARE CODUC LUMEA NU ACELE ACTIVITATI DESFASURATE DE OAMENI NESEMNIFICATIVI.

incidente barbare au loc peste tot in lume, crime si violuri, practica si oamenii societatilor dezvoltate, decapitari si pedofilie sunt si in democratie.
cei care practica aceste urgii enumerate de tine nu au pretentia de a conduce lumea, precum elitele care practica aceleasi barbarii, ba mai mult le si promoveaza in societate pentru indobitocirea ei si mai au si ipocrizia de a ne vinde noua ideea mincinoasa de democratie, de libertate, egalitate si fraternitate.

Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar   

Sus In jos
 
Viitor cu cap de mort cartea lui Radu Cinar
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: "Francmasoneria si alte Conspiratii"-
Mergi direct la: