Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie

Forum ptr cei care indraznesc sa gandeasca liber
 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare    
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Rugaciune Ajutatoare in indeplinirea dorintelor
Joi Oct 27, 2016 2:50 pm Scris de CatalinConstantinGheorghe

» De ce anti-religie si anti-biserica?
Lun Oct 24, 2016 12:42 pm Scris de Rayna

» Melodii ascultate cu mare placere
Vin Mai 13, 2016 9:55 am Scris de Rayna

» Introducere in Sistemele magice
Vin Mai 13, 2016 9:53 am Scris de Rayna

» Satan ...ce stim despre el
Mar Feb 09, 2016 12:18 pm Scris de Rayna

» Dedicatii muzicale
Joi Feb 04, 2016 12:37 pm Scris de Soimos

» Sa ne mai si amuzam putin :)
Dum Dec 06, 2015 9:35 pm Scris de Soimos

» Este Isus Christos acel Satan numit si Lucifer?
Sam Dec 05, 2015 1:17 am Scris de Rora9

» Din ciclul: "Cronica prostiei Omenesti"
Dum Noi 29, 2015 9:33 pm Scris de Soimos

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Distribuiți | 
 

 Ossama Ben Laden, o invenție a serviciilor secrete

In jos 
AutorMesaj
Med
Pedestras
Pedestras


Numarul mesajelor : 33
Varsta : 41
Puncte : 0
Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Ossama Ben Laden, o invenție a serviciilor secrete   Lun Apr 28, 2008 10:33 am

Ossama Ben Laden, o invenție a serviciilor secrete

BL: Se poate deci vorbi de complot veritabil, intern până la complex militaro-industrial și în slujba statului american, al cărui scop final era acela de a prelua conducerea țării pentru a devia complet politica externă a Statelor Unite, știind că George W. Bush fusese ales cu mai puțin de un an înainte? Pentru a vorbi mai clar, ceea ce s-a produs pe 11 septembrie 2001 a fost o lovitură de stat?

AB: După cum am mai afirmat deja, concluzii definitive nu pot fi trase fără investigații din partea poliției judiciare, a ministerului public și a judecătorilor. După părerea mea, în afară de aceasta, în Statele Unite domnește un consens între diferitele părți conform căruia această țară, în calitate de unică putere mondială, are de acum înainte dreptul de a-și însuși rezervele de materie primă ale planetei, devenite cruciale, în special petrolul teritoriilor musulmane. Aceasta este de fapt punerea în practică a planului lui Zbigniew Brzezinski, unul dintre cei care au conceput geopolitica americană . După prăbușirea Uniunii Sovietice, înlănțuirea actelor teroriste provenind din lumea musulmană ajută la amplificarea urii față de un nou inamic, islamismul. Profesorul Samuel P. Huntington, apropiat al CIA, a explicat că această ură este necesară pentru coeziunea “lumii occidentale”.

BL: Dacă teza pe care o susțineți este adevarată, cine este atunci Ossama Ben Laden? Și ce este Al Qaida?

AB: Al Qaida este aproape sigur o invenție a serviciilor secrete. În lumea arabă Al Qaida semnifică “bază de date”. Sunt înscriși în aceasta bază toți tinerii musulmani, născuți în mai mult de patruzeci de țări musulmane, care luptau în Afghanistan pe timpul armatei sovietice sub egida serviciilor secrete din Pakistan, Statele Unite și Arabia Saudită în scopul de a speria armata sovietică ca și luptători ai libertății, cu ajutorul armelor provenind din arsenalul american.

După sfârșitul conflictului, acești soldați, formați în terorism în Uniunea Sovietică, au devenit disponibili pentru alte misiuni. Am putut astfel și îi putem mereu regăsi pe acești “Afgani” în focare de criză ca Bosnia, Albania, Montenegro sau Cecenia, aproape de fiecare dată acolo unde interese americane sunt în joc. Și, în sfârșit, Ossama Ben Laden a recrutat în jur de 10.000 de combatanți pentru CIA în cadrul intervențiilor în Afghanistan. El a fost un ofițer al “Marii table de șah ” a CIA, imaginată de Zbigniew Brzezinski, consilier al securității președintelui Carter.

Colin Powell a mințit în fața Adunării Generale a ONU

BL: Dacă pe 11 septembrie a fost complot, cum explicați faptul că nici un șef de stat sau de guvern, nici un ministru european în funcție nu l-a denunțat, și că toată lumea, în afara unor personalități izolate ca dumneavoastră, nu denunță ceea ce ar fi una dintre cele mai impresionante manipulări din istoria umanității?

AB: Pearl Harbour era deja o gigantică manipulare a Casei Albe, una dintr-o lungă serie. Războaiele încep prin minciuni. Acestea nu devin credibile decât dacă mass-media este pregătită să le difuzeze și să se opună demascării lor. Așa se procedează aproape întotdeauna în Statele Unite și practic la fel se petrece și în Europa. Întrebările evidente, logice, nu sunt formulate. Aceasta permite guvernului să evite să dea un răspuns. Acela care abordează problema minciunilor evidente ale guvernului este calificat drept partizan al teoriei complotului. Atunci când Colin Powell, fostul secretar de stat (ministru al Afacerilor Externe) al Guvernului Bush a acuzat Irakul, în fața Adunării Generale a Națiunilor Unite, că dispune de arme de distrugere în masă , toată lumea știa în sală, după spusele ambasadorului Germaniei, că era o urzeală de minciuni. Dar nu a îndrăznit nimeni să-l contrazică. Nu este simplu pentru nici un om de stat și pentru nici un stat să se pună în calea unicei superputeri mondiale. Și cu atât mai puțin în public.

BL: Ați publicat în 2003 o carte despre acest subiect intitulată „Die CIA und der 11 September. Internationale Terror und die Rolle der Geheindienste ” (editura Piper). Cum a fost primită această lucare în Germania? Cum se face că nu a fost niciodată tradusă în Franța? Care au fost urmările apariției ei în Statele Unite?

AB: Această carte a devenit imediat un best-seller. Câțiva jurnaliști neaparținând cercului puterii, provenind din lumea radioului, a câtorva sectoare de televiziune și a câtorva ziare au emis o critică foarte pozitivă a lucrării prin care mi-au dat ocazia de a vorbi despre aceste fapte, cât se poate de complexe și de puțin comprehensibile pentru cetățeanul de rând. Ori, în momentul în care succesul a devenit vizibil, o contra-ofensivă perfidă a fost lansată, din inițiativa câtorva reviste printre care și Der Spiegel. Afirmațiile mele au fost mai întâi deformate în aceste publicații și tratate ca o teorie a complotului ciudată și absurdă. Argumentele erau la fel de primare ca și cele pe care am văzut că le folosea media americană. În mod vizibil, mașina de propagandă a administrației americane nici măcar nu și-a dat silința să avanseze argumente câtuși de puțin diferite pentru publicul european.

Mass-media, noul “idiot util”

BL: Cum explicați dumneavoastră lipsa de curiozitate a mass-mediei europene în privința evenimentelor din 11 septembrie, care îi tratează sistematic drept “paranoici” și îi cataloghează drept “revizioniști” pe toți cei care ajung să se îndoiască de versiunea oficială?

AB: După cum v-am spus, procesul este același ca și în Statele Unite. Cu câteva mici excepții, tot ce ar putea repune în discuție versiunea falsificată a administrației este înăbușit. Dan Rather, celebrul prezentator de televiziune, a răspuns BBC-ului, care îl întreba de ce nu pune întrebări critice, prin cuvinte frumoase invocând sentimentele sale patriotice. După el, un jurnalist critic își asumă riscul, așa cum s-a petrecut în Africa de Sud, de a se trezi cu un pneu încins în jurul gâtului. De atunci, mass-media face în mod complet dovada unei rușinoase lașități care o împiedică să abordeze subiectele în mod independent și critic. Este necesar să ne amintim că la sfârșitul războiului din Vietnam, CIA a fost constrânsă să remunereze mai multe sute de jurnaliști din întreaga lume.

BL: Am putea spune că există două istorii: istoria oficială, propagată de mass-media – noul “idiot util” și istoria care se derulează în mod real, care este de multe ori fructul acțiunii subterane a serviciilor de informații?

AB: Într-adevăr, aceasta este tehnica folosită. CIA, dar și alte servicii secrete, au drept sarcină realizarea unor operații secrete, adică opera țiuni care nu pot fi identificate ca atare, în numele rațiunilor statului. Actele de terorism, insurecțiile și loviturile militare de stat fac parte din aceasta. Firește, alături de orientarea opiniei publice în cadrul războiului psihologic.

BL: Ce credeți despre teza conform căreia “tranziția democratică” sau “revoluțiile de catifea”, așa cum au fost în Ukraina sau în România, ar fi astăzi formele cele mai rafinate de complot? Ar fi vorba de acum înainte, pentru a prelua puterea, nu de a organiza un puci, ci de a manipula opinia publică?

AB: Pentru a declanșa revoluția portocalie în Ukraina au fost folosite nu mai puțin de 30 de milioane de dolari, conform surselor oficiale ale Bugetului Federal American. Ori aceasta nu reprezintă, în general, decât o parte din cheltuielile implicate la modul real, care sunt de foarte multe ori fonduri ce provin din lumea drogurilor. Campania de publicitate împotriva unui guvern și în favoarea unui guvern nou, convenind Statelor Unite, face parte din rutina CIA.

Jurnaliști aparținând CIA sunt de aceea membri ai principalelor redacții și ai principalelor servicii de informații. Țări și oameni politici pot, în această manieră, să fie discreditați de propriul popor. Sau se produc crime spectaculoase înaintea alegerilor, a căror neprevenire sau neelucidare poate fi imputată unei personalități conducătoare.

Între KGB și CIA

BL: Nu este prima dată când puneți în lumină manipulări de mare anvergură orchestrate de serviciile de informații. Puteți să ne dați exemple despre ceea ce ați descoperit atunci când erați membru al Comisiei Parlamentare a Serviciilor Secrete Germane?

AB: Nu era mare lucru de descoperit. Serviciul de Informații al Guvernului Federal German provenea din secțiunea Armate Străine de Est ale Wehrmacht. A fost în întregime încorporat în CIA și ulterior adus în componența noii Republici Federale Germane în calitate de nou serviciu secret străin. În cursul anilor în care aparținea de CIA, transmitea americanilor date pentru a favoriza un comportament isteric în fața uriașului rus. De-a lungul anilor, a devenit serviciul secret al unei democrații parlamentare. Marile jocuri jucate cu minoritățile Uniunii Sovietice au luat sfârșit. Mai multe alianțe născute în această epocă s-au dovedit a fi foarte problematice pe o perioadă lungă de timp. Se poate de altfel ca aceste alianțe să fi jucat un rol inadecvat după dezmembrarea Iugoslaviei. Nu mai era atunci loc pentru manipulare.

BL: De-a lungul deceniilor exista în Europa de Vest tendința de a vedea pretutindeni în Europa mâna KGB-ului. Nu există o tendință exagerată astăzi de a se vedea pretutindeni mâna CIA sau a altui serviciu de informații american? Dar ce fac serviciile ruse, chineze, germane, franceze, italiene etc.?

AB: CIA este un serviciu secret al unei puteri mondiale care intervine în lume de decenii. Serviciile ruse și chineze vor să se înarmeze contra operațiilor secrete ale CIA. Ele cunosc tehnicile, știu cum să le utilizeze și să le combată. Pentru a da ocazii de intervenție trebuie să fie create tensiuni. Este posibil ca în cea mai mare parte a timpului, să se păstreze pacea în sânul minorităților etnice sau religioase prin negocierea compromisului, concesiunii de libertăți sau de autonomie. Cu toate acestea, conducătorii ajung deseori la capătul resurselor atunci când serviciile secrete încep să recompenseze eventualele elemente agresive pentru agitația lor continuă.

Europenii trebuie să se emancipeze de sub “Fratele cel Mare”

Serviciile secrete ale puterilor mijlocii ale Europei nu pot decât să creeze, în mijlocul evenimentelor, o situație independentă de “Fratele cel Mare”. Acest lucru devine cu atât mai important cu cât Ministerul American al Apărării a creat un alt department pe lângă CIA, experimentat în acest domeniu, care trebuie să simuleze perpetuarea actelor teroriste pentru a justifica intervenții militare.
Sarcina serviciilor secrete, ca și aceea a autorităților de represie, ar fi deci, de a distinge veritabilele acte teroriste de operațiunile sub acoperire. Musulmanii disperați, înrolați ca fraierii sunt acolo pentru a orienta serviciile secrete și poliția criminalistă pe o pistă greșită.

BL: Aveți vreo legătură cu Scholars for 9/11 Truth, o asociație de oameni de știință, universitari și militari americani care caută adevărul despre 11 septembrie? Au ei în mod real credibilitate în Statele Unite? Și ne puteți spune unde găsim lucrările lor?

AB: Europenii care critică falsificările americane ale istoriei sunt cu toții extrem de îndatorați cercetătorilor americani izolați, perseverenți și plini de energie, care s-au reunit pentru a forma mișcarea Truth. Dacă eu am dobândit credibilitate în ochii lor, aceasta se datorează faptului că am fost unul dintre primii oameni politici suficient de importanți care a îndrăznit să facă legătura între enormele absurdități prezentate și ideea operațiunilor sub acoperire efectuate de serviciile secrete. Nu găsim cheia enigmei decât dacă acceptăm ca ipoteză o operație de acest tip.

BL: Dumneavoastră înșivă ați fost, timp de patru ani, secretar de stat pe lângă Ministerul Apărării. Ne puteți asigura că nu ați ascuns niciodată manipulări în același stil?

AB: Absolut. Deja în calitate de secretar de stat, am început foarte rapid să mă îndoiesc de frica inspirată de gigantul rus, la care NATO ținea atât de mult. Mai târziu, m-am interesat de eliminarea conflictului Est-Vest și de contribuția pe care o puteau aduce din acest punct de vedere structurile militare din cele două tabere. Preocuparea mea era de a dezvălui manipulările și nu de a le ascunde.
Sus In jos
 
Ossama Ben Laden, o invenție a serviciilor secrete
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cruciada ptr dovedirea adevarului despre religie :: Ezoterism, Mistere, Conspiratii :: "Francmasoneria si alte Conspiratii"-
Mergi direct la: