Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Subiecte similare
  Cautare
   
   

  Rezultate pe:
   
  Rechercher Cautare avansata
  Ultimele subiecte
  » Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
  Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

  » De ce anti-religie si anti-biserica?
  Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

  » Melodii ascultate cu mare placere
  Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

  » Introducere in Sistemele magice
  Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

  » Satan ...ce stim despre el
  Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

  » Dedicatii muzicale
  Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

  » Sa ne mai si amuzam putin :)
  Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

  » Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
  Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

  » Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
  Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

  Navigare
   Portal
   Index
   Membri
   Profil
   FAQ
   Cautare
  Forum
  Parteneri
  forum gratuit

  Distribuiți | 
   

   Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1

  In jos 
  AutorMesaj
  Zeus
  Scutier
  Scutier
  avatar

  Numarul mesajelor : 108
  Varsta : 52
  Puncte : 11
  Data de inscriere : 18/04/2008

  MesajSubiect: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   Lun Apr 28, 2008 10:27 am

  Constituția europeană instituționalizează un sistem care face din om un subiect economic, un sistem care generează și mai multă sărăcie, șomaj, poluarea apei și a aerului. Acest tratat instituie o altă dictatură pe care noi nu o vrem". Danielle Mitterrand, soția fostului președinte al Franței, mai 2005

  Astăzi, Proiectul european” conduce mai mult de două treimi din statele Europei sub o formă nouă de guvernământ – o putere supranațională. Nu trebuie însă să uităm că el a pornit ca o idee utopică și atât de îndrăzneață, încât părea imposibil de acceptat de națiunile cărora le-a răpit total independența.

  Pentru a facilita implementarea acestei idei, direcția în care se îndreptau lucrurile a fost cu grijă ocultată, atât la începuturi, cât și pe parcursul derulării Proiectului. Fondatorii săi știau că doar lucrând din umbră, într-un mod discret puteau reuși să își atingă scopul – acela de a face ca Europa să fie condusă de o unică autoritate politică, economică și militară, un organism supranațional. Chiar și acum, sistemul de guvernare al UE este de o complexitate atât de labirintică, încât din cele câteva sute de milioane de cetățeni ai Uniunii doar puțini cunosc cât de cât scopul, felul cum a evoluat și modul real de funcționare al acestui angrenaj care le conduce viețile.

  În ultimii ani Proiectul a avansat atât de mult, încât scopul său nu a mai putut fi ascuns. Nici nu mai era necesar. S-a putut vedea astfel ceea ce s-a făcut și se face în continuare în numele popoarelor europene, fără a fi întotdeauna și în interesul lor. Pentru a înțelege adevărata lui natură este necesar să îi cunoaștem istoria, să știm cine sunt cei care au lucrat din umbră pentru ca el să se insinueze treptat în viața europenilor.

  Adevărata față a părinților Europei
  Faptul că ideea care a stat la baza proiectului Europei Unite a apărut după 1945, deci după război este unul din marile mituri europene. Susținătorii acestuia prezintă UE ca pe o nouă creație, o idee strălucită a lumii moderne postbelice. În realitate este vorba despre un vis ratat care datează din 1920 scriu Christopher Booker și Richard North în cartea lor: The Great Deception - A Secret History of the European Union

  Proiectul a încolțit inițial în anii douăzeci în mintea a doi oameni. Primul dintre ei, Jean Monnet, este numit astăzi părintele Europei. Numele celui de-al doilea, Arthur Salter, este acum aproape uitat. Însă amândoi au jucat un rol important în punerea în practică a ceea ce părea inițial doar o mare utopie.

  Ideea unității și a cooperării între state exista în mintea multor teoreticieni ai vremii. Monnet și Salter mergeau însă mult mai departe. Ei visau la un guvern supranațional care să conducă Statele Unite ale Europei. Salter a scris în anii '20 mai multe eseuri în care propovăduia ideea subordonării totale a țărilor europene față de o unică autoritate politică, economică și militară. Guvernele și parlamentele ar fi devenit astfel doar niște simpli administratori locali total obedienți față de un Secretariat de tehnocrați internaționali, loiali noii organizații și nu statelor membre.

  În anii '20 o astfel de idee era extrem de greu de implementat. Care națiuni ar fi acceptat așa ceva fără a-și vedea puse în pericol integritatea, libertatea și independența? Europenii trebuiau deci să devină convinși că proiectul european era o necesitate, iar tot ceea a urmat, inclusiv al doilea război mondial, a făcut parte din această muncă de convingere. Monnet a fost pionul principal în acest proces și a acționat permanent din umbră, conștient fiind că doar așa își va putea îndeplini cu succes misiunea. A pregătit terenul, a manevrat toate pârghiile necesare și nu a ratat nici o ocazie.

  Monnet privea calea inter-guvernării, adică a coperării voluntare între națiuni care își păstrează independența, ca fiind un pericol mai mare pentru proiectul european chiar decât naționalismul. S-a folosit însă de deschiderea care exista către o astfel de cooperare și și-a prezentat mereu planurile deghizate în această haină pentru a le face mai ușor de acceptat. Țelul său a ieșit la iveală de-abia când noua mașinărie de guvernământ era instituită în proporție suficient de mare pentru ca scopul ei să poată fi exprimat pe față.

  Dar să vedem cine era acest Jean Monnet. Francez de origine și comerciant de coniac el s-a făcut remarcat în timpul primului război mondial utilizându-și experiența de navigație în favoarea Aliaților. A ajuns la scurtă vreme să se ocupe de organizarea proviziilor acestora, și nimeni nu mai ținea cont că își dobândise experiența făcând comerț cu alcool în timpul prohibiției. A ajuns ca la un moment dat în SUA să fie anchetat pentru evaziune fiscală, iar FBI-ul să îl suspecteze de spălare de bani pentru naziști. Avea însă un mare talent de a-și face prieteni printre oamenii cei mai influenți și a ieși mereu curățat de toate păcatele.

  În anii patruzeci, Monnet atinsese deja o poziție suficient de influentă pentru a pune pe roate proiectul. Primul pas era să realizeze o uniune franco-britanică, lucru aproape imposibil ținând cont de rivalitatea istorică dintre cele două țări. Pentru aceasta și-a făcut prieteni la cel mai înalt nivel în cercurile franceze și în cele britanice printre care Charles de Gaulle, viitorul președinte al Franței și Robert Vansittart, șeful ministerului de externe britanic.

  Cooperarea economică - etapă a planului de globalizare

  În 1940, cucerirea Franței de către armatele lui Hitler părea iminentă după bătălia de la Dunkerque. Consilierii lui Winston Churchill, primul ministru al Marii Britanii, au venit cu soluția salvatoare – realizarea unei uniuni franco-britanice. Nu era însă vorba de o colaborare interstatală, ci de formarea unei noi națiuni, care urma să aibe un guvern unic, o armată unică, cetățenie comună și o monedă comună. Această idee a fost primită cu un entuziasm care l-a uimit și pe Churchill și a fost suprizător de repede pusă în aplicare, ca și cum era de multă vreme așteptată. Cabinetul britanic nu a avut nici o obiecție, în ziua următoare proiectul a fost semnat de toată lumea, fiind respinse doar prevederile privind moneda unică, iar generalul de Gaulle a obținut imediat acordul părții franceze, întâlnind aceeași neașteptată deschidere. Singurul care a ripostat a fost omul politic Michel Petain care se temea ca Franța să nu fie transformată într-un dominionat britanic. Au avut loc importante mișcări de stradă în timpul cărora francezii strigau “preferăm să fim cuceriți de Hitler, decât să fim sclavii Angliei,” și astfel proiectul a căzut.

  Toate aceste mașinațiuni au fost - doar pentru ochii lumii - un răspuns ad-hoc la o criză de război. Ele erau doar vârful icebergului construit din umbră de același Monnet. Uimitorul entuziasm față de această idee se datora faptului că acesta avusese lungi discuții cu toate persoanele implicate atât din tabăra franceză, cât și din cea britanică. Pentru Monnet acest eșec a fost doar o bătălie pierdută dintr-un mare război. Și nu era vorba de al doilea război mondial, a cărui încheiere s-a decis să o aștepte sperând că, după marile tragedii și distrugeri, europenii vor fi mai dornici să accepte soluția Uniunii. Așa a și fost.

  În 1950, planul Shuman, care plasa industriile producătoare de oțel a șase țări europene sub controlul unei singure autorități, a fost tot opera lui Monnet. El a fost cel care l-a convins pe ministrul francez de externe, Robert Shuman, să prezinte această idee ca pe o soluție pentru wținerea păcii într-o perioadă fragilă, știut fiind faptul că oțelul era una din industriile de care depindea producerea de armament.

  Acesta a fost doar un prim pas care făcea ca proiectul să înainteze considerabil pe linia sa economică. Această strategie era ideea lui Paul-Henri Spaak, primul ministru al Belgiei și bun prieten cu Monnet. El era convins că în prima etapă, modul cel mai eficient de a ascunde scopul politic al proiectului era acela de a-l deghiza sub masca cooperării economice - o piață comună. El a redactat așa numitul “Raport Spaak” care a dus la semnarea în 1957 a tratatului de la Roma, care punea bazele Comunității Economice Europene.

  Chiar dacă nu păreau a lucra pentru același scop, de multe ori fiind prezentați a fi oponenți, Monnet a beneficiat de ajutorul unui comunist italian, Altiero Spinelli. Convingerile și metodele similare arată că în realitate toți aceștia lucrau pentru îndeplinirea aceleeași misiuni. Lâncezind într-o închisoare fascistă, Spinelli visa la aceleași State Unite ale Europei. Și el era convins că pentru a-și duce viziunea la îndeplinire era necesar să le ascundă popoarelor Europei ceea ce se făcea în numele lor, până când procesul avansa atât de mult încât devenea ireversibil. Spinelli avea să rămână relativ anonim ani de zile până când, în ultima perioadă a vieții, a ieșit din umbră și a jucat un rol crucial în dirijarea proiectului spre finalizare. El este fondatorul „Crocodile Club”, care în anii 80 a susținut intens realizarea „The Single European Act” – pactul care a armonizat legislația țărilor membre și apoi a tratatului de la Maastricht care a pecetluit crearea UE.

  Finalizarea proiectului sau de-abia începutul?

  Iată cum după mai multe decenii proiectul a fost în sfârșit gata să-și declare adevăratele intenții. În ziua de 26 februarie 2002, delegați din douăzeci și cinci de țări s-au adunat în cel mai mare complex de clădiri administrative din Europa, sediul Parlamentului European de la Bruxelles, pentru deschiderea unei convenții destinate redactării constituției unei Europe Unite. Mulți dintre ei aveau clar în minte paralelismul dintre acțiunea lor și convenția întrunită la Philadelphia în vara anului 1787 pentru a întocmi constituția Statelor Unite ale Americii. Erau conștienți de faptul că asemenea predecesorilor lor americani participau la încununarea procesului de creare a unui nou stat supranațional.

  Când cei o sută cinci delegați ai statelor membre și-au ocupat locurile în camera Parlamentului, uriașa clădire de oțel și sticlă în care se adunaseră a primit numele de Paul-Henri Spaak. Alături se vedea un alt edificiu administrativ și mai vast, botezat după Altiero Spinelli, omul care sugerase cel dintâi că redactarea unei constituții pentru Statele Unite ale Europei; ar fi actul simbolic final în procesul de integrare politică. Singurul nume necomemorat în clădirile colosale unde se desfășurau aceste evenimente era acela al omului care, mai mult decât oricare altul, pusese în mișcare acest proces cu câteva decenii în urmă. Deși fusese de multă vreme onorat cu numele de părintele Europei”, Jean Monnet rămăsese și acum, ca pe tot parcursul procesului, departe de luminile rampei. Ceea ce realizase el echivala cu o lovitură de stat desfășurată cu încetinitorul.

  Probabil doar o mână de delegați înțelegeau adevăratul rol jucat de acești oameni în întortocheatul proces care, timp de peste cincizeci de ani, îi adusese în locul în care se aflau acum. Ca să nu mai vorbim despre fracțiunea infimă din cei cinci sute de milioane de locuitori ai Europei care știau despre ce era vorba și în interesul cărora, chipurile, se petrecea acest eveniment.
  Sus In jos
  http://forum-anti-christi.forumz.ro
  Zeus
  Scutier
  Scutier
  avatar

  Numarul mesajelor : 108
  Varsta : 52
  Puncte : 11
  Data de inscriere : 18/04/2008

  MesajSubiect: Re: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   Lun Apr 28, 2008 10:27 am

  Un puzzle în care piesele nu se potrivesc

  Și totuși, chiar în timp ce acest proces părea să se apropie de finalizare, asemenea ultimelor piese al unui vast și complex joc de puzzle, se iveau întrebări fundamentale. După mai bine de cincizeci de ani de asamblare lentă și dureroasă a jocului de puzzle, era oare posibil ca, la urma urmei, piesele să nu se potrivească?

  Era vorba de un continent în care statele naționale au fost convinse să-și cedeze puterea de autoguvernare unui nou tip de guvern supranațional. Însă nimeni nu se preocupase să afle ce doreau în ultimă instanță liderii și locuitorii acestor țări?

  Era vorba de o Europă în care națiunile mai bogate din vest erau unite cu țările sărăcite din est, țări care suferiseră decenii de-a rândul jugul comunist. Dar, în practică se putea realiza efectiv acest lucru într-un mod care să lase tuturor părților senzația că fuseseră tratate echitabil?

  Se visase la o guvernare unică a cinci sute de milioane de locuitori de naționalități diferite, vorbind limbi diferite, provenind din tradiții istorice și culturale totalmente diferite. Dar în practică, putea o asemenea guvernare să rămână democratică într-un mod credibil? Mai mult, conta acest lucru?

  Se visase la o Europă care să împărtășească un sistem politic și economic unic. Dar pe baza datelor la zi, care erau perspectivele ca acest sistem să se achite cu adevărat de promisiunile făcute în numele lui? Cifrele arătau că perspectivele fericite efectiv nu există.

  Prăpastia dintre voința locuitorilor Europei și planurile tehnocraților

  Când guvernele Europei s-au întrunit să discute constituția destinată să le unească irevocabil națiunile a fost necesar să fie întrebați, cel puțin de ochii lumii, locuitorii statelor respective.

  Primele concluzii nu au corespuns deloc cu ceea ce ar fi vrut să obțină tehnocrații supranaționali. În 2005 locuitorii Franței și Olandei au respins în masă Constituția europeană. În Marea Britanie trebuia sa să se organizeze un astfel de referendum în primăvara lui 2006, dar s-a renunțat la acest plan de teama unui rezultat similar. Constituția a fost ratificată doar de Parlament. La fel s-a procedat și în celelate state pentru ca proiectul să meargă totuși înainte. Opoziția locuitorilor Europei nu a contat, deși tehnocrații susțin tot timpul că tot ceea ce fac ei este voința popoarelor Europei. Din contră, s-au intensificat campaniile de manipulare a opiniei publice.

  Se repetă astfel povestea arhitectului franco-elvețian Le Corbusier, care avusese ambiția de a impune oamenilor să trăiască în orașul viitorului. Le Corbusier considera că multe dintre necazurile care asediau omenirea își aveau originea în traiul din orașe neplanificate. Se impune ca aceste orașe, începând cu Parisul, să fie rase de pe suprafața pământului și înlocuite cu „orașele viitorului”, planificate până în cele mai mici detalii. După ce timp de două secole visul său a fost privit doar ca o simplă curiozitate, ocazia de a-și pune proiectul în practică a fost creată după al doilea război mondial, când arhitecți și urbaniștii au trebui să reconstruiască orașele distruse de bombardamente. Celebrele blocuri comuniste nu au fost nici ele departe de această idee, ci au reprezentat alternativa estică a orașului viitorului.

  Astfel că începând cu anii șaizeci s-au putut vedea apărând în multe orașe din Marea Britanie mai întâi terenuri vaste cu turnuri de beton și lespezi de ciment, înconjurate de spații publice largi și parcurse de artere urbane noi. Construcții similare au început sa apară și pe continent, chiar și astăzi moda clădirilor impersonale, standardizate de sticlă și beton, este dogmă în construcții.

  Oamenii însă și-au dat rapid seama că departe de a crea orașele lucitoare și eficiente promise, proiectele arhitecților dădeau naștere unor construcții inumane, lipsite de suflet, apăsătoare, murdare și urâte, care au ajuns la scurtă vreme să se transforme în adevărate capcane. Betoane desfigurate de graffiti, alei bântuite de toxicomani și tâlhari, spațiile înconjurătoare moarte, presărate cu iarbă uscată și tocită. Viziunea unei lumi perfect planificate părea atrăgătoare în teorie, însă practica a dovedit clar că ea nu avea nici o legătură cu realitatea omenească. Curând s-a dovedit clar că visul lucitor nu dusese decât la un coșmar.

  Echivalentul dorinței lui Le Corbusier de a demola orașele vechi a fost aversiunea lui Monnet față de statul-națiune. Misiunea sa de a crea guvernul supranațional al viitorului, condus de tehnocrați, înălțându-se mai presus de toate complicațiile naționalismului și ale democrației a fost aparent dusă la final. S-a blocat însă la testul practic, chiar dacă asemeni planurilor lui Le Corbusier părea într-o vreme să deschidă toate drumurile și să soluționeze toate problemele.

  Pe listele nesfârșite de legi ce au wărât Politica Agricolă Comună, Politica Pescuitului Comun, Politica Concurenței și toate celelalte, se găsesc marile blocuri-turn ale „proiectului european”. În cazul lui Le Corbusier tot ceea ce nu era bun la blocurile lui a devenit evident când în ele au trebuit să locuiacă oameni, oameni vii care au descoperit că aceste clădiri sfidau realitățile și nevoile omenești. La fel au început să stea lucrurile și cu „blocurile-turn” create de tehnocrații Uniunii Europene. În fața lipsei de suflet a orașelor lui Le Corbusier oamenii au început să jinduiască după căldura, vitalitatea și realitatea omenească a vechilor orașe. Locuitorii UE au descoperit deja că și-au pierdut treptat libertatea și puterea propriilor țări de a se guverna singure și au început să aprecieze într-un fel nou valoarea vechiului mod de a trăi, ce le-a fost luat fără știrea lor.

  Va veni o vreme când fantezia marelui „proiect european” se va destrăma, biruită de realitate, distrusă de toate acele contradicții pe care, în ambițiile ei, n-a fost în stare să le prevadă și pe care n-ar fi putut niciodată să le rezolve. Numai că este posibil să lase în urma ei un pustiu din care popoarele Europei vor avea nevoie de mulți ani ca să se trezească iar la viață.
  Sus In jos
  http://forum-anti-christi.forumz.ro
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   Mier Sept 07, 2011 10:41 am

  Află care sunt consecințele destrămării zonei Euro

  Banca elvețiană UBS au publicat un amplu raport după ce a analizat consecințele destrămării zonei Euro, relatează Business Insider.

  Ideea principală a raportului este următoarea:
  Euro nu ar trebui să existe în forma actuală.

  Raportul publicat de Stephane Deo, Paul Donovan și Larry Hatheway de la UBS sugerează faptul că întregul sistem a fost de la început o minciună.


  „De ce luăm în considerare destrămarea zonei Euro? Deoarece aceasta nu funcționează. Statele membre ar fi fost mai sănătoase din punct de vedere economic dacă nu ar fi aderat niciodată.

  La aderare, populația europeană nu a fost informată în privința consecințelor. În anii '90, Euro era caracterizat ca fiind o instanță a integrării ratei de schimb. Au fost subliniate avantajele comerciale și turistice a unei monede unice europene. Bineînțeles că integrarea ratei de schimb a fost cea mai puțin importantă dintre consecințe. Cea mai importantă consecință a fost integrarea politicilor monetare. Soluția se afla chiar în denumirea de „Uniune Monetară Europeană". Însă politicienii au ignorat soluția. O monedă care ar fi fost privită mai degrabă ca o uniune monetară ar fi fost mult mai dificil de promovat în rândul opiniei publice.

  O uniune monetară este, din punct de vedere economic, o idee bună dacă statele membre formează o zonă valutară optimă. Iar asta presupune îndeplinirea uneia dintre cele două condiții. Ori statele membre sunt atât de omogene, încât economiile care o formează se mișcă mereu în aceeași direcție și cu aceeași viteză, ori economiile sunt îndeajuns de flexibile pentru a permite corectarea în timp util a tuturor deficiențelor economice."

  Chiar și acum, UBS crede că destrămarea zonei Euro este inevitabilă și că soluția optimă ar fi o uniune fiscală. Principalul motiv: costurile destrămării definitive a zonei Euro ar fi mult prea mari pentru statele membre.

  Costul nr. 1:

  „Consturile unei țări mici care iese din zona Euro sunt semnificative. Consecințele implică incapacitatea de plată, recapitalizarea sistemului bancar, prăbușirea sistemului bancar și prăbușirea comerțului internațional. Estimăm că ieșirea din zona Euro a unei țări slabe va costa între 9500 și 11500 de euro pe cap de locuitor în primul an, după care costurile ar scădea la 3-4000 de euro pe cap de locuitor în următorii ani. Asta reprezintă 40-50% din PIB în primul an."

  Costul nr. 2:

  „Dacă o țară puternică precum Germania ar părăsi zona Euro, consecințele ar consta în default corporativ, recapitalizarea sistemului bancar și prăbușirea comerțului internațional. Costurile ar fi de 6-8000 de euro pe cap de locuitor în primul an și de până la 4500 de euro pe cap de locuitor în următorii ani. Asta ar echivala cu pierderea a până la 25% din PIB în primul an. În schimb, excluderea Greciei, Irlandei și Portugaliei din zona Euro în contextul incapacității de plată ar duce la pierderea a doar 1000 de euro pe cap de locuitor."
  Sus In jos
  adevarul
  Lancier
  Lancier


  Numarul mesajelor : 474
  Localizare : greu de gasit
  Puncte : 483
  Data de inscriere : 02/06/2011

  MesajSubiect: Re: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   Mier Sept 07, 2011 10:53 am

  Ce a reprezentat Uniunea Europeana?
  Simplu. Un pas inainte spre Noua Ordine Mondiala planuita cu grija de liderii lumii.

  Infiintarea Uniunii Europene si organizatiile secrete

  Printre evenimentele puse la cale la conferințele Bilderberg se numără înființarea Uniunii Europene (discutată chiar la prima reuniune, în 1954), războiul din Iugoslavia, invazia Irakului, creșterea impozitelor în diferite țări. Grupul hotărăște și politica Națiunilor Unite, sau cine va câștiga alegerile în diferite state.

  http://www.scribd.com/doc/11604988/Guvernul-Mondial-Secret

  in urma cu ani buni, citeam un articol din "Bucuresti Match" in care masoneria romana se lauda cu diverse si pozau in "baieti buni":
  - SUA a fost creata de masoni insa azi se prabuseste treptat si sigur;
  - singurul presedinte american despre care se stie sigur ca nu a fost mason a fost Kennedy (au omis sa spuna si ca l-au asasinat dupa ce le-au amenintat interesele)
  - Crucea Rosie este inventia lor (dar nu vorbesc acum despre scandalul din Canada [~1 an - doar s-a prezentat ca stire la tv, o zi, si gata],unde au fost scosi in afara legii pt infestarea a vreo 3000 de pacienti cu sange transfuzat, "donat" de Crucea Rosie, sau scandalul din Romania, din anii '90, cand ne-au adus pe primul loc in lume la copii infestati cu HIV in spitale, prin seringi donate tot de criminalii astia!)
  - FMI este inventia lor
  - Banca Mondiala este inventia lor
  - ONU este inventia lor (fara sa se aminteasca despre manevrele de intimidare si manipulare la scara globala pe care aceste organisme le fac)

  Sedinta congresului american despre criza

  "Ședința secretă a fost menționată într-un foarte scurt comunicat al agenției de presă Associated Press. Nicio publicație americană nu a dezvoltat însă subiectul. O echipă de jurnaliști independenți au publicat, însă, dezvăluiri cutremurătoare despre ce s-a discutat de fapt la această ședință.

  Conform acestora, mai mulți deputați american au ieșit de la ședința secretă atât de furioși și preocupați pentru viitorul Americii încât au lăsat să scape câteva informații. Ei au povestit că s-a discutat despre „iminenta prăbușire a economiei americane, prevăzută a avea loc în septembrie 2008. S-a mai discutat despre iminenta prăbușire a finanțelor de stat în februarie 2009 și despre declanșarea unui război civil în SUA din cauza colapsului economic. S-a vorbit și de anticiparea unor ample mișcări de stradă și de închiderea cetățenilor americani recalcitranți, în câmpurile de concetrare numite REX 84, deja construite pe teritoriul american. Membrilor Congresului li s-a promis că ei și familiile lor vor fi duși în locuri sigure, pe perioada acestor mișcări masive de stradă. A fost avansată și necesitatea stringentă de fuziune între SUA, Canada și Mexic, pentru a face rost de materie primă de la primii și de mână de lucru ieftină de la ceilalți. Noua Uniune va avea o monedă unică, numită Amero, care va înlocui actualul dolar, care nu mai are nicio putere de acoperire.”

  http://www.hondafan.ro/forum/archive/index.php/t-5844.html
  e interesant de studiat si de pe aici: http://www.projectcensored.org/
  Sus In jos
  Soimos
  mantuitor de religie
  mantuitor de religie
  avatar

  Numarul mesajelor : 7108
  Varsta : 52
  Localizare : pe drum
  Puncte : 6685
  Data de inscriere : 20/04/2008

  MesajSubiect: Re: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   Mier Sept 07, 2011 12:53 pm

  adevarul a scris:
  Ce a reprezentat Uniunea Europeana?
  Simplu. Un pas inainte spre Noua Ordine Mondiala planuita cu grija de liderii lumii.
  Nu inteleg de ce te miri de asta?

  Citat :

  Infiintarea Uniunii Europene si organizatiile secrete
  Daca iei la puricat forumul vei observa ca si eu pe acest forum am prezentat aceasta idee ...care a fost lansata de Iluministi (Iluminatti) inca in secolul XVIII si a fost inca o data pusa "in pagina" de Francmasonerie in timpul revolutiei de la 1848 ...si culmea exact in forma pe care o vedem chiar azi ...adica cu Capitala la Bruxelles!

  Citat :

  Printre evenimentele puse la cale la conferințele Bilderberg se numără înființarea Uniunii Europene (discutată chiar la prima reuniune, în 1954), războiul din Iugoslavia, invazia Irakului, creșterea impozitelor în diferite țări. Grupul hotărăște și politica Națiunilor Unite, sau cine va câștiga alegerile în diferite state.
  Asta cu "alegerile" ...nu prea ...mai degraba se lasa tarile sa decada singure in mizeria cea mai neagra ...ca apoi prin "revolutii populare" ...vezi cea din 1989 sa se doreasca "Calea democratiei".

  Nu am dat ca exemplu tarile arabe ... ptr ca acestea fiind tari fanatizate prin religie ... nu se doreste democratia ...desi aceasta este conditia ESENTIALA ptr a accede la bunastare ...cel putin atata vreme cat Allah nu isi baga coada ... si se hotareste sa trimita din cer zilnic mii de vagoane cu hrana, apa si medicamente ...desi eu personal ma indoiesc ca are atata putere!

  Citat :

  A fost avansată și necesitatea stringentă de fuziune între SUA, Canada și Mexic, pentru a face rost de materie primă de la primii și de mână de lucru ieftină de la ceilalți. Noua Uniune va avea o monedă unică, numită Amero, care va înlocui actualul dolar, care nu mai are nicio putere de acoperire.”
  Mi se pare ca este un pas necesar si binevenit ...dar in conditiile in care mana de lucru "ieftina" (adica cu salarii de 20 x mai mmari decat in mizeria de tara din care vin) sa vina din state crestine ...cum sunt cele din America de Sud sau Centrala ...ptr ca crestinismul este o religie careia i s-au smuls coltii acum 250 de ani prin laicizarea si secularizare ..."tratament" necesar de care tarile musulmane nu au beneficiat inca ...ba chiar mai mult, planul genial al lui Ataturk in aceasta directia a fost aruncat la gunoi de catre acele elite locale (Intotdeauna Dictatori in cazul tarilor musulmane) care au nevoie de oamenii primitivi pe care sa-i manipuleze asa cum au ei cheful ...si bineinteles spre binele IMENS al lor si a familiilor numeroase pe care le au!

  Ce parre ai despre Libia si Egipt?

  Vezi tu vreo alta iesire ptr ca sarmanii oameni de rand sa o duca mai bine ....decat democratizarea si apoi aderarea la UE ?

  Cam ce parere ai ... de ce Sarkozy a fost atat de "interesat" sa -i sprijine pe "luptatorii" libieni ? ...Oare a facut-o dezintersat?
  Sus In jos
  Continut sponsorizat
  MesajSubiect: Re: Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1   

  Sus In jos
   
  Conspiratia UE ... sau ce nu știați despre Uniunea Europeană 1
  Sus 
  Pagina 1 din 1
   Subiecte similare
  -
  » despre componente

  Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
  Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Istoria, Politica si Societatea, sub vremuri :: Politica :: Mari conspiratii politice-
  Mergi direct la: